Szami!
Szerintem is nyugodtan szopiztasd még Szofit ha téged nem zavar. Én is csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani veled: nálunk a Tami 2 éves koráig szopizott, kb másfél éves volt mikor már csak reggel, délben és este adtam neki és ha máshol voltunk és kérte akkor már megbeszéltem vele, hogy majd otthon mert már másfél évesen simán értette. Aztán reggel hagytam el mert akkor mindig ébredés után kérte amikor még lustiztunk az ágyban, na ekkor hagytuk el a reggeli lustit és amikor felkelt abban a pillanatban kimásztunk az ágyból és tettük a dolgunkat így nem tünt fel annyira neki. Maradt az esti és a délutáni szopi. Az esti elhagyása következett ezután úgy, hogy jött a mesélés, igaz ez volt vagy 1 hónap mire meg tudta szokni, persze nem sírt csak nehezen aludt el volt vagy egy óra hossza is mire ki tudtam jönni mellőle. Aztán a délutáni alvás következett amit egy idő után szintén csak szimpla összebújással tudtunk elérni. De végül is elég simán ment a dolog. Szerintem te is meg fogod tudni beszélni vele a dolgot és akkor egy fokkal jobban fogja fogadni.
Judit!
Húúúú, mingyán szülinap!! Az a baj, hogy annyi ajándék ötletem van és nem tudok dönteni. Van egy jó torta receptem ha érdekel akkor elküldöm. November 3-án tartunk közös bulit a csajoknak a családdal. Tiszta izgi
Dalmacska!
Nagyon édesek!!!! Húúúú az a haj, nem semmi!!! Jázminnak is ilyen göndör volt kicsi korában? Igaz a hullámok most is látszanak az övében is. Kegyetlen édesek, de tényleg.
Hexina!!
Egy kalappal!!! Szorít, szorít, szorít. Várjuk a híreket!!! Aztán tessék hamar jelentkezni mikor hazamentetek!
Finike!
gratuli a 4 évhez! Lassan 10 aztán 20 és csak azt veszitek észre, hogy megöregedtetek egymás mellett, ez olyan tök jó.
Megyek mert edó felkelt
Szandra

Szép napot