A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Monisa, bocs, nem úgy értettem a pokolfajzatot :roll: . :oops:

Den, zsömfel + tej az tényleg fini :wink: Még ha vérszívás is a vége. :lol:

Votiv, legalább ti is csatlakoztatok a Szt. Imrés hosszúlábú csajok klubjához. :wink:
zanza

Vica,
küldj légyszi egy mélcímet, mert így nem tudom az ígért képeket elküldeni... :)
macskanyu

Móni :) Biztos nem vagy nyamvadt! vagy akkor én is az vagyok, mert tuti nem vállalnám be az ugrabugrát :oops:

Vica :) Házikolbász rulez :D van pár a mélyhűtőnkben, eddig keményen ellenálltam, de lehet hogy hétvégén megmutatom neki a sütőt :wink: És köszi a gatyófelajánlást, de van köztünk egy kis méretkülönbség, nem hiszem, hogy rám jönne...
denizsa

Votiv! Oké!

Monisa! Grétivel én is február 28-ra voltam kiírva, és február 11. lett belőle. Most is erre a dátumra gyúrunk (15-re vagyok kiírva).
És igen, ez volt az utolsó vér- és pisi vizsgálat.

Den! Én ilyenkor nem is nézek sehova, de hiába pampognak, ott van mindenki előtt kiírva. Mondjuk én bírom a koplalást, de tényleg mi van azokkal a kismamákkal, akik nem bírják, szép lenne ott állni 3/4 órát a sorban.
A múltkor azon akadtam ki (de ezt írtam is), amikor két csaj szólt be a sor végéről, hogy ők is kismamák, de szerintem vagy maradjanak csendben, vagy ők is menjenek előre, de ne szóljanak be.
lindicita

Lindi,
mi meg pont elkerüljük egymást... én negyed 5-re megyek UH-ra.... :(
macskanyu

Zanza :) Akartam is kérdezni: mit is gyűjt a Csajod (írtad gyűjtő lett)?? Remélem nem betegségre gondoltál!
denizsa

Vica,
igen, köszi, ha vhogy össze tudunk ugrani, nagyon jó lenne terhesgatyó!!!

Lányok, asszonyok,
csak egy, azaz 1 db baba lakik bennem...!!!!! :lol:

Móni,
hát hiszed vagy sem, egyre bálnásodom... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi :) Én mindig szépen megkérem a soron következőt, hogy hadd adhassam be előtte a papíromat, így személyesen nem mondanak nemet. De múltkor beállt mögém egy másik pocakos és kitört a sorban a balhé és el akarták zavarni, de a regisztráló hölgy kiszólt, hogy ki is van írva és igenis engedjék előre a k.mamikat, mert múlt héten kettő is elájult a sorban... Hű, Te tényleg mindjárt szülsz!! Összekészítetted már a csomit?
denizsa

Zan :) Te mint bálna :lol: :lol: :lol: :lol: Sztem inkább csíkhal (Ancsi szavaival élve :wink: ) vagy csík a csíkhalon :lol:
denizsa

Móni,
én is feb. 28-ra voltam kiirva, pont mint Lindi, én meg 25-én szültem.
És ugyan még nincs kész, de már készül a KÖNYV...A cime már meg is van: A TÖKÉLETES GYEREK NEVELÉSE-elméleti útmutató amatőr szülőknek

Csajok,
én akkor ritka suttyó vagyok, mert sosem kértem magam előre,csak beálltam. Én meg pont attól féltem,h nem fogják megengedni, ha mégkérem őket... :?
3 hét múlva megyek, akkor lehet, h KÉREK... :lol:

Kedves többi kismama, MERRE???????????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Haliho, itt vagyok, csak még nem értem a kisregényeitek végére :lol:
Nem is birok most mindent elolvasni, mert irto fáradt vagyok, tegnap éjjel a szél miatt alig aludtunk, itt a domboldalon brutális hangokat adott... ma meg délelött hugomnál mulattuk az idöt, délután meg dokibácsimnál jártunk :) Minden rendben, többnyire az idönként felbukkano fejfájásaimrol beszéltünk, tibeti balzsamot ajánlotta meg gyertyatartást, ha birom :lol: És azt mondta az UH képre, hogy olyan keskeny az arca, tiszta olyan mint én vagyok :lol: B meg tiszta apja :D És örült a névválasztásnak, mert az unokáját Leventének hivják :D

Neet,
megtisztelö az elsö hely :D ugye hogy ugye? :wink: égi jel, azt hittem, Te nem hiszel az ilyesmiben :)

Deni,
nagyon kiakadtam ismét a dokidon, de itt nem részletezném...
nekem is ingadozik a kiirás napja a kül. uh adatok alapján. eddig juni 10 volt, most a másik uh alapjánjuni 15, de ezt BS szemrebbenés nélkül beirta, és kész. nem értem, ebböl miért kellene felhajtást, meg extra uh-kat csinálni...

KépKép
fibi

Még 1,
HOL KERESSEM A NAPLÓSZÁMOT????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

na, uccsó mégegy!!!
tudjátok mi van a pairomon, amivel a cukrost leveszik?????
diagnózis:
O2690 Veszélyeztetett terhesség, k.m.h.

baszki, ezt nem kellett volna mondani???????????igy, konkrétan, KISMAMA, MAGA VESZÉLYEZTETETT TERHES...
mert értem én, h ejnye-bejnye, de ez igy hivatalosan nem hangzott el hétfőn... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Móni :) hogy is lenne tökéletes gyereknevelési könyv? Egyikben sincs R-F. Dominó című fejezet :lol:

indianyo

viszont közben meglett a naplószám...
tehát, emiatt nem kell sokat ácsorognom...

Fibi,
ez jó hir...és vmiért nekem is kedves a Levente!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
én már megtapasztaltam,h Deni dokija IGENCSAK ALAPOS!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csíkhal :lol: téééééényleg! Én voltam Ancsi csíkhala :lol: :lol: :lol:

Curse!
Én is két ciciből atatak, ahogy a többiek írták, pedig Pannus kisebb, mint Adél. Szerintem egyébként a legtöbb ember itt rontja el, hogy beijed, és a tápszerhez nyúl, amikor nem kellene. Én B-nél ezért nem kértem tápszerreceptet a dokitól, nehogy egy ilyen parahullámkor kiváltsam! Pár nap, és meglátod, megoldódik!!!!!

pü-det megkaptam! És igazad van, nem is írok mostanában Pannusról, mert mindig csak károgok, meg panaszkodok, pedig törénnek velünk igazán klasz dolgok, sőt, azok vannak többségben!!!!! Pannus már éjfélkor elalszik (ez hatalmas előrelépés a korábbi fél 2-höz képest!!! :lol: ), és édesen vigyorog ránk, és nagyon szereti az ágya fölötti zenélő-forgó bizbazt, amin azért csodálkozom, mert B-t nem kötötte le. És ő nem lesz hosszú lábú :lol: Akkora hurkái vannak!!! A fürdetővödörben való pancsolás a nap fénypontja, imádja!!! És B-nél nem éreztem ilyet, de most úgy leállítanám az időt!!! B-nél mindig azt vártam, hogy fejlődjön minél gyorsabban, hogy hú, de klasz lesz, amikor majd megfordul, mászni kez, felül, stb, de most már tudom, hogy milyen hamar be fog ez következni, és nekem már nem lesz részem a babázásban többet!Szóval hülye vagyok.........
Na és a fiam amellett, hogy egy gengszer, nagyon jó fej ám! Tök jókat dumál, elsorolja, hogy ki van a családban, és már Pannát is belesorolja :wink: , na és a nővéremet, akit mi Évusnak hívunk, ő meg Isunak :lol: :lol: :lol: csak a porszívózásról szokna le :roll: :lol: És már szól, hogyha kakil. Ilyenkor azt mondja, hogy pisi :lol:

Lindi!
Te tényleg mindjárt szülsz! :shock:

Monisa!
Pokolfajzat :lol: :lol: :lol: Még jó, hoyg néha igazi kis angyalkák, főleg, amikor alszanak :wink: :lol: :lol: :lol:

Votiv, Zsanci!
Semmi kifogásom a látogatásotok ellen :D

Vica!
Még jó, hogy nem veszett kárba a töltelék :wink:

Neet!
Eszci a kemény!!!! :lol: Képzeld, mostanában nézem a BK-t! Tomi akkor altatja B-t, mi meg Pannussal a nappaliba szorulunk. Kb 3 éve nem láttam, nagyon új arcok vannak..........

Jucus!
Jobbulást Somának!

És tudom, hogy lerágott csont, de csípőszűrésre hogy kell menni a carolinára?? melyik nap és hánykor???
zuzmo1

Zuz,
mi csipőre nem a karolinára mentünk, hanem a szentimre mellé, egy kis eldugott helyre, ahol kb. 5 percet várakoztunk...
sztem ti is mehettek oda, lévén 11. kerületiek vagytok...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz :) Ortopédián kedden 2-től van csípőszűrés. csak.

indianyo

Zsanci!
És az pontosan hol van??? És mikor vannak???
Egyébként amikor még B-veé terhes voltam és táppénzre irattam magamat pár napra, akkor a táppénzes papírra is azt írták, hogy veszélyeztetett terhes, pedig a fáradtságon kívül nem volt bajom... persze nálad más a helyzet......
Szerelmes B-d annyira édes lehetett :lol: Egyébként én emlékszem, hogy óvodásan már nagyon szerelmes tudtam lenni :lol:
zuzmo1

Indi!
Köszi! És itt szokott tömegnyomor lenni???????? :roll:
zuzmo1

Kisherczegről senki sem tud? Senkinek nincs meg a száma??????
zuzmo1

Zuz,
az előzőre még az volt irva,h SINE MORBO...és más száma is volt...
egyébként tényleg nem jelent semmit, nekem is mindig mondták, h bármikor kiirnak veszélyeztetettnek, csak nem volt értelme, mert én mindig is iskolás voltam... :lol:

cim:
érdekes módon, az van a pecsétre irva,h fehérvári út 12, de biztos nem ott volt...ha jön Jucus, ő még biztos emlékszik rá, mert nekem is ő mondta....ott van a bártfai rendelővel szemben, egy kis utca, és a végén...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Móni, Deni, én is vigyázok magamra meg a pocakra, de most olyan voltam, mint Füles, és nem bírtam ellenállni a jó zenének :D közben azon gondolkodtam, mit mondok majd apának, ha hazajön és látja a leszakadt ágyat :lol:

Zuzi, akkor majd szólj, Nektek mikor jó!
és nagyon klassz, amiket a családoról írsz, ez annyira szép és jóóóóóó :D
BK-ba ma én is belekukkantottam, évek óta először. és persze pont a Nóra beteg kisbabájáról szólt éppen, így most inkább elkapcsoltam megint pár évre. tegnap reggel a Mokkától kaptam frászt, csecsemőgyilkosságokról mutattak képeket :shock:

Zsanci, mi az a k.m.h.?

Zanza, jó kis film lesz! egy jó szereplőt már biztos tudok :wink: :lol:

votiv 8)
votiv

Zsan :) Eleinte én is suttyó voltam, de aztán megláttam hogy mekkora a sor... na mármost ha 2 órát sorba állok, akkor nem lesz idő a terhelésre... Szóval hajrá előre! (tisztára mint vmi mozgalmi nóta, mi? :lol: ) Te mikor is tesztelted a dokim? És a dokiváltásról (?) is mélyen hallgatsz!

Zuzi :) Bizony, Te voltál Ancsi csíkhala :lol: remélem nem vetted zokon, hogy Zsanciról is ez jutott eszembe! Jaj de jó, hogy így élvezed az anyaságot! :D :D És miket tud már Bazsó! gratula! :D Csípőszűrésre csak annyi rémlik, hogy délelőtt és beutaló kellett a dokitól, fel kellene frissítenem a memóriám :oops:

Fibi :) De jó, hogy minden okés és hogy Rád hasonlít Levente! :D :D Dokibácsi mit mondott, mitől lehet a fejfájás? És aranyos vagy, hogy aggódsz a dokim miatt, de olvastad Zsancit: csak alapos :lol: Éjszakához drukk, hogy múljon a szél és tudjatok aludni!!
denizsa

Votiv :) Tudom én, hogy vigyázol magadra!! De akkor se semmi mutatvány, pocaklakó csajod is biztos élvezte :wink:

Fibi :) Asszem Neked van meg Kisherczeg száma, ugye? Tudsz róla vmit?

Na megyek, mert különben kitör itthon a balhé... Jó éjt, mindenkinek!!
denizsa

nagyon pörgünk ma este :D

Deni, most egyszerre írtunk :D

csípőszűrésen mi a Fehérvári úti rendelőben lévő gyerekrendelőbe mentünk, oda kellett beutaló, és előre adtak időpontot.

Zuz, azt hiszem csak Fibinek van meg Kisherczeg száma. biztos jelentkezne, ha megszületne a babája, szóval valószínű ő is vár, és tűkön ül, mint mi...

votiv 8)
votiv

Zuz :) nem tudom, mennyien vannak, mert én addig szerveztem, hogy nem voltunk a mai napig se :lol: de időpontot nem kell - és nem is lehet - kérni.

indianyo

Zuzi!

Nehogy elmenj a ZSanci által megadott címre csípőszűrni :lol:
ZSanci!

AZ átmenetihely volt amig a Fehérvári úti rendelőt felújították.Már sajnos nincs ott a gyerekrendelő,pedig nekem nagyon közel lenne 8)
Mi Karolinán voltunk.

Ancsi!

Talán a bárányhimlő oltással keverted 8)
20170114224602

Monisa,
jókat írsz, teccik :lol: Csokit Dóci lányom kap néha, ettől sem fog megzakkanni :D

Curse,
minden elmondtak tej ügyben a többiek :D marcinál én elejétől fogva két mellből szoptatok, de ki is szívja mindkettőt :)

Vica,
palacsinta: te kegyetlen :mrgreen:

Ancsi,
a MOM park abszolút játszik nekem, Marcival gyakran járok arra, csak azért nem merek soha semmit igérni, mert a napi menet annyi mindenen múlhat és bukhat, hogy csak felsorolni sem lehet :) De ha hétfőn lesz valami, és pont úgy jön ki a lépés, akkor ott leszünk :)

Deni,
dehogy vagyok minta :lol: Most pl. épp azon dolgozom - több-kevesebb sikerrel - hogy a rosszkedvemet ne adjam ki a családomon :( mert ettől viszont nagyon megzakkannak...

Lindi,
már NST! Hoppá :shock: Verát üdvözlöm :lol:

Zsan,
de, ezt kellett volna mondani :? És én is nagyon szívesen látnálak már! :) Ja, és szekszpírhez nem értek, szóval nem járnál jól velem mint négerrel :lol:

Zuz,
mondtam Karcsinak, hogy Pannusnak olyan édes kis hurkik vannak a combjain, hogy egyszerűen meg kell zabálni :lol: És egyáltalán nem vagy hüje, ugyanezt érzem én is Marcinál: egy kis pici puha baba, aki csak az enyém, aki rajtam szuszmákol, és ez a világ legszebb dolga :) Én is nagyon szívesen leállítanám az időt néha :)

Kisherczeg,
HAJRÁHAJRÁ!!! :)

v
kisün

Fibi!
Gyertyatartás :lol: elképzeltem :lol: Dokibánknak a Panna név is nagyon tetszett. szóval kicsifiad rád hasonlít!
Képzeld, beprotezsáltam BS-hez egy barátnőmet. Azt mondta, ha én küldöm, elvállalja :oops: :D

köszönöm a csípőszűréses válaszokat!!!!!!!!!

Votiv!
én is láttam azt a Mokkát :cry:
zuzmo1

Zuz,
kedden du. (azt hiszem 2-től) van a szűrés. Érdemes fél órával előbb odamenni, mert mindig sokan vannak, de ha unod, szólj rám, és átszaladok egy teával :lol:
kisün

Zuz, Bazso jófej! :wink: Család számontartása :lol:

Den, most sajna betegséget. :cry: De ilyen lelkiállapotban nem is csodálom. :roll:
zanza

Zanza, miket vettél észre Rékán? és hogy kommunikálja, hogy apa elköltözött?

Zuzi, Kisün, én már Istivel is azt érzem, hogy egyáltalán nem baj, hogy ő ilyen lassan fejlődik, legalább én jól kiélvezhetem a gyerekkorát (még kb úgy 40 évig?) :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
én Dócinál még türelmetlen voltam (dejólennehamászna, menne, beszélne stb.), aztán most már felesel :lol: Szóval Marcinál kiélvezem, hogy csak az enyém :lol:
kisün

Zanza!
Makka hogy viseli a változásokat? Szeme?
zuzmo1

legalább az egyik pasi legyen az enyém a családban, ha már "Apuci Dócié" :lol:
kisün

Votiv, Vera!
Csak az a baj, hogy nem tudom őt annyit dajkálni, mint szeretném, és az idő meg csak telik.....

Jucus!
köszi, akkor oda nem megyek :lol: De akkor ezek szerint a Fehérvári úti rendelőben is végeznek csípőszűrést?
zuzmo1

Hu, tényleg nem birlak ma követni Tieteket :shock: :lol:
Igen, Kisherczeg száma nekem van meg, de azt modnta, ir sms-t, ha van vmi...

Zuzi,
aaaaaaa, akkor Téged tényleg nagyon megszeretett a második szülés alkalmával IS :D

Zsan,
Levente, hát reméltem, hogy szereted ezt a nevet :lol: naploszám mihez kell?

Deni,
ö sem tudja a fejfájást, körbekérdezte a témát. valszeg az alacsony vérnyomásom is közrejátszhat, vagy bmilyen pszichés terhelés. a lelki okokrol itt nem irnék, majd elmesélem egyszer, ha érdekel :wink:

JA!! és beszélt arrol is dokibá, hogy mennyire gáz ez az uj rsz a vérvétellel kapcs IS, és azon agyalnak, hogy 1 honapon belül magánlaborban fogják végeztetni, mert annyira megalázo ez az egész a kismamának is (kuncsorogni itt-ott beutaloért), meg nekik is........... és mennyire igaza van..........
fibi

Zuzi!

Hát végez egy öreg bácsika :lol:
Elég érdekes megoldás az öreg,nekem nem nagyon volt szimpi ,de a szemdoktorbanya sem,szóval én nem vagyok mérvadó.
rendel:
DR.Kéry Lajos
kedd:8-11.30
szerda és csüt.:16-18.30
beutaló köteles
és időpontot a betegirányítótól kell kérni:279-2154
20170114224602

Lányok tényleg nagyon köszi a hszeket nagyon jól esett és megnyugtatott. Próbálok relaxálni és nem gondolni negatív dolgokra. A tanácsokat pedig maximálisan megfogadom :D

Vica,
Igen-igen lógok még a maillel, kicsit zizi az agyam. Máténak bulást!

Zuzi,
Olyan jó volt olvasni a soraidat a kis családodról. És le a kalappal Panna baba előtt :D Én annyira örülnék neki, ha néha Adél is ilyen rendesen aludna :D De azért egy-pár kép igazán dukálna a topiknak :D

Votiv,
Offspring :D
Emlékeim szerint mintha te mondtál volna itt vhol a közelben olyan boltot, ahol homeos cuccokat lehet venni. Az hol is van? Vennék holnap egy-két serkentő cuccot :D

Deni,
Azért nagyon bízom benne h jövő héten tudunk talizni, nagyon kíváncsi vagyok ám!

Lindi,
Akkor ezek szerint te vagy a következő :D Már nst? Tényleg rohan az idő :D

Kép Kép
curse

Naploszámra közben rájöttem, védönöm is mondta, hogy januártol kell a beutalora, és emiatt ö már NEM adhat, és kunyeráljak a háziorvostol majd :x

Vera,
mér van rosszkedved? ugye nem komoly??

Curse,
örülök hogy megnyugodtál, többiek jo fejek, jokat mondtak :D püdre holnap válaszolok, ha nem feledem :D

na, látom, mire végigolvastam az elözö oldalt, mindenki elhuzott aludni :( ...vagy ki tudja micsinálni :lol: 8)
fibi

Jucus, arról a szemdoktornőről én is rosszakat hallottam, pedig Istóknak nagyon játszik egy vizsgálat, a papája is meg minden tesója irtóra rövidlátó, ill. a kisebbik bátyja szerencsére kinőtte.
Ti hová jártok szemdokihoz?
Mesélj a gyerkőcökről! Soma szokott még újságokból képeket kivágni? És Pannus mondatokban beszél már?

Curse, csak azt nem tudom, hol van Neked a "közelben" :D

Kisün, nálunk meg az apja akarja kisajátítani a csajt. aszondja, az Isti lehet "az enyém", ő meg majd foglalkozik a "normális" gyerekkel :lol: szerinte egyszerre fognak majd megtanulni beszélni is :shock: :lol:
Dóci miket felesel? :D

votiv 8)
votiv

Jucus!
NAgyon köszönöm!!!

Curse!
Adél hogy alszik??? Rosszabbul, mint Panna :shock: :D
kb fél órát szenvedtünk a férjemmel, de nme dikerült képet feltölteni. Folyamatosan azt írja ki, hogy hiba történt. Szerintem bennünk van hiba :roll:
zuzmo1

Fibi, én még vagyok :D persze nekem is a cikkemmel kéne foglalkoznom... de már begyogyóztam tőle, egész héten Aktívot meg Fókuszt néztem, volt amit 2-3x is :x

Zuz, ez az öreg ortopéd doki tényleg kissé mufurc alak, de a gyerekdokink szerint nagyon jó szakorvos. Csak 2 perc volt a vizsgálat és majdnem kitessékelt, mert én csak álltam ott mint a bálám szamara, hogy ennyi?? :shock:

votiv 8)
votiv

Pocakosoknak nem kéne már aludni? :D

Votiv,
Öööö, bocsi. Érd és környéke, pl cora, budaörsi auchan iránya :D apa csak hülyeségeket beszél, én biztos a helyében lestoppolnám Istit :D

Zuzi,
Neked is nem kéne kihasználni h ilyen rendes lányod van?? :D Én most éppen várom h ébredjen Adél. Ha most megetetem, akkor olyan 5 körül fog kelni :( Lehetne 6-7 körül is :D
Egyébként, amikor nekem hibát írt ki, rájöttem h a kép mérete nem jó :roll: :D

Kép Kép
curse

20-án, 0:58-kor megszületett Andi kislánya: Véda Emese!! Sokat küzdöttek érte, azt irta.
fibi

Szia Véda Emese! De jó, hogy jöttél, már nagyon vártunk :):):)

indianyo

Isten hozott Véda Emese! :D Napsugaras, szép életet neked és a családodnak is Kép
macskanyu

Fibi,
rosszkedv nincs (bár az is szokott azért lenni), de ámokfutni én is szoktam néha :lol: És akkor hajlamos vagyok ezt a családomon kiadni, és ezt nem szabad :) És ezen dolgozom most... tudod, élethossziglani tanulás :)

Votiv,
mi a szobatisztasággal vagyunk így: szerintünk Dóci még akkor is pelenkában fogja nyomni, amikor Marci már rég egyetemen van :lol: Egyébként párod is lesz még féltékeny a 190 centis izmos, sármos, nőcsábász fiára :lol:
Feleselés: még egyszerűen szokta: "NEM" De fogja még cifrázni :wink:
Aktív és Fókusz??? Úristen, nehogy túladagold magad :lol:

Andi,
gratulálok a kislányodhoz!
:lol:

vera
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: