A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci, igen, párom remélhetőleg ott lesz a szülésnél, Szilinél is ott volt, és végig masszírozta a derekamat. És rámordított, amikor ott tartottam, hogy feladom. A dokik nagyot néztek állítólag, de én nem is emlékszem erre, úgyhogy biztosan bepánikoltam. :lol:
Így van, B.örsön lakunk, de a gyerekdokink nem itteni, habár régebben itt praktizált. Házhoz jár, ha kell.

Gigi, köszi. Mivel második baba lesz, talán nem fogok annyit várni, mint előszörre, tapasztalatlanul. Így gondolom kevesebb az esély a csalódásokra. :)

Gabi, köszönöm neked is a hozzászólást, ha ennyien dícsérik, akkor tényleg ott lehet a topon! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Fanninak és Iginek bulást!
Mi tegnap megjártuk a dokit, Emma valszeg valami vírust kapott el, mert a láz mellett hasmenése is van. Szerencsére nem olyan borzasztóan nyűgös, és remélem hogy hamar kilábalunk belőle.

Indi!
Gratula az új munkához! Azt a lányt,a Hajnit, aki (ha jól tudom) csinálja a Babafalvát, virtuálisan ismerem :D Még anno együtt topikoltunk a menyegzo.hu-n, amikor mindketten az esküvőnket szerveztük, ami ráadásul egy napon is volt :D

Fibi!
Szorítok, hogy összejöjjön a házeladás!

Athiz!
Üdv itt és gratula a gyerkőcökhöz! És én már a 12. héten hívtam a szülésznőt :wink:

Tinu!
Szerintem is bőven elég a pénz!

Ancsi!
Arra a kék csomagos tesco pelusra gondolsz? Mert mi vettünk, mert olyan olcsó volt, de nem valami jó, a külseje olyan nylonos. Én is csak itthonra használom, amikor 3 óránként ki tudom cserélni. De legalább nem lett tőle kiütéses Emma.

Recca!
Szia!
Kutyus :cry:

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok,

Emmának, Iginek, Rékának (remélem Ő már gyógyult) jobbulást kívánunk.

Indi: gratula a munkához, remélem szuper lesz. Elvileg tag vagyok ott is, sose megyek babafalvára, hát most legalább már lesz miért.

Aftára nekem már a borax sem elég sajnos, nekem csak a teafa segít, jó kis töményen ráteszem és hajrá. De ezt gyereknek nem ajánlanám.

Athiz: üdv nálunk. Reméljük maradsz is, nem ér lelépni. :-)

Recca: jaj, de jó, hogy vagy újra. Kutyut pedig külön sajnálom, nálunk kb. egy éve történt hasonló Felhő kutyával. Remélem most együtt játszanak.

Engem szívatnak a hatóságok, úgy pingpongoznak velem, hogy az már mesébe illő. Na sebaj, már csak évek kérdése és minden papírt megkapunk. brrrrrrrrr.

Fibi: oksa, akkor drukkolok a ház miatt és szólj, ha akutális a dolog, akkor újra megkérdezem.

Nálunk meganyűgi van, semmi sem jó. :-(

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi :) És Fanni hogy van? Láz van még? Papírpingpong :(

Manóka :) Emmának továbbra is bulást! Vírus :( de akkor nem a sapka miatt van!

Rec :) De jó, hogy újra itt!! :D :D Kutyus :( :(

Neet :) Kutyusod füle javul?

Tinu :) Sztem összegek jók. A hálapénzzel én is így voltam, borzasztóan zavarban voltam, de a doki rutinos volt, szóval ne aggódj!

Athiz :) Először is bulást Neked! Örülök, hogy tudtál beszélni M.G.-val! És ne érezd cikinek, hogy ha a másik szülésznő nem jött be annyira és inkább váltasz, a TE szülésedről van szó, TE döntesz! :wink:

Fibi :) Zsolo mit szól a házeladáshoz? Ő is örül? És ma utazik el? na megint nem jött össze a dolog (párommal küldtem Neked vmit, de akkor valszeg nem kapod meg :( ).

Barbi :) Vizsgádhoz grtaula!! Gyerkőc mellet ez nagyon is szép eredmény! :wink:

Lindi :) Jaj de örülök, hogy jól vagy! :D :D És nagyon klassz vagy, ha így szerelsz! :wink:

Zsan :) Iginek bulást!!! Mit mondott a doki? Hogy boldogultál?

Curse :) Gratula a csajodnak, hogy egyedül elaludt!! :D :D Szerdai szurihoz drukk!!! Úgy néz ki, Bálint megússza egy kis hőemelkedéssel (tegnap este ez volt, ma még nem, remélem így is marad) :) És autóban csak ülésben szabad beszíjazva szállítani a babát! (legalábbis a szabályok szerint) Bálint is sokat volt kézben, aztán később az ülésben, mert imádott nézelődni, feküdni meg nem :roll: Hű, már ilyen mozgékonyak vagytok, hogy tali? Szupi! Mi szívesen csatlakozunk, ha úgy alakul a progi :wink:

Kisherczeg már a hórkázban van :?: :?: Ha jól emlékszem, ma fektetik be :roll:
denizsa

Sziasztok!
Ma átugrottunk Zuzékhoz Panna babát csodálni (aki élőben még szebb :D ), Dóci és Bazsó tomboltak egy nagyot. Bazsónak van játék tűzoltóautója, ez külön pluszpont a lányom számára, aki most éli autós-babás korszakát :D Marci nagyrészt csak szemlélte az eseményeket, de jókat vigyorgott :D és mivel túlzabálta magát délelőtt, nagyokat bukott :roll:

REC,
HELLÓ! Jó újra látni téged a nagy világhálón :D A kutyusért részvétem :( Nekünk az egyik macsunk tűnt el két hete, és mivel még sosem csinált ilyet hosszabb időre, 15 éves is volt, és előtte feltűnően "búcsúzkodott", így szerintem már nem jön vissza.

Athiz,
üdv, a többiek már mindent elmondtak Gabiról, én az első szülésem után találkoztam vele a kórházban, és nagyon szimpatikus volt :) Gratulálok a gyerekekhez!

Tinu,
szerintem az összegek teljesen rendben vannak :wink:

Zsan,
ez még szarabbul hangzik, én is szívesen segítek bármiben, amiben tudok! Szólj!

Betegnek jobbulást

vera
kisün

Den,
jó, hogy előttem írtál, így rájöttem, hogy mit felejtettem el :lol: Pocak hogy van egyébként?

Fibi,
házeladáshoz gratulálok! Most már "csak" másikat kell találnotok :) De ha jól értem, ez közelebb hozna téged a kerülethez is!

v
kisün

sziasztok,
ezt meg KELL néznetek!!!igérjétek meg, h megnézitek!!!! :lol: :lol: :lol:
http://subba.blog.hu/2007/01/16/varjuk_az_ujabb_csodat

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Tényleg nagyon kedvesek vagytok, köszönöm!
Már csak egyet nem értek. Ha ilyen sokan választanak korán szülésznőt, akkor miért csodálkozott annyira el M.G. azon, hogy én a 16. héten szeretném felkérni :?: :roll:

Na mindegy, valószínűleg sosem fogom megtudni! :lol:

És köszönöm a marasztalást, de olyan jól összeszokott csapat vagytok, és nehezen tudnám követni a dolgokat úgy gondolom, ezért nem szívesen kukorékolok bele a topicotokba. Azért ha lesz még kérdésem, jönni fogok, mert nagyon rendesek vagytok, és tényleg készséggel válaszoltok az ökörségeimre is. :D

Köszi, puszi
Vendég

Zsan: nekem nagyon akad a videó, de azért a fantáziám pótolja! :lol:

Kép
Kép
tinu

Mi is hazaértünk a sulibol, gyorsan bekukkantok, mielött készülök a vendéglátásra :)

Recca,
véééééégreeeee, már nagyon hiányoztál!!!!! :D :D :D kutyusod :(

Deni,
igen, ma utazik el, de csak este, igy elhozta az "árut" a hugomhoz, kösziiiiii!!!!!!!! nagyon finom!!!!!! tündér vagy :D
Házeladás: Zsolo elöször megdöbbent, mert nagyon rákészült a bövitésre, de aztán ö is rájött, hogy jobb ez igy.... végül már örült, és izgatottan kutattunk a neten :D

Vera,
köszi :) találni talán nem lesz nehéz, mert mindenki eladni akar mostanság. legalábbis remélem :)

Gigi,
aha, pont erre gondoltam én is, hogy legalább már tudom, hogy kell egy fiut nevelni. aztán majd jol pofára esek, ha vele mindent másképp kell majd csinálni :lol:

Manoka, Johi,
köszi a drukkot :)

Zsan, Athiz,
akkor én most nem merem felhivni Gabit, hátha nem vállal el juniusra már :? vagy megvárom a párom, hogy ö csörögjön rá :lol:
fibi

Fibi,
:lol: :lol: :lol: :lol:

Athiz,
csak azért kérdeztem ám a dokit, mert mi meg börsre járunk egy nagyon aranyos doki nénihez... :lol:

Deni,
dokinál csak holnapra volt ip, igy ma még belázasodott, kapott kúpot, és holnap már tudjuk...

most utánaolvastam a dolgoknak, hát okosabb nem lettem tőle...vki azt mondja nem vészes, csak pihenni kell, és szépen elvándorol majd, vki meg jön a horror történetekkel, h micsoda borzalmak lehetnek...
ilyenkor most mi a helyzet???? kinek higyjek???
berohanok a Hba, h görcsölök, és megnézik uh-n és a képembe röhögnak ,h nincs is már ott a placenta...
szal, semmivel sem lettem okosabb, mint eddig... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
nem tudom, pontosan milyen sugárzást mérnek majd. vmi rádioadót emlegettek, asszem ahhoz spéci eszköz kell. pálcáról még nem is hallottam :shock:
fibi

Zsan,
ne röhögj :lol: összeszedtem magam, erre nem veszi fel a telefont :(
Horror történetekkel semmiképp ne foglalkozz!!!!!!!!! az iylen embereket el kell küldeni a búsba..... csak a POZITIV gondolatok segitenek!!!!
fibi

Vera,
szükségem lenne egy kis segitségre... :wink: naon meg kéne irni egy szakdogát nekem sékszpirbül... :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
ez velem is igy szokott lenni....mikor már nagy nehezen rávettem magam a telózásra, pl. szülés előtt pár órával, nnna, akkor nem vette fel... :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

REccaREccaREcca éljen! Annyira de annyira hiányoztál!
Kutyus :( Nekem most fél éven belül eltávozott mind a két cicám, akikkel a független életem igazán kezdődött: albérlet, India... Lehet, hogy kutyusoddal és Vera cicájával együtt nyargalásznak :)

GAbi :) jelentkeztem a Babafalvára szakértőnek(fura ez az elnevezés) és úgy tűnik hamarosan kezdek, mint pedagógia-környezettudatos életmód tanácsadó. Holnap küldöm vissza az aláírt szerződésemet és aztán indulhat a banzáj :)

Babafalva szakértőség: hát lehet, hogy a pechszériám véget ér, de ahhoz én is kellek, ugye... Rám jellemzően fogalmam sincs, hogy mennyit fizetnek, ha igen :? Nekem ez annyira kínos téma... a tanfolyamért tudom a juttatást, de a többiről enm esett eddig szó. Azért reménykedem, hogy valami csurran-cseppen, ha nem is ebből tartom el a fiacskámat, legalább egy kis zsebpénz :lol:

Ancsi :) Hát ebben a témában itt a topikon szerintem midnenki szakértőbb nálam, lévén saját tapasztalatom hisztiügyben még csak más gyerekével volt és az se hivatalból. Mondjuk Dominó is elkezdte már, de még viszonylag jól tudom kezelni, meglátjuk egy év múlva :lol:
Két dolgot jegyeznék meg, mint tanulságot: 1. ha kiabál az ember, az is azt jelenti, hgoy nem tudja a helyzetet kezelni, ha üt, méginkább - tehát ez nem Lencsiről szól, hanem rólad. (én is kiabálok időnként, senki se szent...) 2. Lencsi nem rossz. Amit csinált, az rossz, azért haragszol, de nem rá. Ezt fontos magadban tisztáznod és Lencsivel is. Bármikor, ha haragszol rá, akkor figyelj arra, hgoy hogyan fogalmazol: nem rá haragszol, hanem arra, amit csinált éppen.

Ezek meg csak a saját gondolataim, mint kezdő szülőnek: midnenkinek világos legyen, hogy mit nem szabad: nálunk ezek csak az ön- és közveszélyes dolgok, valamint fontos dolgok rongálása (számítógép, telefon, üveges vitrin nem-nem, művészeti könyvek szintén, de utóbbi nem a gyerek hibája, én rossz helyen tárolom). Ezeket már egy egyéves gyerek is meg tudja érteni, ha következetes vagyok. Vannak viszont olyan dolgok, amiket nem kedvelünk, de nem tartozik ebbe a kategóriába: például köpköd a gyerek, vagy, dobálja a holmiját, vagy hisztizik: ezek minket zavarnak, de valaminek a tünetei - tanulja a dobálást, fáradt, de legfőképp figyelemre és megértésre van szüksége.

Szóval, ha már tanács: egy kicsit érdemes lenne a mindennapokon változtatni, és inkább kevesebb dolgot elvégezni, viszont többet nyugodtan és örömmel igazán együtt lenni Lencsével - tudom, hogy kívülről minden sokkal könnyebbnek látszik! És lassan már be tudnád egy-két dologba vonni - például segíthetne a mosogatásban - mondjuk a saját kiskanalait ő öblögethetné, vagy neki si lenne kissöprűje és együtt takaríthatnátok, sütit süthetnétek, amiven ő is gyúrhatna egy kis sajátot. Nem állítomk, hgyo ezek már könnyedén mennek Lencsi korában, de hátha élvezné és később már klasszul tudnátok összedolgozni - az is egy jó kis együttlét.

Gigi :) Én a héten számítok egy látogatásra hozzátok - Zanzával megbeszéljük és inulás! Remélem, Rékalány hamar meggyógyul :) Ivásban is benne vagyok :lol:

indianyo

Deni :) Curse :) jövő héten valamikor szívesen!

Zsanci :) Hát nekem hihetsz, ugyenez volt a nyavalyám ,csak szerencsére Mátyásom észrevette időben(20. héten), így nem kezdtem el vérezni, de a kórházban mondjuk több rákérdezésre se derült ki. Nekem végig feküdni kellett, illetve ülni, de se torna, se séta, se egyéb testmozgás nem volt megengedett - mondjuk nem is tudtam volna, mert iszonyúan fájt. Az utolsó két hétben ment arrébb, addig is mozdult, de csak picit és végig császárral riogattak - a végén nem emiatt lett az, mert a szülés idejére már csak aszéléhez ért hozzá. Szóval még nő, babácska is mocorog és arrébb mehet az a lepény, de nem holnaputánra...s bizony veszélyes.

indianyo

Ancsi: Fanni imád segíteni mindenben, nagyon menő: takarításban, evőeszközök (saját) elrakásában, teregetésben, ebben mindben segít nekem. Amit utál az a számítógépezésem, úgyhogy azt szinte nem is szabad, amikor ébren van.

Indi: hát remélem valamicskét azért csak fizetnek, mert hát nem kis meló az ilyen.

Na ennyit hagyott Fanni gépezni.

J

Kép
Kép
johanna1975

indi,
ok,msn megdumizzuk :wink: de ugye nem akarsz te is 20 évet várni az ivással mint neet :lol: ?mert addigra szomjan döglik a tehén :lol: :lol:
Vendég

Most beszéltem Kisherczeggel (Andival), be kellett feküdnie. Délelött volt NST, de nem tul eröteljes görbéket mutatott. Kemény a pocija, de fájás semmi. Probál relaxálni, találkozott BS-sel is, aki invitálta a holnapi Mona Lisára :D Holnap megvizsgálja a föorvos, és lehet hogy méhszájérlelö zselét kap, vagy késöbb oxitocint. De nagyon rendes Andi dokija (BM), mert azt mondta, még akár egy hetet is várhatnak, ha minden rendben. És a megálmodott idöpont 18-a, addigra csak elöbujik a bébi :D
fibi

Indi,
én két hete voltam Matyi bácsinál és akkor még nem látszott...,
és egyébként, akkor kérdezek, jó? szóval, mit jelent az, h fájt? és te azért mentél, mert vmi gubanc volt?
és ez a lepény emelgetéssel mehet egyre lejjebb??? és ha tényleg ennyire veszélyes, akkor miért nem irtak ki veszélyeztetett terhesnek, h mégis egyszerűbb legyen Levinek kiiratni magát?? És te kaptál rá vmi gyógyszert? Mert én igen, de doki annyira fel volt dúlva, én meg annyira meg voltam szeppenve, h elfelejtette odaadni a receptet, és végül is nem tom,h mit kell szedni, bár bármit fel tudnék iratni... :roll:
és ha tényleg ilyen veszélyes (ismét csak hangosan gondolkozom) akkor miért nem kell kórházba menni két gyerek mellett??? szóval, mi alapján hiszi azt vki is, h ha ott van vki, aki segit, akkor is megy a pihenés. Most is lázas Igi, és csak velem, meg az ölemmel van el...meg a cicimmel...
hmmm...
akkor most mégis mi???? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi: szuper, hogy megírtad a híreket Andiról. Hátha mégis sikerül ez az egyidőben szülés. Én holnap d.e. megyek NST-re...

Kép
Kép
tinu

Zsan! :twisted: Megnyitottam a linket, le is játszottam, Gréti tátott szájjal leste és most énekli :twisted: a magas C-t.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
jaj bocs,elfelejtettem, h 18 aluliaknak ez nem való... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

RECCA, ÚÚÚGY ÖRÜLÖK NEKED!!!! :D :D :D :D nagyon hiányoztál! kutyusod :( angyali Benke hisztizik??? :D nem hiszem el! :D

Tinu, ha a magánrendelésért is minden alkalommal fizettél, akkor ez az összeg "csak" a szülésért teljesen oké.

Curse, van mindeféle hordozó, én speciel az autósra gondoltam, ami a kocsiban nem csak kötelező, de a lehető legbiztonságosabb is, szóval csak használjátok, mert bármilyen baleset van, a baba a legsérülékenyebb, de ezek a jó nagy, masszív kagylók elég jól megvédik! viszont 1-2 óránál tovább ez nem jó a gerincek, szóval ebben altatni meg ringatni sokáig nem szabad. persze rengeteg gyerek van, akinek semmi baja nem lesz ettől, de elég soknak meg igen, a korai fejlesztő tele van ilyenekkel.

amit Indi mondott, hogy háti hordozó meg kenguru - ezeket se szabad túl korán, mert ülő helyzetben van bennük a bébi, és az nagyon nem jó a gerincének. van spéci kenguru is, ami fektetős, jó drága és nem lehet túl sokáig használni. viszont a kendő olcsó, nagyon jól variálható és nagyon meghitt :)

de ez sem mindenkinek jön be, Isti pl 4-5 hósan már nem szerette a szoros és számára korlátozó testkontaktust, és olyan is van hogy a szülők nem csípik - páromat ki lehetett vele kergetni a világból, folyton cikizett, hogy olyanok vagyunk mint a vándorcigányok, meg az afrikai sos-falu lakói...

Zsanci, ez iszonyúúúúú jááááj rég láttam ilyen borzasztót, auuuuuu :x :x :x

votiv 8)
votiv

Indi! Örülök az új munkádnak :D ,e z számomra is újdonság volt.

Recca! Kutyus :(

Votiv! Kérhetnék egy homeós listát, mit érdemes szedni szüléskor, ill. előtte?

Gátmasszázsolaj miből is áll? Miylen arányban? Van valakineke setleg megmaradva?
Én Grétinél is úgy jártam, mire megvettem már csak pár napot használtam,és tök drága volt.

Hétfőn délután esetleg egy Mom-os tali?
Fél 3-ra kell mennem a H-ba az utolsó uh-ra és utána csak 5-re a Mom-ba a szülésznőhöz.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, hétfői MOM nekünk jó lenne :D
Gréti dala :twisted: :lol:
homeó szülés közben: caulophyllum és cimicifuga 5CH, félóránként 5 golyó felváltva.
szülés után: Arnica 30CH napi 2x5, ha van gátsebed akkor Staphysagria 30CH ugyanígy, és még Bellis perennis 30Ch ugyanígy.
de itt egy link is erről:
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp ... ew/&pid=18

Kisherczegnek drukkok mennek ezerrel :D 18-a mindjárt itt van :D

Gabi, és a Boraxos ecsetelő legalább használ? puszilom Dorkát :)

votiv 8)
votiv

ZSanci :) Az úgy volt, hogy a genetikai uh-t az az orvos végezte, akit nem nevezünk meg - és K.É. külön kérte a vizsgálatot, emrt hogy alig bírtam menni, annyira vájt - én nem tudtam, hgoy mi, csak azt éreztem, hogy a lábam között ki akar szakadni, minden ami belül van. UH nem mutatott ki semmit, doktor ki is kérte magának, hgoy neki tudni kéne, nekem mi miért fáj :evil: KÉ. erre csak annyit mondott, hgoy pihenjek, írt fel Magne b6-ot és elbocsájtott. No én erre kértem időpontot a Praxisba és láss csodát! Mátyás anélkül, hogy én bármit mondtam volna, ezzel kezdte az egészet. Mivel ő "csak" szonográfus, a Hában sajnos nem vették nagyon komolyan, doktornő neheztelt is rám némileg - úgy éreztem, ki is kérte magának, hgoy Mátyás nem doktor!
Én időközben beszéltem inidiai nőgyógyászommal, és ő mondta, hogy akkor innentől kezdve maximum ülhetek, de azt se sokat, hanem szigorú fekvés, mert ugye ha mégis elindulna a szülés, akkro a baba nem tud kijönni, tehát 1. császár 2. baromi gyorsan kell beérni a kórházba. Ja, és hát le is szakadhat a méhlepény. Ezekre emlékszem. Ezeket elkerülendő vízszintes helyzet, sok pihenés, hagyni, hogy a baba nődögéljen és a lepényt szépen mozdítsa magával. Azt is mondták, hogy vérzés esetén azonnal kórház. Szerencsére nálam nem volt vérzés. És végig szedni a magnéziumot.
Engem azért nem írtak ki táppénzre, mert nem volt jövedelmema - de lehet, hogy így is kiírtak volna, de a terhességgondozást végző orvos nem szólt erről egy szót se. Viszont a te esetedben ez nekem egyértelmű lenne - mármint hogy azonnal táppénz.

indianyo

Visszahivott Gabi!! :D :D de jo hangja van :) nem igérte tutira, h elvállal, attol függ, a nyaralásával mi lesz. de még beszélünk jövö héten, tök rendes volt :D
fibi

Lindi: nekem Weledás gátmasszázsolajam van, azt írja, hogy mandulaolajat, búzacsíraolajat és természetes illóolajakat tartalmaz. Utóbbiak csak németül vannak rajta, úgyhogy azokat nem értem. Az arány sincs rajta. Egyelőre még használjuk, de talán már nem sokáig... Csak nem tudom, hogyan tudom odaadni neked.

Kép
Kép
tinu

Fibi,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez jó!!!

Lindi, Votiv,
bellis perennist nem veszünk közösben????abból olyan kevés kell és utána semmire nem tudtam haszálni...vagy tudtam volna???

és hol tudok venni weledás masszázs olajat venni?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
Bár Tinunak írtad a hszedet :D Örülök h tudunk talizni :D

Indi, Deni,
Nekem bármelyik nap jó a talira :D

Deni,
Az az igazság h egy kicsit kezdek itthon besavanyodni, szóval jó lenne egy kis kiruccanás. Bátor még nem vagyok, de kell egy kis változatosság. Kb. 2 óra hosszára el tudunk itthonról szakadni :D és köszi a drukkot :D

Zsan,
:lol: Adél el tudott rajta aludni :lol:

Neet,
Nem vagyok egy nagyon szemfüles olvasó, de nem emlékszem h a kutyid fiú vagy lány? Adélnak kopót szeretnék majd ha már kb. 2 éves lesz. Hátha lány a kutyitok :wink:

Lindi,
Nekem is van gátolaj maradék. Szívesen odaadom. Ha még jó neked a jövő hét a camponánál oda tudom adni.

Votiv,
Nagyon köszi a pontos leírást, így már okés minden :D

Kép Kép
curse

Zsanci, simán végig lehet szedni az egy tubust.

weledás gátmasz olajat Johitól vagy Herbaházból, de Medimomos gátolaj is van, Nyulas Joli receptje alapján - ez nekem is fel van írva valahol, ill. a bábának is van receptje. otthon összeállítani jóval olcsóbb, egyetlen drága hozzávalója van, a rózsa illóolaj, de ez nem kötelező alapanyag.
ezen kívül 50ml búzacsíraolaj és 50ml orbáncvirág olaj van benne, amire most fejből emlékszem. ja és muskotályzsálya olaj is, de csak pár csepp.

votiv 8)
votiv

orbácvirág olajat már akkor sem találtam, Lindi szerezte vhol, és azt kaptam meg...ja, és ez a rózsa illóolaj mennyi??
és én nem boironos bellis perennist vettem,hanem a nagy üvegeset...
most akkor majd kicsit veszek.
szóval, rózsa illóolajat is veszek szivesen közösbe, bárkivel, aki mostanság szül!!!!!!!!!!!!!!!!

Votiv,
te felkértél végülis szülésznőt????????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
Még neked akart írni. Nálam ugyanígy indult a terhesség. Vérezgettem, meg görcsöltem. Aztán csak arra fogta a doki (itt még nem Faludi volt) h mivel első terhesség és tágulok, azért fáj. Aztán elmúlt és kb. a közepén újra el kezdtem vérezgetni, kiderült h eléggé lent vagy méhlepényem de még nem gáz, viszont felvettek táppénzre. Szednem kellett a magneb6-ot, meg a salbutamolt. És mondták h legközelebb ne a dokihoz menjek ha vérzek ha nem rögtön a kórházba. Egyébként a kórházban sem csináltak velem semmit, csak megfigyeltek.

Kép Kép
curse

Zsan,
Neked is áll az ajánlatom. Bármelyikötöknek szívesen odaadom, ha nem zavar h bontott. Én már nem tudtam sokat használni. Ez is weledás, Johitól vettem. És egy ideig biztos h nem akarom használni :D

Kép Kép
curse

Curse,
köszi az infót! Akkor te voltál is kórházban????
és én szivesen ráugrom az olajodra, majd megegyezünk!!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Iginek már 39 fokos láza van...folyik a nózija, de ha elkezdem szivni, üvölteni fog, jót tesz majd a lázának...
ugye minden gyerkmek okkal kerül a szülőkhöz...nekem mit kell még megtanulnom???
ilyen betegségek alatt teljesen szétesem...azaz, ilyenkor is... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv! Köszi a homeós infókat.

Gátmasszázsolajból az orbáncfű is nagyon drága volt és olyan kevés kellett hozzá, meg az egész nagyon sok lett, ilyesmi rémlik,meg az is, hogy nem volt érdemesmegtartanom, mert mostanra lejárt volna a szavatossága. De így legalább hozzájárulhattam ahhoz, hogy Zsancinak se kelljen vágni :lol:

Tinu! Ha véletlenül úgy szülnél, hogy hétfőn még a kórházban vagy, akkor vidd már magaddal légyszi, mert én akkro megyek uh-ra és beugranék érte (anno ugyanígy csináltuk Zsancival).
(meg priviben küldd már át a neved vagy a tel.számodat)

Curse! Ha nem jön össze Tinuval a bolt, akkor megbeszéljük a jövő heti Camponát, még Zsannal is megfelezhetjük.

KépKép
KépKép
lindicita

most rohanok bk-t nézni, de atán jövök és reagálok mindenkire :lol:
neet
neet

A szülésznőmnél rákérdeztem a gátmasszázsolajra, és ő azt mondta, hogy ha az első gyereket sikerült gátmetszés nélkül megszülnöm, akkor a második is menni fog és nem kell a masszázsolaj.
Viszont olyan fura, mert Grétivel megúsztam csíkok nélkül a hasamon, pedig vele is jó nagy hasam volt, most viszont a köldököm fölött a bőr megadta magát, pedig kenem most is krémmel is meg olajjal is, és mégis. Mi van, ha ott lenn más most a helyzet?
lindicita

Lindi,
nekem most is jó lesz igy...igaz,h februárban még nem járok nst-re, de szivesen meglátogatlak!!!! :wink: :wink:

Neet,
bk után itt a helyed!!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi,
ott lent, szerintem egyre "rugalmasabb" leszel... :lol:
szal, amiatt ne izgulj!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Ha máshonnan nem sikerül szerezni, a Szabolcska Mihály utcai holdboltban is lehet Weleda gátmasszázsolajat kapni, legalábbis 2 éve én ott vettem, és akkor 2000 pénz körül volt.

Iginek jobbulást! Emma is lázas lett újra estére, de szerencsére nagyon jól tűri az orrszívást, sőt még ő kéri!

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok,

Most kezdődik a Retekklubbon egy film amiért pár éve beíratkoztam egy tékába. Ha valaki épp unatkozna... :) :) :)
(21,10 Szitakötő )

Kép
akata

Zsan :) Iginek bulást!!!! Videótól lefáradtam.. jaj :x Nagyon drukkolok, sok ++++ Neked és a pocaklakódnak!!

Curse, Indi :) Nekem a kedd és csütörtök okés, meg a szerda délután talira! Remélem sikerül összehozni! :wink:

Vera :) Pocaklakó köszöni szépen, jól van :D A héten cukrozunk...brrr... Dóci ilyen nagy autós kiscsaj? Hű de vagány!

Fibi :) Drukk holnapra a lakáshoz!! Meg Gabihoz is, tuti elvállal és álomszülésed lesz! :wink: Örülök, hogy Zsolo át tudta adni a csomit :D Köszi a híreket Kisherczegről, mennek neki a drukkok!
denizsa

Akata :) Már azt hittem, hogy a B.K. :lol: :lol:

Manóka :) Emmának bulást!!! és egy hős, hogy így orrszívózik!
denizsa

Deni!
Neked is Fehérvári úti sztk-ba kell jönnöd a cukorra? És tényleg kétszer kell jönni, két egymásutáni napon? Én tegnap vettem ki anyukámnak leleteket és rákérdeztem, azt mondták, egyik nap leveszik a vért, másik nap meg a cukrozás után... Anno a Bártfaiban lenyomták egyszerre :?
manoka11

Zsan,
Az olajat freebe adom :D Amúgy is kidobnám, megnéztem a szavatosságot és addig úgy sem szülnék, sőt... :D
Nekem szerencsére csak 3 napot kellett h-ban lenni, haza könyörögtem magam :D mondván otthon is tudok feküdni. De szerintem a te esetedben jobb ha bent vagy, mert tényleg csak ott tudnál igazán pihenni. A fiúk mellett nem lehet úgy ahogy kéne.

Deni,
Akkor még meglátjuk Indi mit mond tali ügyben, meg hátha akar más is jönni :D

Betegeknek továbbra is bulást!

Kép Kép
curse

Zsanci!
Jelentem megnéztem!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ja, és van fél üveg weledás olajom! Ki kéri?????????
Iginek jobbulást!!!!

És Emmának, és Fanninak is!!!!! Ugye nem hagytam ki senkit......

Veráék itt voltak, szuper volt, Dóci hatalmasat nőtt, és jól bírta a Bazsó gengszter féle kiképzést :roll: :oops: :D , Marciba pedig beleszerettem :oops: :D

még jövök.........
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: