A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci :) 2004-ben nyílt, Bartók B. út 120-122.

Fibi :) kedves kollégám (:lol:) tanácsára írtam az illetékesnek és résztleteztem, mi mindennel foglalkozom. Mivel angol nyelvtanár és kézműves már van, maradtunk a pedagógia-környezettudatos életmód párosításnál, alkalmasint majd tanfolyamokat is tervezünk.

Szia Athiz! Gratula a pocakhoz! Mindjárt özölenek a szülésznőkről áradozó hozzászólások :)

indianyo

Votiv, köszi, a dokim sajna nem tuti abból a szempontból, hogy nem biztos, hogy ott lesz a szülésemnél. :? Egyébként a Fülöp Tamás doki az. A fiamat végülis a Nyulasi dokinál szültem. Ő sem volt rossz, csak számomra érthetetlen okokból az Ikeás szobából átcipeltek a sima szülőszobába az ágyra, amikor a kitolásnál tartottam. Pedig biztosan meg tudtam volna szülni az Ikeásban is, sőt...
Sajna még nem tudom, hogy lány lesz-e, csak úgy érzem, hogy az. :D

Zsancikant, neked is köszi. Hát nekem a Vastagné volt a szülésznő, amikor Szilit szültem, de nem mondhatnám, hogy túlzottan lelkesedtünk volna egymásért. De ez inkább akkor derült ki, amikor megszültem, és megkapta a pénzét. Szerintem pedig nem is volt kevés, amit kapott!
Vendég

Zsanci, Bartók B. 120-122, és a Keleföldi pu és a Tétényi közötti részre esik, ahol régen a veseköveket lehetett kinyomni a macskaköveken :D
sztem akár már most is beadhatod az igénylőlapot, nem kell megvárnod, míg lejár a gyed - csak én vagyok ilyen tohonya élhetetlen tyúk :P

és örülök, hogy jobban vagy, majd mi aggódunk helyetted is! :)
tényleg nagyon komolyan mondom, bármi van, szólj, és repülök, míg még bírom. kocsival 10 perc alatt nálad vagyok, szívesen elviszlek vizsgálatra, kórházba, vásárolni, bárhová, vagy viszek nektek kaját, vagy szittelem a fiaid, míg te intézed a dolgaid, vagy lepihensz - ok, tudom ez nem ilyen egyszerű, de ki lehetne próbálni, az elszántság megvan bennem :D
Ja és van egy pszichológus egyetemi hallgató ismerős csajszi, aki vállal sintérkedést és jó fej is, mindjárt megkérdezem tőle a részleteket.

votiv 8)
votiv

Fanninak és Emmának és Rékának és minden betegeskedőnek BULÁST!!!

Indi :) Nagy-nagy gratula!!!!!!! :D :D :D Ez volt a "hételeji függőben lévő dolog"?

Fibi :) Hű, ez aztán a nagy híííííír!!!! :D :D :D :D Millió drukk, hogy összejöjjön az eladás és szuper házat találjatok!! Érd hozzánk is közel van :wink:

Athiz :) Csatlakozom a lányokhoz: minél előbb érdemes szülésznőt fogadni, mert nem tudni, hogy ráérnek-e. És Molnár Gabiról nagyon jókat hallottunk, de a többi is menő, én mondjuk nem fogadtam, hanem az ügyeletesnél szültem, és így is jó tapasztalatom volt :)
denizsa

Athiz, mesélj még a Fülöp dokiról, itt alig ismerjük, pedig szoktak utána érdeklődni. A fiadnál Nyulasi volt a választott? vagy Fülöp épp akkor síelni ment a Mount Everestre? :D
és milyen élmény volt az első szülésed? most hogy állsz a másodikhoz ?
az én fiam decemberben volt 2, a lányom pedig 30. hetes a pocakban, szóval ha bejön a megérzésed, akkor ugyanazt a leosztást kaptuk :D

votiv 8)
votiv

Denizsa, köszönöm neked is!

Nagyon kedvesek vagytok!

Votiv, hát a dokim akkor is a Fülöp doki volt, de mint írtam, ez nagyon bonyolult volt. Ugyanis a dokit már régóta ismerem, anyám és tesóm által. A tesómnak szintén Ő volt a szülésze, vagyis lett volna, ha ott van. :twisted:
Ezért tanulva az esetből, már fel sem kértem a dokit a szülésem levezetésére, inkább kerestem egy olyat, akiről jókat hallottam, ajánlották. Ő a SOTE II. dolgozik, és végülis kedves volt. Csakhogy a 28. héten leszakadt a belső méhlepényemből egy darab, ezért 2 hetet (karácsonykor) a Klinikán feküdtem. Életem egyik legszörnyűbb élménye volt. Persze a dokim éppen üdült valahol, úgyhogy nem is láttam. Telefonon meg közölte velem, ha haza akarok menni, menjek nyugodtan, csak saját felelősségre tegyem. És vigyorgott nekem a telefonba!
Na ekkor tanácstalanságomban visszakuncsorogtam magamat a Fülöphöz a Szt. Imrébe. És igaz, nem volt ott a szülésemnél, de a tapasztalataim végülis jók. Nem maradt rossz élményként meg bennem a dolog.
Egyedül ezzel nem voltam kibékülve, hogy fekve kellett kipréselnem a gyereket. Pedig ezt nagyon el akartam kerülni. Jó lenne, ha most másképp alakulna.
Fülöp doki ajánlotta a Nyulasit, valószínűleg ezért volt pont Ő ügyeletben a szüléskor.

Bocsi, hogy hosszú voltam. Egyébként most mennyi a tarifa kb. szülésznő+doki téren? Anno a szülésznőnek 30e-t adtunk (majdnem 3 éve).
Vendég

Deni,
köszi a drukkot, szerdáig kell szoritani :wink:

Athiz,
én is Gabival szeretnék majd szülni, és én is juniusban fogok (elvileg 10-e körül). Csupa jot hallottam csak rola :) Rajta kivül még Nyulas Jolán volt nekem szimpi a kismama klubon. Mi is 2 éve 30-at adtunk a szülésznönek (nem irom a nevét, ha nem baj), én azért most sem szeretnék többet majd áldozni....
fibi

Votiv,Indi,
köszi a cimet, és igen, még azelőtt megigénylem,h lejár, mert Levi elutazik 12-én, addig minden ilyen hülyeségen túl kell lennünk...

Athiz,
én imádok "belenyúlni" és jót mondani arról, aki nem is az, de itt tényleg sokan szeretik őt ! És látod, ez a baj az egésszel, kiválasztasz vkit, és lehet, h nem klappol hozzád. Olyan NINCS, h vki MINDENKINEK szimpi, mert hála istennek olyannyira nem vagyunk egyformák,h az csak na... :lol:

Votiv,
érdekelne ám a pszichomókus bébisintér, bár nekem elég speciális kell, ha tényleg feküdnöm kell, mert most épp úgy érzem,h nem ennyire gázos a helyzet, szóval, nekem pl. este kell vki fürdetéskor :? , reggel öltöztetésnél, szóval igy fogok keresgélni...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ja, és a napi eseményekre a korona: Igi belázasodott, már előre tartok az éjszakától, és holnap egyedül vihetem el dokihoz, mert Levinek dolgoznia kell... :? :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Egy kicsit le vagyok maradva, jó sokat termeltetek.

Zsan! Szorítok, hogy minden jóra forduljon ++++++++

Nálunk minden okés, fogalmam sincs, hanyadik hétnél tartok (majd mindjárt kiderül, ha elküldöm a hsz-t), de most tele vagyok energiával, a vénasszonyos érzésem a múlté, pár napja biztos elmozdult Barnabás arról a bizonyos pontról, ami miatt úgy fájt a combom meg a hasam, hogy alig bírtam mozdulni.
Indi! És újra futok!!! :lol: Tegnap meg ma Ikeáztunk, tegnap vásárolgattunk, aztán itthon szerelgettünk, ma meg cserélgettünk. A legjobban Gréti élvezte, nem győztem futkosni utána.

Berendeztük a hálószobánkba Barni kis babasarkát, összeszereltük a kiságyat meg én egyedül összetákoltam a pelenkázót. Mikor Gréti feljött és bejött a szobába, kikerekedett a szeme,hogy "ÁGYIKÓ". De mikor megkérdeztük, kié, azt mondta, hogy "Géti babáé", de mikor mondtuk neki, hogy nem,másodjára beletrafált, hogy "Barnabásnak ágyikója". Aztán kb 2 órahosszán keresztül rohangált az ő szobája és a hálószoba között és ordibálta mikor, kinek az ágyánál van. Olyan édes volt.

Még a rucimosással el vagyok maradva, pedig lassan hozzá kellene kezdenem, mert apjukra nem bíznám.

Hihetetlen, hogy Kisherczeg és Tinu még mindig egyben vannak.

Többi pocakos hogy van? Ki jön utánam? Votiv? Aztán? Deni, Manóka, Fibi, Zsanci, Macs?
Illetve utánam tuti Blaye jön, velem még esélyes, hogy össze is futunk a kórházban.

KépKép
KépKép
lindicita

Oké lányok, köszönöm az infókat.
Hát majd megpróbálok beszélni a Gabival, és ha már túl elfoglalt, majd csak lesz valami/valaki, aki elvállal.

És hát tényleg nem vagyunk egyformák szerencsére, mert az elég uncsi lenne! :wink: Mellesleg tényleg kedves volt Éva, csak szülés után mégis úgy éreztem, hogy a lényeg elveszett. Inkább nem fejtem ki, mert nem szeretnék senkit eltántorítani tőle.

Mégegyszer köszönöm!
Vendég

Athiz :) II, Szülészet Terhespatológiai osztály nevű borzalmán én is feküdtem egy hétig - háááááát... szerencsére a szülés minden borzalmat feledtetett, különben hideglelésem lenne a mai napig. A gyerekágyas rész már elég kellemes egyébként, csak szegény kismamák élete nehéz...

Lindi :) éljen a futás :lol: Klassz vagy és lányodért külön is odavagyok :)

Zsanci :) de jó, hgoy jobban vagy! Igi-Biginek gyógypuszi!
És ez a ottshonsegítős honlap nagyon klassz - mindenképp vedd fel velük a kapcsolatot! És attól, hogy segítséget kérsz, még nem rázod le magadról a felelősséget...

Deni :) hát igen, ezt titkolóztam :mrgreen:

Ha holnap szülne valaki, akkor a közelben leszünk - hívjatok és beugrunk egy felessel vagy habostortával :wink:

indianyo

Athiz,
totál megértem, amit irsz!!!!!!!!
de mindig kettőn áll a vásár... :lol:
és sztem nem a pénz miatt volt ez igy...
én két éve 20ezret adtam... :oops: lehet, h kevés volt????? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pelenkafutártól rendelt már valaki pelust? A Mom-os börzén szombaton ott voltak, és hát sokkal olcsóbbak a pelusok,mint a Libero és társai, még a DM-es 15%-os kuponnal együtt. Pont most gyűlt össze a 15 pont, de most nem tudom, hogy a DM-benvsáároljak, vagy bepróbálkozzak náluk.

Athiz! A 30 ezret kevesellte a szülésznő 2 évvel ezelőtt? :roll:
lindicita

Indi,
én is néztem a honlapjukat, és tényleg szimpik!!

Én meg szerda este, 7 után leszek épp a kórház fele...ha vkinek épp szülni támadna kedve, vagy csak társaságra vágyik... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci! ++++++++++++++

Emmának! +++++++++++++++

Fibi! :lol: És szerdán már szerződés meg előleg is lesz?

Indi! nagy gratula!!! Super!!! :lol:

A szombati vizsgám kettes lett. Legközelebb ismét szombaton megyek, s még elő sem vettem. :shock: EU-ból.
Elkezdtünk bébiúszni. Volt egy kis sírás, de a végére már nagyon relax lett a csaj. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Athiz, üdv! Csak kapodom a fejemet, hogy mennyit kapott a szülésznő. Mi tényleg hálásak voltunk, főleg, hogy csak ügyeletes volt, de mi tényleg csak jelképes összeget adtunk. :oops:

Fibi, nem vagy te egy kicsit nagyon kiváncsi? :wink: :wink:

Szrekuc, igyekszem pü-t írni neked. :wink:

Iginek és a többi babónak mielőbbi gyógyulást!
zanza

Lindi, mi rendeltünk, nem is egyszer. Egyetlen gond volt velük, hogy az általunk beváltak nem mindig voltak, amit hoztak meg, háááát nem igazán jöttek be. Mondjuk Réka akkor extra pisilős volt, így nekünk semmi más pelus se volt jó. :wink:
zanza

Fanninak és Iginek is gyógypuszik!
gödibarbi

Lindi,
mi is rendeltünk, először eggyel nagyobb méretet hoztak így két napig, amíg ki nem cserélték a hónaljáig érta pelus a gyereknek és utána a nagy választék jó részéből kifolyt a híg is meg a nem annyira híg
úgyh én szívből nem ajánlom őket :lol: :wink: (pedig emberiek meg kedvesek csak egyszerűen nem jó a pelusuk sztem annyira)

Fíbsz,
a szám ugyanaz persze pénz még most nincs rajta de majd reggel rakok úgyh tudunk majd kip in tacs :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zanza,
deee, kicsit nagyon :wink: :lol:

Barb,
nem, szerdán mégcsak hoz vmi pasit magával, aki sugárzást mér be, vagy ilyesmi. és aztán megbeszéljük, hogy Zsolóval mikor tudnak leülni, mert ö holnap Franciao-ba repül.
Jo tanulást szombatra :) bébiuszás dejo :D

Zsan,
Iginek is jobbulást!

most léptem, mert holnap korán kell kelnem.
fibi

Szrek,
oké, de most kapcsold is be légyszi (vagy töltsd fel) :lol: , ne ugy mint multkor :wink: :lol: 8) :D csoközön!!!!!
fibi

Athiz, szia! ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fíbsz,
Rendics ;)
szrekuc

Teljesen le vagyok döbbenve, de Adél magától elaludt :shock:

Zsan,
++++++++++ és remélem h találtok vmi nagyon jó megoldást. Pihenj sokat!!!!

Emmának, Fanninak és Iginek jobbulást!

Indi,
Nagy gratula :D És ne nevess ki, de fogalmam sincs hogy hogyan kellene magamra kötni kendővel Adélt, segítenél?

Deni,
Nagyon szuper fiad van :D Mi szerdán megyünk oltásra, már előretartok a belázasodástól.

Fibi,
Hát ez tök jó hír, gratulálok. És de jó lenne ha ti is Érdre jönnétek :D

Votiv,
Nagyon köszi a babamasszásról adott infokat. Utánanézek. Hihetetlen hogy már a 30. hétben vagy :D Hogy telik az idő. A hordozóval kapcsolatban szerintem én másra gondoltam, mint amit annak hívnak. A hordozó az, amelyiket magamra kell kötni? Talán kengurunak is hívják? De gáz h még ezt sem tudom :oops:

Lindi,
Nagyon aranyos lehetett Gréti :D

Tinu, Kisherczeg,
Mennek a drukkok :D

Tinu,
A kórházlátogatással kapcsolatosan, én olyan típus voltam h mindenkit lebeszéltem arról h meglátogassanak. Aztán amikor kiderült h Adél ennyire jó alvó (akkor még az volt :D ), tökre el kezdtem unatkozni. Szóval tökre örültem, amikor Indiék megkérdezték bejöhetnek-e. :D
A pénzt, ugyan nekem ügyeletes volt mindkettő, egy doboz bonbonnal adtam oda még a kórházban. A pénzt betettem egy köszönet lapba és még pluszba beleragasztottam egy képet Adélról. Aztán a boritékot a bonbon fóliájába becsusztattam és végül egy papírzacsiba tettem. A dokinak varratszedéskor, a szülésznőre meg rákérdeztem konkrétan h mikor lesz bent.

Macs,
Nagyon szépen alakul a házatok :D

Neet,
Én kérdeztem, csak azt hittem azért nem válaszol, mert utálsz :D

Kép Kép
curse

Barbi,
Gratula az újabb vizsgához :D az a lényeg h görbüljön. Én legalábbis így voltam vele :D

Athiz,
Üdv itt :D Gratula a babákhoz. És valóban, ahogy már a többiek is írták, a szülésznőt foglald le minél előbb, mert nagyon be vannak táblázva, főleg a legnépszerűbbek.

Kép Kép
curse

Rájöttem h én mindig akkor jelentkezek be, amikor már nincs fent senki. Ilyen az én formám :lol: Nem baj majd beszélgetek magamba.

TALI!!
Nincs kedvetek újabb talit szervezni a camponába? Jövő héten szívesen bemennénk :D

Na lelépek, mert úgy sincs fent senki :(

Kép Kép
curse

Curse :) Nagyon szívesen segítek kendőt kötni. Szerintem mi ugyanarra gondoltunk hordozóként - kenguru és egyéb dolgok, melyeket kisbabáknál nem szabad használni. Votiv pedig valósíznűleg az autós hordozóra = csecsemőülés.

Barbi :) majd ha már befejezted a vizsgákat, írjál a babaúszásról, jó? Dominó olyan szinten vízmániás, hgoy már többször felmerült bennem, de sok rosszat hallottam róla. További görbe jegyeket :wink:

Jójcakát!

indianyo

Szerintetek 20 e a szülésznőnek és 50 e a dokinőnek manapság elegendő összegnek számít? :roll: Soha életemben nem adtam hálapénzt senkinek, azt hiszem, ettől jobban tartok, mint a szüléstől. :oops:

Kép
Kép
tinu

Indi,
Most akkor egy kicsit a frász jött rám, mert Adélt egyszer-kétszer már kellett vinnem autóülésben, pl. amikor egyedül mentünk csipőszűrésre. Most akkor azt sem lehet használni? Meg vagyok lőve, de a zsaru megbüntett, ha anélkül vagyunk :? Apával úgy szoktunk menni h Adél a kezemben van a hátsó ülésen, de ha egyedül kell menni...
A kendőkötés ügyben akkor össze kéne futni :wink:

Tinu,
Őszintén szólva én ennyit gondoltam volna, ha a szülésznőm fogadott lett volna és ha a fogadott dokim ott lett volna. Szerintem ne ess túlzásokba.

Kép Kép
curse

Tinu,
szerintem az elég :)

Curse,
köszi, én is örülnék :) mi mindenhova hordozoban szállitottuk Bálintot (mármint ha autoval mentünk) a kezdetektöl, és semmi baja nem lett. Söt, ö pár honap után nem volt hajlando feküdni, hanem nézelödni akart sokat, és amikor dolgom volt (fözés ilyesmi), akkor a hordozobol nézhette, mit csinál az anyja :)

KépKép
fibi

Tinu :) Autós hordozóval nekem nincs bajom, abban a baba háta meg van jól táémasztva(főleg, ha úgy döntöd, hogy a háta-feje legyen vízszintesen, és nem éri olyan terhelés a gerincet, mint a "pihenőszékben" vagy a kenguruban. És a baba biztonsága az első. Dominó otthon is sokat volt benne picinek, ma is szeret benne üldögélni. Komp és pihenőszék már más tészta, azt ne használj! Kendő ügyben talizzunk, persze, de még nem tudok időt modnani. Jövő héten esélyes.

Szép napot, szüljetek, pocakosodjatok,vizsgázzatok!

indianyo

Curse,
hát lehet téged utálni? :D

Zsan,
tyű ez elsőre nagyon kakisan hangzott, de a későbbi hsz-od már sokkal optimistább volt. Éljen. :) Én sajna nem tudok segítséget nyújtani (se kocsim, se lehetőségem), viszont bármikor végighallgatlak, olvaslak, bár tudom, ez édeskevés. Csak nagyon bölcseket tudnék írni, eltekintenék tőle, jó? :wink: Vigyázz magatokra, amennyire lehet!!!

Indi,
gratula ! :) És ez most munka neked vagy hobbi? Nekem ez nem jött le. Kapsz érte pénzt és otthonról csinálhatod? Akkor nagyon jóó! :D

Barbi,
én elsírnám magam a gyönyörtől, ha kettest kapnék..... YO NEKED! :D

Ancsi,
kösz a vigantolos infot (te vagy a topik nagy utána-nézője), közben én is fürkésztem még az veget és sejtettem valamit, de most már biztos vagyok benne, köszi. :)

Tinu,
privi ment, nem rövid. :)
neet
neet

Fibi!
milyen sugárzást mér? pálcával, vagy ingával?

Tinu!
mi is ennyit adtunk, mint amit te írsz.

Zsanci!
na, akkor tök jó, hogy nektek már nem fizetős, és jó helyen tudhatod a kőceidet. ha mielőbb beíratjátok őket (lehet még idén?) akkor egy nagyobb terhet vesznek le a válladról.

Indi!
gratulálok, talán megszakad a pechszériád ezzel! legalább pénzt is kapsz érte, vagy karitatív az egész?
régebben egy ismerősöm szakértő lett volna egy ügyben (egy újságnál egyszeri alkalom, építőipari téma). miután megírta a véleményét, az egészet kicenzúrázták, mert csak úgy nem mondhatta el XY termékekről és a cégről a saját maga megalkotott véleményét, pert akasztottak volna a nyakába. szóval csak finoman! :)
a tanfolyásokra kíváncsi leszek. esetleg ezek után szétküldhetnél még pár levelet itt meg ott, hátha...
meg még az jutott eszembe, hogy lehet, hogy tévébe is megállnád a helyed, ilyen mamás műsorokban, amikor arról kell mesélni, hogyan tud nevelni egy ember egyedül gyereket, meg ilyenek.
februárban jön Mo-ra férjemékhez egy indiai kolléga, és lehet, hogy elhívjuk magunkhoz látogatóba:). kért pirospaprikát, én már készítettem is neki egy nagyobb üvegbe rendes házit, de mivel édes paprika, szerinted fog vele tudni vmit kezdeni? gondolom inkább erősre gondolt...

Lindi!
lányod okos!
Zanza rendelt p.futártól, megvan a fifikája, hogy csak melyik típust szabad rendelni, állítólag egyik-másikból kifolyik minden.

tényleg! megjelent egy (számomra) új tesco pelenka. érdemes lenne venni kipróbálni? ugyanis mikor anyósomnál van L., ő folyton tisztába teszi, mondván, hogy bepisilt. arra meg, hogy egy délután 3-4-et elhasználjon, fölösleges a drágább.

ancsipancsi

sziasztok!!!!!
eloszor is: boldog uj evet mindenkinek! :D koszonom az ecardokat es smseket! :)
visszaolvasnom nagyjabol eselytelen, de majd belenezek, miket irtatok, h legalabb sejtesem legyen, mik tortentek veletek.
nekunk szomoruan kezdodott ez az ev. a legidosebb kutyank atkoltozott az orok vadaszmezokre. nem tudjuk, mi okozta. egyik reggel mar nem elt. ahol most van, biztos korulveszik a kutya-lanyok es a rengeteg finom ennivalo. megerdemli, nagyon jo kutya volt. es ez volt a 2 legfontosabb neki (mint egy igazi ferfi ;))
B jol van. ujabb fejlodesi stadiumba lepett, melynek meghatarozo eleme a hiszti: mint toporzekolas, foldhoz-vagodas, uvoltes, megsertodes... aranyosan csinalja :). ha nem sajnalnam, nevetni lehetne rajta. hat asszem nem konnyu egy ilyen picur elete (sem).

picit azert mar probaltam updetelni magam.

Zsanci, sajnalom, ami tortenik veled/veletek. drukkolok, h mihamarabb javuljon a helyzet. es termeszetesen, ha tudok segiteni, szivesen (bar meg sose vigyaztam mas gyerekere...:roll:) (a placenta elhelyezkedese miatt ne aggodj: folyamatosan valtozik ahogy novekszik a meh merete. persze ettol meg komolyan kell venni most a pihenest!)

Fibi, micsoda hirek!! eladjatok a hazat? vannak meg csodak...;)

Indi, babauszas klassz dolog. leszamitva, h egy rablas (marmint penzugyileg). es gratula a munkahoz! ez eleg testhez-allonak tunik :D

hordozoban ultetes: hat allitolag a kagylo alaku hordozoban sem szerencses sokaig tartani a bebiket. utazas soran az mas, de orakig semmikepp.

ja Neet, kepzeld nagy eger-vadaszatot rendeztunk. sajnos megint volt egy alom is :(. megfogtunk 5-ot. sot meg a macska is kettot!!!! (lehet, ha a szajaba ugrottak? :lol:) de meg mindig van egy...

na majd meg jovok. ha nem is tul gyakran. (kicsit elszoktam az internetezestol ;) majd ujra be kell valahogy iktatni a napi teendok koze :lol:)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Kedves lányok!

A tegnapi beszélgetésünkön felbuzdulva, miszerint bíztattatok, hogy minél előbb fixáljam le a szülésznőt, felhívtam Molnár Gabit.
Hát nem mondom, hogy nem nézett hülyének, hogy mit akarok én a 16.hétben szülésznőtől. :P Na de sebaj, mondta, hogy végülis már van szülő nője június-júliusra, úgyhogy lehet, hogy későbbre halasztja majd a nyaralását. Este majd még felhívom, hogy megbeszéljünk egy időpontot, amikoris személyesen talizunk.

Mindenesetre köszönöm a segítséget! Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz. Eléggé zavarban voltam, meg halál rekedt is vagyok egy nyűves betegség miatt, úgyhogy alig tudtam beszélni, és még akkor is hülyeségeket fecsegtem. Remélem, azért személyesen nem küld el melegebb égtájakra, hogy kik akarnak nála szülni! :lol: :lol:
Vendég

Recca!
véééégre!!! van akkor újra netetek? :)
az ülésről én is ezt hallottam, de L. úgyis utált benne ülni, csak most (nagy ló fejjel) ül bele a nagyanyjáéknál, ha hintázni akar. de lehet, hogy egy pici gyerek érzi, hogy nem jó a hátának az ülés, és úgyis jelzi azt, aztán a mama átteszi hasra, vagy ilyesmi.
nálunk is van hiszti, meg most kezdődött a halandzsázás, átszőve valódi szavakkal. pl. az imént méltatlankodott vmiért:
- öóóó papi, dedetete papi asztal oóóó
- hol van a papír, Lencsi?
- szobát! :)
a komikus helyzethez hozzá tartozik, hogy szoknyában van + felhúzott hozzá egy sapkát , és így járja a lakást.

Indi!
én vhol lemaradtam. babaúszásra is mentek Dominóval? hova?
ancsipancsi

sziasztok,

Rec,
de jó,h itt!!! Drága kutyád miatt részvétem, de ha hinni lehet a szóbeszédnek, neki már jobb Odaát!!!! :wink:
És nem mondod, h B hisztizik?????? :roll:

Ancsi,
most döbbentem rá, mikor olvatam, h mit csinálgat otthon Lencsi,h nemrég még az újszülött Lencsit mentünk látogatni, most meg már kész nő!!!!! :lol: wow!!!!

Neet,
nekem az is nagy segitség, ha csak pofázkodhatok itt és jajgathatok!!!! És végighallgattok!!!!

Barbi,
én is gratula a ketteshez, tudom,h mennyire nem könnyű azt se összehozni...néha...

Athiz,
:lol: személyes tali miatt ne izgulj. Ott az a lényeg, h neked szimpi legyen, ő biztos nem fogja azt mondani, h bocsi, de fúúúúúúj, inkább neeeeeem...
legalábbis nálunk ez volt... :?
és a kit nézett leghülyébbnek versenyen úgyis mi győztünk, mert mi ugyan csak a 7. hónapban hivtuk fel, de akkor a férjem tette, és valszeg ezen annyira meglepődött,h nem tudott nemet mondani, MOndta is a férjemnek,h még sosem hivta pasi,h vele akar szülni.... :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok csajok,
elveszettgigi gyorsan bekukk :lol: tegnap este b elaludt fél9kor :shock: úgyhogy volt némi időm és bekukkantottam mert ezer éve nem jártam erre.aztán mikor zsanci sorait olvastam sokkot kaptam így már nem volt erőm írni de utána beszéltünk és most írok pár sort.

zsanci,
te úgyis tudod :wink:

fibi,
neked gratulálok a kiskrapekhoz :lol: én mindig azt mondtam hogy ha lányom lesz másodjára azért lesz jó mert azt is meglátom milyen egy lány ha meg megint fiam lesz akkor meg azért lesz jó mert azt meg már tudom milyen egy fiú :lol: :lol: :lol: és a levente valóban nagyon szép név :wink:

macsek,
neked gratulálok a pocakhoz,bár kicsit megkésve :oops:

lindi,
neked meg drukkolok nagyon,ha van vmi egy üzit várok azért!de ha úgy alakul az életem hogy mondandóm lenne addig úgyis felhívlak :wink:

indi,zanza
látogatással mizu?

ancsi
szia :lol:

neet,
azt halottam zanzától hogy ivós bulit terveztek :lol: :lol: :lol: nem vagyok egy sértődős típus de ha abból kihagytok örihari :mrgreen:

athiz,
nagyon szomorúan olvasom amit az éváról írtál.nekem is ő volt a szülésznőm és csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni.főként azért bánt egy kicsit amit írtál mert véleményem szerint azt nem lehet rá mondani hogy pénzéhes lenne.azt elhiszem hogy nem voltatok egy hullámhosszon de merészségnek tartom ezt a pénzre rámondani hogy azért nem.és ezt ország világ elött :cry:ne haragudj,semmi közöm hozzá,csak ez valahogy kikívánkozott belőlem :oops:

puszi
gigi
Vendég

Gigi,
tervezzük. Meg még egy sor dolgot, ha leérettségiznek a csajaink. :wink:
neet
neet

neet,
ez nem volt vicces :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi!
neked két szülésznőd volt? csak mert én nem Éva nevűről tudok :).
ancsipancsi

ancsi,
akkor vmit nem jól tudsz :twisted: egy volt és az éva volt.na azért ennyire nem vagyok nagyzolós hogy két szülésznőm legyen :lol: :lol: :lol:
Vendég

én azt hittem, hogy te is a Veránál szültél. fiad nagy már? :D
ancsipancsi

ancsi,
nem 8) és dokim is egy volt :mrgreen: de az ő nevét nem mondjuk ki :roll: b meg már visszadumál,gondolhatod :lol: mindent megmagyaráz,imádom :D mikor költöztök?lencsi még mindig csudaszép csaj :wink:
Vendég

Gigi!
március táján költözünk, habár febr. végén készen lesz a lakás, de még a berendezés idő.... .

Indi!
mint szakértőhöz, hozzád fordulok :). mit tudok tenni, ha elég gyorsan felmegy bennem a pumpa? azaz, Lencsi mostanában csak azért is csinál dolgokat, ma pl. sok rosszalkodás után miután minden ledobált a földre, következett az új órám. pedig mondogattam közben, hogy ne csinálja, meg baj lesz. elszakadt bennem a cérna, rávágtam a fenekére és betettem a kiságyba. tudta, hogy rossz volt, így fel sem kelt az ágyból, csak onnan sandított ki rám. aztán fél percig bírtam és beadtam neki egy babát. viszont nem vettem ki. eleinte azzal nyugtattam magam, hogy ő még kicsi, nem tudja, hogy nem szabad, stb. de ha már ötvenezerszer mondtam, hogy ne..., akkor miért? az órát teljesen elérhetetlen helyre tettem, de ő szék és fotel segítségével elérhetővé tette. ráadásul korábban eldöntöttem, hogy nem fogok ráütni, erre tessék. jöhet értem a gyivi :(.
ancsipancsi

Gigi!

Bocsi, de egy szóval sem írtam, hogy a pénz miatt volt olyan velem, amilyen, csak azt, hogy én így láttam a dolgot, erre mertem következtetni abból, ahogyan addig viselkedett velem, és azt, ahogyan akkor, amikor kézhez kapta a pénzét. És még azt is írtam, hogy kedves volt végig, semmi rosszat nem szóltam róla, mindössze, hogy túlzottan nem kerültünk jó viszonyba.
Nem vártam, hogy barátnők legyünk, hidd el. És végig megtette a dolgát, rendes volt, csak mondom, én a szülés után kicsit csalódtam, hiszen rám sem nézett, csak egyszer, amikor kijelentette, hogy nem fog ráérni, hogy velem ezután törődjön.
És hát egy először és frissen szülő anyukának ez bizony nem annyira esik jól.

De talán én vártam el túl sokat! Bocs, ha megsértettem az önérzetedet, nem volt szándékomban, és mint ezt is megírtam, nem szeretnék senkit eltántorítani attól, hogy Évát kérje fel szülésznőnek. Nekem csak ennyi a véleményem, de majd máskor befogom a számat, ill. a kezemet! :wink:

Zsanci, köszönöm, ez tényleg furi lehetett a szülésznőnek, hogy egy pasi akar neki megbízást adni. :lol: Remélem, hogy minden okés lesz velünk, egyébként azon felül, hogy hülyeségeket locsogtam, és gondolom nézett nagyokat :shock: , azért igen aranyos volt, mondta, hogy megbeszéljük, mik az elképzeléseink, ha talizunk. Az igazság az, hogy azért szeretnék szülésznőt, mert a dokim bizonytalan, legalább akkor legyen egyvalaki, aki végig velem lesz, és ért a dolgokhoz, akiben megbízhatok abban a pár órában!

Üdv: Athiz
Vendég

Indi:
gratulálok Neked,habár csak annyit szűrtem le,hogy valami szerződést írtál alá,aminek mindenki örül :lol: :shock:
Leírod,hogy mi is ez pontosan?

Zsan:
na jól van,ma már kicsit jobbnak tűnik a helyzet,nem?
Azért az ajánlatom még így is áll :wink:

Votiv:
30? :shock:
Nálatok rendeződtek a dolgok?

Athiz:
üdv. itt nálunk :D
Én is csak erősíteni tudom a M.Gabi táborát :lol:
Sőt,nálam ügyeletes volt,nem felkért és így is maximálisan elégedett voltam vele :D

Zuz:
remélem minden rendben,csak lefoglalnak a gyerkőcök :!:
A Borax valóban jó a gombára is,csak nekünk bogyó formában kevés volt.Most is boraxos ecsetelőt használunk,így valamivel intenzívebb.

petergabi

ancsi,
de szuper,akkor ti előbb mint mi,nekünk még csak most csináljáka szigetelést :? de már olyan mintha egy örökkévalóság lenne :roll:

athiz,
elbeszélünk egymás mellett :( ,nem értetted meg nekem min volt hangsúly a mondandómban de sabaj,előfordult ez már a történelemben :lol: kívánom neked hogy a gabiban ne csalódj :wink:
Vendég

Gabi,
aranyos vagy!!! :lol:
egyébként nálunk Levinek szokott lenni aftája, és neki sem elég a hoemós borax, viszont az ecsetelős meg két nap alatt elmúlasztja...

Athiz,
párod azért ott lesz????
és látom,h börs...ki a gyerekdokitok????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: