A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv :) képletet én is bármikor csinálok - vérprofit - de elemezni, no azt egy gép nem tud. Én pedig 3-4 évnyi tanulás után nem merek és nem is akarok - no meg el is felejtettem jócskán már a tíz-étizenövt évvel ezelőtt tanultak nagy részét. Sok "asztrológus" ennyi tudással simán "rendel" .

És igen, nekem általában az ember hiányzik, többnyire azért nem hiteles valaki, emrt emberileg nem érzem annak. Példák: 3 tanárhoz jártam, első kettő nagyon nagy név a szakmában, első tönkretett két családot a szerelmi ügyeivel majd elsikkasztotta az egyik tanítványa vagyonát - történet hosszú és csúnya. Második: hihetetlenül hiú és felszínes, imád beszélni és odavan saját magáért. Rendkívül kedves ember, szakmailag is rendben van, de hogyan lehet útmutatást kérni egy ilyen embertől? Harmadik ember pedig megmondja, mogy melyik év melyik napján mi fog veled történni (kedves barátom hosszú kapcsolata így ért véget, annyira megrémítette az asztrológus, hogy onnatól kezdve állandóan gyanakodva leste, mikor rúgja ki a másik, majd gyorsan belebonyolódott egy biztonsági ügybe) - ilyet egy tisztességes asztrológus soha nem tesz, asztrológia nem jóslás.

Voltam még egy nőnél, aki úgy félreolvasta a képletet és akkora egetverő hülyeségeket mondott...

indianyo

ZSanci :) én heti egy napra szívesen beszállok hozzátok segíteni - egész napra. Ajánlatom komoly.

Nagyon sajnálom a történteket, én is ebben a helyzetben voltam, csak családi felelősség nélkül és még így is milyen nehéz volt...

indianyo

Zsanka,
van abban vmi, amit Indike mond ;) fix napot nem ígérek de ki tudunk mi is penderülni hozzátok Ábellel ;) :D
sajnálom, ami történt; egyébként a szülésznő nem azt mondta először, h nyugi minden okés? :? lehet h csak rosszul emlékszem

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zsan,
én is vállalok szivesen heti 1 napot segiteni, a végén összejön a brigád :) na, mit szolsz? én is tök komolyan mondom!!!!! a fiuk biztos jol ellennének.

Indi,
megirod ezt a 3 nevet? (priviben is jo)

Szrek,
nem ingyen, dehogy. 1 oldal kb ezer pénz. de én csak néhány kérdésre akarok választ.
fibi

tényleg csupa fiú ;) lesz ott nagy bandázás....
és nem is találkozol a nővel személyesen vagy hogy? csak emil? biztos ökörségeket kérdezek... :oops:
engem is tök érdekel, nekem egyvalakit ajánlottak ő 5000-ért csinál egyet

Kép

Kép

szrekuc

nem találkozok, adataim alapján elküldi az elemzést, elötte bankszámlaszámát megadja, utalok. de mondom, már voltam régen nála, és szimpi. csak akkor még a szerelem téma érdekelt, arrol faggattam, és bejött, amit mondott :) van rola foto a NL-n :)
és öt hogy hivják? aki 5000-ért csinál.
fibi

Fibi, akkor jó :D

Curse, babamasszázs: van pár nagyon jó könyv hozzá, pl Vimala McClure Babamasszázs könyve, vagy Fréderic Leboyertől a Shantala, az alapelveket meg fogásokat el lehet belőlük sajátítani. de kérdezd meg a védőnőd, mert tudomásom szerint ma már szinte minden körzetben van 1-2 védőnő aki ilyen tart/oktat. 2-3 alkalom alatt meg lehet tanulni.

és egyáltalán ne félj tőle, ha csak finoman símogatod a babácskád, azt is élvezni fogjátok! ha fokozatosan haladtok, tudni fogod, meddig mehetsz el, és egyre magabiztosabb is leszel, ahogy megérted a jelzéseit. sőt, meglátod, rengeteg dolog jön majd ösztönösen.
lágy, puha, de határozott simításokkal először csak 1-2 percet símogasd a talpát (használj egy kis babaolajat vagy tiszta mandulaolajat hozzá), aztán ha tetszik neki, legközelebb kicsit tovább tartson a szertartás, aztán már a lábacskáját is vedd hozzá (a svédmasszázs szerint végtagoktól mindig a szív felé haladva/simítva), aztán az óramutató járásirányába körkörösen simogasd a pocakját, és csak tedd rá a tenyered mozdulatlanul egy percre, és mondókázz vagy dúdolj hozzá, vagy csak beszélgessetek, közben tartva a szemkontaktust, ez már nagyon jó!!!

próbálj meg közben te is ellazulni, csak a babádra figyelni. ne legyen a baba se éhes se épp jóllakott, se túl fáradt, ügyelj rá, hogy jó meleg legyen ha levetkőzteted a picit, és a kezed is legyen meleg, masszírozás előtt dörzsöld össze a tenyered - Isti ahogy ez meglátta, már fickándozott is örömében, hogy jön a maszi :D

volt még egy tökjó linkem babamasszázshoz, azt majd még előkeresem neked :)

votiv 8)
votiv

Zsanci, rám is számíthatsz mindenben!!!!!!! iszonyú nehéz ilyen helyzetben jó megoldást találni :(

votiv 8)
votiv

Sziasztok lányok!
Már megint csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni :(

Zsanci!
++++++++, és szólj, ha bármiben tudok/tudunk segíteni!!!

Tegnap penésztelenítettünk, hát ne tudjátok meg! Amikor a nappaliban elhúztuk a szekrényt, majd' rosszul lettünk. Végül is nem vettünk semmilyen csodaszert, hanem sima hipóval mostuk le, és tökéletesen leszedte. Pontosabban a férjem mosta le, én csak asszisztáltam és pakoltam. Kipakoltuk a spájzot is, és vagy 5 szatyor "szemetet" vittünk le. Pedig mindig mondom, hogy én nem vagyok gyüjtőgetős, ehhez képest mégis összejött sok cucc, amit nem használunk.

Emma már szerda óta nagyon taknyos, és köhög is, ma elviszem a dokihoz. Szegény annyira szörcsög, hogy alig bír aludni, étvágya meg végképp nincs!

Ancsi!
Valamelyik korábbi oldalon láttam a képeket a lakásotokról, nagyon jól alakul, szépek a színek is!

Kép
Kép
manoka11

Zsan:
annyira elszomorodtam :( és aggodom is egy kicsit.
Nagyon szeretnék én is valahogyan segíteni,de ez fizikailag nem működik.Ha néha az is elég,hogy kibeszéld magad akkor bármikor megcsörgethetsz!Komolyan!!!
Minden esetre drukkolok,hogy minden rendeződjön körülötted++++++++++++++++++++++++++++++++++++

petergabi

Halihó!

Ismét itthon. Nincs fájás, valamelyest jobban is vagyok, úgyhogy talán mégsem most fogok szülni...
UM egészen megnyugtatott (bár annyira nem idegeskedtem) - tulképp bármikor szülhetek, mert jó laza a méhszájam, érett a szülésre, méhlepény II-III. Aszonta, hogy kivárjuk, míg elindul magától, nincs mi sürgessen. Szóval várakozás.

Pénz: ez most komoly, hogy dugdosni kell, meg minden? Akkor már inkább a kontrollon. Miért kell úgy csinálni, mintha, mikor mindenki tudja, hogy mennek a pénzek? UUUUUUUUtálom ezt.

Zsanci: sajnálom én is, de biztos vagyok benne, hogy lesz megoldás, csak most látod hirtelen olyan sötéten a világot... Kell, hogy legyen megoldás! Jut eszembe, mintha lenne egy szervezet, ahonnan ingyen kimennek segíteni házhoz önkéntesek. Most persze nem emlékeszem, mi is a nevük, de a Budafoki Nevtanba ki is tettük a hirdetések közé. Biztos utána lehetne járni. Ezt épp nektek találták ki!

Kép
Kép
tinu

sziasztok lányok,
köszönök minden segitséget!!!!! előre is...
most összeül a válságstáb Levivel, és kierőlködjük a dolgokat...
én most úgy érzem, ezt a hónapot végigfekszem, ha kell bemegyek a Hba, mert itthon érdemben pihenni, hááááát....
és utána elmegy Levi,ha nem tud más megoldást találni, és akkor majd élni fogok a segitségetekkel...
Bár, drága Votiv, te minnyá szűsz, Fibi, te pedig ott vagy, ahol én... :)

de tényleg nagyon rendesek vagytok!!!!!!!!!!

és nagyon jól esik!!!!!! :D

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs :) Hű, ez aztán a ház!! :D :D Mindjárt kész lesz!

Tinu :) Én még a kórházban a vizsgálaton adtam a dokinak a manit, ott épp elég nyugis körülmények voltak. Szülésznőt nem fogadtam, az ügyeletesnek meg akartam adni vmennyit, de már nem találtuk (a köv. szülésnél volt), mikor oda akartuk adni. Fájásokkal mi újság??? Nst-n mi volt?

Ancsi :) Szezámos rántott cukkini... nyaaami! :lol: és bírom, hogy mindennek utánanézel :D

Akata :) Kórházi fényképészek nehezen "levakarhatók", engem még itthon is felkerestek, pedig bent nem is kértem képet, bár lehet hogy ezért :roll:

Fibi :) Te milyen vállalkozó szellem vagy! Remélem sikerül jó asztrológust keríteni!

Zsan :) Én is szívesen segítek!! Ne félj szólni és beszélgetned sem kell velem, ha nem akarsz :wink: sok ++++++++
denizsa

És nem is meséltem, hogy ma Bálint milyen hős volt: megkapta a 18 hós szurit és még csak meg sem nyikkant! (csak gyanúsan méregette a dokibácsit :lol: )
denizsa

Zsan,
messze lakok, de férjem be tud vinni minket reggel, és este hazavisz! és most ugy érzem, visszanyertem az energiám, ma is pl föztem, mostam, stb :D szoval tényleg segitek nagyon szivesen!!!! legalább vmi hasznosat is tennék, ugy értem, Bálinton kivül :)

Deni,
fiad tényleg hös!! remélem, utohatás sem lesz :)

Tinu,
továbbra is szurkolunk :wink:

Manoka,
Emmának jobbulást!+++
fibi

Zsanci!
most lehet, hogy nagy marhaságot kérdezek, de nagyobbik fiad nem jár újra oviba? tudom, hogy drága a magán ovi, úgyhogy nem gondoltatok arra, hogy sima államiba járjon? esetleg, hogy a kicsit fél napos bölcsibe adod? és addig is tudnál feküdni, pihenni. még mindig jobb minden nap egy fix helyre vinni őket, hozzáértő dadusokhoz/óvónőkhöz, mint minden napra szervezni valakit, + olcsóbb, mint az egész napi bébiszittyó. és akkor nem kellene kórházba menned, legalább otthon, a klassz környezetben lennél, és lelkileg ott lennél a fiaiddal az ovi/bölcsi után, még ha fizikálisan nem is teljesen (nem kelnél fel). milyen kilátások vannak, az elkövetkezendő hetekben már feküdnöd kell?
a másik lehetőség, ha a férjed normális helyen dolgozik, akkor ki tudja táppénzre íratni magát, hiszen nem tudod ellátni a gyerekeidet. csak ha mondjuk minimálbéren van, akkor ez gyakorlatilag semmit nem jelent. :(
én csak ilyen gondok kapcsán szembesülök azzal, hogy mennyire jó, ha az embernek ekkora családja van, mint nekem, ráadásul mindig számíthatok rájuk. nélkülük biztos nem vállalnék egynél több gyereket. remélem a válságstáb kitalál valami jót, amitől a kedved helyre billen, és a kis magzat nem érez meg a szomorúságodból semmit.
ancsipancsi

Den,
fiad hős! :D
a kórházi fényképünk ráadásul pocsék lett :? sokkal szebb volt a kisfiam életben mint a képen :)

Zsanci,
olyan nehéz vigasztaló dolgot mondani, de veled vagyunk! A lányok felajánlása pedig annyira de annyira kedves.

Tinu, Kisherczeg
nem ér ennyi ideig terhesnek lenni!!!! :D

Kép
akata

jó, tudom, nem vagyok egy Rubint Réka, de ha a testvérféltékenységen segíthet a bölcsi, akkor az anyafáradtságon még inkább!
ancsipancsi

Sziasztok!

Sajnos mostanában nem tudok jönni, de ezt az oldalt visszaolvastam.(Csak erre volt most időm) :(

Zsanci! Drukkolok ezerrel hogy találjatok megoldást.++++++++++
Itt próbáld meg a segítségkérést:
http://www.otthonsegitunk.hu./

Andi
andrea27

Votiv, és minden Gyes-intéző
Az igénylőlapra, ha nem egyedülállóként szeretnétek igénybevenni a gyest, akkor a másik szülő aláírása is kell :!:

Zsanci! Hűha! ++++++++++ és még több, csak nem fér ki! :wink: Semmi okos nem jut az eszembe, de remélem sikerül vmi nagyon okos megoldásra jutnotok. :wink:

Emmának jobbulást! :wink:

Fibi, Izing Klára nekem is szimpi, egyszer még álmodtam is vele, akkor is jó tanácsot adott. :lol:
A horoszkop.lap.hu -n találtam olyan "boszit" aki csak 1700 Ft + postaköltségért vállalja az elemzést. Vajon mennyire lehet jó? :?
www.asztroweb.hu - n ha elemzés kell, ott jót lehet gyártani, és sok minden más is van. :roll:

Neet, Marcipán nem semmi, benöhetne már a feje lágya. :wink:
zanza

Zanza,
az egyetlen gond, hogy asztro progikkal legfeljebb (jó esetben! ), egy korrekt radix-ot tudsz gyártani, de elemezni nem lehet program által. Ez ennél sokkal bonyolultabb, összetettebb... Amit így lehet "buherálni", az olyan is...

Zsána,
+++++++++++++++ és számíthatsz a m segítségünkre is! :)
macskanyu

m = mi = én és Fülöp
macskanyu

Húha, most hívott a sógorom, hogy várják a harmadik gyerkőcöt! Kicsit meg is lepődtem, mert a nagy 3 és fél éves, a kicsi viszont csak 8 hónapos, és alig 14 hónap lesz a különbség, júliusra várják a legkisebbet.

Köszönjük a jókívánságokat, de sajnos a du-i alvás után Emma 38,4 fokos lázzal ébredt, így este megyünk dokihoz :(

Kép
Kép
manoka11

Macs, oksa, és aszcendens meghatározásnál? Ott egy "fix" időpontot kérnek. :wink: És ugye tudjuk, hogy egyetlen állandóság, a változás, és ez mindenre érvényes. :wink:
Nem is úgy kell "buherálni", hanem máshogy. :lol:
zanza

Zanza,
a radix-ból az aszcendens is kiderül :wink: :D
macskanyu

Zsanci,
:-( egyik barátnőmnek úgy nőtt a méhe, hogy bentebb került a placenta, és megoldódott ez. Addig is sok türelmet, és drukkolok, hogy a gyerekek is segítsenek neked pihenni.

A hasam ugyan kőkemény, de fájásszerűség az nincs. Voltunk eröltett menetben sétálni, bevetettem minden bábatrükköt, ami fellelhető.
Csináltam lelki mélymerülést, egész jól be tudom mozgatni a méhem, de aztán abbahagyja. Nyitogattam ezer kaput, számtalan virágot, jól érzi magát bent.
Nem tudok másra gondolni, csak hogy nincs még itt az ideje, ha a fejem tetejére állok se.
Bár apu megnyugtatott valamennyire, hogy anyu mindhármunkkal 3 óra alatt végzett, hiába volt de. orvosnál, egyszer csak rosszul lett és hopp. A húgom 17.-én lesz 18 éves (kis boszi, biztos drukkol specko ajándékért)
Be kell látnom nem én irányítok. Jó lesz, ha hozzászokom :-) Csak ne csörögne egész nap a telefon...

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Biztos csak álmodok..... voltak itt érdeklödök, és meg akarják venni a házunkat!!!!!! egy orát dumáltunk, alkudoztak, megegyeztünk, szerdán visszajönnek..... örület..... pont miután kijött rajtam a depi, és egész hétvégén azon agyaltam, miért kell itt élnem a falu szélén.... és pont tegnap veszett össze a férjem a szomszédokkal, amiért örökké ugatnak a kutyáik, és utálja öket.... hihetetlen
fibi

Zanza,
és mit álmodtál IK-val? :lol: asztroweb is elég jo, de astro.com még jobb, ha tudsz angolul :wink: elemzésem van, de nekem most konkrét kérdéseim vannak, amit meg is irtam N. Áginak :)
fibi

Sziasztok,

Zsanci: én máááááááá annyiszor mondtam, hogy segítek. Bár nem vagyok az anyák mintapéldánya :-), de azért szívesen vállalok én is vásárlást és bármilyen segítséget. ÉS ahogy Andi is irta ez az otthon segítünk tényleg jó lehet, már sok jót hallottam róluk.

Manóka: akkor nálatok is hasonló a helyzet, annyira sok a beteg gyerkőc, nektek is bulást. Fanni továbbra is lázas, de legalább jó a kedve, enni nem eszik, de játszik ezerrel.

Fibi: február elején lesz 1es annál a haveromnál, ha érdekel szóljál, a következőt még nem tom mikor lesz. Bocsi, hogy nem privátban írom, de nem jutok el odáig.

Deni: Bálint milyen ügyi fiú.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Fibi,
:D és :( pont akkor fogtok elköltözni, mire mi odamegyünk.....
de a lényeg, hogy végre mindnégyen boldogok legyetek :D

Andi,
namármost én a kiíráshoz képest 10 napot késtem :) no para :) a telefon meg ásd el!
macskanyu

Macs: házatok nagyon jó már.

Köszönjük a bulás kívánságokat, sajnos még nem vagyunk sokkal jobban, de most már folyik az orr is. :-(

Ancsi: régen én is ameróka konyha mániás volt, de most örülök, hogy nem az van. De persze ha új lakásba mennénk, akkor azt csinálnék.

Jaj mennem kőőőőőőőőő

J

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
köszi szépen :) ha most tényleg megveszik a házunkat, akkor minden idönk el fog menni a keresésre, ügyintézésre. de majd szolok :)
fibi

Macs,
még nem döntöttük el, hova költözzünk :D lehet hogy csak Szilasligetig megyünk, az közel van Fotligethez :D de szétnézünk a 16. kerben is, meg talán Érden is.
fibi

Fíbi,
ha ti holnap vagytok ikea vagy ilyesmi kiugorjunk hozzátok?vagy legyen össznépi Macs-találkozó jövő csüt? nekem az is jó

Zsan,
az indexen is írta végülis a nőci, hogy elméletileg a védőnőnek hivatalból kéne tudnia és ajánlania ilyen helyzetben segítséget

egyébként a babafalva.hu-n ezer % h ajánlanak vmit (ott is van pl védőnő szakértő)

Kép

Kép

szrekuc

Szrekuc :) Úgy tűnik, most már pedagógia-környezettudatos életmód szakértő is van a Babafalván :wink:
Ma kaptam meg az aláírt szerződést, msot már csak nekem kell visszapostázni az általam aláírtat.

indianyo

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Kép

Kép

szrekuc

Indi, hát ez csúcs!!! :D
gratulálok!!!!!! :D

votiv 8)
votiv

Ancsi,
köszi a pontokat!!! :lol: és igen, oda fog járni bölcsibe Igi, ahova B jár oviba...és nekünk már nem fizetős... :oops:

Rekuc,
ez tényleg igy van??? akkor holnap felhivom...

Indi,
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fibi,
remélem összejön a lakáseladás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++ és akkor azért sok minden egyszerűbb és jobb lenne, ugye????

köszönöm mindenkinek a segitségnyújtást és a biztatást!!! már kicsit jobb, és biztos vagyok benne, h vhogy megoldjuk ezt, mert azért akármi is van, a problémáinkat nekünk kettőnknek kell megoldani!!!!
de tényleg jól esett minden szó!!!!!!! :)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hát aki az indexen osztja az észt, ezt mondta, de mondom, lehet még babafalva felé is futni egy kört az ottani védőnőnél http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... topic&t=58

Kép

Kép

szrekuc

letöltöttem/kitöltöttem/kinyomtattam a gyes-igénylő lapokat, és begyűjtve az anyakönyv meg a taj-kártyáink.
már csak az a kérdésem, hogy Lőportár utcába vagy a Bartók Béla útra vigyem be?
előre is köszi

votiv 8)
votiv

Votiv :) Lőportárban sokan vannak, menj a Bartók Béla útra inkább, az közelebb is, meg nem annyira ismert, úgyhogy kevesebb népen kell átverekednetek

indianyo

Zsan,
igen, remélhetöleg sokminden könnyebb lenne. pl ha Érdre költöznénk, 20 percre lennének anyosék, és tudnának segiteni ha ketteske megérkezik. (én szüleim is valamivel közelebb lennének, ha elkészül az M6-os). meg onnan kocsival én is be mernék (talán) járni kuszába, camponába gyerek foglalkozásokra. és Érden van Montessori ovi is, és 18-ért uj épitésüt kapnánk, amire szocpol jár, stb.... :D

Indi,
gratula!!!! és hogy lehet ilyen életmod szakértönek lenni, mi volt ennek az utja-modja? :)

Votiv,
azt én nem tudom, mert nekem Vácra kellett postázni :wink:
fibi

Sziasztok!

Mint régi Szent Imrések, bizonyára tudtok nekem segíteni, ugyanis ott szeretnék szülni júniusban.
Most a 16. hétben vagyok, és a kérdésem az lenne, hogy mikor érdemes szülésznőt fogadni. Már egyszer szültem ugyan, de akkor nagyon zűrös volt az egész, szóval ezért maradtam e téren tudatlan.
És esetleg tudtok-e valami jó és nagyon kedves, türelmes szülésznőt ajánlani? Én egy bizonyos Molnár Gabiról hallottam csupa jót, és rá gondoltam. Ismeri valaki? Már persze ha még ott dolgozik.

Nagyon megköszönöm, ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban!

Köszönöm: Athiz
Vendég

Fibi, hajrá Érd!!! akkor tőlünk se lennétek messze :D

köszi a gyeses válaszokat, akkor Bartók B., és már kész is vagyok :D

votiv 8)
votiv

Votiv, Indi,
pontosan mi a cime a Bartók Béla útinak, és mióta lehet ott ilyet intézni??? Heteken belül nekem is aktuális lesz... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
ez a 18-as engem is érdekelne! Merre van ez Érden?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Athiz!
irtó cuki a nagyfiad! a második mi lesz?
Molnár Gabi még mindig van és a híre is nagyon jó :D alig néhány hete Zuzmó szült vele, és nagyon jó élményeket őriz :) és a május-júniusi kismamák közül már többen is felkérték őt.
egyébként szülésznőt felfogadni már félidősen is simán lehet, egyik-másik annyira leterhelt.
ki a dokid? esetleg kérdezd meg őt is, hátha van akivel szívesen dolgozik együtt, vagy akivel kimondottan nem szívesen :wink:
szép pocakosodást!

votiv 8)
votiv

Zsan,
ha beirod a www.ingatlan.com - ba, hogy Érd, ház, 18M, kidob sokat. amit mi néztünk, zöld cserepes, 4 szobás, 120 nm, Ujtelep. sztem eléggé a város széle, de ha van kocsi, no problem :)

Votiv,
tényleg, Ti is közel lennétek, és az összes többi kedves budai topiktárs is :D
fibi

Szrekuc,
szerintem gyertek holnap IS, meg jövö csüt. IS az örsre, okés? :wink: mi holnap mindenképp ott leszünk ikeában, kb 3 és 5 között. a pannonos számod még a régi?
fibi

Athiz,
háááát, rosszat itt sem fogsz hallani a Gabiról!!!! :wink: Majd Zuzmo beszámol, ő nagyon up to date belőle... :lol:
halk szavú, nyugodt, figyelmes ember, ezek valszeg nem nagyon riasztóak számodra!!!
én vele szültem két éve, és most is ezt tervezem. Először a 7. hónapban kértem fel, most meg az 5. héten... :) Sztem minden a szerencsén múlik.
Akit még szoktak szeretni, és nekem is szimpik az elbeszélések alapján, a Kondor Kata, a Vastagné Éva és a Fantha Zsuzsa...

jóóó keresgélést!!! és jóóóó babavárást!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: