Sziasztok!
m-l-andrea: nekem az aventes kézi mellszívóm van, de olyat ne vegyél, nekem nem jött be. Én maradok a kézi fejésnél. Kicsit fáj már a nyakam, mert folyton nézegetem mi is csurran cseppen, de nem zavar. Én is félek a gyulladt ciciktől, remélem, nem lesz baj, igyekszem a lehető legtöbbet kipréselni. Örülök neki, hogy abbahagytad a gyógyszert, az akézremegés ényleg nem volt valami szívderítő. De már nem kell sokat dolgozni, és akkor biztosan sokkal jobb lesz, ha minden gondolatodat a babára tudod összpontosítani.
De örülök, hogy kislányotok lesz.

Én úgy vettem észre, hogy fiúk mostanában többen születnek. Nem könnyű a névválasztás. Mi úgy döntöttük el a nevét, hogy egyszerűen csak figyeltem rá, és ő megsúgta. Furán hangzik tudom, de olyan neve lett, ami addig szóba sem került. Egyszer úgy ébredtem, hogy tudtam, Maja lesz. És én meg vagyok róla győződve, hogy ő súgta.
Viky, nagyon szorítunk érted. Kérdezni akartam, hogy a doki mit mond, de ezek szerint nem igazán leszel mostanában gép közelében. Persze ez jó is meg nem is. Már várjuk a képet Beniről, és a szülés beszámolót. Remélem, ti is pozitív érzésekkel jöttök haza. Sokszor puszilunk titeket, és ne izgulj!!!!!!!!!!
Tftimi, azért bíztató, hogy a babák 4 hetes korukra kezdik elismerni a nappalt és az éjszakát, és akkor viszonylag lehet aludni. Igaz, mi még elég jól alszunk, csak el ne kiabáljam, de azért a 2-3-4 szeri kelés, pelus, szopi, fejés igencsak lerövidíti az alvással töltött időket. De légyszi bíztassál, hogy lesz ez még jobb is. Tegnap nagyon el voltam keseredve, mert szegénykém délután csak sírt és sírt, és nem találtuk az okát. Aztán én is sírtam, mikorra végre elaludt. Kezdünk fáradni.
Üdv Mindenkinek, Boldog Babavárást: Andi