A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Én is hirtelenharagú vagyok,de nem bosszúálló tipus,most hirtelen felindulásból cselekszem.
párom kéri,hogy gondoljam át,mert hátha hatott,amiket a nővéremnek mondott,de ezt 100 %-ig kétlem,úgyhogy megyek.

most sajnos önzőnek kell lennem,és a saját érdekeimet nézni,és azok azt mondják,hogy így járok jól...

na,témát befejeztem,én döntöttem :)
Vendég

Laptetőmet mindenkinek szeretettel ajánlom, csippentsetek belőle kedvetekre!

Andikám,
látom nagyon egyetértünk Breki ügyében, csakhát ő nem ilyen vérmes asszonyság mint mi, így sokkal nehezebb neki ez a szitu!

Kép
judit0713

Jólvan Béku, félre ne érts, nem baszogatásból írtam, csak szar látni, hogy így kicsinál és 1 hét biztos jó lenne kiszakadni ebből a légkörből...de utánára is kell gondolni, és amíg valami drasztikus lépés nem történik felé, nem fogja belátni, hogy gáz amit művel Veled... És én ezt úgy sajnálom, mert sokkal jobbat érdelmelnél.... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Csucsukám cupp !

Babu,
tényleg hát Marcinak is van konyhája mellékelem.
én is elmondom Marcinak az inszemet sőt hogy másodszorra értem révbe :-)

Béka,
uh nővéred, ez nem volt szép.
és nehogy már magyarázkodjatok neki, anyud jó ötlet.

Ancsi,
ezek a szomszédok :-)

Andi,
de csini vagy.

Franci,
mi a baj a gyógyitári fürdetővel ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andi: egyetértek,csak olyan nehéz az egész...
hidd el,számára az lesz drasztikus,ha elmegyek,akkor be fog sz*rni...
szeret engem,és eléggé megijedne,hogy talán a házasságomnak is árt ezzel (mi nagyon egy húron pendülünk urammal,úgyhogy apróságok nem tudják kikezdeni a kapcsolatunkat),szóval magába fog szállni!

Ennyire azért ismerem.

Ha meg nem változtat továbbra sem,akkor nézünk egy albérletet,és elhúzunk együtt!

Judit: de klassz,hogy Te is mész usziba!
Teszel óvintézkedéseket előtte? én már úgy mennék,így akkor Te is megértesz! :D :D
Vendég

kisbeeka: Igazuk van a lányoknak. Neked most nyugalom kell. Ezeket a heteket senki nem adja neked vissza és ahelyett hogy örülnél a terhességed minden egyes percének, a nővérkéd hülyeségén eszed magad. Anyukádnál biztosan jó dolgod lesz. Akkor a párodtól is külön leszel egy hétig?

Azt hiszem leviszem Barbust egy kicsit szánkózni, ha most nem fosott. Legyetek jók, este megpróbálok jönni, de szigorúan csak amíg az ember fürdik.
vicky79
Budapest III. kerület

Vendég

Kubu, Gergő karja ekcémás. Viszketet neki, a fürdetőtől még be is gyulladt. De anya megtalálta a megoldást, karocska nincs véresre kaparva, és a pöttyök se pirosak, pedig usziba is jár a gyerekem.
franci

na itt a konyhás kép

Kép

Franci,
ekcéma jaj szegénykém.

Apa el fogdokkerhoz, Liza persze ébred, nem baj etetem (haha) aztán felmondom neki a tételeket amit ma tanultam meg :-)

kubuspace

Vicky: igen,párom itt jár dolgozni,és néha jólesik egy kis különlét tőle is,bár ennyi ideig elég rég voltunk már külön.
talán még mikor lejárt haza Makóra,és akkor csak Neten érintkeztünk :D

az klassz volt,mert utána olyan jó volt újra együtt lenni,de az mondjuk csak 2-3 nap volt olyankor.

De munka után azért tudunk találkozni,nem kolostorba vonulok ;)
csak ide a házba nem jönnék egy darabig...
Vendég

Kubu, sült vagy főtt Marci lesz a fogás ma? :lol:
Liza milyen ügyes, kikérdezi anyát. :)
franci

Kubu: de klassz ez a fotó! :D
cuki az a konyha is :)
Vendég

Képzeljétek,meglesz a XIV. kerületi ideiglenes lakcímkártyám!!! :D
nagynéném mondta,hogy a fő-fő tulajok most nem érnek rá ezen gondolkozni,de ő azt mondja,vigyük a papírt,és aláírják! :D :D

Úgyhogy legalább ennyivel biztosabbá válik a dokim,remélem az időponttal nincsenek komoly gondjai,és elvállal!!!! :)
Vendég

Most már le kell vinnem az orvoshoz Barbust, ma már többször fosott megint. Remélem nem lesz baj.
vicky79
Budapest III. kerület

Boldogságosságörömmámor!!!! :lol: Megjött a kombi-teszt eredménye!
A szűrővizsgálat eredménye: Alacsony kockázat
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 20 000
Kockázat az Edwards-kór előfordulására: 1 : 37 000
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

ancsi: Gratula, ez tökéletes eredmény.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi!Szuperjóó kismami vagy!Tökre jól nézel ki!!!Szekrény Ikeás, nacid Decatlonos-plüss??? :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: Gratulálok az eredményhez, asszem mostmár teljesen megnyugodhatunk!!!!!!!!!!! :)
Szekrény ikeás.. .nadrág viszont céundás :) De Te miket ki nem szúrsz :)

Jajj Vicky: REmélem nem komoly ez a fosás Barbusnál... küldök Neki gyógyhullámokat: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Béku: Na a cím mostmár rendben lesz!!! Juhéééjjjjj... :) El fog vállalni a doki, erre koncentráljuk.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kubu: Eddig is nagyszerelmem volt Marcus....de ez a konyhás akció :) Megzabálom!!!! :) Engem megfőzött... :)

andrea-1

Ancsi: klassz eredmény!
Vendég

Andi: a kisgömböc feliratot csak másodjára fogtam fel,annyira rákattantam a pocakra! :lol: :lol: :lol:

de dilis vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: édes vagy,mindig jókedvre derítesz! :)

rendeltem Teletálas kaját a hétre,de hogy minden napra hús van a menüben?! :lol: :lol: :lol: :lol:

Örülök,hogy meglesz a kártyám!!! Próbálkozom a Titokkal e téren is ;)
Vendég

Andi!Csak azért szúrtam ki,mert előszobában nekünk is ilyen szekrény van! :lol: +van egy dettó ugyanilyen nacim is! :lol:

....énmáá megint éhes vagyok!Valamit csípnem kéne!Este viszont gyerekpezsizés!Már egy jóideje be van készítve!

Kép
Kép
missancsi

Vicky: remélem semmi komoly Barbussal...!!!
Vendég

Ja!És dokim bennt volt ügyet intézni párom munkahelyén!Beiktatta Drágámat is 2 szóra+lepacsiztak és még a "pertut is megitták".Ezután már a párom hívta fel időpontért!...még a végén a babát is megszüli helyettem,úgy összebariztak!

Kép
Kép
missancsi

gyorsban csak

Vicky,

hasmarst sajnálom, normaflore-t vagy pro-kidet adhatnál Barbusnak, az fontos hasmars, hányás után !

kubuspace

Kubu!Eszem Marci csokis pofiját!!!(Belopta magát a szívembe!Főleg a nevével,mert ha kukink van akkor Marcink lesz nekünk is!)

Kép
Kép
missancsi

Sajti, Tündi barátnődnek Hatalmas Gratula Szonja babához!
Sok-sok tejcsit!
Neked meg holnapra drukk hegyek!

Estrella, akkor nálatok nehéz lesz a névválasztás. De azért tuti találtok valami szépet.

Zsuzsi, csoda szupi pocak! :lol:

Andi, neked is nagyon csini pocak! :lol:
Az írásaidtól olyan jókat nevetek…

És lányok, nagyon jól néztek ki, kis vékony kismamik!!! :D

Vicky, remélem nincs semmi baja Barbusnak. :(
Nálunk is volt múlt héten hasmenés…

Kubu, imádom Marcit!!! :lol: :lol: :lol:

Ancsi, szuper jók lettek az eredmények! Gratula! :D

Béku, én is azt mondom, hogy jobb lenne most egy kicsit anyudnál. Remélem nővéred megváltozik. Viszont azért majd meg kellene vele beszélni, hogy mi lesz a helyzet, ha a baba is ott lesz. Hiszen egy gyerek sír, stb… ezeket meg nem mindenki viseli el, ha nem a sajátja.
Nálunk például Lilinek nem kis hangja van, ha valami nem tetszik neki (zeng az egész ház). :oops:

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

És a lánykám...
Kép
Kép
Kép

woody

Woody: így van,baba mellett már tényleg semmi szükségem a cseszegetésére,vagy hogy beleszóljon bármibe is...

előtte legkésőbb elköltözöm innen akár albérletbe,akár veszünk lakást,és abba...
így megvalósulhat az a vágyam is,hogy babaszobát csinálhassak :D
Vendég

Woody: csodaszépgyönyörű Lili!!!!!! :) Pancsikolós képen meg, mint aki erre született!!!! :)

Béku: ez a beszéd, csak keményen, mint a vidia :)

Ancsi: na ezek hallod szépen összebratyiztak :) De nem baj ez, az ilyen kapcsolat jól fog jönni végig, majd meglátod :wink:

Csajok, örülök, hogy jókedvre sikerült páratokat deríteni.... hát, pedig nem volt "szándékos", nálam alapból ezeket dobja a gép.... :shock: :shock: :wink: :wink: Azért ha sok lennék, szóljatok ám..... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

No,közben telefon...

Woody: tündériek a Lilis képek!! :)
mekkorát nőtt a csaj!!! :shock: :shock:

Andi: na nehogymááá leállítsunk,mikor már kezdünk jól mulatni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok,mikor érdemes legkorábban 4D-s UH-ra menni?
Nem most akarok,csak időben akarok időpontot szerezni :D
Vendég

Béku: mi voltunk egyszer a 17+6-on a karácsony miatt... és annak láthattad a képeit... akkor azt mondta a nő, hogy a 28-29. hét környékén már elég jó képeket láthatunk majd a végleges pofijáról, úgyhogy úgy döntöttünk a 29. héten fogunk menni... Ha jól rémlik valahogy így volt Kpn is, és hát milyen tuti fotót láthattuk a kisfiáról! :) :wink:

andrea-1

Andi: igen,azok nagyon tutik :D
nekem most még nem végleges pofis kellene,hanem mondjuk amin láthatjuk a nemét (azt,hogy lány :lol: :lol: :lol: ),és amíg még "kicsi" annyira,hogy a teljes teste belefér a képbe :D

olvastam az egyik oldalon,hogy amúgy a 26-30. hetek közt ajánlják,de nekem jóval korábbi is óriási élmény lenne,hát még apának!!! :)

a könyvem (Terhesség napról napra) minden napról mutat 3D-s képeket,és egészen elképesztő!

Nem baj,hogy még nem olyan,mint mikor születni fog,de most a 13. hét végére már eléri a végleges formáját,csak nőni meg hízni fog tovább,azt írja itt a babanet :D

ezért gondoltam a 16. körül menni,aztán a 18.-nál már megint lesz egy genetikai :D
Vendég

Hát Béku, akkor javaslom kb. azt az időszakot mint amikor mi voltunk. A 12 hetesnél az Istenhegyin nekünk is volt 4d-s rész is, vársz egy kicsit előszedem a felvételt és megpróbálok a 4d-s ről kikockázni, jó??? Ott meglátásom szerint még élvezhetetlen volt a 4d funkció..aztán 5-6 hét múlva meg már láthattad milyen viszonylag klasszakat csinált a nő.... persze az még ugye nem a végleges formája, de azóta is azokat mutogatjuk meg az van kitéve a polcra... :) szóval adj egy pár percet, mindjárt próbálok valamit villantani :)

andrea-1

Kubu,Woody nagyon szépek a gyerköcök! :) Ott a huncutság a szemükben!Ancsi nagy-nagy gratula a teszthez!
gyongy35
Mezőfalva

Béku, mi 18. héten és 29. héten voltunk.
És a régi képek:
18. hét
Kép
29.hét
Kép

woody

Andi: ok,én türelmesen várok ;) :)

én is akörül mennék,mint ti,ill. picit előbb,16 hetes kor körül :)
előbb nem,mert most már úgyis itt a genetikai UH,akkor láthatjuk a kis kincset :)

az a furi,hogy amint megnyugodtam baba-ügyben,rögtön elkezdett szállni az idő,és már mindjárt megyünk a vizsgálatra :)

Ja,és megkérdeztük,NEM lesz vérvétel,csak UH :)
Vendég

Woody: köszi! :)

azért ha meglátnám a babámat egy olyan 18.hetin...,először életemben látnám a pofiját,az óriási élmény lenne szerintem :)

tudom,hogy később még szebb,de lesz még később is lehetőség menni :) de addig is lesz mit nézegetnünk :)
Vendég

Látom Andival egy kb. egy időben voltunk. :lol:

Béku, azért jó lenne egy kombinált tesztet csináltatni. :wink:
A legtöbb kórházban ingyenes már...
Azért egy uh-val nem lehet minden rendelenes dolgot megállapítani. Viszont a vérvételnél ott megnézik az Edwards-kór-t is!

woody

mindjárt jövök,elájulok megint az éhségtől...
sajna ez a tünet is visszatért az émelygéssel együtt...

pedig még alig tettem le a villát :?
Vendég

Woody: nem én akartam,hogy ne legyen vérvétel,csak gyanús volt,hogy nem mondták,hogy vizsgálat előtt menjek ide vagy oda a vérvétel miatt,és ma odatelefonáltunk,és mondták,hogy UH lesz csak :?

aztán lehet,hogy ott meggondolják magukat...,és elküldenek utána.
ahhoz végülis nem kell éhgyomorra menni,úgyhogy ráér :)
Vendég

Nálam reggel volt, mást is néztek ezért éhgyomor volt.
De úgy tudom nem kell.
Viszont ha ott nem akarják megcsinálni, akkor el kellene menni fizetős helyre.
Én tuti ezt csinálnám.
Bocsi, nem akarlak rábeszélni, de nem véletlenül van ez a vizsgálat.

woody

Woody: a beutalóval tudok csak menni,úgyhogy ha az nem szól vv-re,akkor úgyse csinálnak,és az már 3 hete a kezemben :?

A többi dolgot már megnézték vérből 3 hete,az ellenanyagról nem tudok,mert azt a dokihoz küldték,a többi rendben volt,toxo-t nem néztek,gondolom mert BMC-ben negatív volt mindkettőre.

nem a saját dokim csinálja,máshoz kellett időpontot kérni,úgyhogy neki hiába mondanám...
Vendég

Na Béku:

12 hetes:
Kép

17+6 hetes: (fejéről már láthattad) próbálok most egész alakosakat, hogy látszódjék mennyire részletesebben lehet már ekkor látni, mint a 12 hetesen....

Kép

Kép

andrea-1

Hihetetlen ez a 4D ultrahang...
gyongy35
Mezőfalva

Béku: Bár Te még nem vagy őskövület, mint én, és én sem akarlak semmire se rábeszélni, de Woodyval értek egyet...... ha egy 10-essel lennék fiatalabb is mennék nézetni vérből Down-Edwards-Patau-ra, ha fizetősbe akkor fizetősbe... :shock:

andrea-1

Amikor én 100 éve voltam terhes ultrahangon még azt sem lehetett látni mi van a pociban,hal,madár vagy kockás fülü nyúl :)
gyongy35
Mezőfalva

...és akkor én is raknék fel 2-3 képet,ugye nem baj?! Kép 13 hetes reggeli pocak Kép A múltkori uh-on

Kép
Kép
missancsi

Andi: húúúú,köszi!
nagyon klassz képek!!! :) Még az első is nagyon jól néz ki,remélem 13 hetesen nekem is megmutatja majd a dokk 4D-ben is ;)

a 18.heti még jó lenne ilyen szempontból,hogy az egész baba belefér a képbe,tündéri,ahogy összekuporodik :D
Vendég

Andi és szerintetek 40 körül muszáj az amniocentézis?
gyongy35
Mezőfalva

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: