Emlékszem Béku...
na párom a héten ügyeletes, nemhogy szex nem lesz de mégcsak látni sem látjuk egymást..

((
Kádam meg nincs..
de mostmár tegnap azt mondta a párom, hogy ne is nagyon erőltessem, hátha esetleg terhes vagyok...na persze ezen jót röhögtem a 2 elzáródott pv-mmel.. de aranyos volt
Szomszédasszonyommal összerúgtam a port... tegnap olyan 10-11.20ig olyan hangosan telefonált, hogy nem bírtam elaludni. Tudjátok vannak akik csak kiabálva tudnak telefonálni. Hozzá kell tennem amikor én idejöttem, állandóan szólt nekem, hogy tegyek filcet a székekre hogy ne legyen hangjuk, aztán hogyha 10 után jövök haza halkan legyek mert alszanak, volt olyan hogy áttelefonált este 11kor hogy mi zörgünk-e, mondanom sem kell hogy épp szinte meg sem mozdultunk. Gondoltam 2 év után nem fog megharagudni ha egyszer szólok neki és még éjjel írtam neki egy sort, hogy szeretném megkérni arra ha késő este beszélgetnek tegyék már kicsit halkabban, mert nagyon zavaró, mintha egyik szobából kiabálba át a másikba., és hogy ez már többször előfordult, és megköszöntem.
Na ne tudjátok meg ma oldalas levelet írt nekem. Hogy ha tűrhetetlennek tartom akkor javasolja a szigetelést. Meg hogy nem hiszi, hogy ez gyakori, hogy késő este a nappaliban beszélgessenek, talán 2szer fordult elő, mert ők 10.30kor elhagyják a nappalit a fiával.
Nem ígérheti, hogy ha ő elmegy, a fia használaton kívülre helyezi a nappaliját.. hogy engem ne zavarjon..
És hogy ne gondoljam azt ha én bármit csinálok, becsukom az erkély ajtódat, ha odébb lököm a széked, ha ha az edényeimmel babrálok akkor ezt nem úgy élik meg mintha a fülükbe dörrenne, és hogy ők se mondják hogy ne használjam a dolgaimat.
Meg hogy tudnám hányszor jajdul fel a fia, hogy mit csinálok én hogy zeng a ház.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Szerencsére végre hazaköltözik innen a boszorka, és csak a fia marad itt, neki nincs olyan fülsiketítő hangja. Viszont ideköltözik a csaja..amikor itt van, nem egyszer keltünk fel sikongatós szexre..na most ezt is mondjam el az anyjának??
A másik meg, hogy annyira útálom mikor valaki úgy reagál, hogy rögtön támad. Amikor nekem szólt, és soha nem dumáltam neki vissza, csak tudomásul vettem, törekedtem a jó szomszédi iszonyra..aztán próbáltam tényleg mindent halkan csinálni, párom jól le is szúrt, hogy tiszta hülye vagyok, nehogy már a saját lakásomba ennyire kussba kelljen lennem. De tegnap annyira álmos voltam, nem bírtam már elviselni azt a boszorkányhangot. ezért merészeltem írni neki, de már bánom nagyon. Na de az se lehet, nem? hogy ő mindent megengedjen magának, hogy a legapróbb dolog miatt is átszóljon, én meg csöndesen lapuljak...
Azt hiszem amúgy ez volt az első és utsó hogy neki szóltam, viszont innentől kezdve nem érdekel, tesze a dolgom a lakásban és az sem fog érdekelni ha nekik nem tetszik...
Bocsánat hogy hosszú voltam, de annyira felcseszte az agyam, rohadt mérges vagyok!!!