A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vicky: Hát nem tudom, bár úgy legyen, hogy azönkénteshez tényleg nem nyúlhat hozzá majd senki.....de pár évvel ezelőtt még senki nem gondolta volna azt sem, hogy a magánnyugdíjpénztárra ilyen genya módon teszik rá a kezüket.... Hisz még 1 évvel ezelőtt is a kampányukban is "Az el a kezekkel a nyugdíjpénztáraktól" c. parasztvakítással operáltak.... :shock: :shock: :shock: Most meg látjuk mi történt.... :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Na,tegnap is,ma is egy laptető!!!!!! Ennek oka van tutiiiiiiiii. :lol: :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

CSucsu, akkor egy kalappal a holnapi naphoz, szorítok, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd és csupa jó mondat hagyja el a dokid száját.

A receptek stimulációhoz lesznek? nem tudom még fejben tartani melyikőtöknél mi van folyamatban, de majd belerázódok
pannik
Budapest

mi ez a laptető? aki a lap tetejére ír annak laptetője van? ennyit értettem meg eddig...
pannik
Budapest

Vikus, Csucsu, Pannik,
ment a Titok! Lehet hogy lassabban ér át, mert egyszerre több pü-t küldtem most.

Pannik,
igen, a leptető annak alapnak a teteje ami épp most indult. Úgy tartjuk, szerencsét hoz, ezért szoktuk mindig szétosztani :wink:

Kép
judit0713

Ancsi: Nekünk a 12. hetesen még nem látszott semmi, zárt a kisasszony nagyon (apja büszke is rá, hogy ez egy erkölcsös csaj, nem nyílik csak úgy a lába, mint a körző... :)..).... a 16. hetesen tippelte először Sz. a lányt, de azon a gépen csak feltételezte .... 4d 17+6-on volt, ott egyértelműen mondták már a lányt, de csak a 2d-s verzión, mert megint zárt lábakkal volt végig :) , és Sz. is a 20. héten már biztosra mondta.. :wink:
Kpn-nek asszem már a 12 hetesen látták a kiccsávónál hogy, mintha fütykös lenne ottan...... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

De jót nevettem!Erkölcsös a kiscsaj!! :lol: Húú de várom már,hogy nálunk is lássák már! :lol:

Kép
Kép
missancsi

CSucsukám: persze, hogy minden rendben lesz... kapsz egy rakat receptet és kész!!! :)

andrea-1

andrea-1

CSak gyorsan, már nem tudok aktívkodni még olvasás tekintetében sem, annyi a meló.

Andi a két baba égnek álló hajjal.. jaj ezek haláli arcok!!!! :))

Csucsu, nagyon drukkolok, hogy luff el, sok reci, szurik kézhez.

Mensi még mindig nem érkezett hozzám. Bódog vagyok hogy így szórakozik. Olyan érzésem van ma megjön, csak jönne máár. Ha ma megjön, akkor még határeset, de belefér sztem a keddi műtét, de azért már majd rá kell kérdeznem.

Andi Nypénztár. Sztem ha nem csinálunk semmit automatice átkerülünk államiba. POnt most mondta főnököm, itt röhögtünk, hogy minden anyag átolvasása után csak két kardinális kérdés maradt nyitva:
1. Vajon az elkövetkezendő 20 évben hogyan változnak a jogszabályok??
2. Vajon meddig fogok élni?

Én személy szerint államiba megyek, de csakis azért mert ők jobban szívathatnak sztem mint egy magán cég, azaz ők a magáncégeket is szívathatják, így mindket is, ha ott maradunk.
ann74

Ann!Nagyanyámnak volt egy módszere amivel meglehetett hozni,bele kell ülni egy nagy kád forró vízbe és kell inni egy kupica pálinkát.
gyongy35
Mezőfalva

Sziasztok!

Húú itt aztán pörögnek az események rendesen:):):) De az a jó!!

Mégegyszer köszi mindenkinek, hogy ilyen szépeket irtatok a kisfiamról!:)

Lukácsné akkor nem is lakunk nagyon messze egymástól én a Sz. Koronában lakom a János utca után. Szegény gyerkőcök, mielőbbi
jobbulást kivánok nekik!!!!!!

Andi igen tudom, hogy hol van a lakópark. Mi a Szlovák úthoz
közel lakunk. Most hogy járunk Márkkal tornázni ott mondta
a tornász néni, hogy arrafelé vannak jó kis szánkódombok
oda járnak a gyerekekkel szánkázni.
Ja igen nyugdijpénztári téma. Sokat vivódtam rajta, de végül
úgy döntöttem, hogy visszamegyek az államiba. Nem jó ez
egyébként sehogy, kényszerpályára tettek minket sok választás
nincs. Én semmilyen nyilatkozatot nem töltöttem ki egyébként.
Nem is hallottam róla csak most, hogy irtad. Erre majd kivi
leszek mit irtok róla!!!!!!!

Franci igen én is igy vagyok vele, hogy ráér még a hozzátáplálás,
de a védőnéni annyira mondja, hogy már kell neki, mert ő nem
kapott soha anyatejet, csak 3 napig amig a szülő anyukája szoptatta.
Kiskanalat mindig a kezecskéjébe adom hogy szokja. Kicsit fogja
aztán ledobja:)

Vicky Barbus milyen tápit kap?? Lehet azért volt neki a hasmenés,
mert váltottatok??

Annyira mázlista vagyok az én kis drágám este 10-től reggel fél9-ig
nyomta az éjjel is:)

Még akartam valamit, ja igen megvan. Gáztéma!!!!!!!
Vasárnap délelőtt hozták a gázszámlát azt hittem agybajt kapok.
Kibontotta a párom, mondom neki mennyi az annyi?? Azt mondja 66 ezer. Hát majdnem elájultam. Mi általányt fizetünk minden hónapban 30 ezret télen-nyáron. Kis házunk van, 80 nm2. Se tetőtér semmi, és erre ennyi a fütés. Tavaly kicseréltettük az ablakokat, gondoltuk most kevesebb lesz, hát a nagy s@rt.. Most
volt az éves leolvasás, és 36-ot kellett ráfizetni:( Hát nagyon sokkolt, mert tényleg azt hittem, hogy az ablak miatt majd még
vissza is kapunk!! Jól elcseszték a vasárnapomat:(

Megyek elsöpröm a havat amig Márkom alszik.

Babu
babu69

Judit!
köszi :D
vikus82

No,sikeresen végigolvastam a termést :D

Mnyp: muszáj lesz átlépni,nem akarom,hogy még több téren ellehetetlenítsen drága új kormányunk "bosszúból"....

OTP-nek hála egy évvel ezelőttre a befizetéseim nagy részét elbukták helyettem,akkor váltottam,mikor szeb vizsgát tettünk párommal,akkor jobban beleláttunk,hova kéne átvándorolni,de ez még nem egész egy éve volt,azóta nem hiszem,hogy sokat nőtt volna a lóvé az én keresetem mellett,no párom meg minimálos...

A nyilatkozaton én erősen gondolkozom,mert ha úgy csűrik-csavarják a dolgot,miszerint mi át AKARTUNK lépni az államiba,talán nem lesz lehetőség visszamenni,azaz elvész a pénz...
Hátha ezzel lesz esély visszakapni,ha úgy alakulna a dolog.

Olvastam,hogy azért így is nagyon sok lóvétól esik el O. a maradók miatt,úgy kell a hülye tervének!

Ancsi: köszi a gratulát!

Nem tudom,hogy lesz-e vv is a genetikain,mert azt nem mondták,csak az UH-ot. De majd szólnak a helyszínen,ha szeretnének lecsapolni! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi!
Sz magánrendelését megtudod adni?köszi
vikus82

Vicky, nem semmi, hogy hideg vizet öntenek a gyerekmedencébe.

Pannik, a főnökömnek lehet elég büntetés, az hogy én itt dolgozom.

Csucsu, hajrá laptető gyűjtés.

Andi, nem baj ha erkölcsös a lányka. Így is olyan határozottak már kicsiként is a lányok. Főleg az én nyuszi fiamhoz képest.

Ann, a forró fürdő tényleg hatásos.

Babu, én is lezdtem hamarabb a hozzátáplálást, mert mondta mindeni (védő nő, gyerekorvos, rokonok), de szegény gyerekem mindent visszaküldött. Aztán nem kapott egy darabig csak tápszert, és később adtam neki „rendes” kaját.

Béku, nekem 12 hetesen csak uh-volt. De az régen volt...
franci

Franci: nekem Sz doki azt mondta,valószínűleg nem is lesz genetikai vizsgálatom,mert nem indokolja semmi.

de hozzátette,hogy a lombik miatt viszont az új dokim lehet,hogy mégis kíváncsi lesz rá,azt majd elmondja :)

Nekem végülis mindegy,de annyiból jó,hogy akkor legalább hosszabban láthatom majd a bébit!!! :D

eddig olyan rövid ideig tartott egy-egy UH,hogy mire felfogtam volna,hogy mit látok,már öltöznöm kellett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

remélem apa bejöhet velem,annyira klassz lenne,ha láthatná!
2 napja teljesen elérzékenyült,mikor meglátta a puklisodó pocakomat :D :D :D

Látszott rajta,hogy akkor kezdi felfogni :)
Vendég

Mensi meghozásra talán emlékeztek,okt. elején mit le szenvedtem,hogy megjöjjön,hogy ne csússzak ki az időből..

Volt melegítőpárna a hasamon éjszakára,volt fürdő,és Aviva torna,amire azt írta,hogy nem sokkal később annak hatására megjön,de még így is semmi....végül volt szex... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

no ez utóbbi volt hatásos! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gyongy35 - ezt a módszert én is hallottam a nagymamámtól érdekes dolgokat tudnak az öregek.
pannik
Budapest

Pannik: sokaknak hatásos,kitágulnak a vérerek ;)
kismamáknak épp ezért nem szabad :)
Vendég

Béku, én úgy tudom a 12. és a 18. héten kötelező uh-van. 12. héten nézik a tarkóredőt, a 18. héten az AFP eredményével van egy genetikai uh.
Szerintem SZ valami spécire gondolt. De ezt csak én is csak gondolom...
franci

Franci: nem tudom,nekem ennyit mondott,mikor szívhang után elbocsájtott,hogy akkor mehetek a terhesgondozásra,és beszerezhetem már a kiskönyvet,és hogy genetikai vizsg. szerinte nem kell,de lehet hogy az új doki a lombik miatt fogja kérni.. :roll: :roll: :roll:

azaz lehet,hogy ha nála maradtam volna,akkor ő feleslegesnek érezte volna megcsinálni (?)... nem tudom,ennél bővebben nem fejtette ki,nekem meg nem volt arról tudomásom,hogy ez kötelező.

És végülis nem biztos,hogy kötelező,mert pl. vv-t sem mindenkinek csinálnak,az UH meg nem feltétlenül elég...

De mondom,nekem mindegy,eggyel több vagy kevesebb vizsgálat már meg se kottyan :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szerintem arra a genetikai vizsgálatra gondolt amit a Sotén csinálnak. Legalábbis Gergő idején mág a MÁV-ból is oda küldték a kismamákat akinak rossz volt az AFP-je.

A lényeg az újabb uh és az a legjobb.
franci

Nem hiszem,hogy 29 évesen,mindenféle előzmény és vizsgálat nélkül ő egyből az amniora gondolt volna...

épp azt mondta,hogy nálam nem kéne csinálni genetikai vizsgálatot.

Ezt már mindenki döntse el magának,hogy hogyan értelmezi,mert végülis teljesen mindegy,ha egyszer az új dokim kérte a vizsgálatot... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Emlékszem Béku...
na párom a héten ügyeletes, nemhogy szex nem lesz de mégcsak látni sem látjuk egymást.. :-(((
Kádam meg nincs..
de mostmár tegnap azt mondta a párom, hogy ne is nagyon erőltessem, hátha esetleg terhes vagyok...na persze ezen jót röhögtem a 2 elzáródott pv-mmel.. de aranyos volt

Szomszédasszonyommal összerúgtam a port... tegnap olyan 10-11.20ig olyan hangosan telefonált, hogy nem bírtam elaludni. Tudjátok vannak akik csak kiabálva tudnak telefonálni. Hozzá kell tennem amikor én idejöttem, állandóan szólt nekem, hogy tegyek filcet a székekre hogy ne legyen hangjuk, aztán hogyha 10 után jövök haza halkan legyek mert alszanak, volt olyan hogy áttelefonált este 11kor hogy mi zörgünk-e, mondanom sem kell hogy épp szinte meg sem mozdultunk. Gondoltam 2 év után nem fog megharagudni ha egyszer szólok neki és még éjjel írtam neki egy sort, hogy szeretném megkérni arra ha késő este beszélgetnek tegyék már kicsit halkabban, mert nagyon zavaró, mintha egyik szobából kiabálba át a másikba., és hogy ez már többször előfordult, és megköszöntem.
Na ne tudjátok meg ma oldalas levelet írt nekem. Hogy ha tűrhetetlennek tartom akkor javasolja a szigetelést. Meg hogy nem hiszi, hogy ez gyakori, hogy késő este a nappaliban beszélgessenek, talán 2szer fordult elő, mert ők 10.30kor elhagyják a nappalit a fiával.
Nem ígérheti, hogy ha ő elmegy, a fia használaton kívülre helyezi a nappaliját.. hogy engem ne zavarjon..

És hogy ne gondoljam azt ha én bármit csinálok, becsukom az erkély ajtódat, ha odébb lököm a széked, ha ha az edényeimmel babrálok akkor ezt nem úgy élik meg mintha a fülükbe dörrenne, és hogy ők se mondják hogy ne használjam a dolgaimat.
Meg hogy tudnám hányszor jajdul fel a fia, hogy mit csinálok én hogy zeng a ház.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Szerencsére végre hazaköltözik innen a boszorka, és csak a fia marad itt, neki nincs olyan fülsiketítő hangja. Viszont ideköltözik a csaja..amikor itt van, nem egyszer keltünk fel sikongatós szexre..na most ezt is mondjam el az anyjának??
A másik meg, hogy annyira útálom mikor valaki úgy reagál, hogy rögtön támad. Amikor nekem szólt, és soha nem dumáltam neki vissza, csak tudomásul vettem, törekedtem a jó szomszédi iszonyra..aztán próbáltam tényleg mindent halkan csinálni, párom jól le is szúrt, hogy tiszta hülye vagyok, nehogy már a saját lakásomba ennyire kussba kelljen lennem. De tegnap annyira álmos voltam, nem bírtam már elviselni azt a boszorkányhangot. ezért merészeltem írni neki, de már bánom nagyon. Na de az se lehet, nem? hogy ő mindent megengedjen magának, hogy a legapróbb dolog miatt is átszóljon, én meg csöndesen lapuljak...
Azt hiszem amúgy ez volt az első és utsó hogy neki szóltam, viszont innentől kezdve nem érdekel, tesze a dolgom a lakásban és az sem fog érdekelni ha nekik nem tetszik...
Bocsánat hogy hosszú voltam, de annyira felcseszte az agyam, rohadt mérges vagyok!!! :evil:
ann74

azt már írtam,hogy azt a vizsgálatot azonnal elutasítom!
nem hinném,hogy akkora baj lenne,hogy indokolná...

mint már említettem,a családomban történt már olyan,hogy ezen az "ártalmatlan" vizsgálaton leszúrták a babát... :? :?

inkább bízom a Jóistenben,hogy egészséges a babánk! :)
Vendég

Békus én sem engedném ezt a vizsgálatot...
ann74

Ann: jól tetted,hogy írtál a boszorkánynak!!!
Nehogymár csak őneki lehessen panasza...

és én a helyedben végső aduként megjátszanám a fia esetét is...
miért Te érzed magad rosszul amiatt,amit ők művelnek a szomszédban?

Ha gondolod,csak célozgass rá,hogy a fia és párja is milyen hangosak,mikor ő nincs otthon... Nem kell elmondani a dolgot,majd ő rákérdez náluk,ha akar... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann: csodák mindig vannak,nem veszel azért egy tesztet?

az elzáródott vezetékek sincsenek mindig elzáródva,mint ahogy nem mindig átjárhatóak a vizsgálat ellenére sem...

Emlékezz Sajti sztorijára az ismerőséről,aki elköttette magát,és még ÍGY is teherbe esett... :roll: :roll: :roll:

szóval,ki tudja? :roll: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Ann:
1. szedd le a székekről a filcet, ha ő genyáskodik, akkor tudja meg milyen ha más is.... :wink: :wink: :wink: :wink:
2. ne hagyd annyiban ezt a levelet, mondd meg neki, hogy ne rikácsoljon és a fiáék ordítós szexéhez meg helyezd kilátásba, hogy ha szórakoznak akkor a bulvármédiához fogtok fordulni.... mert azok harapnak az ilyen témára, azt szégyenkezhet a fia, ha a hálószobatitkok közszemlére kerülnek.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Erre tutira bekussol a vén szipirtyó majd..... :evil:

andrea-1

Andikám: jól mondod! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann!!

A BMC-s topikba alattunk olvastam 1X,hogy a csajnak ikrei lettek lombikkal,elzáródott petevezetékek miatt(mind a kettő)és 2 év után spontán terhess lett,és egészséges kiscsaja született.

Béku!!
Pont most gondoltam Rád,merre lehetsz????Én sem szuratnék,remélem a korom miatt nem is ajálják,bár ha Andinak sem mondták. :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Ann mi ezért költöztünk falura,de itt is elég érdekesek a szomszédok.Mindig leskelődnek,hogy mi van az udvarunkban,mikor jöttem haza a melóból,már jelentette mennyit ellett a kutya és a mai árfolyamon mennyiért tudnánk eladni a kölyköket
gyongy35
Mezőfalva

Ja,és jó volt az a lista is,amit belinkeltél!
elég sokmindent vesznek meg a lelkes kismamák,mert cuki,meg valak mondta,hogy olyan is van... :D

én anyummal egyeztetek majd,hogy szerinte mit érdemes szerezni,mert ami nekem jó volt,az az én babámnak is jó lesz! :)
Vendég

Köszi a szomszéddal kapcsolatban a megjegyzésed Béku. Úgy érzem én mindig olyan békés vagyok...de lehet többet ki kéne nyitni a számat, ha meg kinyitom, mint most is utána én érzem magam hülyén. Ez lehet így nem normális..
Mikor elmentünk nyaralni pl. felhívtam hogy tegye már meg hogy meglocsolja 2szer a kinti virágaimat. Erre elkezdte nekem ecsetelni, hogy milyen hülye emberek laknak ebben a házban, hogy neki kell lemennie a fájós derekával meglocsolni a bejáratnál lévő 2 tuját, mert senkinek nem jut eszébe. Na konkrétan így engem is lehülyézett ezzel, mert én sem locsolom azt a szerencsétlen két tuját, főleg hogy 11.000 a közös ktg. a 37 nm lakáshoz. Szóval jó az ha valakinek van egy olyan 65 éves boszorkanő szomszédja aki a fiával él és nyugdíjas :-))
Csak adja ég hogy én ne legyek ilyen!!
Tesztet 35. napig kizárt hogy csinálok, mert 1-2szer volt már olyan h. 34. napon jött meg..
ann74

CSucsukám: Nekem már az integráltat se javasolták, a jó eredményű kombinált miatt :wink:

andrea-1

Ann különben meg nézd a jó oldalát!Lehetne 20 gyerekes etnikum is a szomszéd
gyongy35
Mezőfalva

Csucsu: vagyok én,csak nehéz éjszakám volt...
most már többször járok ki éjszaka a mosdóba,ami eléggé lefáraszt,mert emiatt mindig megszakítom a békés alvást,utána meg csak forgolódok..

Lányok,Nektek nincsenek ilyen problémáitok?

meg van még valami,ezt a hason alvós kismamáktól kérdezem:
hogy lehet ezt kibírni???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
először még jó volt,hogy hason fekve az egyik lábamat oldalra felhúztam,így a hasam picit elemelkedett az ágytól,majd ugyanezt Kornél segítségével is (ő tartotta még feljebb a lábam),de fáj a derekem,csípőm,és nem tudom,nem gáz-e mindig így aludni.

Most meg már nem emeli el eléggé a hasamat,így lassan kizárt a hason alvás,mert hiába emelem fel a lábam,a hasam így is nyomódik,elég kellemetlen... :?

(háton meg most a cicc múltkori 2 akciója miatt nem merek aludni,nehogy megint oda ugorjon,mert ha a gyomorszájamba ugrik,az is nagyon kellemetlen...)

így már csak oldalt tudok feküdni,amit utálok...

Mondtam már,hogy feltalálom azt a matracot,ami hasonalvós kismamáknak pocaknál ki van mélyítve,vagy kivágva,hogy oda helyezhessék magukat? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Párom azóta ezen röhög,asszem Miezának meséltem a tervemet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tudom,hatalmas problémák,de nem bírom rendes alvás nélkül,így is hulla vagyok folyamatosan :?
Vendég

Ann!Szomszédasszony BEKAPH..JA!!!...én is elsütném 1-2szóban neki a fiacskájának a hangos sexét!Levegőt azért vehettek??!
Utálom az ilyeneket!!!

Béku!Sz nekem is azt mondta,hogy nem indokolt a genetika...és lám látod mégis mennem kell! :( De ezzel én is csak úgy vagyok,hogy legalább 1 x többször látjuk Marcit v.Dorcit! :lol: ..plusz ha már vesszük a fáradságot és felballagunk a Sotéra akkor még egy sztárfotót is ki fogok csikarni!!!Persze rem.minden rendben lesz?!Jövő hét pénteken megyünk!
Jó lenne ha már megjönne a kombi vv eredménye is!

Nekiálltam krumplilevest főzni(pogit is el tudnék mellé képzelni),nem egy nagy durranás, de mostanában főzőcskézek ezt-azt....még a végén megtanulok főzni?!

Kép
Kép
missancsi

Ann: sajnos én is mindig túl visszafogott vagyok...
meg kell tanulni kiállni magadért,nehogy eltaposson az ilyen fajta.....
Vendég

Béku, ehhez még gondold hozzá, hogy ha elkezd nőni a hasad, és már lesz "súlya" akkor az oldalt fekvés is csak alápolcolva fog menni, mert különben kifejezetten fizikai fájdalom..... :shock: Szóval örülni fogsz, ha fogsz tudni egyáltalán aludni, nem azon ötölni, hogy jajj, a hasonfekvésnek annyi... :)))))))))

andrea-1

Na, félreértések véget, sok helyen ezeket a kötelezőket is genetikai vizsgálatnak nevezik. Ezt akartam elmondani, lehet nehezen sikerült. :oops: :)
Gergővel is voltam genetikai uh-n, a 18. hetest úgy nevezték akkor a MÁV-ban.
A Sotén se az amnio jelentette a genetikai vizsgálatot, hanem csak egy uh volt.

Ann, ezt nevezik jó jó szomszédi iszonynak. :twisted:
A PCO-s fórumon van egy csaj akinek elvennek záródva a petevezetékei és terhes. :)
franci

Ancsi: akkor nem én vagyok a hülye,tényleg ezt mondta Sz.! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de most asszem le vagyok maradva...
Milyen vizsgálatra mész pénteken???

hisz Neked a tarkóredő mérés már többször is megvolt,nem?
plusz a vérvétel is.

vagy sima UH-ra mész? nem vágom...
Vendég

kukk,

Vicky,

ma du rendelek a www.book.hu oldalról, van egy csomó könyv gyerkőcöknek 100 Ft-ért, ha van kedved nézd meg. (5-ig ha lehet)
A többiektől elnézést, azért csak Vickynek írtam mert neki a transzportot a suli miatt tudom vállalni :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andi: már most is elég hülyén néz ki a hasam oldaltfekvésben,ahogy lefelé lóg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nekem most is rossz érzés,ezért már most oda van támasztva Kornél oldalt is :lol: :lol: :lol: :lol:
szóval azt mondod,erre megoldás nincs,csak még rosszabb lesz... :?

Már az jó lenne,ha bármilyen pózban is,de végigalhatnám az éjszakát...!! de az,hogy 2-3 alkalommal irány a mosdó,az nagyon durva! :shock: :shock: :shock:
persze kislámpa felkapcs,mert teljesen be van sötétítve,és több helyiségen keresztül vezet az út,úgyhogy szegény párom is mindig felébred erre...

Gyakorlunk a későbbi babás kelésekhez! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám!!

Köszi,de csak vicceltem ám!!!!!!!!!!!ÉN is nézegettem,és sztem a kombináltat fogjuk majd megcsináltatni. :D

Iza baba mocorog??Hogy érzed,nem viseli meg ez a hó esés???

Ann!!
Hülye szomszéd!!! :shock: :roll: :twisted: Nekünk a 4.-en van egy család,na ott zizzent a Feleség.De alapba jó szomszédaink vannak,balra vakok laknak,de nagyon jó fejek,mindig behalok a csajszi dumáján,olyan Sajtisan nyomja.
Másikakkal alig találkozunk,felettünk babával laknak,na Ő most tanult meg járni,szoktuk is hallani. :D :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Béku!!
Apának voltak éjjel ilyen gondjai,pisi járat,aztán mesélte reggel,hogy nem bírt vissza aludni,csak forgolódott.Pedig nem terhes. :D :lol: :lol: :lol: Én simán nyomom az alvást éjjel.De majd eljön az Én időm is. :D :D
csucsu99
Budapest

Iza baba egy tündér, nem vettem észre, hogy frontérzékeny lenne :) Mocorog már rendesen. Ma délelőtt Milike felkucorodott a hasamra, a szokásos módon, dorombolt, alul meg a gyerek mocorgott vissza erre :).... hát remélem azért mert tetszett Neki :)
Amúgy még finomakat mozog csak, nem az a nagyon megérzős érzés még... szóval most még jó :) Olyan napi 6-8 de lehet több alkalommal is már lehet érezni... :) Mosógép centrifugálást és a porszívót kevésbé kedveli, illetve a metrózást-és a hangosabb fajta buszokat sem... :shock: Akkor nagyon izeg-mozog.

Béku: Nem akarlak lelombozni tényleg, de ez csak rosszabb lesz.... éjjeli 2-3 pisimenet félálomban, egy idő után már nagyrutinnal fog menni... forduláskor Kornél is forog Veled, hogy ugye a másik oldalon is alá tudd polcolni... kész kabaré egy éjjel :) De nem panaszkodunk, ezt akartuk!!!!!!!!! :)))))

andrea-1

Béku!Múlt héten voltam 12.heti uh-on éndokimnál,ahol is nem volt ok a nyaki redő!Ez miatt megyünk jövő hét pénteken Sotéra genetikai uh-ra!
Közben elmentünk Fehérvárra megcsináltatni a kombináltat,ahol is uh-on a doki rendben találta a nyaki redőt és most azt a vv-eredményt várjuk!

Szerintetek nem gáz ha néha eszek házi kolbit+szalonkát??? :lol:

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok,

Béka,
köszi most nincsenek görcsök, tök jól vagyok, (na majd szombat reggel vizsga előtt).
haha alvás, hanyatt úgyse sokáig lehet hiszen nem jó az, bébike sokmindent elnyomhat(na) és csinálhat galibát, tehát így is úgy is oldalfekvés javasolt :-)
készülj csajszi ezektől csak kevesebbet fogsz aludni :-)

Ancsi,
mindig akarom mondani hogy voltunk már tökfesztiválozni a kastélyban :-)

Ann,
szomszéd mondjon le.
olyan nyp kalkulátort hol láttál, szívesen megnézném mennyit érhet a hozamom :-)

na megyek tanulni brrrrr

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: