A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Csucsu: nem volt inszemem,nem tudom,ott mi a tüszőrepesztő,de itt is van 2 féle,nekem Ovitrelle volt,mindkét esetben 2 adag!

Decapeptyl hűtős,előre töltött fecskendős szuri,ezek közül csak a Merionalt kell kutyulni,a többi készen van ;)
Vendég

Köszi Béku,Drága vagy!!!!! :D :D :D

Laptetűűűűű!!!

Kicsit megtartanék Magamnak csütörtökre,többiből lehet mazsolázgatni. :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: önző módon én is csippentek 7 nappal későbbre :D
Vendég

Béku!Végre crinone mentes napok!!!Nekem ma még mindig jött belőle vissza! :)

Hú!Szétesik a fejem! :cry: Másnak is fáj(időjárástól??)

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: nekem is szétmegy a fejem-azóta is...

Te is hirtelen hagytad abba? Mondjuk a Crinone-t nem is nagyon lehet másként,csak mondjuk úgy leépíteni,hogy már csak minden 2. nap,stb... :D

Lányok,a 91. napot honnantól kell számolni?
A terhesség 90. napja számít,vagy tényleg a fogantatástól számított 90. (91.) nap?? :shock: :shock: :shock:

Terhességem 90. napján megyek épp a genetikai UH-ra,és azt hittem,ez számít :?
Vendég

Sziasztok Csajszik! Képzeljétek 4 hónaposak lettünk!
Mindenkinek sok sikert aki akciózik vagy előtte áll!
Nem részletezek semmit, úgyis szinte mindenki olvassa a mindennapjainkat.
Csatolok egy képet Baluciról, remélem nem bánjátok!

Kép

Maccs
vörösmacska

Béku, passz...

Macs, tündéri ez a pasi!
franci

Maccs: gratulálok a 4. hónaphoz!!! :D :D

csodaszép baba Baluci,annyira kis pasis :)
gyönyörűen kikerekedett,de egyáltalán nem dagi,ahogy az a dinka mondta! :lol: :lol: :lol: :lol:

nagyon sármos,nem tudok betelni vele!! Azok a szemek!!!! :D :D
Vendég

Elolvastam a neten,tényleg a fogantatástól számít,nem a terhesség 91. napjától jár :?

így mindkét orvosi vizsgálatom előbb lesz,mint ahogy ezt betöltöm,azaz lesz egy 4. utam (védőnőt is beleszámítva)...
Vendég

Csucsu, én is csippentek belőle, hogy végre megjöjjön már. 31. napon vagyok. Jövő kedd a műtét napja. Mért pont most xaraxik amikor meg meg kéne jönnie!!!??? Ha nem muszáj nem akarnám felrúgni a műtéti rendeket... Vmit mintha éreznék de én sosem érzem meg, egyszer csak megjön.

Sajti, szuper a pénteki leszívás. Csak azt nem értem, hogyhogy már az hétfőn tudják? Nekem mindig utsó pillanatban döntötte el, sőt nem is ott mondta meg hanem felhívott hogy melyik nap kell beadnom a trepit. Szuper hogy ennyi pete lett, szurkolok hogy nőjön az a mny, nyugi még van idő hozzá, még szépen fog alakulni.

Andi, sógorod főgáznál dolgozik? Esetleg véletlen netlán nincs valami ötlete, vagy nem hallott valamit hogy lenne felvétel? Párom egy ideje már keres pesten melóhelyet, gázos az eonnál, de egyelőre semmi. És addig meg nem tudunk összeköltözni amíg nem talál itt pesten melóhelyet :(( Én még hírdetést sem szoktam igazából látni, amit egyáltalán meg lehet pályázni.

Macs, ez a képes hihetetlen éééédes!! Nagyon nagyon huncutka a kiskrapek!! :)

Csucsu, csüt újra megkukkant Sz-ünk? Drukk hogy elmúljon az a hülye luff. Bár már sztem nincs is ott a mensessel távozott. Küldd már tovább nekem maryt. Komolyan csak egy esetben fogadnám el ha nem jönne meg, de az asszem az évszázad egyik csodája közé lenne sorolandó..
Esküszöm nem értem miért nem megy semmi simán?????? :(
ann74

Kispatak, EP-ből nem fogok se ki se átlépni, mert nem adom meg nekik azt az örömet, hogy még 4000-rel lehúzzanak. Számlákkal kiveszem a pénzem minél előbb, erre szerencsére megvan a megoldásom.
ann74

Mieza: sikerult megnezni az 1%-os reklamotokat, szerintem jo lett, nagyon edesek a kutyusok, meg lehet zabalni oket:) es te is jol nezel ki am!!! le a kalappal elotted, hogy egy ilyet meg tudtal csinalni par hettel a szules elott! Kepzeld, elmentem ma a kismama tornara, amit ajanlottal (Hovorka Tunde), csak nekem kozelebb esik a Fila fitness, ott is tart orat, igy oda mentem. Nagyon jo volt, fogok jarni! Mondtam, hogy te ajanlottad:)

Babu: nagyon meghato, ami tortent veletek es biztos vagyok benne, hogy sokaknak erot ad! remelem, hogy ha szeretnetek egy kistesot, akkor abban is segit nektek Mark erkezese!!!! nekem is van egy ismerosom, akiknel a masodik baba nem akart jonni es vegul orokbe fogadtak egy tunderi kislanyt, ha jol emlekszem par naposan. nagyon boldogok voltak, meg jobban elvezte az anyasagot szinte, mint a sajat kisfiaval, akivel sajnos szules utani depresszioja volt. most latom, hogy sikerult feltenni a kepeket, hat gyonyoruseges kisfiu:)

Beku: nekem nem kellett fokozatosan abbahagyni a progeszteron potlast, bar en is crinone-t hasznaltam. olvastam mas forumon, hogy vki az utrot csokkentette fokozatosan napi 3x3-rol 3x2-re es igy tovabb. de elvileg a 12. het utan, ha jol tudom, atveszi a placenta a progeszteron-teremelest, ezert lehet abbahagyni a potlast. remelem, nem irtam hulyeseget!

Macs: de jo, hogy jelentkeztel, dehogy banjuk a kepet, sot!!! gyonyoruseges Baluci, nagyon edes ahogy mosolyog:)

Andi: te tudod, hogy hol is lesz ez a 24. heti terheleses vercukor vizsgalat??? a Janosban a terhesgondozoban vesznek vert es ott kell varni vagy a nagy laborban? a terheles 60 es 120 perces? Vagy csak az egyik? En eddig a mensmentisbe mentem, de most ugy is kell verkep is, akkor nem szuratnam meg magam a kelletenel tobbszor! Szerintem en is febr. 1-en megyek, te hanyra mesz es hova;)?

mindenkinek hatalmas drukk hegyek - kinek eppen mihez szukseges!!!

Kép
oroszlán

kukk,
csend van, el sem hiszem, olyan jó

Babu,
gyönyörű a kisfiad !

Estrella,
nem volt pólyánk, nem is igazán szándékoztam hogy valaha is legyen, van pár puha plédünk. Marcinak kék, Lizának pinky és azzal vannak/voltak bebugyolálva.

Macs,
gyönyörű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: hogy érzed magad?
elmúltak a görcsök?
Vendég

Oroszlán: köszi a választ :)
én most 1 nappal előtte már nem tudom használni,mert épp elfogyott,de 1 nap miatt nem adnék ki 9000 Ft-ot,nem hiszem,hogy ezen múlna :D

Az említett kismama torna az,ami az Örsnél van?
Vendég

Békus mindig akartam írni, hogy attól még hogy egyedül mennél kismamatornára nehogy már ne menjél el. Ott majd megismerkedsz másoknál. Én világ életemben egyedül jártam tornázgatni, edzeni és ott sok ismerőst összeszedtem. Úgyhogy nehogy ez tartson vissza!!
ann74

Sziasztok!

Hihetetlen mennyit tudtok írni, egyszerűen esélyem sincs hogy meló mellett utolérjelek benneteket :(

Kispatak,
örülök hogy jól sikerült az utazás :)

Zsuzsó,
betegség hess!!! Meddig dolgozol még?

Estrella,
szóval használ a csodaszer? Jó tudni, hátha szükség lesz rá (mi is rengetegen vagyunk itt összezárva)! Lányommal simán gyömbérteát itattam (karikára vágott gyömbér leforrázva 15 percig áztatva) és már attól is sokkal jobban lett...és hát annak nincs fokhagymaíze :wink:
Pólya: nekem anno már az első kettőnél se volt, pedig akkor még nem volt ennyire divatjamúlt...mi is babapléddel oldottuk meg a dolgot, és most is csak az lesz!

Csucsu,
drukkok hogy még ebben a ciklusban szúrni kezdjetek :arrow: :arrow: :arrow:

Ann,
neked meg egy kis mensimeghozó, hogy ne kelljen tologatni az időpontot :arrow: :arrow: :arrow:

Sajti,
pénteken már puncijóóóó??? Ujjaim már most csuriban :wink:

Andikám,
ügyesen leboltoltad a betűket! Hiába, ha te nagyon akarsz valamit, annak meg kell lennie :D

Kubu,
hurrá csend és béke...bár ez Hurrikánéknál sosem tart sokáig 8)

Macsek,
klassz kis pasid van, én is hasonlót növesztgetek a pociban :)

Babu,
kicsit pityeregtem a történeteden...de aztán már mosoly jött amikor a képeket nézegettem! Édes pofi Márkotok!

Breki,
igen, így kell, ripsz-ropsz abbahagyni a Crinone-t, kb. a 12. héten, de pár nap ide-oda nem számít, azt mondják az okosok.

Nnna, tuti kimaradtatok páran, de majd igyekszem pótolgatni!

Kép
judit0713

Ann!!

Én küldöm a mensi meghozót,sőt Tőlem már mehet is ,mert katasztrófálisan megvolt most. :roll:

Judit!!
Vigyázz a betegekkel!!!!!!!!!!!! :wink:
csucsu99
Budapest

Breki: igen, ugyanaz a dula tart kismama tornat a 14. keruletben: az Orsnel a Cserepes hazban es az Erzsebet kiralyne utjan a Fila fintess-ben, nekem ez utobbi esik kozelebb, ezert mentem ide. kedd es csutortokon van 10 oratol, nekem nagyon bejott:) ha van kedved gyere es akkor mar nem mesz egyedul!

Kép
oroszlán

Ann: mindig is jártam sportolni,de az utolsó tizensok évben táncolni jártam,az meg társas tevékenység,így hozzászoktam,hogy nem vagyok egyedül,és ezeken a helyeken (az újabbakon) nem igen sikerült barátságokat kötnöm...

pedig amúgy egy barátkozós tipus vagyok,de mostanában nehezen illeszkedek be új közösségekbe,főleg,ha én vagyok az újonnan csatlakozó :?

no még van másfél hetem,mire tudok beszélni a dokival,de ha beleegyezik,akkor talán keresek egy szimpatikus helyet,ahova járhatok.

Judit: köszi a Crinone-infót! :D
megnyugtattál :D én is így gondoltam,azért szüntettem meg hirtelen,de aztán elbizonytalanodtam,mert én is olvastam,hogy az utrót is elkezdik egyesek lecsökkenteni :)
Vendég

Oroszlán: ok,megnézem merre van,köszi az ajánlatot! :D
Vendég

Oroszlán: azt írja,hogy betöltött 14-15.héttől várják a kismamákat... :?
pedig a saját honlapján még úgy írja,hogy 10-12 hetes kortól lehet menni,csak előtte az orvost meg kell kérdezni.

2 hét múlva (15 nap) betöltöm a 14. hetet,addigra találkozom a dokival is,és ha azt mondja,minden okés,akkor szívesen csatlakozom :D
Vendég

Sziasztok!

gratulálok a legényhez nagyon huncut!
Titok könyvet kérhetném pü-n?
18 hetes és 5. hónaposak csak igy tovább ügyik vagytok!
Andi a ha jól dereng a vukkkot küld másnak hátha jobban tetszik te más sokáig "élvezted" most már jöhet-ne a kellemesebb része!!

Akinek még nem jött szoritok jöjön meg!

képzeljétek hogy jártam éjszakás voltam 10.50 végeztem a régidokihoz kellett ki mennem 11 re időpont egyeztetésre mert a bmc-be rossz a röngen gép. 11.30 kiértem és közölte holnap reggel hétre befektett és 8.30 megcsinálja az hsg-t . pénteken haza engedd. Huu most nem tudok aludni pedig 15 órás éjszakás szoli után és szülői ért.16.30kor elött jó lenne! Parázok!
Pedig nincs miért az uj lány is mit végig járt már én meg ilyen kis semmiségért! nem vagyok normális!!

Judit:Ha valaki beteg mit járkál mást riogatni nem értem főleg hogy tudja hogy nem egyedül van!!! ejej kollegina! De tudod hogy te nem kaphatsz el semmit immunis vagy mindenre!!

ugy hogy irjatok csipegessetek laptető helyett most lapaljú -t küldök mindenkinek kinek mire kell péntek este itt vagyok ujra !
Judit ma még sikerül a titkot????

köszönöm Sziasztok! cataflánt viszem ahogy javasoltad!!pussz

mi lenne velem nélkületek!!!
evolet
Szolnok

Azt hittem,tegnappal elmúlt az álomkórom,de azt hiszem most muszáj ledőlnöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Evolet,

Pü-ben ment a Titok!
Hsg-nek örülni kell hogy ilyen hamar túl leszel rajta!!! Nekem csak ez tolt egy hónapot anno, mert dec-ben az ünnepek között lett volna az ideális időpont, de akkor persze nem volt rendelés :?
Szorítok hogy fájdalommentes legyen!

Kép
judit0713

Ja mi ebbe a egészség pénztárba vagyunk itt a szabályzat tájékoztatásul ha érdekel viszonyitásnak is jó. 1295963944.9951.pdf

sziasztok
evolet
Szolnok

macs: Baluci gyönyörű, szoktam olvasni a naplódat.
vicky79
Budapest III. kerület

Evolet: ez tényleg jó hír,gyorsan túlesel rajta! :)
Vendég

evolet: Én 15 perc alatt kész voltam a hsg-vel, utána már mehettem is haza. Semmi bajom nem volt akkor már. Pedig én nem is vettem be semmit, csak később olvastam a lányok tippjét. Drukk hogy hamar túl legyél te is rejta.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a sok dicséretet Márkról!!! :)

Vicky kérdezted, hogy milyen volt amikor megkaptuk. Háát hirtelen
fel sem fogtam és hipp-hopp itt volt a kisfiunk. Minden gyorsan történt, mert Márk 2 hónapot Csecsemőotthonban töltött, és a Gyámhivatal mielőbb családba szerette volna adni. Igazán nem tudtunk rákészülni és nekem igy nehezebb volt kicsit, mert még kb.másfél évet mondtak a várakozásra. Ahol lakunk a kerület viszont helyi lakost keresett igy lettünk a 152. helyi várakozók közül végül az elsők. Na ezt azért részleteztem ki, hogy még
nem voltam rá teljesen felkészülve. A babaszobát a nyáron akartuk
elkezdeni festeni, parkettázni, és utána szerettünk volna bevásárolni babakocsit, kiságyat stb. hogy mire érkezik ne kelljen
kapkodni. Ezzel szemben, mindent megcsináltunk 3 nap alatt.
Hétfőn szóltak hogy van a baba, és csütörtökön már nálunk volt.
Végülis az Ikeában mindent gyorsan beszereztünk, kiságy , pelusozó, matrac. A ruhákat pedig hozták a barátok, 5 helyről
kaptunk ugyhogy el vagyunk látva:)

Lelkileg hogy éltem meg??? Hát nehéz volt az első 2 hétben csak
bőgtem a boldogságtól. MOndtam is a páromnak, hogy lehet én
már csak könnyekben fogok úszni még élek. De aztán ez is szépen
lassan alábbhagyott. Mondjuk még a mai napig kicsordul néha egy-két könnycsepp ha ránézek.

Melóhelyen sem volt egyszerü, ugyanis ahol 10 évig dolgoztam sajnos szeptember közepén megszünt. Új munkahelyre mentem
szeptember végén, még szinte el sem kezdtem melózni amikor
jött a vetélés ami miatt kórházba kerültem, de onnan már vissza
nem mentem a melóba, mert jött a Márk. Hivtam a főnökömet,
aki eléggé ledöbbent a hirtől nehezen fogta fel, hogy mi is van
most? Elment a baba, de már TGYÁS-t szeretnék, mert van kisfiunk. SZóval pár hét alatt gyökeresen megváltozott az addigi
langyavizes életem. De nem bánom, sőőőt igy vagyok boldog
hiszen 41 évesen megélhetem az anyaság csodáját.
Persze valahol nekem is fáj, hogy nem élhettem át a terhességet
és nem a pocakomban hordtam őt, de mi örökbefogadók azt
szoktuk mondani, hogy nem a pocakunkból hanem a szivünkből
született!

Ja igen kérdeztétek a Márk nevet ki adta neki. Mivel őt a szülő
anyukája otthagyta a kórházban, hogy örökbefogadják igy
a szülés után ő adta neki a nevet, mi megváltoztathattuk volna
de 2 hónaposan már nem akartuk. Ha ezt a nevet kapta akkor
valamit jelent, ne változtassuk meg mi igy gondolkodtunk. Egyébként nekem mindig tetszett is ez a név, tehát még ilyen
gondunk sem volt.

Nekem is nagyon fáj a fejem, ma már 2 gyógyszert vettem be
annyira hasogat. A frontokat mindig megérzem sajnos:(

Ha nem haragszotok akkor irogatok majd, bár egy másik
fórum oszlopos tagja vagyok ,de itt is tetszik az összetartás!!!:)

Ha esetleg olvas olyan aki szeretne örökbefogadni és nem tudja
hogyan kell hozzákezdeni, vagy bármilyen kérdése merül fel
akkor amiben tudok segitek.

Látom itt is több kisbabás van, néha meg én szeretnék babával
kapcsolatos dolgokat kérdezni , persze ha nem baj??

Most pl. az evéssel van kis gond,ugyanis nem akar csak cumisüvegből enni, de mivel ő nem anyatejes igy már kellene
neki de nem szereti a kanalazást:( Cuclisüvegből viszont ugyanazt
a hamit megeszi felhigitva.

Hirtelen most ennyi, megyek összecsapok valami ehetőt. Amióta
itthon vagyok kevesebbet főzök, de lassan majd kell a picinek
is kutyulni csak megegye majd!:)

Nálunk /XVI.ker./ egészen behavazott. Már meglettem volna
nélküle:) Bocs attól aki meg pont ezt várta. MOndjuk a gyerkőcök
biztos örülnek neki.

Szép napot!
Babu
babu69

HSG témához még annyit, hogy nekem is gyorsan ment. Nagyon féltem tőle, mert mindenki rémiszgetett h. milyen fájdalmas.
Ezzel szemben teljesen kibirható volt. Pedig nem kaptam én
sem gyógyszert. Mondjuk sok mindentől függ, aki nem átjárható
annak esetleg kicsit jobban fájhat, meg ugye a fájdalomküszöbünk
sem egyforma.
Szóval drukk a HSG-hez!!!!!!

Nya tényleg abbahagyom az okosságokat, mert velem telt meg az oldal:)

Babu
babu69

viky béka köszi a biztatást jól esik !
judit remélem át ment a pü. én megkaptam át jött.
vicky itt az a szokás utána 2 nap bentfekfés. na puszi készülök a szülöire.
evolet
Szolnok

Babu nagyon örülök, hogy sikerült!!!!! Márk nagyon szép kispasi! Szerintem ismerjük egymást, Alma által, régről, a rigós fórumból. Monoxxxiii

Maccs
vörösmacska

sziasztok,

már alig vártam, hogy benézhessek hozzátok

Babu, nekem is összeszorult a szívem a történeted olvasása közben. én még nem tartok itt, de ki tudja mikor jön el ez a pillanat. nagyon nagyon jó volt olvasni amit írtál, és gyönyörűséges babátok van.
főként az volt nekem a megnyugtató, hogy Te is látni sem bírtad mások babakocsiját. emiatt nekem sokáig lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem akarok a gyerekek közelébe menni, pedig imádtam mindet korábban. ezek szerint nem vagyok egyedül sőt más témákban is látom ezt, hogy mások is hasonlóan élik meg a maguk baját

Mi ez a titok könyv?
pannik
Budapest

Babu Kedves: Úgy de úgy megpityeregtettél!!!! :) Én a nagy paragép-gyrekszoba berendező megemelem előttetek az összes kalapot, hogy 3 nap alatt lezavartatok mindent!!! És olyan szépen írsz Márkról, elolvadok a soraidtól!! És a képeken egyszerűen gyönyörű!!!!! Meseszép, nem csodállom, hogy nem tudsz betellni Vele!! :)
Ez hogy a szívetekből született - kész vagyok tőle, persze jó értelemben, ezeket a sorokat egy életre megjegyeztem!!
Amúgy én azt gondolom, hogy ugyanúgy lehet szeretni egy öri-babát, legalábbis én ugyanúgy tudnám, de nekem a kisállatokhoz kapcsolódó szeretetem is az átlagosnál erősebb, talán emiatt gondolom így!! :)
Te is 16. keres vagy?? Merrefele laksz?? Merthogy vagyunk páran a kerületből, többek között én is .... :wink:

Macsi: Majd minden nap olvaslak Benneteket. Ez a kép Balázskáról.... az a tekintet... elolvadtam..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ann: Megkérdezem a sógort és igyekszem beprotezsálni a párodat, ha 1 mód van rá!!! Bár nem tudom, van-e egyáltalán felvétel, de duruzsolok neki majd, nefélj.... :) :wink:

Evolet: a hsg-hez sok sikert: gyors és fájdalommentes legyen!!! :)

Béku: szeirntem a postásotok lehet hogy zugolvasónk???? Tutira az lehet, és elolvasta hogy szapultunk és elszégyellhette emiatt a képit... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Crinone-t csak abbahagytam és kész...ott ugye nem tudod leépíteni a dózist mint az Utronál, de erre nincs is szükség, mert ettől az időtől már termel elég progit a szervezet :)
90. nap: nemtom miket olvastál a neten, de úgy van, hogy a magzatnál betöltött 90. terhességi nap. Sz úgy adott igazolást, hogy rajta van, hogy mi volt az utolsó menses ideje, illetve mi a várható szülési időpont. Ennyi... :) Nem egy túl bonyolítós fajta, tudod.... szóval nem volt itt szó se fogantatásról, se semmiről.. főleg, hogy ugye nem minden családi adókedvezményes lombikos, hogy lehessen tudni a fogantatást stokira pontosan :) :) :)

Csucsukám, megvan az elérhetőség, ahogy megvan a bébi és tudjuk mi van a lábaközött már kereshetitek is :) Rózsaszín babakocsi.... hát igen, ez nekem is nagy kísértés.... ha csak 1 bébit szeretnénk vagy lehetne borítékolni, hogy a 2. is lány legyen, nem lenne megállás babakocsi fronton se a rózsaszín-lila ködben itt sem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juditkám: a regneteg melóban remélem azért időnként picit elnyújtózni is tudsz a székeden.... nemjó ha folyton rágörnyedsz a kistökösre.... :wink: Iza legalábbis tiltakozik, úgyhogy elég tunyán nyomom itt a gép előtt, puffra feltett lábakkal :)

Oroszlán: Február 1-én én Sz-hez megyek majd délutánra a magánrendelőbe, nem a Jánosba. Ott beszéljük majd meg, hogy mikor lesz a terheléses, de előzetesen azt mondta többször is, hogy az a 25. héten lesz, szóval majd 1 hétre rá, úgy saccolom. Vélhetően az asszisztense fogja levenni, legalábbis Zsuzsónak a 12. hetesen Ő csinálta. Nekem is Ő csinálta volna már azt is, csak mi elkéstünk, ezért mehettünk a nagy központi laborba. De most ha egy mód van rá, mindenképp időben oda akarok érni majd, mert influenza időszakba nem mennék abba a buzi nagy tumultusba ami a kp. laborban van.
Amúgy rákérdeztem még a múltkor, hogy nekem a terhesgondozóban lesz-e de mondta Sz. hogy NEM, Ők csinálják majd.
Terhesgondozóba majd csak a hepatitisz eredményért kell beugranunk.
Viszont múltkor hallottam, hogy van akinek a terhesgondozóban csinálják a terheléses vv-t. Szerintem ez attól függ kinek a betege lehetsz... De ez csak az én sejtésem, hülyeségeket nem akarok mondani :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Pannik,
ez a címe: Titok. Arról szól, hogy változtasd meg a szemléletmódodat, és ezzel együtt az életedet is!
Na ez így kicsit túlmisztifikáltan hangzik, pedig nem az, és a könyv nagyon egyszerű példákkal igazolja, hogy amit gondolsz/érzel az hatással van rád kívül-belül, és ezt tudatosan lehet befolyásolni.
Mi itt nagyon sokan olvastuk, és azt hiszem, nem csak nekem segített. DE nekem tuti igen, én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné rendbetenni magában és ezáltal maga körül is a dolgokat!

Kép
judit0713

Hát most fogtam padlót!Az előbb telefonált a munkaügyis csaj a központunkból,hogy holnapután el kéne mennem egy tárgyalásra tanúskodni!(kb.1,5 évvel ezelőtt,amikor a dunaújvárosi üzletükben én voltam az üzletvezető,a ter.vezető kirúgta az egyik alkalmazottamat(engem meg lefokozott),azért hogy helyet csináljon egy csajnak.Engem nem izgatott a dolog,mert meghagyta a fizumat ugyanannyinak és hát a babával kapcsolatos dolgok már akkor is fontosabbak voltak nekem,viszont a kirúgott csaj beperelte őket(jogosan!!!) és azóta is megy a pereskedés!)
...és most meg tanúskodjak nekik??!!Mondtam a munkaügyisnek,hogy mi a szitu,genetika,meg hát az influenzából is most győgyulok,úgyhogy nem megyek!!!...Erre 2 perc múlva vissza csörög h még nekem kell írásban magyarázatot adnom,amiért nem fogok megjelenni!!!...Normálisak?Van elég gondunk,meg azt is tudják min mentünk keresztül...mit gondolnak hiányzik ez még nekem?Ráadásul aki ellen tanúskodnom kellene ő meg kissé hibbant!Amikor kirúgták,egyik este odaosont a boltunkhoz és leöntötte az új csaj autóját ragasztóval!!!Szóval ha meg elmennék a tárgyalásra utána meg mindenhol félelemben éljek! :?

Kép
Kép
missancsi

Ancsikám,
ne menj! Kérj igazolást a dokidtól, hogy lombikosként veszélyeztetett terhes vagy, és passz! Nem vagy köteles tanúskodni, mivel nem rólad szól közvetlenül az ügy! Különben is, ki mellett kellene tanúskodnod? A főnök mellett aki kirúgott, vagy a csaj mellett aki gáz? Mindkettő hálátlan feladat! Maradj csak szépen otthon és vigyázz magadra meg a picire, semmi szükséged ilyen stresszhelyzetre!!!

Kép
judit0713

Babu!Márk nagyon édes!Minden elismerésem a Tiétek!
Macs!Balázska tündérpofa!Egyáltalán nem duci!!!

Rem.holnapra elmúlik ez a fránya fejfájás!!!Most már kezdem unni,inkább átvennék 1(!) Vukot Anditól!

Kép
Kép
missancsi

Judit!A főnök mellett kellett volna,aki kirúgta az alkalmazottamat!
Hát nem is megyek!!!Kell ez most a fenének!!Hazajön a férjem aztán majd jóóó megírjuk nekik a magunkét!!!Haggyanakmáá!

Kép
Kép
missancsi

Monoxxxi de örülök!!!!!!!!!!!!!:) Igen tényleg ismerősök vagyunk.
Neked is gyönyörű szép kisfiad van, azok a szemek lenyűgöznek:)
Nekünk pont 1 hónap van a fiaink között:)

Almácskával tartjátok a kapcsolatot?? Már kis Atis is nagyfiú lett:)

Régen azért irkáltam ide párszor, ugyhogy lehet h. több ismerősöm is lesz:)
babu69

Megnézem a Titok könyvet, köszi Judit.
Olvastam sok mindent, Balog Béla Tudatalatti tízparancsolata, Beszélgetések Istennel stb. néha fogékony vagyok a változtasd meg a gondolkodásmódodat témára máskor meg nem. attül függ mennyire vagyok a béka segge alatt

azt az elérhetőséget, akiről Sajt@ írt tegnap nem kaptam meg püben. sajt@ légyszi írd meg az elérhetőségét ha olvasod ezt, köszi
pannik
Budapest

Kedves Andi!

Nem akartam ám ilyen pityergősre fogni a sorokat, de végül igy jött ki belőlem.

Többen is vagytok a 16. ker-ből?? AZért elég nagy a kerület,
én konkrétan Szentmihályon élek. Hátha van onnan is ismerős??
A másik fórumon is van 2 kerületi is, kicsi a világ hiába.
babu69

Igen tartom Almával a kapcsolatot, szoktunk e-mailt váltani. Az ő babája is hatalmas csodababa...

Maccs
vörösmacska

Babu én szentmihályi vagyok, igaz már elköltöztem jónéhány éve, de anyuék, húgomék ott laknak, sűtűn járok arra, én imádtam nagy Rszentmihályt, oda születtem és 30 évet ott éltem.

Andi, köszi előre is. főgázról annyi infóm van, hogy onnan inkább kirugják az emberkéket mint felvennének sajna, mert kiszervezik a melókat alvállalkozóknak. De soha nem lehet tudni. HA gondolod átküldök egy önéletrajzszerűséget, mert nekem kicsit kínai amihez ő ért. Most eonnál is amúgy hasonló dolgok következnek tavasszal, de úgy néz ki páromat nem érintené. Hát az lenne jó ha lenne új helye és ki tudna magát penderíteni, így egy kicsike pénzt legalább kapna, ráadásul, ha már több mint 10 éve ott dolgozik, ráadásul vkinek az állását meg megmentené.

Minden Kedves Új tagot szívből üdvözlök nálunk!!
Evolet hsg-re drukk, hogy gyors legyen és fájdalommentes!

Csajok, mensimeghozót kösz. Még no eredmény. Kíváncsi vagyok meddig tartja magát...
ann74

Köszi Ann, én teljesen új vagyok így magamra vettem a szívből üdvözletet :)
pannik
Budapest

babu: Nem semmi volt a tempó, amivel készülnötök kellett. Pont tegnap előtt olvastam egy cikket a porontyon és ez volt a címe: A szívemben születtél. Örülök hogy több ismerős is van itt, ha egy helyen laktok, akkor nagyokat lehet majd a jó időben sétálni. A babával kapcsolatban persze amiben tudunk segítünk. Barbus 3 hónapos korától kapott a táp meléé gyümölcsöt, kellett idő, mire megtanult vele enni. Kitartás, nem vagytok még elkésve semmiről.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: azt hittem mar a vervetel is febr. 1-en lesz:) en sem akarok a kozponti laborba menni, azert kerdeztem, hatha a terhesgondozoban megcsinaljak. na majd felhivom L doki asszisztenset, hogy van ez. lehet inkabb Mensmentisbe megyek, ott kicsit kellemesebb a varakozas, nincs annyi "beteg":) es a vercukor vizsgalat ara inzulin nelkul vmi 1500 penz, azt kibirom, de nem tudom mennyi ott egy verkep...???

Ancsi: ahogy Judit is irta, egy igazolas a nogyogyasztol, hogy veszelyeztetett terhes vagy biztosan eleg ahhoz, hogy igazold miert nem mesz el a targyalasra!

Kép
oroszlán

Vicky!

Barbuska is tápszeres baba?? Nem volt tejcsid?? Persze tudom, hogy még nem vagyunk lemaradva, csak azért jó lenne ha már
kanalazna:)

Ancsi a tárgyalásra én sem mennék el. Próbálj tényleg kérni
igazolást, most neked ez egyáltalán NEM HIÁNYZIK!!!!

Ann akkor tényleg kicsi a világ. Mi 12 éve lakunk itt, de
nagyon szeretem Szentmihályt, viszonylag csendes biztonságos
környék és elég szépen fejlődik sztem. Most az uszoda lesz a favorit, még nem voltunk de márciusban kezdi majd Márk itt a babauszit, kiváncsi leszek tetszeni fog-e neki??:)

Köszönöm én is a szivből jövő fogadtatást!:)
babu69

Laptető?????:) Jól látom??:) Ha igen akkor küldöm a babára vágyóknak szeretettel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babu69

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: