Szrek

Ha mész a szagojába, akkor tényleg vigyél el minket is lécci! én is akarok mayában kávézni

ÉS Kolomposba beleszerettünk kicsi fiacskámmal, egész nap nyomtuk a bugit

Mélt elküldtem a megbeszélt helyre.
Kata

bármikor

jó lesz már találkozni, megnézem a fogtulajdonos kollégát
Ma főztem paradicsomszószt a dednek, rizsliszttel és olivaolajjal, kétpofára zabálta - erre nincs jobb szó

Nem adtam neki sokat, mert azért a pari trükkös egy zöldségféle - olyannyira, hgoy gyümölcs

- de idáig nem volt pocakpanasz. Tegnap este pedig sült kacsát ettünk - haraptuk, csontról le és így, mint a nagyok

Most már tényleg csak ugyanazt ehetem, amit őkelme, mert különben belemászik a tányérba és megnézhetem magam
FAgyasztott brokkolit kell először forrázni és kiöünteni az első levet, vagy mehet már ugyanabban a lében egy 9 hósnak? Azt tervezem következő bevezetendőnek a jövő héten.
Tinu

Én is kiakadtam az egyetemeden, még jó, hgoy te ilyen elnéző vagy... remélem, hogy Tünde baba megvár, ne kelljen később mennetek. És nagyon klassz kismama vagy
Manóka

Milyen volt a szilveszteri buli? Beeték meggyógyultak az összes nyavalyábó?
Neet

Nekem is kimaradt ez a 20 fog, hát fogadjátok őszinte gratulációimat

Eszci jól tűri a fésülködést? Klassz hosszú a haja
Votiv

Szerintem ez nagy fejlődés és én is büszke vagyok Ács István György tudományára

Akkor te nem pattansz lóra holnap? Egyszer úgy szeretnélek benneteket megnézni, ahogy a pacákokkal ügettek - Somát is!
Andi

Azt mondják, egy jó éjszaka jelzés értékű
Zuz

Lassan Pannanézőbe is szívesen mennék...
D-vitamint én kábé 3-szor adtam Dominónak eddig, de sose kérte dokinéni számon rajtunk, pedig ő a szuperaggódós fajta. De ezzel itt egyedül látszom lenni.
Csuklással semmit se kell csinálni, többnyire nem is zavarja a babákat, ha mégis, akkor kicsit megszeretgetjük, hogy érezze, mi vele vagyunk, akkor is, ha nem tudunk ezzel a dög csuklással semit se csinálni. Aki meg a citromos tanácsot adta, abba orrát befogva töltsünk egy kancsó nyers citromlevet, és figyeljük a hatást (kábé ennyit jelenthet egy kisbabának 1-2 csepp citronylé) - majd meggondolja, legközelebb mikor mond iylen szörnyűséget megint.
Ilyen nagy gyerekeknál, mint Dominó, már lehet itatással próbálkozni, de őket már pláne nem zavarja. Persze a cici mindenre gyógyír - már ha köll a beste kölkének, ugyi
Pocakosok és nem pocakosok egyaránt:) Fényképhiányom van!