A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi, mi a délutáni csavargásból fél7-7-kor érünk haza, így már csak vacsora, fürdés, mese és alvás.

Curse, macs gyönyörű, de még ő se vett rá, hogy macskát tartsak :roll: Elég nekem az itthoni cirkusz, porondmesterként a lánykámmal. :wink:

Macs, múltkori szerénykedésért a sajáttervezésű konyhapultért irgum-burgum. :wink: Nagyon király! :lol:

Tinu, a csöndes nyüglödés ma az enyém. :wink: Becsípödött egy ideg a gerincembe, így most igen érdekesen kigyózom mozgást utánozva. :wink:
zanza

Fibi,
Jó, hogy írsz a szoptatásos dolgokról.
Peti 13 hónaposan egyik percről a másikra hagyta abba. Ez egyrészt tök jó volt (én vhogy szerettem is meg nem is szoptatni, persze inkább szerettem), de elég szar is volt (főleg fizikailag, meg egy egész picit kicsit lelkileg) a hirtelen abbahagyás. A másodikat sokkal tovább szeretném szoptatni - épp az elalvások miatt (meg Peti nem ehet tejterméket). Ugyanis Peti addig napközben gyönyörűen elaludt szoptatás alatt. Ami lehet hogy nem jó, de sokkal jobb, mint szemerkélő esőben tologatni az utcán. Vagy fagyban. Vagy akármiben.
Egyébként hónapok óta egyáltalán nem alszik napközben. (Az esti elalvással semmi, de semmi gondunk nem volt soha.) Persze azt nem tudom, hogy ha tényleg még 1.5-2 évesen is tejet akar majd inni a kisebbik, akkor vajon mint szólok hozzá. De ha így lesz, majd eszembe jutsz.

Manoka,
Gratulálok a lakás eladásához. Vannak róla emlékeim, életem egyik legmegkönnyebbülős (így nem mondják, de ez fejezi ki legjobban, amit éreztem) élménye volt a papírok aláírása és én még a jutalék kifizetését is élveztem.
A sétával kapcs-ban pedig ma majd 5 órán keresztül sétáltunk Petivel. Így megspóroltam a du-i sétát, vagyis az előtte való félórás nehezített szumósharcot a kis vademberrel. (Mielőtt bárki hülyének nézne, hogy mi a fenének vagyok kint ennyit ilyen időben, hát Peti a lakásban egy mp-re nem szakad le rólam. Most vhogy ilyen korszakát éli.)
Amikor olvastam lányod du-i alvásáról irigykedtem, de látom nincs tökéletes ded.

Ancsi,
Ez a pucérkodás nagyon klasszul hangzik. Persze jó, hogy Peti nem látja - nem is mesélem el neki, mostanság minden huncutságot leutánoz (játszótéren, akárhol...)

Móni
Kép
Kép
monisa

Macs,
Gratulálok!!

Neet,
De szép haja van Eszternek! És milyen civilizáltan bánik a macskával!

Votiv,
Azt hiszem 32. betöltött hét. (Február 28 körüli a várható időpont. + ugye a megszokott két hét)
Ez a beauty sleep borzasztóan tetszik. Nekem már nagyon-nagyon szépnek kellene lennem - biztos a korai felkelések hatástalanítják.

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni :) 5órás séta?! :shock: Ez még nyáron sem pite, hát még télen!

Macs :) Nagy gratula a 9héthez!! :D :D és Fülinek is az új fogakhoz! Párodnak pedig bulást!

Manóka :) A cukorral engem a 24. hétre írt ki a dokim, de nem hiszem, hogy késő lenne a 25.! Tök jó, hogy a közelben maradtok! :D Akkor egyszer talán nyélbe üthenjük a talit! :wink:

Votiv :) Király helyen laktok! :D Bár mi sem lakunk rossz helyen, de néha ránktör (pl. a szilveszteri durrogásban), hogy kicsit nyugisabb helyet is el tudnánk képzelni... Párodhoz meg gratula, hogy ilyen szuperül sportol! Bárcsak rá tudnám venni az uramat ilyesmire!

Ildi :) Bálint ágyát az RS Bútorházban vettük, 160x80-as méretű. De jó, hogy már jobban vagytok!

Curse :) Hű, szegény párod, bulást neki!!!

Barbi :) Angi nagyon édes! és milyen nagy már! :D Bulást Nektek!!!

Fibi :) welcome :D Nagy gratula Bálintod különágyához és az átaludt éjszakához!! :D Nagy szó és mérföldkő ez :wink: Rókázás mitől volt?

Zanza :) Jaj, hátadnak bulást!!! Hogy vagy?

Ancsi :) Lencsi nagyon szépséges :D Vetkőzéses hiszti nem semmi :lol: Sztem minden gyerek "kipróbálja", hogy nem fogad szót, bmit is mondasz... erre valszeg nincs tökéletes módszer, marad a következetesség :roll:
denizsa

Sziasztok!
Végre aludtunk éjjel, sőt délelőtt is így most nagyon boldog vagyok! Megtaláltuk a gyerekdokinkat is, aki szimpatikus, kaptunk egy halom receptet kence-ficére.

Tinu,
nekem is volt vizes kicsit a bokám, azóta a málnalevél mellé egy csipet csalánt is teszek mikor csinálom a teát.
Mutatták, hogy jó a nyomkodós masszírozás is, centinként végignyomogatja a kedvesem a bokámtól a térdemig, és tényleg megy, eltűnik a kis dudor a bokámról. A hüvelykujjam volt zsibbadt főleg éjjel, tényleg őrjítő, pedig gyűrű forog és nem vizes a kezem. Én is mindig zongoráztam vele, de csalán óta lett csak jobb.
Ja és érdemes ülés közben mocorogni, lábujjhegy, lábfejkörzés, toporzékolás. Zuhanyzáskor hideg spricc lentről fel talp->térd. Mind egyszerre használom, úgyhogy nem tudom melyik mennyire... :-)

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Ancsi,
igen, a 9. hétben vagyok, de dokinál még nem voltam, mert ugye a múltkori után nem akartam elkapkodni.... de a Zapa azt mondta, hogy ha ennyire rosszul vagyok, akkor ez a baba nagyon meg akar maradni.. :) remélem így is lesz. A kalkulátor aug. 6-ra saccolja a születést.
A konyhapult natúr marad, nem lesz vakolva,(nem is látszanának a szépséges címeres téglák), borovi ajtókkal és felső szekrénnyel, szintén saját tervezés, de ezek csak tavaszra lesznek készen.

Mindenkinek köszönöm a gratulációt, a felét azért átadom Apának, mert ugy-e ő is ott vót, vagy mi..

Zanza...ööööö.... aloés kence a hátadra? Ha nincs épp otthon, vihetek át az itthoniból! Komoly!!!!

ja és Ancsi
Füles is csinálta ezt az "ordítok a kiságyban" és " NEMAKAROKALUDNIIIIIII" című drámát. Nos én ilyenkor megölelgettem, megcirógattam, visszafektettem, kijöttem, bőgés, várakozás 1-2 perc, visszamegy megölelget...stb. de nem és nem vettem ki!! egy hét alatt leszokott róla, nem mondom, az elején azért okáig tartott....

áááá...ma csak 2x fogtam rókakomát...javulok!! :mrgreen:
macskanyu

Sziasztok,

Macs: nagyon nagy gratula. És a házatok is milyen jól halad. Ügyik vagytok. :-)

Nem alvás: Éppen írni akartam a nem alvás című jelenetről ami nálunk nap, mint nap este zajlik. Már lefekvés elött mondja, hogy Nem, nem nem... aztán persze kis mű tejcsi, és szokásos esti szeánsz hol velem hol apával. de utána a kiságyba csak nem marad meg... űűűűűűűűűűvöltés ezerrel. Sajnos egyenlőre hagyom egy kicsi üvölten, de aztán kiveszem, pedig tudom erősnek kell lenni, de annyira hangosan sír, hogy tudom, hogy valami nagy bánata van, legalábbis hitelesen adja elő. :-) Igy este még szokott kapni plusz egy órát.

Megyek visszaolvasok, csak Macsnak mindenképpen akartam gratulálni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi,
ez a Lencse lány nagyon cseles :lol: és ha a WC-be csukod be öt, vagy az már nagyon durva? :?

Moni,
ez nem semmi, hogy napközben már nem alszik Peti. B egyszer csinált olyat, kemény volt.
nálunk du-i séta ugy sporolodik meg, hogy mire felébred B, már majdnem teljesen sötét van :(
fibi

Johiii,
végre elökerültél :D már régota akarok kérdezni Töled, akkor irok is gyorsan pü-t :)

Deni,
köszi :) a rokázás a 2 korty pezsgötöl lehetett :lol: á, nem hiszem, csak nagyon fáradt voltam, meg össze-vissza ettem este pisztáciát meg mogyorot, meg ilyesmit, sztem azért :?

Kisherczeg,
örülök, hogy megvan a gyerekdoki :) méledre este válaszolok :)

Macs,
akkor a Zapával nagyon egyrugo :D én is ezt mondtam Neked akkor :wink:
fibi

Macs,
az én fijjam B, épp augusztus 6-án született, igy örülnék, ha ti is akkor születnétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon jó "napjárat", okos, intelligencs, AKARATOS :evil: , önfejű, uralkodásra termett kis diktátor, deeeee senkivel nem cserélnék!!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs, hát ez csodás hír!!!!! :D :D :D :D :D :D
én már titokban nagyon drukkoltam! :wink:

Ancsi, lehet, hogy beléptetek a dackorszakba? :wink:

Fibi, ügyesek vagytok az altatással!!! komolyan le a kalappal!

Móni, hát akkor nagyon bele kéne húznom, hogy együtt szüljünk :)

Indike, jobbuljál!

Tinu, gyenge csalántea és főtt krumpli! ha nem bírod magában meginni a csalánteát, keverd hozzá vmi finom teához. asszem a vizesedés ennyire a végén már szinte elkerülhetetetlen. de meglátod, varázsütésre el fog múlni, ahogy megszületik a babád.

Kisherczeg Andi, nagyon jól csinálod, pihenj is sokat :) és nem is jósolgatsz? bevárod Tinut? :wink:

Deni, azért a sportolás nem minden :) itthon lusta, mint a főőőd.

cicák nagyon szépek, de Eszcica a legeslegszebb :D

votiv 8)
votiv

Fibi, sziszegősen. :wink:

Macs, nagy pusz fáradt kobakodra, köszi az ötletet :wink: feltúrom mindjárt a lakást, és bekenem magamat vele.
Bak és egy Oroszlán, határozottságban nem lesz hiány. :wink:

Zsanci, csak nem Oroszlánod van? :wink:

Johi, egyszer elkaplak msn-en, mert üzletelni szeretnék veled. :wink:
zanza

Zanza,
nagy pusszt kössz, ajánlat fennáll, ha nincs otthon, vihetek át!

Zsána pü ment visszafelé :)

na megyek, eltszem magam befőttnek holnapra...

tsóóók

Macsek
macskanyu

B játékára ez van irva:

PUT WOODEN TOGETHER OF CHILDREN'S PICTURE!!!!!!!!!!!!
aztán kisebb betűkkel a következő:
NEW PACKAGE, NEW MARKETING!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na, milyen játék ez? és honnan származik???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi :) Biztos, hogy csak 2 korty volt? :lol: lényeg, hogy már jól vagy! :D

Ancsi :) Nálunk is ez van a fürdővel meg a mosógéppel, nagyon szereti Bálint, szóval bezárás kizárt, no meg már feléri a kilincset is, így meg pláne lehetetlen :)

Macs :) 2 róka 1 napon?! és ez már jó?? :shock:
denizsa

Köszi a teatippet. Csalánteám nincs itthon (a múltkor mintha valaki a bodzateát írta volna...), de majd beszerzek és én is hozzákeverentyűzöm a málnalevélhez.

Kép
Kép
tinu

Votiv,
köszi :D

Deni,
nálunk felültöltös mosogép van, azt nem tudja berhálni. Nem akartam amugy okoskodni, csak azért irtam le, mert nálunk bevált. Persze tudom, hogy ahány gyerek... Nálunk meg nincs rajta kilincs, de a harmonikaajtot simán eltolja régota :lol:

Tinu,
a bodzateát szerintem a köhögésre (vagy torokfájásra) irták a lányok anno.
fibi

Votiv,
hát holnap ugye teli lesz a Hold, jönnek a frontok is...fogalmam sincs :-)
Én anno 18-at álmodtam meg, de ez most rémisztő ötletnek tűnik, figyelembe véve a minden nappal növekvő telefonálók számát. Akik valamiért kórházba induláskor akarják a hírt, remélem hajnali 2 lesz :-) és mindenki édesdeden alszik, így jól felébreszthetem őket.
De nem szívesen híresztelném előtte, főleg kéztördelő nagyiknak nem...
Szó se róla egy kis nyákdugót szívesen látnék már, vagy vmi más jelet, de inkább döntsön a gyerkőc, én meg türelmet gyakorlok.

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

21:30, Kedd (január 2.), m2
A hercegnő és Freud
(Princesse Marie)

remélem jó lesz :-)

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Kisherczeg, ha pont 40 hetesen szülnél, akkor Bálintommal együtt lenne a gyerököd szülinapja :D :D telihold, juppé :wink:
fibi

Tinu, én finom teát mondtam :lol:
lassan nekiállhatok én is a mindent elárasztó, algaízű zöld trutymó fogyasztásának :lol: nonemmintha elsőre használt volna :lol: gátolajat is inkább a hajamra kentem volna :D
egyébként észrevettem, hogy rasztásodom :shock: úgyhogy be is szerzek vmi durva hajpakolást, mielőtt rasztamami leszek :wink:

holnap jelenésem van a dokimnál! kiváncsi vagyok, ránézésre mennyit híztam :twisted: mert a mérleg szerint a karácsony előttinél alig egy kilóval vagyok több...

votiv 8)
votiv

Fibi: akkor lehet, hogy hársfatea volt? :shock: Az agyam már teljesen szita. Azt tudom, hogy rendszeresen ittam a munkahelyemen. :)

Kép
Kép
tinu

Fibi :) Azért nem cserélünk mosógépet :lol: Szerencsére jó kemény gombjai vannak, így bekapcsolni még nem tudta a nagyfiú! Én meg már megszoktam, hogy bejön Bálint, ha éppen a fürdőben vagyok, de a vendégek még nem... anyósomat is jól meglepte karácsonykor :lol: Pocaklakód hogy van?

Votiv :) A karácsony nekem is kb.1kilót jelentett...khm...khm... :oops: :lol: De nagyon csini vagy, ne hagyd magad befolyásolni a dokitól! Mennyivel mész előbb a sorszámos rendszer miatt? Kíváncsi vagyok, működik-e már a rendszer, mert karácsony előtt voltam, de még név szerint hívtak és 4 emberből 1-nek volt sorszáma...

Kisherczeg :) Hajrá türelem! :D ez nem is olyan könnyű...
denizsa

Végre visszatért az élet a fórumon :lol:

Segítsetek nekem lécci!!! Holnap megint kimenőt kaptam :D és gondoltam veszek pár cumot Adél babának. Már múltkor is problémát okozott a harsinya vásárlás. Amiket néztem azon nem volt magyarázat h az mekkora gyerekre jó, csak a méret. Szerintetek milyen méretet kéne néznem Adélnak? Vagy mérjem le a talpát? :?

Kép Kép
curse

Sziasztok!

MACS,
:D :D :D gratulaaaa! :D és tecc a hausz nagyon! kevesebb rókát! :D

Fíbsz és Barbi,
köszi a ránk gondolást; az ünnepekre való tekintettel valóban átraktuk a névnapot aug 5-re, ami ugyan hivatalosan Krisztina nap, de állítólag a 751-ben Írországban meghalt Szent Ábel napja is ez, úgyhogy ezért :D

gratula az egyedül elalvó Bálintnak!!! :D

tesóm is most már mindenórás, neki is dagad keze meg az orra :lol: (mondom én , aki tiszta elefántember voltam :D)

úgyhogy hajrá Tinu és Kisherczeg! :lol:

Curse,
tényleg nagyon szép cica! anyunál egy Schnapsz névre hallgató vörös cirmos van, minden gyerek őt nyúzza, a hülyéje meg még oda is megy (bár néha nála is látható a Macs által olyan jól leírt kifejezés - te jó ég ezek már megint itt vannak?)
unokahugi ma úgy megölelgette, hogy a nyomkodástól hányt egy jó nagyot a macska, de még időben sikerült kirakni a szűrét... :roll:

Móni,
5 órás séta? :shock: 32. héten? :shock: :shock:

te jó ég, el vagyo ktuyulva, főleg hogy még Tinu is mondja, hogy mennyit csinál..... mindjárt önostorzok :lol:

ja a hársfa köhögésre jó, nem? a csalán a vízhajtó - de fincsi is lehet, málnalevél meg csalán nyami-nyami :shock: :wink:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Curse,
a Kenguru Goldos harisnyákat ugyanúgy számozzák, mint a gyerekruhákat; az Evidence-nél meg szerintem 0-ásat, bár nemtom, mekkora Adél bébi, de valszeg bármilyen típusnál ez a két számozás lehetséges (babaruha méret vagy 0-tól 4-ig vagy mi)

Ancsi,
vetkőzős Lencsi :mrgreen: betegre röhögném magam Ábelen ilyen helyzetben
nálunk is még megvan kicsit az elalvási mizéria, amiről még múltkor kérdeztem, de sokat javult
kivenni csak nagyon ritkén szoktam, főleg éjszaka
ha elalvásnál megy a hiszti, akkor ajtóból játszunk kukucsot, ami be szokott jönni
de sokszor semmi, sőt, a kis disznó direkt kidobálja a pelenkát, hogy szórakozzon, én meg szedegethetem neki, mert ugye utána bömbölés van; no ilyenkor visszajövök a szobába (mi egy szobában vagyunk; órákat mégse dekkolhatok kint mí hajlandó elaludni) és akkor elalszik nyugiban, ha lát
de mondom, mostanság elég a kukucs, pár kör pelenkadobálás meg puszi fárasztásos csikizés és már szuny is :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Tinu,
Tök jó h nem a vérnyomásod :D Egyébként sikerült azt a dolgot megtudni, amit ígértem neked még szülés előtt h kiderítek? :oops: Azt hozzáteszem h a kollégáim azóta sem válaszoltak, de holnap felhívom őket és ha még nem sikerült kiderítened, akkor rákérdezek arra is.

Zanza,
Griss köszöni a bókot :D Alapvetően az a bajom h nehezen tudok a macskáknak ellent állni és mindig behódolok egy újabbnak. Ma pont azon gondolkoztam h kellene egy "tesó" Grissnek :lol:

Szrekuc,
Griss azért már kezd edződni. A barátnőm fia, meg párom unokaöccse folyamatosan molesztálják ha itt vannak. Szegénykém annyira dinka h még hagyja is. Nem érti h kik ezek az apró emberek :lol: Szerintem döbbenetében hagyja magát :?

Votiv,
Holnap az sztkba csak annyit kalkulálj be a sorban állásra, mintha személyesen kérnél időpontot :lol: Tiszta hülyeség ez a sorszámozás. Mi értelme van, akkor telefonon időpontot kérni. Viszont mindenféleképpen kérd ki, mert ha lent nem regisztrálnak, akkor fent nem fogsz megjelenni a rendszerbe, állítólag. Én dec végén voltam és még mindig név szerint hívtak be.
Ettől függetlenül kiváncsi leszek én is h működik-e majd a sorszám alapján történő behívás. Nekem februárban kell visszamennem a dokihoz.

Kép Kép
curse

Fibi,
a közös szülinapba teljesen benne vagyok :-)

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Szrekuc,
Köszi a segítséget! Pont az volt a bajom a méreteknél h nem tudtam melyik a legkisebb. Az biztos h az már nem jó Adélra, mert születése után a newborn cuccok mind kicsit voltak rá. Elég termetes a lelkem :D

Johi,
Még neked akartam írni, hogy: de jó h néha bejelentkezel :D

Egyébként a nap dicséretét nem is meséltem a gyerekdokinál :oops: Azon felül, hogy Adél izomtónusait megdicsérték :D , az asszisztens nőci megkérdezte h ez hanyadik babám is, a harmadik?? Én erre, áhh dehogy, csak az első, miért?? Mert nagyon gyakorlatias vagyok :shock: Na én itt dobtam egy hátast :D soha nem gondoltam volna magamról, még mindig azt látom h mennyire béna vagyok :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!!!!

Makkának utólagosan is Boldog Szülinapot!!!

Fibi!
Üdv itthon!! Még a múltkor írtam mélt! Alvásdolog csúcsszuper!!!

Votiv!
Gátolaj felhasználási tippeden fekve röhögtem :lol:

Tinu!
Én is nagyon dagadtam az utolsó időkben, és a szüléssel egyből elmúlt! Hajrá!!! :D

Kisherczeg!
Hajrá Neked is!!!! :D

Mi épp dedet altatunk!!! Egyszerűen nem akar esténknt elaludni! Ami azért nagy szívás, mert a nagyobbik gyermekünk reggel fél 7-kor ébreszt, és éjszaka sem kímél. Most hogy írtátok a teliholdat (amihez mnég hozzájön ez a fincsi front is :roll: ) értem, hogy éjszakánként miért nem alszunk :twisted:
Szilveszterünk tuti jó volt, fél 11-kor lefeküdtünk aludni! :lol: Tomi mondta, hogy majd keljünk föl koccintani, én meg mondtam neki, hogy én fel nem kelek, mert úgysem ihatok, akkor meg minek :lol: Aztán ő is inkább csicsikázott :D
Panust ma vittük kontrollra, a szeme szépen javul de nagyon hangoztatta most is a szemész doki, hogy menjünk minél előbb tüdőröntgenre :cry: Holnap megyünk az új gyerekdokihoz.

Ded kezd örjöngeni, remélem, Bazsóm nem ébred föl! Megyek is, puszi!
zuzmo1

Macs!

Szívből gratulálok! :D
zuzmo1

BUÉK Még1x mindenkinek!!!! :)

És hát MACS szuper :) :) Nagy-nagy gratula!!!
épp gondoltam is rátok szilveszterkor, mert ott mentünk el Fótliget mellett ;)

Szilveszter: jaj nagyon jó volt, csak fárasztó is egyben. Kamilla levett mindenkit a lábáról, simán táncolt meg minden ahogy egy buliban kell. 11-ig hagytam bulizni aztán elalvadt. Utána meg mi "buliztunk" ami abból állt, hogy dumáltunk, aktivityiztünk, meg piáztak a srácok - igy az aktivityi már igen vicces volt. Hajnali 1/2 5-ig nyomtuk, majd Kamilla felkelt és ez volt a záróra, mert csak összebújva volt hajlandó aludni. Aztán 10-ig aludtunk és jöttünk haza. Apa bekarcolt egy kicsit és ő rögtön el is aludt ahogy hazaértünk :) Majd keresek jópofa képet a bulis lányomról!

Fotók: minden babáról és házikóról nagyon szépséges!!

Betegek jobbuljatok!!

Fib: gratula az egyedül elalvó Bálintnak!

Zuz: szuper, hogy alakul Panka szeme! Tüdőröntgen minek is?? :roll:

Lindi: Gréti rendbejött már?

6-án van az első vizsgám, de hiába van itthon Apa, szinte semmit se tudtam tanulni még?! Valahogy csak lesz...

Rylie
rylie

Curse: azóta már az is kiderült, hogy mégiscsak jobb, ha szülési szabira megyek még a szerződésem lejárta előtt (amit megtettem kb. 4 nappal előtte :D ), mert a tgyás ugyan jár akkor is, ha épp nem vagyok munkaviszonyban, de szülés előtt 1 hónappal még igen, de a gyed nem. Persze nem tudom, hogy tényleg így van-e, de biztos, ami biztos alapon már elvileg szülési szabin vagyok immáron 6 napja. Na de a lényeg, hogy megkérdeztem az ösztöndíjról a pénzügyes csajt, aki az előbbieket mondta és azt is, hogy akkor most hozzá fogok tartozni az intézkedésekkel, hogy csináljunk úgy, mintha ő nem tudna róla, hogy nekem még januárra jár az ösztöndíjam. :lol: Vagyis gőze nem volt, hogy mi az ábra, de úgy döntött, hogy kicsire nem adunk. Én meg örültem, hogy szupi, legalább nem kell tovább agyalnom ezen. Az meg majd kiderül, ha aktuális lesz, hogy jár-e majd az ösztöndíj arra az egy félévre még, ami lenne, a gyed mellett. Úgyse számít igazán, mert az ösztöndíj jóval több, mint a gyedem lesz.
Kivi vagyok, hogy ebből rajtam kívül értett-e bárki bármit. :wink: :D

Kép
Kép
tinu

Curse, Deni, nem akartam sokkal korábban menni, de picivel úgyis muszáj lesz, hogy kikérjem a cukros laborleleteimet... aztán persze majd beszámolok, hogy tisztelték-e a személyiségi jogaimat! :wink:

Zanza, neked is jobbulást!

Zuzi, nektek jó éjszakákat! és egy jó dokit :) ki lesz az?

Curse, sztem is egyre vagányabban nyomod az anya-témát! :) holmi gyerekdoki meg asszisztens már nem is mer veled packázni :D jól van, csak így tovább :D

votiv 8)
votiv

akkor a beigért pocakos foto:
Kép
fibi

Votiv,
én karácsony után nem is mertem a mérlegre állni :lol: ne hagyd Magad a dokinál ma!

Deni,
kössz, jol, már rendes mocorgásokat érzek odabentröl :D

Zuzi,
altatáshoz kitartás!! mélre ma válaszolok, becsszo :oops: :)

Rylie,
köszi, de ez még nem állando. ma éjjel is egyszer felsirt, mondjuk szerintem érezte a feszkot (mert párommal kicsit összekaptunk).

KépKép
fibi

uristen, az arcomat ne nézzétek a képen, mert irtora látszik a másnaposság rajta :lol:
fibi

Sziasztok,

Macs :) gratula, drukkolok!!

Fibi :) helyes pocak

Curse :) minek a harisnya? olyan macera felvenni meg az érzés is brrrrrr. bocsi :) :) én úgy utálom! :?

Barbi :) tök jó, hogy semmi baja nincs Anginak további jó étvágyat!! :) :)

Kisherczeg, de jó neked :)

A mi Szilveszterünk tök jó volt, 8 körül sikerült elaludni (amúgy7) és nagy durrogások ide-oda 1-ig húzta a lóbőrt a ded úgyhogy mi ünnepelgettünk Apával.
A 3. fog viszont total tönkretette a Jan 1-t, ennyi nyűgöt én a hasfájósság óta nem láttam. Szegényke egész nap ölben akart lenni, pedig amúgy nem szoktuk ölben hurcolászni. túl nehéz (9kg) :)

Én meg tegnap óta dolgozom, reggel 3x sminkeltem újra mert mindig amikor megpróbáltam elköszönni, csúfos röhögős rívásba fulladt a dolog :D Apa kérdezte:"ezután ez már minden reggel így lesz?" de nem, ma reggel már megálltam, főleg mivel ágyban hagytam őket. Délután meg amikor hazaértem csak simogatott és rötyögött meg bújt meg minden, annyira de annyira jó mert az egész napi szeretgetést most egyszerre kaptam így érezhettem mekkora is valójában!
Off vége :)

Indi, Szrek :) versenyben vagytok még a 3. foggal??

Kép
akata

Rylie!

Hú, ti aztán jól bírjátok az éjszakázást!!! Klassz szilveszeteri parti lehetett!!! Tüdőröntgen: én is olvastam az interneten, hogy a Chlamydia fertőzés nme csak a szemet érintheti, hanem a tüdőt is. Kecskeméten mondták is (sőt, a doki konzultál a gyerek ambulanciával), hogy figyeljük a gyereket, nincs-e láza, stb, de ez a szemész-doki koraszülött intenzíven is dolgozik, és azt mondta, hogy neonatológus kollégái mondták, hogy iyenkor mindenképpen kell a röntgen, mert lezajlódhat a fertőzés úgy is, hogy nincs tünet! Azért olyan rosszul esik, hogy a gyerekdokinknak ez eszébe sem jutott, és fel sem hívott azóta, hogy akkor most mi van :cry:

Votiv!
Zsanciék dokiját teszteljük ma :wink: És a dokiddal legyél kemény! Mond neki, ha szemétkedik, hogy azért rajta is látszik egy kis ünnepi túlsúly, pedig nem is terhes :lol:

Tegnap este is 1-kor sikerált lerakni a csajomat. Miért csinálja ezt????? Eddig olyan jól ment minden :roll: Mondjuk B is ezt csinálta, de ő a kezdetektől fogva, és 2 hós koráig. Az az érdekes, hogy 8-kor szoktunk fürdetni, fél 8-kor már majdnem elaludt a kezemben, vittük is gyorsan fürdeni, gondoltam, hogy na most majd tuti hamar bealszik :?
zuzmo1

Zuzi,
fel a fejjel! Előbb utóbb csak megtanulja Panna is az éjji alvás fortélyait!

Fibi,
én nem látom azt a másnaposságot :)

Rylie,
ahham, ismerős a problémád, tanulásilag.... :?

Votiv,
hajrá! :D
macskanyu

Köszönjük a 2fogú banyák vendéglátását, tovább kell lépnünk. Avagy kivillant a 3.fogunk :lol:

Köszönjük a dícséreteket! :lol: :lol: :lol:

Macs! Ház :P

Fibi! Fiad elalvásáról áradozz csak! :lol: Majd még mélek.

Mióta tegnap kipanaszkodtam magam az orrszívással kapcs. azóta jobb a helyzet! Nem ő szívja magának, de kellemesebb a hangulata. Magic topic :lol:

Tinu! Éljen az almázás!!! :P

Most ennyit enged a csaj

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

nekem lehet hogy bedöglött a bnet, mert 11 ota semmi hsz-t nem látok :roll:
fibi

Macs,
kedves vagy, de azért kissé sápadt vagyok, és karikásak a szemeim :? lehet hogy nem Ujév napján kellett volna fotozni :lol:
És Te hogy vagy, rokák messze járnak? hány vizsgád van még hátra?

Kata,
mármint ki röhögött-rivott a történetben? :)

Barbi,
akkor biztos hamar meggyogyul Angi most már!

Zuzi,
uj gyerekdokirol majd számolj be! szoritok :D
fibi

Sziasztok!

Curse! Gyönyörű ez a macskusz! Bent van a lakásban, hogy ilyen szép a szőre? Jól látom hogy kék a szeme? :)
Harisnya: Szerintem egy bababoltos tudja, a méretet, ha megmondod babus mekkora. Egyébként szerintem 0-ás a legkisebb.
Tegnap felétek sétáltunk a gyerekekkel. Hazafelé Bálint már szorgalmasan állt elém, hogy vegyem fel. :lol:

Macskaanyu! Nagyon nagy gratula a pocaklakóhoz :!:

Ancsi! Én a vetkőzést hálózsákkal oldottam meg. A felső gombjukat szűkebbre varrtam, és nem tudta kigombolni. :) Ez is egy időszak, leszokik róla. Nálunk most az önmaga felfedezése című fejezet van. Na ezt Lilinél én is nehezen kezelem. :roll:

Fibi! Jó a pocis kép. :) Én nem látom a másnaposságot.

Andi
andrea27

Andi,
köszi :) nem voltam ám másnapos, csak kicsit keveset aludtam, és reggel rosszul voltam :P
ezek szerint Ti is Érden laktok? szolj, ha elado házat hallasz, vagy cserében is benne lennének :D
fibi

Kata, és a munkában hogy érezted magad? el tudtad terelni a gondolataid? és apa hogy boldogult?

jártam dokinál, 15 percet álltam sorba sorszámért - persze a klotyóig kígyózott mind az 5 sor, sőt, még a liftben is álltak és ingáztak. ugyan ki volt téve, hogy időponttal rendelkezők soron kívül, de nem kockáztattam a lincselést :wink: no és végül csak a nevemen szólítottak be. meg is sértődtem, hogy oda az inkognítóm :?
cukrom csodás, éhgyomri 3,4 (csoda, hogy orra nem bukom), terhelés után 4,8.
csajom kis buddhaként ücsörög - úgy látszik egyik gyerekem se szeret fejjel lefelé :wink: úgyhogy pár hét múlva ha még mindig csücsül, kezdhetem kérlelni, hogy forduljon be, vagy világíthatok neki zseblámpával :lol:
és szép nagy baba, a fejét meg is fogtam, a bpd már 7 fölött van. hosszú, erős csajszi lesz :D
legközelebb uh-ra meg dokihoz a 30. héten kell csak mennem, addig lógathatom a lábam :D
és a doki beírta a kiskönyvembe is, hogy DIÉTA - mondtam neki, ne mááár - de azt mondta, ezt arra értette, hogy sok marhahúst, májat meg céklát meg szedret stb. egyek, mert kicsit vérszegény vagyok. de azért fogjam magam vissza a kajával is :twisted:
megyek, hazajött apjuk és enni kér...

Zuzi, nagyon kiváncsi vagyok, mit mondsz majd a dokinéniről!

votiv 8)
votiv

Zuzi,
Nagyon jó hallani h javultok :D A gyerekdokihoz pedig drukk!!!

Rylie,
Egy kalappal a vizsgádhoz :D Emlékszem nekem volt olyan h már 2-án vizsgáznom kellett. Ezek a januári eleji vizsgák annyira kegyetlenek, ki találja ki őket :D

Tinu,
Én azért nagyjából értettem mit írtál :D Bár meg kell hogy mondjam elég gáz azért h a pü-es csajszi ennyire nem vágja a témát :shock:

Fibi,
Csinosak vagytok a fotón nagyon :D És semmi sem látszik rajtad, szóval jól leplezed :D Esetleg Érd is érdekelne??? Mi kb. egy éve kezdtünk itt el keresgélni és akkor rengeteg ház volt meghirdetve.

Votiv,
Kösz a biztatás :D Te már legalább jól jártál h ki volt írva, amikor én mentem, akkor még a sorszámért is sorba kellet állni. Egyébként téged biztos h nem lincseltek volna meg, pocakosan ki merné? :D
Gratula a terhelés eredményéhez :D A visszafogással meg szerintem ne foglalkozz!!! Nagyon csini voltál az utóbbi fotódon :D

Andi,
Amikor a kép készült, akkor még benti macs volt. Most már egy kicsit másképp néz ki. A baba miatt ki kellett szoktatni, persze ő ennek baromira nem örült :D A szeme sárga, de dögösebb lenne kékkel :D
És felvetted Bálintot? :D

Kép Kép
curse

Akata,
Én sem szeretem a harisnyát, de szegénykémnek muszáj nézni. Akár hogy van felöltöztetve, betakargatva, mindig jéghidegek a lábai, a kezeiről már nem is beszélek. Szóval muszáj vmit kitalálnom. Pedig nincs nálunk hideg se a házban, ráadásul azt mondják h nem is szabad nagyon meleget se csinálni a lakásban.
Bár lehet h a hideg lábakat tőlem örökölte :wink:

Kép Kép
curse

Votiv,
kis buddha :lol: diétával ne is törödj :wink:

Curse,
persze hogy érdekelne :) közel van Budához és mégis megfizethetö nekünk. csak nem sikerül(t) eladni az itteni házat, igy hiába álmodozom :P

Indi,
jol vagy? tegnap ota nem irtál.
fibi

Fibi! Rendben, ha hallok eladó házról szólok. :)

Curse! Dehogy vettem! Nehéz már mint a só! :roll: Mindig kitaláltam neki valamit. Imádja az autókat, így autótól autóig mentünk. :lol:

Andi
andrea27

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: