A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tinu! akkor miért nem próbálod te magad csinálni? nekem óriási pocakom volt, s elértem végig. :P

Fibi! igen, mindenki az apja grimaszait látja benne :lol:

Zsan! harmadik is fiú? gratula! :P

Ancsi! én is most olvasom első A.J.C-met :D
ajtófélfa :(

Monisa! én sajna hajnal 2ig ébren voltam mert nem tudtam dedet lerakni :(
ja és tényleg ennyire szomorúnak látod a helyzetet vagy csak átmeneti?

Vica! :D
gödibarbi

Votív! köszi :D
nagyon jól látod, igazi határozott egyéniség :lol:
és fel a fejjel a verkli is mehet szépen! :P
gödibarbi

Zanza,
áh, én már csak reggel írtam, este alig bírtam ki éjfélig (well, fél10-10 között szunytam is egyet előre :wink: ), aztán be az ágyba. Madonnát ma néztem és jó volt! Tükör megvan?
Sikerült kábelhez jutnom és Zapa áttette a képeket from mobile to computer, de annyira kaka minőségűek.. :( Most már muszáj beszereznünk egy digit gépet.
Azért egyet-kettőt megpróbálok kihámozni ide:

A kutyám és a tarka-macska a kanapén:
Kép
Aztán a tarka-macska bátyja Esztert "kóstolgatja":
Kép

Tarka-macska hugicája, némiképp adjustálva:
Kép
neet
neet

Tinu,
ime, nézd meg a képet, igy kell gátmasszni!!!!!
http://velvet.hu/poronty/2006/10/26/gatved/

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Móni,
neked irtam egy hosszút, de elszállt...
lényeg, ismerős a szitu, és egyet értek veled!!!! :wink:

Rekuc,
néked meg irok!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi: nem tudom, magamnak valahogy sose csinálnám. Így legalább a férjem is hasznosnak érzi magát. :wink:
Zsanci: köszi a linket, elolvastuk és hasznosítjuk. :D

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Barbi, Neet,
aranyosak a képek :D

Fíbsz,
reménykedjünk :wink: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Éééés ismét átaludta nagyfiam az éjszakát :D :D :D Igy viszont apjuk visszaköltözött mellém, minek folytán meg a horkolásátol nem tudtam tul folyamatosan hunyni :lol:

Szrek,
Ábelnek ma ünneplitek a neve napját? mintha ugy rémlene, hogy az ünnepek miatt máskor...

Barbi,
miért nem akart 2-ig Angi aludni? :(

Neet,
látom, Eszci nagyon joban van a macsekokkal :D Bálint mindig megtartja az 5 lépés távolságot tölük :lol:

Votiv,
köszi :)
itt is elöre köszönnek az emberek, és sok elönye van a vidéknek, de valahogy mégis ugy vagyok ezzel mint Ancsi. 18 éves koromig éltem kisvárosban, és a legnagyobb meglepetésemre nagyon megszerettem Pestet (pedig inkább Szegedre akartam fösulira menni, de igy hozta a sors). És rengeteg dolog hiányzik itt. De most elfogadom, hogy valamiért itt kell élnünk a falu szélén, és igyekszem az elönyeit is látni. Igy az egyik tervünk 2007-re, hogy megvalosuljon a nagyobb ház projekt :wink:

KépKép
fibi

Fibi! ÁFP-re mikor mész?
A nátha keseríti meg az alvását. De határozottan javuló tendencia, de még szenved szegény.
Olyan furi hogy sokszor olvastam többeteknél, hogy egy idő után ded belejön az orrszívásba. Nálunk pont fordítva működik. Az elején még simán hagyta, aztán kellett egy kis trükközés, de most már csak lefogva, ordítás közepette megy. :(
Átaludt éjszaka! Jupéééééééééé! :lol:
Hajrá házproject! :lol:

Zsanci! Sikerült Iginek leszoknia a ciciről?

Ancsi! Mindig akarom írni, hogy a milupa-s kiscsajról mindig Lencsi jut eszembe. :P

Neet! E csudi édes!!! :lol: Persze semmi újat nem mondok :wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Mondjátok, lehet valami tenni, az almanapon kívül, a vizesedés ellen? Iszonyú elefántlábaim lettek, főleg a jobb dagadt be, meg a kezeim is. Nincs vérnyomásmérőm, de szerintem nem magas, mert nem érzem rosszul magam. De azért aggaszt ez a dagadás. Csak csütörtökön megyek dokihoz...

Kép
Kép
tinu

most miattatok ez megy a fejemben: egy lány vagyok csupán a sok közül... :lol:
gödibarbi

Fibi!
maga a könyv igen, de a tábláit még nem tudtam kipróbálni, mert nem hagyott a ded! :)

Neet!
Eszci nagyon szép a macsekos képeken, de ezek még nyáriak, ugye?

Barbi!
a Milupás csaj valami reklám?

Tinu!
sajna nem mindig érzi az ember a magas vérnyomást! menj be egy gyógyszertárba és méresd meg a vérnyomásodat, a biztonság kedvéért!

itt az én szoknyásom, majoznézes szájjal (tészta saláta), vizet szétlocsolva a rendetlenné tett kanapén.

Kép

2 db GOND:
1./ kb. két hete nem akar aludni a ded. este már kihúzzuk az időt akár fél 10-10-ig is, de ha betesszük az ágyba, eszeveszett üvöltésbe kezd. tegnap már meztelenre vetkőzött (rögtön Isti és a kakis pelus jutott eszembe), csak hogy vegyük ki. jön két szemfoga, biztos fáj neki, de nem tudom van-e összefüggés.
2./ ez inkább a férjemet aggasztja: a gyerek gyakorlatilag mindent ért, de ha valami rosszat, vagy veszélyeset csinál, hiába szólunk rá, csak folytatja. úgy kell elvontatni a helyszínről, az sem zavarja, ha egy kezénél fogva húzom el, de magától nem hagyja abba.

ancsipancsi

Fibi, vmit vmiért :wink: Apa horkolását én se bírom, de én lökdösöm, és akkor megfordul, aztán gyorsan el kell aludjak, mert akár hason fekve is képes horkolni. :roll:

Neet, jók a képek! :wink:
Telefonról átrakni képeket gépre, na ettől félek én is! :roll: Pedig némelyik annyira édes.... kicsiben. :wink:

Ancsi, 2. nálunk is ez van, jobbat én se tudok, minthogy elvontatom onnan, és közben mondom neki, hogy ez veszélyes, nem szabad, aztán megpróbálom elterelni a figyelmét.

1. Lencsi délután van kint levegőn? Vagy jól ki van fárasztva? Illetve, mit csináltok a kiságyba rakás előtt? Mi a szertartás nálatok? Bocs, hogy ilyen alapokat kérdezek. :roll:
zanza

Jó reggelt, vagy délelőttöt, vagy mi... 8)

Neet,
jól látom, hogy a tesó-macska szürke-fehér foltos??! na, ha május tájt lesz ilye színű macsek, vagy teljesen szürke(értsd: nem cirmos), akkor beneveznék egyre 8) :) Eszci és Marci is aranyosak :)

Fibi,
hogy vagy pocakilag? és tényleg időszerűnek tűnik az az AFP...

A többi babákok képét is láttam és mindenki csudaédes, csak sokáig tartana név szerint mindenkit felsorolni :) Kedvencem a hason fürdő Dominó :)

Votivia,
ládd-e, ha szólsz, Indikével már rég beszereltük volna neked az összes fürdőszoba szekrényedet... de az ajánlatom még mindig áll, ha ma sem jönne a jóember :wink:

Indike,
a finommozgások egész jól fejlődnek, bár nem ment zökkenőmentesen a dolog. A spárgára fűzött tésztadarabokat részben apróra törte egy fakockával, részben lerágta :mrgreen: a golyófűző játékát imádja, meg kapott formabedobót, kb. egy hónapja. Ha megmutatom neki, melyik lyukba tegye, akkor az összes formát bedobálja. Illetve bedobálta, mert amióta rájött, hogy a félgömb alját le lehet szedni, azóta leszedi és hátúlról tszi bele a formákat... :mrgreen:

amúgy mi is eléggé le voltunk-vagyunk reccsenve.Apa még mindig nagyon beteg, Füles a legegészségesebb, ő még titokban kinövesztett 2 rágófogat, úgyhogy most 9 fogú banya lett belőle..

Teljesen zene-, és ritmusmán csaj, rögvest táncol mindenhez, de még mindig a rock a favorit, főleg a RedHotChili.. :mrgreen:
Sajnos a hisztikorszak is elkezdődött, ha valami nem sikerül neki, vagy nem szabad, rettenetes, keserves bömbölésbe kezd és sikít is néha hozzá. Nem nagyon foglalkozunk vele ilyenkor és úgy látom ez hatásos, mert a kezdetek óta rövidültek a hisztik.
Az éjji alvás csak coffeával megy sajna, így is kb. 5-6 óra alvás után vissza kell cirógatni, de szerencsére hamar megy(kopp-kopp)

egy fotó, a hölgyről, szenteste készült:
Kép

sajna én már hetek óta nagyon rosszul vagyok, teljesen elerőtlenedtem, Fülire is alig van enördzsim, a háztartásra, meg már a vésztartalékból merítek. De komolyan, ennyire rosszul akkor sem voltam, mikor Fülessel nyűttem az első 3 hónapot, pedig akkor is volt rókafogászat, meg minden... :( :( :( remélem most már elmúlik, mert nemhogy a konyhát nem bírom megközelíteni, de a tusfürdőm illatától is rosszul vagyok...

erre a magyarázat, hogy

Macsek, 9+1

csók :)
macskanyu

Macs, nagy gratula!
SzoknyásFüli nagyon csini! :wink:
zanza

tinu,
úgy tudom, a dagadásra-vizesedésre nincs igazán ellenszer, de ha épp ülsz/fekszel, polcold fel. Nekem anno nagyon bejött, hogy elindulás, felkelés előtt megtornáztattam a lábaim, úgy, hogy égnek meresztettem őket és jól megráztam. Tényleg sokat segített! :)
macskanyu

MAAAAAAAAAAAAAAACS,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

éljen a rosszullét!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

by the way Cat,
milyen potenciálban nyomjétok a coffeát? mert erre még nem gondoltam, de hátha segit...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

elszállt minden grrrrrrrrrrrrrrrr :twisted: :twisted:

Tinu,
láb szarügy, de 38. héten szinte természetes. Fenék le, láb fel, és elő egy könyvet. :)

Ancsi,
Lencsi gyönyörű. :) Alvás passz, 2. sz. gond itt is adott, tanácsot én is szívesen várok.
Képek szept-dec között készültek, de ugye az ősz tiszta nyár volt. :)

MACSKA! HAJRÁ!! ÉLJENEK A KISMACSEKOK! :)
Enyéimnek fekete az anyjuk, így asszem, csak a papán múlik, lesz-e tavasszal szürkülés. Majd szólok.
neet
neet

Zsána,
coffea tosta 15 ch, boironos. 3 golyót kap sleep-time előtt egy-fél órával. és kűttem neked sömöst is, megkaptad?

Neet,
a fekete-fehér is jó, de olyan régi vágyam egy igazi szürke...
macskanyu

Macs,
sömös megjött, de válaszolni nincs "időm" (azaz pénzem).
de mindenben egyetértek :wink:

coffeát fejben tartom, köszi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána, akkor egy privit is kűttem :)
macskanyu

Neet: a kezem is dagad, ez rosszabb érzés, mert többet használom. :? A fekvés sajna nem kivitelezhető, mert 4-én két tárgyból is referálok, és még 5 cikket le kell fordítanom - szóval ülés az ámítógép előtt egész nap. Most legalább annyit tettem, hogy a lábamat feltettem egy puffra, hátha segít. Meg apjuk lement almát venni nekem. A saját apjukom meg majd ma áthozza a vérnyomásmérőjét és megtekintem a helyzetet. Már sikerált magam beparáztatni, tegnap az anyumat is, úgyhogy most eljött a nyugizás ideje, ami a figyelemelterelésből áll egy kis szakszövegfordítás által. :x

Kép
Kép
tinu

Maaaacs :D
pont irni akartam mélt, hogy jobban vagy e :wink:
AFP megvolt dec 28-án, hazaugrottunk egy estére Gárdony és Baja között :) nemcsak a vérszivás miatt, hanem hogy hugommal is tudjunk ajándékozni Pesten :)
coffea mire is jo? ezt mindig elfelejtem :?
köszi, sokkal jobban vagyok 1-2 hete, visszatért az energiám ujra :D ugyhogy Neked is kitartááááás!!! ez is végetér egyszer :)

Zanza,
bökdösés nálunk is csak 1 percig hatásos :lol: ha meg nem vagyok elég mérges, akkor csak megsimogatom az arcát vagy a karját, és már tudja, hogy oldalra kell fordulnia :D

Ancsi,
Talen táblákat Lencsi elcsorta? :lol:

Barbi,
nincs már olyan messze, hogy a Te gyereked is magának fogja kiszivni az orrát :wink:
fibi

Tinu,
nyers petrezselyem rágogatása szintén hasznos. Ha sikerül vhol görögdinnyét beszerzni, az is jó... :wink:
és kezeket felemelni, és integetni vele, és ujjaidat mozgatni, azt is úgy,h kezeid magasban. Uez lábbal is...

Macs,
pü köszi, és irok du, csak egyeztetek. A 19. héten most már illene eljutnom a védőnőhöz, nem???? :oops: és mivel holnap "rendel", igy vhogy meg kéne őtet is ejtenem... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tinu,
elképzellek, amint hanyattfekve kézzel-lábbal integetsz. :mrgreen:
Egész felderültem tőle. :lol: :lol: :lol:
Dehát mindent ki kell próbálni egyszer.
neet
neet

Macs :) Nagyon örülök a boldogságotoknak, reméltem, hogy valami ilyesmi bújik meg a háttérben :)

indianyo

Tinu,
akkor legalább esténként polcold fel a lábad, ha még ennyi dolgod van szülés elött.
fibi

Barbi, Ancsi, Macs
Nagyon édesek a dedek :lol:

Kisherczeg, Tinu,
Tessék pihenni sokat, nagyon kell hamarosan az energia :lol:

Tinu,
Egyébként én lehet h kivétel voltam a lábdagadással (csak a nagyon melegbe voltak elefánt lábaim :D ), de nekem az segített ha egy kicsit mozogtam, ha rendesen ültem a széken akkor attól csak még jobban megdagadt a lábam. Nem vagyok biológus, de talán abban a pozítúrában az ereim jobban el voltak nyomva és a vér nem tudott rendesen beleáramlani a lábaimba. De most lehet h hülyeséget írok :lol:

Macs,
Csak nem??? :D Nagy gratula :D
Egyébként nekem szép hamuszürke macsekom van, csak kár h fiú illetve már az sem :lol: Csak, mert láttam szereted a szürke macsekokat :D

Neet,
Haláliak a fotók. A kutyitok jó látom kopó?? Már látom én is előre a macskám szomorú sorsát, ha Adél baba nagyobb lesz :lol: Griss már most sem szereti, pláne a babakocsiját. Azok az ijesztő kerek :lol:

Zsan, Votiv,
Őszintén szólva megfogadtam a tanácsotokat és benyestem egy baileyst éjfélkor :D Az az igazság nem bántam meg :D Adél baba még soha ennyire nem volt éjszaka beájulva :D

Fibi,
Welcome back :D Úgy irigykedtem már múltkor is rád egy jó kis bajai halászlé miatt :D Volt olyan a menübe? :D

Ma nagyon pofátlanok voltunk :D Vittük vissza Adél babát a kontrolla zárás előtt negyed órával. Tele volt a rendelő :shock: Gondoltuk h talán itt nem ülök le ha már Adél baba meggyógyult, átmentünk a tanácsadó várójába. Ott persze senki nem volt, mert időpontra vannak hívva az emberek. Alig h letettük a hátsónkat, jött is ki az asszisztens, bementünk és mondtuk h hát mi tanácsadásra jöttünk, csak nem akartunk a váróba leülni a betegek közé. Erre a nőci, oh hát semmi gond, mindjárt hívja a doktornőt. Szóval sikerült kb. 10 perc alatt végeznünk :lol: Biztos utáltak minket...

Kép Kép
curse

Fibi,
coffea a nem alvós gyerekeknek segít aludni :)

Curse,
mindenféle macsekokat, (meg egyébb élőlényeket is)nagyon szeretek, de nagyon régi vágyam egy szürke, vagy szürke-fehér foltos macsek. Orosz kék csak azért nem játszik, mert eléggé lapos az orra, majdnem mint egy perzsának, én meg szeretem, ha egy macseknak macskaorra van :)
Sógoromék macskája is nehezen viseli a dedeket, amikor először voltunk át Fülivel, unokatesó-látogatóban, akkor a hazaérkező macs fején tisztán látszott: " Úristen! ezekből már kettő van??!!!"..... :mrgreen:
macskanyu

Ancsi! Aha reklám. Nálam itt fut a bal oldalon amikor babanetezek.
1. gond. Nem semmi milyen okos! Persze gondolom te most nem ezt várod. :oops:
2. gond Remélem sokan hozzászólnak, mert érdekes ez a téma. S persze itt sem voltam segítség :oops:

Macs! GRATULA!!!!!! Éljen! Éljen!
Fülike formabedobó játéka: milyen okos ez a csaj is!

Tinu! Ez tényleg soknak hangzik! Én elég pörgős vagyok, s a kiírt időpont napján még ügyintéztem, bevásároltam, de te :shock: .
Ja és nekem nem voltak ilyen gondjaim, szóval sajna nem tudok semmi okosat írni.

Fibi! Köszi a bízatást! Úgy legyen!!! :lol:

Ma annyira érzékeny a csajom. Annyit bőgött. Persze szegénykémnek nem elég a dátha, de még a fogak is...
Most alszik, s még álmában is köhög. :(
No megyek tanulni is vmit.
gödibarbi

HAPPY ÁBEL NAPOT!!!

ja és már egy éve nem raktok fel pocakos fotókat :mrgreen:
gödibarbi

Sziasztok!

Macs:
GRATULÁLOK! Kép
Házikó hogy áll?

Fibi:
szia és köszönöm :D

Ancsi:
édes nagyon Lencsi a szoknyában,meg a ruhás kép is nagyon csajszis! :D
Kicsit irigykedek is,mert Dorkára nem lehet ilyeneket adni,bezzeg anno Orsi.Na Ő igen,vérbeli csajszi volt már akkor is :lol:

Neet:
na azt nehezen hiszem,hogy az Ancsi által írt 2.kérdésre nincs válszod :mrgreen:

Lindiékkel mi lehet?Remélhetőleg minden rendben velük!

petergabi

Barbi,
tegnap készült rolam pocakos foto profilbol, este férjuramat megkérem, kicsinyitse be ide :D
Anginak és Neked is kitartást!+++

Curse,
hát johogy :lol: az volt a szilveszteri vacsi :D amugy mindig azt fözött anyum, amit épp kivántam, mennyei volt az a 4 nap otthon :D
néha muszáj pofátlannak lenni, jol tetted, föleg Adél érdekében :wink:

Ancsi,
alvásprobléma szerintem szinte minden gyereknél jelentkezik elöbb vagy utobb. Csomó oka lehet, nem sorolom, mindenki tudja. Ezeken néha csak az idö segit.
Másik kérdésedre nekem az ugrott be, hogy volt egy idöszak Bálintnál (kb annyi lehetett mint most Lencsi), hogy örökké az álló lámpát verdeste a falhoz, és marha idegesitö volt, meg kezdett lejönni a vakolat is :roll: És hiába szoltunk rá ezerszer akárhogy, nem érdekelte, feszegette a határainkat szerintem, tesztelt minket. Aztán egyszer besokalltam, és - bár nem vagyok büntetéspárti -, de elmondtam neki, hogy ha nem hagyja abba, bezárom a fürdöszobába. Persze röhögött, én meg becsuktam öt a fürdöbe, persze villany felkapcs. Kicsit sirdogált, aztán kiengedtem, megöleltem, elmondtam neki, erre miért volt szükség, és hogy többet ne csinálja. És többet nem csinálta. Remélem, nem okoztam ezzel nála semmi bajt, de ugy éreztem, muszáj bekeményitenem, különben letojja a fejemet.
fibi

Gabi,
házikó most állt, az ünnepek alatt, ha minden igaz, ma kezdtek újból neki. Kész a víz-gáz-villany szerelés, kívül is, csak a gáz meósra várunk már 3 hete..... :( belül a turbócirkót kell csak betenni, de ez is a meós kegyeitől függ.... amúgy kész az épített konyhapult is. Ami belül hiányzik még: radiátorok, burkolatok,szaniter-beszerelés,belső nyílászárók, festés, kívül pedig a 2 terasz betonozása, külső hőszigetelés és a színrevakolás. Elvileg áprilisra kész, de az időjárástól függ sokminden.
Ez a konyhapultunk, az étkező felől, de a vaku sajna elnyomja a szép, címeres téglákat és a valódi színt...
Kép
macskanyu

Macs:
ne is mond ezt a várakozást :( Az őrületbe kergetnek vele :x
De a konyhátok KIRÁLY lesz :!: Nagyon is látszik a méretéből,hogy miféle tégla :wink:
Égen földön hajtjuk mi is,mert a külső/kerítés és a ház lábazata/ burkolásokat tervezzük vele.
Nálunk is volt egy ilyen verzió,de mivel 5éve szemeztem az ikeással,most ő győzött :lol:

petergabi

Gabi, Ti mire vártok?! :shock: Én azt hittem, már rég beköltöztetek....

Bátyámékál ilyen téglából vannak a teraszokés a kerítés is, de az évek alatt kiderült melyik tégla nem lett anno rendesen kiégetve...azok ugyanis a fagytól elmozsolódtak.
macskanyu

És ujabb csoda történt:
fiam elaludt ebéd után egyedül, mármint nem cicin. Probált kicsit szivogatni belöle, de a bedugult orra miatt nem nagyon birt (hiába szivjuk, ez a nyulos izé verzio...). Féloráig nyüglödött, bohockodott, majd mondtam neki, hogy nagyon unom már, és feküdjön le szépen. Én is becsuktam a szemem, hátha hatásosabb, és hasra dobta magát, majd szinte rögtön bealudt :D Kicsit furcsa is volt, bevallom öszintén, örülök is, meg nem is. Ugy látszik, el kell fogadnom, hogy igazi nagyfiu lett a gyerekemböl. Még jo hogy fél év mulva ujra hozzám fog bujni egy pöttöm baba :D
bocs, hogy ennyit áradozok az alvásárol, de nekünk ez tényleg felér a csodával, 2 év cicin elalvás után.
fibi

Macs!
NAGY-NAGY GRATULA NEKTEK!

A téglás konyhapult pedig nagyon szép!

Votiv!
Beetnek átadtam az üdvözletet, újévi fogadalmai között van a gyakoribb bejelentkezés is :)
És ahogy Ancsi írta, nem költözünk messzire, itt maradunk a kerületben, a mostani lakásunktól 4 megállónyira, egy nyugis utcában, nagyobb lakásban, ahol végre lesz lift is :lol:

Ancsi!
Igen, végül úgy adtuk el a lakást, ahogy szerettük volna (persze amikor kifizettem az ingatlanos jutalékát, mintha a fogamat húzták volna...), de örültünk, hogy végre sikerült. Jött a pasi, megnézte, és közölte, hogy kell neki, egy héten belül megvolt a szerződés. Persze utólag kiderült, hogy elég sürgős volt neki is, mert lassan lejárt az egy éve, amin belül eladott. Annak meg külön örülök, hogy maradhattunk (mivel befektetésnek vette, neki mindegy), mert 3 hónapon belül két költözés fizikailag is meg anyagilag is durva lett volna.

Curse!
Emma már meg tudja mutatni, hogy hol van anya pocakjában a tesó :lol: És minden újságban észreveszi a babás képeket, mondogatja, hogy "bababa". Kedvenc "könyve" pedig a védőnőtől kapott Várandós anyák könyve c. füzetke, ezt már rongyosra lapozta :lol:

Kókusz!
Jobbulást a kis betegeknek!

Barbi, Neet!
Nagyon helyesek a csajszik!

Fibi!
Szia :) És dejó, hogy B. végigaludta az éjszakát, akkor nekem is van még reményem...

Monisa!
Emma is utál elindulni mostanában, közelharcot vívok vele öltözéskor. Mire elindulunk, az kb. fél óra, ami alatt én úgy elfáradok, hogy akár fordulhatnánk is vissza. Ráadásul utál beleülni a babakocsiba, de ritkán merek vele gyalog elindulni, mert ha megunja, cipelni kell. Ma csak a piacig ugrottunk ki, max. 45 perc volt, de hazafelé már végig üvöltött, és letépte a sapkáját, és sehogy nem tudtam meggyőzni, hogy vegye vissza. Úgyhogy én sem szívesen mozdulok ki mostanában, pedig ma sem volt hideg, és egyikünknek sem ártana a levegőzés...

Lehet, hogy én nagyon bátor vagyok, de az ünnepek alatt bizony majdnem minden nap lecsúszott egy pohár bor a vacsorához vagy ebédhez :lol:

Kép
Kép
manoka11

Fibi!
Megértem az áradozásodat, én is így tennék! Nekünk pl. a délutáni alvás (persze csak ha itthon vagyunk), zökkenőmentes. 1-kor mondom, hogy na menjünk aludni, hozd Zsozsót (ez az alvós nyuszija), jön, bebújik az ágyba, és kb. 5 perc alatt elalszik. Este viszont iszonyú hosszú időkig fekszem mellette, mire végre jó mélyen elalszik, aztán meg nemsokára ébred, és költözik át hozzánk :cry: Úgyhogy áradozz csak nyugodtan!
manoka11

Macs,
Áh, nekünk nem olyan hiper-szuper macskánk van :D Falujava a lelkem, de valamiért a szülők ügyesek voltak és ilyen bundával hozták létre :D
Nekem is nagyon tetszik a konyhapult. Mi is gondolkoztunk rajta h téglából legyen, de aztán bonyolultnak láttuk megoldani az ajtókat rá és végül maradt a fa.

Fibi,
Nagyon jól van az, hogy anyukád kényeztet :D Én is bíztam abban pár hónappal ezelőtt h anyu nekem is azt főzi, amit éppen kívánok. Ugyanis ahogy megismerte a páromat, megtetszett neki az étvágya és onnantól kezdve mindig az főzte, amit párom szeretett. Én magasról le voltam ejtve :D de ez akkor megváltozott.
És gratulálok az altatáshoz :D Nálunk már most vannak problémák. Azt hiszem Adél babában most kezd tudatosulni a dolog és nem hajlandó egyedül elaludni. Nekünk is mindig trükközni.

Manoka,
Várandósok könyve :D ezen jót mosolyogtam. Az a könyv olvasgatás nélkül is tropára megy, amennyit használni kell :D Tényleg és névötletek vannak már?

És tényleg, amit akartam még írni, hogy a betegeknek mielőbbi jobbulást!!!

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Hú ennyit nem hiszem, hogy vissza tudok olvasni. :wink: A képeket megnéztem, nagyon édesek! :P Mindenkinek Boldog 2007-es évet :!: Megyek olvasni ameddig még alszanak. Főznöm nem kell, mert tegnap anyuéknál voltunk, és annyit csomagolt, hogy három napra megvan a koszt. :lol:
Itthon töltöttük a szilvesztert. Gyerekek 1/2 1-kor feküdtek le. Azt hittem hamarabb kidőlnek, de jobban bírták mint mi. Éjfélkor kölyökpezsgőt kortyoltunk, és megnéztük a konyhaablakból a tűzijátékot. :P
Kép Kép Kép

Andi
andrea27

Manoka,
persze hogy van remény, csak ne add fel! Én azt vettem észre, hogy két dolog használt nálunk: egyrészt, hogy az utobbi honapokban rengeteget "okosodott", és valahogy szotfogadobb lett. Ennek valojában nem tudom, mi az oka, de örülök neki:) Igyekszünk következetesek lenni mindig, mert nagyon szereti feszegetni a határokat, mi meg hajlamosak vagyunk engedni a joszivüségünk miatt. Persze ezen kivül az ö személyisége is rengeteget számit, és hogy eljutott odáig, hogy nem csak velem hajlando elaludni. És a másik dolog, hogy én is eljutottam oda, hogy most már tényleg ne huzzuk ezt tovább, mert senkinek nem lesz tul jo... föleg a kistestvérnek. De Nálatok a cicikérdés hamarabb megoldodott, ugy emlékszem. Az sem használna szerinted, ha apával aludna el? Nálunk ott kezdödött az átaludt éjszaka.
És levegözésre az nem jo megoldás, ha motorozni viszed a környékre? azt minden gyerek szeret :)

na, én asszem bepotoltam a mult heti lemaradásom, kicsit eldugulok :oops:
fibi

Andi,
szia itt :) nagyon szépek a gyerköceid, jopofa az álarc is :D és az komoly, hogy igy elöl vannak az üvegek meg poharak a polcon? sosem volt belöle baleset? :roll:
és az hogy lehet, hogy irjátok néhányan, hogy fél 1-ig fent bir maradni a gyerek? én azt hittem, B nagyon sokáig fent van, amikor fél 11-kor döl ki :lol:
fibi

Fibi!

Ez egy üveges vitrin! Be van zárva az ajtaja. Sőt még be is van kötve. :lol: Egyébként a 1/2 1 engem is meglepett, mert már nekem ragadtak le a szemeim. De valószínűleg a déli alvás is közrejátszott. Nem ébresztettem fel őket, hagytam had szunnynak. A durrogásra úgyis felébredtek volna, és akkor pont éjfél után nem lehet lerakni őket. :)

Andi
andrea27

Nem magas a vérnyomásom! Szupi! Akkor csak simán vizesedek. Jöhetnek az almák! :D

Kép
Kép
tinu

Egy kis off, bocsesz :D Macs ezt neked!!! :D
Kép ilyen lett
Kép Ilyen volt

Kép Kép
curse

áááááá :D :D :D :D :D :D :D

Curse :D
gyönyörű !!!!!! köszi az offot :D
macskanyu

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACCCCCCSSSSSSSSSS!!!!
szóval akkor te 9 hetes vagy???? így nem csodálom, hogy nem írtál egy darabig. tökre aggódtam, de azt hittem, hogy csak a hétköznapi gondok döntöttek le. NAGYON JÓ!!! mármint, hogy baba lesz! tudom nem megnyugtató számodra, de kb. nov. 21-én voltam 4 hetes, tehát majdnem ilyen tájt 9 hetes, és Karácsonyi szabi alatt csak és kizárólag aludtam és feküdtem, mert olyan nagyon fáradt voltam. a hányingerről nem is beszélve. a 14. héten múlt el a hányinger, és kb. a 9. héten a fáradtság, meg a szívritmus zavar. akkor mikorra vagy kiírva???
a konyhapult tök jó. akkor az ilyen téglás lesz? vagy azért kerül rá vakolat? és erre fa ajtók /zsanérok mennek?

Lindi!
veletek mi van??

Zanza!
nagyon változó, de eléggé lefárasztom. lehet, hogy még este 6-7 között le kéne vinni rohangálni a térre?

Neet!
egyébként mindig te jutsz eszembe, és tartom magam, kb. 1 óráig nem veszem ki az ágyból, de mikor tegnap a meztelenkedést rendezte, sajnos nagyon röhögtünk, és visszaöltöztetés után (most figyelj!), plussz cuccot adtam rá, hogy majd így nem tud levetkőzni. nézzük a tévét a másik szobában, teljes csend, egyszer csak egy nagy röhögés. (olyan erőltetett) nem értettük mi ez, hát vártunk. erre még kettő. bemegyünk Lencsihez, hát.... amit tudott, megint levett magáról, és marhára röhögött, mint mi, az előző esetkor. ekkor már nem tudtuk ott hagyni, kivettük. de még fél 12-kor is bőgött, mikor ágyba tettük.

Fibi!
nem csórta el, mert nem érintheti más, hanem nincs annyi időm, hogy 1-2 órát egyedül legyek egy szobában, hogy végre kipróbáljam. külön szertartás.
sajnos Lencse imád a fürdőben lenni, és mikor megfenyítem, hogy becsukom az ajtót (villany le van oltva!), jöjjön ki, aszondja: pápá! és ha becsukom az ajtót, nem akar kijönni, hanem a sötétben berheli a mosógépet!

Gabi!
Goka már megmondja, hogy mit akar felvenni, és ezért??? tök jó!! :) enyém csaj csak a zoknit szedi le magáról, meg a harisnyát próbálja. a szoknyával nincs gondja.

Manóka!
akkor ezek szerint albérletben laktok? :DDDDDDDDDDDDDD drága díjat fizettek a fickónak? vagy csak átadáskor fizet, és ezért nem kér albérleti díjat?

Tinu!
örülök, hogy nem magas. titkon kicsit féltem! :) a felpolcolás jót tesz, az ülés meg nem nagyon! (szóval ne hajlítsd (feszítsd) a lábaidat)

ancsipancsi

Ancsi: jó, majd időként ledőlök egy kicsit, de a nyújtott lábbal való számítógép előtt ülés nem jött be. Túlságosan kényelmetlen. Pedig az üléstől az aranyerem is fáj. :? Közben meg kiderült, hogy ma még egy dogát is meg kell írjak, mert annak is 4-én van a határideje. :twisted: De ígérem, ma már nem panaszkodom többet, hanem csöndben nyűglődök.

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: