Lencsi tegnap már csak 1x hasmenéselt (nem tudom az jó-e), de én adom neki tovább is a Smectát. már bébiételt is evett, ő maga kérte. viszont megint kijött a homlokán 3 szemölcs, újra mehetünk levetetni
Nem is meséltem, hogy mikor vidéken voltunk, egy nagyon furcsa kisfiúval találkoztunk. A házigazda 2 éves gyereke gyakorlatilag terrorizálta Lencsit, nem engede, hogy bármihez hozzányúljon, visított, ha akár L. a lavórt felvette, hogy azzal játszik, ha már a többivel nem lehet, sajnos ütötte és karmolta is L-t. A szülei nagyon égtek, nem így nevelték, de hiába a szigor, nem változtatott semmit a magatartásán a gyerek. Hatalmas ribilliót csapott kis ügyekből, mint hogy pl. L. levette a székpárnát és azzal akart játszani. Persze L. olyan jámbor volt, hogy nem is haragudott, nem sírt, csak néha görbült a szája a verésre, de mindig odébb állt új játékot keresni. Nem tudom mi lenne a megoldás a kisfiú számára.
Kriszta!
hogy nálatok hogy csillog minden! csak nem megjött már a Jézuska?
Vica!
oda se neki, ha egy ideig nem tudsz jönni. majd bepótolod, mikor több időd lesz!
számomra nem a legjobb hír, hogy elköltöztök

, pedig olyan közel laktunk volna Budafokon. remélem beválik a számításotok, és jól fogjátok magatokat érezni "vidéken".
Lindi!
továbbra is drukkolok, hogy mielőbb feljavuljatok!
tutti jó a tipped, hogy mi miatt lett beteg Gréti! mikor nekem katéterem volt a szülésnél, külön felhívták a figyelmemet, hogy nagyon kell figyelnem, hogy szúr-e pisilés közben, mert az húgyúti fertőzés lehet, és végül durvább dologba is átmehet.
Zuzmó!
mindenkinek a maga baja a legfontosabb, úgyhogy csak nyugodtan sajnáld Pannát a könnycsatornája miatt, én is sajnálom őt!
fontos!!! a Kék-fehér cukrászdában minap frissnek mondott krémest vettünk, ami alul penészes, felül savanyú-keserű volt. szóval óvakodj a helytől, ez már a második ilyen esetünk.
Rylie!
én nem hallottam a mávos diákkedvezmény megszüntetéséről, de ezektől minden kitelik.
szerintem a rizstej simán adható már Kamillának. puszihoz gratula!
Akata!
kép édi. amikor kicsinyíted a képet, akkor ne a jpg tömörítésén vegyél le (a százalékos beállításnál), hanem a felbontást változtasd csak meg 600x600-ra (és kipipáld az eredeti arány megtartását). akkor nem lesz kockás.
Neet!
"Babádnak" bulást, neked sok energiát kívánok!
Fibi!
itt felénk a Bocskai úti Elefáni Babadiszkontban is ua kendő van, és fel tudod próbálni. Rylie is ott vette.
Monisa!
én vettem olyan tapadós halacskákat (3 db), amire az van ráírva, hogy fürdőkádi csúszásgátló. mivel arra nem alkalmas, L. folyton le és felpakolja őket a csempére, imád velük játszani. na meg a számára vásárolt fürdőszivaccsal is szeret locsolni. különben - ha a véleményemre vagy kíváncsi - nem fontos külön fürdős játék, ha egyszer a saját játékait jobban szereti!
székrekedésre jó még a sütőtök, káposzta, nekem ezek beváltak.
Andi!
a védőnőd egy marha! komolyan mondom, nincs rá jobb szavam. hogy lenne már kötelező a tüdőszűrés??? ha el is mennél, szépen elhajtanának onnan!
Vera!
Marci már 4 négykézlábra állt???? Hát hogy nő ez a gyerek ilyen gyorsan???