Sziasztok!
Kahlan:
Átírtam, a szül. éved 83?
Márc. eleje egyre közelebb!!!
Eszter:
Az a baj, hogy talán csak én képzeltem oda azt az extrahalványcsíkot...
Én is rosszul aludtam, mert rémisztőt álmodtam, reggel úgy felriadtam belőle, hogy csak na!

Vmi lehetett a levegőben...
A babásodós ágynemű jó jel, mégmégmég ilyet, sokat!!!
Zsuzska:
HEPPIBÖRZDÉÉÉJ TÚÚÚÚÚ JÚÚÚÚ!!!!
Hajrá január 29-i szurizás!!!
Mieza:
Örülök, hogy tecc a szülőszoba, a szülésterves dokudat én is kérném, bár még közöm sincs hozzá, de érdekel a téma, nagyon is...
Albert tudni fogja mikor kell felvennie a láthatóságit, én picit dög vagyok, de inkább még belül dorbézoljon picit > netán kössetek kompromisszumot, lehetne pl.: febr. 5-e is!

Azért az a CTG-s mutatvány nagyon a szeren lehetett!
Papás szülésfelkészítő biztos jó volt, Kíváncsi vagyok a szombati előadásról mit fog írni.
Védőnéni viselkedése elég érdekes...
Jól teszed, hogy nem aggódsz lakhely miatt, majd lesz vmi klassz lehetőség.
Számos Pancsi:
Akkor téged láttalak!!! Tudtam én, hogy nem egy vadidegent! Halványrózsaszín pulcsiban voltam, amin egy halványszürke kötött tunika volt és a vv-re vártam.
A csudába, hogy nem szólítottalak meg!!!

Annyira be voltam carva, hogy teljesen magamba fordultam... A HCG-ém 2 alatti, tehát vszeg nem vagyok terhes.
Akkor ez lesz a 3. lombikotok, ugye? Stimus vagy fagyis?
Woody:
Ennivaló babafalat lehet Lili, ahogy pöröl a kutyival! Az ilyen dolgokat fel kéne venni kamerával!
Jó mozgékony, hogy már így forog!
Lujzici:
A 2 alatti HCG az nem terheség már, vagy még, vagy sosem volt az; ki tudja?
Szorítok keddre, hogy végre indulhassatok. Egy biztos, ügynöködben érdemes bízni, mert nagyon jó!!!
Ann:
Dinka fájások, akkor tudod miről beszélek!

A legrosszabb, hogy nem tudtuk kiókumlálni az okát... Ma már szinte nem is volt, az a kevés is csak pici szurkává törpült. Alvásról nemsokára írok...
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, néha én is bűnözök egy keveset, annyi belefér szerintem.
Homó...rúd?

Egész más jut róla eszembe, mint egy helységnév!

A homárok a vállukon homártasit, lábuk közt homórudat hordanak! Jujj, de dinka vagyok!!! De bevállalom, ez még belefér.
Judit:
A HR-es is terhes? Nem mondod? Legalább kiderült az utálatosdi oka. Tojd le messziről!
Állataid nagyon jópofák! Kíváncsi leszek, nálunk mi lesz, ha majd kopogtat a gólya.
Kubu:
Köszi!
Szorítok neked a vizsgákra, sikerüljön mind!!!