A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Woody!
Megnéztem Lilit a wiw-en :D
annyira nagyon szééép.
Tök sokat változott eddig :D
Az elején milyen parányi kis csomag volt abban a hintában :D hihetetlen! :)

...tök vicces, de mindannyiótok babáját látjuk és mindig azt gondolom, hogy énisénis. Éppen ilyet kérek...ha minden ilyen gondolatom valóra válik, tényleg nem tévedett a kolléganőm, meglesz itt szépen sorban a 28 gyerkőc :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De mi 3 babára vagyunk beállva... persze ha a második alom véletlenül duplára sikerülne szintén, akkor a 4 ellen sem kalimpálnék :D :D :D
úúúú ezt most Lac hallaná... nagyon gondterhelt lenne...már ma elkezdene csomagolni, hogy nagyobb lakásba költözzünk :D

na jó most már aztán tényleg dolgozom egy kicsit! :D
De úgy utálom az SAP-t, Neptun-t, Poszeidon-t :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

eszter82
Budapest

Woody!
Kölcsönadod Dixie-t majd ha randalíroznak a gyerekeink? :D
ezek szerint tök szuper dada :D

eszter82
Budapest

Bocsi, látom tele van hibával ami írtam....
Mivel gyermek már a kzemben pihizik!

Eszter igen, nagyon más mar a csajszi. :D
Küldök neked képet pü-ben!

És persze hamarosan neked is ott lesz/nek a pocakodban a kis drágaság/ok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody!
VÁROM NAGYON!!!!
MAilben küldd :D

puszi

eszter82
Budapest

Eszterkém: Ez a raklapnyi laptető mostanában asszem az ágynemű mellett csak a jót sejeti... :)
Viszont én a 28 helyett továbbra is a max. 2 babót irányzom elő Kiskegyednek, ha nem probléma :) :wink:

Woody: De édi lehet, ahogy reklamál a kuttynak Lili!!!! :) Hát kíváncsi vagyok nálunk mi lesz... bár szerintem a macskák el fognak bújdokolni, legalábbis én ezt sejtem :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Eszter: Neptunt én is utáltam! :lol: :lol: :lol: :lol:

már nem kell sokáig ilyenekkel foglalkoznod,csak simizni a csodaszép pocakot! :)
Vendég

Estrella:
Nekem Lévárdi a dokim,de én a magánrendelésére járok,csak a méhenkivülivel jártam a korházba.Neki köszönhetem,hogy megmaradt mind két petevezetékem.

Eszter:
Na-ná,hogy mi is gyurunk az őszi szülésre,ennek most sikerülnie kell,mindent erre tettünk fel.Teljes életünket átszerveztük ezért a lombikért,még csak a haza menést is elnapoltuk március végére,pedig február elején-közepén nagyon aktuális lenne.Remélem ezzel nem bukjuk el az otthoni dolgokat.Miért is ne lenne minden egyszerre?
Te már sajnos régi motoros vagy ebbe a longos témába,leírnád,hogy hogy is működik ez az egész,mi mennyi idö,szóval mindent amit a longrol tudni kell.

Andi:
Köszi szépen a felköszöntést! :D :D Még ilyen ajándékot sem kaptam soha,egy raklapnyi injekciót és egy raklapnyi receptet,de azt hiszem,hogy most semminek sem örülnék jobban.Azt hiszem,hogy én is kezdek megzakkani.De Én úgy örülök!!!!

Mieza:
Hihetetlen,hogy telik az idö,máris szülni készülsz.Albert biztos szót fogad és hamarosan megérkezik. :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Békus, most olvastam vissza. Igen, olvastam a kuttyotokat. Ha szeretne a család bármit is szólj, annyira angyalok vannak most kint. Jóneveltek, kedvesek, pár évesek… egy tucattal.

Ma két mérgeskedésem is támadt:
- az echo kint volt forgatni és amikor a srác azt mondta, hogy jó, akkor elhittem neki. Hát, használhatatlan az anyag, visszadobtam, hétfőn jönnek újra… minden előről…
- illetve örökbe adtam egy kutyát és a lány jelzett, hogy szétmentek a pasijával, kevés a fizuja, költöznie kell, nem tudja vinni a kutyát. Aranyos és nagyon lelkes lány, de nem tudom megérteni, hogy én kérdezek utána, hogy hogy van, és erre az jön, hogy sos holnap el kell vinni… vagy, hogy az egyik kutyája mehet, a másik nem… csak ideiglenes segítséget kért, de nem hiszem, hogy meg tudja oldani 1-2 hónapon belül az anyagi helyzetét… Szóval, ha bárkit tudtok, aki szívesen befogadna ideiglenesként egy oltott, ivartalanított, chipezett kb. 2 éves szálkás –keverék tündér izgőmozgó kutyust, akkor szóljon.
A kutya szeptember óta lakáshoz szokott, nem mehet vissza a kenelsorra, megfagyna és depis lenne… Legalább addig, amíg nem találunk másik megoldást. Nem sok időt hagyott a csaj!!

Sajti, mi is gondolkodtunk, hogy megvegyük-e a házat, de ennyiért lehet kapni egy kicsit kintebb nagyobbakat. És igaza van a férjuramnak, ha 3 gyereket akarunk, ez egy kicsit kicsi lenne. Ahhoz meg drága, hogy a tetőteret még plusz x millióért beépítessük… Ez is picit nyomaszt, de nem annyira, megoldjuk :D Mint minden mást :D Ha a lombikon túl vagyunk, mostmár minden csak sikerülhet. Inkább egy kicsit jelnek érzem, hogy fentről ezt így intézték. Szerintem lesz még egy másik jel is, ami megmagyarázza… de nem tudom. (pl. apu kap egy jó munkalehetőséget külföldön… vagy valami) így lenne értelme, nem?

Eszter, mint legjobb jelfigyelőnk, mit gondolsz? Ha messzire megyünk is jövünk talikra :D ))

Olyan jó olvasni, hogy mennyien tervezgettek már babakocsit. Jó, hogy túl vagyok rajta és ahogy olvaslak benneteket, minden szempontnak megfelel :D ))

Judit, jaj, de jó olvasni a kismamás bejegyzéseidet! Nekem még ott nyílik ki mindig ez a fórum, amikor azon izgulsz, hogy sikerül-e :)
Mindig mosolygok magamban.
A Nimród-ról: csehül azt hívják így, aki folyamatosan akadékoskodik. Ige is van belőle, hogy nimródkodik :) Persze, nincs olyan név, amibe ne lehetne belekötni, csak megírtam :))))

Kép
mieza

Zsuzska! Nagyon klassz! Mindjárt kezdtek, ez nagyon jó hír :))
És boldogságos születésnapot kívánok!

Mieza, hihetetlen hogy repül az idő!!!! Hát ez a február valóban sűrű lesz, kíváncsi vagyok kis Albert mikor dönt a világrajöveteléről. Örülük Mieza, hogy jól viseled az áldott állapotot, tényleg azt mondják, hogy az utsó időszak már valóban terhes állapot.

Sajti
remélem az éjjel sikerült kialudnod a tegnapi nap feszkóit.De milyen rendesek, hogy fogadtak a bmc-ben. Remélem végleg elmúlt az a fránya fájásod. Amúgy képzeld, nekem is, amikor megjött dec 26, 1-2 napon keresztül minden egyes lépéskor egészen lett a szeméremcsontnál bazi erős fájdalmat éreztem, de csak járáskor. Aztán szerencsére magától elmúlt. Valszínű akkor Sz megnyugtatott a szavaival, miszerint minden rendben odabent, a fészkek is visszaálltak. Úgyhogy másnapra kutya bajom se lett.

Andi, Mieza hajrá felkészítő!!!

Estrella, tényleg finom a teletálos kaja. Bár a mai ebédem csak 14 ch-t tartalmazott, erre mit csinálok??? Kollégám hozott be egy regiment általuk készített mézeskalácsot. Na én ebből megettem 5 db-ot. De uezt csináltam tegnap is. Jaaj, ilyenkor annyira mérges vagyok magamra hogy nem bírtam megállni. Remélem nem lesz belőle nagy baj. Most csinálom olyan 3 hónapja a diétát, és mostanában kezdett el hiányozni a bűnözés...és be bebűnözök néha. Na persze utána meg totál lelkiismeretfurdalásom van...olyan ügyes vahy hogy te ilyen szigorúan tudod csinálni. Mondjuk eddig nekem is ment, de most kissé kibillentem.: -((

Avarka, tutik a falfestmények, gratula nagyon ügyes vagy!! Hogyan csinálod őket?

Mia, én egyszerűen nem értem ezt a szénhidrát mentes étkezést. Az én diabetolóhusom a lelkemre kötötte, hogy enni márpedig kell, és szénhidrátot is, csak az előírt mennyiségben és "minőségben". Az hogy gyogyó mellett semmi szénhidrát, na az egyenesen tilos. És a diéta mellett ugyanolyan fontos a testmozgés is, a rendszeres kardio edzés végzése. Ez a 3 így együtt a leghatásosabb, sőt, nekem tulképpen elő is van írva a heti 3 sport. A sportban az a legfontosabb, hogy ne ingadozzon a pulzusod, a terhelés egyenletes legyen.(Zsírégető tartományban dolgozz!) A gyogyóhoz kitartás, kis idő és biztos hozzászokik a szervezeted.

Eszter, ez a mirelit savanyúság nekem elég bizarul hangzik :))
Nagyon jó, hogy kapod a jeleket, figyelj is rájuk. Ja, és szerintem teljesen normális vagy:)) Emiatt aztán nehogy parázz:-)))) :D
ann74

Zsuzska: Nagyon boldog Szülinapot!!! :D
örülök,hogy ilyen szépen kezdődik :D

ezt Neked küldöm:
http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s :D :D :D
Vendég

Mieza!
Simán jöhet egy jel - ahogy írod! :)
Vagy egyszercsak elautóztok egy ház előtt, amin kint van a tábla, hogy eladó, illetve éppen tökéletes számotokra!
Azt remélem is, hogy jöttök majd látogatóba és talikra :D

Zsuzska!
Gonapeptyl minden reggel a megbeszélt időponttól a punkcióig!
Mikor már 14-15. napja szúrod ezt, akkor uh, ha kell vv is!
Az uh-n látottak alapján újabb vv és uh x nappal később.
Ha ennyi idő alatt szuperek a körülmények, akkor másnaptól (de akár aznaptól is lehet) emellé bejön a másik szuri. Nekem esténként volt Pergoveris.
Most majd Gonal F-et szúrunk, kétfélét (mert az LH free).
Én ilyenkor már kb 2 naponta jártam uh-ra, a végén pedig naponta. Egészen addig, míg Tanár Úr azt nem mondja, hogy este mehet a repesztő, Ovitrelle és műtéti időpont 36 órával későbbre.
Mi kb a szuri kezdés után 4 héttel jutottunk a punkcióig. Tehát kb 1 hónap az egész :)
Mondjuk volt már 5 hét is!
Nyugi!
rendben lesz minden :D

Andikám!
csak hogy tudd, eszem ágában nincs 28 gyereket bevállalni pláne nem egyszerre!!!!!...ahhoz újra kéne születnem sokszor és nagyon jól kéne házasodni, de akkor is csak külön külön, max kettessével :D :D mármint anyagilag kéne jobban házasodni! De nálam ez sosem volt szempont! :)
Csak mindig ezen röhögünk, mert azóta már kismilliószor belefutottam ebbe a számba :D

Béku!
Te is oktatásszerveztél???

eszter82
Budapest

Mieza: hát igen,nálunk is sűrű időszak volt,kutty ügyében még várnunk kell,hogy egyáltalán mi lesz a babával,maradunk-e,vagy továbbállunk,ill. hogy nővérem is marad-e,mert akkor bizony neki is van beleszólása.

Bentre semmiképp nem tudok kutyut vállalni,csak kertbe,így is nehezen férünk idebent,és mivel egymáson átmászkálunk,pláne rossz...
no nem is beszélve a cicánkról,aki még más macskuszt se hajlandó elviselni :D

De amint rendeződik a dolog,visszatérünk rá,és most már lassan az is kialakul,mit tudnánk odaadni abból,amit már nem használunk!
Vendég

Ann!

bocsi, nem úgy értettem, hogy mirelit savanyúság, hanem hogy savanyú gyümölcsök mirelit változata...ha nem volt fagyos, ugyanúgy Vuk kapta, nem a bendőm :?
bocsi...össze-vissza fogalmazok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

na most indulok a dokihoz :D
izgiiiiiiii vagyok :D

eszter82
Budapest

Eszter: nem,lelkes használója voltam a Neptunnak :lol: :lol: :lol: :lol:

jártam egyetemre,meg főiskolára,asszem az ELTÉ-n volt Neptun,de már keverem a dolgokat...
Csak 2 évig jártam oda,otthagytam,de én nem is folytathatom,max. újrakezdhetném,ha akarnám :)
Vendég

Eszter:
Nagyon szépen köszönöm a részletes infót,most már kezdek képbe jönni.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter: nekem furi mód nem jött még vissza semmi,pedig sokszor tartottam már zacskót magam elé! :lol: :lol: :lol: :lol:
sokat émelyegtem,most még az is alábbhagyott-szerencsére,volt hányingerem is,és érdekes módon ha kimegyek az előszobába,ahol jóval hidegebb van,azonnal rámjön a hányinger...
ott valahogy hirtelen rosszul leszek.

A hűtőt ki sem merem nyitni,mert annyira érzékeny vagyok a szagokra,hogy hiába friss,ami benne van,rosszul vagyok attól is! :lol: :lol: :lol:

a mirelit gyümölcs nekem nagyon bejött,de akkor is,ha már kiolvadt,mert beleraktam natúr joghurtba,no persze kis cukorral együtt,és úgy ettem,de jó savanyú volt a ribizli,és épp a savanyúsága esett jól :)
szerintem a kivit is azért szeretem,mert azt is akkor eszem,mikor még tele van C-vitaminnal,azaz még jóóó savanyú!
sőt,a mandarint is csak addig szeretem igazán! :D :D :D

Most almázok,hogy úgy tegyek,mintha ennék :lol: :lol: :lol:
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Eszter, ez így már sokkal jobbban hangzik. Mirelit savanyú gyümi :))) Legalább jót mosolyogtam.

Ez mnég mindig jobb ez a félreértés, mint a tegnapi a melóhelyemen. Homoródi fuvart szerveztem, mire 3 nap alatt végre találtunk autót, kiderült, hogy nem Homoród hanem Homorúd, csak ezt elfelejtette megírni a partner, az ajánlatban pedig mindig homorodi leszállításról volt szó. Az egyik Erdélyben, a másik Baja mellett :)) De mára pikk-pakk meg lett oldva :))

Eszter, drukk mai orvoskodáshoz, írja majd, mi volt!
ann74

No,készítek tejfölös husit-ha bírok :D

azt most nagyon tudnék enni (húst nem biztos,de a szószos tésztát igen :D ),úgyhogy összekaparom magam,és megpróbálom végigállni a tűzhely mellett :)

Annyira rossz,hogy ilyen nagyon elesett vagyok,szégyellem is,hisz más dolgozik terhessége alatt,én meg álomkóros vagyok,és állandóan szédelgek a vérnyomásom miatt,csoda,hogy eddig nem ájultam el...
Vendég

Most voltam ekg-n!Hm.Mindig tökre gyorsan ver a szívem!Egyszer már foglalkoztak ezzel a dologgal,de aztán azt mondták,hogy nincs semmi baj!...remélem ez most sem gond?!(amúgyis ilyenkor pl.:ekg-n,vv-en stb.-n mindig izgatottabb vagyok!,most 102 lett. :? )

Kép
Kép
missancsi

Breki!Én tegnap a krumplistésztára kattantam rá,gyorsan csináltam is!
Szerencsére én egész fittnek érzem magam,simán elmegyek bevásárolni,vagy bármi mást is megcsinálok!Vuknak meg még se híre se hamva!....még jöhet?

Kép
Kép
missancsi

Ja igen, a krumplistésztáról jut eszembe...
Estrella és is néha nehezebben tudok választani teletálból, néha meg valóban jó sok 50 ch -s vagy azalatti kaja van. A káposztás sztrapacskára múltkor nagyon rácsodálkoztam, hogy 180 ch van egy adagban. Ez több, mint 1 teljes napi ch adagunk!!!! Csak ámulok, hogy mekkora ch-kat nyomhattam magamban régebben...
ann74

Ancsi: Vuk bármikor jöhet terhesség alatt,akár a szülőszobán is...

krumplistésztával próbálkoztunk pár napja,de végül paprikáskrumpli lett csak,de ez volt az első kaja,amit nem bírtam megenni,egy falat után otthagytam az egészet!

talán a paprika nem jött be...
mondjuk a krumplival is van némi gondom mostanában :?

Ne aggódj annyit,ha a dokik azt mondják,jó egy eremény,akkor ne kételkedj benne!
nekem majd holnap fogja a házidoki kielemezni az EKG-t,de én már megtanultam uralkodni magamon,elvégre mostanában jó sokszor voltam dokinál,már hamar meg tudok nyugodni :)
egész lassan vert a szívem. :D
Vendég

csak egy pill...

Béku!
AZ eltén ETR van, nem neptun.
Én ETR felhasználó voltam, azt szerettem is, a Neptunnal viszont dolgoznom kell...utálom :?

a többit majd elolvasom este, mert elkések!

puszi

eszter82
Budapest

Bocsi ez ,más dolog: egyedül vagyok itthon,köhögés közben nem tettem a szám elé a kezemet(ejnye-bejnye)és csak most látom mennyi bacit krákogtam a monitorra! :?

Kép
Kép
missancsi

Nyarat akarok!!!

Kép
Kép
missancsi

Békus, olyan édes a cica is. Annyira imádom őket is. Olyan fura, hogy ezt így megérzik…

Eszter, olyan sok babaremény jön majd a BMC felől február elején, hogy tuti Albertra is hatással lesz :D )) Jobb lesz mint egy front :D

Woody, most nálunk is ez megy. Kairó, gyere be. Meg sem moccan, néz. Franti mondja, azonnal fut, vidáman. áááá Majd a picivel :D

Missancsi, Vuk már nem jön, majd szerintem a vége felé, ha gyomorsavas leszel :D

Kép
mieza

Eszter: igen,volt ETR is :D

Akkor Neptun talán a főiskolán volt,mondom hogy már keverem,nem most volt egyik sem... :roll: :roll: :roll:

azért sokszor meggyűlt a bajom mindkettővel :D

Ancsi: azt mondják,hogy elméletileg a 2. trimeszterre múlnak ezek a tünetek,de azt hiszem Andi másként vélekedik erről ;) :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mieza: a cicám nagyon sokmindent megérez,mindig tudja,ha szomorú vagyok,akkor is,ha nem őrjöngök,vagy ilyesmi,tehát külső jelét nem adom ennek...

Ha meg sírok,akkor elkezd ő is elég fura hangokat kiadni,olyankor hamar abbahagyom a sírást,egyrészt mert elérzékenyülök tőle,másrészt mert nevethetnékem támad attól,ahogyan ő sír mellettem szolidaritásból :D
Vendég

Sziasztok!
Annyit írtatok két nap alatt, nem tudlak utolérni benneteket :shock: :shock: :shock:

Egy kis OFF:
Képzeljétek, a HR-es csajszi, az aki totál bunkó volt velem, terhes!!! Nagyjából annyi idős mint én! Hááát. én nem szokta rosszindulatú lenni, de tudjátok, érezni rajta hogy ők egy percet nem kűzdöttek a babáért...totál lenéző, fogalma nincs róla, mit meg nem adna itt jópár (sőt minden) bmc-s egy ilyen csodáért!

Kép
judit0713

Lányok,
a mi állatkáink is érzik hogy baba lesz, vagy hogy velem most valami más mint eddig.
A kutyunk már meg sem próbál felugrani rám, pedig régebben mindig így üdvözölt, nem győztem rászólni, hogy nem szabad...most meg figyelmeztetés nélkül sem csinálja, csak jön elém farkcsóválva a kapuhoz.
Ééés régebben elég szökdösős volt, mindig szétszedte valahol a kerítést, most meg amióta otthon feküdtem egyfolytában a teraszon van, ott őriz. Még szilveszterkor se ment el, csak keresett magának a kertben menedéket a nagy tuják alatt :)
A macskuszaink meg totál távoltartják magukat tőlem, pedig nem kergetem őket. Ők most csak a lányommal kommunikálnak :)

Mieza,
de jó hogy írtál, és milyen sokat! Jánosos és egyéb szüléssal kapcsolatos anyagok engem is érdekelnek priviben! Bár nekem még odébb van a szülés, de azért szretném tudni, mi minden változott az elmúlt 16 évben...
Furi, hogy mikre emlékezünk egymásból...én pl. mindig a ragyogó mosolyoddal látlak ahogy kijöttél a jó eredménnyel...asszem nálam már csak ez a Mieza-kép marad a favorit :D

Zsuzska,
ez aztán a bódottságos szülinap!
Nagy gratula az alkalomhoz is, de még nagyobb a kezdéshez!!! HAJRÁ!

Eszter,
szerintem ezek a megérzések igenis működnek!
Én pl. határozottan éreztem, hogy a 2. és a 3. lombik között nem kellene visszajönnöm dolgozni, mert kell az a pihenés és lelki felkészülés nekem...ééés a 8 petesejtünkből 8 megtermékenyült! Sőt, minden javaslat ellenére csak kettőt kértem vissza, mert tuti voltam benne, hogy ha sikerül akkor annyiból is sikerülni fog...és ugye ketten indultak is el...és abból már itt növekszik a pici fiunk a pocimban :)
Szóval megérzések, jelek és laptetők,mind-mind sikert jósolnak neked!!!

Breki,
nekem paprikáskrumpli főzésekor is hányingerem van már, nemhogy megenni :roll:

Na lépek lassan, mert indulhatok hazafelé. Ha lesz még energiám, akkor este folytatom!

Kép
judit0713

Judit: szerencsére párom csinálta,úgyhogy nekem nem kellett szagolni,de mikor elém rakta,már sejtettem,hogy meg fogom bántani,eleve külsőre se volt szimpi,azért belekóstoltam,de azt hittem,akkor mutatkozik majd nálam Vuk először... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Húúúú,csajok,ez a kaja isteni lett!!! :D

nem is tudom,mikor főztem utoljára itthon komolyabbat... talán Karácsonykor a töltött káposzta.

de ilyen jól rég esett már kaja,mint ez a tejfölös husi :)
még a hús részét is eszem,de főleg a szaftos tészta miatt készítettem,de nagyon jóóó!
úgy tömöm magamba,mintha egy hete nem ettem volna :D :D :D

gyorsan tömöm,nehogy visszajöjjön :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter
Jók ezek a jelek!!! :)
Anyukád meg nagyon jó fej, hogy meglepett a takaróval.

Mieza
De jó, hogy jöttél!
Mindjárt itt a február és Albert! Kis örökmozgó :)
Erre a papás szülésfelkészítőre szerintem én is ráveszem majd a férjem, nagy szükségem lesz rá!

Andi
Ha nem is kóros hányás, akkor is vége lehetne már!!!

Béku
Igen, mondjuk azt mondják, kell a vízszintes az újszülöttnek, de akkor miért írják, hogy újszülött kortól jó???
Zsuzska
Isten éltessen!
Lévárdit nem ismerem, én Sztanyikhoz járok, szintén magánba.
De jó doki lehet, ha megmentette a petevezetékeidet!

Ann
14 CH-hoz úgyis kellett volna még enned, mert az kevés! :)
Ennyitől még nem lesz bajod!
Nyugi, néha én is bűnözök, és azt mondta a dietetikusom, hogy emiatt nehogy lelkiismeretfurdalásunk legyen és nehogy másnap kevesebbet együnk!
Meg én most kevesebbet mozgok sokkal, csak kismamatorna, nem merem megerőltetni magam, az meg nem zsírégető tartomány.
Durva, hogy egyes kajákban mennyi a CH!
Nekem is krumplitésztáról jut eszembe, kolléganőm lisztérzékeny, ő innen szokott rendelni:
http://www.repetamenu.hu/
Krumplis tésztát evett, és azt mondta, 47 gr Ch van ráírva.
De most megnéztem és átvágott, mert 171 :( Pedig már rápörögtem, hogy rendelek...

Judit
Hú, de durva ez a HR-es, akkor tuti ezért volt bunkó, mert te otthon voltál, bezzeg ő dolgozott!
Én meg kicsit kiosztottam a mienket, mert rajtam kértek számon egy munkát, ami rohadtul HR-es feladat és erre írtam neki egy keményebb emailt és beletettem a főnökeimet, hogy rajta keressék, nem érdekel, mit szólnak hozzá...

Kép Kép
estrella22

Estrella: nem tudom :?
pár helyen olvastam úgy,hogy újszülött kortól használható,HA veszel hozzá mittudomén milyen részt hozzá,meg szűkítőt a fejrészhez...
Tehát ott feltüntették,hogy rendelhető hozzá az a rész,amitől az születéstől kezdve jó.

Szóval nem tudom,ezért inkább csak azokat nézem,amiknél egyértelműen lehet újszülöttet belefektetni :D

Peg perego-ból is láttam már olyat,ami tetszett,szóval azért bővült a kör,a végén még talán ugyanolyat veszek,mint Andi,vagy Te :D

Persze nekem még mindig van egy csomó időm,és talán megvárom,hogy kiderüljön a baba neme,mert ha tényleg lány,akkor talán kiélem beteges hajlamaimat,és igazi kis csajos járgányt veszünk :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Ezek csak tervek,de olyan jó,hogy lehet tervezgetni :) Ígértem páromnak,hogy most még csak nézelődök,de úgy vagyok vele,mint Andi,én is úgy vásárolgatnék már!

Képzeljétek,nemcsak hogy jólesett az "ebéd",de egész jól érzem magam jelen pillanatban :D
nem futnék le egy maratont,de egész fittnek érzem magam :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok,
Gyorsban csak, tanulás ezerrel, holnap reggel 9-kor 1. vizsga, 11-kor 2. brrrrr

Sajti,
de rendes az ügynököd :-) csajszi annyira szorítok Neked hogy ne legyél sokáig gazdája a táblicskunak !

Estrella,
mindenféle noname pelust használunk, hülye lennék p és l venni, amikor a sajátmárkás is ugyanazt sőt jobbat is produkál, úgyhogy nagy siker hogy az 5-ös pelust (Marcinak) 35 ft körül veszem, egyéb márkás termékek 45-70 ft, aztán azért csak nem mindegy napi 4-5 pelenkánál......
szóval kék dada ha majd idővel valakinek szüksége lesz infóra, let me know és segítek.

Eszter,
totál normális vagy :-) jupppé ágynemű, pikk-pakk és felhúzzátok !
nagyon helyes hogy beadtad a jelentkezési lapot !

Mieza,
már úgy izgulok értetek :-)
ki lesz a szülésznőd ?
óóó de szívesen mennék kicsit nosztalgiázni, de csak fájdítanám a szívem :-)
lassan nekem is vissza kell mennem dokihoz beutalóra IR-re :-)

Woody,
gyógysimik Lilinek, szoktál adni homeóst oltás után ?

Zsuzska,
hajrá, nagyon drukkolok !

Lujzici,
ezer éve nem voltál itt :-)

Judit,
Hr-es csaj, szuszááá ne is foglalkozz vele.

na ennyi volt a szünetem

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Lányok,
ha mondhatok valamit, újszülöttnek mindenképpen vízszintes 180 fok, nem 170, 175, hanem 180 :-)

Kisbeeka,
egészségedre !

kubuspace

Kubu: köszi,már megy a repeta... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja,és a megerősítést is köszi babakocsi-ügyben!
igen,ezt olvastam,hogy szigorúan fektetve lehet az újszülöttet szállítani,így az a hordozós megoldás nem hiszem,hogy jó lenne...

Holnap nagyon fogok drukkolni a vizsgákhoz!! :D
ja,és ha oda kerülök,érdekelnek a pelus infók is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a szülinapi köszöntést!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ami még kimaradt:

Zsuzska,
nagyon boldog születésnapot kívánunk !

Béka,
lehet hordozó meg kell is, hiszen kikerülhetetlen az autós szállítás stb. stb. de akkor időközönként meg kell állni bébihát átmasszírozni, jobb a békesség :-)

kubuspace

Kubu: persze,nem is arra gondoltam,hogy nem kell,mi is biztos fogunk autóval is menni,hanem azt mondom,hogy bizonyos hirdetéseknél csak olyan hordozó van a sport babakocsihoz,és arra írják rá,hogy újszülött kortól...

úgyhogy olyat nem veszek,mert én azért 6 hónapos kor előtt is szeretném tologatni a babát :D
Vendég

Kubu:
Neked is nagyon-nagyon köszönöm!
Sok sikert a holnapi vizsgákhoz!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Zsuzska! Ott voltam :-( Kár hogy nem találkoztunk. nézelődtem ... de senki nem szólított meg :-) :-) :-) :-)

26.-tól gonapeptyl 9.-én uh.

izgulok. nem gondolok a túlstimura... maj ha lesz elég akkor gondolkodni.

Üdv!
Andi
kisborso

Kisborsó: ne aggódj,minden okés lesz :D
csak jó dolgokra gondolj most,gratula a kezdéshez!!! :)
már nem kell sokat várni!
Vendég

Sziasztok! :)

Kahlan:
Átírtam, a szül. éved 83?
Márc. eleje egyre közelebb!!! :)

Eszter:
Az a baj, hogy talán csak én képzeltem oda azt az extrahalványcsíkot... :oops:
Én is rosszul aludtam, mert rémisztőt álmodtam, reggel úgy felriadtam belőle, hogy csak na! :? Vmi lehetett a levegőben...
A babásodós ágynemű jó jel, mégmégmég ilyet, sokat!!! :)

Zsuzska:
HEPPIBÖRZDÉÉÉJ TÚÚÚÚÚ JÚÚÚÚ!!!! :)
Kép
Hajrá január 29-i szurizás!!! :)

Mieza:
Örülök, hogy tecc a szülőszoba, a szülésterves dokudat én is kérném, bár még közöm sincs hozzá, de érdekel a téma, nagyon is... :lol:
Albert tudni fogja mikor kell felvennie a láthatóságit, én picit dög vagyok, de inkább még belül dorbézoljon picit > netán kössetek kompromisszumot, lehetne pl.: febr. 5-e is! :) Azért az a CTG-s mutatvány nagyon a szeren lehetett! :lol:
Papás szülésfelkészítő biztos jó volt, Kíváncsi vagyok a szombati előadásról mit fog írni.
Védőnéni viselkedése elég érdekes... :?
Jól teszed, hogy nem aggódsz lakhely miatt, majd lesz vmi klassz lehetőség.

Számos Pancsi:
Akkor téged láttalak!!! Tudtam én, hogy nem egy vadidegent! Halványrózsaszín pulcsiban voltam, amin egy halványszürke kötött tunika volt és a vv-re vártam.
A csudába, hogy nem szólítottalak meg!!! :x Annyira be voltam carva, hogy teljesen magamba fordultam... A HCG-ém 2 alatti, tehát vszeg nem vagyok terhes.
Akkor ez lesz a 3. lombikotok, ugye? Stimus vagy fagyis?

Woody:
Ennivaló babafalat lehet Lili, ahogy pöröl a kutyival! Az ilyen dolgokat fel kéne venni kamerával! :)
Jó mozgékony, hogy már így forog!

Lujzici:
A 2 alatti HCG az nem terheség már, vagy még, vagy sosem volt az; ki tudja?
Szorítok keddre, hogy végre indulhassatok. Egy biztos, ügynöködben érdemes bízni, mert nagyon jó!!!

Ann:
Dinka fájások, akkor tudod miről beszélek! :evil: A legrosszabb, hogy nem tudtuk kiókumlálni az okát... Ma már szinte nem is volt, az a kevés is csak pici szurkává törpült. Alvásról nemsokára írok...
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, néha én is bűnözök egy keveset, annyi belefér szerintem.
Homó...rúd? :lol: :lol: :lol: Egész más jut róla eszembe, mint egy helységnév! :wink: :lol: :lol: :lol: A homárok a vállukon homártasit, lábuk közt homórudat hordanak! Jujj, de dinka vagyok!!! De bevállalom, ez még belefér. :lol:

Judit:
A HR-es is terhes? Nem mondod? Legalább kiderült az utálatosdi oka. Tojd le messziről! :)
Állataid nagyon jópofák! Kíváncsi leszek, nálunk mi lesz, ha majd kopogtat a gólya.

Kubu:
Köszi! :)
Szorítok neked a vizsgákra, sikerüljön mind!!! Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kisborsó:
Jippíííí! Minden rendben legyen!!! Kép

Alvásom:
Olyan baromságot álmodtam, hogy reggel zaklatottan felriadtam belőle, nem volt jó érzés.
Álmomban egy focipályán lézengtem a kutyákkal és a nagyobbik odaszaladt hozzám, követelte a játszást és simogatást. Azonban, ahogy hozzáértem, az összes szőre sodródott és repült le róla, közben észrevettem, hogy több helyen is vérzik a háta, sebek csúfítják és nagyon panaszkodott, hogy fáj neki. Zuramat hívtam, de vmi pályaudvar-szerű helyen volt más pasikkal, pirosra volt rúzsozva a szája (ezt a tegnapi Hannah Montana epizódból szőttem bele). Kiabáltam neki, hogy jöjjön gyorsan, de ő csak röhögött és le sem cart, nagyon pipa lettem és veszekedtem vele, hogy: Nem megmondtam, hogy ne ehhez a kutyakozmetikushoz vigyük el?!
Továbbra sem foglalkozott velem, néhány belőtt csávesz is kószált ott.
Szóval a legnagyobb kiabálásom közben - a valóságban megérkezett a Zuram a kuttyokkal reggel a ligetből és én felriadtam, szerencsére. De még a melóhelyen is nyomasztott az álmom.
Ma este jól szeretnék aludni és szépet akarok álmodni! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: 82-es vagyok:-) :oops:
Vendég

oksa. :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti:
Köszike!!!!!

Kisborsó:
Én nem láttalak,mind ahogy már irtam össz-vissz 3 személy várakozott,de Te nem voltál közöttük.Én is figyeltelek,majd legközelebb talizunk!!!
Eléggé fej-fej melett haladunk!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sajti:
Még csak most esik le,hogy mi is van a képen! :shock: :shock: Hogy Te milyen kreativ vagy!!!! :lol: Csúúúúúúúúcs!!!!!
:lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Borsó,
ne is gondolj semmi rosszra, mert nem lesz!!! Hajrá szurik!
Igyál rengeteg sok folyadékot a kezdetektől, az segít visszaszorítani a túlstimut. Én kb. egy hét alatt kiittam magamból amikor hiperstimus lettem a babával, és látod, semmi baja, szépen növekszik :wink:

Jajj csajok,
annyira szorítok nektek! Megint rengetegen szálltatok ringbe így az év elején, és milyen jó lesz már év végére a babaeső :)
Olyan szépen alakulnak mostanában a dolgok, tuti hogy sok-sok örömhír lesz itt február-március tájékán :idea:

Sajti,
látszik hogy élénken dolgozta fel az agyad a tegnapiakat...azért ez az álom nem lehetett túl jó érzés, nem csodálom ha utána is carul érezted még magad...

Woody,
nagyon édi lehet Lili ahogy követeli a kuttyot! Kiváncsi vagyok a miénk mit rendez majd egy kuttyal, négy ciccel (na jó, ezekből addigra próbálunk kettőt elajándékozni).

Kubu,
holnapra gigamegdrukk a vizsgákhoz :arrow: :arrow: :arrow:

Estrella,
lehet hogy tényleg ez van mögötte. Mindenesetre kerülöm őt, szerencsére nem sok közünk van egymáshoz most, hogy csak projekteket viszek a szülésig.
Múltkor kérdezted hogy mivel foglalkozom: egy eü. termékeket gyártó cégnél vagyok termelési vezető. 6 üzemből az egyiket én viszem A-Z-ig, 100 ember, 3 műszakban.
Most ugye nem ezt kaptam vissza, rövidebb projektekben segítek a kollégáimnak, hogy nekik több idejük maradjon a termelésre.

Breki,
ennyire jó lett a husi hogy repeta is lecsúszott belőle? Ez jóóó!

Lányok,
ma voltam védőnőnél reggel, és kiderült, hogy új védőnénim van, nem az a kis fiatal akinél a múltkor voltam.
Ez kb. 35-40, és elég tapasztaltnak tűnt első beszélgetésre, szóval hepi vagyok!
DE 2 kg-ot híztam a mérlegük szerint egy hónap alatt! Pedig figyelek rá hogy mit eszek, nasi utoljára az ünnepek alatt volt.
Vagy a pocakom és a két görögdinnye méretű mellem nyomná azt a plusz 4 kg-ot amit indulástól felszedtem :shock:

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: