A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Huh:

Zsu: Gratulálok a laptetühöz, ha a következőé, akkor én elkapom, és huss feldobom, mindenkinek jutasson a sors igazságosan, de gondoljunk Macsekra.

még jövök

kispatak
Vendég

Sling Rider a neve annak a babahordozónak,amit márciusban visszahívtak a boltokból,itt a hír:

http://propeller.hu/itthon/1067172-veszelyes-babahordozot-vontak-ki-a-forgalombol-tenyek

azt mondják a szövegben,hogy azért is fulladtak meg a babák,mert a hordozóban nagyon görbe gerinccel feküdtek,és nem kaptak levegőt... Ez akkor másféle hordozóval is előfordulhat,amibe így lehet belefektetni a babát,nem?
Vendég

Köszi csajok a drukkokat! :)

Avarka:
A dzsines a kedvencem, nagyon klasszak! :)

Missancsi:
Szívesen, bármikor! :)

Mia:
Nekem már nem szabad 7 után enni.
Endokrinológus, vagy dietetikus felírt neked vmilyen szénhidrát-diétát?
Ha kell segítség a diéta kivitelezéséhez, szólj, elküldöm privibe.

Béku:
Álomra most ötletem sincs, a neten meg nem tec amiket összírta, szerintem baromság.
A propeller hordozóban tényleg elég furin állt a babák nyaka és feje.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: igen,rossz volt nézni,ahogy feküdtek a babák abban a hordozóban... :shock: :shock:
Vendég

Sajti

Dietetikussal nem beszéltem még, persze endokrinológussal sem! :D
A neten válogattam szabadon az IR diétáról és ott este 10 órát is írnak étkezésre, de a fő lényeg ha jól kaptam el a fonalat, hogy 2,5 óránként kell enni diétás ételeket.
K ügynök is csak annyit mond mindig, hogy szénhidrát mentes diéta!
Nagyon szívesen fogadok minden jó tanácsot, mert alapból nagyon rendszertelenül ettem, ha ettem akkor meg full szénhidrátot!

Ha esetleg van valami jó édesség recepted amit enni is lehet nekünk annak is nagyon örülnék! Nagyon hiányzik az édesség!

p.ü. megy

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Hahó!

Breki: álomhely H.szoboszló. Már holnap indulnék. Olyan jó volt tavaly. Lehet idén kimarad, sőt biztos. Ez a sok kényszerszabadság. Na majd elmegyek itt Pesten fürdőbe, de Szoboszló az más. Elhiszem hogy mennél. Próbáld meghosszabbítani. A vonat tényleg piszok drága. Emiatt vettem a kuponfüzetet is, jó sokat spóroltam vele. Sopronba is azzal utazom, ott 5000 pénzt fogok.
Jó, hogy védőnéni ennyire mobilis.

Fogdokker: annyira sajnállak, hogy féltek tőle - miért? És szenvedni kell meg egy csomót fizetni. Estrella megirnád priviben mit csináltak mennyiért?

Avarka: szépek ezek a falak.

Vicky: ma gondoltam rád. Kicsit kihasználtam a kényszerpihit a volán mellett. Annyira jó volt, csak a lemenő Nap nem, nagyon zavart. Menekültem is előle.

Hajrá Sajti is megjött! Remélem minden ok-s lesz, várok már egy pocakfotód tőled is! És huss dobd a táblit a következőnek, ott se maradjon sokáig.

Már én sem itt, jó éjt!
kispatak
Vendég

kispatak: Lemenő napban nagyon rossz vezetni, nekem is volt benne részem. Mindig olyankor mentem vezetni, mikor apa hazaért, szóval lemenő napban és tök sötétben vezettem egy csomót. Nagyon utáltam. Remélem nemsokára én is mehetek újra vezetni, csak nem akarom fogyasztani a rohadt drága benzint. Ma rákérdeztem a jelenlegi álomautóra egy kereskedőnél, de sajnos nagyon sokat kéne befizetni indulónak és gyed alatt nem igazán kapok hitelt. Ki kell várnom az augusztus-szeptembert. Még abban reménykedek, hogy a párom nagyszülei segítenek egy kicsit. De kérni nem kérnék.
vicky79
Budapest III. kerület

Mia!

Este 10-kor csak a kismamáknak szabad enni (10 gr lassú CH), mert nem szabad, hogy több, mint 10 órán keresztül ne együnk, hogy ne legyen aceton a vizeletünkben!
Amúgy 19 óra az utolsó étkezés, aztán reggel 7!!!!

Kép Kép
estrella22

Estrella

Köszi az infót!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Nekem ez az IR-es dolog nemigen megy,de ma már attól jobban éreztem magam,hogy "rendszeresen" ettem valamennyit!

Igaz,később kezdtem,mint kellene,de tény,hogy este is későn ettem még... :D

Most még kellene ennem valamit,zuram hozott nekem mindenféle zöldséget,meg cottage cheese-t is,sajnos puffasztott rizs szelet nem volt a boltban... :shock: :shock: :? :? :?
de helyette fogok egy kis magos kenyeret pirítósnak,és rákenem arra :D

tegnap evett nővérem fokhagymás pirítóst a sz.gépe előtt (amellett jutok ki a konyhába,mosdóba),és mikor megéreztem,megkívántam!
Tetszett az illata.

No de azóta már hányingerem van tőle,mert bentrekedt a fokhagyma szag,és erősen émelyít... :?

Mindennel így vagyok,megkívánom,és ha eszem is belőle jóízűen,utána a gondolatától is rosszul vagyok!
Vendég

Egyébként ma a fszt-en ült egy rövid szőke hajú szemüveges lány, nemtom, hogy a Konc tanár úrra várt-e v. Skriba drnőre... Talán közülünk való, mert vhonnan rémlik az arca, talán iwiw? Melyikőtök volt az? Árulja el!!! :lol: :lol: :lol:
De lehet, h. képzelődtem... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Kispatak:
A pocak már bőven megvan, így az ünnepek után csodás úszógumisat növesztettem, legalább nyáron nem fogok elsüllyedni a vízben. :lol:
Lakosztályom még kiadó, szeretettel várom a csemeté(i)nket.

Vicky:
Majd szugizzad, hogy nagyszülők segítsenek, hátha sikerál. :)
Én szorítok érte, megérdemelnéd.

Nö pá! Libbenek hanyattkába, nagyon kinyúvasztott a :? mai stressz-szerda.

Jójcakkát! :)

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

Nekem is megvolt a sorsdöntő beszélgetés K gólyásunkkal...én fél1től 2ig ültem ott hogy bemehessek...Mia, te is akkor voltál? lehet,hogy együtt ültünk a váróban...

Jövő hét citológia,uh,mammográfia,Kedvesnek mintaadás, aztán 3. napi vérvétel február elején kb., aztán a következő ciklusban, március eleje környékén inszem. Azt mondta,3x fog próbálkozni inszemmel, utána meg majd meglátjuk.

Úgyhogy Sajti, légyszives javítsd át a táblit, hogy inszemesek lettünk.

Mikortól kell majd szúrni magam? A ciklus első napjától? Vagy a mensi után?
Vendég

kahlan: A ciklus második napján megnéz a doki uh-val és ha nincs semmi gond, akkor a 3. napon szokták kezdeni a szurikat.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Na csak gyorsban...szokás szerint :D

Sajti!
2 alatti Hcg??? az tök jól hangzik a 27. napon!!! Merthogy nem 0. :D
Csak nem????? :D :D :D
Hááát, nagyon izgi lettem ám a hírtől...pláne, hogy nem egyértelmű, hogy 1 vagy 2 csík van??? Ezek szerint másfél csík minimum megjelent :D
na alig várom, hogy pár nap múlva gyere a két bazi erős csíkos teszteddel :D

később jövök.

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Nemsokára indulok a BMC-be,lécci-lécci drukkoljatok,mert annyira izgulok.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Oroszlán!
Nagyon szépen nő már a pocid :D
Veled kapcsolatban is mindig átfut az agyamon, ahogyan Andival kapcsolatosan is, hogy kb ugyanott tartanék...már nekem is lehetne nagy mocorgó pocim... :) Lesz is, csak kicsit később :D
Tavaly Woodyval voltam így :D

Zsuzska!
Drukk!
majd gyere mesélj, mi volt.

Béku!
Tök normális a kajával kapcsolatos "nyűglődésed". :D
Lesz ez még ígyebbül is.
Nekem a terhesség alatt nagyon bejöttek olyan dolgok, amiket addig utáltam, és amiket szerettem addig, azokat meg nem ettem volna akkor... Szülés után azonnal változott ez, de valahogy összekuszálódott :?
Viszont emlékszem, hogy milyen pocsék volt, mikor pocisan valamit a fejembe vettem, hogy azt szeretnék enni és nem olyan volt az íze, mint amilyet akartam
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Avarka!
Na ez aztán a gyerekszoba tuning! :D
Mivel festi ezeket a Tesód?

eszter82
Budapest

Sziasztok, szép jó reggelt!

Kahlan
Én a férjemmel ültem ott, fél 1-től majdnem 3-ig.
A fénymásoló géppel szemben ültünk, srégen szemben a betegfelvételi pulttal!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

húúú...nem semmi, hogy milyen hosszú szöveget sikerült beillesztenem :D

Ma olyan pocsékul aludtam :cry: :cry: :cry:
Azt álmodtam, hogy Lac meghalt! És sírva keltem, hogy mennyire pocsék itt maradni nélküle.
Tudom, hogy az álomelemzés szerint ez jót jelent, de míg rá nem jöttem, hogy álom, addig nagyon rossz volt. Utána teljesen rátapadva próbáltam visszaaludni, és annyira örültem minden levegővételének :D olyan jó volt, hogy ott szuszizott mellettem :D
Viszont ettől az éjszakától úgy érzem magam, mint a mosott kaka :?

Meg már rájöttem, hogy van egy égi jelünk is - remélem :D!
mingyááá leírom, de nem merem megkockáztatni egy ilyen hosszú hozzászólásban :lol:

eszter82
Budapest

Kubu
Egy kis szúrkálás nem vészes, lesz ennél rosszabb is :)
Ügyes vagy a tanulással!
Milyen pelust vettél? Írtad azt hiszem, hogy neked valami olcsóbb vált be

Oroszlán
De jó lehetett hallani a picúr szívhangját!!!
Szép a pocakod!

Béku
Milyen babakocsit találtál?
Na igen, élőben meg kell nézni, melyik mennyire széles és beférsz-e vele a boltba...
Én néztem a Graco mirage-t is, van szép türkizben :)
http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... xazon=1100
Baromi könnyű, meg nem is széles, meg olcsó is, nekem azért esett ki, mert nem volt mózese, bár lehet, hogy az tök felesleges is....
Elvileg ez is újszülött kortól használható, mert ledönthető a támlája. Azt írják, újszülött kortól 3 éves korig...
Ezer éve nem jártam Hajdúszoboszlón, remélem el tudtok menni!
Neked nem is kell IR-es diétát tartani, max arra figyelj oda, hogy többször egyél egy nap és esetleg TK dolgokat a sima fehér helyett...
Én még olivabogyót szoktam nassolni, ha végképp nem bírom tovább, imádom!
Én is ettem egy csomó fokhagymás pirítóst, míg otthon voltam!

Sajti
Jaaaj, te lány, vigyázz magadra, pisitesztnél ne akarj vért is adni!!!
Jó, hogy a BMC-ben tudtak fogadni és nincs semmi baj...
Szóval burgonyapelyhet is teszel a kenyérbe, egyre extrább :)

Andi
Sz. Nem talált semmit, ami indokolná a hányást?
Ha még te sem érted el a kiinduló súlyod, akkor nem izgulok, én még egy kiló mínuszban vagyok és időben jócskán lemaradva...
Nem mondta a doki, hogy ez gond lenne?
Nem tudom, a cukor eredményért megpróbáljak-e elmenni valamelyik nap, vagy ráér az is 26.-án, addig úgysem megyek dokihoz.
Lehet a házidokival iratok egy toxo beutalót, de azt sem tudom, mikor kell legközelebb vért venni. Védőnő is írhat beutalót???

Zsuzska
Neked ki a dokid?
A szülészetről majd beszámolok :) De eddig jókat hallottam róla.
Mondjuk az fura, hogy a babákat csak üvegfal mögött lehet mutogatni, azt hiszem apának is... De gondolom ezzel védik a piciket. Az Uzsokiban, ahol sógornő szült, csak a folyosón volt látogatás és hát sok volt a színesbőrű...
Drukkok mennek mára!!!

Mia
Szerintem mindenképpen menj el dietetikushoz!
Azt mondják, az IR kezelése első sorban a diéta + mozgás, utána jön a gyógyszer!
Én a mensmentisben voltam, azt hiszem 14e volt, de annyit megért nekem.
Volt egy egy órás egyéni oktatás, na utána azt hittem, én már mindent tudok, és mikor vissza kellett mennem a 3 napos étrendemmel, kiderült, hogy egy csomót hibáztam, ami eszembe se jutott volna, jól átbeszéltük!
És nem szénhidrátmentes diéta, azért szükségünk van szénhidrátokra, csak nem mindegy, milyenre és mennyire!
Én a sima édesség recepteket alakítom át IR-esre.

Kispatak
Utálom, ha a számban túrkálnak, meg a fúró hangját, ez a fő bajom a fogorvossal....

Kép Kép
estrella22

Szóval:
Anyuval vettünk még nyáron egy ágyneműhuzatot. Nagyon jó anyaga van, nagyon édi, és meleg! Azzal a felkiáltással vettük, hogy milyen jó lesz benne fetrengeni majd jódarabig, míg pocit növesztek :D
De sajna csak egy személyes takára volt huzat. De annyira tetszett és annyira le volt árazva, hogy vettem kettőt, azzal a felkiáltással, hogy majd összebarkácsoltatom a varrónővel és akkor máris jó lesz a mi 200*200-as takarónkra :D

És mindig csak pakolásztuk, hogy majd holnap beadjuk a varrodába...és tegnap anyu szólt, hogy elhozta és nagyon szép lett :D (azt sem tudtam, hogy beadta)
Nagyon aranyosak voltak, mert nem csak szétszedték a varrást, kivágták a fölösleget és összecsinálták középen, hanem kiméricskélték, hogy arányos legyen és teljesen szétbontották és összevarrták újra úgy, hogy középen vannak a figurák :D
1500 forint volt. ÉÉÉS, így is olcsóbban kijöttünk, mintha dupla méretű ágynemű garnitúrát vettem volna eredetileg a boltban :D
Szóval Eszter okos agya ezt úgy összegezte, hogy babás pocaknövesztéshez szerettem volna ezt a huzatot...teljesen el is felejtkeztünk róla, de végülis pont meglett, úgyhogy majd a punkciós napon jól felhúzza Lacom, és akkor abban fogom várni a pindúrkáinkat és utána abban is fogom növesztgetni, baágyaztatni őket :D

...ilyenkor elgondolkodom, hogy normális vagyok-e :D :oops: :roll: :lol: :oops: :roll: :lol: :oops: :roll: :lol: :oops: :roll: :lol: :oops: :roll: :shock: :lol: :oops: :roll: :shock: :shock:

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Hát, már feladtam, lehetetlen visszaolvasni, annyira pörögtök. Úgyhogy kb, vissza-vissza olvasok, ha valaki kimarad, azért hattttalmas elnézést!!!

Sajti, minden- minden csurim Veled !!!

Látom, február eleje nagyon izgalmas időszak lesz, már várom :D Mert nekem is :D

Kismamáim, hajrá-hajrá! Leendő kismama (mindenki, aki az előző kategóriába nem tartozik bele) HAJRÁ-HAJRÁ!!! és Kispatak, hajrá fogak és vezetés :D

Tegnap voltunk dokinál, megnéztük a szülőszobát, nagyon profi. Végül úgy döntöttünk, hogy tuti, hogy lesz szülésznőnk. Ez az első szülésem, legyen minden megnyugtatós, aztán majd a másodikat már itthon két ugribugri nap között apa is megoldja )) (na jó, csak viccelek ) Találkoztunk vele, kedves és nagyon nyitott…
A doki is jó fej volt. Hogy ne kelljen CTG-re járni a többi kismami közé (iszonyú sokat kellett várni ott AFP-re is, meg betegek voltak…stb), a kórházba fogok járni, szerda esténként. Olyan jó volt ott, a szülőszobán. Épp akkor született egy baba, egy meg vajúdott. Nagyon nyugodt hangulat, otthonos, szóval teljesen jól éreztem magam. Kb. 20 percig tartott. Ha valakinek van kedve velem jönni valamikor (és szétnézni a János szülészetén), akkor elkísérhet 
A babómmal minden happy, jó helyre van befordulva, van vizem szépen, nem nyílik a méhszájam… a doki most kb. 2900 g-nak tippeli, és még van 4 hetem… Szóval, kezdem egyeztetni Alberttal, hogy mi lenne, ha nem jan 10-re raknánk a nagy kalandot, hanem 1-re… Már nagyon nyűgös a vége, napról napra rosszabb. Nehezen mozgok, fáj minden, kiszakad a hasam, nyunyis vagyok egész nap, minden jön vissza, csak azért rosszabb, mint a terhesség elején, mert csakis gyomorsav ízben... (de nem vizesedek, nincs aranyér, nincs stria és végigalszom az éjszakákat :D )

Kérdeztem most a kórházban, hogy hahó, mikor pakoljak össze? Mondták, hogy tegnap… Szóval, hétvégén elkezdjük akkor összeszedni. A Jánosnak van egy tájékoztató füzete, ha kell hozok el kedden és bescenneljük. Abban minden annyira jól benne van. (Több listát láttam már mindenféle fórumon, de eddig a Jánosét találtam a legösszeszedettebbnek).

Megosztom, hogy hova járunk, hátha hasznos:
- Jánosban van szülésfelkészítő előadássorozat, több alkalmas, de naggyon jó. A szülésznő jó fej, picit vicces is és mindenről nyíltan beszél. Nem konzervatív, de nem is egy otthonszülős. Szerintem annyi hasznos infot tartalmaz, amit máshonnan nem nagyon tudhatsz meg.
- Kismama torna, nagggyon jó és egy nem elszállt dúla tartja, aki iszonyú jó fej! A kismama torna alatt kb. minden szülés körüli témát körbejárunk, így akár szülésfelkészítőnek is felfogható. Én tőle sokkal több hasznos infot tudtam meg, mint a védőnénimtől, pedig ő is jó fej!
- Ugyanez a dúla csinálta a papás szülésfelkészítőt is: Hovorka Tünde www.dulavagyok.hu. A Jánosban már sok szó esett a papák szerepéről (nagyon támogatják), Tünde pedig jól elmagyarázta, hogy pontosan mikor és miben tudnak nagy kincsek lenni. Gyakorlatokkal is. 5000 Ft volt / pár, szóval szerintem nagyon is megérte! Főleg azoknak jó, akiknek nem lesz dúlájuk és a papa lesz a lelki-testi támasz. Franti tök magabiztosan jött el, végre tudja, hogy mi lesz, mi mi után történik, melyik kifejezés mit jelent, mi az ő dolga ott pontosan.
- Egy ismerősön át kaptunk lehetőséget, hogy ingyen részt vegyünk a babagondozas.hu egyik előadásán. Brutáldrága egyébként, és fele annyit sem ad, mint a Jánosos felkészítő. De mivel ingyen van, elmegyünk :D Mi a 2-st választottuk. Szombaton lesz, meglátjuk.

Nagyon sok olyan kérdés van a szülés körül, amiben egy kismami dönthet. Nekem nagyon tetszik hogy a Jánosban amikor kérdeztem, mindenhez pozitívan álltak. Van egy olyan doksim, ami egy szülésterv, ha gondoljátok és kell valakinek, írjon és átküldöm. Némelyik elég elvakult, némelyik pedig egyértelmű, de ezek mellett fontos, hogy tudja az ember, hogy hogy áll egy kórház a beöntéshez, a gátvédelemhez, a szülés utáni pillanatokhoz, az apu szerepéhez…stb. (jó sok ilyen van.). Pl. nekem nagyon szimpi, hogy ha akarsz, kérsz beöntést, ha nem, nem. Nekem ugye elég erős emésztési problémáim vannak a terhesség alatt, én mindenképp kérnék, hogy szép környezetbe fogadjuk a kicsit :D Van olyan kórház ahol kérdezés nélkül beadják és van olyan, ahol egyeltalán nincs is hozzá már semmilyen eszköz…

na, nem okoskodok itt, csak gondoltam, megosztom veletek, amim van :D Én nem vittem túlzásba a terhességgel való foglalkozást, nem figyeltem jeleket, nem olvastam utána neten :) De ezek a foglalkozások tényleg nagyon hasznosak voltak.

Kép
mieza

Sziasztok!

Sajti-én ücsörögtem ott szerda de. ,Tanár úrra vártam.
Lemaradtam egy kicsit,lehet spontán babó?

Eszti-febr.1-jén punkció v. ET neked?
Ha jól számolom nekem 1-jén ET lesz.Rem. találkozunk. :lol:

SzámosPancsi
pancsi790204

Eszter:
Cuki ez a story az ágyneműhuzattal! :) Szerintem teljesen normális gondolatok ezek, akár ha csak úgy is nézzük, hogy a Titok mit mond!!!!!!!
Nem véletlen szerintem se, hogy anyud pont most csináltatta meg!!!!! :)
Az ilyen pozitív kis "hülye" löketek szerintem annyit számítanak.... bár ezt sokan - akik nem ilyen topánban járnak mint mi - nem is sejtik!

Estrella:
Azt mondta Sz. hogy ez még nem kóros hányás, akkor lenne gáz, ha mindennapos, napi többszörös lenne, és főleg a folyadék se maradna bent...de akkor már kb. kórházban lennék és nem a pelenkázóért meg a baldahinért futkosnék :) :):) :)
Persze figyelni kell rá így is, nem véletlen a soronkívüli labor ematt...de mondtam Sz-nek, hogy nagyon fegyelmezetten kezelem a helyzetet és ha ki is jön valami a lehető legrövidebb időn belül "újratervezés" és az már sikerrel szokott járni.
Szóval ilyen a szervezetem, anyám is hányós volt velem jó sokáig.... úgyhogy amíg a gyerek rendben van, nem is akarok vele túlságosan foglalkozni :) Stimuknál is voltak rosszulléteim, valszeg a hormonok miatt van most is... így reagál a szervezetem.....Persze, így hogy nem az evés körül járnak a gondolataim és nassolni se nassolok nem híztam még, na puff. (néztem más fórumokat, pl. hoxás, ott a velem koruak 7-10-12 kiló plusszoknál tartanak most..).. de még majd a fele hátra van, jönnek itt még majd kilók biztosan nekem is... addig meg már egész megszoktam a mindennapos émelygést és időnkénti vukkot... :shock: :shock:

Zsuzska:Ejjha, ez a nap is eljött!!! :) Lassan értetek fogunk izgulni itt..... De jó!!!!!! :) Majd gyere, mesélj mi volt ma bmc-ben... :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Falfestékkel festi Húgom a képeket!
A lovat egy ismerősnek most készítette, de a többi a csajok szobáit díszíti!

Eszter,
Neked a gonapeptylt a mensi 22. napjától kell szurkálni végig? Mi még nem kaptunk papírt. Azt tudom, hogy 26-án kell menni UH-ra és vízeletvizsgálatra.. meg fog jönni a menstruációnk?

Köszi,
Avarka

Kép
avarka

Pancsi!

Én csak gondolom egyelőre, hogy febr.1-én lesz valamim :D
De ha a tavalyi menetrend szerint mennek a dolgok, akkor nekem febr. 1 a punkció lesz. :)
De jóóóó! ET-d lesz akkor :D :D :D

Mieza!
Örülök, hogy jöttél.
És annak is, hogy minden rendben van veletek :D
Drukkolok, hogy Albert a Ti kívánalmaitok szerint érkezzen meg! :)
Biztosan hajlandó kompromisszumot kötni veletek :) Ha azt mondjátok, febr.1, akkor csak beadja a derekát :)
drukkolok :D

eszter82
Budapest

Huhh,van termés megint...

Eszter: szuper jelek,én hiszek bennük!!! :D
majd kérnék egy fotót arról a jó kis ágyneműgarnitúráról! :)

nem is beszélve a sorozatos laptetőidről... :roll: :roll: :D :D :D :D
A kajákkal most a legnagyobb bajom,hogy nincs köztük olyan,amit kívánnék,így minden nap valamit magamra kell kényszerítenem!
Egyedül a savanykás gyümölcsöket nem kell erőszakolnom,azok valamelyest megnyugvást hoznak :D

Hazaért párom,megmelegítette a maradék bolognai-t,és rá kellett jönnöm,hogy nem az én ízérzékelésemmel volt gond,ő se érezte semminek az ízét! :lol: :lol: :lol:

Mieza: húúú,Te már nagyon a célközelben jársz :D
de inkább febr. 10-et akartál írni,ugye? :D
Klasszak az infók a felkészítőkről,így azért mindenkinek könnyebb a döntés!
A beöntés dolgot utáltam a műtétem előtt,de azért szülés előtt biztosan hasznos,ott azért minden jöhet... :roll: :roll:
megnéztem egy szülésfelkészítő dvd-t,abban elmondják,hogy a kitoláskor épp olyan kényszert éreznek a nők,de az akkor leginkább a baba,és hogy tegyenek is úgy,mintha AZT ürítenék... :D :D

Ez a Parentis szülőképző dvd-je,amit végignéztünk párommal,abban is van szó mindenről,mutatják is élesben az egész folyamatot több nő segítségével,akik az elejétől kommentálják is :D
Vendég

Mieza!

Egy tündér vagy hogy ezt így összeszedted és leírtad!!!

Én egy ilyen szerda esti kórházas bejárásra szeretnék csatlakozni mindenképp Hozzátok, ha lehet minél előbb!!! :) lehet már egy ilyen látogatás alkalmával is az egyre kialakuló félelmeimre megnyugtató hatással lenne, ha látnám a helyet, a környezetet, mi vár rám...stb...

És a doksikat is megkérlek, hogy küldd át, minden érdekel!

andrea-1

Ja igen,én is szívesen csatlakozom egy szerda estén,ha épp nem fetrengek :D

mivel majd csak februárban derül ki,hogy a dokim elvállal-e,még simán lehet,hogy János kórház mellett kell majd döntenünk.

Amúgy jó lenne,csak messze...
Vendég

Avarka!
Igen, megjön majd...de lehet hogy csak kicsit furán!
Igen, a 22. napon kezdtem szúrni, és a punkcióig kell is folytatni!

Andi!
Nekem tavaly a babakocsi hozta a rossz hírt.
Ugye égen-földön hármasiker kocsit kerestünk.
És csak EGYETLEN darab volt belőle a Brendonban és mondták, hogy ha azt elviszik, kb 2 hónap míg lesz ismét...
És éppen autósülést néztünk az Árkás Brendonban, mikor áttelefonáltak valami színkód miatt. És mondtam a csajnak, hogy ha már vonalban van a Váci úti Brendonnal, akkor kérdezze meg nekem, hogy megvan-e a 3as ikerkocsi! És az volt a válasz, hogy tegnap eladták...
Emlékszem, csak szorítottam Lac kezét, néztem rá könnyes szemmel és azt mondtam, hogy ez nagyon rossz jel! Akkor lehet hogy nekünk nem is 3-as ikerkocsi kell majd?
Azt mondta, nyugodjak meg, ennyire csak nem hiszek a jelekben.
De igen, én hiszek ebben...akkor még nem gondoltam, hogy 2010-ben egyáltalán nem lesz szükségünk babakocsira... :(
Szóval én figyelem a jeleket :D
És most csupa jó jel van :D :D :D

Felvételi:
tegnap kitöltöttem a jelentkezési lapot...HA gyesen, gyeden, vagy tgyás-on lennék, lenne plusz 40 pontom :!: :!: :!: :!:
Az nagyon kéne. Azzal tuti 100% hogy meglenne a pontom!
Idén ha meglesz, akkor örülök, ha nem, akkor majd jövőre a gyed-es, gyes-es pontokkal növelve újra próbálom :D
csakazértsem hagyom magam! Be szeretném fejezni a jogot végre :D

eszter82
Budapest

Béku!

Nekem a hányingereket is elmulasztotta sokszor a mirelit savanyú gyümölcs! :) félig kiolvadva tömtem magamba :D
Nyáron el is tettünk csomót, hogy majd most legyen a babanövesztős időszakban :D

eszter82
Budapest

Eszter: igen,a mirelit ribizli nekem is bevált,már 5 kisebb dobozzal feléltem :D

Vissza is kell majd pótolnom,mert nővérem szívrohamot kap,ha meglátja :lol: :lol: :lol: :lol:
de az tényleg olyan jólesett!!

most kizárólag a zöldségek és gyümölcsök mennek le,ezeket szívesen eszem,de semmi mást!
és a mai tejfogyasztásom után is görcsölt a hasam,pedig minden nap jót kapok,nem lejárt tejet ittam,ez tuti...

lassan le kell mondanom a tejről? :shock:
Vendég

Kubu, megkérdezetem a cseppet, de nálunk sincsen! :(
Nagyon kis cuki Liza. :lol:

Andi, Oroszlán ezek a pocakfotók fantasztikusak!!! :lol: :lol: :lol:
Olyan jó volt az a 9 hónap.
De nem panaszkodom most is fantasztikus!

Tegnap megkaptuk az oltást. Nem is sírt a drágám, persze az ölőztetésnél már inkább. Utálja a sapkát, ha felrakom a fejére sír.
A combija azért fájt neki utána, mivel amikor hasra fordult és megnyomta neki akkor sírt ám rendesen. Folyamatosan produkálja magát, mivel múlt hét óta hátról hasra fordul és ezt folyamatosan csinálja.

Most meg mérges Lili, mert a kutya nem vele foglalkozik. Ül a hintába ő beszél neki és ilyenkor a kutya eléfekszik alszik v. nézi. Most meg a kutya elment, és Lili nem látja, persze hogy balhézik a kisasszony! :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Estrella, köszi a linket, pont most hétvégén nézzük össze, hogy mi kell még, mi nem :) A Minimanóba akartunk menni :D

Eszter, ez szerintem is egy jel!!! Ha kell a 40 pont, akkor kell. Akkor nincs mit tenni!!! Harjá, nagyon szurkolok, hogy az ágynemű is segítsen bevonzani a várvavárt csodát :D
Örülök, hogy a dokinéni neked is bejött. Ha van kedved, akkor szívesen elolvasnám a tapasztalataidat privát (ha csak pár szóban is)

Ann, akkor elsején gondolok rád, ha Albert mégsem aktivizálná be magát a kirepülésre :D

Békus, nálad is repül az idő! Neked is olyan Navis „lenyelt egy görögdinnyét” pocakod lesz majd szerintem. Nekem senki nem hiszi el, hogy beléptem a 9. hónapba. Mindenki azt mondja, hogy kicsi a hasam.
Tegnap, ahogy a nagylaborba vittem le a vérvételi mintét, megkérdezte a nő, hogy minek lesz. néztem, rá, nem értettem a kérdést. Mire ő tök idegesen: Terhességi vércsoportvizsgálat? Ön terhes?
Fura volt egy hordóval a hasamon azt mondani, hogy igen…
Na, erre már kezdek ugorni, ha még mindig nem veszik észre rajtam!!!
Én csak kéthavonta megyek a védőnőhöz :D A mostani hetet is kihagytam :D A múltkor megsértődtem, mert hétfő 2-re hívott. 2-6ig van ott. Csak ám a gyerekrendelőben van, ahol 1000 beteg gyerek rohangált, prüsszögött…stb. 1óra 10 percet vártam rá! Az egy dolog, hogy f3-kor esett be, de odahívott még 3 lányt rajtam kívül. Mikor beértem (2. voltam!) mondta, hogy bocsi, nem gondolta, hogy mindenki 2-re jön. Akkor meg miért mondta, hogy 2-re menjünk? Most nincs kedvem menni… De talán jövő héten még egy utsó körre rászánom magam.

Oroszlán, nagyon szép pocid van!

Kubu, nagyon ügyik vagytok a kiscsapattal. Apának megy a nagy szurkolás!

Macs, olvaslak ám, rendszeresebben, mint ahogy a fórumot követni lehet. Ezek a lányok őrülten termelnek. Én is imádom a teljes terhességet. Mindig riogattak és sosem hittem el. Na, most a 9.ben már elhiszem, nem csak legenda, hogy nyűgös a vége. De szuper, hogy a többi jól ment. És nekünk is lesz nemsokára egy olyan csodaszép kiskukisunk, mint nektek!

Vicky, nekünk lesz keresztelő és a Franti nagynénjét kértük meg, aki már igaz, hogy idős, de nagyon jó fej, nincs gyereke, szóval könnyekig hatódott. A Franti szülinapján lesz Prágában és megkapta a feladatot, hogy szervezze meg, ahogy tetszik neki :D ) Ezzel pipa :D
Avarka, ezek a falfestmények nagyon aranyosak :D Nekem kicsit intenzívek, de tényleg gyönyörűek!!!

Andi, neked is nagyon édes a pocid :D Most örülj neki, a vége már nem ilyen buli :D ))) Néha úgy lecsatolnám pár percre. Mint amikor a szorító melltartót egy kicsit kikapcsolod. csak egy kicsit… csak 1-2 percre :D ))
Úgy érzem magam, mint a Piroskában a farkas, akinek köveket varrtak a hasába a nagyi és Pircsi helyett…

Csajok, ahogy voltunk a szülésfelkészítőn, minden pár leült és mint akit odaragasztottak, ültek több órán át. Mi meg egyfolytában ficeregtünk Frantival. A baba a pocimban is végig nyomta. Oda is súgtam, hogy nem véletlen, hogy Albert ilyen sajtkukac, a szülők közül is csak mi izgünkmozgunk végig :D ))
Tegnap rárakta a CTG-t a pocakomra a szülésznő. Albert nem nagyon szereti, ha valami picit is rakta van a hasamon és őt korlátozza… olyan szinten kezdte rugdosni azt a kis vacakot, hogy végül le is rúgta. Kicsit furi volt, hogy a doki és a szülésznő is nagy szemekkel nézte, hogy milyen ereje van és mennyire ki tud lógni a hasamból… Aztán jól odaerősítették duplatépőzárral :D A CTG 15 perces volt, a lényege, hogy kell benne lennie nyugalmi és mozgós fázisnak is… Na, mi nem a mozgásra vártunk, hanem a nyugalmira :D És előtte a teljes vacsit és a teljes kocsiutat is végigbulizta…

Andi, akkor gyere jövő héten szerdán :) 6 után indulunk tőlünk, kocsival. :) Breki, ha kiderül a doki kérdésed, akkor te leszel a következő körös :)

Kép
mieza

Woody: tündéri lehet Lili,ahogy magyaráz a kuttynak :D
még jó,hogy felháborodik,ha a hallgatóközönség faképnél hagyja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a BMC-ből!!!Nagyon kevesen voltak,csak 3 emberke ücsörgött,mintha nem is a BMC-be mentem volna be.
Megkaptam az injekciókat,jan. 29-én kezdjük a szurizást gonapetyllel,február 11-én ultrahang.Juppééé!!!Haladunk!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hajrá Zsuzska!

Kép
mieza

Mieza: már azon a videón csodaszép pocakod volt,sőőőőt,dec. elején,mikor meglátogattál,akkor is!
le se tagadhatnád a babát! :)

Nem is értem,hogy nem veszik észre?

Gondolom jó csúcsos lesz a pocakom,már most is úgy kezd nőni,mintha csak azon a részen akarna csúcsosodni,ahol a "kockák" jelen(né)nek meg,nem teljes szélességében,és ez is csak köldöktől lefelé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rossz,hogy várnom kell a doki döntésére a genetikai utánig...
Neked addigra már meglesz Albert,mire nekem kiderül,elvállal-e véglegesre a doki! :D
Vendég

Zsuzska:
Először is boldog szülinapot kívánok Neked!!!!!!! :)
Remek, hogy hamar végeztél és megvannak a szurik, hamarosan már azt taglaljuk majd, hogy hány petikétek lett!!!! :)

Mieza: Oké, köszi!!! Szerdán megyek akkor, már nagyon várom!!! :)

andrea-1

Zsuzska: de klassz,nagyon örülök,hogy máris sínen vagy! :D
meglásd,most tuti siker lesz! :)
Vendég

Woody, nagyon édes lehet a kutyával. Már alig várom, hogy itthon milyen lesz az összhang :)
Most Kairó nagyon rosszul viseli a dolgokat. Mivel itthon semmi sem változott, tuti, hogy én sugárzok ki valamit, ami ilyen hatást vált ki belőle. Megint szökik. Nem megy el, mert Pannit nem hagyja itt, de kirágja magát. Most visszük magunkkal mindenhova, mert nem vagyok hajlandó ezen stresszelni. Ülnek a dokinél a kocsiba, az Árkádba... mindenhol :)
Szerintem most engem nem igazán tekint falkavezérnek, inkább olyan védendő személynek. Állandóan koslat utánam, bújik és órákig ül, nézi a pocakomat, ahogy mozog. áááá.

Kép
mieza

Mieza: nekem most már csak cicám van,de ő is érzi a dolgot,pedig még nem is látszik.
A beültetés óta tudja,mi történik,hihetetlen!
Teljesen megváltozott,mindig valahol messzebb feküdt le,persze úgy,hogy rám lásson,és csak figyelt.

Eredményhirdetés után,mikor már itthon voltam ismét,le se tudtam vakarni magamról,de úgy,ahogy még sose ragaszkodott! :D
netezés közben a lábamra fekszik,és ha ledobom,azonnal visszafekszik újra,úgyhogy esélyem sincs mondjuk felállni annyi idő alatt,ő meg meg van sértve a visszautasítás miatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

minden lépésemet figyeli,legmélyebb álmából is felpattan,ha elhagyom a szobát.
Ha a fürdőszobába megyek,ott ül előtte,és várja,hogy kijöjjek! :D :D :D :D
Vendég

Köszi Eszter!

Úgy látom most mindenki gonapeptylt kap!?.. és a protokok is ugyanolyan!

Sikerülnie kell mindenkinek! Jön a tavasz, rügyezni fognak a fák és nyilnak a virágok!

A pocakokban pedig ott figyelnek majd a kismanók!

Kép

Kép
avarka

Estrella: néztem én is a Graco-t,de tetszett még a Jané is,csak az piszok drága....,minimum 160e...
Súlya miatt néztem még a Chipolino-kat is,ezekből persze mind volt türkisz :lol: :lol: :lol:

néha én se értem,melyik miért jó újszülöttnek is,mert azt a részt hiányolom,ahol teljesen vízszintesbe lehet fektetni,márpedig újszülöttnek tudtommal olyan kell...nem?
Vendég

Woody!
Ez nagyon tecccccik nekem, hogy Lili reklamál, ha "csak" az emberi faj képviselői figyelnek rá...igaza van! A négylábúaknak is körülötte van a helyük :D :d :D
ÉÉÉÉdes lehetett nagyon! :D

Mieza!
Vicces lehetett a CTG :D
igen...mások fordítva szokták csinálni! :D a nyugalmi szakaszt kivárni nem mindenkinek olyan nehéz. :D
Pocak lecsatolásról annyit, hogy én kb 1 hét alatt szoktam meg, hogy nincs rajtam elől plusz 6-8 kiló.... szüléskor lekerült a súly elölről, és majdnem hanyatt dobtam magam mikor felkelhettem... :shock:
Biztosan nagyon várod már a végét, egyrészt az általad leírt "kellemetlenségek" miatt, másrészt, hogy végre kezedben tarthasd a Kisfiatokat :)
De hamar eljön ez a pillanat!
Küldünk febr. 1 környékére néhány frontot, ami kiparancsolja belőled Albertet :D

Zsuzska!
De jó!
Akkor most már ti is rohamléptekkel indultok velünk együtt az ősszel szülők táborába :D

eszter82
Budapest

Andi, Oroszlán: gyönyörűek a pocakok!

Mieza: hajrá!

Sajti: mit jelent az, h 2 alatti? Tehát akkor valamennyi volt?
És a teszt is kérdőjeles?

Mi még mindig bacit írtunk, jövő kedden megyünk konzultációra Sz. dokihoz, hogy kezdhetjük-e a második inszemet.

Kép
lujzici

hihetetlen...mire válaszolok valamire, írtok 8 új hsz-t... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

eszter82
Budapest

Avarka!
szerintem a long eleje eddig is elég hasonló volt...decapeptyllel kezdődött legtöbbeknek...a folytatás volt változó!
De a deca megszűnt, vagyis átkeresztelték Gonapeptylre :D
Persze hogy mind babásak leszünk :D

eszter82
Budapest

Na tessék :D
Lujzici!
Most látom, hogy te is előkerültél :D
De jó, hogy már a konzi jön :D

Biztosan hamar belevághattok ti is!
Már annyit baci írtóztatok, hogy csuda!!!

eszter82
Budapest

Mieza, én mindig azt mondom, hogy ezek a kis állatok nagyon okasak.
Kairó most érzi, hogy változás lesz. Ez nálunk is így volt, megérezte a dolgot. :wink:
Visszont most meg nem tegint már falkavezérnek engem, rosszabb lett, nem mindig hallgat rám. Persze a férjemnek mindent megcsinál.
Szerintem kicsit sértve érzi magát, hogy eddig ő volt a központ, most meg ugye Lili.
Ja és mi úgy vettük észere, hogy Lilit egy tárgynak tekinti, nem nagyon foglalkozik vele.
Viszont a gyerek annál inkább. :D Ha nagyon sír és nem sikerül azonnal megvigasztalni, akkor hívom a kutyát és csodák csodájára azonnal csönd lesz és vigyorog neki. :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: