A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nekem is jobb lenne úgy,ha csak lemásolná az eredményeket,és nem csináltatna meg velem mindent újra :?

Amúgy aranyos,csak bizonyos dolgokat feleslegesnek érzek :)
Dehát inkább túlbuzgó legyen,minthogy kimaradjon valami!

Remélem mire mennem kell a genetikai után,addigra jobban leszek,mert jó lenne már kimozdulni,és elég ciki lenne rögtön arra kérni,hogy ő jöjjön :)

Most akármit eszem,elkezd csikarni a hasam. :?
Vendég

Eszter: hajrá jog! Nem könnyű azt gondolom. Mi leszel, ha nagy leszel, és mi van most - ha nem titok!?
T. keresztanyu remélem csodát tesz!

Breki: a wellness utat irtam, hogy Woody is volt a babával, igaz nem w.uton, de vitték magukkal pihenni, és milyen jó volt nekik! Ezeket a vizsgálatokat hol nézi a védőnő, hová kell menni? Régen ilyen tuti nem volt.

Ancsi:további jobbulást!

Macsek: olyan jó látni téged itt. Olvasom a blogodat, nagyon tündéri Baluci, pocakosodik ő is, csak persze más értelemben. Nagyon-nagyon sokat gondolok rátok!

Vicky: ma irány vezetés, gondolok rád

majd még jövök este

kispatak
Vendég

Kispatak: mennem nem kell sehova,a pisit a lakásomban nézte meg egy belelógatós teszttel,és egy ősrégi vérnyomásmérőt használt még :)
mérlege is van,és hordozható szívhang-hallgató készüléke,ami már bárki számára beszerezhető :)

Az a baj,hogy nekem még pocakosan kéne menni a wellness 7végére,és hát ilyenkor nem szerencsés sem az áztatás miatt,sem a bacik miatt :?

mennék én babával,de emlékeim szerint addigra lejár az utalvány,amit kiállítottak.
Vendég

Békus, szerintem írj hívd fel aki az utalványt kiadta és mondd el mi a helyzet. Ha normálisak, akkor meg fogják érteni és szterintem meghosszabbítják. Lehet, hogy annyit kell még, hogy írásban is ell kell küldeni hogy mit szeretnél. Próbáld meg, hátha sikerül. Most otthonról úgyis van időd ilyeneket intézni. Szerintem veszteni nem vesztessz vele.
ann74

Ann: igazad van,egy próbát megér :)
Egyébként a hotel állította ki az utalványt! :D
Vendég

Képzeljétek,este rendeltünk pár kaját nekem,ebből a bolognai-t mára,hogy ne kelljen főzőcskéznem ájuldozás közben,most eszem,és míg melegedett,isteni illata volt!!! :)

Elkezdtem enni,és SEMMI íze nincs!!
Pedig jól néz ki a ragu,ami rajta van,nagy adag sajtot is raktam a tetejére (ezt is ők mellékelték),és egyik részének sincs íze :?

este ettem tőlük tárkonyos ragulevest,olyan jót még sosem ettem :)
annak nagyon jó íze volt,így ehhez már nem is kezdtem hozzá,így örültem is,hogy mára milyen finom ebédem lesz :D
Vendég

Akkor hajrá Béku! Sztem sikerülni fog. Csak az a lényeg, hogy legyen róla majd írásos leveled tőlük, hogy engedélyezték az utalvány meghosszabbítását x ideig.
ann74

Ann: mivel (még mindig) nincs telefonom,egyelőre csak email-ben tudok kommunikálni... :)

lassan nekem csicsis :D már egy órája csak nézek ki a fejemből,de látni nem sokat látok :lol: :lol: :lol: :lol:

na jó,előtte egy kis kivit legyűrök,csakis a C-vitamin miatt :D
Vendég

kisbeeka: Én 17 hetes voltam mikor Olaszországba mentünk nyaralni. Pedig akkor már cukros is voltam. Szóval akkor már szerimtem mehetsz, csak ne áztasd magad. Nekem ilyen pisis teszt nem volt. És cicivizsgálat sem, csak a szoptatás befejezése után.

kibu: Lizi bébi gyönyörű.

andi: Szép pocak. Már akartam kérdezmi, hogy nem kell-e majd kölcsönbe az a fehér ruhácska, ami Barbuson a szavazós képen volt. A többieknek azért nem ajánlottam, mert ez egy nyári ruha. Ha lesz majd keresztelő és szeretnéd, akkor megdumáljuk. Na jól előre szaladtam. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Túléltem a terheléseset.
Kaptam egy bónusz szúrást, a nő nem találta el a vénám, hiába szóltam előre, hogy nincs…
Hosszú azért ez a 2 óra ücsörgés. Ráadásul csak az a hülye terhesnaplós könyv volt nálam, bár agyilag úgyis a nullán voltam... Csajok, ez a terhes liba csak arról nyávog benne, hogy aznap hány vaníliás karikát meg kókuszgolyót evett meg, és hogy a dokijának nem teszik, hogy hetente hízik másfél kilót, úgyhogy elkezd Atkins diétázni, de azért tolja be a kókuszgolyókat...
Jövő péntekre lesz meg az APF eredménye, de 26.-án kell mennem uh-ra, addig nem is megyek érte, nem fogom feleslegesen stresszelni magam. Utána megyek csak dokihoz, február elején.
A cukor meglesz holnapra, szerintem azért sem megyek, tuti csak 4-ig lehet és munka mellett nehéz megoldani.
Viszont bemondásra tényleg megcsinálták a Wassermannt meg az ellenanyagot, bepróbálkoztam a toxoval, hogy azt még nekem nem csinálták, de valami 7000 Ft-ot kellett volna fizetnem, így inkább nem kértem :)
Fogdokinál semmi jó nem volt, vagyis jól tudtam, hogy két fogam között lyukad és persze mindkettő… Ezt a kettőt betömte, még van egy pici lyuk, azt majd legközelebb, meg akkor szedi le a fogkövet. Így még a kiskönyve sem írt be. Jó drága volt, de kellett.
Férj nagyon aranyos volt, azt mondta, olyan fájdalmas arccal jöttem ki a dokitól, meg ma reggel is sajnált minket, hogy mi nők mit ki nem állunk a babáért, hát még ha tudná pár ember kálváriáját a BMC-ben...
Barátnőm küldte ezt a linket, szülinapi akció a Minimanóban:
http://etc.minimano.hu/szulinapi_kedvez ... aptar.html

Béku
Ugye milyen szép a türkisz??? :) Jó fiúnak is, meg lánynak is!
Jó ez az Andi féle, nekem is tetszik: http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
Nekem azt mondta a dietetikus, hogy két étkezés között nem ehetek, de néha én sem bírom...
Müzliből elvileg nagyon keveset szabad enni... Én szoktam otthon méregetni, de mondjuk amit tízóraira ehetek, az 2 dl tej és talán egy kanál müzli, aztán ki is lőttem a 20 gr CH-mat :(
Hova mehetnétek wellnessezni???
Én eddig kétszer voltam védőnőnél, egyszer sem kért pisit, azt mondta, akkor hozzak, ha magas a vérnyomásom. Mérni mért mindkétszer súlyt és vérnyomást is. Szívhangot sem nézett. Sőt, cicit sem :)

Andi
Hihetetlen, hogy te még tényleg nem kaptad el a toxo-t....
Hát igen, imádom a tatárbifszteket, és már négyszer volt, mióta nem ehetek :(
Anyu 60. szülinapján, unokatesóm szülinapján, céges vacsin, meg volt valahol mégegy... Strigulázom! :) Szoptatás alatt vajon lehet enni...?
Jaaaaj, ez a lepkés falmatrica nagyon szép!!!
meg a cicás is aranyos, bár én nem vagyok oda a macskákért, de ez tetszik :)
Nagyon szép a pocid!!!
Rúgdos már nagyon?
Fura, mert tegnap én is éreztem a mozgását, férj odatette a kezét és ő is, pedig még nem kéne :)

Zsuzska
Köszi a tippet, végül nekem sem kértek beutalót reggel, nem is értem... Bár elég bénán vesznek vért a Margitban, a János kh jobb volt.

Judit
Kavarós HR-es a HR vezető, szóval kicsi vagyok én ahhoz, hogy leállítsam, így már csak a főnökömben bízom...
Mi volt eddig a beosztásod, ha nem titok?
Én autóiparban vagyok, és a válság alatt is vettek fel végig embereket, remélem nem két év múlva üt be a krach.
Én sem bánnám, ha nem csináltattam volna AFP-t, úgy tudom, rengeteg a fals rossz eredmény, barátnőmmel is eljátszották, úgyhogy én majd az uhut figyelem.

Kispatak
Fura nálunk a HR, az már biztos!

Kubu
Vajon kire ütött kis Liza a sok energiájával??? :)
Drukkolok, hogy apa munka ügyben jó döntést hozzatok!

Eszter
Jól döntöttél, add be a jelentkezésedet, veszíteni nem veszíthetsz!

Zsu
Én itt voltam endokrinológusnál, azonnal kaptam időpontot:
http://www.professional-kft.hu/
Olcsónak nem olcsó, kb mint a mensmentis, de nekem számított az idő

Kép Kép
estrella22

Andi,
de csini pocid van !

Eszter,
naná hogy jelentkezz, olyan ügyes csajszi vagy !

Judit,
megdumáltuk, Liza keze elkelt :-)

Breki,
hidd el jó az a pisivizsgálat meg vérnyomásmérés ! komolyan mondom !!!! fehérje okozhat gondot ! na és a vérnyomás is, jobb azt figyelni tudod koraszülés stb. stb.
nálam úgy volt hogy dokim csak uhuzott, védőnénim (én mentem) mért, pisi, vérnyomás és gyors beszéd ha kérdésem volt, Marcinál sok volt és jól esett, sőt Lizával is rendesen mentem mindig de pikk-pakk mindig elintéztük mert kérdésem nem sok volt :-)
jaaa ha meg házhoz megy akkor mi a gond ? :-)
wellnessen mi voltunk apával, Marcipocakkal, mivel én 5 hetes koromtól veszélyeztetett voltam no szex, no ülőfürdő így az én pihim abból állt hogy vittem egy könyvet kiültem a medence szélére, lábat lógattam egész nap és olvastam :-)
a másik amit javasolni akartam, de Ann már írta is hogy módosítani, tutkóra benne lesznek !

Estrella,
ügyi voltál szúrással és fogdokival is.
Liza asszem rám ütött, úgyhogy nem reklamálok :-)

egyik tantárgyat kívülről-belülről gyönyörűen megtanultam, most megyek Marcusért és pelusért az Astiba.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andi: ugye milyen jo erezni ahogy rugdos? nekem ezt dec. 30-an kezdte (fel is irtam magamnak a datumot, hogy majd a naplocskajaba is be tudjam irni:) nagyon csini a pocakod:) remelem hamarosan tudsz rendesen enni es vuk tenyleg odebb all toletek...

ma voltam vedononel – nekem nagy szerencsem van vele, szimpatikusak vagyunk egymasnak – es most eloszor meghallgattuk a Picurkank szivhangjat, 148-at vert percenkent, ami pont jo:) nagyon jo volt hallani es ahogy fekudtem az agyon lattam, hogy feloldalas a hasam, total a jobb oldalon volt, altalaban itt erzem ot, de ezt meg nem lattam eddig, csak ereztem multkor este! nagyon elvezem a kismamasagot, komolyan, a legszebb idoszakomat elem eddigi kis eletem soran:) remelem minden varakozo kismama jelolt hamarosan megelheti mindezeket – hajra-hajra!!!!

Kubu: tunderi foto Lizarol:)

Eszter: mar csak azert is jelentkezz, mert ilyenkor tuti bejon, hogy jonnek a babok is:) halasztani barmikor lehet, nem?

Beku: nekem is volt ilyen menzi-szeru gorcsom, ez siman lehet a belso atalakulastol, ne aggodj miatta, ha nem tarsul hozza semmilyen mas tunet! simogasd batran a pocakodat ilyenkor es beszelj a babohoz, hogy minden rendben!!! a tejet en sem birom, bar nekem ez mar a baba elott kezdodott... en szojatejet szoktam inni/enni

Avarka: drukkolok nagyon!

Kép
oroszlán

Estrella: igen,egyre jobban bejön a türkisz :D
már épp hívtam páromat,hogy találtam egy jó kis türkisz babakocsit olcsón,és mi lenne ha...,erre kaptam tőle az email-t,hogy most viszonylag jól állunk anyagilag,mert megkaptam a fizut (táppénzt),de ez nem jelenti azt,hogy kezdjek el egyből vaterázni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja,és az Espiro is már kezd tetszeni,de élőben még egyik félét se láttam,de mindenképp valami hasonló könnyűt szeretnék!
Engem nem érdekel a hó sem,meg semmi sem,csak olyan babakocsi kell,amivel elférek a boltban,anélkül,hogy a fél sort magammal vinném akaratlanul,és lehessen újszülöttet is vinni vele,mert sajnos sokféle van,ami könnyű,de csak sport része van.

Nehezen fogom vissza magam,hogy ne vegyünk még semmit,bár arra már párom se tudott mit mondani,hogy a türkisz az mindkét nemnek jó,bár láttam már nagyon szép ferrari pirosat is :D

A csipegetős dolgot nem kaják között gondoltam,hanem helyett...
Én ugyanis képtelen vagyok ennyiszer enni,viszont egyik kaja sem laktat,és ettől megőrülök!!

A wellness 7vége Hajdúszoboszlón lenne egy hotelben,saját részlegük van,úgyhogy nem csak nyáron lehetne kihasználni :)
Pár éve voltunk Hsz-n családdal,és bár messze volt,valami megmagyarázhatatlan kapcsot éreztem magam és a helység között!
Aztán beszéltük anyummal,és mondta,hogy valószínűleg azért,mert arról a tájról származunk :D

Nem bírtam magammal,és rá 2 hétre,mikor újra volt szabad 7végém,párommal ismét leutaztunk,pedig nem olcsó a vonat..
Mondjuk mi sátrazni mentünk,így nem volt akkor olyan nagy kiadásunk :D

Ezért kaptam épp oda az ajándékot a családtól,csak jó lenne már menni :D
Vendég

es akkor egy pocakfoto tolem is:)
Kép

Kép
oroszlán

Oroszlán: szépséges pocak!!! :D

én ennek a felével is már elégedett lennék :D (nem azért,mert túl nagy,nagyon szép formás!)
Vendég

koszi Beku, no a pocakod majd idovel, gondolj arra, hogy neked meg annyival tobb van hatra ebbol a csodalatos idoszakbol;)

Kép
oroszlán

Kakukk! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 15:58-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sakkormosténénén: :lol:

Tegnap reggel óta a jobb fészkem és a nunus közötti részen késszúrásszerú fájdalmaim voltak, mára picit csökkent a gyakorisága, de betojtam nagyon.
Hajnalban begyógyultam az urológushoz, ahová amúgy is esedékes volt a pisikontroll. Nővérkének mondom, hogy 'La! Ihol vagyok huggyantani! Mire ő lebeszélt, mert ma vettem be az uccsó anibájotikumot és csak 2-3 hét múlva szokta ebben az esetben kontrolt pisilni, a fájdalom miatt pedig várjam meg a dokkert. Megjött a docens úr, akinek első kérdése na mi vol? Pisiltem-e már edénykébe? :lol: Ugyebár nem, ezért kaptam vákumbilit. Sajtiságom kicsúcsosodott rendesen, mert ennek az edénynek a teteje csavaror, de van rajta vmi pöcök és azt hittem csak úgy tudom letekerni a kupakot, ha rányomok a pöcökre. Nem kellett volna... Úgy megszúrta az ujjam, hogy simán megmérhették volna vércukromat is többször. Ráadásul összevéreztem az edény szélét is. Volt nálam antibakter kendő, ezzel jól körbetöröltem a minibilit, pipsi bel, majd leadtam, mintha mi sem történt volna. Nemtom a kendőn lévő anyag, ha bejut a mintába, befolyásol-e vmit? :roll:
Ezek után résnyire nyitott ajtajú szobában (a váróból be lehett látni, szerencsére csak egy nő állt az ajtórésnél) a doki hasi uhuzott, talát a hólyag mellett egy diónyi cisztatikus képződményt, de urológiailag okés voltam, átirányított nődokihoz.
Kihez menjek gyorsan? Éndokim csak du. 2-től van, de nem vagyok bejelentkezve, hívtam a felvételist, de nem tudott beírni. Féltem, nehogy mk-im legyen megint. :cry: Uccsó mentsvár, hogy irány a BMC. Irénke nagyon tündér volt, felcsörgött ügynökömnek, hogy fogad-e. Kaptam HCG-s beutálót (ja! mert reggel teszteltem és nem volt egyértelmű, hogy 1 v. 2 csíkot látok...), de HCG 2 alatti lett. Juhéj, nem mk!:) Ügynököm mindenféle módon megvizsgált - tudjuk mennyire alapos, most is hoztsa a formáját, annyira tisztelem érte - nem talált cisztát, csak jobb oldalon egy nagy corpus lut.-ot (sárgatestet?). Tehát szervi okot nem talát egyik doki sem. Passz! Nemtudom mi volt akkor a fájdalom oka... A lényeg, hogy elvileg várható egy normál mensi, minden rendben. Fél 3 után jöttem ki a kórház területéről, elment a dokizással az egész napom, de legalább tudom, hogy rendben vagyok. Nagyon elfáradtam a félésben...

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Megvolt a randi K ügynökkel! Szedni kell a gyógyszert a kellemetlenségekkel együtt másképp nincs lombik!

Nem elég a kisebb dózis, azt mondta felesleges kísérletezni, kezdjem 500-as merckel 1 hétig és utána minimum 1000-er merck naponta, de jó lenne ha bírnám az 1500 mercket naponta! Újra kezdem napi 1, 1 hétig, majd 1 hétig másfél, majd 2-re tornázni! Félek nem bírom majd.
K azt mondta, hogy a felesége sem bírta a mercket (valami más miatt kellett volna szednie) van ilyen, de akkor nálunk nincs gyerek!!!!

Most tiszta depi vagyok,remélem össze jön!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sajti!

Hát ez jó kis procedúra volt, de jó hogy rendben vagy!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Na délutáni alvászat megvolt :)

Vicky: De aranyos vagy! Köszönöm szépen a felajánlást, lehet hogy fogunk élni vele, bár nemhiszem, hogy keresztelő lenne majd nálunk... de majd meglátjuk. Beszéltünk már ilyen dolgokról otthon, mi mind a ketten katolikusok vagyunk, de szerintünk ez a legképmutatóbb és legjellemtelenebb vallás, így nem vonz, hogy a gyerekünkre is ezt "kényszerítsük" rá. :shock: :shock: Aztán mivel nem vagyunk vallás gyakorlók egyáltalán (csak megkeresztelve lettünk), így nem is tudom igazából, hogy más egyház ajtaján mi módon lehetne kopogtatni ezügyben.

Oroszlán: Micsoda csini pocak!! :) Igen, jó érezni, hogy mozog, ez egyfajta bizonyosság már, bár ugye belső mozgásokat már december óta érezgettem... :)
Eszegetek én amúgy, még mikor émelygek v. hányás van utána is mikor lecsillapszik a berendezés... Nem hagyom el magam, ha más nem először valami citrusféle, aztán az tompítja a tüneteket és utána jöhet valami normál kaja. Hízni mondjuk nem híztam még, sőt még a terhesség elejei súlyt sem értem el, de ha meg tizenkilót híztam volna már akkor meg az lenne biztos a probléma, úgyhogy súlyügyileg nem problémázok :)

Béku: Nemhogy fele ekkora de dupla ekkora is lesz még Neked!!!! :) Ne legyél türelmetlen, mert ha beindul akkor úgyse fog megállni már! :)
A wellnessest érdeklődd meg hogy meghosszabbítják-e.. (ejtsd el a lombkos-veszélyeztetett terhes vagyok indokot, ha nem hajlanának rá)...aztán attól még mehettek előbb is, ha úgylátjátok jónak, csak legalább ezen nem kell parázni, hogy mennél, de nem tudtok és közben vészesen közeleg a dátum... :wink:

Estrella: Kíváncsi leszek milyen lesz a vv-s eredményed? Remélem jó! :)
Kár hogy a toxot nem csinálták meg, de azért még a köv. vérvételkor próbálkozhatsz szerintem, hogy beultaót hátha sikerül kicsikarni, vagy házidokitól, v. nőgyógyitól, esetleg védőnő... Mondd el, hogy téged mint kismamát aggaszt, biztos "megszán" valamelyik.
Hát igen, a toxon én nem estem túl, csak bízni tudok benne, hogy nem most lesz itt az ideje a hátralevő időszakban...cicáim, főleg a Mili nagyon bújosak, Milike az elejétől kezdve hasra kucorodik napjában vagy tízszer!!!! ahogy leülök, lefekszem jön és óvatosan felkucorodik és dorombol a kistesónak... Na ilyenkor nehezen állom meg, hogy ne puszilgassam, de az "apja" (R.) néha megteszi helyettem... és még mondja is neki, hogy "anyád" küldi... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubukám: Mondtam már hogy mennyire csodállak, hogy a két perpétum-mobile mellett még van energiád sulira???? :) Ügyes vagy nagyon!!! :wink:
Látom a gyerekeket összeadtátok Judittal... ha már ennyire benne vagytok akkor lehet én is lecsapok Izának vagy Marcusra vagy KPN kis csókos szájú Gergőjére... vagy mind a kettőre, hadd legyen a kiscsajnak dolcsevita :) ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sakkormosttinektek!!! :)

Bocsi, hogy előbb a sajátnyomort írtam meg, de úgy éreztem frissiben igazibbak lesznek, ha leírom, meg hát nagyon kikívánkozott belőlem... :oops:

Andrea:
Hová fogy má? Nagyon szép a pocod, no meg én amúgy is elfogult vagyok. :) De nagyon formás, helyes, az tuti!!!
Ma vagyok a 27.cn-on, mnyh 9 mm - ha nem jön mégsem meg, akkor bármi történhet még, nem?
Ez a mocorgás nagyon jó lehet!!!
A faltetkók édik, a cicás is csúcs!
Képzeld, amióta megszerettem ismét a cicákat, edöntöttem, hogy, ha legközelebb állatkát szeretnék, akkor egy rövidszőrű ragdoll macskuszt veszünk. :) Néztem jutyubin, bekaka az a macska! :)

Kispatak:
Egy idős dokker volt, aki elkötötte barátnőmet, hát nem akar visszamenni hozzá... :? Megértem. Megadtam Lajis drnő számát, lehet, hogy hozzá fog járni.

Judit:
Remélem elkaptam a zebrásodós vírust, bár a mai vizsgálatok szerint, még nem hatott.
A papán lévő babazsák nagyon tetszett! :) Ma láttam egy anyuci kabátjába hátul bevarrva egy halatmas zsebet, amiben a babáját hordozta, olyan jópofa volt, legszívesebben lekameráztam volna, ilyet még sehol sem láttam. El nem tudom képzelni, hogy veszi ki gyorsan belőle a gyerkőcöt? Biztos volt vmi trükkje a kabátzsebnek! :roll:

Ann:
Örülök, hogy torkod okés. :)
Barátnőmet megértem, hogy gondolkodik, hiszen nem erre volt beállítva már az agya sem, direkt elkötette magát a 2. baba után és mégis így járt... De hiszem, hogy úgysem tudná elvetetni a babát.
Szép vers, még nem hallottam, köszi! :)
Febr. 01-re mega-giga drukkjaim!!! :)

Mia:
No para a szövődményektől, folyamatosan ellenőrizve vagyunk!
Mi volt K-nál? Én is ma voltam, csak eggyel fenntebb.

Kubu:
Csak ügyesen, ahogy szoktál! :) Drukkolok nagyon hétfőre!
Liza cofija nagyon tuti!!! :)

Eszter:
Alig várom, hogy igazad legyen! :)
Jó kis peteérések, ez igen!
Tamponmennyiséges dumán betojtam majdnem! :)
Egyetem menni fog, mi az neked, okos vagy és kész! :)

KPN:
Istenke Éltessen!!! :)

Estrella:
Drukkjaim mára mentek, szuper, hogy túl vagy a dokizáson! :)
Nekem jó volt ilyen arányban a kenyér/kifli, nem volt féltégla.
Tegnap 5 dkg burgonyapehely+15 dkg fehérliszt+40 dkg teljeskiőrlésű lisz+2 ek olaj, 2 ek sikér, 2 ek őrölt lenmag+kenyérfűszerek, 3 dkg élesztőből készítettem kifliket, volt amelyikre sózott diót szórtam, hááát az milyen fini lett! :)

Oroszlán:
Tündéri lehetett a babátok, énisakaroméreznimááá!!! :)
Pocid is csudaszép!!! :)

Kahlan:
Holnapra drukkhegyek, aztán gyere mesélj, hogy mi volt! :)

Vikus:
Küldök egy kis fájdaloműzőt: ))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((

Kisborsó:
Én is egyetértek a wellness hétvégével kapcs. Most nem mennék...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám: Huh, látom megint alkottál!!!!! Nem is Sajti lenne a neved, ha ez nem történik meg??? :) Na jó nem gúnyolódok... Örülök, hogy Zolink rendben talált mindent, nagy kő esett még rólam is le, ahogy olvastam!!!!!!!!!!!!! Már a frász jött rám, ahogy említetted a mk-t, meg a tesztet.... :shock: :shock: :shock:
Úgy sajnálom, hogy féltél ma, legközelebb ha ilyen van szólj lécci, odamegyek azt elterelem jól a félést a Jánoson kívülre!!!! :)

Mia: Én úgy tudom, a Met-nek többféle változata van, és ugyan én nem voltam/vagyok tőle rosszul, de olvastam, hogy akinél rosszullétet okozott az a hosszú felszívódású verziót (asszem xr) kapta és onnantól kezdve megszűntek a rosszullétek... :shock: Szerintem lehet érdemes lenne ennek utánaolvasni. Ne legyél depis!!!!!!! Az is lehet, hogy idővel megszokja a szervezeted.... és LESZ BABÁD!!!!!!! Ez nem is kérdés!!!!!!!!! Nyugodj meg kérlek! :wink:

andrea-1

Mia:
Ó, látom... Szedni kell. Remélem mostmár bírni fogod.

A tárnoki kismamit és a családját is, meg a babákat is annyira sajnáltam... Nem hallgatok híradót már egy ideje, de ezzel van tele minden, annyira szörnyű... :cry:

Most lépek, mert a kisebbik kuttyot most szőrtelenítik, lassan kész, viszem a nagyobbat - cserélünk :wink: a kozmival.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Eszter:
Drukkolok,hogy sikerrel járj a jelentkezéssel kapcsolatban!

Kisborsó:
Mi már találkoztunk kétszer is,remélem megismerlek,de a sál ne maradjon otthon.A wellnesst én is kihagynám!

Kubu:
Liza gyönyörűséges mind mindig.

Andi:
Az Izának milyen csinos lakosztálya van!!!!!Énisénisénisénis… ilyet akarok!!!!

Estrella:
Gondolom azért megkérdezték a vérvételnél,hogy ki az orvosod,úgy látszik,hogy korházon belül ez így müködik.Nekem igy sokkal jobb volt,nem kellett mindig beutalóért is várjak.
Összességébe én meg vagyok elégedve a Margit korházzal.Majd én is ott szeretnék szülni.
Az uh-s nö nekem nagyon szimpi volt,mivel,hogy sajnos gyakori vendég voltam náluk,mindig soron kívül behívott és látszott,hogy mindent lelkiismeretesen csinált.Nekem nagyon bejött.
Fogdoki nekem sem a kedvencem.

Avarka:
Drukkolok nagyon!!!!Le a kalappal a tesód elött.

Oroszlán:
Nagyon csini a pocakod!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi:
Bocsi nem akartalak ijesztgetni...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti:
macska, aki nyúl akar lenni... :)
http://indavideo.hu/video/Nyul_akarok_lenni

Amúgy pont az jutott még eszembe, ahogy olvastalak, hogy mi van, ha mégis van ott Valaki, csak majd később fog bebizonyosodni?? :wink:

andrea-1

Andi!

Köszi a nyugtató szavakat! Nekem K azonnal az xr-t adta, akkor azért mondta, hogy nincs több ötlete, muszáj ezt szedni, mert ezek szerint a többi még rosszabb.
Erőt veszek magamon ERŐS LESZEK ÉS KIBÍROM!!!!!

Tudna valaki abban segíteni aki retard merckformint szed az este mikor veszi be? Mert csak az van ráírva, hogy az esti étkezésnél, de ugye mi IR-esek este többször eszünk. :D :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sajti:
Sajnálom ezt az egész mai mizériát!Tudod,a remény hal meg utoljára!Csak pozitivan!!!!

Mia:
Nyugi valahogy csak megszokod a gyógyszert.Lesz ott baba hamarosan.

Andi:
Még csak most olvasom,hogy nagyon mocorog Iza.Szuper érzés lehet!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Mia:
Nézd csak:
Ha valaki nem bírja tolerálni a gyógyszert, úgy át lehet térni másfajta metformin készítményre, amely másféle vivőanyaggal készült. Egyesek a gyógyszerszedés kezdeti időszakában arra is panaszkodnak, hogy szédülnek, farkaséhségük van, esetleg ájulás közeli állapotba kerülnek. Ennek oka a hypoglikémia lehet: túl kevés, és gyorsan felszívódó szénhidrátot vesznek magukhoz, közben a szervezet inzulinérzékenysége már javul, gyorsabban hasznosul a cukor. Ezért nagyon fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, a naponkénti többszöri étkezés. A diéta nem egyenlő a koplalással!

Amúgy innen van: http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=hu

andrea-1

Andi!

Nagyon köszi!
Szégyenlem, de enni is meg kell tanulnom! :oops: :oops: :oops:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Andrea:
Csúúúúúcs!!!! Micsoda fazon cicó!
A bennlévő lehetőségnek én örülnék a legjobban! :)

Mia:
Az esti étkezés szerintem a 19 órásat jelnti, én akkor szoktam bevenni.

Pá Drágáim!
sajt@

andi: Barbusnak névadója volt, nekünk ez elég volt. Mi nem is vagyunk megkeresztelve és össze sem házasodtunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Mia, ha nem "jól" étkkezel, akkor szerintem az is hozzájárulhat, hogy nehezen viseli a szervezeted a gyogyót. IR diéta fontos, próbáld betartani! Meg lesz az eredménye, meglásd!!! :)
Én mondjuk nem vettem és nem is veszem szentírásnak, alkalmanként bűnözök... mert azért emberből vagyunk... :wink: De nagyjából próbáld meg tartani az irányvonalat, pár hét alatt át lehet rá majd teljesen állni! :wink:

andrea-1

Jaj, de szép pocakok!

Énisénisénis :roll:

Jövök az ígért falképekkel!

Kép
avarka

Kép

Kép
avarka

Sajt!Köszi a táblit!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Kép

Kép
avarka

Kép

Kép
avarka

Kép

Kép
avarka

Kép

Kép
avarka

Kép

Kép
avarka

Avarka: ez mind mai termés?? :shock: :shock: :shock:

Sajti: huhh,én is izgalommal tele olvastam végig a beszámolót,reménykedve...,hátha azt olvasom,hogy újabb spontán siker a vége! :D

Örülök,hogy jól vagy,és remélem már MOST babó lesz belőle :D :D :D :D

Andi: tudom,hogy gyorsan megnő a pocakom,de én már olyan picurkának is örülnék :D
mármint olyannak,ami már másoknak is egyértelmű! :D
Vendég

Kisbeeka!

A lovas kép készült el ma... a többi már régebben.

Kép
avarka

Andi
Mindent megteszek!Köszi a bátorítást!

Sajti
Köszi, utána is szoktál még enni?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Avarka

Ezt mind Te csináltad? Gyönyörűek!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Avarka: akkor jó,kicsit nagy munka lett volna :)

én szerintem majd magam festek,de ha nincs kedvem,majd meggondolom :)
Vendég

Lányok,most jutott eszembe,miket álmodtam össze :)

Álmomban párom előállt nekem 3 gyönyörű fehér galambbal,amiket nekem szerzett :)
álomfejtők közül valaki tud erre valami értelmeset? :D
Vendég

Estrella, köszi szépen az infót, megnézem!
Vendég

A laptető a következőé... :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: