Sziasztok!
Túléltem a terheléseset.
Kaptam egy bónusz szúrást, a nő nem találta el a vénám, hiába szóltam előre, hogy nincs…
Hosszú azért ez a 2 óra ücsörgés. Ráadásul csak az a hülye terhesnaplós könyv volt nálam, bár agyilag úgyis a nullán voltam... Csajok, ez a terhes liba csak arról nyávog benne, hogy aznap hány vaníliás karikát meg kókuszgolyót evett meg, és hogy a dokijának nem teszik, hogy hetente hízik másfél kilót, úgyhogy elkezd Atkins diétázni, de azért tolja be a kókuszgolyókat...
Jövő péntekre lesz meg az APF eredménye, de 26.-án kell mennem uh-ra, addig nem is megyek érte, nem fogom feleslegesen stresszelni magam. Utána megyek csak dokihoz, február elején.
A cukor meglesz holnapra, szerintem azért sem megyek, tuti csak 4-ig lehet és munka mellett nehéz megoldani.
Viszont bemondásra tényleg megcsinálták a Wassermannt meg az ellenanyagot, bepróbálkoztam a toxoval, hogy azt még nekem nem csinálták, de valami 7000 Ft-ot kellett volna fizetnem, így inkább nem kértem
Fogdokinál semmi jó nem volt, vagyis jól tudtam, hogy két fogam között lyukad és persze mindkettő… Ezt a kettőt betömte, még van egy pici lyuk, azt majd legközelebb, meg akkor szedi le a fogkövet. Így még a kiskönyve sem írt be. Jó drága volt, de kellett.
Férj nagyon aranyos volt, azt mondta, olyan fájdalmas arccal jöttem ki a dokitól, meg ma reggel is sajnált minket, hogy mi nők mit ki nem állunk a babáért, hát még ha tudná pár ember kálváriáját a BMC-ben...
Barátnőm küldte ezt a linket, szülinapi akció a Minimanóban:
http://etc.minimano.hu/szulinapi_kedvez ... aptar.html
Béku
Ugye milyen szép a türkisz???

Jó fiúnak is, meg lánynak is!
Jó ez az Andi féle, nekem is tetszik:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
Nekem azt mondta a dietetikus, hogy két étkezés között nem ehetek, de néha én sem bírom...
Müzliből elvileg nagyon keveset szabad enni... Én szoktam otthon méregetni, de mondjuk amit tízóraira ehetek, az 2 dl tej és talán egy kanál müzli, aztán ki is lőttem a 20 gr CH-mat
Hova mehetnétek wellnessezni???
Én eddig kétszer voltam védőnőnél, egyszer sem kért pisit, azt mondta, akkor hozzak, ha magas a vérnyomásom. Mérni mért mindkétszer súlyt és vérnyomást is. Szívhangot sem nézett. Sőt, cicit sem
Andi
Hihetetlen, hogy te még tényleg nem kaptad el a toxo-t....
Hát igen, imádom a tatárbifszteket, és már négyszer volt, mióta nem ehetek
Anyu 60. szülinapján, unokatesóm szülinapján, céges vacsin, meg volt valahol mégegy... Strigulázom!

Szoptatás alatt vajon lehet enni...?
Jaaaaj, ez a lepkés falmatrica nagyon szép!!!
meg a cicás is aranyos, bár én nem vagyok oda a macskákért, de ez tetszik
Nagyon szép a pocid!!!
Rúgdos már nagyon?
Fura, mert tegnap én is éreztem a mozgását, férj odatette a kezét és ő is, pedig még nem kéne
Zsuzska
Köszi a tippet, végül nekem sem kértek beutalót reggel, nem is értem... Bár elég bénán vesznek vért a Margitban, a János kh jobb volt.
Judit
Kavarós HR-es a HR vezető, szóval kicsi vagyok én ahhoz, hogy leállítsam, így már csak a főnökömben bízom...
Mi volt eddig a beosztásod, ha nem titok?
Én autóiparban vagyok, és a válság alatt is vettek fel végig embereket, remélem nem két év múlva üt be a krach.
Én sem bánnám, ha nem csináltattam volna AFP-t, úgy tudom, rengeteg a fals rossz eredmény, barátnőmmel is eljátszották, úgyhogy én majd az uhut figyelem.
Kispatak
Fura nálunk a HR, az már biztos!
Kubu
Vajon kire ütött kis Liza a sok energiájával???
Drukkolok, hogy apa munka ügyben jó döntést hozzatok!
Eszter
Jól döntöttél, add be a jelentkezésedet, veszíteni nem veszíthetsz!
Zsu
Én itt voltam endokrinológusnál, azonnal kaptam időpontot:
http://www.professional-kft.hu/
Olcsónak nem olcsó, kb mint a mensmentis, de nekem számított az idő