Sziasztok!
Végül fehér karácsonyunk (is) lett.....
Csucsukám és Ann: Sokat gondoltam Rátok, hátha nem úgy lesz, ahogy írjátok, reménykedem és bízom.... drukkolok Nektek!
Ahogy nagyon sokat gondoltam ezen a karácsonyon azokra is, akikkel sajnos nem lehettek ott a kisbabáik.

...... szomorú és szívfacsaró gondolatok ezek, de erőt kell merítenünk egymásból és bizakodva nézni a jövő felé.... Csakhát karácsonykor még érzékenyebb az ember...... Léleksimi és ölelés Nektek Lányok....
((((((((((((((( o )))))))))))))))
Estrella: Szuper ajándék volt a Picikétől, hogy köszönt... és hogy pont karácsonykor.... (a mienk mikuláskor csinálta pont ugyanezt, a villamoson.... míg élek nem felejtem el!

.....)
Béku: Nálatok is jól sikerült remélem a családi karácsonyozás...

Klassz, hogy szép ajándékokat kaptál!
Kubukám: Sajnálom anyád újabb felvonását.... tudod a minimum, hogy megérdemelne egy sérvkötőt.... azért az 1 pohár vízért.. hogy nem szakadt bele???? .... Ne vedd bántásnak kérlek, de én ezek után nem keresném a társaságát, mert több keserűségetek van benne, mint ami örömöt egy nagymama a legkisebb erőbedobással is adni tudna....
Azért remélem a gyerekek a történtekből minél kevesebbet éreztek meg és Ti, ill. a család többi tagja szuper karácsonyt és szülinapozást rittyentettetek Nekik!!!

Kárpótoljon a mosolyuk, a szeretetük.... anyád miatt..!!!
Zsuzska: Meglepett az ezermestered végre!!!!!!????? Szuper!!! Lehet zugban olvas Ő is minket????

Olyan jó, mikor így összekapják a pasik magukat és felnőnek a feladatokhoz!!!
Kispatak: Nagyon szépek az orchideák.... enyémek is hoznak új ágacskákat amikből szerintem kb. a szülinapomra lesznek új virágok.
Nálunk azt mondhatom, tényleg nagyon jól sikerült a karácsony. Szentestére majd mindennel kész lettünk a lakásban, kettecskén (hármacskán) töltöttük.... Úgy volt hogy elmegyünk egy közeli templomba is (na nem miattam..... Rajó kapacitált rá)....de nagyon fáradt voltam, úgyhogy nem mentünk és be is aludtam már akkorra....
Aztán tegnap jött az egész család... anyu, tesóm, anyósék, sógorék.... 9-en voltunk. Rengeteg kaja meg süti lett, hoztak is egy csomót... hát még tanulniuk kell, hogy nekem más alapanyagokból van a táplálkozás...de az igyekezet, hogy a kedvenceimmel próbáltak meglepni mindenképp értékelendő....
Mindenki tök normális volt, a mi vircsaftos, egymás szavába vágós, olaszos-ordibálós családunk nagyon figyelt arra, hogy miattam ne legyen üvöltözés, ész osztás, vircsaft ... jelesre vizsgáztak!!!!!!!!!!

...
A végén após kicsit hangosabb lett mondjuk az elfogyasztott vörösbor mennyiségtől, de olyankor, amikor ráeszmélt, mindig rászólt anyósra, hogy "Ica, mondom, hogy ne hangoskodj annyira..... tudod, hogy a kis királylányka nem szereti!!!"

..... (Ő kis királylánykának hívja a babánkat).... hát én majd beszartam a röhögéstől, mert anyós meg az elején nem tudta mire vélni, mért szól az öreg mindig rá....és csak értetlenül nézett....
Mi is klassz ajándékokat kaptunk, anyukám még a babának is hozott külön kis kötött cipőcskéket, meg egy kis játékot... majd elolvadtunk....
Persze volt 4d mozi is, meg a képeknek is nagyon örült a család...
Mondjuk jól elfáradtam, pedig Rajó pattogott, mindenben segített.... de ma meg holnap majd kipihenem.... nem csinálok nagyon semmit