Sziasztok!
Képzeljétek, megvan a babakocsi!
Csodaszép, nagyon tetszik!
Egész este ezt próbálgattam, mit hogy kell rátenni, állítani, már nagyon jól megy
És nagyon jó állapotban van, kb mintha csak a hordozót használták volna, azt se sokat, talán egy karcolást találtam rajta, de se egy folt, se semmi…
És megjött a saját Kornélom, sőt, a lány hozott kismamafelsőket, vettem ötöt (na jó, az egyiket ajándékba adta), az egyik eredeti ára 8000 volt, jó vásárt csináltam… Vettem a picinek is 5 pici ruhát, abban maradtunk, hogy ha tudom a nemét, találkozunk újra, a munkahelyemhez közel van… Amúgy nagyon jó fej volt, kocsival el is hozta, így csak ki kellett ugranom érte…
Amúgy nagyon jó, hogy bementem dolgozni, képzeljétek, visszaéltek a céges bankkártyámmal, teljesen véletlenül szúrtam ki két tranzakciót, mikor letiltottam a kártyámat, végignéztük a tranzakciókat, ami nálunk még nem jelenik meg és 12-szer használták a kártyámat! Januárig szépen lerabolta volna, így is jó párszáz EUR a kár… Jó ideges voltam…
De legalább egész jó kis bónuszt kaptam, többet, mint amire számítottam… Vagyis csak januárban utalják, mert az új adózás miatt akkor többet kapunk meg belőle…
Woody
Hú, gondolom, mit érezhettek nővéredék…
Unokahúgom egész családja kint van Floridában, ő tavaly New Yorkig jutott dec. 23.-án, aztán közölték vele, hogy 27.-ig innen semmivel nem fog továbbmenni, szegény, jó kis karácsony lett volna a reptéren, de valahogy megoldotta a család… Idén is kalandos volt az útja…
Örülök, hogy nővéredék hazajutnak!
Karácsonyi ajándékotok gyönyörű, hol csináltattátok a fotót?
Andi
Azt mondta a laboros, az AFP-vel együtt majd megcsinálják a toxot…
Anyósnál vannak macskák meg kutyák, mindig jól megdögönyözöm a kutyit…
Neked nézik majd többször?
Kitől kaptad a beutalót, Sz.-től?
Zsuzska
A cukorértéked nekem is fura, de vannak itt nálam okosabbak ez ügyben…
Béku
Gratulálok, rengeteget nőtt a pici, mit csináltál vele?
Azt meg sajnálom, hogy még mindig el vagytok tiltva, de majd bepótoljátok!
Ann
Én tuti tesztelnék 24.-én… De persze ezt Neked kell eldönteni!
Kispatak
Most, hogy már nem kell titkolni a babát, valahogy teljesen látszik a pocakom
Kitartás a holnapi fél napos munkához, azt már fél lábon is kihúzod!
Ancsi
Nekem is dilemma volt a H1N1 ősszel…
Én elhatároztam, hogy oltatok, de az üzemorvos nem volt hajlandó beoltani első trimeszterben, de utána sem ajánlotta. Azt mondta, januárban meg már nem lenne sok értelme, és hogy a tavalyi is véd még.
Azt is mondta, ha mégis influenzás lennék, irány a háziorvos és irassak fel Tamiflut, ő sem oltatott, de tart otthon gyógyszert ellene.
http://www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy ... zer-284229
A nőgyógyászom sem ajánlotta az oltást terhesen, így nem oltottam.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy tavaly nagyon rosszul lettem az oltástól, 3 napig minden bajom volt, most meg le is van gyengülve az immunrendszerem a babától…