A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Mia éljen 2011-es kezdés!! Addig az inzulinod is még szépen tud javulgatni. Emiatt tette csak februárra? Vagy miért? Miért hagyja ki a januárt?
ann74

Ann

Igen, az inzulin miatt rakta el, hogy a lombik előtt legalább 1 hónapig szedjem a gyógyszert! Nem akarom elkiabálni, de szép lenne már 1 év múlva a fa alá rakni a pici babát!!!! :wink: :wink: :lol:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Ann!
oké akkor nem csinálok semmit!
hétfőn megyek a BMC-be!

Mia!
éljen de örülök,h február a történés!
milyen gyógyszert szedsz az inzulinra?

Csajok!
az IR-et mikor csinálnak újra vérvételt,h jó -e a cukor vagy sem?
vikus82

vikus: Nekem nem csináltak kontrol terhelést, azt mondta a dokim, hogy ha javulnak a dolgok, akkor az látszani fog a hormon eredményekből. Én csináltattam kontrolt magánba, de rosszabb lett mint a gyógyszer szedése előtt. De ez a teherbe esés előtt volt kb. egy évvel.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus

Szerintem ugyan azt szedem, mint Te, ha jól emlékszem!
Merckformin retard 750 mg este 2, 1 hétig csak este 1

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

No,sikeresen végigaludtam az ebédidőt! :lol: :lol: :lol:
most ébredtem fel,hát megint aluszkáltam 3 órát....
Vendég

Vicky!
mondjuk én a Merckformint-tól fogyok mint atom!talán ez jó jel!? :D
vikus82

Ancsi: azt nézem épp,hogy a terhességi heteket nézve épp 1 héttel előttem jársz,a szülés várható idejei közt viszont csak 1 nap a különbség.

Ennyire szabálytalan Mary Nálad,vagy mitől? Mert írtad múltkor,hogy át kell írnod a vonalzódat,ezért gondolom,hogy Sz elmondta,hogyan számold :)

Nekem mondta,hogy akármikor is jött meg,számoljak nov. 3.-val,ami nekem véletlenül épp Mary napja is volt,úgyhogy még stimmel is :D
Vendég

vikus: Én a diétától fogytam, a gyógyszertől nem. Remélem beválik.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus mi is hétfőn megyünk, akkor lesz az eredményhirdetés. Hányra fogsz menni terveid szerint?
ann74

Hahó!

Woody: szépséges az ajándékod, és még a testvéredék is jönnek, hajrá.

Estrella: remélem meg tudod csináltatni a pótlólagos vérvételt. Szóval nagy már a pocak, nem baj! Sőt!

Lukácsné: ügyes voltál!

Breki: nagyon örülök, hogy szépen nő a baba, remélem hamar kapsz helyet M-hez.

Mia: hajrá kezdés, hamar itt lesz!

Én már csak holnap megyek utoljára, délig kell lenni. Nagyon fáradt vagyok, alig várom a szabadságot.

Üdv

kispatak
Vendég

Breki!Nekem okt.28-tól kell számolnom(még ha akkor nem is volt meg )

Kép
Kép
missancsi

Mia:
Nálunk is úgy néz ki,hogy februárban lesz a lombik.Következö ciklus 21-dik napján kezdjük a szurizást és böven át fog nyulni februárra.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jaj csajok, kezd ideérni hozzánk is amitől már tavaly is tartottam és amiből már tökre elegem volt:a H1N1 :(
Ti mit csináltok,csinálnátok?Oltás igen vagy nem?? :?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: francba a politikával és a hülye versengéssel,egyértelműen IGEN!- a magam részéről...

Eddig nem lehetett,mert folyamatosan beteg voltam-vírus-,és azt csak egészségesen szabad,csak kérdés,hogy a kismamát melyik orvos melyik hetekben hajlandó beoltani...
Vendég

Ann!
szeretnék fél 8körül oda érni mert megyek dolgozni!
Te mikor mész?

Mia!
majd együtt babázunk! :wink: :D
vikus82

Háát csajok,
az oltást 12. hét előtt nem ajánlják :roll:
Az nálatok még 4-5 hét, addigra ha járvány lesz, már bőven benne leszünk.
Én mondjuk amúgy sem vagyok oltáspárti, tehát hiába lehetne, én nem oltatok!

Mia, Vikus,
hajrá február! Ügyesek lesztek és jövőre fa alatt a picurkák :)

Ann,
megértem ha hezitálsz! De én tuti nem bírnám ki kétségek közt a karácsonyt! Nekem egyébként a vv. előtti napon (leszívás után 13. nap) már kimutatta a gagyi 10-es teszt, és másnap a 20-as tök erősen...bár nekem giga hcg-m volt.
Én bizony tesztelnék holnap, vagy 24-én!
Ha sikerül, gyönyörű ajándék mindkettőtöknek!!!
(ha meg nem, de ezt csak zárójelesen írom, mert ilyen nem lehet!!!, akkor is csak ti tudjátok, hiszen a családdal most nem taliztok)

Estrella,
pár nap alatt nekem is hihetetlenül megnőtt a pocakom, most már nem tudnám letagadni :)

Bocsi lányok, de most nem tudok képet feltenni, mert dvd-n kaptuk a cuccot, és nincs aki képeket szedjen le belőle. Apa gürizik, én meg igyekszem karácsonyt varázsolni ide. Ma egész nap meg se álltam, vásárlás, mosás, főzés, mézeskalács sütés...még jó hogy van Eszter lányom, most igazán nagy segítség!

Kép
judit0713

Én nem akarok senkit befolyásolni, de én a végén nem oltattam magam. De én itthon feküdtem, csak a nődokihoz menten inkább. A sógornőm oltatott és semmi baja nem lett a gyereknek. A 12. hétig azért én is várnék, de akkor már tényleg lassan túl leszünk az egészen. Szerintem most sokat nem segítettem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Képzeljétek, megvan a babakocsi!
Csodaszép, nagyon tetszik!
Egész este ezt próbálgattam, mit hogy kell rátenni, állítani, már nagyon jól megy :)
És nagyon jó állapotban van, kb mintha csak a hordozót használták volna, azt se sokat, talán egy karcolást találtam rajta, de se egy folt, se semmi…
És megjött a saját Kornélom, sőt, a lány hozott kismamafelsőket, vettem ötöt (na jó, az egyiket ajándékba adta), az egyik eredeti ára 8000 volt, jó vásárt csináltam… Vettem a picinek is 5 pici ruhát, abban maradtunk, hogy ha tudom a nemét, találkozunk újra, a munkahelyemhez közel van… Amúgy nagyon jó fej volt, kocsival el is hozta, így csak ki kellett ugranom érte…

Amúgy nagyon jó, hogy bementem dolgozni, képzeljétek, visszaéltek a céges bankkártyámmal, teljesen véletlenül szúrtam ki két tranzakciót, mikor letiltottam a kártyámat, végignéztük a tranzakciókat, ami nálunk még nem jelenik meg és 12-szer használták a kártyámat! Januárig szépen lerabolta volna, így is jó párszáz EUR a kár… Jó ideges voltam…
De legalább egész jó kis bónuszt kaptam, többet, mint amire számítottam… Vagyis csak januárban utalják, mert az új adózás miatt akkor többet kapunk meg belőle…

Woody
Hú, gondolom, mit érezhettek nővéredék…
Unokahúgom egész családja kint van Floridában, ő tavaly New Yorkig jutott dec. 23.-án, aztán közölték vele, hogy 27.-ig innen semmivel nem fog továbbmenni, szegény, jó kis karácsony lett volna a reptéren, de valahogy megoldotta a család… Idén is kalandos volt az útja…
Örülök, hogy nővéredék hazajutnak!
Karácsonyi ajándékotok gyönyörű, hol csináltattátok a fotót?

Andi
Azt mondta a laboros, az AFP-vel együtt majd megcsinálják a toxot…
Anyósnál vannak macskák meg kutyák, mindig jól megdögönyözöm a kutyit…
Neked nézik majd többször?
Kitől kaptad a beutalót, Sz.-től?

Zsuzska
A cukorértéked nekem is fura, de vannak itt nálam okosabbak ez ügyben…

Béku
Gratulálok, rengeteget nőtt a pici, mit csináltál vele? :)
Azt meg sajnálom, hogy még mindig el vagytok tiltva, de majd bepótoljátok!

Ann
Én tuti tesztelnék 24.-én… De persze ezt Neked kell eldönteni!

Kispatak
Most, hogy már nem kell titkolni a babát, valahogy teljesen látszik a pocakom :)
Kitartás a holnapi fél napos munkához, azt már fél lábon is kihúzod!

Ancsi
Nekem is dilemma volt a H1N1 ősszel…
Én elhatároztam, hogy oltatok, de az üzemorvos nem volt hajlandó beoltani első trimeszterben, de utána sem ajánlotta. Azt mondta, januárban meg már nem lenne sok értelme, és hogy a tavalyi is véd még.
Azt is mondta, ha mégis influenzás lennék, irány a háziorvos és irassak fel Tamiflut, ő sem oltatott, de tart otthon gyógyszert ellene.
http://www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy ... zer-284229
A nőgyógyászom sem ajánlotta az oltást terhesen, így nem oltottam.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy tavaly nagyon rosszul lettem az oltástól, 3 napig minden bajom volt, most meg le is van gyengülve az immunrendszerem a babától…

Kép Kép
estrella22

Én úgy gondolom,hogy baj nem lehet belőle,viszont most a SOTE-n is jól jött,hogy a fertőzött kismamák be lettek oltva,így csak gyengébb lefolyású náluk az influenza...

Még ha erős is a szervezetem,és esetleg legyűri a betegséget,nem csak hogy a láz nem tenne jót a babának,hanem tovább fertőzném az embereket,és nem mindenkinek erős az immunrendszere,aki nem oltatott..... Szóval én nem kockáztatok!

Bőven elég,hogy terhesgondozásra egy olyan helyre megyek,ahol végig kell mennem egy csomó beteg,köhécselő ember között,és hát egyetlen köhögés elég lehet...

Nem felejtem,hogy mikor 1-én visszamentem dolgozni,aznap rámköhögött egy nő a kasszában,folyamatosan kezét nem használva köpködött a képembe,és már estére fájt a torkom,pedig én fel voltam öltözve...

Mondom,ez az én véleményem,és tiszteletben tartom azokét is,akik nem így gondolják,hisz mindenki maga döntse el! :)
Vendég

Judit
Na ugyanarra jutottunk oltás ügyben…
Azon gondolkoztam, hogy mekkora pocakom lesz, ha már a 13. héten ennyire látszik…
Mész végül januártól dolgozni?
Azért ne dolgozd halálra magad karácsonyra!

Kép Kép
estrella22

Örülök a véleményeknek,mégmégmég!!!
Valami ilyesmi véleményen vagyok én is,gondolom 12.hétig úgysem ajánlják,akkor meg már bőven benne leszünk(vagy a vége fele,remélhetőleg),akkor meg már felesleges!a leginkább én is itthon leszek, csak ugyebár a férjem is haza hozhatja :? ,ki is okosítottam, hogy holnap veszek neki fertőtlenítőt és ha haza jön az legyen az első,hogy megmossa vele a kezét!+veszek a munkahelyére is és ott is vezesse be, mert elég sokan megfordúlnak nála egy nap! :?

Kép
Kép
missancsi

Estrella: köszi :D
tényleg hihetetlen nagyot nőtt 7 nap alatt!
Én se értem,de örültem neki nagyon,mert épp ezt kívántam,hogy legyen szép nagy!
Persze nem kórosan nagy,csak hogy megnyugtassanak a méretei,ha már előzőleg picinek minősült,most még túl is van az elvárton 1 mm-rel :D

csodásan dobogott a kis szíve (szívcsöve ;) )!! :D
Vendég

Nem akarok senkit rémisztgetni, meg befolyásolni sem, de barátnőm terhesség alatt oltatta magát. A babának sajnos kezdetektől fogva valami immunproblémája van és szinte minden nap van véres kakija. Egyszerűen az orvosok a sok vizsgálat ellenére még mindig nem tudják mi az alap probléma. Nyilván nem mondom hogy az oltás miatt van, de már ők is emlegették, hogy esetleg ez volt a baj.

És még a döntés meghozatalához segítségképpen bemásolok egy posztot a szomszédom (Skribás kiscsaja van, született fél éve) blogjából, érdemes elolvasni.

"H1N1 vírus oltás kismamáknak?
Külön bejegyzést érdemel ez a H1N1 téma, mert különösen sok álmatlan éjszakát okozott nekünk annak megítélésre, hogy beoltassuk-e magunkat és hogy nem ártunk-e a babának ezzel. Az Interneten millió vélemény, érv és ellenérv olvasható, így a mi álláspontunk röviden a következő volt. Kismama képviselte az érzelmek és a biztonság szempontokat, míg kispapa inkább logikusan próbált érvelni és felelősségteljes véleményt alkotni.

A kismamát sokkolták a TV híradóban látottak, a sorozatos kismama-lélegeztetőgép hírek és a kismamák veszélyeztetettségét sulykoló felhívások a mielőbbi oltásra. Abban biztos volt, hogy a 12. hétig semmiképpen nem oltatja be magát a baba nagyon fontos fejlődése miatt. Utána azonban kismama nyitott lett volna a H1N1 védőoltásra, azonban kispapa meggyőzte őt arról, hogy nem szabad megkockáztatni az oltást. Bár az igaz, hogy a kismamák immunrendszere sérülékenyebb és így őket érheti legkomolyabban egy elkapott influenza, de az Országos Gyógyszerészeti Intézet (www.ogyi.hu/pandemia/) honlapján fellelhető hivatalosnak elfogadható dokumentumokból egyértelműen kiderül, hogy a "Fluval P esetében sem állnak rendelkezésre adatok a vakcina terhes nők körében történő alkalmazásával kapcsolatban". Ezek szerint az orvosok egy kismamákon nem tesztelt vakcinát javasolnak mindenkinek, csak mert ennek még mindig kisebb a vélt kockázata mint a nem-oltásnak? Sőt, található ott egy Klinikai vizsgálatok menüpont is amely azt mutatja hogy hány főn tesztelték a vakcinát. Kérem szépen erre a gyenge állításra alapozva döntsön mindenki a beoltás mellett?? "A 352 felnőtt, illetve 10 12-18 éves serdülő és 10 3-12 éves gyermek bevonásával végzett klinikai vizsgálatok értékelése lezárult." Tehát 10 db gyermeken tesztelték? Na, köszöntük szépen, mi nem oltattuk be magunkat egy olyan valamivel amiről fogalmunk nincs hogy egyáltalán mit okoz.

Később még jobban örültünk e döntésünknek, mert egyre több írás, tény és statisztika látott napvilágot arról, hogy ez a H1N1 hiszti leginkább a vakcina-gyártó és a neki segítő lobbi érdekében történt. A média pedig szokás szerint nagyon komoly segítséget nyújtott a lakosság megfélemlítésében...
ann74

Ancsi
És ha a férjed oltatná be magát???

Béku
Na látod, nem kell izgulni a mérete miatt…

Ann
Sajnálom a barátnődet, elég nehéz lehet így, hogy azt sem tudják, mi baja a babának :(

Kép Kép
estrella22

Ann: igen,erre utaltam,hogy a média,és a politika nagyon betett ennek a dolognak....

azért megnézném azokat a kismamákat,akik önként jelentkeztek volna,hogy rajtuk teszteljenek...
bocsi,ez nekem sok!

Inkább kivonom magam ebből a kérdésből... :?
Vendég

Ha esetleg mégis beütne, van egy nagyon drága gyogyó H1N1 ellen, a neve tamiflu, akkor azt azonnal fel kell íratni és azonnal szedni kell, ennek az a lényege, hogy akkor hat (legjobban) ha a tünetek jelentkezésekor minél korábban elkezdi szedni az ember.
Mondjuk sajnos ennek a papírjára is az van írva, hogy terhességnél a magzatra gyakorolt hatása nem ismert.
ann74

Estrella, gratula a babakocsihoz, nagyon ügyi vagy hogy megvetted a szuperjárgányt.

Judit, azért ne felejts el pihenni!!!

Vikus, szerintem 1/29ig érünk oda valamikor, olyan 8-1/2 9 között. Iwiwen fent vagy?
ann74

Estrella: örülök,hogy megvan a babakocsi,gratulálok hozzá! :)
gondolom most azért megkönnyebbültél ;)

A bankkártyás mizériát sajnálom! de hogy éltek vissza vele?
Vendég

Képzeljétek,most este végre sikerült húst ennem!!! :)
Anyósom küldte a kajcsit,azaz párom kapta,de azonnal lecsaptam rá...
Nagyon finom diós bundában volt a karaj,mellé kukoricás-zöldborsós rizs köretnek :)
Vendég

Estrella:
Gratula az új szerzeményeidhez!Örülök,hogy sikerült jól dönteni!!!
bankártyás dolgot sajnálom.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Én úgy tudom,hogy aki be van oltva,az is hordozó lehet!Tehát ha a férjecském beoltatja magát,attól függetlenül haza hozhatja! :?
...bocsi, nem akarok ezen témázgatni,de azért kíváncsi voltam a véleményetekre!

...és remélem nem haragszik,hogy kiírom,de annyira örülök a sikerüknek...hogy meg kell veletek osztanom...egyik zúgolvasónk ma pozitívat tesztelt!!!Óriási gratula neki!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi én nem mertem megírni...
Nagyon várom holnap a "Zugolvasó" az sms-ét a szép hcg-ről.
ann74

Ancsi: gratula a zugolvasó ismerősnek!!! :D

Tényleg Ann,a Te zugos szobatársad tesztel? Az ő eredményére is kíváncsi vagyok!!! :D
Vendég

Békus, Ő az :)))
ann74

Ááááá,ez komoly?? :D
Nagyon drukkoltam ám nekik is!!! :)

Ann,akkor Neked is tesztelned kell 23-24-én!!! :) Látod,tuti siker! :)

No,akkor gratula Zugolvasónknak! :D
Vendég

oltás témához
tavaly mikor sikerült a lombik nekünk akkor Sz doki azt mondta akár azonnal is, én pedig 7.hétben oltattam semmi bajom nem lett nekem sem és Hannának sem, ellenben már írtam a fórumra hogy aki kismama meghalt Nyíregyházán az ismerős körökbe tartozik mert amikor ő kérdezte még nem kellett kismamának oltatnia, szóval így döntsön az ember hogy oltat vagy sem és azt mondtam tavaly hogy aznap Filip is le lett oltva másnap a férjem is nem kockáztattam ha már végre 4 év után sikerült....

béku
gratula a babóca növekedéséhez.

ann
én tesztelnék de csak 24.én az már biztosabb én is előző nap csináltam és elkeseredve bementem hogy 1csíkos és később mikor kimentem nagyon halovány zebra volt, amit másnap megismételtem és akkor már egyértelmű volt a másik csík is. kívánom hogy neked is kettő legyen rajta.

mindenkire gondolok és szurkolok holnap korán kelek gyors vásárolok, majd apa filippel fát vesz és díszit aztán főzök és közben takarítok, és vacsira itt vannak a vendégek, azt hiszem majd csak ilyen tájban tudok megint jönni.

kispatak
megírnád hol sikerült venni ezt a csuszi stopot mert anyukám is akar egyet ő is az az elesős fajta :(

jó éjt megyek aludni.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kukk
két éve ilyenkor már zabszem a fenekemben és a hajnali ébresztőre gondoltam hogy irány a kórház és indítják a szülést :-)

most pedig itt szuszog a majdnem kétévesem,

mindennel készen vagyok, huh csináltam kétféle mártogatóst, Sajtiféle tekercset, virslis papucsot, reggel csinálom a rakott tejszínes, baconos tésztát, készen a diós kifli, mézeskalács éééés elkészült a torta is, íme egy kép róla

Kép

Nava,
aham fogamzásgátlás, nálunk épp tegnap került szóba hogy milyen jó lenne Marcell, Liza után egy Ábel is :-)

megyek aludni, reggel még díszitek, 10-kor kezdődik a Marci buli

pussz

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vicky, Vikus
Boooldog névnapot kívánok !

kubuspace

Szépjóreggelt kívánok Csajok! :)

Viktóriák: Boldog névnapot kívánok Nektek!!!! :)

Estrella: Gratulálok a babakocsihoz! Gondolom, hogy fel lehetsz dobva tőle...... :-D..... Mi majd márciusban vesszük meg kb...
Toxo-ra nekem Sz adott beutalót, abban maradtunk, hogy többször nézzük, eddig 1 volt. Jan 4-én megyek újra, majd rákérdezek, mikor lesz a következő....

HINI:én semmiképpen sem oltatok, ezt az elején már eldöntöttük.... :wink:

Kubukám: Megemelem a virtuális kalapom azelőtt, amit műveltél!!! :) CSodaklassz a torta.... a mi kis Hurrikánunk odalesz!! :)
Kérlek, adjál Neki a nevemben egy hatalmas nagy cuppanós puszit a szülinapjára!!!! :) Isten éltesse a kis kópét!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval a 2 kis perpétum mobile mellé egy harmadikat??? Kis Ábelt???.... Nem semmik vagytok, hallod-e??? :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Én lassan készülődök, megyek a kolleganőhöz a ruhákért.... a férje szerencsére majd hazahoz a cuccokkal, így egyedül... Rajó kapott egy kis feladatot, rakja össze a fát, mire hazajövök...aztán együtt feldíszítjük majd......de most még javában horpaszt!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Lányok, csak egy gyors kérdés...
4. napja migrénem van, már aludni sem tudok, se megmozdítani a fejem, már nem nagyon bírom...
Egy szem Panadolt bevehetek szerintetek???
Itt azt írják, szabad...
http://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek. ... =9+h%F3nap
Mindjárt sírok a fájdalomtól :(

Kép Kép
estrella22

Andi,
cupp köszönöm szépen.

Estrella,
migrént sajnálom.
gyogyót igazából 1. és 3. trimeszterben nem lehet szedni. de mivel én lassan 20 éve migréntől szenvedek és mindkét terhességemet végigkísérte, szóval én Lizával szinte minden nap 2-3 trimeszterben szedtem egy szem algot. Dokim azt mondta hogy ne vigyem túlzásba, de ne aggódjak, illetve az sem jó ha én szenvedek.
úgyhogy én szedtem algot.
illetve vegyél http://natur-bolt.hu/product_info.php?products_id=605 ilyet, talán ez is segíthet picit enyhíteni a migrént.

kubuspace

Csajok!
Tündérbogyók vagytok :D :D :D :D :D :D :D :D
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ann!
igen fennt vagyok küldöm a püt!

Kubu!
Frankón Te csináltad a vonatot :shock: :shock: :shock: :shock:
ügyes vagy!!!!!

Tegnap fájt ahogy beadtam a szurit.lehet rossz helyen csináltam :? :? :?
Na megyek dolgozni!
vikus82

Vicky!
Boldog névnapot!
vikus82

Kubu,
köszi, megnézem, van-e nálunk...

Kép Kép
estrella22

Viktóriák: Isten éltessen TIteket!! :)

Kubu: Marcikának nagyon-nagyon boldog 2. születésnapot!!!!! :D :D :D
Biztos nagyon izgatott,Te meg nem vagy semmi,hogy mindezt összehoztad!! :)
Vendég

Sziasztok!

BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT A VIKIKNEK!!!

Estrella,
gratula a kocsihoz és a ruhákhoz!
Mi még mindig hezitálunk, hogy örököljünk, és akkor külön kocsi, biztonsági ülés, stb, vagy áldozzunk rá kb. 60ezer pénzt, és vegyük meg kompletten az összeset a Sajti által ajánlott boltban :roll:

Tényleg Sajti,
köszi a tippet, nagyon jó kis ajándékot vettünk ott a sóginő kisbabájának :)

Éééés csajok, akik még nem vettetek kocsit: hatalmas a választék, és ágyak, fürdetők, etetőszékek, ágyneműk, szóval minden ami a babának kell állati jó áron van!
Szóval: www.bergon.hu
Sajnos a kismamiruhás részleget megszüntették, mert arra nem volt kereslet :? De azért kaptunk máshol kismamipizsit, így megnyugodott apa.

Vikus,
van olyan, hogy érzékenyebb helyet talál el az ember...illetve arra figyelj, hogy a beszúrásnál ne óvatoskodj, annál rosszabb! Egy gyors, határozott döfés, utána a beadagolás már mehet lassan.

Kubu,
hát te fantasztikus vagy!!! Na jó, ezt eddig is tudtuk, csak nem győzöm hangsúlyozni :D
Szóval kistesó? Nálunk is lekezdődött már a fülrágás a párom részéről, hogy ugye a fagyimanókat nem akarjuk mind benthagyni??? (6-an vannak) Merthogy most azt mondta a doki, hogy talán töki van bent, és én úgyis kislányt szerettem volna, hát próbáljuk majd meg :shock:
MArcusnak millió pusszancs szülinapra!!!

Andi,
nálam is hasonló a helyzet toxo-val, hiába van 20 éve mindig macsekunk és kutyunk is, nameg kert, én bizony még nem kaptam el! Nekem is kell S-t figyelmeztetnem hogy igért beutalót!
Most épp 4 macsek dühönk a teraszon, szórakoztatják Bogi kutyát :lol:

Nnna, összerakom magam lemegyek vásárolni, megpróbálom magammal cibálni a fiam, hogy legyen aki bepakolja a fát a kocsiba.

Kép
judit0713

Én is 29 éve élek állatok között (kutyák-macskák),soha nem kaptam el tőlük semmit.
Ezek kinti állatok,meg van 3 éve benti cicám,de tőle meg ezért nem fogom elkapni :)

Ezen nem is parázok :D
Vendég

Sziasztok!

Kubu, Marci drágámnak Boldog Szülinapot kívánok!
Nagyon ügyes vagy, ennyi minden. És a torta is szuper!
És már Ábelen gondolkozunk, nem semmi. :lol:

Köszönöm a kép dicséreteket, nagyon aranyosak vagytok!

Andi, igen ez a londoni hó teljesen megbénította a légiközlekedést, pedig csak 12cm volt. De szerencsére elindultak már és ma este 7-kor érkeznek. :D Tuti nagyon fáradtak lesznek, de együtt lesz a család ez a legfontosabb! Nálunk a karácsony erről szól, hiszen max 2-szer látom őket egy évben!
Milyen ruhákat kaptál?

Estrella, voltunk fotósnál (manofotó). :wink:
Ez volt a mi karácsonyi ajándékunk, illetve a nagyiknak is csináltunk képeket.
Azért találtuk ki, mivel rólunk hármunkról alig van közös kép és mivel ez az első közös karácsony gondoltuk megajándékozzuk magunkat. :wink:
Fantasztikusak lettek szerintem, csak ajánlani tudom és szerintem árban sem a legdrágább.
Kép

Oltásról a véleményem már leírtam. (én nem vagyok oltás párti.....)

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Laptetűmet, persze szétosztanám akinek kell. :lol:
Induláshoz, szuráshoz, szép magas HCG-hez, uh-hoz, vagy matiszoláshoz.
Egy kis darabot, Macséknak is küldök.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: