A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hahó!

Jelentem a Titok minden nap müködik, tegnap is, és ahogy látom ma duplán is!!

Breki: mondtam, hogy gyere irjál - tiéd lesz a laptető! Nem igy lett?? De igen! Ezer drukk holnapra! Kitartás a telefonnal, amit irtam közvetlen szám, próbálkozz 1 után ill este fél 7 után ill. bármikor!!! Lassan azért jó lenne szerezni egy helyet.

Oroszlán: te is megjössz, mert téged hiányoltalak gondolatban - mi van veled?

Zsuzska: amit leírtál szó szerint igaz nálunk is.

"Tudod,a jó munkához idö kell,de én türelmesen várok.
Viszont mentségére legyen mondva nagyon sokat dolgozik,napi 12 órákat is lenyom,de van amikor még többet is."

Itt is sok a tulóra és én is türelmes vagyok amennyire lehet, mást nem tudok tenni.

Ann: szerintem légy türelmes a teszteléssel, inkább később, aztán biztosat. Szorítok!

üdv kispatak
Vendég

Csajok!
a stimu alatt lehet avivázni? :shock: :?: :?: :?:
vikus82

Vikus, sztem max a legelején, de miután elkezdenek nőni a tüszők, egyrészt szerintem érezni is fogod hogy nem esik jól, másrészt sztem nem túl jó az amúgy is akkor aktív pfészkeket még aktivizálni, nehogy baj legyen. Én stimu beindulása után már tornázni sem jártam, csak a legelső 2-3 nap, de az is jógaszerű volt. Az én véleményem, hogy szerintem hagyd ki.
ann74

Ann!
oké köszi! :D
vikus82

Vikus: én is kihagynám a tornát most,biztos ami biztos :)
Vendég

Szép jó estét!

Vikus nagyon drukkolok! Kezdődik a szurkálódás!!!! :D :D :D

Estrella

Már nem nagyon vérzek, de tényleg durva, mit nem művelnek az emberrel :D :D :D :D :D Jó túl lenni rajta!

Holnap megyek 13-14 között a a BMC-be, jön valaki?????????
Jó lenne már valamelyikőtökkel találkozni!

Mindenkinek jó éjt!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: én megyek holnap,de 13h-kor már tuti nem leszek ott :?
délelőttre megyek,és remélem,hogy délig végzek is :)
Vendég

Sziasztok!

Most estünk haza, egész nap jöttünk-mentünk, így most nincs energia visszaolvasni, csak gyorsan rólunk:
genetikai vizsgálat megvolt, uhun minden rendben :) , vv eredmény jövő héten lesz.

Sajtikám,
köszönöm a csomagot, nagyon jó meglepi volt :) :) :)

Most bújok ágyba, holnap olvasok/válaszolok!

Kép
judit0713

kisbeeka:

Sajnálom, majd legközelebb.

Nálunk holnap derül ki, hogy a következő ciklussal mehet-e a lombik!!!
Kíváncsi vagyok mi lesz! :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: akkor nagyon drukkolok!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Judit: örülök,hogy jöttél,és hogy minden okés volt a vizsgálatokkal :)

de ha UH volt,akkor kép is van? ;)
Vendég

Judit:
Gratulálok a jó eredményekhez!!!

Mia:
Holnapra drukkolok nagyon,hogy jó hireket kapj!!!!

Breki:
Nektek is holnapra egy kalappal!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kép

Heni:
Menta priv.

Andrea:
Hát sajna tényleg már "hazajárunk" oda sokan... :lol:

Ancsi:
Gondoltam, hogy nem kaptad elő neki, de nem bírtam kihagyni! Bocsi! :lol: :lol: :lol:

Kispatak:
Köszi, aranyos vagy, de nem árultak már előtte fát.
Nagyon jó áron vetted a csuszit, csak pillogok milyen ügyes vag! :)

Zsuzska:
vonulási terv = karácsonyi jövés-menés terve. :)
Drukk a jó eredményekért!

Estrella:
Gratula az uccsó napodhoz, majd írd meg milyen volt a hangulata Pocikirálynő! :)

Kubu:
Nyomi migrén monnyon le!!! Ehun az űzők :arrow: )))))))))))))(((((((((((((((
Most akkor ti mentek 25-én anyudékhoz? Ha igen, én nem vinnék tortát. Vajh' mi miatt kéne bocsánatot kérnie, ezt próbáld meg kiszedni vhogy a családból, csak hogy tudd. Gondolom, vmi "egetrengető gonoszságot" :lol: művelt anyukáddal! Talán egyszer felhúzta a szemöldökét? Teapa tényleg megtenné a bocsit? Hmmm... Én el tudom róla képzelni, annak érdekében, hogy helyreálljon a worldpeace. Utána meg majd kitalálna mást anyukád, nem? Kíváncsi vagyok, harapófogó hadművelet sikerál-e?
Ó, de drága a kiskuktád, nálam 85-öst kap!!! :)

Béku:
Mára drukkhegyek!!! :)

Mia:
Neked is drukkhegyek a mai napra! :)
Hát csak elmúlik ez a piri, szuper!!! :)

Judit:
:) Szívesen!
Hatalmas gratula a csodás eredményekhez!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt!

Köszi a drukkokat, rám fér! Remélem minden ok lesz!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kubu
Jöhet a diós kifli meg a kiskukta is hozzánk!!!
Jók a képek nagyon :)
Nekem is migrénem van napok óta, próbálkoztam valami homeos bogyóval, nyelv alá kell tenni, olyan szar volt, hogy kiköptem a felénél, inkább a migrén...
Nem csoda, hogy Vuk visszatért :)
Én hülye, önfejű skorpió vagyok, szóval ne hallgass rám, de én bocsánatot nem kérnék teapa helyében anyukádtól! Ha valakinek bocsánatot kell kérnie, az anyukád!
Sőt, lehet el sem mennék 25.-én, nehogy már szívességet tegyen, hogy hajlandó egy órára fogadni a gyönyörű unokáit! Nehogy süss tortát! Hú, mindig felhúzom magam, bocs!
Hogy lehet valaki ilyen!!!

Béku
Na majd gyere a jó hírekkel!!!

Kispatak
Ügyes vagy Scholl-ügyben, hol találtál végül? Na akkora volt a szám, hogy én ezer éve nem estem el, hogy ma jó nagyot csúsztam :)
Orchideákért irígyellek, az enyém semmit sem csinál :(
Ma még dolgozom, de csak ma jöttem a héten, vérvétel miatt úgyis fel kellett kelnem. Reggel férj elhozott kocsival, csak a munkahely előtt csúszkáltam :)
Igen, tudom, hogy újra keresnek asszisztenst, írtam is, hogy 2 hétig volt a csaj, megy ki Írországba.

Mia
De még vérzel??? Azért ez durva, hogy meddig elhúzódik...

Judit
Mekkora a baba??? Kombinált eredménye elég hamar megvan, én kedden voltam és pénteken már jött az sms!

Sajti
Jó a hangulat, a csajoknak elmondtam, hogy babát várok, már aki még nem tudta...
Persze akinek már van gyereke, az régóta látta rajtam...
Ő ráadásul Geréb Ágnessel szült, arról mesélt, de ez nekem durva...
Meg a másodiknál csak a férje meg az első gyerek volt otthon, hát az már végképp sok nekem...
Aztán csak beesett a közvetlen főnök, valószínüleg azért, mert még nem kaptuk meg a bónuszos borítékot, onanntól megfagyott a hangulat és ment mindenki dolgozni...

Túlvagyok a vérvételen, persze toxoplazmára nem kaptam beutalót, rá sem tudtam a házidokinál kérdezni, mivel akkor balhézott az a cigány pasi, így csúszott a rendelés meg ő is kapkodott.
Rohadt jó, mehetek megint szúratni...
A laborosok szerint meg ezeket a beutalókat nem is a házidokinak kéne adnia, hanem a nőgyógyásznak, én már semmit sem értek...

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!
Bocsi, de nem nagyon tudtam visszaolvasni.... :roll:

Mi jól vagyunk, vagyis én nem igazán folyamatosan megyek a hasam után. :? Remélem Lili nem kapja el.

Volt egy kis családi ügy is közben. Nővéremék nem tudtak hazajönni Amerikából (szerencsére nem a reptéren tudták meg). (reptereket lezárták) Már 2 járatukat is törölték (szombati, keddi), de ha minden jól meg tegnap sikerült 4 jegyet szerezni egy varsói járatra és akkor 23-án este megérkeznek a gyerekekkel és a karácsonyi ajándék, hogy még maradnak így +2 hetet. :lol: :lol: :lol:

Most megyek, mert felébredt az én kis angyalkám.

Mindenkinek nagyon drukkolok!
Próbálom még karácsony előtt jönni.

És ő a mi karácsonyi ajándékunk:
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Gyönyörű ajándék!)
gyongy35
Mezőfalva

Woody,
Isteni szépséges az ajándékod!!!!!!!!!!!!!! :) De jó kép ez! :)
Hú, tesódék jól kifogták ezt a reptéri mizériát, drukkolok, hogy sikerrel ideérjenek és együtt ünnepelhessetek!

Estrella,
Sajnálom, hogy a toxot nem vették le, de mindenképp csináltasd meg ha kisállat van a közelben.... Nekem 25 éve van állat (macs) a lakásban, de még nem estem át a fertőzésen.... :shock: pedig csókolgatás, babusgatás hihetetlen mértékben van/volt..... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

sziasztok
bocs hogy tegnap nem jöttem de akkora kálvária volt nálam hogy csak na :(

először is béku köszi hogy eljött a férjed, mert nem tudtam volna elmenni és elvinni a papírokat.
képzeljétek el hogy a postával kaptam egy levelet hogy a munkáltató nem fizeti utánam a halasztott nyugdíjbiztosításomat 2009.04hó óta. azt hittem felrobbanok :( erre hívom őket, hogy mi van, mire ők nem kaptak igazolást hogy a tagja lennék és így nem fizetik havi 4% jó mi???? hívom az ügyfélszolgálatot mi van ilyenkor, elmondja a csaj mondom akkor nézzük már meg hogy a többit fizetik-e??? mondja a csaj hogy tagja vagyok ennek annak küldik a pénzt is , erre kiderül hogy amikor Filippel gyesen voltam megszűnt a tagságom vmibe mikor visszamentem dolgozni akkor belépési papírt nem töltöttem ki mégis tagja lettem újra vminek , na mondom ez szuper, mondja a csaj hogy hallja hogy kisbaba van, /mert közben Hanna sírt/ mikor született ???mert adnak 50e ft-ot szülési segélyt, mondom ebben az évben mindjárt 4hónapos lesz , azt mondja hogy 3hónapos koráig kellett volna szólni, akkora lett a fejem.... több órája telefonáltam már akkorra mire végre vele egy értelmes emberrel sikerült beszélnem, mondja hogy ír levelet a főnökének hogy engedélyezze a kifizetést mert nem tudtam hogy tag vagyok abban, rendes volt nagyon,vissza is hívott később hogy minden oké , erre kiderült hogy ma reggel ha 8ra beviszem a szül akivonatát Hannának megkapom a pénzt mert ma utalnak utoljára ebben az évben, jövőre meg már nem fizethetik ki.... ma hajnalban keltem átutaztam fél pestet és beértem 8ra, úgyhogy lesz egy kis plussz karácsonyi pénz....
belegondoltam mi van ha ma telefonálok agybajt is kaptam volna ha úszott volna a pénz :( :( :(

amúgy jól vagyunk, Filip taknyos pedig oviba sem jár már, holnap jönnek anyósék, Uramnak megmondtam hogy ma megy el utoljára itthonról, mert különben lőttek a holnapi vacsorának, erre hív a tesóm hogy bárányhimlős a gyereke nincs közös karácsonyozás, na mi jön még ????? ezután csak jó lehet....
beléptem ma a gépbe és vasikáé is bent volt skype -ban és már sajtikánk írta hogy hallott jó hírt de azt nem írta hogy Vasikáé babát várt, én nagyon örülök neki mert már ők is 3éve várnak a babára és most sikerült nekik, szép kis karácsonyi ajándékot kaptak..... sajtikám megírhattad volna ejnye-bejnye :(

béku
szoritok neked nagyon mai uhura majd gyere és mesélj hogy mi volt.

jók legyetek megyek ebédet készíteni aztán délután majd jövök olvasni.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hahó!

Remélem, mai látogatók csak jó hirt kaptok, várjuk tessék majd irni!

Sajti: gondoltam, hogy nincs már fa, mert ezt nagyon elkapkodják. Mikulás tájékén szokott lenni.
Csuszi után neteztem/telefonoztam
Vendég

[quote="kispatak"]Hahó!

Remélem, mai látogatók csak jó hirt kaptok, várjuk tessék majd irni!

Sajti: gondoltam, hogy nincs már fa, mert ezt nagyon elkapkodják. Mikulás tájékén szokott lenni.
Csuszi után neteztem/telefonoztam jó sokat kellett, de sikerült és megérte. Scholl nem tud róla, legalább is ahol én kérdeztem, s ami nekem utvan volt. Ezt az Örs környékén vettem szerencsémre, máshol sincs ennek a cégnek.

Breki: remélem hamar kapsz időpontot M-hez. Otthonról majd irok

üdv

kispatak
Vendég

Sajti:
Most már értem,hogy miröl is van szó.
Semmi különös vonulási terv nincs,nem megyünk haza.Nagyrészt itt szoktunk lenni Karácsonykor édes kettesbe a férjecskémmel.de remélem jövöre már hármasba nyomjuk.

Estrella:
Csak ovatosan a csuszkálással.Sajnálom,hogy kimaradt aza fránya vérvétel.

Kubu:
Nagyon helyes kiskuktád van,na meg az alkotásaid is jól néznek ki.Honnan van ennyi energiád?

Lukácsné:
Hihetetlen,hogy mindig van valami probléma.Ügyes vagy,hogy megoldottad a problémát.

Breki:
Gyere már a jó hirekkel!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kedves Lányok!
Lehet nem hiszitek el, de ez a kicsi lány lefoglalja a napom szinte minden percét, most is úgy csempésztem be az ágyba, mert nem az a lerakom ott maradós fajta :D
Minden rendben van velünk amúgy és Zorka már többet alszik éjjel is, úh. nem vagyok totál zombi, de azért még tudnék többet is szunyálni!
Holnaptól itthon lesz Apa, úh. talán vissza is tudok olvasni, nem csak 1-2 oldalt :oops:

Woody, Lili gyönyörűűűű!!! Nagyon jó kép! :D

Judit, gratula a jó eredményhez!

Eszter, remélem hamar kigyógyulsz és hatalmas drukk a januári kezdéshez!

Zsuzsó, mi van veled??? Igazából, nem tudom, mi volt (vmi gond, ha jól sejtem), mert nem tudtam olvasni, de remélme, már minden oké?!!!

Kubu, ma veled álmodtam :D a'sszem a szülés utáni fogamzásgátlásról konzultáltunk... :lol:

Már fel is ébredt, bocsi, majd később még próbálkozom! :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Békus!!! Hol vagy a jó hírekkel??
ann74

Sziasztok,megjöttem!! :)

Elég soká értünk be BMC-be,végül nem volt fuvarom,mert anyumnak magas láza van,így buszoztunk,de Jóisten meghallgatott,és semmi rosszullét,összeesés nem volt!!! :D

(csak azért paráztam,mert itthon is 5 perc állás/jövés-menés után sürgősen le kell raknom magam valahova,mielőtt összecsuklanék...)

Szóval a recin már azzal fogadtak,hogy: terhes UH? :D

Aztán fönt jó sokat vártunk,mindenki az irodás ajtón ment be,úgyhogy nem pörgött....(4 lány volt pedig csak előttem)

Aztán behívott H,majd Sz kérdezte,hogy érzem magam,én mondtam,hogy nagyon jól!! Aztán mikor rámnézett az UH-gal,mondta,hogy ott is minden a legnagyobb rendben van :)

Aztán felém fordította a monitort,és megmutatta: múltkor 3 mm-es babácskánk volt (épp 1 hete),ma meg 12 mm!!!!

És gyönyörűen pulzált :)
Kaptam újabb fotót!! Apát nem hívták be,pedig tudták,hogy ott van,úgyhogy csak fotón látta,de nagyon büszke :D

Ja,és Sz mondta magától az együttlétet,úgyhogy mikor párom bejött az ajándékokkal,már csak csitítottam,hogy nem kell megkérdezni,mert elmondták,szóóóóóval,még legalább 2 hétig semmi megerőltető,semmi együttlét,semmi sport!!!

2-3 hét múlva kell menni az új dokimhoz kontrollra,aki max. amiatt kérhet genetikát,mert lombik volt,de Sz mondta,hogy amúgy szerinte nem kell :)

Lukácsné: sajnálom a mizériát,de nagyon örülök,hogy a szerencse úgy hozta,hogy még épp el tudtad intézni!!!!
Leadtam a papírokat,és szóltam,hogy van benne fotó!! :)
Vendég

Béku!
nagyon gratulálok!

Mia!
szoritok,irj,h mi volt!

Csajok!
lehet hülyét kérdezek,de stimu alatt,lehet
biciklizni? :shock: :? :?
vikus82

Gratula Béku!!!Már vártalak!Örülök nagyon, hogy minden o.k!
Miért nem kell lombiknál genetikai vizsgálat?(Amúgy normál esetben azt ilyenkor csinálnak?)

Kép
Kép
missancsi

Vikus: köszi! :)

A biciklizést nem tudom,de ha nőnek a tüszők,nemigen lesz kényelmes...
Vendég

Ancsi: köszi! :)

félreértetted! Épphogy a lombik MIATT kérheti a következő doki a genetikát,mert amúgy a családi hátterünk nem indokolná,ezért SZ nem csináltatná magától,de a lombik miatt az új dokk kíváncsi lehet rá!

Képet később rakok fel,az páromnál van,még nézegeti,épp vásárolnak nővéremmel a karácsonyi menühöz :)
Vendég

Breki!
de csak óvatosan,nem pukkadnak ki a tüszök? :? :shock: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikus82

Ha most csinálnának genetikát, akkor most mit szűrnének ki vele?

Kép
Kép
missancsi

Vikus: én azt mondom Neked,hogy amikben nem vagy biztos,hogy szabad-e,azt inkább hagyd ki MIND,mert talán nem véletlenül vannak kétségeid affelől,hogy lehet-e azt most...!

Ne most tornázz meg bringázz,arra majd ráérsz később! Ezzel óvatosan kell bánni! A tüszők megrepedhetnek előbb,ez nem szokott bekövetkezni,de szerintem ne is akarj rájátszani,mert a hormonok ilyen erős fizikai behatástól nem biztos,hogy meg tudják védeni a tüszőket....! :)
Vendég

Ancsi: azt majd a 12. hét körül csinálják,és nem értek hozzá,de majd a dokik elmondják,ha itt az ideje :)
Vendég

Breki:
Hatalmas nagy gratula!
Milyen érzés volt végleg eljönni onnan?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

A 12.hetivel tisztában voltam, csak azt hittem, hogy van vmi most is?! :?
Neked is csucsosodik kicsit a pocid? :)

Kép
Kép
missancsi

Megvan az IR. eredményem!

Cukor:
0 p: - 5,3
60 p:- 4,5
120 p:- 3,5

Inzulin:
0 p: -13,68
60 p: -114,80
120 p:- 21,83

A leleten nincs megjelölve eltérés.
Szerintetek jók ezek az eredmények?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ancsi: nekem nem csúcsosodik :)
még nem látszik semmi,csak nem férek bele a gatyáimba,de már hetek óta nem,úgyhogy ezen már nem lepődök meg :)

Zsuzska: hááát,furi!
Eleve furcsa volt ott lenni,mert lent áll a Karácsonyfa,és egy lélek sincs a recepciós szinten,fent is csak 4 pár volt,úgyhogy eleve érdekes a légkör bent :)

én szerettem oda járni,mert minden nappal közelebb éreztem magamhoz a sikert :D jó volt tudni,hogy ott VELEM törődnek,és mindenki azon van,hogy az én álmaim (is) megvalósuljanak!!! :D
Vendég

Ja,és amit még nem írtam,a progeszteron pótlásnak legalább a 11.hétig kell még menni,vagy esetleg a 12.-ig :)

Sz magától minden felvetődő kérdésre mondta a választ,nem kellett rákérdeznem semmire :D
Vendég

Béku!
köszönöm értettem! :D
vikus82

Breki:
A BMC-ben járással mi is igy vagyunk,még a férjrm is "szeret" oda járni,pedig neki korházas-dokis fóbiája van.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Békus, megríkattál!! Jó sokat nőtt a baby, gratulálok nagyon!!

Hű, kicsit elképzeltem amikor Sz nekem ugyanezeket mondja. Remélem ez már nem messzi van... :)

Ma már 5 napos ET+7. napon vagyok...az első crinone dobozomból már csak 4 dugó van. vv-ig pedig még 5 éjszaka. A tesztemig meg...áááááááááááááá ezt még mindig nem döntöttem el. azt tudom hogy 23-a még tuti nem. ennyit a száraz tényekről. Nem is tudok mit írni. Ennyire még soha nem vártam karácsony előtt, hogy vége legyen a karinak. A skarlát miatt családommal csak utána talizom, úgyhogy furi lesz ez a kari. Persze egy 2csíkos teszt még feldobná!!!!!!!!!!!
ann74

Vikus, szerintem se erőltess mostmár semmi aktívabb mozgást. Séta simán, sőt az jó is, de sztem ne aktívkodj. Egy idő után érezni is fogod, hogy nem kívánod, a szuriktól én elég fáradtnak éreztem magam. Mikor kell menned újra bmc?
ann74

Ann: köszönöm,nagyon aranyos vagy :)

ne feledd,nemrég még én is Veled együtt ábrándoztam ezekről a szavakról,és most végre eljött az én időm :)
A Tied meg most következik!

Szerintem 24-én tesztelj!! :D
Jó lenne a fa alá tenni a tesztet,nem? :) Én a helyedben nem bírnám ki,ha egyszer már 24-én lehet tudni,hogy várjak 27-ig.... :roll: :roll:
Vendég

Most nekem csicsis,mert totál kifáradtam...
utána majd lesz erőm reagálni mindenre :)
Vendég

Ann:
Hogy telik az idö,jól haladsz a napokkal,nemsoká itt van 24-ke és tesztelhetsz egy jó nagy pozitivat.Én is tesztelnék már akkor.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Megjöttem a BMC-ből.
Úgy tűnik februárban lombik K ügynök be is írt a februári lombikra.
Addig is szednem kell az inzulinomra gyógyszert. Rövid protokollt csinál elsőre.

Zsuzska
ahogy ma elmondta nekem K ügynök mi a jó vagy rossz, ezek alapján a 60 perces inzulinod magasnak tűnik a 120 perces az jó annak 27 alatt kell lennie.
A vércukrod szerintem nem valami jó, úgy tűnik nagyon beszippantja a cukrot a szervezeted, elég alacsonyka....
De majd a szakemberek megmondják, mi a jó mi a rossz, Én is csak azért mertem leírni, mert friss az élmény, remélem jó a memóriám és nem írtam hülyeségeket

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia:
Köszi szépen,nekem is a vércukor egy kicsit gyanus.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Mia:
A lényeg lemaradt!!!
Hajrá februári kezdés!!!Még akár sorstársak is lehetünk!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska
Te is akkorra vagy betervezve???? :D :D :D :D :wink:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vikus

Köszi a szorítást, lehet hogy csak 2 hónappal csúszok hozzád képest?????? :lol: 8) :D :wink:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Na ez nem semmi laptetűűűűűűűűűűűűűű!

Inzulinomra teszek el egy keveset a többi mind a tiétek!

Mennek a szorító drukkok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: