Kubu
Jöhet a diós kifli meg a kiskukta is hozzánk!!!
Jók a képek nagyon
Nekem is migrénem van napok óta, próbálkoztam valami homeos bogyóval, nyelv alá kell tenni, olyan szar volt, hogy kiköptem a felénél, inkább a migrén...
Nem csoda, hogy Vuk visszatért
Én hülye, önfejű skorpió vagyok, szóval ne hallgass rám, de én bocsánatot nem kérnék teapa helyében anyukádtól! Ha valakinek bocsánatot kell kérnie, az anyukád!
Sőt, lehet el sem mennék 25.-én, nehogy már szívességet tegyen, hogy hajlandó egy órára fogadni a gyönyörű unokáit! Nehogy süss tortát! Hú, mindig felhúzom magam, bocs!
Hogy lehet valaki ilyen!!!
Béku
Na majd gyere a jó hírekkel!!!
Kispatak
Ügyes vagy Scholl-ügyben, hol találtál végül? Na akkora volt a szám, hogy én ezer éve nem estem el, hogy ma jó nagyot csúsztam
Orchideákért irígyellek, az enyém semmit sem csinál
Ma még dolgozom, de csak ma jöttem a héten, vérvétel miatt úgyis fel kellett kelnem. Reggel férj elhozott kocsival, csak a munkahely előtt csúszkáltam
Igen, tudom, hogy újra keresnek asszisztenst, írtam is, hogy 2 hétig volt a csaj, megy ki Írországba.
Mia
De még vérzel??? Azért ez durva, hogy meddig elhúzódik...
Judit
Mekkora a baba??? Kombinált eredménye elég hamar megvan, én kedden voltam és pénteken már jött az sms!
Sajti
Jó a hangulat, a csajoknak elmondtam, hogy babát várok, már aki még nem tudta...
Persze akinek már van gyereke, az régóta látta rajtam...
Ő ráadásul Geréb Ágnessel szült, arról mesélt, de ez nekem durva...
Meg a másodiknál csak a férje meg az első gyerek volt otthon, hát az már végképp sok nekem...
Aztán csak beesett a közvetlen főnök, valószínüleg azért, mert még nem kaptuk meg a bónuszos borítékot, onanntól megfagyott a hangulat és ment mindenki dolgozni...
Túlvagyok a vérvételen, persze toxoplazmára nem kaptam beutalót, rá sem tudtam a házidokinál kérdezni, mivel akkor balhézott az a cigány pasi, így csúszott a rendelés meg ő is kapkodott.
Rohadt jó, mehetek megint szúratni...
A laborosok szerint meg ezeket a beutalókat nem is a házidokinak kéne adnia, hanem a nőgyógyásznak, én már semmit sem értek...