Hú, ezt most jól megkaptam

De mindenből tanul az ember, pl hogy a gyengeségeit ne tárja fel............
De azért jó ez a topic, mert különbözően gondolkodunk és asszem nekem most Barbi és Ancsi véleménye a szimpi
Ha egy jó evő gyerekem lenne, asszem én is keményebb lennék. De Bazsó egyéáltalán nem olyan kaja kérdésben, mint a többiek. Gyanakvó (pedig soha semmit nem erőltettem, ma erővel a szájába raktam egy darab sajtot, na , annyira megízlett neki, hogy csak falta, de magától nem kóstolta meg). Kb 10 hós koráig nem fogadott el az anyatejen kívül semmit, aztán hirtelen terhes lettem, minima tej, szerintem érthető az aggofamam, hogy elég tejcucchoz jusson. Tápszer, tehéntej kakaó, tejtermék nem kell neki, (mintahogy se felvágott, se kenyér) marad a tejpép, ami viszont rohadt drága, nem újra melegíthető, és így sajnálom kidobni, aztán 1 óra múlva újat csinálni. (volt már, hogy dühömben az egészet a mosogatóba vágtam, össze is tört a tányér, párom meg is jegyezte, hogy milyen szar minőségűek ezek a gyerektányérok

) Persze erre azt kapom, hogy akkor ne adjak neki 1 óra múlva! De kérdem én, ha a gyereketek 5 hós kora óta nem aludna normálisan, akkor ti letennétek kaja nélkül aludni, hogy aztán éjszaka lehessen kajáztatni????? És sokszor voltam úgy vele, hogy nem evett meg valamit, mert nem ízlett neki, akkor gondoltam, majd eszik, ha éhes, hát nem!!! Akkor hiszti "anyá"zás, és ezt így terhesen nagyon nehezen bírom. Egyébként az ebéddel semmi gondunk, asszem az a baj, hogy a tejpép unalmas dolog viszont a leveske, főzelék, husi csupa izgalmas dolog (még), és azokat egyedül is izgalmas enni! Jó lenne, ha jobban érdeklődne az ételek iránt, akkor lemondhatnánk a pépről.
De eddig is minden csak időszakos volt, ez is elmúlik!
Egyébként következetességben nagyon igazatok van, nálunk ilyen pl a mobiltelefon, vagy hogy fürdés után már nem jövünk ki a szobából, hanem alvás van, még akkor is, ha cigánygyerekek potyognak az égből, stb.
Ma nagyon készen vagyok, elmentem az önkormányzathoz a házassági anyakönyvi kivonatért. A párom odatelefonált, hogy nekünk az 1. kerületben volt az esküvőnk, ennek ellenére ki tudják-e itt adni. A válasz, hogy persze, ráadásul illetékmentes. Na én el, kivételesen anyukám itt van, vigyázott Bazsóra, én meg 1 órát ültem abban a tetves hivatalban egy hajléktalan mellett (és bár szociálisan érzékeny vagyok, de most a szagokra jobban

), mert 6 ügyintézőből 1 volt hajlandó dolgozni, majd kijelentette, hogy nem tudja, ki adta ezt az infót, mert csak az 1. kerületben fogják kiadni!
Örjöngtem!!!!! Kocsisokat megszégyenító módon káromkodtam a férjemnek a telefonban, de még az utcán is!!!!! Csak néztek az emberek, hogy ez az áldott álapotban lévő asszony milyen gazdag szókinccsel rendelkezik!!! Asszem az elmúlt 3-4 hónapban ennyi szabadidőm volt, ezt is izgin és eredményesen töltöttem el!
Talán ezért vagyok kicsit érzékenyebb..........
Ancsi, örülök, hogy nem taliztunk az ÖK-on, asszem egy életre kiábrándultál volna belőlem!