A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

HELLÓÓÓÓÓÓ Heni :-) itt vagy még ????

Üdv!
Andi
kisborso

Ja, és oltás ügyben, ha érdekel valakit...
Mától van nálunk céges oltás, megkérdeztem az üzemorvost.
Azt mondta, hogy ő az első 4 hónapban nem olt be senkit, de olyat sem, akik már próbálkoznak...
Nekem meg a 4 hónap januárban telik le, 3 hét, mire kialakul a védettség, azt mondta, akkor már semmi értelme.
És szerinte a tavalyi is simán véd még..
Ha viszont nem, és valaki influenzás lesz, irány a háziorvos, és TAMIFLU-t kell vele felíratni. Drága, 7-8e Ft, de ezzel megúszható.
Azt mondta, ő magát sem oltatta be, otthon van Tamifluja baj esetére.
estrella22

sziasztok

itt a link ahol mindent megtudtok róla.
nekem nincs alátét hozzá egyszerűen a mosógép tetejére tesszük, Filipnek anno egy székre tettük.

http://www.pocakfurdo.hu/

Andi
megkérdezem a sógoromékat, mert 4éve angliában élnek és itt őrizzük az övékét, hogy jutányos áron eladják-e?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok,

Zsuzska hírt hozok, mert ő csak este tud jönni.
van egy 13 és egy 15 mm-es tüsző! újabb jelenésük lesz pénteken és valószínűleg hétfőn lesz az inszem!!!!
drukkolok nagyon!

Breki,
bár már túl vagy a leszíváson gondolom, neked is mennek a drukkok, hogy sok petesejt legyen, amiből mind-mind termékenyüljön meg!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Tyűűűű az anyját, laptetűűű!!!!!
Utoljára aszem a 800 adik oldalon volt az enyém. :)
Egy kicsit elteszek magamnak az IR eredményre, de a többi tiéd Kisborsóm!!!!!! Punkciód lesz, vagy beülti?
Tudod nálunk is a megtapadás volt a gond mindig!!!! Nagyon drukkolok neked!!!!!! Láttad Bogi fotóit az iwiw en, annyira csodaszépek a kis Jázminnal.

Csak, hogy tudjátok, Bogi az a lány, akinek a 6. vagy a 7. beülti lett sikeres, ezért is mondom mindig, hogy NEM SZABD FELADNI tényleg!!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Bocs Andikám, de mire visszapillantottam eltűntél.
Bakker!!!!! Dolgozni is kell :) Na majd legközelebb!!!

Kubukám!
Te is nagyon ritkán errefelé!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ahoj,
jelentkezem fél percre, tanulok, szakdolizok, nem tudom hova rohanjak, annyi a munkám, az elmaradásom :-(
L most elaludt, hál istennek M bölcsiben mert agyfact kapok attól hogy reggel 5-kor felül a kisautójára és végigberreg a lakáson, persze ha nem ébrednénk fel akkor hozza az egyik b.zi zenélős játékát és a fülemtől 40 cm-re bekapcsolja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisbeeka,
ügyi légy, nagyon drukkolok.

futtában olvasom hogy milyen babakocsi, ágy legyen

nekünk használt babakocsink van főnöktől kaptuk náluk két gyereket, nálunk Marcit szolgálta ki, húztuk, vontuk totál bírja még a gyűrődést, lényeg hogy legyen 180 fok ez a legfontosabb, aztán amikor már sportba mentünk át asap vettünk egy toprider esernyő babakocsit amit mai napig imádunk, kicsi helyigény, könnyen kezelhető, könnyű szóval überkirály.
ágy: úristen 120-onvalamennyi ?????? ikeás tök jó, nekünk az egyik olyan, másik szintén főnökéktől, hát megnézném annak a fejét aki megveszi azt a brutál drága ágyat és amikor kedves csimotája a fogát hegyezi az ágyszélén mit szól hozzá :-))))) mert persze nem lehet minden oldalára ikeás műanyag védőt kapni

én véleményem saját magamra: hogy hót hülyeség ennyi pénzeket kiadni, bárkinek javaslom teszvesz, vatera, auxx, zsibvásár oldalakat, igazi kincseket lehet találni, asszem nálunk Marcinak talán 1 új rucija sincs, sőt Lizának se nagyon, mindent teszelek, imádom is, és igazi kincseket fogok ki nagyon nagyon jó áron, (most pl. egy überkircsi pinky télikabátra nyomulok) és persze a játékok is hasonlóak

pusz Mindenkinek,

tudnám hogy mikor fogok jönni :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Nava,
hasfájásra nálunk mi NEM használt :-))))

infacol (az adja a gyerekének aki kitalálta ezt a cart)
gripewater (detto uaz vélemény mint infacolnál :lol: )

ami mondjuk hogy használt
cseresznyemagpárna (az valamennyire jó volt)
lábtorna, felesleges szelek távoztak
hasmasszír LU betűk pocira rajzolásával
babyfen cseppek (Belgiumból)
tápszer

türelem és nekem sok sedatif :-)

kitartás csajszi, sokszor van hasfájás ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

KUbukám: Hurrikánnak van még zenélős játéka?????? Nekünk minden ismerősünknek az első dolga, hogy a c...rva elemet kiveszi az ilyen sz@rokból :)))))))
Vaterát néztem már én is..tényleg vannak jó cuccok és töredék árért.... babakocsi már huszonezerért is volt most.. persze korai még..de mi sem akarunk 80-100-at kiadni pl. egy babakocsiért....főleg hogy úgyis kell másik, öszecsukhatós is... Megnézem majd a többi oldlalakat is.... kiságy valszeg ikeás lesz, ott néztem még szekrényt is neki.. egyedül a pelenkázó komódokkal nem jutottam még zöldágra mi hogy????.. mert csomónak olyan a mérete, hogy keresztbe kell a gyereket ráfektetni?? azt úgy lehessen? :shock:

Decemberben megyek kolleganőhöz egy rakat gyerekruhája van évek óta félretéve nekünk.. és már kéne a hely, mindig mondja :) Végre elhozhatjuk :)

A pinky télikabát ha meglesz, akkor kérünk róla agy fotót, természetesen a kisasszonyon!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!

Beszéltem főnökkel tök normális volt! Koncentráljak a gyerekre és mással ne foglalkozzak, majd lesz ahogy engedik a körülmények. A helyemre egyenlőre nem vesz fel senkit, a jelenlegi helyettesem próbál majd a feladatnak megfelelni!

Mellesleg mit jelent a rövid protokoll a lombiknál és mi a nem rövid?
Melyik hogyan zajlik? Ebben jó lenne ha tudna valaki egy részletes tájékoztatást számomra adni!!!! :oops: :P

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia:
Nekem antagonista volt ugyan, de úgy tudom az is olyan mint a rövid :).... vagyis mensi legelején kell menni uhu-ra és kezdődik is a buli... 14. nap körül leszívás.. aztán 2-3-5 napra rá beültetés....
Nálam annyi cifrázás volt, hogy előtte hónapban fogigátlót szedetett velem Sz.... :wink:

Hosszú protokollnál asszem a kezdés előtti mensinél már kell menni uhura ... és annak a ciklusnak a 21-22. (???) napjától már szúrni kell valami előkészítő injekciókat... majd utána csatlakoznak be a stimus injekciók... de majd jönnek a hosszúprotkósok és elmondják a tutit :)

Békus, Ancsi...???? MIvanmááááááááá????? Tűkön ülök....... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Nagyon köszi Andi! A hosszú elég szurkálós!!!!! :D :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mi alapján döntik el, hogy hosszú vagy rövid protokoll?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Foggalmam nincs :) Gondolom, hogy kinek milyenek a hormon eredményei, milyen alap baja van... ilyesmik...?
Én PCO-IR vagyok.. Sajti is az... az biztos, hogy mindkettőnknek fogigátlós antigóné volt... :wink:

andrea-1

Béku, Ancsi: :)

Kép

andrea-1

Megjöttem :D
No,megvolt a nagy beavatkozás,nagyon jól telt a reggel haláli csapat volt a műtőben,nagyon sokat nevettünk :D

Ja,és az eredmény.
Háááát,az nem olyan fényes,a 9 db tüszőből "csak" 3 db petesejtem lett.

És amin kiakadtam: 2 NAPRA lesz a beültetés,nem 3!!!
Azaz holnapután,pénteken beültetés,de előtte holnap telefon,hogy mi lett a babácskákkal.

Reggel Zsuzska drukkolt nekem,nagyon aranyos volt,hogy megkeresett,míg párja tartotta a frontot a sorban :D

Találkoztam Ancsival is,tündéri lány!! :D
Még előttük hívott be Sz,és kivételesen a leszívás után nem túl sokkal K2 ügynök bejött a hírekkel.

Velem kezdte,hogy 3,aztán mellettem is 3, aztán 4,és végül 1 (!!!!).
Úgyhogy nem volt valami fényes ez a mai kör,nem tudom hogy lehetett csak ennyi.

No mindegy,talán Jóisten hallja a gondolataimat,Titok útján bevonzottam,hogy ne legyen túl sok,mert mi "csak" 2 gyereket szeretnénk....

Remélem azt a kettőt -ha nem is egyszerre- megadja!
A mellettem levő lánynak már az 5. lombikja,és még egyszer se indult el semmi.
Sz-hez jár ő is,és meglepve hallott tőlem az IR-ről,senki nem is mondta még neki...,pedig ha a megtapadással is már gond van,akkor eszükbe juthatott volna a 3 sikertelen után megvizsgálni...

Kérlek nagyon drukkoljatok reggelig,hogy mind3 megtermékenyüljön!!!! :) Ha így lesz,megelégszem ezzel a 3-mal is :)
Vendég

Békus!!!!!! Nyugi Szivi!!!!! Rendben lesz minden, mindhárom bogyó beindul, 2 hét múlva pedig hcg-s kismami leszel!!!!!!!!!

Jó lesz így?????? :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: de édes vagy,látom már tűkön ültél :D
Vendég

Dejó lenne!!! :D Szívemből szóltál :)

Csak olyan furcsa volt,hogy nem 3 vagy 5 napra ültetik vissza,hanem 2 :shock: :shock: :shock: :shock:

De ha Te mondod,akkor így lesz jó!!!! :D
Vendég

IGEN EZ ÍGY LESZ JÓ!!!! :) Pénteken lesz a Anyukám, és a drága mamim névnapja, mami már csak lélekben van itt velünk, de szólok majd pár szót az érdekedben Neki is :)..... úgyhogy biztosan sikeres lesz a beültid!!!!!!!!! :) Az egy jó nap lesz! :)

Persze, hogy tűkön ültem..... már itt frissítgettem az oldalt egy ideje, hogy mivanmá??? :shock: :wink:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puszillak érte!!! :D
Remélem szerencsét hoznak! Ma meg sógorjelöltem szülinapja,tegnap mondtam is neki,hogy muszáj szerencsét hoznia :D

Anyucikádnak és Mamádnak pedig boldog névnapot aznapra!! :D
Vendég

Okes :)

Amúgy hogy viselted a beavatkozást?? Altatás??? :lol: :lol: :lol: :lol: Pocak nem fáj????

andrea-1

végre hogy jöttél már Breki, már nem tudtam merre vagy!!!
drukkolok mind a 3-nak, hogy elinduljanak. Sz tudja mit csinál, ha azt mondja 2 nap ne aggódj.
hányat ültetnek vissza ha mind a 3 elindul?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Drága Béku,
nagyon sokat gondoltam rád, attól függetlenül hogy nem vagyok vmi aktív mostanság. Jaj nagyon nagyon szorítok!!Minden rendben, minden, mert rendben kell lennie!!! :))
ann74

Sziasztok!

Breki,
jóóó lesz minden, szépen megtermékenyül mind a 3 bogyóka!
Már nagyon várunk a kismamik táborába :wink:

Ancsi, Zsuzska,
benneteket is! Hajrá lányok!!!

Mia,
jó fej volt a főnököd, így sokkal jobban tudsz a babára koncentrálni majd :)

Estrella,
biztos furi lesz hogy apa itthon én meg dolgozok, de hiszek benne hogy nagyon profi apuci lesz :)
Ráadásul jobb szoknom a gondolatot, hiszen ő 7-8 év múlva nyugdíjba is mehet majd, tehát tuti sokkkkkal többet lesz itthon mint én :roll: Úgyhogy addigra megtanítom főzni :lol:

Navi,
Zorkának pocisimi :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám,
még mindig rosszul vagy?!

Kép
judit0713

Nagyon tündéri altatóorvos (srác) volt,kedvesen bemutatkozott,aztán megkérdezte,mit szeretnék álmodni? :)
Kérdeztem: Mit lehet? :lol: :lol: :lol:

Azt mondja: Brad Pitt-ről esetleg?
Áááá- mondom én- akkor már inkább Johnny Depp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kis biológus (?) lány mellettem nagyon elkezdett mosolyogni,neki is tetszik J. D. :lol: :lol: :lol:
Aztán a hölgy,aki beszúrta a branült,nagyon cuki volt,mert Sz kicsit később ért csak oda,és én meg fáztam is,és ahogy beszúrta a tűt (kézfej tetejébe),az is eléggé fájt,főleg mikor az antibiotikumot beleengedték,és elkezdte simogatni a kezemet :)

Komolyan,olyan jól esett ez a gesztus!! :D

Sokat nevettünk,aztán megkérdeztem,hogy nem lehetne-e,hogy betapasszák a számat,mikor elkezdek dumálni.
:lol: :lol: :lol:

Erre ők: áááá,mi nem csinálunk ilyet!!! Szépen végighallgatjuk!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajj,annyit nevettünk :D

Aztán kaptam az infúzióba az altatót,mondtam is,hogy már szédelgek :D
Aztán a maszk következett,de nem rakták az arcomra,mert így 7-8 cm-ről is hatásos volt,jó büdi :lol: :lol: :lol:

A többi kiesett :D
Ja,még annyira emlékszem,hogy az altató srác megkért,hogy a műtét alatt aztán szépen szaturáljak :)

Semmi fájdalmam nem volt most sem,annyi,hogy picit véreztem utána,de se nem alvadt,ahogy mondták előtte,se nem pecsételős vérzés,mert annál már több.

De csak amikor mosdóba mentem,akkor csorgott,mint a Mary...
Csak nem olyan zuhatag-szerűen :lol: :lol: :lol: :lol:

no mindegy,nem foglalkozom vele.

Arra viszont rákérdeztem Sz-nél,hogy ha már olyan sok utrogestanom van,lehetne-e,hogy elhasználjam.
Erre ő: lényeg,hogy 2 hétre elegendő legyen,így keverhetem is az utro-t és crinone-t,akár felváltva a megfelelő arányokat betartva :D

És persze figyelembe véve,hogy 9 db utrogestan= 1 db crinone :D

Mától sok fehérje,és sok folyadék,rosszullét esetén szülészeten jelentkezni... :D

Tündéri volt,bejött a kórterembe vizitelni!!
Megnézte a pulzusomat,megtapogatta a pocakomat,és érdeklődött,hogy érzem magam :)
Nagyon cuki volt :)
Vendég

Ja,és az eredeti kérdésre a válasz: pocakom tökéletesen jól van,az altatásból azonnal felébredtem,és mire már igazából tudtam magamról,már 4x elmondtam a kórteremnek a teljes műtős sztorit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha a kábaság nem lett volna,meg nem mondom,hogy történt beavatkozás :)

Zsuzsi: hááát,koromat és a próbálkozások számát nézve max. 2-t lehet visszaültetni,de a mellettem levő lány megnyugtatott,hogy 1-et is le lehet fagyasztatni :D
Bocsi,hogy sokáig vártatok,de sokára írta alá K a papírokat... :?

Bízom Sz-ben 100%-ig :D

Ann: köszi,teljesen igazad van,mindennek tökéletesen kell sikerülnie :)
Terveim szerint januártól már csak a pocakomnak élek,semmi meló! :D

Judit: igyekszem a táborba!!
Olyan megnyugtató volt az sms-ed :)

Navi,Kubu: köszönöm a drukkokat!!! :)
éreztem ám,hogy ennyien gondoltok rám! Olyan jólesik,komolyan! :)
Vendég

Amúgy nyugtassatok meg,hogy a torkom attól a nyamvadt altató gáztól fáj ennyire...!
Nem szeretnék most semmit sem elkapni! :roll: :roll: :roll:

Na,eldugulok,csak még élénken élnek a mai élmények :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

beku: Lanykamnal penteken leszivas es vasarnap kaptam vissza, szal nekem is 2 napos volt es sikerult. Ne aggodj jo lesz a 2 napos is!!!!!

Nekem is jo napom volt tegnap/ma, tegnap volt egy 18mm-es tuszom, ami ma vagy holnap megreped, hihetetlen, nagyon orultem neki, spontankodunk ebben a honapban, decemberben kezdunk.
valyoni

Valyoni: köszi a megerősítést,és drukk a spontánkodáshoz!!! :D
Vendég

Hahó!

Vaya: üdv a Matisz Klinikán, hátha nem is kell az a lombik! Voltak itt már csodák!!

Breki: éljen tul vagy mindenen, remélem a folytatás is hasonló jó lesz, csak pozitivan! Nem baj ha három, szurkolok nagyon!

Többieknek is!

Kubu: nem semmi a sok dolgod!

Ma estére én is kérek kis szorítást, irány a fogdokker és megbeszéljük mit merre meddig. Ma voltam egy ujabb rtg-nen remélem eredményesek leszünk.

Bárányka ügyben nem állunk fényesen. ugy utál, hogy kimondani se tudom. Nem tudom, miben reménykedjek? De én vagyok az anyja, bármennyire is mást szeretne. Mi vagyunk a feketebárányok és neki milyen rossz volt. El tudjátok ezt képzelni rólam? Ja hogy nem beszélgettünk, hát ahhoz partner is kell, és ő soha se volt az, mint ahogy most se.

majd még benézek

üdv kispatak
Vendég

kispatak: mi tortent a baranykaddal?
valyoni

Kisbeeka hidd el minden ok lesz

Nyugi torok az intubálástól fáj(amikor altatnak a félrenyelés aspiráció elkerülése miatt csövet dugnak a torkodon keresztül, de ezt ébredés előtt már kiveszik!!!!!!)

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!Végre van wifink, így már az ágyikóból is tudok netezni!Hála Uram parancsolójának!:)
Megvolt az "eset"! :D Egész útón a bmc felé azon izgultam,hogy csak legyen mit beültessenek!..aztán megnyugodtam 2 gyönyörű blasztocisztát kaptam vissza!..2 még kérdéses,bár szépen fejlődnek de holnap kell telóznunk,hogy készen állnak-e a sielésre?!Remélem velük is minden O.K:?!
Jövő hét pénteken ugrik a maki a vízbe!:)

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: SZUPPPPPPPPPPER!!!!!!! :)
Minden oké lesz, kistesónak valónak mennek a sítáborba!!!!! :) Most pár napig tessen pihizni, folyadékozni, fehérjézni, és csak vidám és jó dolgokat nézni, hallgatni, olvasni!!!! :)

Mia: Itt szerencsére nem ilyen torokbaledugós altatással akcióznak.... :) De talán a gáztól tényleg fájhat a torka Békusnak.... Bár én pl. odáig már el se jutottam annó, hogy gáz is volt azon a partyn ... :lol: :lol: :lol: :lol: .... a kézfejbeszúrt csípős cucc... amit nemes egyszerűséggel lesósavaztam.... már totál kiütött :)

andrea-1

Ancsi: mázlista,nekem még nem tudom,intézkedik-e uram ezügyben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon aranyos pár vagytok! :D

Figyu,valaki megírja (akár Te),hogy a leszívás után felírnak ugyebár Doxycyclin-t,és Metypredet,de ez utóbbinál nem tudom,hogy este vagy reggel kell azt a napi egy szemet,az előzőnél meg emlékeim szerint a recepten akkor is ugyanez állt,és akkor is Doxyprotect néven kaptam meg végül...

Csak mert mondtam Sz-nek,hogy megnézem,miből mennyi van itthon,és jobban tettem,mert az utóbbiból 30 db-osat kaptam,és össz. 4 szemet kellett bevenni..

Azt se tudom,hogy még most este be kell-e venni valamelyikből,vagy majd csak holnap,mert ezekre nem tért ki Sz...

Nincs valakinek a dobozaikra ráírva erre vonatkozó információ???

Én úgy emlékszem,hogy az előzőnél mintha még aznap kellett volna azt a napi 1-et is elkezdeni,de hát én és a memóriám.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: engem nem egyszerű kiütni :lol: :lol: :lol:
A februári ciszta-műtétemnél már jöttek értem a gurulós ággyal,hogy visznek a műtőbe,levették a ruhámat,és a s*ggembe kaptam egy szurit,de nem tudtam,mit.
Majd közöltem a sráccal,hogy én még nem megyek,mivel a beöntés után még nem engedtek tusolni,és hát így be nem megyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kivonultam,letusoltam,majd kijöttem,hogy akkor mehetünk.

A műtőben nem hitték el,hogy talpon vagyok,mert attól a szuritól már be kellett volna kómázni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én még az oxigén-maszkos lélegzésnél is fent voltam,és az órát nézve (szemben volt a műtőben) azon röhögtem,hogy ezek nem bírnak elaltatni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma is ezen voltam,de megnyugtattam őket,hogy már kezdem érezni a bizsergő hatást,de kérték,hogy lélegezzek már mélyeket a maszkba :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

béku

nézd meg a zárót amit kaptál azon rajta van a gyógyszer hogy mennyit és mikor kell bevenni.
örülök hogy minden rendben és ne izgulj csak pihenj igyál és egyél és +++++++++++++++++++++++++++++ an gondolkozz !!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Én a napi 2-ből vettem be még aznap 1-et,a napi 1-ből pedig csak másnap.A gyógyszertáros néni azt mondta,hogy ne egyszerre vegyem be őket,ezért a napi 1-et mindig csak 10-körül nyamiztam meg!:) Húúú remélem érthető vagyok?!...az Uram meg tényleg nagyon rendi,mindent helybe hoz,már csak pipikélni nem megy ki helyettem!:) Mondam is neki,hogy ha lányok lesznek vissza fogja kapni tőlünk ezt a kényeztetést!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: látszik is rajta,hogy odáig van a párjáért ;)

Én párom is ilyen,most is hozta nekem a vacsit,mert még fél6-kor beájultam,és 9-kor ébredtem fel... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Már azzal fogadott,hogy 2 perc múlva akart kelteni,és már meg is kaptam az első nagy adag fehérjémet,sok sok túúúúúrót (trós csusza). :D :lol: :lol: :lol:

Köszi a választ,én is erre jutottam.
Neked is Doxyprotect van a doxiciklin dobozára írva?
Vendég

Lukácsné: köszi :)
igyekszem is +++ maradni :D

Sajna a zárón csak az van rajta,hogy 2x1,meg hogy napi 1 javasolt,de hogy mikortól kezdve,és mely napszak,az már nem szerepel ott :)
Vendég

Szép estét, már aki még nem alszik!

Breki: látom, hála már megirták, hogy mütétnél mindenkit intubálnak, a torok ezért fáj. Pár nap és elmulik, helyette remélem a kisbabók érkeznek.

Ancsi: szuper hirek, vigyázz rájuk. A telelőknek jó sielést, egyszer csak ébrednek majd?!

Tudtok valamit Miezáról, hetek óta nem olvasni semmi róluk, talán utazik?

Sajti: te merre? Nagyon hiányzol csajszi!

Képecskéket kérünk babókról. Lassan nem ismerjük meg őket!!!!

Én ma megjöttem dokkeremtől, egy egész kis csapat várta jelenésem. Bővitik a létszámot és uj dokkernő és asszisztencia is nézelődött a szájamban. Dokkerem ismét meggyőzött szuper voltáról. Gazdagabb lettem egy gyökérkezeléssel, és megbeszélve a folytatás. Korábbi terv kilőve, ott hagyjuk békén ami van, viszont ahol semmi fog sincs kapok egy szépet, amivel Husvét táján már ehetem a tojást, de addig remélem itt még sok babó megfogan!

Bárányka kissé kiakasztott, hogy itt megy el kvázi mellettünk és egyik mamájához jön, hozzánk meg be se néz és fel se hiv, anyós meg és ő szervezkednek, minket meg se kérdeznek. Hát mi meg ugy gondoljuk, hogy eleget utaztunk már hozzá - jöjjön ha akar. Miért kell az öreg beteg mamájának menni ki tudja hanyadszor, ha 2 perc látogatást vagy egy röpke telefont se érdemel. tul sok jót kapott, a hála pedig ez - persze ezt én igy látom. De mindenki mindent másként lát.

Mára jó éjt, szurkolok az uj jövevényekhez
üdv kispatak
Vendég

Nekem is az van ráírva!

Kép
Kép
missancsi

Kispatak: köszi a drukkokat :)
csak jóra fordul már minden! :D

Ancsi: köszi,akkor megnyugodtam :D
Vendég

Kisbeeka!Egyfolytában a szúrkáló érzést várom! :D Vagy még korai?Ezt vajon mindenki érzi?!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: ne figyeld a jeleket,kösd le magad filmekkel,vagy egy vicces könyvvel :D

Legtöbben nem tudják,mikor ágyazódik be a baba,úgyhogy ne is várd,hogy érezni fogod :)
Ha mégis,annak csak örülni lehet,de nem ez az általános ;)
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyors bekukk,mert hulla vagyok!

Békú:
Drukkolok,hogy mind a 3-nak jól sikerüljön a randevú.

Zsuzsó:
Hálás köszönet a hír megirásáért és nem utolsó sorban az utróért,
Férjednek,meg külön köszönet,hogy reggel behozta,annyira aranyos volt.Köszike!!!!!!!

Mára ennyi,most megyek szundizni!!!
Jó éjt mindenkinek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kűzdök ám a vonalzóval 1000-rel! :twisted:
Azt szeretném hogy jövő hét péntekig számoljon vissza!Már bennt vagyok a lilypie oldalon!Segítesz? Az angoltudásom az 0.

Kép
Kép
missancsi

Breki,
a vonalzód szerint zebrás teszt 13 nap múlva! :D :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lehet,hogy sikerült?! Mármint a vonalzó!

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: