A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Recca: oké, várom :D

Fibi: pedig Viktor :P
és nekem is jó bármikor, ill a péntek nem annyira... :lol:

És utálom a szirénázós rendőrautó játékokat :evil: :evil: :evil:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Recca,
és micsináltok itt Gödöllö felé szerdán? :)

Pocak,
mondtam is neki, hogy Viktor bácsi :lol: akkor legyen a csütörtök, de az csak jövö héttöl jo :)
fibi

sziasztok,
IMÁDOM A MÁJAT!!!!!
ne kinozzatok, a mai ebédem parizeres szendvics, Lay's chipsszel, mert elfelejtettem "főzni".

Juc,
leányod naon szépségesen hever a földön!!
:lol:
imádom az ilyen képeket!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi, azon a pici kepen? :o akkor a latasaval biztos nincs baj :lol:
megyunk az egyetemre egy baratosnem vedesere. B-nek biztos tetszeni fog :wink: :?

ja igen, az osszes kepek nagyon kafak :D az ilyenekbol johet meg :D
recca

Recca,
nincs, és a hallásával sincs :) bármilyen messziröl meghallja a repcsiket :lol:
ha Benke nagyon unja magát, beadhatod ide homokozni :D
fibi

Juc :) Panna a szabadulóművész :lol:

Fibi :) Nagyon is érdekel, és egyáltalán nem baj, hogy vega! Látom te fiad is imádja a repcsiket :D Bálintom sokszor már előbb meghallja, mint én és mutogat felfelé, és nagyon örül, ha még látja is :D

Barbi :) Oltás?

Ancsi :) Használt, de nagyon jó állapotú kiscsizmát kapott Bálint. Belül bolyhos bélés, kívül vízálló és nagyon tetszik, hogy kis cipzár van az elején, így nagyon könnyű feladni. Ez 1000 pénz volt, nem a legolcsóbb (mert volt olcsóbb is, de az nagy volt B-nek), de sztem megérte. És ne aggódj, lesz még ilyen börze, minden hónapban van, így nov.-ben és dec.-ben is! Számítógépkapcsolgatás :lol: :lol:

Pocak :) Nagyon édesek a gyerekek! :D Le a kalappal előtted, hogy bírod ennyi gyerkőccel az iramot!!!

Curse :) Hú, akkor drukkok mennek!! Addigis pihenj sokat! (ne csak pakolj)
denizsa

Deni,
jo, akkor péntekre leirom :)
AKKOR LESZ TALI, LÁNYOK???

Zuzi,
minden rendben, jol vagy????
fibi

Sziasztok!

Vica! Tündéri a kisfiad, mint egy kis angyal :D

Pocak saját és lízingelt gyerekei is nagyon édesek!

Jucus! Haláli a kép! És még este észrevetted vagy csak reggel? Milyen az új ágyatok egyébként? Mi ma szedtük szét Gréti kiságyát, hát elég fura heverőnek, de még megtartjuk neki a rácsosnak egy darabig, úgyhoyg jöhet Pannikó régi ágya Barnabásnak.
Voltunk ma a Brendonban megnézni ezt az akciósat, de nem nagyon tetszett, mert előtte megnéztük a Kikában a Flexa ágyakat, hát abba szerettem bele, de azt még túl nagynak találom Grétinek. Majd ha már Barnabás is kinövi a rácsoat, majd akkor vezsünk nekik ilyet, de akkor szobacsere is lesz, mert a mostani gyerekszoba ehhez túl kicsi.

Ancsi! Lesz még börze novemberben is. 4-én lesz a Kismamás, 12-én meg lesz itt is a KUSZÁ-ban.
Meg most október 16-án is lezs valahol, Bogárkától kellene megkérdezni a helyszínt.

KépKép
KépKép
lindicita

Szolgálati: Ikejában vannak szuper új plüss játékok Kamilla is kapott egy struccot aminek zörög a hasa :) és nagyon tetszik neki!
Csúszásgátló is van két helyen is: konyharészen és a babásrészen 780 pénz asszem.

Juc: köszönet Andi barátnédért! Az ülés szuper jó, Kamillának marhára tetszik, hogy végre kilát és aludni is kényelmesen tud benne !!! Köszi, hogy szóltál ill. közvetítettél! leborulós smájli.

Indi: mit fejtsek ki bővebben??? hasonlított rád a nő ennyi. A többi része nem már persze csak külsőre ;)

Zsan: Az Embör az általánost Pellérden majd Pécsen járta majd az asztalosképzőt a többit már Pesten ;)

Kókusz: csajok mekkorák már??! :shock: :)

Akata: ott a pont a kupercol=odagugol valahová :P

Tinu: nekem tetszik a Noémi név, nálunk ez szóba se jöhetett, mert Apa exe is Noémi vót :?

Mása: ++++++++++++++++++ nektek!

Zsu: :shock:

Lindi és Vica és Juc: képek :) :) :)

Fibi: képzeld engem is felvettek a suliba, és először marhára örültem neki, de most meg tiszta para vagyok, hogy hogy oldom meg Kamillával aki viszont még eléggé szopi és anyafüggő :roll:

Na menek, mert rí
Rylie
rylie

sziasztok csajszik!

Indi, van egy épp használaton kívüli, zsírúj, nagyon kevés áramot fogyasztó és böhömerős Whirlpool olajradiátorunk. átvigyem télire a szobátokba?

Zsanci, egyél rendesen, irgumburgum :D

Jucus, ez nem semmi :lol:

Neet, jó is ez az őszi álomszuszékolás :D én is úgy de úgy aludnék :D

Pocak, hiányzol ám! :D Marci és Balu rengeteget nőtt! úgy látszik Füli az idősebb pasikat kedveli :D
és ezexerint Macs elkezdte a sulit?

Ancsi, Isti is először a reset gombot találta meg a gépemen :? :lol:

volt már valaki a SYMA csarnokban a nagy cipővásáron? nincs nagy tömeg? mert nekem is kéne cipi, és még Istinek se vettem új zárt cipőt.

reggel voltunk a homeós gurunőnél, és egy órán át kellett dumálnom az összes nagyszülő meg dédszülő meg egyéb családtag betegségeiről, meg persze Istiről. holnap kell visszamenjek a szer(ek)ért. a dokinéni egyébként élőben nagyon szimpi volt :D

aztán utána voltunk fejlesztésen is, 2-re értünk haza, mindketten kivagyunk, úgyhogy le is dőlök picit :wink:

votiv 8)
votiv

Ezt meg kell mutatnom:
lindicita

Kép
lindicita

Lindi!

Joláné is Flexa,hát nem kicsi neki de látod még sem elég :lol:
Éjjel vettem észre,pedig sosem nézek be hozzá de most az új ágy miatt...visszatettem és aludt tovább.

Votiv!

SYMAban sokan szoktak lenni és annyira nem is színvonalas szerintem.Bár már évekkel ezelőtt voltam,de neked most nem hiszem,hogy ez hiányzik .
20170114224602

Rylie,
ez nagyszerü, gratula! és milyen suliba vettek fel? és ki fog vigyázni Kamillára? :)

én ma már kétszer is elbögtem magam, viszonylag ok nélkül..... :cry: erre van valami gyogyir ? :roll: gondolom, a hormonok...
fibi

Lindi,
egyszerüen zabálnivalo :lol:

Votiv,
dejo, hogy szimpi a dokinö :D
fibi

és férjem azzal vigyasztal, hogy a sirás még mindig jobb mint ha hányingerem lenne :?
fibi

Votiv!
az ilyen nagy vásárokon nem olyan bóvlicipő-féléket árlunak, mint a kínai üzletekben, vagy a butikok egy részében? és haaatalmas a tömeg! egy ismerősöm majd' minden évben vesz ott cipőt, de totál műbőr, meg nekem nem is tetszik, de lehet attól még vannak jók is, csak ő így válogat :)

Juc!
akkor biztos legurult szegény, vagy egyszerűen lemászott.

Indi!
és télen is így tartja a hőt, vagy akkor lehül nagyon? :( 25 fok fölé a szuterén se igen ment, csak mikor már 1 hónapja 38 fok volt :)

PARADICSOM:
szerintetek nem baj, hogy Lencsi héjjastól harapja a paradicsomot? tegnap kapott először, de éjjel sírt, és nem tudom, hogy ettől, vagy mástól, de alig tudtam megnyugtatni. nem tűnt úgy, hogy fáj valamilye, inkább mintha rosszat álmodott volna...
ancsipancsi

Votiv,
akkor majd értekezzünk dokinéni ügyben, jó?
És igen, próbálok rendesen enni, de tegnap este a fiaim megették az ebédem!!!! :shock: :shock:
és weledás dolog is érdekelne, mert én csak ilyen masszázs olajokat találtam, nekem meg az az immunerősitős cucc kéne. Honnan????

Rylie,
éééééértem...Pellérd azért messzebb volt tőlünk! De huszizni tud a pasid???? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ANcsi!

Gurulni nem tud mert van leesésgátló,tuti,hogy mászott na de oda?
20170114224602

Jucus, Ancsi, hálás köszönet, megóvtatok egy fárasztó és feltehetőleg felesleges úttól :D

abban segítsetek még, hogy hol nézzek Istire zárt, de könnyű téli cipőt/nem béleltet. Deichmannban néztem az elefantenokat, de nagyon hezek voltak, Isti úgy járt bennük, mint az ólomember :D
az Auchanban is néztem neki a Sebastiano cipőboltban a Maus cipőket, de azt meg drágállottam, 6-7e-ért, mert hát végülis ez nem egy nagy márka...

votiv 8)
votiv

Jucus!
hát lehet, hogy még kicsit játszott, vagy ilyesmi. ment a játékok felé, félálomban és sutty. még jó, hogy benéztél, és visszatetted. :)

Lencsi is tegnap hiába üvőtött az ágyban, olyan álmos volt, hogy tántorgott. mikor kivettem, rám feküdt :), ahogy betettem, felébredt rít, felállt és eldőlt.
ancsipancsi

Ancsi,
szerintem Lencsinél már nem lehet gond a paradicsom héjával.
fibi

Votiv :) drága vagy, köszi - előbb-utóbb lesz fűtés, addig kihúzzuk :)

Ancsi :) most 17 fok van

Zsanci :) Weleda: homoktövis (sanddorn elixir) és nyírfa (birkem kur) kúra az immunerősítő (ez utóbbi tisztítókúráknál és fogyókúráknál is hatásosmiegészítő), Johinál kapható és Holdboltban is. Homoktövist jövő hónapban minkettőnknek veszünk - babák is kaphatják ugyanis.

indianyo

Indi,
köszi, akkor mindenképp izzitanom kell a Johis-kapcsolatomat!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi, haszn. ut. szerint gyerekeknek a kökényes jobb, mint a homoktövis, bár én is mind2-t vettem, de ízre is jobban fogy a kökény, a ht. elég kesernyés, Isti nem csípi, még teában se tudom neki elsütni, észreveszi ám :P
a nyírfa-kúrát meg ugye várandósok nem alkalmazhatják, úgyhogy azt még nem próbáltam :D
pedig állítólag jól fogyaszt+méregtelenít. majd... :D

cipőügyben semmi tipp?

Isti lerobbant :( taknyoz és köhög, de már kapott vitaminokat meg mindenféle csodaszereket, kakukkfüves fürdőt meg babyluufot, remélem sikerül megelőzni a komolyabb lebetegedést. és sajna megvan az ok is, szombaton játszón kimelegedett, aztán hazafelé elaludt a babakocsiban, és jól megfázott :(

votiv 8)
votiv

Indi,Votiv!

Adjatok nekem egy linket ezekhez a homoktövis meg kökényes izékhez mert Johinál Weledából inkább csak testápolósat találtam.Melyiket kellinni,enni immunerősítésre?ÉS fogyasztásra meg ülön jó lenne nekem . :lol:

tudatlan
20170114224602

Juc, nem tudok közvetlen linket adni, mert asszem flash-es az oldal.
de így megtalálod: www.netbio.hu és jobb oldali menüsorban közvetlen az Elixírek alatt.

a kökényest ajánlják gyerekeknek/várandósoknak/öregeknek
a homoktövis a fényben/melegben szegény évszakban, és fokozott testi/szellemi igénybevételre
a négy erdei gyümölcsös betegség alatt/után
és a nyírfa aktív kúra a fogyasztó-salaktalanító :)

votiv 8)
votiv

Votiv,
a Magyar utcában vannak jo minöségü és olcsobb cipök, ebben Zuzi a spiler. csak nem tudom, miért nem ir.

Hangulatváltozásos sirásra semmi tipp? A Bába válaszol-ban sem találtam semmit rá :(
fibi

Johi honlapján az "Étrend-táplálékkiegészitök/vitaminok" alatt az 'immunerösitök'-nél sem találtam a Weledát...
fibi

[quote="fibi"]J írta:fibiohi honlapján az "Étrend-táplálékkiegészitök/vitaminok" alatt az 'immunerösitök'-nél sem találtam a Weledát...

Fibi: gyorskereső :lol:

Votiv: a nyírfát szoptartás alatt sem lehet akkor, a méregtelenítés miatt???

Pussz: Pocak
pocakpacni

Votiv, Johi,
mi a különbség az ursaft és az elixir között???? És én melyiket nyomjam????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv :) Hú, kökényest nem is ismertem! akkor Dominónak is inkább azt adjak? Van még 4 bogyós, az is izgalmas...

Jucus :) www.netbio.hu és itt az Elixírekre kattints a jobboldali menüsorból.

Félévesnél idősebb gyermekek mamái :lol: Mit csinál az ember lánya, ha a gyereke nem hajlandó semmilyen fomában vízszintesen tartózkodni, mert állandóan fel akar ülni bárhol, bármikor? Mármint ugye erre még nem képes, csak segítséggel, és emiatt dühös, amitől egész nap litániákat zeng én meg 1. időnként a falnak megyek 2. mivel még nem forgolódik elég jól - felöltözve többnyire sehogyse, pucéran meg a rideg időjárási körülmények között nem maradhat - félek, hogy kimarad majd nála ez a lépés és nem erősödnek meg eléggé a karok és a hátizmok.

Tehát mindenféle okosságokat szerettettel várok - különös tekintettel gyakorlatokra, amiket dévényes fejlesztő végzett a csemetéitekkel, korai fejlesztőben tanultatok, egyéb helyen tanultatok, nem tanultatok sehol, de vannak ötleteitek.

indianyo

Fibi, ennyire rossz? :wink:
párologtass vmilyen citrusos, pl narancsvirág-olajat és/vagy vegyél egy jó illatos fürdőt, meglátod jobb lesz :D

Camponában járók, nem tudjátok, mikor nyit a H&M (a Libri helyén)?

votiv 8)
votiv

Hát sajna megkaptuk a szurit. Én úgy tudom ez alkati dolog... de ebbe inkább bele se menjünk! Nagyon strapa kiscsajom van: ordított egy kicsit, 0 könny, majd hamarosan ismét osztogatta mosolyait. :P Kicsit elcsúszott a mai alvása, de inkább a fogára kenem. Egész nap a szájában volt a keze, s minden kezébe akadt dolgot is odahelyezett. Érzékeny kicsit a karja, de be van nozodázva, szóval nem féltem. :D

Curse! MangeB6-ot szedsz? Azt tudod hogy abba kell hagyni a finishben? Már nem emlékszem pontosan mikor, de a 36.hét rémlik.

Macs! Füli popsija?

Rylie! no para, bizti megoldod majd az a sulit! 8) :P

Lindi! Csajod. Gyönyörűséges!!! Esküszöm mint egy profi modell! :lol:

Fibi! Könyvet ne add, szegény Zsolót nem akarom kiéheztetni! :lol:
Bőgjél csak ha jól esik! Szerintem is csak a hormonok. Szerintem ne izgulj! :wink: B ilyenkor mit csinált?

Ancsi! Köszi. :P Én már tudom, hogy Angi mikor akar elaludni, de cici kell neki hozzá. Idáig kb. 5x sikerült cici nélkül elaludni (ének, popsirázás és egyebek segítségével). A kocsiban persze nem kellek. :mrgreen:
Ja és dícsérted Vicát a 4órás szopikért. Hát mi még mindig másfél-2 óránként cicizünk. Szóval szidjál le :lol: :mrgreen:

Votív! Biáról kaptam szórólapot az inkontinenciáról. A te kezed van a dologban? :mrgreen:
gödibarbi

Fibi, orbancfu, palastfu,... ooo... a ba'ba fele teakeverek?
recca

Indi, sztem a legtöbb, amit tehetsz, hogy kicsit noszogatod. tegyél elé játékot, bíztasd, picit csikizd meg, hogy forduljon :D de nem baj az, ha fel akar ülni, csak hadd erőlködjön :D
csak nehogy dévényezz/fejlessz otthon, nagy felfordulást okozhat. majd kérdezek neked szagembert is pesti oldalon, ok?

hűű de ráérek ma írogatni :D de most már eldugulok, nem akarok minden lében kanálkodni :D

votiv 8)
votiv

Barbi, naja, itt bián nagyon mennek az efféle dolgok :D és ide fogsz járni intimtornára? :mrgreen:

votiv 8)
votiv

Votiv :) Nem akarok én fejleszteni, dehogyis, hát hiszen nem értek hozzá! De egy-két gyakorlatot én is meg tudok vel csinálni : mint például a kéz-láb egykézbe fogva gyerek jobbra-balra hintáztat a hátán.. ilyen egyszerű dolgokra gondolok. Noszogatom én, meg ott vannak a játékok is, de inkább dühösen rámmordul és elterül, mint egy kis béka, ha nem sikerül elérnie - és mivel erős akaratú kiskrapek egybéként, még arra se foghatom, hogy kis lustika.

És a mi levünkben csak kanálkodjál :lol:

indianyo

Barbi :) Angi egy szupercsajszi, de ezt már mondtam :D :D

Votiv :) Bulást Istinek!! Remélem dokinéni bejön Nektek és tud segíteni!

Lindi :) Csajod egy topmodell :D :D

Ancsi :) Ne aggódj, nem hiszem, hogy a paradicsomhéjtól bmi baja lenne Lencsinek, max. egészben kijön a végén :wink: Bálint is imádja, főleg lecsó formájában és soha semmi gond nem volt.

Indi :) Mi nem csináltunk speckó tornát, így nem tudok okosat mondani, csak hogy a köv. pár hónap ilyen lesz, mert ahogy kezd ráérezni a képességeire, meg hogy tud önmaga is megcsinálni dolgokat, ezt fogja akarni és parázik ha nem megy, mindegy hogy épp fordulásról, felülésről, mászásról, járásról van szó. Szóval kitartás! És persze segíthetsz neki, tanítgathatod hogy csinálja, dícsérgetheted, együtt örülhetsz vele ha sikerül, mert ez tényleg nagy attrakció! :wink: :D

Fibi :) Mi bizti bulizunk pénteken! :wink: :D Almáspite is jöhet?
CSAJOK: Ki csatlakozik????????

Zuz :) Nagyon csöndes vagy! Remélem minden okés?!
denizsa

Egy kis off (köszi Szellőke :lol: ), de én jókat röhögtem rajta:

Rózsaszín felhők helyett gyermekágyi káosz
Milyen életmódbeli változások várnak a szülés után? Végül is azon túl, hogy nem alszol, nem dolgozol, nem jársz emberek közé, koszos vagy és büdös, kövér, szexelni nincs kedved és nem látsz a Drogerie Markton túl, nem vészes. De ha nem akarsz teljesen megőrülni, oszd be jól az idődet!

Először is, aludj. Ki mondta, hogy a kisgyerekes anyukák hatkor kelnek? Egyrészt ötkor, nem hatkor. De aztán feküdj vissza és aludjatok. A nyolcas szoptatás után is feküdj vissza. Sőt, ha vagány vagy, a 11-es után is. Kit érdekel? Ez az egyetlen módja, hogy este fenn tudj maradni a Barátok köztre.

Aztán szerezz egy takarítónőt. Ha nincs rá pénzed, kérd szülinapra, karácsonyra. Ha nem kapod meg, add el a kocsit. Megéri, hidd el! Takarítani szar, de szarban élni is szar. Épp elég lesz napi háromszor mosni, vasalni, teregetni, ennivalót szerezni (és adni), mosogatni, ajtót nyitni a védőnőnek, patikába járni, pelust venni és anyáddal telefonálni.

Vond be a pasidat, éjszaka ő is nyugodtan tisztába teheti a kölköt. Eleinte nyávogni fog, hogy ő dolgozik, meg korán kell, de ne vedd be. Online pókerezni bezzeg fent tud maradni háromig. Majd meglátod, egy hajnali büfiztetést átpasszolni felér egy adriai nyaralással. Reggel, ahogy felébredsz (persze szoptatás után), rohanj el kakilni, tusolni, pattanást nyomni, reggelizni. Ha lekésed ezt a drága időszakot, amíg még otthon van a férj, elcseszted. Legközelebb délután négykor tudsz majd fogat mosni. És akkor a hajmosás még hol van… Igen, tulajdonképpen az lenne a legjobb, ha a gyermekágyas időszakra kopaszra vágatod a hajad, vagy nagyon rövidre, esetleg rasztásítasz. Vakarózni lehet félkézzel is.

Apropó, félkéz. Térj át az egykezes életmódra. Nem olyan nehéz, akiknek például nincs bal kezük, még tudnak teljes életet élni. Mivel a baba mindig a karodon van (hogy ez jó-e vagy nem, arról majd máskor), egy kézzel kell enned, pakolnod, internetezned. Nem is olyan nehéz, bár a vasalást és a sövénynyírást lehetőleg kerüld. Egy hét alatt megtanulsz majd egy ujjal hosszú emaileket írni, kávét főzni és afrofonást készíteni, egy hónap alatt pedig még Ctrl+Alt+Del-t is simán nyomsz.

Végül feltétlenül ki kell térnem a családi segítségre, vagyis anyádra vagy anyósodra. A gyermekágyas időszak alatt tégy úgy, mintha szeretnéd őket! Történjen bármi, nagyon nem mindegy, hogy ki előtt mutatkozol tejtől csorgó pólóban és Tena betétben. És ha az illető esetleg még el is mosogat neked, örülj nagyon! Az első hetekben még úgysem fog nevelési tanácsokat adni, és remélhetőleg a babát sem tömi tele kókuszgolyóval vacsora előtt
gödibarbi

Fibi, Drága!!!
Itt vagyok, meg vagyok! Csak mostanában annyira fáradt vagyok, hogy esténként beájulok az ágyba, napközben pedig teljesen lefárasztott a visszaolvasás, és már nem volt erőm írni, tegnap pedig nem voltunk itthon!
OLyan jó, mert az éjsazkákat Tomi átvállalta, egy éve nem aludtam ilyen jókat, kicsit lelkifurim van miatta, de szerencsére Bazsó sem csinál hisztiket, szóval megvagyunk.
Nálam ez a sírós időszak még mindig tart. Esetleg Pulsatilla? Bár ebben Votiv a profi, én csak olvastam, hogy a sírósságra jó. És szerintem az si normális, hogy húzódik a pocid! Úgyhogy no para!!! És ma voltam B.S-nél, szóval nincs szabin, remélem, sikerült elérned!

Votiv!
Gyógyuljon meg Istipók! Bazsó is lerobbant, elkezdett csúnyán köhögni, nekem is fájt a torkom, de a bodzatea és a sok méz rndbehozoztt, de Bazsóba nem tudom belenyomni :cry:
Cikked nagyon tetszett! Tök jó, hogy vannak még ilyen lelkiismeretes emberek!

Indi!
Szerintem ne aggódj Dominó miatt, szerintem teljesen normális, amiket csinál. Én mindig ezt látom Bazsón, hogy küzd valami olyanért, amit nem tud még megcsinálni. Ez viszi őket előbbre! Ha sikerül felülnie, örül neki max egy napig, aztán elkezd kisztizni, hogy miért nem tud felállni, és kezdődik a küzdelem előlről! :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

Indi! én is kértem múltkor újdonsült topikozó ovónéninket, hogy dobjon meg még egy-két ötlettel, mert a lábkézösszefogósgörgetős nálunk is nagyon bejön. :lol:

Den! Köszi. :P Milyen buli a pénteki?
gödibarbi

Deni!+
Úgy sajnáltam, hogy lemaradtam a börzéről, teljesen elfelejtettem :cry:

Barbi!
Tök jót röhögtem :lol: micsoda igazságok! :wink:
BCG oltásról azt hallottam, hogy ha túl mélyre adták, akkor pl nem fakad ki, tehát általában ez a probléma. Angi egy tündér, és tök jól viseli az oltásokat!
Biomargarin infót köszi és Fibinek is!
zuzmo1

Zuz! :P És aludj csak lelkifuri nélkül! Megérdemled :D apának pirospont.
gödibarbi

Zsanci, lehet, hogy leszőnyegbombáztalak egy darab privivel. de mindig debugot kaptam :oops:
szólj, hogy átment-e.

Barbi, a szöveg az index poronty rovatában jelent meg, de lemaradt a vége, ha jól emléxem.

ez még egy egész jó cikkük, a többi minősíthetetlenül közönséges. nem vagy egy prűd tyúk, de nem értem, miért vagány dolog "seggkenőcsnek" hívni a popsikrémet és miért kell "szaratni" a gyereket. na de ez csak az én véleményem, és hülye mazochista vagyok, hogy olvasom.

Zuzi, gyógyuljatok!

votiv 8)
votiv

Johi,
merre vagy???? msn??? :wink:

Fibi,
vigasztaljon,h én is sirok néha mostanság, bár én mindig tudom az okát... :lol:
tegnap pl. olvastam egy kismamit, aki korán szülte meg a babóját, és mesélte,h műteni kellett, és ők igazából semmit nem tudtak, és ott álltak a műtő előtt, mikor a picit betolták, és akkor az apuka odakiáltott a dokiknak, h "vigyázzanak, a kisfiunkra!", na, én ettől úgy elbőgtem magam, h csak na...(de most már jól van a baba, csak az apuka szavai engem annyira meghatottak!!!)
ugye, most már nem sirsz???? :wink: :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi, bocs, nem maradt le a vége, rosszul emlékeztem :oops:

na, elrakom magam tényleg
votiv

Votiv,
én is bombáztalak, nem???
és igen ,a szöveg az indexen jelent meg, ráadásul ismerem a csajt is, aki irta!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

mielőtt még Barbi magára értené, elgépeltem, nem VAGYOK prűd stbstb. csak dilis, fáradt és ráadásul terhes is...

na és Zsanci, ki ez a csaj?

votiv 8)
votiv

Lehet, hogy Velem van a baj, de én semmi kivetni való nem látok ebben a cikkben :oops: :roll: Vagy már teljesen meghülyültem???

Fotók a babákokról nagyon édesek! :D Gréti nagyon tisztában van a vonzerejével :wink:

KÉRÉS-KÉRDÉS:
Ha jól emlékszem, valaki (Fibi, Indi?) írta, hogy megvan neki a Maszkabál c. CD. Kölcsönkérhetem? Vagy hajlandó értem egy kis szoftverhamisiításra :oops: :D Érdekelnének még hasonló CD-k is...
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: