A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Halihó!
Kicsit zsufik voltak az elmúlt napok. Vendégeskedés nálunk és máshol. S pár dolgon elmélyülten molyoltam, s ide már nem jutottam el.

Kisün! Nyelvi témában legalább tőled kaptam kedves szót. :lol:

Nyelvhez: amint írtam: megvannak a terveim későbbre is. Nem szeretném leírni hogy én hogyan szedtem össze, s mit tudok. Imádom a lányom, s sosem kényszeríteném arra hogy túlvállalja magát!!!

Zsugyu! Egy ismerősöm mondta a napokban, hogy azért nem engedi a 7éves kisfiát suliba, mert mostanság az a „divat” hogy mindenki visszatartja a gyereket, s az első osztály tele van 8évesekkel. :shock:
Az én véleményem, hogy ne tartsuk vissza az érett gyerekeket.
Nővéreméknél is a kisfiú (10) kattintja a legjobb képeket. Édes a kiscsajszid! :P

Barbieancsi! Dóráéknál látom nincs gond, s nálatok hogy dolgozta fel Lencsi a költözést?
Örülök a jó dokihíreknek. :D Szemölcske. :(

Mása! Elfogadnám a kertünkbe a játszótereteket. Sok fa! Hmmmmmmm. :lol:

Fibi! Biomargarin. :D Ízlik? Zuzinak ígértem megírom mennyibe kerül, de Apjuk vásárolta, s ő csak kb. 600HUF-ra emlékszik. Annyi?
Anya szép. :lol:

Curse! Remélem már lenyugodtál azóta. Hihetetlen micsoda tuskók voltak veled! :twisted: Tényleg meg tudok lepődni néha, mennyire érzéketlenek az emberek...
Én azt olvastam hogy ne szerezzen be macsekot az ember állapotosság alatt, de ha már előtte is ott volt akkor teljesen más az ábra. De még ha most is lettetek cicások akkor is hiszem, hogy a betegségek az agyban kezdődnek. :wink:
Az hogy fáradékony vagy teljesen normális! A végére már nekem is minden nehezen ment. Pl.: egy átlagmosogatást kb 3x-i nekifutásra vittem végbe, de volt hogy 5x-i is volt. Apjukkal hordattam a felmosóvizet, mert felemelni már nem ment.
Én a szülés után rögtön szedtem homeós vasat.

Blaye. Bukfenc. :D

Tinu! Hát a te sztoridon is csak :evil: :twisted: :evil: miért mennek az ilyenek orvosoknak???!!!

No most több nem megy. Hétvégén úgyis lelassultok. :wink:

1105 eleje

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
izlik ám :) gödöllöi teszkoban 700 pénz volt :?
fibi

Fibi! örülök :lol:
akkor apafej is bizti annyiért vette. én azért nem drágállom, mert mi keveset eszünk belőle, s így sokáig tart.

Képzeljétek kiscsajszim olyan erős és annyira jön a foga!!! Soxor az államat harapdáljam nyugtatásként (én ilyenkor röhögök). Eddig is fájt kicsit, no de kit érdekel. Erre tegnap véletlenül megnéztem magam a tükörben, s belilult az állam ott ahol masszírozta az ínyét. olyan mintha kaptam volna egy alsóhorgost :lol:
gödibarbi

nyelvtémához még annyi - tudom Indi ez már valódi forszájt szaga :wink: - hogy az én gyerekpszichomókus ismerősöm azt mondta, hogy jól csinálom. :lol: a helyi tekintély Bogárka. nyilatkoznál?
gödibarbi

sziasztok,
ma csináltam életemben először pörköltet, és elfelejtettem tenni bele p.paprikát!!! :lol: :lol: aztán raktam bele, hát, nem lett olyan csábitó a szine, de nagyon finom...

Indi,
gratula a féléveshez!!!!! hamarosan érettségizik :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
pörkölt, huuuuu de rég ettem, nyami :D én ma krumplifészek nevü kajával kisérletezem majd uram kivánságára 8)

KépKép
fibi

Sziasztok!!!!

Indi,
eljen a feleves nagyfiu!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsugyu,

:cry: de a lenyeg h nem lett semmi baja a torpenek
en mar alig varom h Abelnek rendes kisagya legyen ne ez a racsos; olyan kis hosszu gyerek h mar terdelve kilog a feje bubja ugy h az agy a legalso allasban van, ha felall mar rendesen akkor meg allandoan azon fogok parazni h mikor maszik ki

Kisun,
jesz, privi, pliz; nem olvastam rendesen vissza es ugy kerdeztem ergo lehet h vmit nagyon felreertek de sztem a pidzson angol :D nem ugyanaz mintha egy nem angol nyelvteruleten hall vki egy anyanyelvitol egy rossz nyelvtani format amit aztan jol megjegyez

Abel epp intenziven szamitogepet szerel :) egy csomoszor tunteti el az egeret; sikerult leszednem az allolamparol :D de mindig kitalal olyan dolgokat ami nekem a buta felnott fejemmel eszembe se jutna :)

Den,
teli cuccok tok jo; Abelnek is be kell lassan szerezni mindenfelet raadasul uj autosules is dukal mar neki; most hirtelen nagyfiu lett belole - en meg ott tartok h most szultem , ami - csatlakozva a terh alatti hizas temahoz :D - arra is into dolog h talan el kene kezdeni leadni azt ami rajtam maradt :lol:

Ancsi,
koszi az itatos tippeket (Dennek is :) ) mintha csak tudta vna tegnap h jol bearultam mert tok siman megitta a tapit delutan - de persze ma reggel mar megint nem :)

Barbi,
suli tenyleg tok daralas es az elejen meg a vegen (egyetem fosuli) van lehetoseg a tempot kicsit megfogni; sztem a kozepsuli utan lenne jo egy ev nyugi, tapasztalatszerzes stb mindenkinek es ugy menni tovabb - ami kulfoldon inkabb gyakorlat mint itt
a dokinohoz meg annyit h en mar nem emlekszem mennyire voltam erzekeny arra, ahogy o a dolgokat kommunikalta, de nem anyaskodo; szulesnel is egyszer kerdezte h kerek-e a epiduralt, mondtam h nem - ha nem, hat nem.aztan persze kellett csak igy sikerult 2 oraval tovabb farasztani magunkat. sulyra nekem szules utan szolt, pedig en 15 kg-ot hiztam; sztem igy is az egyik legjobb orvos, akivel eddig en talalkoztam mert tenyleg borzasztoan korrekt es mindenre valaszol - csak kerdezni kell; a csucs-kocsog nogyogyasz azt hiszem itt praktizal nalunk; terh alatt kerultem hozza vmi gyanus barna izevel es meg se akart vizsgalni, mert h nem nala szulok hiaba lehetett vna akarmi pl magztavizfolyas; aztan amikor megvizsgalt csak annyi volt h mutatta az ujjat - maga szerint ez barna?szoval egy tok bunko allat volt pedig tenyleg lehetett vna veszelyben a baba es o nem vette ezt komolyan
:evil: :evil:

ugy tunik elfaradt a rontas-bontasban, kipiszkalta kivulrol a pelust a jarokabol, beleborult, becuppantotta ujjat es mindjart huzza a lobort :lol:

ti jarokaz(ta)tok?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Barbi!
:) Lencsi nagyon hamara megszokta az új környezetet, de nem tudom, hogy a fogzás, avagy az új környezet miatt-e, lényeg, hogy első 2 hétben nem úgy aludt reggel, mint régen, úgyhogy jó fáradt votam. de már nagyjából vissza állt a rend.
sajnos nem vagyok piszmológus, de szerintem is mindent teljesen jól csinálsz. :D

Fibi!
Bálintod igen okos teremtés, és úgy látszik lelket melengető is, ezekkel a megjegyzéseivel. kicsi kis úriember! :D

Zsanci!
ne aggódj, a bográcsban pl. úgy főzik a pörköltet, hogy csak a legvégén tesznek bele pirospaprikát, mert oda kapna. úgyhogy még a legvégén se gáz, csak kellő mennyiség legyen, hogy ízben és színben is klappoljon. :) milyen husi volt?

Szrekuc!
ilyen picike a kiságyatok? :( Lencsi se alacsony, de még most se lóg ki veszélyesen az ágyból, ha feláll, csak a válla és a feje. nekünk volt járókánk, mikor megtanult felállni, akkor napközben abban volt, és abban jobban eshetett kelhetett, meg volt benne kapaszkodó. egy jó vastag plédet tettem az aljába több rét hajtva.

MÁR FÉL NAPJA NEM LÁTTAM LENCSIT, FÉRJEM MOST HOZZA HAZA. nem tudom elhinni, hogy ennyire hiányzik. Lakodalom szuper volt, végül sajna fél 2-ig maradtunk, pedig hamarabb akartunk haza jönni.
ancsipancsi

Halihó!

Hát nem mondom, hogy nem zabáltam degeszre magam tegnap az esküvőn, de még így is visszafogtam magam. :lol: Viszont az anyósom azt mondta, hogy még sose néztem ki ilyen jól, mint mostanában, mióta csak ismer. 8) Nem egy halálra dicsérős fajta, úgyhogy tényleg jól esett. :oops:

Curse: a legújabb állás szerint a Noéminél maradunk, bár én az Elizát, vagy az Alízt próbálom népszerűsíteni a férjemnél. Korlátozott sikerrel... Egyébként nekem a kutyámat hívták Linának, és talán ezért annyira kedves számomra ez a név. És leginkább Linocskának becéztük, pedig semmi orosz származása nem volt. :wink:

Kisün: az a baj, hogy állítólag még legalább ugyanennyit fogok hízni a terhesség végéig, és akkor már rögtön nem olyan szép az a 12 kiló. :shock:

Barbi: tuti benne van az én érzékenységem is bizonyos stílusokra, mert a férjem mindig nagyot néz, mikor másoknak mesélem a "sérelmemet". Szerinte csak én vettem úgy a dolgokat és az orvos semmi mást nem csinált, mint elmondta a lehetséges következményeket. Na, ezt a részt éreztem én súlyos letolásnak... És mi volt a válaszom a férjemnek?... Hogy ő nem veszi a metakommunikatív jelzéseket, mert csak egy férfi. :P Szóval a lényeg, hogy én így éltem meg, a doki pedig nyilván teljesen másképp (valamint egy másik terhes nő megint másképp élte volna meg).

Kép
Kép
tinu

Ancsi,
kisagy atlagos meretu csak a bebi nem :D sztem ha felall akkor o is vallig fog csak ha ilyen gombamod no ki tudja mi lesz egy-ket honapon belul :)
o is valszeg olyan tipus mint en - hamar kinovi magat oszt jol abbahagyja majd :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Tinu,
persze hogy a férjed nem érzékeli az "apróbb" rezdüléseket, és nem csak azért, mert férfi, hanem mert NEM TERHES!!! :lol: Ezen tedd túl magad, jönnek még a szoptatós hormonok is, amikor nem érted majd, miért olyan érzéketlen, hogy nem bőg veled a libero-reklámon. :D :D :D

Zsan,
gratula a pörkölthöz. Én meg megsütöttem életem első máját. Na, későn érő típus vagyunk, és akkor mi van? :mrgreen:
neet
neet

Szrekuc,
nekünk nagyszülök vettek járokát, de minek? :lol: Bálint jo ha 5 percig benne birt lenni. imádja a szabadságot meg a nagy teret :D

Ancsi,
ooo, ez nagyon jol esett, fiam nevében is köszi a bokot :D
fibi

Tinu,
pasik ezt ugysem érthetik :wink: az ilyeneket inkább barátnövel kell megdumálni, és ha netán várandos az illetö, csak még jobb :lol:
fibi

Lindi, Votiv, Zuzi,
és más kismamákok, ne tünjetek el :D

én mentem csokipudingot fözni, vendégek jönnek mindjárt 8)
fibi

Sziasztok!

Gréti alszik, én fújom az orrom :evil: és mézes teát szürcsölök és próbálok a fordításra koncentrálni. Nem sok sikerrel, ha itt kötöttem ki, pedig határidős lenne :roll:

Olyan sokat termeltek 1-2 nap alatt, hogy meg se próbálom visszaolvasni.

Tegnap összefutottam Denivel és kis családjával a börzén :D .

Teszek nektek kis Mancimról egy képet:

Kép Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Na, meg még akkor egy édes kis aranyköpés:

Szerdánként jön hozzánk a kukáskocsi és ez akkora élmény, hog ymindig nézni kell az ablakból. De Gréti minden nap emlegeti,hogy "kukás, kukás" és mindig mondom neki,hogy majd csak szerdán jön. Úgyhogy mostanában,ha emlegeti a kukásokat, mondja is utána, hogy "szerdán".

Na, szerdán mondom Petinek,hogy vigye ki a kukát az utcára. Jó, jó. Aztán mondom neki még egyszer rámenősebben, hogy az vigye, mert itt fog maradni. Erre megkérdezi, hogy "Miért, mikor jön a kukás kocsi?" Gréti meg pont az ölében volt, behajolt az apja arcába, és mielőtt én mondtam volna, hogy 10 körül, ő felvilágosította az apját, hogy "Szerdán". :D

Meg most a legújabb, hogy a főnevekből melléknevet csinál. Mondja a kenyérre, hogy vajas, a pelusnál már nem csak elmondja, hogy nyúl meg háp-háp, hanem mondja, hogy nyulas és hápos (próbáltam neki mondani, hogy nem hápos, hanem kacsás, de azt kakásnak mondta, úgyhogy hagytam). A ruciján ma virág volt, arra mondja,hogy virágos.
lindicita

Na, most már tényleg az utolsó futtatás.
Képzeljétek, mikor kopog az ajtón, már nem csak azt mondja, hogy "Kip-kop", hanem már érthetően tudja mondani, hogy "Kip-kop-kopogok" .
Aztán, ha folytatom a kis mondókát, hogy találd ki, hogy ki vagyok, akkor a "ki vagyok" még egy kicsit halandzsa, de a szótag megvan és én ráismerek.

És a Cirmos cica haj énekben ő énekli azt,hogy haj, vaj, és jajj :D
lindicita

Lindi, de ügyes kis Mancid van! :D

Indi, gratulálok a féléveshez!!

Fibi, nem tűntem el, minden nap írok... néha többet is, mint kéne :wink:
én is éreztem, hogy gyengébb a hasfalam(?) néha volt pár rossz mozdulat, aminél belesajdult, pl mikor háton feküdtem, és nem "alexanderosan" keltem fel :)

Kókuszka, helyes a kis házatok! és Beni jár oviba is? vagy otthon bandáztok? klassz lehet a három csemetével, de biztos jó fárasztó.

ha vkit érdekel, a cikk a korai fejlesztésről:
http://www.vasarnapihirek.hu/?page=16

votiv 8)
votiv

Sziasztok :) ,

Jó régen nem jártam Felétek. Nem nagyon van időm olvasgatni, viszont amire emlékszem még régebbről, arra megpróbálnék reagálni.

Gabi, Macs,
nagyon szépen alakulnak a házaitok, nagyon szerettem nézegetni a képeket. Macs, termésköveket én is imádom :), és Fülinek Boldog 9 hós szülinapot kívánok :) Tudom, hogy 5-én ünnepeltek, de csak most jutottam el ide :)

Indi,
Kis Manódnak tegnap volt a fél éves szülinapja, sokat gondoltam Rátok, engedd meg, hogy ezúton is gratuláljak ehhez a nagy fiúhoz :)
És köszönöm kérdésed, vagyogatunk :):):)

Fibi,
szeretnék nagyon-nagyon sok boldogságot kívánni az új kis élethez a szíved alatt, nagyon örültem, hogy Nálatok is baba lesz :)

Votív,
köszönjük szépen a névnapi üdvözletet, kedves Tőled. :) Remélem Isti már annál is jobban fejlődik, mint amit írtál, nem tudom, azóta számoltál-e be megint. Szóval, a lényeg, hogy használjon a terápia - ha lehet ezt a szót használni rá :)

Barbi,
ha jól emlékszem Te kérdezted, hogy 6 hetes kontrollra bejelentkeztem-e már, meg volt még két kérdés, de bevallom őszintén azokra már nem emlékszem :oops: , és nem tudom melyik oldalon volt... Szóval, sztk-s vagyok, voltam vizsgálaton, még a mellprobléma miatt, akkor végignézett mindent a dokibácsi és rendben találtattam :) Azóta voltunk megint, de "csak" Mátét mutattuk meg a párommal :)

Jó, hogy felhoztátok a pelenkás, popsikrémes témát, mert sokat okultam belőle. Éppen akkor volt átázásos gondunk, amikor néhány nappal korábban erről témáztatok és tök jó volt, hogy elolvashattam a Ti tapasztalataitokat. A krémezéssel kapcs-ban pedig elgondolkodtam :) Bár most volt egy kis problémánk - valszeg nem krémezés miatt - de megoldódott és igyekszem kevés krémet használni és így is jó minden :)

Ha valakit kihagytam - márpedig biztos, hogy van valaki még, akire szerettem volna reagálni - akkor elnézést érte, ha eszembe jut mit akartam megírom. :)
És ha valaki még megszólított és Őt kihagytam a sorból, jelezzétek, mert nem emlékszem már és bocsánat érte :oops:

Mátéról írnék még néhány szót:
Elmúltunk hat hetesek, csütörtökön védő néninél mérve 5 kiló 65 deka volt az én lurkóm. Nagy étvágya van még mindig. Szépen lassanként megyeget, hogy csak 4 óránként kéri a tejecskét. Éjszaka egyszer kelünk és átlagosan 5 órákat alszik ilyenkor.

Igaz, hogy alábbi kép több, mint két hete készült, de ez a kedvencem azóta is. Ha majd lesz frissebb igyekszem feltenni. :)
Kép

Lehet egy kérésem?
Néhány mondatban leírnátok, hogy mi történt Veletek az elmúlt közel egy hónapban? Jó lenne újra képben lenni. :)

Na, most megyek, törpe felkelt, irány a fürdetés :D

Vica
vica94

Vica,
köszönöm hogy velem örülsz :) és Máté nagyon szép baba :D és mellprobléma teljesen megoldodott?

Votiv,
jojo, csak hiányoltalak 8) az alexanderos felkelés, amikor oldalfekvésböl kell felülni?

Lindi,
Gréti nagyon ügyesen beszélget már :D és tündér a képeken, mindig mutatom a férjemnek, hogy milyen szép :)

Én is probálok majd képeket feltenni a ma délutáni "szüretröl" :P
fibi

óóóó, be szép fiúcska!!! :D

Vica, örülök, hogy jól vagytok, és hogy végre írtál! :D súly, étvágy, alvás - szép mennyiségek, nagyon jól csinálod!!
és a nővérkéd pocakja hogy van? ő most hol tart?

és nyugodtan mondhatod/játok rá, hogy terápia, nem gáz, a fejlesztő is szokta így nevezni, vagy csak "fejlesztés"-nek :)

haladunk, lassan-lassan. bár még mindig végigüvölti szegény Isti a foglalkozást, és nagyon elfárad tőle, mikor jövünk hazafelé, már a babakocsiban beájul - szóval megviseli őt, testileg-lelkileg. de azt mondják, ez normális, mert ez regresszív terápia, szóval előfordul visszaesés a csecsemőkor irányába.

én egy egész picit türelmesebbnek érzem, kicsit tovább tud figyelni, és néha már hangutánoz, de még hónapok kellhetnek, mire látványos lesz az eredmény.

de szegényke most fizikailag kissé le is robbant, kijöttek vmi csúnya foltok a lábán, ma volt hasmenése és kissé folyik az orra. na meg hányt is, de az azért volt, mert megevett egy papírt :shock:
:oops: na de holnap megyünk homeós dokihoz, majd mindent jól elpanaszolok neki :wink:

votiv 8)
votiv

Fibi, azaz :D
és kiszámítottad már a due date-ed? :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
elvileg junius 17 körül :) , de tudod, még az elsö 3 honapon belül vagyunk, semmi nem biztos :?
fibi

Sziasztok! nagyon hideg van nálunk és az internet is vacakol, úgyhogy nem tudok visszaolvasni. Máté És Gréti képeinek nagyon örültem, gyönyörűségek :) Ha több kép is volt, bocs, annyira kaki a net... :(

csókolat és szép estét midnenkinek!

indianyo

Szia Vicaa!!
Tök jó, hogy minden ilyen jó! Ugye, milyen jó? :)

Kisün,
Marci a régi, hálistennek, köszi a kérdést. :) Eszter előszerettel nyomkodja oda neki a pelust-cumit, ha látja, hogy az aludna... ma pl körberakta mindenféle csetressel, M egyszer felnézett, majd továbbaludt. Hja, akinek ilyen lump napjai vannak! :D

Votiv,
elhiszem, és természetes, h Isti ilyen nagyon fáradt!! Eszter is tök kivan, pénteken nem is vittem bölcsibe, 3 órát aludt de, és szombat-vas is 3-3 órákat napközben, ennek felét szokta rendesen, de most a mindennapok izgalma kimeríti nagyon.
Reméljük, hamar megszokják az újdonságokat.
És a gondozónénivel 2x is összefutottunk 2 nap alatt a Camponában. Kicsi a világ. :lol:

Indi,
mi már be is begyújtottunk. Akinek nem egyedi a fűtése, csak ajánlani tudom a kb 9 részes elektromos radiátort, kis helyen elfér, kb 9000-10000 ft, de megéri, még nyáron is volt, h benyomtuk!
Viszont amíg nappal huszon fokok vannak, biztos nem kapcsolják be a távfűtést, nem?
neet
neet

Mi is befütünk néhány napja fürdetéshez.

Képzeljétek, az a barátnöm, akivel multkor politikán kicsit összeszolalkoztunk, (azota minden rendben :) ) ma hivott, hogy néhány hetes terhes (kb ugy mint én :D ), és emiatt nem kezdi el velem a sulit, mert rosszul van, meg mivan ha korábban szül, és nem tudja befejezni májusban, stb... (ugy volt, hogy együtt megyünk, öt is nagyon érdekli a reformpedagogia) Én is kicsit elgondolkoztam, nemcsak ö miatta, hanem hogy pl hogy fog B délben aludni cici nélkül :? babakocsiban elalszik simán, de most jönnek a hidegek :(
fibi

Hu de nem tolong itt a jonép :( menni kéne aludni tán? :)
fibi

Zuz!! Most olvastam a pénteket! De jó hogy végre ilyen napotok is van!!! :lol:

Tinu! Nem semmi mennyiségű lányneved van. :shock:
Csatlakozom Fibihez: van ami megbeszéléséhez barátnő kell. :wink:

Zsu! Sztorid! :shock: :? De jó hogy azért happy end lett. Holnap Apával ágyat nézetek!

Johi? Ezer éve még priviztem is neked... :(

Indi! már féléves... hihetetlen! :lol:

szRekuc! Nőgyógyász. :twisted:

Ancsi! Édes nőszemély vagy :P
Fél nap! Én is bizti ilyen leszek! :wink:
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy a ti behúzomahálózsákotalvásrendszereteket mikortól kezdtétek? S csak úgy spontán vagy te találtad ki ez a fajtát?

Fibi! Olvasni a vonaton...
S a fiúk hogy bírták nélküled? :D :wink:
Cicidélután... hát ilyenekre már én is gondolok, pedig még hála messze vagyok tőle. :)

Lindi! Kismancid :P
Nagyon ügyesen beszélget.

Vica! Örülök, hogy minden rendben veletek!!! :P
Nagyon édes a kispasid! :lol:

Mi már egy hónapja fűtűnk. :(

Képzeljétek Apa megmentett: levakarta a gyerek fejét. :P Ráadásul nem is kértem, csak meséltem neki miket írtatok. Fürdéskor lementem vmiért, s mikor visszajöttem, szólt hogy kész.
Látod Akata, lehet, hogy visszadobja a körömvágást, de meglep egy ilyennel helyette. :wink:

Huggiespróba beindult. Olyan édes ez a kis Micimackós pelus!

holnap lesz a BCG újraoltás. :? drukkoljatok hogy mégse!!!

gödibarbi

Barbi :) Lila áll :shock: Nekem a vállam volt lila...

Fibi :) Mi az a krumplifészek? És jó lett? Suli miatt ne aggódj, majd hugod tologatja Bálintodat! :wink:

Szrekuc :) Mi úgy járókáztunk, hogy volt járókánk, de Bálint alig volt benne, inkább ajtótámasznak használtam a nyáron, annak tökéletesen bevált :lol: Számítógépszerelés rulez :lol: :lol:

Tinu :) Anyós dícsérő szavai :D nem semmi! :lol: És egyáltalán nem biztos az a másik 12 kiló, ne parázz előre! És különben sem jársz minden nap esküvőre, jól tetted, hogy megkóstoltad a fincsi kajákat! :wink:

Lindi :) Gréti nagyon édes és szuper beszélőkéje van!! :D :D És ismerős a telefon :D Remélem nem vagy nagyon beteg, mindenesetre bulást!

Vica :) De jóóóó, hogy írtál!!! :D Máté baba pedig gyönyörűséges!! Gratula a szép súlyhoz és a jó alváshoz!
denizsa

Barbi :) Apa egy hős :D és drukk oltás-ügyben!!
denizsa

Ezt meg kell mutatnom:Jolán az új ágyban így alszik,most néztem be hozzá:http://gportal.hu/gindex.php?pg=14860867&gid=1443222

hogy került oda? :roll:
20170114224602

20170114224602

Juc,
tán kimászott, és idáig jutott? :D
Meglestem a többi képet is, jóók! :)
Dekoizé nekem kínai, de azért abba is belenéztem, jól néz ki.

Barbi,
oltáshoz drukk, ha mégis át kell esni rajta, semmi vész, másodjára hatni szokott, ahogy hallom.
neet
neet

Jucus,
jesszus, Jolán az Panna? a parkettán? :roll:

Barbi,
jaj, nagyon jol birták nélkülem a srácok :) amikor hazaértem, B rám sem nézett egy darabig, és mondtam neki, hogy "öleld meg anyát", erre ö: "neeem, Apát!" Aztán megmutattam neki az uj ruhát, amit vettem, és máris meglágyult irányomban :D pedig nem direkt akartam lekenyerezni :lol: imádja az uj cuccokat, és mondja, hogy "csinos" :D
AngiApa jooofej :P

Deni,
krumplifészek vega kaja, majd elmesélem pénteken, milyen :wink: vagy le is irhatom a receptet majd Neked :)

KépKép
fibi

Csodás napot mindenkinek! :lol:

Den! Neet! Köszi a drukkot! :P

Juc! :lol:

Fibi! Irgum-burgum vegareceptet velem nem megosztani?!??! :mrgreen:
A férfiak később miért veszítik el az érdeklődést a ruhák iránt... :roll:

No megyünk oltásra. beszarismiley

gödibarbi

Neet!
nem is örülnék, ha bekapcsolnák a távfűtést, mert nálunk még nem esett 22 fok alá a hőmérséklet a gyerekszobában, reggelre sem. szóval más egy kertes ház, más egy egyedi fűtéses földszinti, és más egy panel. jajj, nem beszélve az eladott szuterénünkről, ahol nem kellett begyújtani ilyenkor még sose.

Lindi!
Gréti olyan szép a képeken! a történetek haláliak!

Deni!
és kafa kiscsizmát vettél Bálintnak? használt? jó állapotú? :) lesz még ilyen az FHM-ben? egyszer már én is elmennék egy ilyenre.

Tinu!
nem egy lakodalomban voltunk?

Barbi!
tudod, én mindig fejtem a tejet, tehát már 1 naptól egyedül aludt el Lencsi a kiságyban, és ha 10-ből egyszer el is aludt cumisüvegezés közben, mikor utána tisztába tettem, mindig felébredt, és az ágyban újra elaludt. kb. 3 hónapos korái nagy volt rá a 0-6 hálózsák, így egy pokrócba csavartam :D , utána már lerúgta a pokrócot, jött a zsák. ez a módszer csak akkor jön be nála, ha valóban álmos. ha nem, akkor feláll zsákban és bömböl. de olyan 6-7 hós kora óta elég jól megy. mikor beáll az anyának, hogy mikor is altassa a gyereket... régebben napközben csak rádobtam egy vastag plédet, mikor bealudt a kiságyban, és csak este volt szükség a hálózsákosdira.

Vica!
Nagyon édi a kép! mááár a 4 óránkénti szopinál tartotok? irtó ügyesek vagytok! én még ilyenkor javában 3 óránként etettem.

Juc!
kifáradt a proszívózásban, és ledőlt :)
csak 3 kép van fenn? :( Panna rengeteget változott, mióta utlojára láttam. egyre kevésbé babás, egyre inkább kislányos az arca. én is ezt várom Lencsinél :)

Votiv!
cikked nem csak jó, hanem számomra tök érdekes is. nem csodálkoznak az újságnál, hogy mostanában ilyeneket írsz? :) (mármint, hogy babás és hasonló cikkeket...)

KÖRÖMVÁGÁS:
pár hónaposan kifejlesztettem egy módszert, amivel többé kevésbé állja, hogy vágjam a körmét. az ölembe veszem a dedet, és a kezembe a kezét. így mindent lát és érdekesnek véli a vágást. mikor feküdt és úgy vágtam, akkor rém ideges volt. a lábkörmeinél még most is rúgdal, mert nem tudom ölbe véve vágni.

ancsipancsi

Sziasztok!

Megint jó régen írtam, de asszem én már nem is fogok gyakrabban, hiába határozom el magam mindig :oops: :?

Apa ezerrel próbálja elindítani a válallkozását, lehet hogy közületek is érdekel valakit. Konkrétan atkátlanításról van szó... Nem szeretnékitt reklámozni, ezért aki úgy gondolja, küldjön egy mélt vagy privit én meg küldök mindenféle infót!!

Pénteken és szombaton vendégünk volt, egy járóbaba :lol:
Kis druszám tündéri volt, és ami meglepő, a Baluval nem jönnek ki jól :shock: Persze én már ezt is "megmagyaráztam", mert Marci állandóan kedveskedik Diának, meg puszilgatja, Balu meg alapból is állandóan pofonokat meg taslikat kap Tőle, ezért tuti féltékeny rá...

Teszek fel képet is :)
Kismamáinknak sok pihit kívánok, a babócáknak és szüleiknek pedig szép őszi napokat!

Diababa a fiúbirodalomban :D
Kép

Kép

Hasonló gatyóban :)
Kép

Ezt meg a telefonnal fényképeztem:
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Barbi,
az egész vegás receptes könyvet Neked adom :mrgreen: én csak a párom miatt fözök belöle néha :)
oltásrol majd számolj be.
fibi

Pocak!
gondoltam rátok mostanában, jó, hogy jelentkeztél! a képek édesek, fiúk-lányok mind aranyosak. a vállalkozáshoz sok sikert és kitartást kívánok, remélem minden összejön. régen anyuéknál mi is csináltattuk ezt a műveletet, mert végig szőnyegpadló volt mindenhol. na meg a franciaágy.... :)

LENCSI bemutatkozott:
veszünk egy új lakást és bementünk egyeztetni a múlt héten. mikor a csaj mindent beírt a tervekre, Lencsi kikapcsolta észrevétlen a számítógépt!!! mindent lehetett előről kezdeni. és még ezt 2x megismételte! :( utána gonosz módon a babakocsiba tettem. remélem, hogy nem lesz ilyen gépbuzi, mint az anyja.
ancsipancsi

Pocak,
nagyon ééédesek a gyerköcök :) és le a kalappal elötted, hogy 4 gyerekkel ilyen ügyes vagy :D
fibi

[quote="fibi"]P írta:fibiocak,
nagyon ééédesek a gyerköcök :) és le a kalappal elötted, hogy 4 gyerekkel ilyen ügyes vagy :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A lányom nagymamázott :P
Még egy aranyos kép:
Kép
Kérdeztem Apát, hogy kell-e mégegy kislány, de azt mondta neeeem :shock: :lol:

Ancsi: Lencsid jófej, lehet hogy tanul az anyájától :?: :P

Jucus: Panna csúcs, ez az esti alvásnál volt? A lányom is játszott egyszer egy ilyent amikor megkapta az új ágyát :)

Vica: Máté GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!

Fibi: angol tanfolyam játszóházzal???? hmmm???
Bár amilyen hisztis mostanában az én Bálintom :?

Tényleg szerintetek lehetséges, hogy B megérezte, hogy szeretném a szopit kicsit csökkenteni? mert nagyon rám van tapadva, ez rosszabb, mint a szepszor :cry: Állandóan a pólómat ráncigálja, és éjjel is alig akar elengedni....

pocakpacni

Jó reg!

BArbi :) remélem, már meg is kaptátok a szurit... milyen vacak ez, mitől függ, hogy valakinek megered, vagy sem?

Fibi :) Engem is érdekel a krumplifészek.

Neet :) mivel én nem járulok hozzá a rezsiköltségekhez, ezért nekem nincs beleszólásom a fűtés idejébe és mértékébe.

Ancsi :) az én szobámban többhetes nyári hőség után sem volt 23 foknál több. Árnyékos szoba vastagfalú öreg házban...

Pocak :) gondoltam rátok sokat pénteken, írtam is kis bátorító üzit, csak megette a net... látom, nagy élet van nálatok :)

Jucus :) AZért Zsici ott hever Jolánka feje alatt, ahogy látom :) És falvédő nagyon helyes, milyen technikával készült? Ha rátét, akkor leborulok a készhítő előtt, óriási munka lehetett!

Votiv :) megkérdeznéd a korai fejlesztőben , hogy itt a pestszájdon vannak-e testvérintézméyei?

Fája fejem piszkosul, jön valami szeles idő tán? :(

indianyo

SOS lanyok, tudna vki kolcsonadni szerdara egy autos gyerekulest (mi ennek a tisztesseges elnevezese? :?)??? B szamara :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca: kettőt is! De komolyan, mivel nincs autó ezért a szekrény tetején pihennek az ülések, csak hogyan jut oda???

pocakpacni

Pocak,
benne vagyok :) mikor?? kedd nem jo csak sulim miatt.

Recca,
én is tudok egyet kölcsönadni :)
fibi

Pocak, wow :D :D az nagyon szuper lenne, mert pont jo helyen is laktok! :lol: irok melt
recca

Ancsi!

nem csak 2 kép van fenn.CSaládiképek alatt találod őket.

JA és ez az éjszakai alvás volt,nem holmi porszívózás utáni.Elképzelni sem tudom,hogy jutott el odáig.

Indi!

Igen,Zsici szájában volt,tehát közösen követték el.
Falvédő foltvarrásos technika és egy foltvarró néni készítette még Somának.
20170114224602

Pocak,
Bálint is nézi az ölemben a képeket, erre aszondja a férjedre: "Attila bácsi" :lol:

ja, és Benkét megismerte az avatarban, mondta, hogy Bence :D
fibi

Fibi, koszi :) ugyan arra feletek megyunk (Godollo), de pont ahhoz kell az ules :lol:
recca

Barbi,
Köszi a pü-t, sokat segített. Lila folt :lol: És milyen rendes apa :lol: Remélem nálunk is hasonlóan lesz, valamit csak fel fog vállalni :lol: Szuri?

Szrekuc,
Nőgyógyász, de brutál :shock:

Neet,
A máj sütéssel nem vagy elmaradva, még én sem próbáltam, csak pörinek szoktam. Épp hétvégén akartam csinálni, de a corában mire hozzájutottam volna. Máshol a belsőségeket szétszedik, itt nem, itt egyben van minden. Előttünk a sorban kettővel egy pali szintén májat kért, de jó nagy menyiségben, erre a hentes szépen egyesével el kezdte a májat kiszedegetni az ömlesztett cuccből. 5 perc után úgy gondoltam, hogy nem várok tovább. :evil:

Indi,
Isten éltesse Dominót :lol:

Lindi,
Gréti nagyon tündéri és milyen okos, hogy még az apját is kioktatja :lol:

Vica,
Jó volt olvasni téged, hogy minden rendben van veletek. Máté egyszerűen gyöngyörű :lol:

Ancsi,
Számítógépes sztori nagyon jó :lol:

Közben mi is tök jól haladunk a pakolással. Apa tegnap elkezdte bepolcozni a kamrát, hogy oda is be tudjak most már rendesen pakolni :lol: Sietnünk kell, mert még a végén a dokinak igaza lesz és a hétvégét már kórházban töltjük :lol: Egyre-többet fájók, annak ellenére, hogy a görcsoldós gyógyszert szedem.

Ha valakinek értelmetlen dolog ment, akkor sorry, nem tudom mi van velem, de nem tudok már értelmesen sem írni :lol:

Kép Kép
curse

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: