A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Dora,
a láncház = sorház??
fibi

Jöhet egy nagyon hosszú OFF? Annyira vicces sztem, bőven ránkfér! Aki unja, lapozzon alább. Bocsi.

Betelefonáló ügyfelek és problémáik:

Ügyfél: Ha nem használom az autót, akkor is kell fizetni a kötelező
biztosítást?
Operátor: Igen, addig amíg ki nem vonják a forgalomból, vagy el nem
adja az autót.
Üf.: Aha..... Nem érdekli véletlenül egy 23 éves Skoda?

Operátor: Jó napot kívánok, XY vagyok, miben segíthetek?
Ügyfél: Jaj várjon egy kicsit, fel kell dugnom a telefont!

Üf.: HRF a rendszámom, mint Hülye-Rendőr-Főnök.

Üf: 60 éves vén fasz vagyok és megváltozott a születésem dátuma...

Üf: Mondom a kötvényszámot, itt van a kezemben, csak elmegyek
érte...

Operátor: Milyen típusú biztosítása van?
Ügyfél: Boros Ernő típusú....

Üf: 82 éves vagyok. Múlt héten volt egy ütközetem...

Üf: Jó napot kívánok, volna egy óriási problémám: tegnap vettünk egy
új Renault-t. Bár mondjuk ez nem is olyan nagy probléma.

Operátor: Mi a rendszáma?
Ügyfél: Tudom azt is mondani, és a kötvényszámot is!
O: Köszönöm, mi a rendszáma?
Ü: Mondom a kötvényszámot....

Ügyfél: A rendszámom: DLP
Operátor: Sajnos nem találom... betűzné?
Ü: Déelpé! nem igaz, hogy nem érti!!!!
O: Pedig nem találom. Kérem, betűzze nevekkel!
Ü: Dénes, Lóbelt....

Operátor: Jó napot kívánok, XY vagyok, miben segíthetek?
Ügyfél (félve): ööö Bocsánat, ugye maga nem egy gép?

Operátor: Üdvözlöm, XY vagyok, miben segíthetek?
Ügyfél: Jó napot, én Szabó Istvánné vagyok. (szünet)
O.: (vár) Igen?
Üf: (meglepett hangon) Igen?

Ügyfél: Mondják már meg mitől lett a biztosításom havi 1200 forint??!!!
Operátor: (megnézi a gépben) Uram ez nem a havi, hanem az éves díj!
Ü: Jaj, ne haragudjon, bocsánat. Exhumálom magam.

Ügyfél: Jó napot kívánok, van egy autó az apám nevén. Én az apámnak
vagyok a fia.

Ügyfél: Én a Szabó Jánosné férje vagyok...

Operátor: Tudna mondani nekem szerződésszámot?
Ügyfél: Persze. Várjon egy kicsit, előveszem az izémet.

Operátor: Kérném szépen az autó rendszámát.
Ügyfél: jé-tyé hétszázhúsz, tehát János, Tibor, ööö . Ybil (?)

Üf: Az autó rendszáma: B, mint Béla, X, mint Xanax .

Üf.: H, mint Helemér.

Üf: . K, mint Károly, D, mint Dénes, X, mint Sex.

Üf. (köszönés nélkül, üvöltve): Halló! Há' én má' eladtam az autót!!!
Operátor: Milyen autót?
Üf.: Há' a Margitét!!!

Üf.: Halló. Már próbáltam hívni magukat, de a szóbeszéd után nem jött
semmi (a gépi menüre gondolt)

Ügyfél: ... Ezen a papíron nem lehet elmenni!
Üf: XY vagyok, van egy kis gondom.
Operátor: Jó, megnézem. Mi a kötvényszáma?
Üf: ...ÖÖÖ, várjon egy kicsit .... (nem találja)......
O: Jó, akkor mondjon inkább rendszámot!
Üf.: Rendben, azt is mondom...

Üf: Kaptam Önöktől egy levelet. Kérem magyarázza el, hogy mit jelent!
Operátor: Rendben. Mi szerepel a levélben?
Üf: Hát azt honnan tudjam? Most dobtam be a kályhába!

Operátor: (kérdez valamit az üf.-től, a háttérben egy kislány hangosan
kiabál)
Üf: Várjon egy kicsit! (kislánynak mondja) Évikém, most nem érek rá!
Menjél ki a hűtőbe, légyszives!

Üf: Volna egy kis problémám.
Operátor: Mi történt?
Üf: Tegnap a parkolóban álltam és megnyomott hátulról egy kínai.

Üf: Várjon egy kicsit, mondom a kötvényszámomat, csak meg kell
keresnem . (matat, majd beleszól) Halló. El tetszett menni?

Op.: Van Önnek mezőgadasági őstermelői igazolványa?
Üf: Ááá, nem. Én csak galambokat tartok, meg a feleségemet.

Üf: XY vagyok, érdeklődni szeretnék, hogy kaptam önöktől 2 papírt, és
ami azt se tudom, hogy micsoda, vagy hogy, vagy mi, vagy mi van, és hogy
ezek micsodák és hogy mi van, hogy hogy van, vagy mi van.

Op: És a kárt okozó melyik biztosítónál van?
Üf: Ó, hát azt nem tudtam meg, mert olyan ideges lettem, hogy
majdnem megöltem!

Üf: Le akartam mondani egy szerződést, ezért bementem az Önök
egyik fiókjába, de nem törölték ki...

Op.: és Ön közalkalmazott?
Üf: Nem, van munkahelyem.

Op: Éves szinten 1408 Ft-tal nőtt a díja, ez 1,8 %-os díjnövekedést
jelent.
Üf: Értem... Akkor maguknak LÓFASZ A SEGGÉBE! (lecsapta)

Üf: Önöknél van a kötelező feleség biztosításom
(felelősségbiztosításra gondolhatott)

Üf: Én most 8-as bónuszban vagyok?
Op: (megnézi) Igen.
Üf: És a 8 után a 9 jön?

Op: Mikor született?
Üf: '72-ben. A 6.20-sal jöttem (1972.06.20)

Üf: Utasbiztosításnál, ahány ÉLŐ személy megy, arra kell fizetni?

Operátor: ... Értem. És Ön Nagy Ágnesné?

Operátor: Milyen papírt tetszik nézni?

Üf: Hát amit Önök küldtek, az idegszállást , vagy mit... (indexálás)

Üf: De hát nekem a fiókban azt mondták, hogy .. !!
Op: Sajnos akkor rossz információt kapott a fiókban.
Üf: És akkor most menjek vissza, és nekik verjem ki?!

Op: Jó napot kívánok, XY vagyok, miben segíthetek?
Üf: Nahát, megint egy emberrel beszélek. Az előbb is így volt, csak
akkor egy nő vette fel.
(és leteszi)

Üf: Nem értem, hogy miért küldözgetik a csekkeket, amikor az autó már
rég ki lett vonva idegesen a forgalomból!

Üf: Volt egy kismotorom, de már nincs meg. Mit tegyek?
Op.: Küldje be kérem az adásvételi szerződést!
Üf: Ja, de nem eladtam, hanem elcseréltem két malacra.

Üf: Szeretnék a kötelező biztosítással kapcsolatban egy traktorral
beszélni.

Üf: Szeretném, ha a segítségemre lenne. Ellopták a táskámat és benne
volt mindkét autóm.

Üf: Jó napot kívánok, van egy utánfutónk apukám néven

Üf: Halló! Én Balogh Józsefné, meg a férje vagyok

Op.: Jó napot kívánok, XY vagyok, miben segíthetek?
Üf.: Jó napot kívánok, én meg egy ember vagyok. Azt szeretném
mondani, hogy

Op.: És négykerék-meghajtású az autó?
Üf.: ... háááát, mind a négy kereke forog.
Op.: (elneveti magát)
Üf.: ... és ha még azt is hozzáteszem, hogy szőke vagyok

Op.: És a baleset okozója elismerte a felelősségét?
Üf.: Ó, hát persze, egyből. Azt mondta, örül, hogy nem verem meg

Üf.: Gépjármű kárunk volt, és kint volt nálunk a helybeli színlelő

Üf.: Én XY kollégájukkal szeretnék beszélni.
Op.: És melyik fiókban dolgozik a kolléga?
Üf.: Az egyikben.

Üf: ... és akkor most tulajdonképpen december 31-én ér véget az év?
Mármint, hogy Önöknél is?

Üf: A kocsim biztosításával kapcsolatban kérdeznék, mit mondjak?
Mindent tudok mondani!
Op: Akkor kérem a szerződésszámot.
Üf: Úúú, az hol is van, hogy van?
Op: Mindegy, akkor az autó rendszámát kérem.
Üf: A rendszám? Mi is a rendszám? Várjon, hol van az itt?

Üf: Másfél hónappal ezelőtt kórházba kerültem, ahol több hónapig
kezeltek...
Üf: Jó napot kívánok, lenne egy kis problémám. Mondjak egy
szerződésszámot, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz?
neet
neet

Neet,
ezek tényleg jok :lol:
csak nem merek jot röhögni, mert huzodik alul a hasam :?
fibi

Dora!
Akkor nagyon közel laktok anyukámhoz, kb 3 percre gyalog :D
Remélem, nagyon jól fogjátok magatokat érezni!
És Pannánk lesz :lol: Mostanában elkezdtem Neki már vásárolgatni, és végre nem dühöngök, hanem örülök, hogy 10x nagyobb a választék a lányruhákból! :lol:
zuzmo1

Deni!
ne félj, az antennában nem erős áram folyik, és ez nem egy darab drót, hanem a fém burkolat, ami rácsavaródik a modemre. éppen ment benne az áram, és megszíttam :)

Tinu!
ne félj, más is hízott sokat, másnak is nehéz volt leadnia. na bumm! szoptatás alatt úgyis könnyebb fogyni (állítólag :) )

Zuzi!
én is tudom, hogy mi a divat, de azok közül ki kell válogatni az olyan elemeket, amelyek nekünk is jól állnak, jól érezzük magunkat benne. persze a tesóm már jó ideje féltréd gatyában jár, meg hozzá veszkó csizmában, mert az is divat :), én ebből majd csak a csizmát veszem át, és marad a hosszú gatya, mert tömpe lábaimon csak az nyújthat. :D
tökre röhögtem azon, hogy tesód mellét tapizta Bazsi :D

ma kiválasztottuk a parketta színét is az új lakhandiba :]
és volt nálunk Benke és Recca, és a gyerekek nagyon édin játszottak.
ancsipancsi

Neet!
Hát most nagyon örülök, hogy bekukkantottam :)...Még most is ömlik a könny a szememből a röhögéstől :lol: :lol: :lol:

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuzi!

Azt hiszem besértödők Panna miatt :lol:
20170114224602

Juc!
De mér? :)
zuzmo1

[quote="zuzmo1"]J írta:zuzmo1uc!
De mér? :)

merviccbő
ancsipancsi

Jucus!
nem akarsz újabb képet feltenni Pannáékról? olyan régen láttam őket (csizmás kép volt az utcsó).
ancsipancsi

Sziasztok lányok
Csak egy rövid infó rólunk.
Mégsem búlgatunk :( O.begyulladt a fogínye. Nem tud rágni, mert fáj neki. Voltunk ma dokinál és állitólag valami vírus:( Ezért volt begyulladva a torka, de most meg ráment a kicsi ínyére :(. Kaptunk beutalót vérképre is. Iszonyú volt lefogni a gyermekemet, miközben két másik nővérke vért vett az iciri-piciri karjából. Viszont meg kell mondjam, hogy alig látszik a helye. Talán enni pozitívum van az egészben hogy nem szurkálták agyon :/

Szóval, nem vagyok valami happy :( Remélem ez hamar változni fog

Neet :) olyan jó volt elolvasni ezeket :) Legalább mosolyogtam :) Köszi :) A barátnőm pennonos ügyfélszolgálaton dolgozik. Ott is vannak "aranyköpések" :)

Szomorú Mása.
szmagdi

Bog,
na pont ezért tettem fel, bár kicsit féltem, h sokalljátok. :D Én is könnyesre röhögtem magam rajtuk, már vagy 2hete filóztam, h illik-e ennyi offolni. De ha már csak egy ember ennyit nevetett, megérte. :)
Jóéjt.
neet
neet

ENNYI, nem enni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Sorry
szmagdi

Ja, és barátnőm nem penonos, hanem PANNONOS :oops: :oops: :oops: :lol: Tiszta OFF vagyok. Megyek is.

Jó éjt :)

Mása
szmagdi

Neet: hát én is már rég kaptam ilyen röhögőgörcsöt, mint ezek olvasása közben. :lol:

Kép
Kép
tinu

Fibi: a férjem két favoritja a Tünde és a Noémi. Szóval nagy az esély, hogy ezek egyike lesz a befutó.
Köszönet még egyszer, hogy ilyen sok vigasztalósat írtatok! Biztos én dimenzionáltam túl a dolgokat... Mindegy, nagy kislány vagyok már, úgyhogy túl leszek rajta. :wink:
A szülésznőválasztásban még mindig bizonytalan vagyok. Kéne hozzá egy kis tapasztalat, ami az első szülés előtt viszonylag nehéz prezentálni. :)
Jó éjt mindenkinek, most megyek alunni.

Kép
Kép
tinu

Szia Lányok!

Egy rémsztori tortént velünk éjjel. Vendégek voltak válunk, Lorcika már rég aludt, épp kikísértük a barátainkat, amikor jött a fiam (a drága) hogy sír Lorci. Hogyhogy? Sosem ébredt fel, főleg nem sírt. Na, igyekszem be hozzá, és ami fogadott...!!! LESZAKADT a gyerekágy! :shock: A 6,5 kilós, két napja kúszó baba alatt! Az egyik műanyag tartósz@r eltört, és az ágyrács egyik sarka a földön volt, a babát nem láttam, csak hallottam, hogy sír. Odarohantam, kiabálva, és becsúszott egészen a földön lévő 20 centis papírdobozig. Az állította meg a rácsot. Szerencsénkre, mert ha tovább billen, a babára is ráeshetett volna, és... Már nem is akarok belegondolni. Ugy tudtam kivenni a manót, hogy a ruhájánál fogva emeltem, mint cica a kölykét. És még most is remegek. SEMMI baja nem történt, valszeg csak megijedt, mert eleve nem sírt nagyon, és 1 perc múlva már nevetett. Persze közöttünk aludt, mert megmondtam, amíg betonbiztosan meg nem csinálják, én bele nem teszem abba az ágyba. De most komolyan! Hogy csinálták meg? Vagy ennyire elfáradt? Igaz, hogy a harmadik baba lakik benne, de akkor is. Az 1-2 évesek már ugrálnak benne, és ki KELL bírnia a terhelést! Na, óriási szerencsénk volt, Nem győzök hálálkodni. És csak azért eresztettem ilyen bő lére, hogy NÉZZÉTEK át az ágyaitokat, és a műanyag sz@r kütyükbe ne bízzatok! Mert én például álmomban sem gondoltam, hogy ott nincs biztonságban a baba, mi is rendesen összeszereltük, átnéztük, stb. Erős fatipli, vagy fémcsavar. Az talán biztonságosabb.

Bocs a sokkért, de szerettem volna figyelemfelkeltő lenni, mert bizony a legrosszabb is megtörténhetett volna, ha nem vigyáz ránk valaki ennyire.

Zsu
zsugyu

Zsugyu, horror :shock: :?

Tinu, én 36 kg-t híztam (nem csokin és kenyéren, hanem gyümölcsön, tejen stb), ebből 10! kapásból leugrott a szüléssel!! és még most is fogyok, a másodikat várva :lol: szóval ezen most ne parázz egy cseppet se. nemrég olvastam, hogy európában 10-12 kg a "normál" hízás, Amerikában meg 12-16, simán. én 48 ról indultam, az első 6 kg egy hónap alatt jött föl - az is számít, mennyire voltál normál súlyodnál, és mihez képest jön föl a kg. meg hajlam kérdése is, nekem anyukám is 3 gyerekkel 3x hízott 20-30 között.
az nem baj, ha a doki figyelmeztet, hogy figyelj oda kicsit a súlyodra, csak nem mindegy ezt hogyan teszi :?
amitől féltenek, az nem is az, hogy utána le tudsz-e majd fogyni, hanem hogy esetleg kialakul a terhességi toxémia, ami koraszülést is előidézhet és veszélyes a magzatra. engem is ezzel ijesztgettek :?

a vérszegénységre nekem nagyon bevált bioboltokban kapható Dr. Steinberger 100%-os vörösszőlőlé, abból napi 1 deci reggel éhgyomorra. barátságosabb is és jobban felszívódik, mint a vastabletták, és legalább nem tette tönkre az emésztésem :? elevitet is emiatt cseréltem le.

Neet, jó volt az off. kiderítetted Marci lábának mi baja?

Recca, még lógok neked azzal, hogy most már jó egy hónapja teszteljük a bocitejet, és jelentem megszoktuk :D Isti azzal indítja a napot, hogy még reggel ágyikóban megiszik vagy 3dl kakaót, aztán jön reggelizni :D uzsihoz is elfogyaszt 1-1 pohárka tejecskét, és nincs ellenére. megszerette, és szerencsére már meg is tudja emészteni :)
szóval akinek nem csípi a gyermeke a tejecskét, adjon időt a dolognak, és néha tegyen egy próbát, és várjon :D

votiv 8)
votiv

Neet,
én is irtam, hogy nagyon tetszettek az aranyköpések. még a férjem is jokat röhögött rajta, néhányat felolvastam neki.

Zuzi,
képzeld, tegnap du. hivogattam a rendelöt, és senki nem vette fel :( lehet, hogy szabin van BS? :?

Ancsi,
talán Te is kaptál Recca céklájábol? :) és fogsz bele tenni füszerköményt? mert én még mindig nemtom, jo lesz e az :roll:
fibi

Most megnéztem, mert nem hagyott nyugodni, hogy egy műanyagban bíztunk. Nem is műanyag, hanem fém tartókütyü tört el! Akkor most már nem tudom mit gondoljak.
zsugyu

Votiv,
Neked az elsö hetekben nem huzodott az alhasad nevetéskor vagy tüsszentéskor? ez amugy normális már? nem emléxem, hogy Bálinttal lett volna ez...

KépKép
fibi

Zsu,
jesszus, ez tényleg horrorsztori :cry:

Mása,
szegény Orsi :( kitartás és +++++!!!
fibi

Ancsi,
minap kérdezted, mikor lenne jo talizni. nekem pl a péntek megfelelne. Többiek :?:

Deni,
méltem :D

na, eltüntem a konyhába.
fibi

Örülök, h sokatoknak tetszett! :)

Orisnak jobbulást!!! ++++

Votiv,
nem tudom, Marci miben sántikál, de már javul. :)
neet
neet

Fibi, ne izelj ma' :lol: miert ne lenne jo? sot 8)

Votiv, oh ez szuper! akkor ez megoldodott :D

Zsu, :shock:

Neet, Lobelt :lol: :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
akkor joo, köszi :D
párom is a Lobelten röhögött iszonyatosan :lol:

ja ANcsi,
még azt is akartam, hogy szolidaritásbol nekem is kezd kivirágozni a pofázmányom :shock: :D
fibi

Sziasztok

Neet
Köszi a vicces perceket, jól esett. :lol:

A lányok 19 hónaposak és jár a szájuk minta rokka letye-petyéznek a saját nyelvükön.Nagyon jó példa előttük a Beni..
Édesen eljátszanak együtt. A Beni viszont védi a saját területét és ebböl szoktak siró-rivó szituk következni.
De azt észrevettem, hogy nagyon összetartanak ha idegen gyerekekkel vagyunk együtt.Reggel és este maguktól hozzák a bilit és termés is szokott bele kerülni. :) Szóval önállósodunk is.
Kókusz
kókuszdió

Zsugyu!
így leírás alapján sajnos nem pontosan tudom elképzelni az esetet. olyan volt a rács, hogy minden egyes rácsot egy műanyag tartott mindkét oldalról (mint egyes felnőtt ágyak ágyrácsai?)? mert a mi ágyrácsunk dulllván oda van csavarozva 4 ponton a kiságyhoz és egyben van az egész nagy rácsegyüttes, amin egy kemény kókuszmatrac van. ha ez a rács egyik oldalon leszakadna, szvsz akkor se mozdulna semmi a helyéről.
vagy a kapaszkodó rács szakadt le?? és a matrac hogy nem maradt ettől még a helyén? írd már le légyszi pontosan, hogy tanuljak az esetből, ha más nem, priviben.
eleinte szívtam a fogam a 25ezres kiságy miatt, de többedszerre kellett rájönnöm, hogy nagyon jól választottunk. olyan masszív, hogy Lencsi ugrálását is kibírja simán.

Fibi!
teszek hát bele! én a krumpli v. káposzta főzelékbe is teszek köményt, mert szeretem, és ebbe is beleillik, csak én eddig magam fejétől csináltam, és nem is nagyon ízesítettem, csak faltam, ahogy megfőtt.

Kókuszka!
és még sztároskodnak a csajszik? :) szóval szerepelnek itt ott, mint manöken/színész palánták?

Lakodalomba megyünk és nem tudom megcsinálni a hajam. :/ :/ :/ baromi mérges vagyok ilyenkor, hogy ilyen hosszú.
ancsipancsi

ja, és aki jóban van APÁVAl, jelezhetné neki, hogy úrja kezd használtatatlanul .....izévé válni a fórum, azáltal, hogy folyton hibaüzenetek jönnek, és elvesznek a bejegyzések. vagy csak nálam nem működik ez a romhalmaz megint?
ancsipancsi

Kókusz,
annyira érdekes lehet az élet az ikrekkel!!! És Beni,ha vki átlépi a területét, akkor mit csinál??? költői kérdés... :wink: egyébként én nagyfiam is eléggé védi az érdekeit, de rájött szegény,h sokszor okosabb,ha gyorsan odaad mindent a picinek, de igy meg a pici nem tanul meg alkalmazkodni...

Neet,
én is naon jókat röhögtem, és én meg voltam pannonos fél évig, pont mint Mása barátnéja. Na, akkor is hallgattuk a sok marhaságot!!!!!!!!! :lol: :lol:

Fibi,
nekem is húzodozott néha a hasam, mikor röhögtem, vagy köhögtem, vagy csak mert ideges voltam...ilyenkor meglazulnak a tartószalagok, ha jól emlékszem... :lol:

a fiaim ismét azon dolgoznak, h háborús övezetté nyilvánitsák a lakást...grrrr...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsugyu: ah, tényleg ijesztő a történetetek. :shock: Még szerencse, hogy nem lett nagyobb baj.

Votiv: hát értem én, hogy terhességi toxémia lehet, de azt nem tudom, hogy kb. mennyi az esélye annak, hogy az hízás miatt kialakul. Mert hát úgy adta elő, mintha az mindenképpen odavezetne. Ettől aztán rögtön úgy éreztem magam, mintha felelőtlen kismama lennék. :?
De ma elkezdtem a szénhidrátcsökkentett táplákozást és reggelire túrórudi helyett müzlit ettem, ebédre meg grillcsirkét paradicsommal. Nagyon büszke vagyok magamra. :D Csak "kár", hogy ma esküvőre megyünk, úgyhogy gondolom, lesz nagy kajálás. Esetleg csak egy kicsit eszem a tortából...

Kép
Kép
tinu

Zsanci,
köszi szééééépen, hogy reagáltál :) :) :) , már korábban is kérdeztem. Vééégre megnyugodtam (leborulos smiley) :D

Ancsi,
tényleg, fözelékbe is király lehet :)

Na megyek, Apátol kimenöt kaptam délutánra, juhéjj :P
fibi

Tinu,
esetleg csak kicsit a tortábol... ezen jot vigyorogtam :lol:
fibi

Sziasztok,

Szeretném megköszönni, hogy megnyugtattatok macska témában és hogy a vérszegénység leküzdésére is adtatok tippeket. Most már teljesen túltettem magam és már nem érdekel, hogy a doki mit mondott, k@pja be :lol: Nem fogom magam rosszul érezni emiatt az utolsó hetekben. Ameddig Adél baba jó nagyokat rúg és helyezkedik folyamatosan, hogy felhívja magára a figyelmet, hogy hé anya én itt vagyok és tutkó jól vagyok, addig kit érdekel :lol:

Tinu,
Szerintem se foglalkozz a kilókkal, lehet, hogy a szervezetednek ennyi pluszra van szüksége ahhoz, hogy a baba fejlődni és megszületni tudjon. Nekem meg az a bajom, hogy rám nem jönnek a kilók. Engem meg ezért szekálnak, meg persze én is azon aggódok, hogy Adél baba nem hal-e éhen. A névötletek aranyosak, de egyet szerintem fogadja meg. Én is Linát akartam választani anno, de felhívták rá a figyelmemet férfi ismerőseim, hogy ha az első betűt lecseréled, akkor már nem biztos, hogy szeretnéd ezt a nevet . :lol:

Neet,
Nagyon jó volt az off :lol: :lol: :lol:

Zsu,
:shock: Apa pont tegnap rakta össze a kiságyat és megkérdeztem tőle, hogy ez így biztos stabil lesz? Szerinte igen, de azok után, amit írtál :?

Kép Kép
curse

Neet :) Aranyköpések nekem is tetszenek :D :D

Fibi :) Tök jó, hogy Bálintod ilyen szuperül el van a hugoddal :D és hogy tapizza :lol: :lol: :lol: És péntek nekünk is jó :wink:

Zsugyu :) Hú, ez nagyon durva! Tiszta szerencse, hogy Lorcinak nem esett baja!

Rec :) És a fürdőszobátokkal mi újság?

Mása :) Orsikádnak bulást!!!!

Zuz :) Ha ettől jobb, akkor hagyd aludni 2x naponta Bazsót! Legalább Te is szusszanhatsz egyet :wink: Nem semmi, hogy még pelenkázás közben elaludt :o És köszi az infot Manókáékról :D
denizsa

Ja és akartam még írni, hogy voltunk ma börzézni és beszereztük Bálintnak a téli cuccokat :D kapott nagyon szupi kiscsizmát és télikabátot, meg bélelt gatyót :P
És Lindivel is összefutottunk, nagyon csini pocija van már (bocs Lindi az indiszkrécióért) és láttuk Grétit is egy pillanatra, ahogy édesdeden aludt az autóban :D

Johi :) Ti is kint voltatok?

Curse :) Látod Adél baba tudja a dolgát :lol: és csak hallgass rá :wink: Örülök, hogy jól vagytok!!
denizsa

Ancsi

A sztárkodást lezártuk, mert nagyon csúnyán át akartak verni az ügynökök.

Zsanci

Általában meglöki őket a hasuknál és így a csajok seggreülnek és sírnak-rínak. De ha Beni barátkozó kedvében van akkor odaadja nekik a kiszemelt játékot és felhívja a figyelmemet , hogy Ő ezt nagyon jó szándékból tette---- és várja hogy megdicsérjem. Általában a mesekönyveken van a vita mert mindenki egyet akar nézegetni.

Kókusz
kókuszdió

Ancsi!

A honlapomon vannak családi képek,ott megnézhető Jolán.nem akarom tele rakni vele a topikot.

Kókuszka!

Szia! :lol:
20170114224602

Ancsi!

A honlapomon vannak családi képek,ott megnézhető Jolán.nem akarom tele rakni vele a topikot.

Kókuszka,Mása,Dora!

Szia! :lol:
20170114224602

Den: én is voltam, csék én kora reggel, mert 10re már suliba mentem, elötte még piac, stb... hétfőn tudod vizsga. :-) Én is vettem csomó gatyót, nekem most csak az kellett. Cipőt nem leltem, de majd máskor találok tutira.

Zusgyu: történet tényeg nagyon gázos, szegény Te, én is tuti frászt kaptam volna. Egyébként is paragombi vagyok, hát még ilyen esetek után.

Neet: jókat röhögtem....tényleg olyna viccesek az emberek néha, nekemi s kéne irni a dánok hülyeségeit, mert van belőle bőven.

Mása: Orsinak jobbulást.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Jucus :)

Zsömle úr - ki is ma féléves :) - azt üzeni Jolánnak és Sanyinak, hogy jó lehetett a mackónéppel találkozni és galigali :) Pozitív volt az egész látogatás? És szépségesek a szőkeségek :)

indianyo

Indi!

Már is fél éves?örület!

Igen,nem volt semmi nyuszi maradék és hasonlóak és lehet mézet venni,ha nem viszel és fakanállal etetni őket.Ezt nagyon élveztük.
20170114224602

Deni,
hu, akkor én le vagyok maradva, du. öszi cuccot vettem Bálintnak a C&A-ban. ugy hiányzott a fiam, tök fura volt a vonaton egyedül...olvasni.

KépKép
fibi

Indi :) Isten éltesse féléves Dominódat!!! :D :D :D

Fibi :) Hogy-hogy egyedül mentél? Bálint apázott? És mit kapott a nagyfiú? Képzeld, ma du. vitte el először apa B-t egyedül (mármint nélkülem), csak 1 órát voltak távol, de én szétizgultam magam :oops: most már csak :lol: -ni tudok magamon

Johi :) Nagy drukkok a vizsgádhoz!! És sztem jó ötlet, hogy összegyűjtsd a poénokat, kiadhatnád később :wink: :D
denizsa

Johi,
és miböl vizsgázol jövö héten? a kereskedelmi suliban?

Deni,
aha, irtam, hogy kimenöt kaptam délutánra :D egy barátnömmel randiztam, jot beszélgettünk. csak késett, és igy berohantam ruhát venni B-nak (bársonynadrág+hosszujju felsö) :) Bálint meg apával csavargott :) Laci sétálni vitte B-t?
fibi

Hu, ma van telihold, lányok, vessétek be Magatokat :lol:
én már olyan álmos vagyok :roll: pedig B még vigan zenél :)
fibi

Fibi :) Nálunk B. már szerencsére kidőlt, biztos lefáradt, amikor apa elvitte magával a közeli boltba sajtot venni :lol: Hova vessük be magunkat? az ágyba? :lol: csak mert én is eldőltem a kanapén Peggy-módra :lol:
Jóccakát mindenkinek!
denizsa

Deni,
hát persze, Apához az ágyba :lol: ne peggizzél itten :lol:
fibi

Megjártuk Pécs szép városát, konferenciáztunk, én előadtam, párom meg tologatta Marcit a babakocsiban addig :D Dócit itthon hagytuk a nagymamájánál, két gyerekkel azért durva lett volna... Marci viszont egy angyal volt, lefelé és visszafelé is egyszer-egyszer nyavajgott 15 percig, a többit átaludta vagy nézgelődött. Szóval őrülten büszke voltam rá!!!

Curse,
ahogy a többiek is mondják, ha volt már macskád, aki kóricálhatott a kertben, akkor valószínűleg átestél már a fertőzésen. Szerintem alapból nem mindig nézik toxoplazmára a vért, kérni kell. De igaza van Zuznak, hogy ha ennyire aggódik a házidokid, akkor el kellett volna küldenie!

Szrekuc,
Zsan már leírta a lényeget :D Ha érdekel, írok privit, mert ez tényleg összevissza szétoffolja a topikot.
Éljen álló Ábelhez!

Fibi,
privit megkap, részválasz ment :)

Zsan,
ne is beszéljünk a szintaxisról, a mondatszintaxisnak kétszer futottam neki...

Blaye,
Dóci is most tanulgatja a bukfenc alapjait, és ő is roppantul élvezi :)

Neet,
marcipán lába hogy van? Szép perceket szereztél az offolással :D Ja, és szerintem ezen a topikon nincs is olyan, hogy off...

Tinu,
a legfontosabb: tökjó, hogy kis puncis lakik a pocakodban!!! :D
én Dócival 16 kg-ot híztam, és egész könnyen lement! Marcinál a terhességi cukor miatt csak 9-et, de az más :) Szerintem 12kg abszolút nem rossz!!! És mivel minden egyéb rendben van, én kicsit túlparázottnak tartom a diétát a dokid részéről. Nekem speciel a szoptatás alatt jobban kell vigyázni, mint a terhesség alatt, mert nagyon könnyen visszaszöknek a megszült kilók!

Zuz,
én gyerekkoromban délelőtt alvós voltam, felkeltem, reggeli meg minden, utána visszaaludtam, és estig rendben voltam :D Öcsém meg a délután alvós fajta volt... típus kérdése.

Mása,
Orsinak jobbulást! :)

Hú, Zsugyu,
ez nagyon ijesztően hangzik, szerencse, hogy épségben megúsztátok! :)

Indi,
fél év???? Hú de repül az idő :D:D

v
kisün

Kisün,
én is megkap, ujabb részválasz ment :D

többiek? mindenki fejest ugrott az ágyba? :lol:
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: