Loihi
És ilyen melegben van egyáltalán karácsonyi hangulatotok?? Itt állandóan esik az eső így nem valami nagy a jézuska fílíng

Én azon szoktam röhögni amikor nézem a képeket és az amerikai filmsztárok a negyven fokban, nagy, szőrős hótaposókban járnak
Mennyi idig vagytok kint?
Dia
Dominak vettél egy vidámparkot? Mert azon is szerintem két éves kor van. De a mészárszéket is két éves kortól ajánlják. De ennek ellenére Olikám nagyon odavan érte. Õk még nem ismerik a számokat
Azért ez megnyugtató, hogy nem lopták el a kulcsotokat. Csoró após most biztos sokat csuklik, mert emlegeted a felmenőit
Majd kérünk a fenyőfáról képet, hátha megjön a hangulat. Hajni
Ha muszály szedni a gyógyszert, akkor muszály. Az első lombik elött én is szedtem, de csak egy negyedet egy nap. És nem is túl sokáig. Aztán nem kellett többet. Ne tolj be, minden oké lesz! Nekem az egyik rokonom lakik Ausztráliába.
Én nem mennék el máshová élni. Persze az más téma amikor valakit kiküldenek a munkája miatt. (mondjuk mi max. magunkat küldhetnénk ki) De én úgy gondolom, hogy máshol sincs kolbászból a kerítés. Dolgozni mindenhol kell, és kint annyiban nehezebb lehet, hogy még idegen is vagy. De turistaként nagyon szívesen kimennék Amerikába. Majd jövőre
Többiek hol vagytok??????
Puszi