A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

SziasztokKép

LoihiKép
És ilyen melegben van egyáltalán karácsonyi hangulatotok?? Itt állandóan esik az eső így nem valami nagy a jézuska fílíngKépKép Én azon szoktam röhögni amikor nézem a képeket és az amerikai filmsztárok a negyven fokban, nagy, szőrős hótaposókban járnakKépKép
Mennyi idig vagytok kint?

DiaKép
Dominak vettél egy vidámparkot? Mert azon is szerintem két éves kor van. De a mészárszéket is két éves kortól ajánlják. De ennek ellenére Olikám nagyon odavan érte. Õk még nem ismerik a számokatKép Azért ez megnyugtató, hogy nem lopták el a kulcsotokat. Csoró após most biztos sokat csuklik, mert emlegeted a felmenőitKép Majd kérünk a fenyőfáról képet, hátha megjön a hangulat.

HajniKép
Ha muszály szedni a gyógyszert, akkor muszály. Az első lombik elött én is szedtem, de csak egy negyedet egy nap. És nem is túl sokáig. Aztán nem kellett többet. Ne tolj be, minden oké lesz! Nekem az egyik rokonom lakik Ausztráliába.
Én nem mennék el máshová élni. Persze az más téma amikor valakit kiküldenek a munkája miatt. (mondjuk mi max. magunkat küldhetnénk ki) De én úgy gondolom, hogy máshol sincs kolbászból a kerítés. Dolgozni mindenhol kell, és kint annyiban nehezebb lehet, hogy még idegen is vagy. De turistaként nagyon szívesen kimennék Amerikába. Majd jövőreKép

Többiek hol vagytok??????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Eszter!
Tényleg muris lehet papucs és bunda együtt.KépKép
Nem semmi,hogy Nimród már ilyen korán eljárt.Domi még most sem akar.Mászva hamarabb odaér a célhoz.KépViszont neki már 8 foga van és most jön kettő.KépMamiknak biztos nagyon hiányzik.Tudom van net,de az mégse élő.

Hajni!
Nem tom hányszor lehet próbálkozni,Tamás a szakértő ebben.KépDe köszi,hogy Te optimista vagy helyettem is.Kép

Gigi!
Hát persze,hogy ti nem mennétek el,hisz ti itt is jól éltek.KépNem azon van a hangsúly,hogy nem akar az ember dolgozni,hanem,hogy nincs lehetőség!Vagy ha van minimálbérért.KépA fa szerintem nem lesz nagy szám.Nem vettem vidámparkot,hanem az a kis vonat ott alul a vidámpark része"lenne".Azt kapta Domi.Itt nem az árán van a hangsúly hanem azon,hogy nem ez volt beigérve.Na meg láttam a többiek mit kaptak.Ott láttam a montázs képeket is.KépAmit szintén nem kaptunk meg.KépAmúgy a dobozon az van,hogy másfél évestől 5-ig ajálják.Én a mészárszéket eltettem későbre Dominak.

Na megyek aludni,bár nem tom mi lesz belőle.Rettenetesen fúj a szél és Domi elég nyugtalan.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Látom, belehúztatok a csevegésbe! Alig győztem olvasni a sok hozzászólást!

Hajnesz, a gréfrútmagcseppet én frissen facsart citrusfélékkel iszom. Két-három deci narancsból, mandarinból, gférfútból vagy citromból és máris nem érezni, hogy keserű!

Lavy, hát én is sok mindent érzek, de tényleg leginkább mensire emlékeztető tüneteket. Első nap még semmit, de aztán minden nap egy-egy kicsivel többet, erősebbet. Először jó jelnek vettem, de aztán megszeppentem és tegnap felhívtam Dévai dokinkat. Vázoltam a helyzetet, azt mondta, nekünk nőknek semmi sem jó, akinek görcsöl, azért, akinek feszít, azért akinek meg semmi, annak az a baj... szóval szerinte a görcsök jót jelentenek, beágyazódást, persze hozzátette, hogy nem biztos, csak valószínű. Ennek meg is örültem, csak pl. tegnap délután néha olyan erőseket görcsölt a hasam, mindig csak egy-egy pillanatra, hogy mindig azt hittem, mindjárt elönt a vér... ezekben a pillanatokban elég nehéz azt hinni, hogy bent vannak a babák, inkább attól félek, hogy mindjárt kilökődnek... téboly, és még hátra van két hétnél is több.
Na, azért ne higyjétek, hogy nem vagyok optimista, csak megírtam, hogy bizony ilyeneket is érzek, gondolok. Egyébként változatlanul sokat beszélek a vélhető lakóimhoz, simogatom őket, pihengetek.

Aki még esetleg nem látta, ma délután megint lesz az NG-n a Élet az anyaméhben és egy Csináljunk tökéletes gyereket? c. műsor. A Fókuszban pedig a lombikprogramról lesz szó. Hiába, aki sokat heverészik a tv előtt, mindenről értesül... :-))

Puszi mindenkinek, Kata

Kép
szkatácska

Wish, még annyit, hogy tényleg nem tudhatod, honnan szedhetsz össze fertőzést... mikor én most hónapokig kúráltam magam, már szinte steril körülményeket biztosítottam: sehol nem leülni, rengeteg kézmosás, nedves törlőkendők, apával szinte bemosakodás szex előtt... mégis mindig volt vmi. Én azt mondom, gréfrútmagcsepp!!! (Engem még a Dévai-féle kúpok sem kúráltak ki, pedig nagyon bíztam bennük, hogy speckók!)

Kép
szkatácska

Szia Csajszik!
Ma már kicsit jobban vagyok megfázásilag, de a fáradtságom nem igazán múlik. De nem baj, mert ajándékokat gyártok barátnőknek és az együttes-belieknek és ez megy kómásan is, annyira élvezem.

Roxal!
Tök jó, hogy te is Eszter, Wish keresztlánya is és egyik legjobb barátném is és mind dec. 31-iek. Hihetetlen! Kép

Wish!
Ez a hangszigetelés nagyon gáz. Nyilván nehezen tudnák korrigálni, de pénzt viszont ki lehetne szedni belőlük, főleg, ha többen reklamáltok együtt.
Ma már nincs nyomi idő? Hogy ment a takkarintás? És a céges karácsony?

Hajnesz!
Nagyon köszi az energiabombát, még nem ért ide, gondolom, először Lkt-t rohanta meg. Kép
És a Bromo-tól tutti visszaáll a prolaktinod? Egyébként mellékhatásai vannak? Vagy miért nem szereted ennyire? Végülis gondolom hormon, azért...
De jó, hogy ennyi fiúnevetek van, nekünk egy sincs, úgyhogy majd Tőled kérünk. De úgyis Lucánk lesz Kép Kép

Timi!
Most, hogy szoknyapecér lettél, legalább megvan a szoknya? Mi egy kabátot vettünk nekem karira. Tök odavagyok, meg vissza kétszer Kép

Dia!
Dehogy küldünk el a búsba, inkább itt sírd ki magad, mint máshol. De teljesen egyetértek Gigivel, és megmondom őszintén, én örülök, hogy egyáltalán megkaptátok, mert én tuttira vettem, hogy nem érkezik semmi. Hány ilyen reklámfogás volt már.
Tamás tényleg komolyan menni akar, ha állandóan küldi az önéletrajzait. Hááát van sok előnye és hátránya is. AZért remélem, sikerrel jártok! Kép

Loihi!
Gratulálok a bátorságotokhoz! Biztos én is megcsinálnám, ha úgy lennék, de azért nagyon jó itthon. Kép
Milyen papírokat írkáltatok? Tanúskodtatok egymásnak, vagy mi?

Kata!
Szerintem tök jól bírod és ezt komolyan gondolom. Persze, hogy érzel mindenfélét és észre is veszed ezeket. De egyre közelebb az idő, hogy kiderüljön a jó hír! Jó pihenést!

Puszi: réka
Vendég

Kata Kép
Köszi a programajánlót meg a narancslés ötletet! Kép
Bíztasson a tudat, hogy Enigmának is erős görcsei voltak transzfer után nem sokkal az ikrekkel! KépKép +++++++++++++++++++++++++++

Gigi Kép Réka Kép
Sajna nekem elég lórugásnyit kell szednem Bromóból, reggel fél, este egész. A mellékhatások: lehangoltság, fejfájás, szédülés, bizonytalanság, zavaros látás, nulla libidó, ezek már megvoltak korábban Kép, extrém esetben hirtelen elalvás nappal! ergo no vezetés. UTÁLOOOOM! Amúgy ha elég kitartóan szedi az ember, szépen leviszi a prolaktint. De akkor is utálom.
A Luca nagyon aranyos, szép név, jó választás! Kép Na jó, azért majd megnézzük, mit tehetünk fiúnév ügyében. KépKép

Dia Kép
Végig sasoltunk az Europarkban, hátha meglátunk Titeket, vagy meghalljuk Domit Kép, de nem sikerült. Az is lehet, hogy nem egy időben voltunk ott. Kép
hajnesz

Sziasztok!
Teszek fel pár képet a fáról és Domiról.Domi kicsit még kótyagos mert most ébredt fel.A fa pedig kicsit "szegényes"de ez van!

Hajni!Kép
Mi reggel 9-körül voltunk vásárolni.Az Interspárban voltunk és a Saturnban.Ti mikor voltatok?Juj de jó lett volna talizni!KépDomikám jól viselkedett egy hangja se volt.Mindenkinek integetet és kacsintott a bevásárlókocsiból.KépMegvettük az ajándékokat,igaz Édesanyának még nincs semmi és kaját karácsonyra.Ja és adakoztam is a MSZSZ-nak.Kép

Inari!
Kisült egy adag mézes.De igazad volt dupla adag csücsül még a hűtőben,mert egy adag kevés.KépPedig 60 db lett.KépAhoz képest,hogy eddig nem igazán ettem meg most elég jól pusztítom.Kép

Andi!Kép
Milyen volt a buli?Kép

Mindenkinek szép estét!KépPuszi.Dia
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Jaj, Hajnesz, elbénáztam! A Fókusz tényleg ma lesz, de a Nat. Geog-on holnap délután lesznek a műsorok! Bocsika...

Kép
szkatácska

Most volt a tv-ben:

A csoda elöbb-utóbb mindenkivel megtörténik!! Nagyon a sírással küzdök. Hiába van már egy törpém az ember örökre meddő marad a lelkében, mert mindig annyira megérint ha erről van szó..... Csajok, végig rátok gondoltam. Mindenkinek sikerülni fog!!!!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Lányok!
Én is láttam.Háát,úgy vagyok mint Gigi nyelem a könnyeim.KépNem találok szavakat de néha a csönd is beszédes......Tiszta szívből drukkolok mindenkinek!!!!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Na, szépen le is maradtam róla, mert Monty Pythont néztünk. Lehet, hogy jobb is, ma már sírtam. Azért majd megnézem, ha feltették az archívra, de kicsit félek is tőle ezek után. Kép Köszi Kata és Nektek is, prototípus anyukák! Kép
hajnesz

Dia Kép
Reggel 9-kor én még csak kis csontocskáimat húztam felfele az ágyból. Kép Aztán Laosz unszolására sikerült már 10-kor elindulnunk...szóval 10 után kicsivel érkeztünk és 11:30 után jöttünk el.
Édi lehetett Domi, ahogy mindenkire kacsintgat!!! KépKép

Ja, és a fa nem is szegényes, nekem tetszik!!!
hajnesz

Hajni!
KépKépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia,

Te is ki fogsz kapni, mint én, ne tessék ennyit panaszkodni.Kép A fátok tényleg nagyon szép, egyáltalán nem szegényes és Domin látszik, hogy neki nagyon tetszikKép És hát nem ez a legfontosabbKép
Örülök, hogy a mézes bejött. a múlthétvégén és is két adagot sütöttem, de már nagyon a végét járjuk. Azt hiszem karácsonyra még min. két adag be fog csúszni a sütőbe, mivel az egész család imádjaKépEgyszer elkövettük, hogy nem vittünk ajándékba, mert a házépítés miatt nem volt időm sütni, na azt a felháborodást!Kép

Timi és Keksz,

Mi is elkezdtük apát puhítani egy tavasz kőkapui kirándulásra. Szuper a hely és tök jó, hogy lehet menni kutyával. Vanta már egy kicsit jobban van, bár még mindig sántikál. Rendkívül gyorsan nő, plusz még hogy meghúzta a kerítésbontásnál. Tegnaptól a doki adott neki fájdalomcsillapítót. Azóta jobb. Mikor elhoztuk 2 hónaposan 9 kiló volt és a marja 36 cm. Most 21 kiló és 53 cm magas.Szóval két hónap alatt a duplájára nőtt. A snautzerem felnőtt korában volt 30 kiló 56-os marral. Vantácska ezt félévesen túlhaladja. Kép
Na most megyóünk ebben a szép napsütésben a Velencei tóhoz egy kicsit sétálni vele, csinálok fotókat és délután feldobom.

Kata,
kitarttás és türelem, azt hiszem szép karácsonyi ajándékotok lesz idénKép

Puszi,
Erika

KépKép
inari

Erika!Kép
Itt a kép a sütikről.Az egy bogyós pisztácia,a sok bogyós mazsola a szines cukorkák.KépEléggé szétlapultak sütéskor,pedig olyan szép csillag,holdacska,szivecse volt amikor kiszúrtam.KépDee fincsi nagyon,nagyon!KépPuszi
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Gigi! 1 vagy maximum másfél év! Kép Karácsonyi hangulatot próbálom elnyomni, mert nagyon hiányzik a család. Kép
Egyébként itt a legtöbb háznál november végétől áll a fa és díszesek a házak. Fehér karácsonyunk biztosan nem lesz! Kép

Dia! Nagyon szép a fa! Kép

loihi

Eszter!
Hihihi,egyszerre írtunk.KépKöszi a fa dicséretet,de nem áltatom magam.KépLehet,hogy előző életemben Amcsi voltam.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia! A süti is jól néz ki, biztosan az íze is remek! Küldjél fénypostával, nyitom az ablakot!
Kép

loihi

Sziasztok! Kép
Ha már sütésről van szó, most egyszerre nagyon örülök is meg nagyon dühös is vagyok. Csajok, amilyen muffinokat most sikerült sütnöm, hát olyan isteni finomat még életemben nem ettem. Abból indultam ki, hogy van két tojásom, meg egy kis dióm, na ebből csináljunk valamit. Nagy sokára kiötöltem, hogy akkor muffin. Már kimértem a két tojáshoz arányló adagot, mikor kiderült, hogy nincs tejföl, pedig tudhattam volna, mert nekem sosincs tejfölöm itthon...Kép Na szerencsére volt egy danone ananász-grépfrút vagy mi joghurtom, veszítenivalónk nincs alapon azt raktam bele. Amúgy meg minden kisebb adalékot (sütőpor, vaniliáscuki, citrom héj helyett litty-lötty cirtomlé, stb) csak úgy művészi módon tetszés szerint adagoltam bele, mert hogy úgysincs tétje, nem talira készül!!! Kép
Most itt élvezkedünk velük a zurammal, közben meg szétvet a düh, hogy ha talira készítek valamit és el sem merek mellőle mozdulni, most meg még hajat is vágtam közben, hogy MÉR' NEM TUD AKKOR ÍGY SIKERÜLNI??? KépKép

Tegnap meg a Wish által felrakott svéd húsgolyós receptekből kreáltam vacsit, fú, az is nagyon fincsi lett!

Dia képein a papirkakukk van, ugye? Kép Nekünk is jöhet egy kicsi fénypostával!!!

Inari Kép
Lesznek képek? Szegény Vanta, nem gondoltam, hogy ennyire komoly a sérülése!
Mennek a gyógyító farkcsóvák!!!

Kép
hajnesz

LoihiKép

Meglestem Nimródot. Nagyon édes, szép kisfiú. Gratulálok hozzáKép A neve is nagyon tetszik, olyan mintha egy regény hős lenneKép Ahogy olvastam a naplót, megdöbbentem, hogy mennyire gyorsan fejlődik. Tud ez a Dévai valamit!Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Hajni!Kép
Igen az a süti van a képen.KépNagyon fincsi már 3 adagot süttem belőle.KépDe általában én is úgy szoktam muffint sütni mint ma Te.Aztán később szidom magam,hogy nem írtam le a receptet pedig milyen fincsi volt.Az előre megírt nem szokott olyan jól sikerülni mint a kitalált,zutty bele ami van otthon.KépDe,hogy megnyugodj nagyon fincsi volt a diós sütid és a Jancsika?Elemér?Vagy mi a fene is.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Eszter!Kép
Nagyon szivesen küldenék neked fénypostával egy kis sütit,de sajna nem vagyok Aladár.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Na akkor én is becsukom az ablakot, már teljesen szétfagytunk, hát ezért nem jött az a süti!!! Szólni kéne köbükinek!!!KépKép

Aranyos vagy, Dia, köszi! Kép Ja a "Lujzára" gondolsz, az a szezámmagos! Kép
hajnesz

Hajni!Kép
Az az Lujza én meg elneveztem Jancsikának.KépBocsi.MZ/X MZ/X jelentkezz!!!KépKép

Mindenki!
Azt hallottam,hogy január 19.én lesz az Üvegtigris 2 bemutatója.Szerintetek van még jegy?Imádom azt első részt.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

csáááááá csajok!

Dia!

NAgyon szép a fátok, és imádom Domikám arcátKépKépKépKép Az első fa gyakorlatilag az életében, mert a tavalyiból asszem még semmit nem fogott.
Miért mondod, hogy szegényes?? Egy fára pont ez kell: gömbök, girland, gyöngyök és világítás. Szerinted a mi fánkra mi kerül???!!

Loihi!

Tényleg nagn édi Nimród. Végre egy nem kék szemű, szőke lurkó. Már kezdtünk csúnyákat gondolni Pityeszről, de Te megcáfoltad a rossz gondolatainkat.
Én azért irigyellek, hogy sikerült egy kis külföld. Persze tudom, ilyenkor karácsony környékén biztosan sz@r a honvágy miatt, meg mert nekik teljesen mást jelent a karácsony. ÉN is mindig mondom a páromnak, hogy intézzen már valami külföldi munkát csak egy kis időre, menjünk el kicsit innen. Mondjuk az ő angoljával vannak problémák, nekem meg ugye csak az olasz megy.
NA mindegy, asszem maradunk...
Amíg kint vagytok, nem is tudtok hazalátogatni?? Esetleg valaki a családból nem megy ki hozzátok látogatóba?

Hajnesz!
Na ez az, amit én nem nagyon mernék, csak úgy, hasraütve sütni... A kevert almást szeretettel javaslom, mert tök egyszerű, és nagy siker. Na meg tejföl se kell beleKép

Wish!
Milyen volt a céges buli??

Nálam jól sikerült, csak nekem fárasztó volt kicsit a háziasszonykodás.
lkt

Dia,
a sütik nagyon jól néznek ki. Gyerekeknek szupi ötlet a színes cukorKép Ha túl lágynak érzed a tésztát, bátran tegyél bele több lisztet (25-30 dkg), mivel a méz fajtájától is függ mennyit vesz fel.

Loihi,
Boldog karácsonyt nektek, a barátaink meg New York-ban dolgoznak, és ott töltik a karácsonyt. Azért az jó, hogy viszonylag sok magyar van kint így talán könnyebbKépA Nimród tényleg nagyon szép név.

Timi,

Hát igen én inszemek után egy-két napot szoktam pihenni, aztán munka. Dévai kifejezetten azt mondta, hogy OK. ha nem emelgetek súlyos dolgokat. Végülis mindegy hol ül az ember a számítógép előttKép

Hajnesz,

Köszi a farokcsóvát, szükség is van rá. Szegény kicsikém elég sántika, de legalább jó a kedve és eszik is rendesen, csak hát rohangálni nem tud olyan sokat. Ha a héten nem javul, még karácsony előtt megyünk vissza a dokihoz.

Mindenkinek sok puszi, akkor az igért képek Vantáról, meg az idei, kicsit alternatív adventi koszorúnk karácsonyi hangulatképnekKép
KépKépKépKép

KépKép
inari

Inari!

Hát én ezt a kutyát megzabálomKép Annyira jó a bolyhos-bozontos szőre és ez a gomb szem és orr...KépKépKépAnnnnyira megdögönyözném.
Nehezen tudom elképzelni postásszéttépő felnőtt önmagátKépKépKép:
lkt

Hello Drágáim,
Aki fénypostával a bacit küldött süti helyett annak üzenem megkaptuk! Mi ügyesek voltunk a hétvégén, már 7-kor a Lehel piacon nyomultunk, majd a Tescoban! Utána irány a város, de csak célirányosan!Kora délután Duna Plaza, ahol Krisztián rosszul lett, hála Istennek az eset súlyossága nem volt olyan vészes mint amilyennek akkor tűnt, inkább szó szerint bepánikolt, ezen még javítanunk kell! Riasztottuk Zuxx doktort aki azonnal jött és haza szállítmányozott minket - 700méter-, este 10-ig azon agyalt Krisztián, hogy hogy fordulhatott vele ez elő, mondtam neki, hogy beteg és vegye tudomásul, hogy Baci bácsi most így jelentkezik. Szigorúan ágyba parancsoltam, és folyadékot töltöttem bele, vasárnap vettünk Echinancia cseppet, és Teafa olajat párologtattam. Most már sokkal jobban van, de a lábát még mindig fájlalja. Ezúton is sok puszit küldök Neked Szívem!

Wish!!! A nagy körúti Kátayban van ágyba rakható tálca, mi vettünk egyet ajándékba egyet pedig magunknak.Próbáltam megmutatni de nem engedtettek be! Ja a Laci-bacira próbáld ki, hogy tusfürdőbe teszel néhány csepp teafaolajat és azzal mosakszol, vigyázz mert nagyon tömény és maró lehet, ha csak simán nyomod!Ja és minden fürdéskor tiszta törcsivel szárítkozni, ui.én egy orvosi tanácsra évekóta külön törcsit tartok csak puncitörlésre!, ne hogy valami baci a popiról átkerüljön a puncikára!
Mellesleg Enigma is mondta, hogy grapefruit cseppet nyomat folyamatosan megelőző jelleggel, a héten én is veszek, és nyomjuk, nem ám valami kósza baci felüti a fejét!

Ldicsi,
Szerintem szép fa, Domi örül neki és ti is, ez a lényeg!Biztos van még jegy, de utána is folyamatosan fogják nyomni, már előre rettegek, hogy szétröhögöm magam! Tutira megvesszük DVD-n is..

ui. Feltétlen nézzétek meg a "CSak semmi szex.." nagyon tuti film!

Szerintem érdemes próbálkozni a vízumos dolgokkal, ebből a kijelentésből mindenki vonja le a megfelelő következtetést, de abban teljesen igaza van Giginek, hogy sehol nincs kolbászból kerítés. Az embernek meg kell ragadnia a lehetőségeket, még akkor is ha utólag az ember bevallja, hogy nem azt várta tőle.

Duddu,
remélem már jobban vagy, most akkor szerdán te is ott leszel a cukorka koncerten - nem én jöttem rá hanem Krisztián - .
Hol tartasz a spanyol tanulásban? Milyen módszert követsz?
Lkt,
Hogy csináljuk a szerdát? Eljössz hozzánk vagy találkozunk a Kongresszusi központnál, Krisztián szerint már 7-re menjünk oda, bár nem tudom miért, de ha ezt mondja akkor menjünk oda!? Van szoknya? Mibe jössz? ez most nagyon kiscsajszis volt, de akkor is mibe jössz?

szkatácska,
Hajrá, ne izgulj!
Inari,
A gyors növekedéssel vigyázni kell, ugyanúgy mint az embereknél! CSonterősítőt kap a kutyus? Vagy valami enyves rágcsát? Egyébként lábfájása simán lehet egy kiadós mandulagyulladástól is! Nem ijesztgetlek csak megsúgom, egy kutya már csak olyan mint egy gyerek! Vantának jobbulást kívánunk!

ui.Tegnap este sikeresen felgyújtottuk az adventi koszorút, idén nem már nem veszünk újat. Eddig nem hittem el, hogy lehet felgyújtani a kecót de nem most már elhiszem, így senki nem hagyja őrizetlenül a gyertyás dolgokat!

Millió puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Inari Kép
Tünemény ez a mackó-kutyu!!! Én is úúúgy megdögönyözném (persze a lábára vigyáznék)!!! KépKép
Látom, macskival is nagy az egyetértés, bár el tudom képzelni ha Vanta kicsit bekergül, macsek elintézi egy két jól irányzott taslival! Kép
Tök jó ez a formabontó adventi koszorú!!! De tényleg!

Timi Kép
Hát pont ez benne a poén, hogy én is tiszta zizegés vagyok, mikor sütni kell, pláne, ha nemcsak Laosz meg én eszünk belőle. Na akkor tuti nem sikerül, elég, közepe nyers marad, szétesik, stb. stb. hiába ügyelek minden kis részletre és a legjobbat akarom kihozni belőle. Kép
A kevert almást is tervbe vettem már. Nem tom 3 szem fonnyadt almából mennyire futotta volna. Kép Van még mit tanulnom háztartás-vezetésből...
hajnesz

Judit Kép
Nagyon fura dolgokat művel mostanában Baci bácsi. Jobbulást Krisztiánnak! Én is elkezdtem szedni a grépfrút cuccot, de iszonyatos az íze még gyümilével is. Aztán lehet, hogy nem is a grépfrút része olyan visszataszító, hanem a ginseng, mert az is van benne.

Te vagy a második ember, aki esküszik a sex és más semmire, most már gyanús...tényleg annyira jó???

Ú, még jó, hogy időben észrevettétek a tüzet, fú, vigyázni kell nagyon, egy pillanat és megvan a baj.
hajnesz

Én is megyek pénteken Sex és más semmit nézni, jelentem. Én szinte első kézből tudom, hogy jó film (mert Kálomista, a producer, sógornője a barátnőm ám bibibúúúúúú, és ő ott volt a díszbemutatón bibibú, és én már az első vetítés után tudtam, hogy jó bibibúú) Arra most (sem) lennék olyan büszke, hogy Farkasházi Réka is közeli ismerős, mert most aztán (eddig is) nagggyon meg van róla a véleményem, ezzel az új hipp-hopp otthagyom a férjemet csak hogy címoldalon maradhassak akció miatt. Pfúúúúj! Mi itt küzdünk, hogy gyerekünk lehessen, kitartunk Apával a "soha nem tudni, mikor lesz vége" nehézségben is, ez a hülye p.csa meg lelép, mert elhidegült. brrrr Nem ám azé', mert fájt, hogy kirúgták és könnyen a süllyesztőben végezte volna.

Hajnesz!
Hol látsz Te a VAntas képeken cicát??? Én ennnyire vaksi és hülye lennék???
lkt

Judit,

Idéznék neked a klasszikus Egészséges Erotikából: "Tűz van ba'meg, én csináltam!"Kép
Igen kutyikánk minden földi jót megkap (és ez így lesz a gyerekkel isKép). Nem ő az első nagytestű kutyám. Prémium Akana tápot eszik, direkt nagytestű kutyakölyköknek. Kiegészítésként kap kalcium-foszfor port a kajára, plusz minden nap van egy kis rágcsa csont (marhagerinc, csirkefarhát). Az a baj, hogy a vizsla méretű lakli állatja egy 16 cm magas lukon préselte ki magát.Kép De hát a "szerelem" vakKép
Krisztiánnak jobbulást. Nem Õ hozta haza baci bácsit a brittektől?

Timi,Hajni
pedig azért nagykorában elég tekintélyes lesz. Pont szombaton láttunk Érden egy kertben sétaló subátKép Háát lenyűgöző. Egyébként a komondorokról azt mondják, hogy hihetetlen emberismerete van. A postást pl. szemben a többi kutyával le se szarják. De ha valaki az engedélyünk nélkül bejön a kertbe, akkor azt földre viszik. Nem az a marcangolóüs fajta, csak ráül a rosszfiúkra, a 40-50 kilós kis bébiKép

Hajni,
Köszi a bókot. Sütés előtt igyál 1-2 kupicával, rögtön lazábban fogsz improvizálni. Ha meg mégse sikerül legalább a piára foghatodKép

Így néz ki Vanta 2 évesen majd: legalábbis remélemKép
Kép

KépKép
inari

Timi Kép

Kép

Köszi a kupicás tippet, Inari! Kép
Egészséges erotika...imádom!!! KépKépKép
hajnesz

Hajni!

jó' van, jó' van. Mondjad csak ki: LKT, vak vagy, mint állat!!!!

Lányok!

Õszintén! Téynleg mindenki észrevette magától a macskalábat a fotón?? Mondjátok má', hogy nemcsak nekem kéne szemüveg!Kép
lkt

Szemüveget Timinek! Szemüveget Timinek! KépKépKép
Kép
hajnesz

Hajni,

Ja, és a redva sok kefírnél is mindig ez a film jut eszembe. ZseniálisKépKépKép

Ez a kép bikavadítóan randa. Õrült jó.Kép Elképzeltem Timit lila parókában és zöld szemüvegben. Csajok nem tartunk egy farsangi álarcos talit is? Ott legalább Papptibi is nyugodtan megjelenhetKép

Ja, van 3,5 macskánk is. Géza a fél, ,mert ő hivatalosan egy másik háznál is lakik. Nem hülye két helyen vacsizik és reggelizikKép Meg van a Panka anyamacska, meg a két fia Dani és Peti. Utóbbi kettő van jóban a kutyával. Na ez azért kajaosztásnál nem igaz.
Ma délután Vanta már jobban van, remélem szép fokozatosan javul. Ja, és bocs amiért ennyit OFF-oltam Kép

KépKép
inari

Ja, ja, én is állandóan sütögettem a "Kefírem!" (+ rázás...) poént!!! Kép
A farsangi taliban benne vagyok, én hányós kismama akarok lenni!!!
hajnesz

Sziasztok!
Judit!
Aranyos vagy,köszi.KépKrisztiának jobbulást kivánok!Elég ihesztő lehetet.....Nem is tudtam,hogy Zuxx doki.Milyen????

Timikém!Kép
Háát,igen tavaly még nem sok minden érdekelte a karácsonyból Domit.Majd kari után teszek fel összehasonlításos képet.Na ezt jól megaszontam.KépMi volt itt ma?Tele van állatokkal a topik.Kép

Hajni!Kép
Hajrá,hajrá én szorítok nagyon,hogy végig rókázd a farsangot!KépKép

Andi!Kép
Hol marad a beszámoló?Kép

Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

HOgy Wish szavaival éljek: tréfa répa volt reggelire???KépKép

Mindenkit csókolok, de most rohanok ajándékot csomagolni, míg Husikám nincs itthon.
Holnap jövök, puszi

KépKép
gigi28

Megnéztük a bulit dvd-n jókat rötyögtünk apával.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

CsajokKép
Ha már tréfe-répa...
Odas, mit kaptam:

http://www.toonedin.com/movies/WhiteTrashXmas.html

(kell hozzá hang is)

Kép
stella9

Mi ez a nagy csend, fiatalok???!!!! (Talán rumba, talán szamba?)

Wishi-Misi-Andi-Bandi!

Merre vagy?? Egész nap csk gyártod a gyertyákat, csomagolod az ajándékokat?? Arra sincs időd, hogy beköszönj nekünk??

Gigi!

Hol volt a fiad? Sikerült mindent előkészíteni a karácsonyi meglepetéshez?

Dia!

Azt a dvd-t majd én is kérem szépen, ha már ott nem lehettem.

Roxal!

Hogy vagy? Azért sikerül egy kis időt a karácsonyra is szánnod?

Póci!

Merre jársz?

Inari!

Tényleg tök jó az adventi koszorúd!!Nekem nagyon bejön!

Judith!

Vasárnap én is egy pillanatra rosszul lettem, amikor este mentem Paptibiért az állomásra, és félúton jutoot eszembe, hogy az adventi koszorút otthagytam, de szerencsére semmi nem történt. Mindenesetre volt egy iszonyú 20 percem, amíg haza nem értünk.

Hajnesz!

nagggyon szép cicát sikerült találnod illusztrációképpen. Jól esik, hogy én jutottam róla eszedbeKép

Enigma, Szani!

Merre vagytok?? Találkoztam szombaton a barátnőmmel, aki egy napon szült Veled, Szani. Annyira édes a kislány, már sehol sincsenek az újszülött vonások, már minden csecsemős rajta. és az az illat...Kép
lkt

Sziasztok!
Én épphogy csak benézek.
Ne haragudjatok, de nincs most időm belemerülni írásaitokba. Velem minden oksi épp karácsonyfadíszeket gyártok.
Később visszaolvasok és írok is.

Kisgyermekesek figyelem!
Egy barátnőm külföldi márkás új és használt ruhát árul. Nagyon jó cuccok és fillérekért megkaphatjátok: http://www.babymarket.hu/index.html

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!
Én épphogy csak benézek.
Ne haragudjatok, de nincs most időm belemerülni írásaitokba. Velem minden oksi épp karácsonyfadíszeket gyártok.
Később visszaolvasok és írok is.

Kisgyermekesek figyelem!
Egy barátnőm külföldi márkás új és használt ruhát árul. Nagyon jó cuccok és fillérekért megkaphatjátok: http://www.babymarket.hu/index.html

Puszi:
réka
Vendég

Hajnesz,

Nagy baj lenne, ha ellopnám a jelmez ötleted? De szerintem addig még Roxal, Timi, Wish is csatlakozni fog. (Kata addig mát túljut a hányos korszakonKép)Szóval lavort, najlon zacsit mindenki hozzon magával a bulibaKép

Fú Timi,

Örülök, hogy megúsztátok. Én is elég nagy gyertyaörült vagyok, de mellette állandóan parázok, hogy nehogy kigyúladjon. Most már elég jól megszoktuk, hogyha kimegyünk a gyertyás helyiségből automatikusan elfújni mindent. Persze a te agyad már biztos a drága kis párodon jártKép

Wish,
gombaügy? Mi van veled, remélem nem a Farkas-baci kopogtatott be még pluszba hozzátok.

KépKép
inari

Timi!
Most értem haza vizsgáról, a mai nap ajándékcsomagolásra lett szánva. Karácsony? Hát idén sem lesz jó (szülők makacskodása, mi meg szakadjunk szét, tanulnom is kell). Majd talán jövőre már jó lesz a gyerekünkkel együtt Kép

Megyek, mert éhen halok.

Hajni!
Jó kép Kép

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép

StellaKép
MegnéztemKép Hogy vagytok? Olivér még izeg-mozog állandóan?

TimiKép
Husikám=férjemKépKépKép Olikámnak este itthon a helye.

Ordítás van, megyek

KépKép
gigi28

Inari és Mindenki, akit érint! KépKép

Természetesen lehet össznépi rókakomás kismama buli a farsang, minél többen, annál izgibb, úgyhogy lavorral, nájlonnal fel!!! Kép

Bocsi a képért, Timi, személy szerint rühellem, ha egy állatot beöltöztetnek, hogy milyen cuki, de ez alól ez a kép kivétel, mert látszik a macskán, hogy bármire kapható (ilyen a szomszédunk Fricije is, aki ráadásul kiköpött mása a képen láthatónak) és nem bírtam kihagyni a kínálkozó lehetőséget!!! Kép
Csajok, a neten kóborolva találtam az alábbi portékát: most mondjátok meg, nekem mocskos a fantáziám, vagy tényleg meggondolandó, hogy vegyen-e az ember egy ilyen éjszakai fényt gyermeke hálószobájába??? Elnézvén az egyébként tündéri kis pofiját, saját maga is belepirul a lába közt meredő "atomtöltet" méretébe...Kép
Kép

Réka Kép
Annyira édi ruhái vannak a barátnődnek! Remélem, jövő ilyenkor is lehet rá számítani! Kép
Megmutatod, miket alkottál? Kép
hajnesz

Gigi Kép
Nekem is egyértelműen Olivér volt a Husikád! KépKép
hajnesz

Hajneszka!

Ezért nem szeretem az írást, mert így nem hallható a hangsúly. Élveztem a hozzám hasonlított macska képet, meg egyáltalán különösen tetszik a homorod is. Úgyhogy a sértődés csak mű volt.
Ezen a képen legalább látszik, hogy montírozott, de amikor beöltöztetetett kutyát látok az utcán a hidegre hivatkozva, na attól lehidalok, és nagyon elkezdem sajnálni szegényt, hogy mennyire marha a gazdája.

Gigi!
Csodálkoztam is, hogy este hol lehet Olivér, ha nem az érte rajongó anyukájával... Így már értem, sőt nem csak én értettem félre.
lkt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: