Sziasztok!
Köszi a kérdéseket, u.olyan hulla vagyok, mint eddig. Szerintem lappang bennem valami, mert érzem az arcüregem, meg állandóan iszonyatos álmos vagyok.
De azért is végigolvastalak Titeket és írok is!
Nem t'om, mi volna jobb, ha gyorsan kitörne rajtam és ki kellene feküdnöm, vagy ha kihúznám Karácsonyig. És persze az is a kisagyamban zizeg állandóan, hogy januárra muszáj egészségesnek lenni!
Stella!
Nekem is bejön a pociméret! Szerintem nem torzít a kép, csak ebből a szögből te sem látod annyit...
Gigi!
A kutyaágy is ágy!

Örülök, hogy jobban vagy!
Alsópáhokon mi voltunk és nagyon jó hely! Szerintem is kicsit drága, bár mi egy akciós hétvégét fogtunk ki. És gyerekbarát hely ide vagy oda, azért egy hétig nem ülnék ott, az tutti.
Mi azt a hosszú tűlevelű fát szoktuk venni pont azért, mert sokáig bírja. A februári családi szülinapokig általában állni szokott. Kicsit nehezebb díszíteni, de szerintem megéri...
Anyósod nem semmi! Szerencse, hogy azért volt segítséged.
A Salvus-vízről ti mit tudtok? Nekem a nőgyogyim ajánlotta, mikor kiderült, hogy negatív a PCT-nk, hogy azzal irrigáljak. Hallottatok már ilyet?
Timi!
Most rébuszokban fogok írni, hátha beles ide a párom: Szóval én is vettem jegyet ajándékba arra az alkalomra amire ti is. Remélem érted, mit írok.

Mi az elsőre megyünk, hát ti??
Hajnesz!
Végignéztem Wish régi képeit. Már majdnem reklamáltam, mire megláttam az utsó fotón a fantomot...
Kata!
Szerintem is hős vagy! A tünetekről nem merek nyilatkozni, de nagyon tetszik, ahogy hozzáállsz a dolgokhoz. Remélem, nekem is ilyen jól fog menni a várakozás...
Wish!
Én nem akarom mindenáron Lacit védeni, de nem előbb vett Pityesz kenetet, minthogy Laci hazajött volna? Örülök, hogy nem változik a januári program.
Roxal!
Sajnálom a vizsgát! De látom, nem visel meg nagyon.

Drukk a továbbiakhoz!
Nna most azt hiszem ledőlök, hátha javul a helyzet! Jó éjt mindenkinek:
réka