A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

FarkasokKép
Ne szépítsük a dolgot, hívj nyugodtan Bálnának!
A főnököm nap, mint nap lát, ezért nem tűnik fel neki. És hát pasiból van, más szemmel néz.
Bocsi, Farkaskoma, nam bántásiból mondtam, de így van.

HajneszKép
Azért mondtunk búcsút a matracnak (persze csak átmenetileg), mert a 180*200-as fenyű franciaágy szinte teljesen kitöltötte a leendő gyerekszobát.
De majd ha egyszer nagyobb lakásba/házba költözünk, visszahozzuk Kép.

WishKép
Mit mondott Dévai? A gomba miatt csúszik a menetrend, vagy az újabb kenettől függ minden?

LányokKép
Hogy álltok a kórsággal? Remélem lassan mindannyian legyűritek!
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép

TimiKép
Még este mégnéztem Kőkapu honlapját. Csodálatos hely és az a madárcsicsergés!!!! Csak egy baj van vele! Nagyon messze van még Olivérnek. Kevin bírná mert vele már voltunk Ausztriába is. De Viktor számításai szerint legalább 3-4 óra. Pedig aztán ő teper rendesen az autópályán.

VandaKép
Nálunk Viktornak van baja ezért lett Olikám lombik baba. És minden orvos mást mondott, hogy a leendő gyerekünk örökölni fogja-e ezt a nyavalyát. Az andrológus és Dévai is mást mondott. Dévai szerint 25% esély van rá, hogy Olivérnek is legyen ilyen gondja. Bízom benne, hogy nem lesz ilyen gond. És a testsúlyodhoz még annyit, hogy ismerek nálad sokkal testesebbeket akik tök simán teherbe estek. No para!!Kép

DiaKép
Miért díszítesz te már hétvégén karácsonyfát?????????????? Olyan leszel mint Antal Imre akinek még nyáron is áll a fája. De tényleg, miért? Mi csak 24.-én állítjuk fel. Majd megnézem, hogy merre van Bükkszék. Ha nem találjuk akkor hívlak. Nem írtam emilt mert estére hulla voltam. De te sem írtálKép

Ma reggel Viktor is megkergette róka komát. Még jó, hogy itthon maradt, hogy segítsen nekem.Kép Vásárolnom is kéne. Se kaja, se ajándék. Arról, hogy kozmetikushoz vagy valami ilyen helyre eljussak már nem is álmodom. Fát is kéne vennemKép......

Na összelapátolom magunkat aztán elsétálunk a zöldségeshez.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Gigi!Kép
Nem írtam mert Te vagy a soros.KépEl van a gyerek.....Kép
Azért díszítem már most fel a fát,hogy nézegessük egy kicsit:KépHa 24.én díszíteném fel alig látná Domi is és már bonthatnánk le.Mivel a két ünnep között megy a vándorlás.Az égők pedig tutira tetszenek majd neki.KépViktornak jobbulást kivánok!Domi már megint tiszta takony.KépÁááááá,mikor lesz ennek vége?Tavaszig ez így fog menni?Kép

Vanda!
Nyugi én is "testes" vagyokKépKépmégis sikerült a lurkó!Igaz én nem alapból vagyok ilyen 22 éves koromog nádszál kisasszony voltam.KépNe add fel!Én szorítok neked!Kép

Enigma!
Mizus veletek?Picurik jól vannak?Megkaptad az elemózsiát?Kép

Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Laci Lotus Notes tanfolyamot tartott a Bombardie-ben (lehet nem így írják, de ott van egy gyár és abban).
Jajj, nagyon megértem, hogy feldíszited Dominaka fát. Nekem is az a bajom mindig, hogy 24-én délután feldíszitjük a fát és gyakorlatilag utánna négy napig nem is látjuk, mert másnap reggel elutazunk. Mire hazajövünk, mér elkezdett elszáradni és lehet leszedni. Lehet hogy idén én is feldíszitem már 23-án Kép Akkor legalább 24-én egész nap nézhetem Kép
Enigmának még aznap este felvittük a kajcsit. Õ is és én is a husikból ebédeltünk másnap Kép

StellaKép
Egyelőre nem csúszik a menetrend. Majd jan 11-én megyek vissza újabb kenetre. Jan 20 körül kezdünk majd, ahogy megjön, szóval nincs veszve semmmi Kép
Meg ahogy Gigi írta, még a stimu alatt is van idő kikezelni, ha lenne valami. Szóval nem aggódom.

Puszi: Wish

wish

Sziasztok,

A rég megígért disznóvágás képei....

http://www.kep.tar.hu/farkasalom/50189293#2

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkasok!

Hol vannak a hurkatöltés képei???????
Úgy tűnik, tényleg csak Ti maradtatok egészségesek, ha már Vikort is elkapta a frász.

Nagy a csend!!!

Gigi!

Messze van az biztos, ráadásul elég könnyű eltévedni, mert több 10 km-t kell menni úttalan útakon mindenféle tábla nélkül. Már legszívesebben visszafordulnál, mert biztosra veszed, hogy eltévedtél, amikor hirtelen elédtárul a Hely.
Igen, Nektek most abba a híres alsópáhoki vagy hogy hívják bababarát szállodába kéne mennetek egy kicsit. Habár foggggalmam sincs, hogy merre van.

Dia!

Ezzel a karácsonyfaállítással megleptél.Habár van abban valami, amit írtál. Meg ez azért is jó, mert így megkönnyíted kicsit az angyalkák dolgát, hozzátok legalább nem 24-én kell hozniuk a fát, aznap úgyis annyi felé rohangálnak...
Azért megnézném Domi arcát, amikor meglátjaKépKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

SziasztokKép

Már az anyu és az apu is kidőlt. Bár még apu tartja magát kicsit.Kép De anyu tiszta gázKép Komolyan mondom, hogy olyan mintha valami haditudosító lennékKépKép

Ti milyen fát szoktatotk venni,hogy ilyen hamar leszeditek? Én tavalyig ezüstöt vettem, tavaly normandot és az februárig állt és szép volt. Mi csak egy-egy napra megyünk el a két családhoz. SZóval nem lesz nagy vándorlás. Jövőre meg bevállalom én a rokonságot.

DiaKép
Dominak jobbulást!! Már én is ki vagyok bukva, hogy mindig valaki beteg. Mikor mentünk a zöldségeshez és próbáltam a bárányszőrt benyomorgatni a gyerek alá az meg óbégatott háááááááát........... Minimum azt kívántam, hogy most azonnal raboljon el egy szép szőke herceg. KépKép

Puszi

KépKép
gigi28

LktKép GigiKép

Ha Alsópáhokot keresitek, az ott van Hévíz mellett!
Nagyon szép kis hely, de a szállodát nem ismerem!

Kép
stella9

Sziasztok Kép

Stella Kép
köszi, így érthető, sőt, magamtól is kitalálhattam volna...Kép

Gigi Kép
Sajnálom, hogy így elhatalmasodott a kórság, mielőbbi jobbulást a családnak!!!

Én alig élek. Olyan vagyok, mint egy lemerülés előtti energizer nyuszi, annyira nehéz mozogni. Mi a fene ez???

Csajok, meg tudjátok mondani, mi a különbség a Fostimon és a Suprefact között? Most be vagyok szarva, mert reggel, mikor írta a doki a recepteket, azt mondta, most Fostimont ír fel, csak az kicsit macerásabb lesz, mert faros, erre én, hogy, jaj, nem lehetne inkább a Suprefactot meghagyni, az olyan jól ment már hasba...és maradtunk a Supre-nél. Ugye nem csináltam hülyeséget és nem az utolsó esélyeinket szartam el ezzel??? Meg a doki mondta volna, hogy ha az jobb, ugye??? ÁÁÁÁÁÁÁÁ......kezdődik a para.

Mi nem is állítunk addig fát, amíg nincs gyerkőc, mert minek, úgyis mindig elutazunk, a szüleinknél meg úgyis várnak a szebbnél szebb faremekek, hiába, még mindig az ő kis Hajnikájuk és Lalikájuk vagyunk! KépKép
Azért én is szívesen megnézném a rácsodálkozás pillanatát Dominál és Olinál. KépKép
hajnesz

SziasztokKép

Alsópáhokon a Kolping Hotel van. A barátnőmék voltak már ott, láttam szép képeket. Nagyon szép az is. Deeeeeeeeee!!!! Valahogy túlzásnak érzek egy hétért 200 ezer forintot fizetni!!! Meg valahogy Kőkapu sokkal romantikusabb!

Anyósomon mindig meg tudok lepődni!! Fent van Pesten de nem jön ki mert nem akarja elkapni a kórt!!!!!!!!!!!!! Köszi szépen a segítséget!!! Pfffffffffú most baromi mérges vagyok!!

Puszi

KépKép
gigi28

Réka Kép, most látom, mennyire egy cipőben járunk, mára jobb egy kicsit?
hajnesz

Hajnesz!

Izéé, na most ez mi?? Akkor Ti kezdetek vagy mi a fene???Le vagyok maradva asszem. Ha igen, akkkkor én nagggggyon naggggyon örülök.
Guru néni is hisztero-laparoszkópia is szépen kitisztítottak mindent fejben testben egyaránt, úgyhogy HAJRÁÁÁÁKépKépKépKépKép

Gigi!

Csókoltatom anyóst!!!! Jó nagy b.kó, má' ne haragudj! Ez hihetetlen, hogy emberek tudnak ilyen helyzetben is elsőként magukra gondolni.
Az azért tudod, hogy annyit nem érdemel, hogy ezen felhúzd magad, és a meglévő kevés kis energiádat a dühre emészd fel??!Puszillak!!!
lkt

Ejnye-bejnye, irgum-burgum, Timcsi néni, hát nem teccik figyelemmel követni Wish táblicskuját, ezért dógozik vele annyit??? KépKép
Örülök az örömödnek!!! Leszünk páran! Kép
hajnesz

Hajni!!Kép

Nekem sem tünt fel, hogy kezdtek. Pedig téged mindig külön megnézlek!!!!!!!!!!!! Hú akkor neked is megy a drukk. És mikor lesz pungi meg ilyenek?? Vagy most az eszkimó bébiket kapot vissza??
Mi mindig állítottunk fát, ez nálunk nem fügött össze a bébi kérdéssel. Inkább most nem kéne, mert már előre rettegek, hogy magára fogja rántani.Kép Lefényképezem Olikám arcát ahogy meglepődik!

TimiKép
Igazad van anyóssal kapcsolatban. De ha az anyu is így gondolkozott volna akkor mi lett volna velünk míg beteg voltam????

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi Kép pont Téged kukkoltalak a Dharaszti topikban, Kép (nem rossz ez a Pagony, imádok alaprajzokat nézegetni és ábrándozni Kép)

Kezdés. Azért nálunk ugye be kell kalkulálni majd' egy hónapos fogigátlós időszakot, és még el sem kezdtem, de ez sem ment fel Titeket az alól a tény alól, hogy az én nevem mellett is január áll!!! KépKép Úgy a vége felé lesz izgi, még nem tudom igazán, amíg meg nem jön piri.

Fagyink már nincs, egyszer maradtak csak, őket kaptam vissza februárban. Jajj, de rég is volt már...

Úúú, de jó, akkor nem maradunk le a nagy karácsonyfás pillanatról! Dia, remélem, Te is élesíted majd a fényképezőt!!!

Barátnőm épp ma mesélte nagy rutinnal, hogy milyen jó is mióta lejjebb adták az elveiket és beszereztek egy műfenyőt, mert azt ha magukra rántják gyermekei, csak megfogja, visszaállítja, kis igazgatás itt-ott és kész is van, könnyű, nem szúr, az ijedtségen kívül semmi baj. Tavaly csak 3szor fordult elő. Kép
hajnesz

Hello Kép

Jelentem, mi már jobban vagyunk. Bár a mai vizsgámat csinálhatom újra, mert a vizsgáztató újra látná a fejemet... Na sebaj, nagyon benne volt a pakliban.

Gigi!
Ez az anyós kérdés tényleg furcsa, én nem hiszem, hogy bárkit is ez kell, hogy mozgasson. Á nem hittem volna, hogy van ilyen.

Hajni!
No para, nem ezen fog múlni!!!!!!!! S különben is miért aggódsz, sikerülni fog, mert sikerülni kell!

Timi!
Szép helyen voltatok, irigy-irigy. Nekünk januárig semmi pihenés nem lesz, ráadásul a karácsunyunkat is el... ték. Ilyenkor jó érzés, hogy az embernek vannak szülei, s kavarnak.

Wish!
Semmi gond, gomba távozik, s utána minden rendben lesz.

Stella!
Szép a pocid, nagy babók lesznek Kép

Dia!
Szerintem nincs közöd a kórhoz, állítólag járvány van Kép Bárki esélyes a beszerzésére, sajna.

Réka!
Sikerült kipihenni magad, s ugye már jobban vagy?

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Most tudok csak jönni mert a Tamás keresztmamija volt itt Domit köszönteni.KépKépzeljétek !99%,hogy az FP csomag a postán csücsül,após reggel megy érte.KépVagyis remélem,hogy az mert más csomagot nem várok.

Hajni!
Nálunk is műfenyő lesz.Majd ha Domi nagyobb lesz talán veszünk élőt,bár én nem vagyok oda érte.

Eszter!
Vizsgáztató.KépVagy lehet,hogy tetszel neki és azért akar újra látni?Kép

Andi!
Köszi az infót.KépAzt hittem Lackó onnan származik.

Timi!
Majd lefotózom Domit a fával és felteszem neked.Kép

Mindenkinek piszipuszi!Rám vár egy halom vasalni való.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Ma kicsit parább vagyok mint eddig, úgyhogy... el is dugulok mielőtt hozzákezdenék...

Wish, csak neked akartam mondani, hogy a múltkor mikor mindig volt vmi fertőzésem, gréfrútmagcseppet szedtem, és akkor gyógyultam meg. Nem állítom száz százalékra, hogy ennek köszöhető, de én ennek tulajdonítom. Esetleg próbáld ki. Pusz, Kata

Kép
szkatácska

Sziasztok!
Köszi a kérdéseket, u.olyan hulla vagyok, mint eddig. Szerintem lappang bennem valami, mert érzem az arcüregem, meg állandóan iszonyatos álmos vagyok.
De azért is végigolvastalak Titeket és írok is!
Nem t'om, mi volna jobb, ha gyorsan kitörne rajtam és ki kellene feküdnöm, vagy ha kihúznám Karácsonyig. És persze az is a kisagyamban zizeg állandóan, hogy januárra muszáj egészségesnek lenni! Kép

Stella!
Nekem is bejön a pociméret! Szerintem nem torzít a kép, csak ebből a szögből te sem látod annyit... Kép

Gigi!
A kutyaágy is ágy! Kép Örülök, hogy jobban vagy!
Alsópáhokon mi voltunk és nagyon jó hely! Szerintem is kicsit drága, bár mi egy akciós hétvégét fogtunk ki. És gyerekbarát hely ide vagy oda, azért egy hétig nem ülnék ott, az tutti.

Mi azt a hosszú tűlevelű fát szoktuk venni pont azért, mert sokáig bírja. A februári családi szülinapokig általában állni szokott. Kicsit nehezebb díszíteni, de szerintem megéri... Kép
Anyósod nem semmi! Szerencse, hogy azért volt segítséged.

A Salvus-vízről ti mit tudtok? Nekem a nőgyogyim ajánlotta, mikor kiderült, hogy negatív a PCT-nk, hogy azzal irrigáljak. Hallottatok már ilyet?

Timi!
Most rébuszokban fogok írni, hátha beles ide a párom: Szóval én is vettem jegyet ajándékba arra az alkalomra amire ti is. Remélem érted, mit írok. Kép Mi az elsőre megyünk, hát ti??

Hajnesz!
Végignéztem Wish régi képeit. Már majdnem reklamáltam, mire megláttam az utsó fotón a fantomot... Kép

Kata!
Szerintem is hős vagy! A tünetekről nem merek nyilatkozni, de nagyon tetszik, ahogy hozzáállsz a dolgokhoz. Remélem, nekem is ilyen jól fog menni a várakozás... Kép

Wish!
Én nem akarom mindenáron Lacit védeni, de nem előbb vett Pityesz kenetet, minthogy Laci hazajött volna? Örülök, hogy nem változik a januári program. Kép

Roxal!
Sajnálom a vizsgát! De látom, nem visel meg nagyon. Kép Drukk a továbbiakhoz!

Nna most azt hiszem ledőlök, hátha javul a helyzet! Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Enigma, Farkasok!
Merre jártok?
Rég olvastalak Benneteket!
Vendég

Dia! Ha a szülinapra nem is, de akkor legalább karácsonyra megérkezett. Ird majd meg, hogy mi! Kép

loihi

RékaKép
Igazad van Kép De nem tiltakozott, ez gyanús Kép

GigiKép
Amíg kicsik voltunk, addig nálunk Apu mindig kikötötte a fenyőt valamihez. Mondjuk nem emlékszem, hogy valaha feldöntöttük volna és a családi legendák sem szólnak róla Kép

HajniKép
De jó, hogy már jönnek a szurik Kép

KataKép
Köszi a tippet a grépfruitmagra, Enigma is pont ezt javasoltaKép. Sőt magamtól is akartam venni, bár nem emiatt. De nekem akkor sem szokott ilyen problámám lenni, most miért van vajon?
Ja, és ne parázz kérlek, még másfél hét és tesztelhetsz Kép

RoxalKép
Sajnálom a vizsgát, a fene a gusztusát a vizsgáztatónak. Lehetett volna egy kicsit jobban kegyes hangulatban...

Bazmeg, ezt nem hiszem el, most kezdenek fölöttünk fürdeni. És kurvára hallani KépKépKép
De csak a vízcsobogást, a lefolyót és ahogy a pucér segge a szomszédnak nyikorog a kád oldalán és hogy mikor akasztja fel és veszi le a zuhanyt. Végülis a tusfürdő illata nem jön át, annyira nem gáz a dolog. Azért ha majd ott tartunk és felébred rá a gyerek, kinyírom, aki a hangszigetelést tervezte Kép

wish

Sziasztok!
Domi éjjel annyira pörgött,hogy 2 felé aludt el.KépNem tom miért pedig délután nem aludt semmit.Fél egykor még vajas zsömlét majszolt a konyhában és nevetett,visított,tök jó kedve volt,én pedig majd le fordultam a székről.KépReggelre én is náthás lettem,dögrováson vagyok.
De nem is ezért jöttem.Hanem,hogy megírjam megjött a csomag.Hááát az egyik szemem sír a másik nevet.Nevet mert itt van végre.Sír,mert "szerintem"nem 1 éves gyereknek való a játék amit küldtek.Van a csomagban,4db bebydesszert ez OK,aztán bebyital ez OK,aztán 6db kocka ez is OK.Viszont küldtek egy vonat szerűséget ami kis darab elemekből állKépegy nagy vidámpark részeKépés semmire nem jó így egyedül.Szerintem egy 1 éves gyerkőcnek igazán küldthettek volna olyan játékot ami minimum zenél.Mert ezt még csak figyelemre se méltatta.Háát ennyi.Most biztos hálátlannak tartotok.KépA másik a képekről a montázst nem kaptuk meg......
Ráadásul valaki ellopta az ajtódíszünket.Majd tegnap az okos párom a zárban hagyta a kulcsot"kívülről"és másfél óra múlva már az se volt meg.Szóval el se merünk menni itthonról mert valaki simán bejöhet az ő kulcsaival.Áááááá,annyira elegem van!!!!Kép

Loihi!
Köszi az érdeklődést.Feljebb leírtam az FP beszámolót.Most látom csak,hogy Te Amerikában élsz.KépMit csinálsz kinn?Édes a kisfiad.KépMesélsz magatokról?Ott mennyibe kerül az FP játékok?Kép

Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Réka, Hajni!

Csatlakozom az átkozottul fáradt bandához!!!Már számolom anapokat, hogy mikor alhatok végre sokat-sokat-sokat!!!!Ma reggel is 3/4 órán át keltem, és csak ülök itt az irodában, előszedtem több munkát, mert dógozni is kéne, de valahogy sehogy se' van kedvem-erőm.
Kitartás!!! Már csak néhány napot kell gályázni (avagy gájázni??). (Magamnak is ezt mondogatom napjában többször)

Réka!

Na tehát tisztázzuk: mi a Judittal az első azon a helyen tartandó alkalomra az alkalom első napján megyünk. A másik alkalom nekünk a férjemmel ez évben elmarad, mert tavaly voltunk, és most úgy döntöttünk, hogy kihagyjuk. Ha jól sejtem, Te a második alkalomról beszélsz, azt pedig igazán fogjátok élvezni azt garantálom.
Aszonta a férjem, hogy találkozott a TV-ben a második alkalom bőrkabátos főszereplőjével, és élőben-közelről is ugyanannyira ördögi a feje, mint felvételről.

Kedves Topik-társak! Ígérjük, az alkalom után lerántjuk a leplet az AlkalomrólKép, ugye Réka!!

Wish!

Tényleg, hogy ez nekem nem jutott eszembe!! A grapefruit mag kivonat az pont ilyen fertőzésekre van kitalálva, és nagyon hatásos.Ha veszel, az édes verzióját vegyed, mert a másik igencsak nehezen elfogyasztható ( a gondolatától is rossz lesz a gyomrom).
lkt

Diám!

Gyors zárcsere, had essen a lopós disznaja pofára, ha be akar jönni!!!!!!
Figyelj má'! Ezeket a csomagküldőéket nem lehet felhívni?? Ha jól értem, az időben a programra érkező gyereke, mást kaptak ajándékba, el lehetne enkik mondani, hogy Te is másra számítottál.
Ne szomorkodj a vonat miatt, nézzük a jó oldalát!!! Most rakd el szépen a szekrény mélyére, állíts be magadnak a telefonodba emlékesztetőt egy év múlvára, hogy jétákot elővenni!. 1 év múla annyira de annyira fogja értékelni a kisfiad a vonatot hogy csak na!!Hátha valaki ráadásul pont azt a vidámparkot akarja Nektek megvenni...

Hajnesz!

Látod, nemcsak én örvendek újdonságként a kezdésnek. Más is kezd januárban, de most méééég csak december van. Dévai háza táján meg nem szokás ez a fogigátlósdi, úgyhogy ott ha január akkor január.
Ezt sikerült megfelőképpen katonásan előadnom, úgyhogy: Pihenj!!
lkt

RoxalKép
Vizsga Kép. Remélem ez jobb lesz!

WishKép
a vizesblokkok már csak ilyaenek. A csövek+a víz remekül vezetik a hangot.
Én is mindig végighallgatom, amikor a felső szomszéd mesét mond, vagy éppen kikérdezi a gyereket és mindezt fürdés közben teszi.
A gyerek persze nem mindig tud lelkesedni a fürdés közbeni leckemondástól!
De az én bajom! Ha egyszer olyan az életritmusom, mint egy gyereké - 1/2 8-kor fürdés, aztán szunya Kép!

DiaKép
Zárcsere, de nyomban!
Én így aludni sem nagyon mernék!

Pár év múlva talána vonatban os lát majd fantáziát Domi, nem? Vagy annyira gáz?

Rólunk
A srácok iszonyat elemükben vannak 2-3 napja. Egyfolytában megy a bunyó és a helyezkedés odabent.
Olivér tegnap rendesen befúrta magát a májamba és mikor odébb akartam toszogatni egy kicsit, jól belémrugott.
amikor meg nem mozognak, akkor elkezdenek csuklani!
Hihetetlen! Mondanám, hogy a jó édes anyjukkal szórakozzanak, de most sem csinálnak mást Kép!
Persze egyáltalán nem panaszként mondom ám!
Csak, hogy tudjátok mi vár rátok hamarosan Kép!

HajneszKép
Már most indítom a drukkokat!!!
Stella

Kép
stella9

Lkt!
Szerintem én tudom, hogy te miről beszélsz, viszont azt hiszem, te nem tudod, én miről beszélek...
Várjál... most még egyszer elolvastam, pont fordítva: nekem fogalmam sincs, mit írtál... Kép Kép
Nem kétszer u.azt adják elő? Mi az elsőre megyünk. Kép
Bocs csajok a rébuszokért Kép
Vendég

Wish!

Jut eszembe, december 31-el bevesztek januári szülinaposok közé? Kép (csak 5 és fél órán múlt, hogy nem januári lettem)

Stella!
Fiúknak az a dolguk, hogy boxoljanak odabenn Kép

Eszter
Kép
roxal

Lányok,
bocsi, hogy nem jelentkeztem, de nagyon el voltam havazva. Sok a munka ráadásul a kutya is a héten megpróbált kiszökni a kerítés alatt napközben és elég rendesen meghúzta az egyik lábát. Úgyhogy most sántikál a kis drága.

Stella,
Mozgalmas karácsonyotok leszKép A fiúk első ajándékai közé egy boxzsákot igazán beiktathatnátok.
Már jobban vagyok, ez nálam mindig kb4-5 napig tart, utána elmúlik. A folyadék kimenettelKép nincs gondom, azt is mondhatnám megiszok 3 deci vizet és 2 litert pisilek tőle.Kép

Roxal,
fel a fejjelKép Nincs is olyan a jogi karon, hogy valakit ne húznának meg legalább egyszer, ettől már csak az orvosi/állatorvosi egyetem keményebbKép

Wish,
a fertőzés miatt nem biztos, hogy Lacit kell gyanúsítanodKép Mikor kezdtünk Dévainál anno nekem is volt. Azt mondta, hogy ez úgyis utolér minednkit és akkár a saját fürdőkádadban ücsörögve is elkaphatod, ha nem fertőtleníted minden egyes fürdés előtt.

Hajni,

tök jó, hogy kezdtek, drukkolok ám nagyon, hogy jól induljon 2006Kép

KépKép
inari

Wish Kép
Hogyhogy csak most derült ki a fürdőszobás áthallás? Fú, nagyon idegesítő lehet, még meggondolom, hogy vegyünk-e lakást a IV. ütemben...Nem is történt a zajfelmérés óta semmi??
Köszi a linkeket, hát ebből egyértelműen a Fostimon a szimpatikusabb, na mindegy, felhívom doktorom és ha azt mondja, hogy lényegesen jobb minőségű petéket lehet vele érlelni, akkor beadom a derekam, szúrják...Tk. az érdekelne, hogy valamelyikőtöknek nem volt-e tapasztalata a kettővel, bár Nálatok nem nagyon variálja Dévai a kombinációkat, ugye?

Dia...ezt nem hiszem el. Mikor Nálatok voltunk, pont meg is állapítottam magamban, hogy de jó, vannak még rendes társasházak, ahol nem kell félni, hogy elviszik a kiakasztott díszeket...Kép
Mindenképpen cseréljetek zárat!!! Kép
Sajnos a marketing termékekkel az a helyzet, hogy nagyon ritkán találják el az ajándékozott "ízlését"! Tapasztalat. Nem baj, majd felnő hozzá Domi és beintegrálja valamelyik játékába! Kép

Timi Kép
Értettem, Főtörzs!!! Kép
Jujj, de izgi ez a rejtélyes "alkalmazás"!!! KépKép Küldök Neked és Rékának egy kis energiabombát, engem már megtalált!
Megőrülök, hogy Ti mind milyen műveltek vagytok grapefruit mag téren. Életemben nem hallottam még róla. Na elkönyveltem magamnak. Kép

Roxal Kép
Szerintem Beléd van esve a vizsgáztató! Azért szorítok nagyon a második randihoz!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szilveszteri bébi voltál??? Tök jóóó!!! Kép

Március 9 is bőven befér, ugyi??? KépKép

Köszi a drukkokat Csajok, hát mit mondjak, jól fognak jönni!!! Kép
hajnesz

SziasztokKép

Én megfejtettem az "alkalmakat" Kép
Ha valaki gondosan követi a topikot és odafigyelt a bulikon szintén meg tudja fejteni.

StellaKép
Értem én, hogy ilyenek a vizesblokkok, de laktam én panelban is, ott jó a helyzet ehez képest. Itt kb 8 métere ültem a viszesbloktól, de mindent hallani. De az se számít ha olyan szobában vagyok ami nem szomszádos vele, mert ott is. Áthallani a szomszéádból a sima beszélgetést Kép
Folyamatban van az épittető számonkérése, de hát ez lassú dolog és úgy sem tudnak vele valójában mit csinálni.

HajniKép
Ez a grépfruit mag isteni jó dolog, nagyon hatékony a fertőzések ellen és megelőzésre is jó. Laci régebben sokat volt megfázva (kb egész télen) és akkor etettem vele a cseppeket és használt is.
Szerintem a március 9. is beleférhet, de nem akarsz inkább saját márciusi kismama bulit ? Kép

DiaKép
Hívd fel őket, hátha ki lehet cserélni a játékokat.
A zárat meg cseréljétek le minél elöbb. Kb két perces művelet, én is meg tudom csinálni, szóval bonyolultnak sem bonyolult.

RoxalKép
Az én szintén Eszter keresztlányom is dec 31-én született Kép
Egyébként meg persze, hogy beveszünk a szülinaposok közé, ez nem kérdéses.

Lányok, szeintem nagyon nyomi idő van, mostanáig a tv-t kapcsolgattam és bambultam ki a fejemből. Pedig takarítani kéne. Azaz takarítani fogokKép
Este meg megyek céges karácsonyra. Bár egyenlőre nincs sok kedvem, de remélem azért jó lesz.

wish

Hajnickaja!

Márc.9???? Imádott unokaöcsi-keresztfiam is márc 9-én született, csak egynehány évvel később...Most már értem, miért is talállak olyan nagyon szimpinek.Márc.9 a titok nyitjaKépKép
Én különben azért nem támogatom a januári szülcsinaposokhoz a csatlakozásodat, mert akkor minek apropóján fogunk márciusban találkozni??Kép

Gigi család!

Hogy vagytok?? Haditudosítás???

Inari!

Már dolgozol?? Ha nem túl stresszes, akkor talán jobb is elterelni a gondolataidat.
Kicsi kityi-kutyinak gyógynyalást küld Keksz. Rakhatnál fel képeket hogy mekkorát nőtt, mert ő aztán biztosan napról napra nő.

Kata!

Ti is hogyi vagyi??

Wish!

Na tessék, még ismered is a grapefruit cseppet, és magadtól nem jutott eszedbe ez a csodaszer?!?!
Nálunk is lesz céges ebéd vasárnap. A baj az, hogy én egyedül vagyok itten nőnemű, úgyhogy minden rámszakad. Mondjuk az ötlet is az enyém volt. Ha megfőztem, hagy egyemKép

Na én is húzok!!! Paptibit meggyőztem, hogy neki olllyan jó lesz, ha vesz nekem egy szoknyát, úgyhogy munka mára off, hívom pasit, aztán indulhat a szoknyavadászat. Na én is szoknyavadász lettemKép Végülis nekem semmi bajom a homikkal, de hogy én is, azt azért már nem!...
lkt

Dia!Kép Szerintem mi kb. egyidőben járhattunk Dévai papához, úgyhogy lehet, hogy össze is futottunk.
Idén májusban jöttünk ki, férjem kutat a helyi egyetemen. (remélem talál is valamit Kép )
Talán jövőre májusban, legkésőbb októberben hazaköltözünk.
A játékok, ruhák olcsóbbak, de a kaja nagyon drága. Kép Enni meg szeretünk. Kép Sajnos játékból sem tankolhatok nagyon fel, mert hogyan hozom haza?
Elég kicsinyesek az FPsek! Kép
Milyen a vonat? Nimróddal járunk játszóház-félébe ott minden FPs vonat tud valamit, bár van amelyiket csak a fiam tudja hol kell megnyomni ahhoz, hogy produkálja magát! Kép

Wish! Hallottam olyat, hogy pár csepp grapefruitmag-csepp a mosógépbe sem árt a fehérneműkhöz.

loihi

SziasztokKép

Már mindenki jobban van, szerencsére....Kép
Végül tegnap este kijött anyós. Gondolom rájött, hogy elég durva volt a beszólása. Szerinte már biliztetni kéne Olikát!!!! Szerintem nem. El sem tudom képzelni, hogy két pillanatra megülne a sejhaján. Mindegy. Legalább ma délelött megvettem a halat, húst, fenyőfát.

DiaKép
A zárat tényleg azonnal cseréljétek le!!! Amig nincs meg az új, a tiédet tedd be a zárba. De belülrőlKépKépKépKépKép Szegény Tamás mit kaphatott tőled!!!KépKép Fisher Price: ne sértődj meg, de ezen felesleges felháborodnod!! Ez az egész akció egy reklámfogás volt. Egyértelmű, hogy nem fognak a 75 gyereknek tízezer forintos ajándékokat küldeni. Inkább ebből az egészből annyi maradjon meg benned, hogy kiválasztották a fiadat ennyi gyerek közül. Nem a drága játéktól lesz a Domi boldog. Gondolj inkább erre!

Olivér tiszta diló, megyek!

Puszi mindenkinek!!

KépKép
gigi28

Hááát, szerintem azért megérhetett volna nekik 750 000ret ajándékra költeni (bár ugye gyári áron nincs is annyi), mivel ha jól értettem utána használhatják a gyerekek fényképeit...

loihi

LoihiKép

Szerintem Magyarországon nincs akkora piaca (és nem is lesz)az FP-nak, hogy megérje nekik drága ajándékokat küldeni. Nekem nincsenek illúzióim az ilyen nagy cégekkel kapcsolatban. Ez nekik egy üzlet volt és minél olcsóbban meg akarták úszni. Már a lebonyolítás is egy nagy nulla voltKép Szerencsére azok a picik akik nyertek még túl kicsik ahhoz, hogy nagy ajándékot várjanak. De ne mindig a pénzbeli értékét nézzük az ajándékoknak!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép Igazad van! Azért klassz, hogy Domi nyert! Kép

loihi

Sziasztok kedves lányok,KépKépKépKépKép-k

Csak két mondatra van idöm.
KataKépKépKép
Én az elejétől kezdve ugy éreztem hogy álandóan jól vagyok lakva,pedig elötte nem ettem semmit, meg elkezdtek feszülni a melleim.
Amikor megkellet volna jönni, hasonlók voltak a tünetek.

Nagyon sokat pihenj, ha nem múszáj még egy üveg asványvizet se emelj meg, és a legfontosabb hogy hidgyél abban hogy ök ott vannak, simizzed öket sokat.

Puszika mert sír az egyik babám
lavy

Köszi a grapefruit infót, Wish Kép, de hogy ennek milyen pocsék íze van!!! Kép (Igen, higítottam Kép)

Oké, tőlem mehet egy tavaszi szülinapos turnus! Kép

Enigma Kép Bébik hogy vannak így oltás után? Sikerült hamar megvígasztalni őket? Kép

Fú, Csajok, ma teljesen meg voltam zakkanva. Tegnap kértem egy prolaktin vérvételt is, ha már ott voltam a kórházban. Mivel kihagytuk az őszi kört és nyáron már egész szépen lement 30-ról 17-re (24 a normál felső határ), gondoltam, szépen fokozatosan leállok a Bromóval. (Pedig doktorom figyelmeztetett, hogy ne tegyem...) de aki már szedte, annak nem kell mondanom milyen gázos gyógyszer, annyira vártam már, hogy vége legyen. Plusz guru nénivel, talpmasszőrömmel mindig dolgoztunk a hipofízisemen, hogy "tudja, mi a dolga", meg szuggeráltam magamba, hogy 24 alatt van...24 alatt van...és meg is voltam győződve arról, hogy ez már rendben is lesz mindig...na hívom a labort, közlik, hogy 81.
Azt hittem, leszédülök a székről, annyira rosszul lettem, egész nap csak remegtem, nem bírtam dolgozni és a dokit hajkurásztam.

Aztán délutánra kicsit megnyugodtam, mert a fogdokinál kiderült, hogy nagyon szépen vigyáztam a fogaimra és a váróban végre doktoromat is sikerült felhívnom, aki soron kívül fogadott és felírta a Bromót és biztosított afelől, hogy ez még nem a világ vége. Aztán előadtam egy számomra is zavaros monológot Fostimon témában, úgyhogy a végén maradtunk az eredeti felállásnál, nem kísérletezünk az újjal. Annyi maradt meg zavaros elmémben, hogy Fostimontól több tüsző lesz, de nem biztos, hogy a minőség is jobb lesz. Nekem meg eddig nem volt gond a mennyiséggel, így inkább nem bonyolítottam tovább.

Szia Lavy Kép
Örülök, hogy egy picit Téged is hagynak a Csajszik netezni!

Loihi Kép
Nekem mindig beindította a fantáziámat a Nimród név, most, hogy láttam egy Igazit Kép, egészen belelkesültem! Jajj, miért van olyan sok jó fiúnév??? KépKép
hajnesz

Sziasztok!)
Gigi,Loihi és mindenki!Kép
Tudom,tudom,hogy örüljek,hogy nyert Domi és ne várjak nagy ajándékot.De a kurva életbe,ha egyszer úgy írják,hogy minden gyerek a korának megfelelő ajándékot kap,akkor ne,hogy má ne háborodjak fel!A másik,ha már nekik nem tudom kidühöngni magam/mert nem lehet sehol elérni őketKép/,akkor legalább nektek had panaszkodjak!Legfeljebb elküldtök a búsba.Kép

Loihi!Kép
Tök jó neked,hogy kinn vagytok.KépA Párom már másodszorra adta be a zöldkártya kérelmet.De szerintem sose vogjuk megkapni.KépMilyen kint?Nem érzed magányosnak magad?Vannak barátaid?Neked lombik volt vagy inszem?Nekem inszem volt március 24.én.Lehet,hogy írtuk alá egymásnak a papírokat?Kép

Gigi!
Te már ügyi vagy,hogy így vásároltál!KépMi holnap megyünk.Remélem mindent megtudunk venni az Europarkban mert nincs kedvem,erőm távolabb menni.

Inari!
Bekevertem a mézeskalács tésztát.KépNagyon fincsi az íze,de szerintem még holnap keverek egy dupla adagot.KépKöszi.

Lányok képzeljétek mi történt!!
Ma Tamás áll sorban az Obiban több ezres zárakkal a kosárban,megcsörren a telefonja.A drága apósom hívta,hogy a zsebében van a Tamás kulcscsomója tegnap zsebre vágta!!!!!!Az agyam eldobom!Reggel volt itt és megesküdött,hogy ők nem tették el a kulcsokat.Még jó,hogy nem vette meg a zárakat Tamás mert kifizettetem volna velük.Ilyet?Mi meg tiszta idegek vagyunk tegnap óta.KépDe legalább az a jó az egészben,hogy mégse volt tolvajunk.Vagyis volt,de csak az ajtódíszt kaparintotta meg.De ez a tolvicsku csak egy házlakó lehet,mert két kulcsos ajtón idegen nem igen jött be.Kép

Andi!
Fúú,te most biztos bulizol és olvasod a sok meglepi levelet.Aztán jönnek az elnését kérések ugye?KépTök jó!Majd írd meg mit kaptál!Kép

Mindenkinek puszi.Itt egy kép a vidámparkról ott van rajta a vonat is.
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Legalább zárkérdés megoldva.
Képzeld mi elfelejtettük beadni, 6-án jutott eszünkbe. (ide most tennék egy vicsorgó fejet, he tudnám, hogy kell Kép )
Akik már régebbóta vannak itt kint, azok azt mondják, hogy régen jobb volt anyagilag, többet lehetett félretenni...stb.
Végülis a férjem a minimumot kapja és megélünk belőle 3man (lakást bérlünk (100nm), vettünk egy öreg autót...)Jó, félretenni nem nagyon tudunk, de ezt tudtuk előre.
Vannak barátaink, legtöbbet a játszóházban szedtem össze. Kisgyerekes szülők. Kép Eljöttek a gyerek szülinapjára, összejárogatunk. Találtunk egy magyar házaspárt is 2 éves ikrekkel (nem lombik), ők nagyon sokat segítettek.
Nekem a transzfer március 1-én volt. KépLehet, hogy írtunk alá papírokat (én nagyon sokat aláírtam, azt tudom Kép )

loihi

Hajnesz! Kép Köszi. Kép A Szabó mellé valami ritkábbat kerestem.
Egyébként anno egy fórumon szerettem bele a névbe. Kép

loihi

Eszter!Kép
Sajnálom.Azt hiszem ötödikéig volt a határidő?KépGondolom kint a minimum nem annyi mint itt.KépÖrülök,hogy vannak barátaid ott az idegenben.Úgy sokkal könnyebb minden.KépPicuridról is írsz nekünk?KépÉn sok papírt írtam alá anno.KépLehet,hogy tényleg taliztunk már.KépMegpróbálom meglesni a fotódat,hátha ismerős leszel.KépHelyileg hol vagytok?Ott most milyen az idő?Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Nem is tudtam, hogy ennyire komolyan gondolkoztok a kiutazáson! Itt akartok hagyni minket??? Kép
Tőlem az ausztrál kormány kétszer is megtagadta a vízumkérelmet, de áldom a Gondviselést azóta is, mert tudta, hogy nekem itt a helyem. Kép
Na jó, ha kicsit fiatalabb lennék, 1-2 évre szívesen kimennék USÁ-ba, ide-oda én is! Kép

Kulcs..KépKépKép megkönnyebbültem!
hajnesz

Hajni!Kép
Én nem hiszek benne,hogy kapunk zöldkártyát.Pont,mi?Ááááá,kizárt!KépDe Tamás hisz benne,én pedig ráhagyom.KépÕ nagyon elakar menni ebből a "szar" országból.Németbe még benne lennék de Amerika túl messze van.Amúgy két havonta minimum ír Német cégeknek önéletrajzot Tamás.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

A Picúr igazi nagy fiú, nagy nagy akarattal. Kép
Kissé fárasztó, már 8 és fél hónapos kora óta jár. Gondolhatod! Mostanában elég nyűgös, de van rá oka, mert fent az egész ínye fel van dagadva- jönnek a fogai.
Rettenetesen szeret enni, állandóan kunyerál. Kép
Egyébként egy tünemény, imádom!
Floridában élünk. A közepén, szóval nincs forróság, körülbelül most 18-20 fok lehet kint (délután 4 van). ( Hajnalra télen azonban lemegy akár 0ig is.) Roppant muris, itt már 15 fokban bunda a menő papuccsal kombinálva és nagyon meg akarnak fagyni. KépKép

loihi

Jaj még valami és eldugulok...Kép
A fogdokim most várja a 3. babáját, nagyon csini kis pocija van, épp hogy sejteni lehetett a köténye alatt, megkérdeztem, hanyadik hét. 22. Stella, egyből eszembe jutottál!!! Kép
hajnesz

Dia!
Szerintem simán nyerhettek: 2 családot is ismerünk itt, akiknek így van zöldkártyájuk. ....és igen 5-e volt a határidő!

loihi

Dia Kép
Szerintem sem kizárt, hogy nyerjetek, meglátjátok, majd ha nem is számítotok rá, egyszercsak kihúznak Titeket! Tényleg, hányszor is lehet próbálkozni?

Loihi Kép
KépKép ezek az amcsik...
hajnesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: