Hahó!!!
Hazajöttem, mint tudjátok sajnos ez a kör mellément.
Jót bőgtem, kiveszekedtem magam a leendő gyerekeimmel és a fentiekkel, hogy még mi a f...t kell megtennem, hogy kezemben tarthassam a bébiket?!

Szóval méregtelenítés kipipálva. Betettem a Gyöngyvirágtól Lombhullásig c. filmet, hátha elalszom, mert nagyon ki vagyok merülve a nem alvásoktól és a stressztől. Aludni nem sikerált, de egy fokkal jobban vagyok. Asszem a héten már megyek melózni, talán az segít.
Csajok! Komolyan mondom, ha ti nem lennétek!!! Annyira köszönök minden támogatást, tényleg!

Kimondhatatlanul jól esett/esik.
Rengetegen voltak mindegyik dokinál.
Judit kismami és kispapija, Zsuzsó, Vnbeni olyan jó, hogy ott voltatok, nagyon köszönöm! Lehet, hogy a végén - netán közben is - nem tudtam eléggé kimutatni a hálámat, de vszeg sokat bőgtem volna ott helyben nélkületek. Így a csapot ráértem itthon kinyitni, tartottátok bennem a lelket rendesen. Judit férjének külön köszönet, hogy elviselt és ennyire türelmes volt, Zsuzsónak pedig azért, mert amúgy ma nem is kellett volna bejönnie! Hiába! A mi fórumosaink igazi angyalok!
Asszem 1-2 hónap (lehet, hogy 3 is) szünet következik, addig megcsináltatom az éppen lejárós vizsgálatokat. Sz-től elfelejtettem megkérdezni, hogy mehet-e natúrba a hancúrozás - tekintve, hogy volt már egy spontán mk-im - vagy célszerű védekezni; továbbá, hogy mikor kell megjönnie, ha már nem p.zselézek... Megpróbálom holnap felhívni. Nagyon rendes volt, mint mindig. S ügynök is csak mosolygott ránk, amikor meglátta a kis kompániát. Utólag elgondolkoztam, nem ciki-e, hogy ennyien "fogják a kezem" fölnőtt létemre a váróban?

Mondjuk Judit és Vnbeni amúgy is vizsgálatra jöttek és nekik is sokat kellett várni az eredményre - addig is jól elbeszélgettünk egymással.