Először is: Lindi köszönjük a meghívást! Megint csudajó hatással voltak a babók a gyerekemre, mert be nem állt a szája itthon se!

Pedig eddig nem volt egy nagy dumálós...Amúgy ahogy eljöttünk tőletek Lindi, Kamilla már a sarkon elaludt rajtam. Aztán lesétáltunk a Jókai aljára és épp akkor ért oda Apafej, úgyhogy legalább sétáltunk még egyet a lemenő nap mellett
Kisün: van valami tipped mi az amit abszolút nem szabad kihagyni Rodoszon és az utikönyvek nem írnak róla?? Szívesen veszem
Zuz:

Szegénykéim! Amúgy a cukorterhelést nekem már tavaly igy csinálták és az indok ugyanaz volt mint amit Te is írtál. Én már akkor utáltam az egészet....
Bazsó mire lett allergiás???? +++++nektek!
Zsuzsi: BÓDÓGAT Neked! Egyébként nem mindenki olyan AnyaAnya mint te, pl én sem szerintem, de mindent csodálatom a Tiéd
Juc: én olyan mérges vagyok, hogy a mai világban már nincs szava a pedagógusnak/óvónéninek!!

Az, hogy a szülő bemegy és leteremti, megveri??!! rosszabb esetben mindezt a gyerekek előtt hááátt tudod ettől kész vagyok! Hogy lesz igy akkor tisztelete annak a nevelőnek a gyerek előtt? Hogy fognak hallgatni rá???
Nekem pl ált iskban egy elég keménykezű ofőm volt. De Anyu soha nem ment be hozzá, hogy lecsessze, hogy ne legyen ilyen szigorú a pici lányával. Úgy volt vele, hogy az ott az én ügyem, nekem kell vele "megharcolnom". Egyszer kaptam tőle dupla pofont is, Anyu akkor se ment be reklamálni, de valahogy én ezt el se vártam. Viszont onnantól kezdve nem szerettem többé az ofőt, de mindent megcsináltam úgy ahogy kellett és igy "könnyebben" szabadultam tőle. Egyébként nagyon jó tanár volt, középsuliban is simán abból a tudásból táplálkoztam magyar órán amit tőle tanultam.
Curse: Ja a Stewe Irwin az a szőke hapi az animal planetról. Hát azt én se bírtam ahogy a gyerekét lóbálta a krokik előtt...de ha már meg kellett halnia, legalább ne egy rájától ilyen szerencsétlen baleset módján..
Barbi: Fordulás!! Éljen!

Piros folt: tudod mutattam neked, hogy Kamillának a szemhéjján vannak ilyen foltok és arra is azt mondta a dokink, hogy 1,5 éves korára kinövi, ha nem, akkor meg már olyan szuper a lézertechnika, hogy simán megcsinálják majd neki

Köszi! Mi várunk és drukkolunk. De már sokat halványult neki..mindenesetre kiváncsi vagyok mit mondanak nektek.
Ma éjjel betelt nálam a pohár ezzel az éjjeli keléssel és megkeményítettem magam és a 2. ébredésnél hajnali 4-kor nem adtam cicit, hanem hallgattuk a sírást, majd dajkáltam, majd vízzel kináltam, majd Apa dajkálta, majd beraktuk az ágyba és simogattuk,majd újra dajkáltam, majd leraktam, majd újra ordított, majd újra dajkáltam és nagy nagy nehezen visszaaludt. Kb. 40 percet "szórakoztunk" így. Volt egy-két holt pont ahol már-már meginogtam mert olyan kétségbeesetten sírt, és majdnem cicire raktam, de gondoltam ha már ennyit kibírtam akkor még tovább...
Eredmény: ma hót koki vagyok, és marha kiváncsi leszek a ma éjjelünkre...
Rylie