[quote="zuzmo1"]
írta:zuzmo1
Mi holnap kihagyjuk a kerti partit, Lindi, ne haragudj, nagyon szívesen mennénk, de Bazsó annyira beteges mostanában, hogy nem akarom egy ideig közösségbe vinni, így is magamat okolom, hogy rángatom mindenhová, és biztos azért beteg. Ma nem volt se hőemelkedés, se hasmenés, de ki tudja holnap mi lesz :roll
Szóval a mai nap:
Tegnap iderendeltem a nővéremet, hogy aludjon itt, és én ma reggel elmegyek terheléses cukorvizsgálatra, és amíg én lébecolok a rendelőben, közben fincsi limonádét szürcsölve, addig vigyázzon az én gengszeremre.
Hajnali fél 6-kor gyermekem ébresztőtfújt, kicsit melegnek éreztem, próbáltam visszaaltatni, majd Apjuk is, végül kivitte a fényre éslátja, hogy Bazsó tele van piros foltokkal! Megszületett a diagnózis: uti valami himlő! Zuzmó a mai napon először kezdett el bőgni! Aztán rájöttem, hogy én még nem voltam rubeolás, akkor mégjobban rázendítettem.
Férjemmel elrohantunk a vérvételre (Fehérvári út, tényleg szuper, külön elbánás a Kismamáknak, meg minden), ahol kiderült, hogy új rendszerben megy a terheléses cukor, mert azt nem csinálják ám meg egyből, hanem először csinálnak egy vérképet, este mehetek az eredményért, és ha normális a cukrom, akkor holnap mehetek a terhelésesre

Az más kérdés, hogy nálunk külön szervezést igényel, hogy el tudjak rá menni, na mindegy! Annyira elegem van

Nem elég, hogy azért a rohadt beutalóért is két dokinál kellett kilincselnem, még ez is!!!!! Azt már csak félve kérdezem, hogy olyan ujjszúrós-rácsepegtetős módszerrel nem tudják megnézni, hogy nem túl magas-e a cukrom? Mert az egyből kiderülne, és akkor mehetne egyből a terheléses móka!
Ennyit az EÜ észerűsítéséről, egyszerűsítéséről! 1 doki helyett 2 dokinál jártam, 2 helyett 3x szúrnak-vizsgálnak!
Aztán hazarohantunk és vittük Bazsót dokihoz: ételallergia!!!! Aminek egyrészről örülök, mert nincs nagy gond, de szegényke nagyon szenved tőle, már bedagadtak a kis testén a foltok, látom, hogy viszket neki, és meleg is
Szóval, most már aztán tényleg nem tudom, mi jön holnap............