A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,
az oké, h a 2.-at jobban megérezni, de 6 hetesen már érezhetően mozog???
csodálkozóneet
neet

neet,
ez szerintem nem a mozgás valós érzékelése, csak olyan tudom-hogy-most-mozog feeling...szvsz... :roll: de majd úgy is jól ki leszek javítva, de nem baj :mrgreen:
macskanyu

Szoktam egy tök más, nem babás, fórumon is megfordulni, ahol az aláírásba mindenki mottókat, vagy aranyköpéseket tesz be. Ezt most láttam, szerintem mindent visz: :mrgreen: :mrgreen:

"Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só."

:mrgreen:
macskanyu

Neet, mondom, hogy ne rugdosást képzelj, hanem olyan hullámzásfélét, meg bluggyogást. és nem egy pici mozog, hanem az egész, mintha a méhem egy nagy gombóc lenne. jól leírtam? :lol:
de számítottam rá, hogy hülyének néztek :D

votiv 8)
votiv

Votív,
hátpedig... :mrgreen:
macskanyu

ha már úgyis, akkor azt is elmondom, hogy az uh-n tök olyan érzésem volt, hogy érzi, hogy figyelik :D
egyébként Istók is érzi őt, folyton a hasamat simogatja meg hallgatózik, és szörnyen anyás lett, úgy tud kapaszkodni a nyakamba :)

votiv 8)
votiv

Votiv!
Ugyanezt éreztem, csak én a férjemen kívül nem mertem senkinek mondani, nehogy hülyének nézzenek, de akkor ezek szerint mégsem vagyok hülye :oops: :lol: Ezért is gondoltam, hogy sokkal nagyobb ez a baba, mint amilyennek jósolják! Még csak sejtettük, hogy terhes vagyok, amikor én már mondtam a páromnak, hogy Úristen, már mozog!!! :lol:
zuzmo1

Zuz, vagy akkor már ketten vagyunk hülyék :D

Lindi, megkaptad a pü-met?

votiv 8)
votiv

Én is ezt éreztem, elmondtam a dokinak, aki felhomályosított, hogy a most termelődő hormon a sima izmok ellazítására szolgál, s imígyen nem csak a méhem, de a beleim is lazulnak, ezért mindenféle mozgásokat érzek belül.

Kedvet kaptam a talihoz, mert a lakásnéző viccelt, lemondta. Lassan elindulok a feneketlen felé, majd hívom Macsot.
ancsipancsi

sziasztok,

érdekes, de én nem éreztem ilyeneket a második gyereknél, sőőőt!! Mindig azon paráztám, h már rég nem is él, és az elején olyan ritkán van uh...szal, para ezerrel, aztán kb. három hónapos voltam, mikor már nagyon féltem, és csak azt kértem tőle, h adjon vmi életjelet, és akkor belémrugott, elég határozottan, és akkor tudtam,h minden rendben van. És utána már állandóan rugkapált, tehát tudtam, h nincs baj...
és tudjátok mi jobb érzés a kétgyerekes-anyuka feelingnél??? Az EGY gyerekes anyuka feeling!!!!!!!!!!!Most igy visszagondolva, akkor minden olyan klassz volt és egyszerű, és mikor csak Igi van itthon, akkor is minden olyan nyugodt és klappol, de mikor ketten vannak, akkor felborul a világ, és minden olyan viharos lesz...Akinek meg három gyereke van, az biztos a két gyerekes létet találja olyan békésnek, és kiegyensúlyozottnak... :?

délelőtt sajnos nem jutok el a feneketlen tóhoz...de majd legközelebb!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok !

Bogárka ! Gyors az infoáramlás :)
Drukk nektek mára !

Gabi ! Szép helyen építkeztek , merrefelé ?

Votiv ! Tényleg jó korán érzed :)

Vic ! Ez az UH -s becslés ...hihetetlen ....húgomnak is jó nagy babát josóltak , szülés előtt pár nappal 3,8 at , aztán 3,2 lett . 33 cm buksival :)

Den ! Gratu az első lépésekhez !!

Kép
Kép
greenolive

Zombicsalád jelentkezik

REggel Macs hívott, de viszonylag kevés értelmezhetőt tudott kivenni a mondanivalómból :mrgreen: TAlizók! Szép időt, jókedvet, bocs, még mindig alig vagyok magamnál az iccaka után. De jövő héten nincs mentség, ha kell, bemákteázom ezt a kölköt, de az anyámat is :evil:

Ktégyermekes anyukák :) én nem nézlek bennetekethülyének egyáltalán, nekem is mondta a doktorom hogy másodiknél annyira kifinomul már ez a befelé érzékelés, hgoy igen hamar működika kontaktus. de jó nektek :):):)

Vica :) Jucus és Vera tud neked jó diétát mondani (sajnos ők szakértők lettek várandóság alatt), illetve ha jól enmlékszem, még Bogárka is tartott ilyet. Én általános szénhidrát-szegény és sómentes diétán voltam az iszonyat vizesedés miatt, az egyszerű: tilos mindennemű füstölt dolog, fehérliszt, fehér cukor, tejföl, tejszín, zsíros sajtok, só, banán. Ajánlott a hal, hús, zöldségek és gyümölcsök(minél savanyúbb fajta, annál inkább) De ez nem szénhidrát-diéta! Ja, és nagyon sok folyadék!!!!!

Bogárka :) NAgyon sokat gondolok rátok, ez tényleg egy mindenkit megviselő dolog, remélem, sikerül hamar túlesni rajta és majd gyorsan elfelejteni az egész történetet :):):)

Jucus :) Ha a Balcsin vagy, akkor persze minden oké, ott fel vagy mentve írás alól! Én csak azt hittem, már itthon vagytok és valami baj van... További csodajó nyaralást :)

Johi :) szerintem mostanában talizunkúgyis és megbeszéljük a mosószert :)

Ancsi :) környezetbarát-fehérítő sokféle van... de trisó nem tartozik közéjük :) de a legkörnyezetbarátabb és leghatékonyabb fehérítő a NAP :lol:

indianyo

Én most a 13-14 héten éreztm , először , de mikor kérdezte a doki alig mertem bevallani , azt hittem hülyénbek fog nézni , de nem elhitte :)
Áron a 17. héten éreztem .
Egyébként nem emlékszem mikortól rúgott jó nagyokat Áron , de mintha Ő sokkal jobban fészkelődött volna , ez a kislány ( remélem :)) meg olyan kis finomkodó :)

Kép
Kép
greenolive

Vica :) az uh-s súlybecsléshez: ismerősömnek 3,5 kilós babát jósoltak. 4800 grammal született és 61 centivel :mrgreen:
Nekem 3100 frammot és 55 centit - 3700 grammos és 61 centis volt a drága. Szóval ezeket a becsléseket nem érdemes nagyon komolyan venni :)

indianyo

Feneketlent bebuktuk, most már nem indulunk sehova. Helyette ezerrel Süsü-nézés. :lol:
zanza

Votiv, Zuz, Macs :) Nem néz Titeket senki sem hülyének! Épp ellenkezőleg! Csak még nem tudjuk elképzelni, milyen lehet ilyen korán megérezni a kis pocaklakót. Én csak a 19.hét körül éreztem először határozottan a bébit, és utólag ráöttem, éreztem már hasonlót, csak gyengébben és nem tudtam, hogy ez az. És a másodiknál (mert remélem lesz ketteske), akkor bizti hamarabb rájövök én is, hogy ő motoz a pocimban. Addigis tökre örülök, hogy Nektek ilyen fantasztikus érzésekben van részetek! :D

Indi :) Éjszaka :( Mit csinált mamád, hogy így felverte Dominót? Küldök egy kis ++++++++++++energiát, hogy jobb kedved legyen!

Bog :) Petrának nagy drukkok a ma naphoz! Mit kap a hősiességéért?

Macs :) Poén tetszik :lol: :lol: Nos nálunk nem ilyen bonyolult a konyha, de párom a kanálon és a tányéron kívül mást nem talált meg benne. Ezen csak Bálint tudott változtatni, mert azóta sokat segít nekem és lassan megtanulta minek hol a helye :wink:
denizsa

Sziasztok lányok!

Mindenkitől megkaptam a pü-t, de válaszolno idő hiányában most nem tudok, 2 szóval meg nem akarom elintézni.
Most megyek teregetni, ebédet főzni (utálok husit kis kockákra vágni, de a zuram ezt kívánja).
Jönnek tesómék, úgyhogy még az ő kuckójukat is ki kell takarítanom (kell nekünk 3 fürdőszoba).
Viszont így ma moziba megyünk, meg holnap csavarogni, meg szombaton házibuliba, meg aztán vasárnap együtt vissza Szolnokra, szóval nem panaszkodom.
A "Távkapcsoló" filmet látta valaki? Votiv? Érdemes megnézni?

Jó sétázást a többieknek a Feneketlen tónál!

KépKép
KépKép
lindicita

Vica!
nekem az UH becsélés teljesen bejött, de csak a 4D-s UH! nem csak a súlyt saccolták jól, de a baba érkezését is, asszem 1 v. 2 nap eltéréssel! a másik UH valami 2,8 kg-osra saccolta Lencsit, és így visszagondolva kb. jól is számolt, mert utána még hetek teltek el a szülésig.

Tali szuper volt!!!! Hívtam Macsot, és mivel senki nem jelentkezett a talira, így elmaradt :), illetve szerintem is neki meg Fibinek tök fölös lett volna ide hetedhét határba eljönni, ha jobb helyen is talizhatnak, más meg nem jelentkezett, hogy jönne. úgyhogy bosszúból :lol: elmentünk hintázni, fújtam szappanbuborékot Lencsinek, majd elmentünk Kisün fagyizójába, és Lencsi sikeresen összekente magát egy kis sárgabarack fagyival. már meg is ebédelt és remélem hamarosan olyat csinál, amit nem mondunk ki! :)

Kisün!
jelentem a tiramisu fagyijuk nagyon jó!
ancsipancsi

Zsan és többi több gyerekes anyuci: el sem tudom képzelni milyen nehéz lehet. Már előre parázok, de komolyan. Néha egy szem duracelnyulammal is alig bírok... nemhogy két ilyen kis örökmozgóval. De ha nem örökmozgó akkor is kettő nekem nagyon sok. Pedig tervezzük a következőt... igaz kicsit későbbre. Le a kalappal elöttetek. A három és több gyerekesekről pedig már ne is beszéljünk, elöttük még inkább meghajlok.

Ancsi: azért remélem megy valamikor a lakásnéző. Kívánom, hogy minél elöbb el tudjátok adni a pindurpandúr lakást. :lol: ami a kicsiségétől eltekintve nagyon tetszett.... szépen laktok. és milyen jó a wc.... :roll:

Johi
johanna1975

:lol: mozgolodast odabent en is szoktam erezni... pedig nem is vagyok terhes :mrgreen:
na de komolyra forditva a szot, az teljesen normalis, h mozognak a belso szervek, es ezt tobb-kevesbe erzi az ember. babas korban meg meg plane ratesznek erre a hormonok (mint Ancsi is irta), meg persze van meg egy csomo mas valtozas is, ami szinten jelzi, h itt most valami mas is tortenik...
de a magzat "csak" a 9.(11.) heten mozdul meg! az, h ezt ki mikor erzi meg, az mar egy mas kerdes :)
recca

Mi sem feneketlenezünk ma, most értünk haza bokros teendőinkből. Tyű, végre megint nyár van!!! Eszter kialudta magát a villamoson-buszon, mi lesz velem estig? :shock:

Votiv,
elhiszem. De nekem akkor is furcsa ez az egész. Mi olyan érzéketlen egy család vagyunk, hogy a kutya se érezte, h terhes vagyok. :lol: Se azt, h mikor estem teherbe, se azt, h fiú avagy lány, se azt, h mikor szülünk... 17 hetesen bugyorgott valamit, majd a 20. héttől mozgott rendesen, majd majd' kirúgta a ház oldalát, így fiút jósoltak, aki jó nagy lesz, illetve elég pici.... na? :lol: Erre lett egy átlagos csajszi. :) Na jó, picit nagyobb: 3470/55.

neet
neet

Rec,
nekem is szokott bugyorogni mostanság is, igy én meg pont arra jöttem rá, h lehet, h sokszor "téves" riasztás volt, és csak a beleim mozogtak... :lol:

egyébként én is érzéketlen vagyok, de ezt már úgyis tudjátok!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

papíron már én is bő nyolc hetes vagyok, de mindegy, aki elhiszi, jó, aki nem hiszi, úgyis jó :) én is meg voltam lepődve, hogy egy ilyen kis csipisz hogy tudja betonkeménységűre befeszíteni az icipici pocakot :D

Ada is azt mondta 11-12 hetesen, hogy már ugrál a hasában a kőc :D

sütöttem sütyit, persze csak dijétásat :D

Isti is kidőlt, de még nevetgél a kis barátaival az ágyában :D

votiv 8)
votiv

Már elmúlt 2, úgyhogy titkot már nem tudok elárulni. :) Éljen a szülinapos baba, egyetek sok tortát, én majszolgatom az este elkészített kókuszhamit, sajna nekünk nem jött össze a mai babástali. (Délelőtt kibékávéztuk magunkat, és most pakolok és még mennyi mindent kéne csinálnom, mielőtt holnap lesz...)
Holnaptól balcsizunk pár napot, aki ráér, nézze helyettem a BK-marathont, sajna akkor épp vonaton fogok ülni hazafelé... vagy nem. :lol:
neet
neet

Sziasztok!
Bocsi, hogy az élménybeszámolók közepette ilyesmivel zargatom a társaságot, de kértem időpontot telefonon Bálint Balázs magánrendelésére és én hülye nem kérdeztem meg, hogy hova kell menni...
Légyszi valaki segítsen. Köszi
verzsike

Verzsike,
nehogy bocsánatot kérj, ez a topik elvileg erre termett. :)
Majd valaki okos segít, én nem tudom.
Viszont ha lesz egy bő másfél éves skacod, aki nem hajlandó húst enni, tudok rá megoldást! :lol: Eszternek most főztem meg húslevesnek, ledarálatm, mint anno bébikorában, és bögréből úgy kiitta a kb 15 deka húst, mint a sutty!
neet
neet

Halihó mindenkinek!

Én már napok óta bűvölöm a pocim, a férjemmel egyetemben, hátha fellelünk benne életjeleket, de én semmit nem érzek. :cry: Igaz, én nemterhesen sem érzem a bélmozgásaimat. Pedig jártam autogén tréningre, ahol minden szervet kellett vizslatni befelé, de úgy tűnik, nem vagyok igazán jó befelé figyelő alkat. Már nagyon várom, mikor fogok mocorgást érezni! :roll:

Kép
Kép
tinu

nemtom, mi lesz így velünk, Istipók még mindig ájultan hever :D hogy tudunk elindulni? :roll:

votiv 8)
votiv

Hú, Ancsi, azért Denhez eljutottál valahogy? Nemá hogy nem! Neked szervezte az egészet!!! :?: :?: :?:
neet
neet

Kedves Denizsa!
Koszonjuk, hogy nalatok lehettunk! Ne haragudj, hogy szemelyesen nem tudtunk elkoszonni, de nem talaltunk meg, valoszinuleg elvonultal a kisfiaddal, minket meg vart a parom. Es koszonjuk a szervezest is, nagyszeru otlet volt Ancsit es Lencsit meglepni! :D

Neet, nagyon jol sikerult a meglepi, rengetegen voltunk, es Ancsi nagyon orult nekunk! Kar hogy nem tudtal eljonni! Jo pihenest a Balcsinal, jo idotok lesz! :)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
Kati mindjárt 1 éves?! WOW! Örülök, h jó volt a buláj, ha ma már nem tesztek fel képeket, majd csak a jövhéten tudom megnézni...
Még vár a nyúzógépem (epilátor), aztán kész vagyok... teljesen... :lol:
neet
neet

Sziasztok,

Újra itt a fórumon. Annyira szégyellem magam, hogy tök régen jártam itt, pedig mindenki annyira kedves volt velem az elejétől kezdve :-)
Nagyon le vagyok maradva, még a profilom is a régi vacak. Tudtok nekem segíteni abban, hol kellene frissítenem?
Most már úgy néz ki, hogy lesz időm, mert végleg kiírtak a sorozatból, sajnos nem vagyok egyszerű kismama, állandóan a koraszülés fenyeget :-( A dokim egyfolytában a frászt hozza rám, meg persze a baba is. A férjemet a szülinapjára azzal leptük meg, hogy kora reggel vihetett a kórházba :-((
Na, de most úgy néz ki, hogy minden rendben van és talán kibírjuk még ezt a két és fél hónapot a pocakban :-))

Van egyébként olyan köztetek, aki esetleg október végére van kiírva?

Verzsike,

Bálint Balázs doki nagyon jó választás volt. Mikor a kórházban voltam legutóbb, akkor legtöbbször ő vizsgált és nagyon jó fejnek tűnt és baromira meg tudott nyugtatni.

Üdv Curse
curse

Verzsike,

Házszámot sajnos nem tudok, de el tudom mondani merre van:

Szóval azt hiszem talán Bocskai út? (Kosztolányinál nem a Bartók B. út, hanem a másik). Szóval a Kosztolányitól ha elindulsz a Petőfi híd irányába, akkor jobb oldalon rögtön még az első utcasarok előtt lévő ház (több ház van egymás mellet, ez az utolsó), és kint is van hogy Bálint Sándor rendelője a falon (Szerintem BB nincs kint, de persze lehet hogy van táblája)
Egyébként azt hiszem talán Gyólyahír rendelő (valami Gólya az biztos), be kell csengetni, aztán fel a lépcsőn, első emeleten balra, és ott is van.
Bocs ha kicsit értelmetlen volt, de remélem megtalálod :-)

Egyébként BB tényleg jó választás, nekem is ő a dokim :-)

Kép
szdorka

Sziaztok!

Nagyon jól sikerült a meglepetés party!!! :D Szerencsére nem tudódott ki, és Ancsi tényleg meglepődött! És milyen sokan voltunk!!!!
A kamerafelvételből nálam lehet rendelni, biztos nem lett profi, sőt, de az volt a cél, hogy mindenki rákerüljön, úgyhogy szerencsére még Votivék is időben érkeztek :lol: Holnap nővéremtől megkérdezem, hogy vállalja-e a munkálatokat, remélem, nem lesz vele gond!
Fotókra kiváncsi vagyok!!!

Macs, Vica, örülök, hogy végre személyesen is találkoztunk, bár sajnos nem volt időnk dumálni! Füli nagyon édes, és kameraérzékeny :lol: És Vica, nagyon szép Kismama vagy! Nekem 1 héttel a szülés előtt 2x ekkora hasam volt! :D

Kamilla, Füli és Dominó hihetetlen tempóban fejlődik :shock: :lol:

Ákos is nagyon kameraérzékeny volt, nagyon megnevettetett, annyira édes kiskrapek!!! :D

És egyébként is mindegyik baba nagyon aranyos és jó fej volt, akárcsak a mamájuk!!! Ficcel, Dorával és Zsancival már nagyon régen találkoztam!!!

Na, elég az ömlengésből, Deni, még egyszer köszi a szervezést, szuper volt :!: :D
zuzmo1

És elfelejtettem írni, hogy végre megismerhettem Barbit és Angit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Angi csodaszép, és nagyon jól fejlődik!!! :D

És Deni, most kivételesen a tepsimet felejtettem ott :roll: :lol:
zuzmo1

Neet!
Szuper időtök lesz!!! Kellemes szőrszálhasogatást :lol: , és nagyon jó nyaralást!!!!
zuzmo1

sziasztok,
Deni én is köszönöm a meghivást, és nagyon jól éreztük magunk!
Zuz,
remélem élőben egy kicsit kevésbé vagyok akkora tuskó, mint itt!!!! :roll:

és nem akarok senkit elijeszteni a 2 gyermekességtől, csak én már NAGYON fáradt vagyok... :cry:
de két gyerek azért jobb, mint egy, mert KETTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ugye érthető??? egyik sem olyan, mint a másik, és ettől olyan imádni valóak!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Hát nagyon sajnálom, hogy nem jutottunk el Denékhez, pedig ez a meglepibuli nagyon jó ötlet volt...de ugye ma voltunk a Lakosnál...:(
Petra egy hős volt :(, igazából a vérvétel előtt nagyon tiltakozott, de a szúrás után, mikor rájött, hogy "ja ez csak ennyi" mindent elfújtak, és fél perccel később már úgy csacsogott a dokibácsinak, mintha országos haverok lennének :)
A Lakos azért megnyugtatott: előfordulhat, hogy pozitív lesz az eredmény, de nem kell most újra kezelni, hanem 3 és 9 hónap múlva újból vérvétel, és igazából azok után lehet majd tényleg eldönteni, hogy minden oké-e. Nagyon rafkósak ezek a hülye bacik: az is előfordul, hogy maguktól eltűnnek, de az is, hogy elbújnak, és egy negatív erdmény után újból pozitív eredményt ad a vérvétel...De a Lakos azt mondta, addig megy, amíg egy lepecsételt papírt nem tud a kezembe adni, hogy kész vége :)

Den!
És igen a Balcsinál vitorlázni voltunk, de első nap ehhez elég kaki volt az idő, így állatkert lett belőle...aztán második nap délután már kifutottunk a fiúk és a gyerekek nagy örömére :) Úgy látom mindkettőből nagy hajós lesz...bár Doni főleg a hajó motorjáért volt oda, csak úgy brümmögött, meg mutogatott rá, majd ki ugrott a hajó farából, úgy kellett visszafognom :)
Fürdeni a gyerekek sajnos nem tudtak, én utolsó nap úsztam egy nagyot a kb. 19 fokos vízben, de megőrültem volna, ha úgy kell hazajönnöm, hogy ezt nem tehetem meg....:)

Na, és akkor kis illusztráció a kismatrózaimról :):
Kép

Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!
Én teljesen megértelek ám :lol:
Mikor Petra nem volt itthon észre sem vettem, hogy gyerek van a háznál, olyan nyugis volt minden, pedig Doni is egy duracell :)...de mégis akkor kerek a világ, ha mindkettő itt van, még akkoris, ha a fejemen ugrálnak, és estére rendre kipurcanok tőlük :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
ugye????? :lol: :lol:
imádok itt keseregni, meg sokszor nagyon el is vagyok keseredve, de mégis igy jó, ahogy van!!! Kétszer annyi puszi jár nekem... 8)
Matrózaid nagy zsiványok!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci! :lol: :lol: :lol:

Bog!
Ezek nagyon jó hírek!!! Matrózaid édesek! :D
zuzmo1

1 négyzetméterre eső gyermekek száma 5+anyákok :lol: és könnyező meglepett anyuka és lelkendező ünnepelt és óriási zsivaly és Dominón kívül minden gyerek áll, mászik, szalad, ugrál, elképesztő :) JA, Angi még nem ,de simán elképzelem, hgoy egy hét múlva már ő is...

Deni :) fantasztikus vagy és ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni

Dé még mindig nyüszög, már az összes keze a szájában :(

Bográka :) ez nagyon jó hír, lurkók imádnivalók :)

ZSanci :) nem vagy banya :evil:

indianyo

Lányok!

Majd visszaolvasok, most csak annyit, hogy csodásan sikerült ez a mai nap, annyira meghatódtam...láttátok! :) NAAAAAAAGYON szégyelltem a képemet, nem voltam én régen ilyen bőgős. Ráadásul mások előtt sem szeretek könnyezni, ebben segíthetne egy pszichológus :), hogy mit tegyek.
Lencsi is nagyon jókat játszott, még egyszer köszi Denizsának a szervezést, a helyet és mindent, meg mindenkinek az ajándékokat meg a sütiket!

Itthon Lencsi nagyon furcsán viselkedett. Betettem az ágyba alvásra, és nagyon sírni kezdett és nyújtózkodott kifelé. Máskor nem így szokott hisztizni, úgyhogy kivettem, megnyugodott. Többször eljátszottuk, majd letettem az altatásról, és a nagy ágyra heveredtünk. Ott nem rosszalkodott, csak többször hozzám bújt és puszilt!
ancsipancsi

Ancsikám :) nagoyn jó volt valóüban és megérdemelted. És miért baj az, ha meghatódsz? Én bezzeg úton-útfélen sírva fakadok valamiért brühühü :lol:

És ha máér ilyen jól belejöttünk, megnéztem a táblát: Dóri Katija, Beet Lillusa és Pocak Baluja is most ünnepel, 25-én és 29-én. Lehetne esetleg Macs Fülöpjének felvigyázásakor őket megünnepelni a nagyjáccón... Meglepit kétszer úgyse lehet elsütni...

HA még valaki, akkor szóljon, a tábla - enyhén szólva - hiányos ... :(

Jójcakát, bekormányozom magam az ágyba, amíg Dominó a babakocsiban szuny

Zsanci :) tuskó se vagy :)

indianyo

Ancsi!
Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a meglepi! :D Remélem, Lencsi örül az új szerzeményeknek!

Indi!
Igazad van, ünnepeljünk!!! :D És használjuk ki, amíg jó idő van!

Kép
Kép
zuzmo1

Macs! :lol:
Remélem, tetszik a szalagom!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szerinted mit sikerült elcsesznem???

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Den! :)
Koszonjuk szepen a vendeglatast!!!!Nagyon jol ereztuk magunkat!

LAnyok!
Ugy orulok,hogy ismet sokatokat megismerhettem!!!Minden baba es mama gyonyoruuuuuu!

Kepeket holnap rakok fel(bar keves lett es azok sem jo minoseguek,dehat a szandek a lenyeg),most mar nincs energiam.
Akos most dolt ki,az Uram meg most ert haza.

Jo ejt!
Kriszta es AKos
bkrityo

Neet :) Nagyon jó Balcsizást Nektek!!! Kár, hogy nem tudtál jönni, de majd bepótoljuk :wink: úgyhogy ne felejtsd el a kókuszos sütid receptjét! :D Szőroffolás...grrrr... na de vmit vmiért, nem igaz? :lol:

Dora :) Bocsi, de Bálint kicsit nyügi volt, így jót tett neki pár perc anyával és persze a cicivel, szóval ne haragudj, hogy ilyen rossz vendéglátó voltam! :oops: Annak viszont nagyon örülök, hogy el tudtatok jönni, már hűderégen taliztunk, és azóta Kati baba is hatalmasat nőtt :D

Zuz :) A felvételt én is nagyon szeretném megnézni, bizti nagyon jó lett, hiszen ügyes csajszi vagy, olyan profin kaptad elő a masinát! 8) És a tepsi miatt ne aggódj, megkértem Ancsit, vigye el Neked, már gyakorlott ebben :wink: :lol: :lol: És köszi a segítséget is!!

Barbi :) Külön köszi, hogy eljöttél ilyen messzire és bemutattad nekünk Angit!! Szuper édes kiscsaj és nagyon szép a mosolya :D :D :D

Zsan :) Tök jó, hogy Ti is eljöttetek! Igi csudaaranyos volt, ahogy sátrazott és ropizott :D Remélem Borisz jól érezte magát a nagypapánál és nem vette zokon, hogy nem jött! Kétszerannyi puszi rulez :D

Bog :) Nekem szimpinek tűnik ez a doki, remélem mielőbb a bacik végére jár! Matrózaid nagyon édesek, vitorlázás király :D de a 19 fokos(?!) víz :roll:

Ancsi :) Úgy látszik Lencsinek most csak Te kellesz! :D És annyira édes volt, amikor Bálinttal smároltak!! B. nem véletlenül jelentkezett repetáért :lol:
denizsa

És akartam még írni, hogy nagyon klasszak vagytok csajok!! :D Mindenkinek köszi a részvételt, a finomságokat és persze a titoktartást is! :wink: És mindegyik gyerkőc szuperédes és csodaszép, meg sem próbálom felsorolni az összes gyönyörű fürtöt, édes mosolyt és huncut vagy éppen igéző szemeket...

Most már én is el, aludni... jó éjt mindenkinek!!
denizsa

Na, nem bírtam már magammal, én is alkottam ilyen vonalzókat...nagyon ráérek :)

KépKép
KépKép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: