Na jelentem addig nem fekszem le amíg be nem érlek Benneteket, előbb etettem (3.20-kor), Liza még cuppog de mindjárt beájul én pedig olvasok olvasok olvasok, ja és Mebucaint szopogatnék ha lehetne…… de most nézem hogy nem lehet, torkom úgy fáj hogy nyelni nem tudok.
Judit,
Nem semmi hogy mennyi laptetűd van
Semmiféle bogárbeültetés, mindenesetre ++++ hír közlése után kérdezd meg az ügynöködet IR-ről.
„Hajrá” hajnali kelés – jobbulj !
Woody, Vicky,
Édes a történet ahogy nálatok is kiderült a terhesség.
Andrea,
Ne izgulj kérlek, jó helyen van, jó helyen kell lennie !
De korai vagy Te is
Zsuzsó,
De drága vagy, köszönöm megoldottuk a dolgokat. El sem fogadnék semmilyen segítséged, tessék pihenni, ágyacskát melegen tartani !
Nagyon nagyon nagyon nagyon drukkolunk !
Eszter,
Többször nekikezdtem, írnék de ahogy leírom a szavaimat, nem állnak össze kerek mondattá, olyan üresnek érzem őket.
Ilyen nincs, nem lehet, nem értem, hogy miért méri ezt a sors rátok, miért ? miért ? könnyeimmel küzdök, vagyis dehogy küzdök … bárcsak tudnék segíteni.
Olyan erős lány vagy, Lac nagyon jó társ, sok erőt kívánok Nektek és azt hogy ez a borzasztó negatív időszak után végre jöjjön egy csoda, boldogság és hogy mielőbb átélhessétek a szülőséget !
Marcus barátnő helyes, szép, magas, szöszi csajszi, jaaaaa és Eszternek hívják
Nagyon köszönjük Macs híreket.
Csucsu,
Drága vagy köszi. Megoldottunk mindent hál istennek
Zsuzska,
Tessék pihenni a cél érdekében
Macs,
Még két hét ! és persze ha lehet legyen több ! ügyesek vagytok ! milliónyi drukkom !