Sziasztok!
Mi is hazaértünk.
Kata: Tiszta szívemből sajnálom, hogy ez most nem sikerült!
Zafir: Remélem, hogy mindent rendben talál ma Paragi. Gyere majd, hogy mit látott.
Bari: Szuper hír, hogy a fiúk már befordultak. Én is kívánom, hogy a karácsonyt még egyben töltsétek! Gratulálok a cukrodhoz, nagyon ügyi vagy.
gigibp: Mennek a drukkok neked is, hogy a két is babóca jól befészkelje magát hozzátok.
Kvzsuzsi: Már mondtam is a férjemnek, hogy valamelyik hétvégén oda kell mennünk a Pólushoz, úgyhogy nálunk már tervbe van véve. És remélem, hogy most már veled is sikerül találkoznom, nem csak a férjeddel.
Kretty: Drukkolok, a vérvételhez. Remélem, hogy jó eredményeket kaptok majd!
Szélkisasszony: Örülök, hogy Te is előbújtál a zugodból. Hiányoztál ám nagyon.
Kagyló: Sikerült beszélned a Krióval? Nem úgy volt, hogy hétfőn hívod őket? Lehet, hogy lemaradtam arról, mikor írtad, hogy mit mondtak. Bocsánat.
npg: Kérlek ne menj el. Nem hiszem, hogy bárki meg akart téged bántani. Sajnos előfordul, hogy néha egy-egy hozzászólást, vagy jó akarást az ember félreért, mert olyan lelkiállapotban van éppen. És hát megmondom őszintén a Karácsony, és az ünnepek előre haladtával ez most egyre nehezebb lesz. DE! Kérlek maradj közöttünk! KÉRLEK!!!
leeda: Még soha nem hallottam ilyen óráról. Nagyon brutálisan hangzik! Sajnos én nem vagyok olyan tökös csaj, hogy ilyenekre elmenjek. Én inkább maradok a táncikálós zumbánál.

De neked kitartást hozzá.
Kriszto: Sajnálom, hogy megint sok a meló. Azért remélem, hogy nem tart ki Karácsonyig. Ha tudsz gyere majd közénk egy pár szóra, mert hiányzik a tigrincs nagyon.
Szurika: Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked!
Pusszantok mindenkit!