A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kreatív délután

wish

Hajni,
viccelszKép még hogy nem értesz hozzá.
Nem is a néggyel van a baj, hanem inkább azzal, hogy megint össze-vissza nőnek 13-astól 8-asig van minden. s mivel ebben az inszemes bizniszben már nem nagyon bízok, ez elég lehangoló a lombikhoz. Hiszen ott a repesztő miatt egyszerre kellenének egyforma, érett petik. Ja igazából a rossz kedvemet az okozta, hogy ráadásul még a hormonoktól lett egy miómám is. Eddig soha sem volt. DI azt mondta, hogy jó helyen van, meg ne aggódjak a helyzete miatt, ettől lehetek terhes és hogy ő nem javasolja műteni.Na, de azért az ember lánya nem nagyon tud örülni az ilyen hírnek.
Ja, Vantát nem adom, de egy kis szeretgetésről lehet szó, bár ez nála azt jelenti, hogy jó erősen megrág. Tiszta kék-zöld a karom a sok birkozástól.

Kata, örülök. Nme fárasztottalak le és küldöm a negatív energiákat a szomszédotoknakKép

Enigma,
tényleg új tablók vannak a falon és az egyik ikerpár nagyon Panna-Zsombis. Hordozóban ülnek és az egyiken rózsaszín, a másikon citromsárga macis? tipegő van. Így nem ismerős?Kép

Csatolt üzenet Keksznek:

VÚÚÚÚÚ, nekem már nagyon mély, öblös hangom van ám. Én is szivesen bírkoznék veled, s egy két hónap és már nagyobb leszek nálad is. A gazdi reggel elmegy, délután meg közli, hogy reggel óta mennyit nőttem. Pedig csak kergetem a macskákat egész napKép
Ja, egyébként mivel komondor vagyok, nem éreztem jól magam a fűtőt házban. Van ám sajátom kint. A gazdi nem akart kitenni, de én a 3. napon játék után elaludtam kint és azóta be se mentem. -1-2 fokig még a házamba se megyek be, jó kint hűsőlni. A nudám meg adottság. Jellemző ránk komondorokra. mikor vakondok után kutatok úgy nézek ki, mint egy sáros disznó, de ahogy megszárad a bundám kipereg belőle és újra ilyen csini kislány vagyok.
Baráti fenékszagolgatással:
Vanta

Ez a dilis kutya mennyit bír írni Kép

KépKép
inari

Wish,

nagyon édi vagy, hogy beraktál a táblába. Köszi. A korom 34 KépKépKépKép

KépKép
inari

Ja és SZANI!

Andrisnak nagyon boldog első névnapot!!!!KépKépKép

KépKép
inari

InariKép
Tessék bízni az inszemben!!!
Lombiknál egyébként egy szintre tudják hozni a petikéket.
Ha vannak már szép nagyok és a véreredmény alapján is hamarosan megrepednének, akkor adnak Cetrotide-ot, vagy valami hasonló hatóanyagú szurit plusszba, ami meggátolja a repit, de a tüszők növekedhetnek tovább, már amelyiknek kell!
A repi pedig időzítve van, szintén egy szurival és tuti egyszerre repednek!
Az aggodalmakat tehát ásd el jó mélyre!
Most pedig tessék erre a ciklusra és a 4 szép tüszőcskére koncentrálni!!!!
Stella

Kép
stella9

Kész vagyok ezektől az ebektől! Így nem lehet dolgozni!!!KépKép
Most elképzeltem, hogy valaki csak úgy elkezdi olvasgatni a Dévais topikot és ilyeneket lát, hogy baráti nyalás, meg baráti fenékszagolgatás...Mit képzelhet, hova került??? Kép

Inari!
Stella nagyon profi soraitól még én is megnyugodtam, úgyhogy tessék mostmár relaxosan hozzáálni a tényekhez! Kép

Andráskának én is boldog névnapot kívánok!!!
hajnesz

Köszi csajok,

Juhéé, jobb kedvem van. Stella tényleg megnyugtattál, köszi!!!!Kép

De tényleg, ezek a kutyák mit képzelnek magukról, ha hazamegyek adok is neki.Kép

KépKép
inari

Sziasztok Csajszik!

Kedves Vanta!
Mond meg a gazdidnak, hogy szuper helyen lakik és én is szívesen kiköltöznék, bár az ingázás elég nehezen menne!
És bújj hozzá gyorsan, hogy megvígasztalódjon, bár Stella szavai már sokat segítettek! Kép

Póci!
Így újként köszönöm az üdv.öt Kép
És megértem, hogy milyen nehéz nektek!
Gyere talán többet, az biztosan segít! Kép

Dia!
Nem Wish mondta, hogy tud hozni ilyen ablakdíszhez valókat? Még egy linket is rakott fel!

Hajnesz!
Gyerekszájban nagyon jó vagy (Kajászó...) Kép Kép

Timi!
Szerintem nincs ebben semmi furcsa, hogy merítünk erőt másokból. Más emberek példáját látva tudatosodik az emberben, hogy mennyivel többet is kibír, mint amennyit korábban hitt. Ettől még nem kívánom persze senkinek, de ez akkor is működik. Kép

Nekem a hétfők nem jók, de a többség akarata döntsön! Kép Nehezen akar kialakulni ez a dolog. Szerintem jöjjetek össze pénteken és kész!

Vanda!
A hobbyboltban, ahol a méterárukat mérik, ott van a nő mögött polcos álványon a keményített filc. De most nem tudtam követni, hogy melyik boltban is voltál. Én a Kreatív Hobby-ról beszélek az Üllői út elején (Kálvin térhez közel)

Stella!
Olyan nyugodt bölcsességgel tudsz írni, hogy jó olvasni. Kép Az unokaöcséid története is nagyon tetszett a múltkor.

Most rohanok, mert nagyon-nagyon sok a munkám!
Puszi:
réka
Vendég

SziasztokKép

Nem tom, hogy péntek jó e nekünk - mármint bemenésileg (ha ezt a magyar tanárom olvassaKépKép)- mert Olikámon rajta van már megint a kórság. Reggél még csak annyi volt, hogy erősen folyt az orra. Aludt egy kicsit és onnantól kezdve sírt, csak kézben volt el. Na elrohantam venni lázmérős cumit, hogy ne kelljen szegénynek mindig a fenekében kotórni. 130-al rongyoltam az M0-on. De mire haza értem szerencsére már jobban volt. Már rosszalkodott is. Próbáltam jó kedver deríteni és láss csodát az ír stepp tánc megröhögtette. Mondjuk tényleg elég hülyén nézhettem ki ahogy a mázsámmal toporzékolok és néha lambadásan ringatom a sejhajomKép De a lényeg, hogy röhögött!! Most alszik, éljen!!!

InariKép
Nekem sem voltak egyformák a petéim. Nálam az volt a rossz, hogy mindig egy darab volt nagyon nagy, ami azt jelenti, hogy ha az megérett akkor az agy leállítja a többi növekedését. De hát valószínű, hogy az a nagy petike volt Oli terminátor!! Úgyhogy ne csüggedj!!!

Lassan már összehozhatnánk egy kutyás találkozót is! Attól nem kell félni, hogy Kevinkém kárt tesz ebben a szépséges hópihében, mert impotensKépKép Legalábbis nyáron beszerveztem neki egy nagyon jó csajt. Még az éjszakát is együtt töltötték de a szagolgátáson túl nem csinált semmit!

Puszi

KépKép
gigi28

Ja még annyit, hogy gyerekem egyből kiköpi a lázmérőt!!!!!!!!!! KépKép SegíííítségKép

KépKép
gigi28

Megint én!!!

Drága Andriska!
Életed első névnapján kívánok neked minden szép és jót!
Kép

KépKép
gigi28

HaliKép

StellusKép Ma láttam az indexen, hogy a Andráson kívül még Ijon és Akirály névnapok vannak. Szerintem le is zárhatjuk ezt a kérdést, nem?Kép
InariKép Pont a varázsszót akartam én is leírni, de Stellánk beelőzött. Cetrotide! Nyugi. Ja, és nekem is csupán 4 versenyképes tüszőm volt (folyton csóválta a fejét - sose higgyj nekiKép) és itt szuszog a nappaliban belőlük kettőKép. A minőség a lényeg! A terminátorokKépKép
Imádnivaló a Vanta!! Ja, az én babáim bent kell, hogy legyenek, keretben. A leírás nem stimmelKép
PóciKép Köszi, aranyos vagy, de az Infacol nem jött be, mint semmilyen más csodaszer sem. Talán nem is ez a baj... Most bezzeg alszik, egy kisangyal.
KataKép Örülök a szuper eredményeknek! Csak így tovább, hajrá, hajrá!!!
HajnikámKép Szeretlek hát!!! Rég jártál nálunk...
GigiKép Elképzeltelek steppelni. Jót röhögtemKép Olikának van humora, remélem meggyógyul hamar! CumiKépKép (drága volt??)
SzanikámKép Andriskának sok puszi!!!

Lányok, a tábla szerint Nikosz már a 40. héten tart! Biztos megvannak már a babók!!!KépKép

Itt van anyu, azért érek így ráKép Sülnek a muffinok is!!!
enigma

Sziasztok! Én nikosz férje vagyok és rámbizta,hogy irjam meg,hogy megszületek a gyerekek!!November 28.-án Nikol 48cm és 2900 Tamás 50cm és 3550 Császáral és apás szüléssel
nikosz

Nikosz és férje!!!!

ÉLJEN ÉLJEN.

Épp a napokban emlegettünk benneteket!

Nagyon nagyon gratulálunk nektek
Farkasok

Kép
farkasok

Egy lány felajánlott nekem 4 db merional 75NE injekciót, 1 doboz Serophene-t, és egy doboz Klion D-100-at. Ezek kellenek majd nekem, Dévai felszokte ezeket írni?
Vagy valaki másnak?
vanda978

Gratula a Nikosz családnak!!!
Nagyon szép méretekkel érkezett Nikol és Tamás baba!! KépKép
Sok tejcsit és boldog babázást kívánok!!!
hajnesz

Fú, hatalmas babák lettek!!!!
Kedves Nikosz és Apa! Nagy nagy gratula nektek!
Sok boldogságot!KépKép
enigma
enigma

Enigma Kép
Tényleg rég voltam! Az az igazság, hogy nagyon szívesen mennék látogatóba, de még mindig ugatok ettől a göthösségtől, biztos mindenki azt hiszi körülöttem, hogy napi 2 doboz cigit szívok, nem akar múlni. Pedig már több, mint egy hónapja volt a műtét és azóta egyfolytában köhögnöm kell. Ha nem is vagyok fertőző, mert szerintem valami cihés dolog ez, akkor is elég idegesítő vagyok vele, mert ha beszélni kell, azonnal jön az inger...sőt, most is jött, mert arról írtam, hogy beszélni kell...Kép
Ha kikúrálódtam, jövök, nem menekültök, addig kitalálom, mit kérjek kölcsön! KépKép
hajnesz

Nikosz,

Na az ilyen jó hírek aztán tényleg feldobják az embert! Gratulálunk. a kis Nikolnak és Tamásnak pedig sok fincsi tejcsit, a szülőknek meg jó néhány átaludható, szuszogós éjszakát.

Vanda,

irányítottnál én az első hónapban csak clostit kaptam, a 2-3-ban Puregon injekciót. Amióta inszemezünk átválltottunk a Merionálra. Nem tudom, hogy ezzel segítettem-e, mivel elég személyreszabottan csinálja.Te most mikor is kezdesz?

Drága Gigi,
egy ilyen jóképú terminátorocskával én is beérnémKép Végül is lehet, hogy 4 a bűvös szám, csak neked lombikból, nekem inszemből.
A kutyatalálkozó jó lenne, csak hát amíg nincsennek meg az oltásaink addig nem nagyon mehetünk sehova. Pont karácsonykor lesz az első komoly séta.Kép

Enigma,

Köszi a biztatatást! Szivesen követném a te példád. Igaziból most nem is Dévai rémisztett meg, (nem is nagyon tud, 1 év alatt már ennyire kiismertem.Kép)Inkább ez a mióma dolog aggaszt, nem tudom nektek volt-e stimukor hasonló. Ráadásul a férjem végtelenül aggódik értem (ami persze azért nagyon jó!Kép ) és kapásból azt mondta, hogy hagyjuk abba,hisz úgyis akarunk örökbefogadni egy babát. (Kivéve, ha ikreink lesznekKép. Persze erről még lebeszélem, ha most nem sikerül akkor legalább az 1. lombikig szeretnék eljutni.De most sikerülnie kell. A farncba egyszer már nekem is lehet mákomKép

KépKép
inari

Inari!
Nekem is azt mondta a 2.inszem előtt, hogy van egy miómám, ami még egyáltalán nem nagy és problémát sem okoz. Néha nekem is eszembe jut, mert amennyire én tudom a mióma nem játék, de a mindig paráztatós Dévai annyira nyugodt volt miatta, hogy tényleg megnyugodhatunk, ha ő mondja.
Teljesen egyetértek Veled, hogy az első lombikig mindenféleképpen csináljátok. Szerintem nem fog 6-t csinálni inszemből.Persze ezt csak gondolom.

Enigma!
De jó, hogy ott van anyukádKépKép Zsombi baba nyűgösségét nagyon sajnálom, olyan rossz, hogy náluk még nem lehet tudni, mitől sírnak. De ha az anyai megérzésed azt mondatja veled, hogy csak anyát akarja, akkor biztosan tényleg csak erről van szó. Ezek a megérzések nem szoktak csalniKépKépKép

Vanda!
Nekem eddig az irányítottakkor és az inszemekkor is csak Puregont írt fel a Closti mellett.
lkt

Dia! http://www.kreativhobby.hu/ Szerintem ez lesz az, itt a honlapon mindent megtalálsz. Lehet rendelni is.

Nikosz! Kép Gratulálok a babákhoz, sok boldogságot kívánunk nektek!

Inari! Kép
Elhiszem, hogy nem vagy feldobva a miómától, én sem lennék. És ez nem gond? Bár biztos nem, ha az ijeszgetős Dévai nem titulálta annak. Látod, a négy tüsszencs is elég ilyen szép gyerekekhez, mint Oli, vagy Panna, vagy Zsombi.

És neked kell az ingyen szuri meg ilyesmi az inszemhez? Mert akkor intézkedem, lehet, hogy el kell menni érte, de Pesten dolgozik a lány, gondolom neked ez nem okoz problémát.
Sürgős választ kérek!!!!

Enigam! Kép Jó, hogy tudtál jelentkezni, és minden rendben van. Mindig így legyen.
vanda978

Sziasztok

Olivér krupposKépKép Délután úgy köhögött mintha ugatott volna. Szörnyű volt hallgatni, kihívtam a doktornőt. Amikor felkészített arra, hogy mit kell csinálni éjszaka ha elkezd fulladni hát nem kívánom senkinek amit éreztem. Nagy nehezen kibírtam, hogy ne sírjam el magam. De ahogy kitette a lábát, rögtön elkezdtem bőgni. Ma ott alszik mellettem én meg mindjárt iszok egy liter kávét mert nem merek elaludniKép Kaptunk egy kúpot ha fulladna be kell adni neki aztán rohanás a Lászó kórházba. Kérlek titeket, hogy szorítsatok, hogy ne legyen semmi éjszaka!!!

Puszi

Nikoszéknak gratula

KépKép
gigi28

Gigi!
KépKép De Oli eddig nem fulladt, ugye? Egyértelműen kruppos? Most megnézem, mit kell tudni róla, nem egészen tudom, mit jelent, de nem hangzik jól. Jaj, úgy sajnálom, nagyon nagyon szorítok, hogy ne legyen szükségetek arra, amit a doki mutatott!!!
hajnesz

Azt olvastam, hogy ilyenkor mindenképpen hideg levegőt kell biztosítani, és jó a hideg párologtató a szobában. Biztos tudjátok is, csak úgy szeretnék valahogy segíteni!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz

Gigi!
Jaj istenem ez borzasztó!!KépNagyon,nagyon szorítok,hogy ne legyen semmi éjjel!!!Bármiben segíthetek csak szólj!

Nikosz!
Szívből gratulálok,jó egészséget nektek!Kép

Andriska!
Isten éltessen neved napján!Kép
Kép

Vanda!
Köszi szépen.KépKépzeld ma a Gigi mikulásától kaptam egyet.Kép

Réka!
Azt tudom,hogy Andi írta,hogy vannak ilyen díszek,de azt nem tudtam,hogy hozni is tud esetleg.Kép

Eszter!
Köszi.Ma már kicsit jobb volt az éjszakánk,de szegénykém taknyos.De a kedvén nem látni.Kép

Ki várja már a jövőhét hétvégét??Én nagyon!!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi! Nagyon szorítok, hogy Olikának ne legyen semmi baja se ma, se máskor.
Azért próbálj meg aludni, garantáltan fel fogsz ébredni, ha gond van.
A kruppal nem vagyok tisztában, de én asztmás vagyok, és a hideg párás levegőtől fulladok. A jó meleget szeretem, ami nem száraz. Ezt csak azért írtam, hogy nem-e valami hasonló. Kép

Timi, Inari! Akkor nem kell az ingyen szuri senkinek sem? A lánynak azért maradt meg, mert inszem előtt spontán babás lett. Van ilyen is...
Még holnap megpróbálok benézni indulás előtt, és ha kell adok telcsiszámot.
vanda978

Sziasztok!
Inari
Ne aggodjál inszemnél a 4 petike tökéletes,nem is nagyon szokott többet csinálni a Dévai mert a többes terhesség miatt veszélyes.A lombikig meg nem jutsz el mert most sikerül az inszem.
Ez a kis állatt gyönyörü.Én is akarok...
Nekünk is van egy pumi kutyusunk imádom a kocos fejét csak az ugrálásrol nem birom le szoktatni és hát nem igazán jo ilyen locs-pocs idöben mikor megyek ki össze ugrál és mehetek vissza átöltözni.

Katácska
Csak igy tovább,és jo hogy ilyen pozitiv vagy ez maradjon is meg.

Nikosz család gratulálok és sok boldokságot kivánok!

Vanda
Az irányitottnál én is csak closztit kaptam,az inszemnél meg mellé még puregont mint a Timi.

Gigi biztos hogy kruppos?De én ugy tudom az fulladással jelentkezik.Nekem is volt még gyerekkoromban de fulladásos köhögéssel kezdödött ami elöidézte a hányást is.Probálj megnyugodni nem lesz baj lehet csak egy erösebb köhögés és nem fog befulladni.Szorittok hogy ne legyen semmi baj.Ha valamivel tudnál csinálni ilyen sos párás levegöt a szobában az jo mert csillapitja a köhögést.

Andriska boldog elsö névnapot!

Kép
póci

Gigikém! Remélem minden rendben lesz este! Képzeld a legjobb barátnőm kisfia pont egy hete esett át ezen és ők is a Lászlóban kötöttek ki. Mondjuk nekik nem volt kúpjuk és csak úgy rohantak ahová a Heim Pál irányította őket. De, ahogy a Hajni is írta, a hideg levegő és a pára nagyon jót tesz. Ha baj van, vidd ki a hidegre, sokkal jobban lesz!!! A kórházat jó lenne elkerülni, főleg a Lászlót, nehogy összeszedjetek ott valamit!!
De nem lesz semmi baj!!! Nyugi!!!
Puszi
enigma

Gigikém!

Nagyon szorítok Nektek!!!!! Édes kicsi medvebarátom, még ez is elérte!!!! De ügyesen megoldjátok, tudomKépKépKép:
lkt

SziasztokKép
Végre hazaértem Kép

GigiKép
Nagyon sajnálom, hogy Oli ilyen beteg lett. De remélem nem lesz fulladás, hanem szépen meggyógyul. Gyógypuszik neki és vigaszpuszik neked.

LányokKép
Döntsétek el legyen-e akkor péneteken valami.
Kedden mindenképpen legyen.

DiaKép
Ahol én voltam ma kreatív boltban (Mammut), ott nem volt Ablakvarázs. Majd megnézem, hogy a Pláza játékboltban van-e, mert ott is volt régebben. Ha nincs akkor marad a rendelés.
Bár nekünk van két oroszlánunk, abból szívesen felajánlom az egyiket.

A kreatívboltban ma vettem gyertyaíró viaszfestéket, hőre keményedő gyurmát és papírt papírszalag csillagokhoz. Már félkész dolgok vannak, meg száradnak, majd lefotózom, amiket csináltam.
Ja, és vettem olyan lyukasztót, amivel mintás lyukat lehet ütni a papíron (fenyőfásat és csillagosat) Annyira édesek, Laci mondta is, hogy miért nem vettem a többiből is Kép

wish

Wish!

Igen, igen, igazad van, döntenünk kell!!! Szerintem legyen a KEDD!

Vanda!

Kérd el magadnak a gyógyszereket, másért nem babonából, hogy aztán tovább tudd adniKépKépKép

Gigi!

Nyugi, nyugi!!!!!
lkt

Andi!
Köszi.De ha nem lesz varázs az se gáz.KépÉrdekelne még az üvegfestés is.Dominak jó lenne a fürdőszobába valami állatos,meséset festeni/pl:Micimackó/.Vagy azt nem tudom hazavinni?Csak a Rékáék csempéjét tudnám hazahozni?KépVicces lenne ha hazaállítanék egy fél fürdőszoba fallal.KépUgye most nagy butaságot kérdeztem?KépDe annyira nem szoktam kreatívkodni,na de ami késik nem múlik!Puszi

Gigi!
Remélem Oli már jobban van!Ma felhívlak!

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!!!

Hogy vagytok??? Veletek keltem:Kép

Dia!
Te tudod Gigi számát, megpróbálnád felhívni, hogy hogy ment az éjszaka? Persze lehet, hogy alszanakKép
lkt

Sziasztok!
Gigi!
Annyira rossz volt olvasni, hogy így aggódsz!
Remélem, azért aludtál is.
Hogy van Oli és Te hogy vagy?
Biztos nem volt semmi gond az éjszaka!

Lányok!
Én is a keddre szavazok, mivel a péntek nem jó nekem. Kép

Dia!
Elképzeltelek, ahogy viszed a mozaikcsempés fürdőszobafalunkat Micimackó mintával. Lesnének a szomszédok.. Kép Kép
Vendég

SziasztokKép

Hála az égnek nem fulladt éjszaka. KépKépHáromig virrasztottam aztán váltott Viktor. Ha rendesen lélegzett akkor azt figyeltem, hogy vesz e egyáltalán levegőt. Reggel beszéltem anyóspajtival és ő mondta, hogy ez nem olyan mint a bölcsőhalál, hogy egyszer csak nem vesz levegőt és, hogy tutira meghallom ha gond van. Úgyhogy ma nem virrasztok de velem fog aludni. Ma vesz neki a V. párásító maszkot mert ebben az esetben a szobai párásító nem elég. Úgyhogy éjszaka Darth Veder-rel bújok ágybaKép Párszor éjjel furcsán vette a levegőt de aztán normalizálódott így nem vittük be - mert ahogy Enigma is írta - a kórhá elég gáz lehet. Csak hát olyan nehéz volt, hogy akkor most mivel teszek jót neki. De szerintem az itthoni környezetben könnyebben gyógyúl. Dokinő is mondta, hogy hideg legyen éjszaka, sokat szellőztettem. Olikám jó meleg zsákban aludt én meg úgyis menetfelszerelésben gubbasztottam.
Mindenkinek nagyon köszönöm az aggódás, olyan aranyosak vagytok!!!!! Szeretlek titeket,nagyonKépKép

Puszi

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!
Igaz már beszéltünk,de mi is szeretünk nagyon titeket!Kép
Elképzeltem a barátomat mint Darth Veder.KépJaj istenem miket kell kiállniuk,kiállnunk!!Remélem amíg ott lesz ma Viki tudsz szundizni egyet.Dőlj le egy picit!Sok puszi,kitartás!

Réka!
Akkor adod a csempét vagy nem?Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Az üvegfestésenk az abaja, hogy a festéknek száradni kell jó 12-24 órát. Szóval ezek hazaszállítás kicsit problémás. De lényeg, hogy készen legyen, aztán hogy eljusson hozzád, az talán már könnyebben megoldható.

Gigi!

De jó de jó!!! Édes pici medve barátom még maszkot is kap?!!! De legalább gyógyul tőle!!! Nagyon vigyázz magatokra!!! Pihizz napközbenKépKépKépKépKép
lkt

Vanda,
sajna nem voltam gépközeleben. Ha még aktális, akkor a merionált elfogadom. Ha lemaradtam róla az se nagy baj, mivel most sikerül és akkor nem lesz rá szükségKép

Gigi,

örülök, hogy Oli már jobban van. Sajna a keresztfiam is kruppos volt. 4-5 éves korára ki fogja nőni. A hideg tényleg jót tesz neki, és ha látod, hogy fullad a kuptól általában lecsillapodik, és nem kell korházba menni. Max az ügyeleten megmutatni. Nem lesz semmi gond, ügyes fiú Oli.

Póci, aranyos vagy. Nem is a négy pete miatt aggódtam, hanem a mióma miatt.
Na, akkor mi magyar pásztorkutyások tartsunk össze. Vanta is állandóan ugrál, próbáljuk leszoktatni róla, mert ha megnő (40 kiló tömör izom és két lábon 180 cm) tuti ledönt a lábamrólKép

Dia,

tudsz micimackót csinálni a csempére, nem kell az egész fürdőszobát lenyúlnodKép Csináld matrica festékkel. Kontúr és belül kitöltve színekkel. Ezt egy műanyag dosszién rajzold meg kontúrral, ha megszáradt,töltsd ki színekkel, száradás24 óra, majd mint egy matricát le tudod húzni. Így ha Domi megunja le lehet cserélni mondjuk motorokra, később meg pucér nőkreKépKépKép

KépKép
inari

Timi,

Köszi a vigasztKépHát velem is ugyanilyen volt, nem tulajdonított neki túl nagy jelentőséget. Inkább csak mi vagyunk "beszari nyulak". A férjem tényleg félt ettől a sok hülye hormontól. De mára már ő is megnyugodott. Ha tényleg lenne kockázata, akkor Dévai nem folytatná a stimut, leállítana mindent. 100 %-ig megbízunk benne. Mivel meg úgyis elég gyakran belénk kukucskál Õ aztán ki fogja szúrni, ha valami gubanc vanKép

KépKép
inari

EnigmaKépKép
Ijon és Akirály? Nem semmi. Ezzel asszem nem lehet versenyre kelni!!!

NikoszékKépKép
Gratulálok a hatalmas ikrekhez! Nagyon ügyesek voltatok mindannyian! Ilyen sokáig és ilyen szép nagyra növeszteni őket!!!!

GigiKép
Örülök, hogy rendben volt minden éjszaka!
Olinak drukkolok, hogy most már ne legyen semmi baj!
Stella

Kép
stella9

Ja, és ajándékötlet a kreatív délutánhoz:

Az Ikeában lehet venni ocsóért Kép (7-800 Ft) natúr fa irattartót, amit nagyon frankon és egyszerűen ki tudtok dekorálni decoupage-zsal, szalvétával. Nagy siker szokott lenni.

Wish,
még nem tudom a programomat, most az inszem, a kutya, a család miatt zűrös a december, de ha esetleg utolsó pillanatban tudok csatlakozni valamelyik délután, akkor mehetek???Kép

KépKép
inari

Sziasztok!
Lányok, nektek stimu alatt jelentkezett ilyen szurkáló, vagy egyéb érzés a hasatokban? Mert én már tegnap óta érzem, szinte folyamatosan. Nem fáj, csak nem nagyon engedi hogy másra is gondoljak. De úgy gondolom ez természetes, nyilván növesztem a tüszőimet.

Inari, akkor holnap egy újabb randi? Igyekszünk még korábban odaérni, mert nekem itt a mh-en nagyon szar hazudozni. Bocsánat, nem tudom szebben kifejezni. Már várom hogy végre otthon maradhassak. Akkor kicsit könnyebb lesz.

Lányok, ha kedden még beszámítható leszek, akkor én is tudok menni. 100%-ra nem ígérek semmit, val. az lesz a leszívás előtti nap, nem tudom, milyen hangulatban leszek. Bocsánat, hogy nem tudom magam fixen elígérni, de most ez a szitu. Nagyon szeretnék találkozni veletek.

Puszi mindenkinek!
Katácska

Kép
szkatácska

GigiKép, nagy kő esett le a szívemről, ahogy olvastam a mai írásod. Most 3 napig nem tudtam jönni, így itt negyed órán belül tudtam meg, hogy Oli beteg, meg azt is, hogy szerencsésen átvészeltétek az éjszakát. További gyors gyógyulást kívánokKépKép!!!
EnigmaKép, Lehet, hogy Zsombi egyszerűen csak ravaszkodik-ragaszkodikKép? Egy anya mindig megérzi, mit érezhet a csemetéje, és nekem úgy tűnik, szerinted Zsombi nem hasfájós. A hasfájáson kívül pedig nem sok más gondja lehet egy egészséges kismanónak, csak az anyához-bújhatnékKép.
DominakKép kívánok egy kistündért, aki hipp-hopp kiszippantja a náthát az orrocskájából!
RékaKép, nagyon jó lehet, ha valaki a hobbijának élhet munka közben is! Szóval innen a sok energia és lendület: feltölt téged a munkád iránti szeretet. Én gyógypedagógus vagyok és dolgoztam játéktárban, úgyhogy ha megvalósul a játszóházad, ne feledkezz meg rólam, lehet, hogy épp munkát fogok keresniKép. (Én is gondoltam már rá, hogy nyitok egyet Szentendrén, itt rengeteg gyerek van, csak hát az mennyi pénz..) Az elmúlt 6 évben azonban egy cégnél dolgoztam export munkaterületen. A férjem is tanár, élni meg kellett valamiből..

CsajokKép, nekem eddig nem sok közöm volt a kreatívkodáshoz (egyszer szalvétáztam néhány képet), de kedvet kaptam tőletek, így ma Andriska, apa meg én ellátogatunk Szentendrén a kreatív boltba és mi is alkotunk itthon valamit. Az a baj, hogy mióta férjhez mentem, sokat vesztettem a temperamentumomból. Szili nagyon nyugis, és hozzálustultamKép. Na de majd mától..Kép!
Andriska nevében is köszönöm a névnapi kívánságokat, nagyon jólesettKépKép!! Tegnap jöttek anyósék (2 anyós is jöttKép) babát köszönteni. Manócska teljesen elbűvölt mindenkit, 3 órán keresztül fent volt, nézett a nagy szemeivel, eszében sem volt sírni, élvezte a társaságot.

Puszi!!
szani

Sziasztok Csajok!

Gigi, úgy örülök, hogy nem volt baj éjszaka! KépKép Ne is legyen soha!!!

Kedden hány órára tervezitek a talit? Akkor Wish, Nálatok lesz? Ha tudok menni, kreatívkodni biztos nem lenne már idő, csak bekukkantanék, olyan 6-fél 7 körül....festékszáradáskor...Esetleg majd odacsörizek, hogy vagytok-e még, aztán meglátjuk.
hajnesz

Gigi!
Van egy jó homeopátiás orvos Harasztiban, a ti utcátokban lakik. Ha elfogadjátok ezt a kezelési módot, akkor ő biztos tud segíteni, hogy Olinak ne legyen baja. A férjem öccsét asztmából gyógyították ki. Ha érdekel, beszéljünk róla.

Nikosz család!
De jó, nagyon szép súllyal egésgéges babócák születtek, Nikosznak gratula, hogy ilyen sokáig bírta. Sok türelmet és tejcsit kivánok nektek.

Kata!
Ne aggódj, teljesen normális, hogy szurkál, hiszen sokkal több tüsző nő, mint szokott, s valahol keresek a helyüket. Van aki jobban érzi, én is ilyen vagyok, van aki meg egyáltalán nem. Csak azt jelzi, hogy működnek a dolgok odabenn.

Dia!
Én már nagyon várom az újabb talit Kép

Eszter
Kép
roxal

Pfu, munkakedvem a béka s..e alatt. Mindjárt elalszom.... Haza akarok menni!!!!!!!

Tényleg NIKOSZ!

Nagyon nagy gratula Nektek!!!Eszméletlen ügyesen kibírtad pont a terhesség végéigKépKép Ez óriási dolog ikres terhességnél, amennyire én tudom!!!

Judithom!!!

Mi ez a nagy csend??? Csak a munka csak a munka??Vagy egyszerűen hanyagolni szeretnéd a babatémát?? Habár az is igaz, hogy az utóbbi időben jobban hasonlítunk egy kreatív hobbi és kutyatartó topikra, mint babáért harcolósraKépKép
lkt

Kép
Kép

wish

Most nem azért mondom, de nagyon ideje lenne bővíteni egy kicsit a sárga részt.
Kata, Inari rajtatok a topik szeme Kép

Kreatív délután
December 6. (kedd). A helyszín Rékáéknál lesz (Zugló, Bosnyák tértől nem messze, majd ő ír pontos címet).
Mindenkit szerettel várunk, aki ráér és el tud jönni.

wish

Sziasztok!
Hip-hip HURRÁ!! Megszületett végre a dátum!
Szeretettel várlak én is Benneteket!
Cím: XIV. kerület Zsolnay u. 1. IV/4.
Kaputelefon: Medvecki-Bécsi

BKV-val a 73-as busz a legjobb, de ha valaki 7-essel jön a Bosnyákig, oda ki tudunk menni elé.
Ha valakinek további útbaigazítás kell, szóljon!

Mindenki hozzon mindent, amit kedve van elkészíteni, nekem is van mindenfélém és több emberre való mennyiségben!
Puszi:
réka
Vendég

Inari! Kép
Akkor megpróbálok holnap lemenni a szuriért, még nem tudom a pontos címet, és hogy fogok odatalálni.

Gigi! Kép
Örülök, hogy nem lett komolyabb baj, vagy kórház a dologból. Bocsi, hogy hülyeséget írtam, többet nem kotnyeleskedek, csak magamból indultam ki, de a krupp-ról nem tudok semmit.
vanda978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: