2005.11.30 13:58
még hogy nem értesz hozzá.

2005.11.30 14:03
2005.11.30 14:15

2005.11.30 14:33
Nehezen akar kialakulni ez a dolog. Szerintem jöjjetek össze pénteken és kész!
Az unokaöcséid története is nagyon tetszett a múltkor. 2005.11.30 15:33

)- mert Olikámon rajta van már megint a kórság. Reggél még csak annyi volt, hogy erősen folyt az orra. Aludt egy kicsit és onnantól kezdve sírt, csak kézben volt el. Na elrohantam venni lázmérős cumit, hogy ne kelljen szegénynek mindig a fenekében kotórni. 130-al rongyoltam az M0-on. De mire haza értem szerencsére már jobban volt. Már rosszalkodott is. Próbáltam jó kedver deríteni és láss csodát az ír stepp tánc megröhögtette. Mondjuk tényleg elég hülyén nézhettem ki ahogy a mázsámmal toporzékolok és néha lambadásan ringatom a sejhajom
De a lényeg, hogy röhögött!! Most alszik, éljen!!!

Legalábbis nyáron beszerveztem neki egy nagyon jó csajt. Még az éjszakát is együtt töltötték de a szagolgátáson túl nem csinált semmit! 2005.11.30 16:15
Ma láttam az indexen, hogy a Andráson kívül még Ijon és Akirály névnapok vannak. Szerintem le is zárhatjuk ezt a kérdést, nem?
Pont a varázsszót akartam én is leírni, de Stellánk beelőzött. Cetrotide! Nyugi. Ja, és nekem is csupán 4 versenyképes tüszőm volt (folyton csóválta a fejét - sose higgyj neki
) és itt szuszog a nappaliban belőlük kettő
. A minőség a lényeg! A terminátorok
Köszi, aranyos vagy, de az Infacol nem jött be, mint semmilyen más csodaszer sem. Talán nem is ez a baj... Most bezzeg alszik, egy kisangyal.
Örülök a szuper eredményeknek! Csak így tovább, hajrá, hajrá!!!
Szeretlek hát!!! Rég jártál nálunk...
Elképzeltelek steppelni. Jót röhögtem
Olikának van humora, remélem meggyógyul hamar! Cumi
(drága volt??)
Andriskának sok puszi!!! 
Sülnek a muffinok is!!!2005.11.30 18:29

2005.11.30 18:50
Végül is lehet, hogy 4 a bűvös szám, csak neked lombikból, nekem inszemből.
)Inkább ez a mióma dolog aggaszt, nem tudom nektek volt-e stimukor hasonló. Ráadásul a férjem végtelenül aggódik értem (ami persze azért nagyon jó!
) és kapásból azt mondta, hogy hagyjuk abba,hisz úgyis akarunk örökbefogadni egy babát. (Kivéve, ha ikreink lesznek
. Persze erről még lebeszélem, ha most nem sikerül akkor legalább az 1. lombikig szeretnék eljutni.De most sikerülnie kell. A farncba egyszer már nekem is lehet mákom
2005.11.30 19:42

Zsombi baba nyűgösségét nagyon sajnálom, olyan rossz, hogy náluk még nem lehet tudni, mitől sírnak. De ha az anyai megérzésed azt mondatja veled, hogy csak anyát akarja, akkor biztosan tényleg csak erről van szó. Ezek a megérzések nem szoktak csalni

2005.11.30 19:43
Gratulálok a babákhoz, sok boldogságot kívánunk nektek!
Jó, hogy tudtál jelentkezni, és minden rendben van. Mindig így legyen.2005.11.30 20:24

Délután úgy köhögött mintha ugatott volna. Szörnyű volt hallgatni, kihívtam a doktornőt. Amikor felkészített arra, hogy mit kell csinálni éjszaka ha elkezd fulladni hát nem kívánom senkinek amit éreztem. Nagy nehezen kibírtam, hogy ne sírjam el magam. De ahogy kitette a lábát, rögtön elkezdtem bőgni. Ma ott alszik mellettem én meg mindjárt iszok egy liter kávét mert nem merek elaludni
Kaptunk egy kúpot ha fulladna be kell adni neki aztán rohanás a Lászó kórházba. Kérlek titeket, hogy szorítsatok, hogy ne legyen semmi éjszaka!!! 2005.11.30 21:12
Nagyon,nagyon szorítok,hogy ne legyen semmi éjjel!!!Bármiben segíthetek csak szólj!
Képzeld ma a Gigi mikulásától kaptam egyet.
Puszi.Dia2005.11.30 21:28
2005.11.30 21:29
2005.11.30 21:37
2005.11.30 22:18

2005.12.01 07:56
Érdekelne még az üvegfestés is.Dominak jó lenne a fürdőszobába valami állatos,meséset festeni/pl:Micimackó/.Vagy azt nem tudom hazavinni?Csak a Rékáék csempéjét tudnám hazahozni?
Vicces lenne ha hazaállítanék egy fél fürdőszoba fallal.
Ugye most nagy butaságot kérdeztem?
De annyira nem szoktam kreatívkodni,na de ami késik nem múlik!Puszi 2005.12.01 08:18

2005.12.01 09:00

Háromig virrasztottam aztán váltott Viktor. Ha rendesen lélegzett akkor azt figyeltem, hogy vesz e egyáltalán levegőt. Reggel beszéltem anyóspajtival és ő mondta, hogy ez nem olyan mint a bölcsőhalál, hogy egyszer csak nem vesz levegőt és, hogy tutira meghallom ha gond van. Úgyhogy ma nem virrasztok de velem fog aludni. Ma vesz neki a V. párásító maszkot mert ebben az esetben a szobai párásító nem elég. Úgyhogy éjszaka Darth Veder-rel bújok ágyba
Párszor éjjel furcsán vette a levegőt de aztán normalizálódott így nem vittük be - mert ahogy Enigma is írta - a kórhá elég gáz lehet. Csak hát olyan nehéz volt, hogy akkor most mivel teszek jót neki. De szerintem az itthoni környezetben könnyebben gyógyúl. Dokinő is mondta, hogy hideg legyen éjszaka, sokat szellőztettem. Olikám jó meleg zsákban aludt én meg úgyis menetfelszerelésben gubbasztottam. 
2005.12.01 10:01

2005.12.01 10:16
Csináld matrica festékkel. Kontúr és belül kitöltve színekkel. Ezt egy műanyag dosszién rajzold meg kontúrral, ha megszáradt,töltsd ki színekkel, száradás24 óra, majd mint egy matricát le tudod húzni. Így ha Domi megunja le lehet cserélni mondjuk motorokra, később meg pucér nőkre

2005.12.01 10:21
Hát velem is ugyanilyen volt, nem tulajdonított neki túl nagy jelentőséget. Inkább csak mi vagyunk "beszari nyulak". A férjem tényleg félt ettől a sok hülye hormontól. De mára már ő is megnyugodott. Ha tényleg lenne kockázata, akkor Dévai nem folytatná a stimut, leállítana mindent. 100 %-ig megbízunk benne. Mivel meg úgyis elég gyakran belénk kukucskál Õ aztán ki fogja szúrni, ha valami gubanc van
2005.12.01 10:24

2005.12.01 10:26
(7-800 Ft) natúr fa irattartót, amit nagyon frankon és egyszerűen ki tudtok dekorálni decoupage-zsal, szalvétával. Nagy siker szokott lenni. 
2005.12.01 11:05
2005.12.01 11:15
, nagy kő esett le a szívemről, ahogy olvastam a mai írásod. Most 3 napig nem tudtam jönni, így itt negyed órán belül tudtam meg, hogy Oli beteg, meg azt is, hogy szerencsésen átvészeltétek az éjszakát. További gyors gyógyulást kívánok
!!!
, Lehet, hogy Zsombi egyszerűen csak ravaszkodik-ragaszkodik
? Egy anya mindig megérzi, mit érezhet a csemetéje, és nekem úgy tűnik, szerinted Zsombi nem hasfájós. A hasfájáson kívül pedig nem sok más gondja lehet egy egészséges kismanónak, csak az anyához-bújhatnék
.
kívánok egy kistündért, aki hipp-hopp kiszippantja a náthát az orrocskájából!
, nagyon jó lehet, ha valaki a hobbijának élhet munka közben is! Szóval innen a sok energia és lendület: feltölt téged a munkád iránti szeretet. Én gyógypedagógus vagyok és dolgoztam játéktárban, úgyhogy ha megvalósul a játszóházad, ne feledkezz meg rólam, lehet, hogy épp munkát fogok keresni
. (Én is gondoltam már rá, hogy nyitok egyet Szentendrén, itt rengeteg gyerek van, csak hát az mennyi pénz..) Az elmúlt 6 évben azonban egy cégnél dolgoztam export munkaterületen. A férjem is tanár, élni meg kellett valamiből..
, nekem eddig nem sok közöm volt a kreatívkodáshoz (egyszer szalvétáztam néhány képet), de kedvet kaptam tőletek, így ma Andriska, apa meg én ellátogatunk Szentendrén a kreatív boltba és mi is alkotunk itthon valamit. Az a baj, hogy mióta férjhez mentem, sokat vesztettem a temperamentumomból. Szili nagyon nyugis, és hozzálustultam
. Na de majd mától..
! 
!! Tegnap jöttek anyósék (2 anyós is jött
) babát köszönteni. Manócska teljesen elbűvölt mindenkit, 3 órán keresztül fent volt, nézett a nagy szemeivel, eszében sem volt sírni, élvezte a társaságot. 2005.12.01 11:23

Ne is legyen soha!!! 2005.12.01 11:48

2005.12.01 12:00

Ez óriási dolog ikres terhességnél, amennyire én tudom!!! 

2005.12.01 12:40
2005.12.01 13:38
2005.12.01 14:02