A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Megint elfelejtettem valamit.
Inari! Sárospatakon lakom.
vanda978

Vanda,

Egy-két Dévai felé eső hobbybolt Pesten, tömegközlekedéssel:

1. Van egy a Mammutban, a Moszkva térnél. Ezt piros metróval eléred. Fent van a 3. emeleten. Sok minden van, nagyon szép decoupage papírok.Ha át mész a Déli Pu.-ra, akkor ott fel szállsz a 139 buszra és elmés a végállomásig, onnan nincs messze az Intézet.

2. A Kálvin tértől elindulsz az Üllői úton kifelé gyalog és ott is van egy, talán ez a legnagyobb. Innen vissza tudsz sétálni a Ferenciek terére, ahonnan a 8-as busz házig visz.

Sárospatakot nagyon szeretem, szép város, és mivel Miskolcon születtem és Anyukám még mindig ott lakik szoktunk arra járni.Kép. Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen jól leszervezted a Dévaihoz járást.

Wish, nagyon eltüntél. Remélem nincs semmi gond. Vagy csak én riasztottalak el?Kép

Duddu,
örülök. hogy jobb kedved van, csak optimistánKép

Stella,
hogy bírod a pasikat. Fantasztikus érzés lehet, amikor egyszerre ketten kapirgálnak.

Judit,
mit szólsz a Bertalanhoz, ilyen nomen est omennel fiacskátok akkár még Anettkát is megelőzheti. Ó lesz az első űrhajós lombikbabaKép

Na, megyek, mert meg kell etenem az állatfarmotKép

Ja, és ha szeretnétek tuti jó, garantáltan omlós mézeskalácsreceptet, akkor segíthetek. Már évek óta bevállt, ez az egyik standard karácsonyi ajándék a családbanKép

KépKép
inari

Inari!
Mindenféle receptre vevő vagyok, mézeskalácsra is, majd összehasonlítom az enyémmel. Nemrég Timi írt egy kevert almás nevű sütit, nagy sikert aratott, tegnap is azt sütöttem.
Csak félve jegyzem meg, hogy nem volt itthon rum, így kénytelen kelletlen tokaji aszúba áztattam be a mazsolákat. De így is jó lett. Csak timi meg ne hallja.. Kép
Köszi a tippeket a boltokat illetően, már én is utánanéztem és az Üllői úti nyert szerintem.

Egy picit tényleg macerás innen Patakról járni, de még nem is kellett sokat, mert még nem indult el semmi sem, meg aztán nics nagyon más választásom. Debrecen lenne még, de hát az még rosszabb, nincs autópálya, meg nincs hol aludnom. Pesten meg ott van a sógornőm, de ha ő nem is, akkor Pakson lakik a nővérem, ő sincs túl messze.

Mondja már meg valaki légyszi, hogy irányított előtt vesz Dévai kenetet? Vagy ezt most elhagyhatjuk?
vanda978

SziasztokKépKép-ák és csajok.
Remélem betudunk férközni mi is a szivetekben.
Mi is Dévais babák vagyunk........KépKépKép
lavy

RékaKép, most már nagyon érdekel, hogy mi is a te szakmád?? "Szövetség", "játszóház", "rendezvény"... Te valami nagyon fontos ember lehetsz, hmKépKép?!
szani

LavyKép, jaj de édesek ezek a kislányok!!!!!!!!!!!!! Nekem is kell kislányKépKép!!! Olyan jól öltöztethetőek!
szani

Sziasztok Lányok!

Lavy, milyen aranyosak ezek a kislányok!

Enigma, egészen véletlenül nem lehet, hogy a te gyerkőceidről is van kint kép Dévainál? Mert nekem nagyon úgy tűnt az egyik fotó, hogy a te gyerekeid. Igaz, csak egyszer láttam itt róluk képet, úgyhogy tévedhetek is.

Lányok, ma megvoltak az első szurik! Reggel a körzetis nővérke megmutatta, hogy kell csinálni. Ma reggel három szurit is kaptam, igaz, délután kiderült, hogy a két Gonalt egy lébe is fel lehetett volna oldani, akkor egyel kevesebbszer csípett volna. Mert csípett bizony a kis hamis! A szúrás tényleg semmi nem volt, sőt, a Merionalt kaptam elsőre, az nem is csípett csak utólag, de a Gonalból már az első is nagyon csípett. A harmadikat megpróbáltam én beadni, úgy remegett a kezem hogy csak na! Hiába, nem mindennap csinál ilyet az ember lánya. Beszúrni még nem volt gáz, de mikor elkezdtem nyomni és csípni kezdett, bizony rá kellett segíteni. Holnap apa még biztos asszisztál, aztán szerintem menni fog.

Egyébként egész nap van egy hülye érzés a hasamban, de nem a lenti része (méh, petefészek fáj), hanem inkább olyan izomfájdalomnak tűnik. Lehet, hogy első izgalmamban úgy ráfeszítettem reggel, hogy az izmaimat érzem? Nem tudom. De remélem elmúlik.

Duddu, az FSH-d szerintem is normális. Egyébként, mi ma voltunk a kötelező szóbeli tájékoztatón és nem Dévai, hanem a Vass doki tartotta. Szerintem senki nem érti félre, ha azt mondom hogy semmi baj Dévaival, de abban, hogy ijesztgesse az embert, nagyon ott van. A Vass doki is minden veszélyre felhívta a figyelmet, de azért nem tűnt úgy, mintha ez a lombik merő életveszély lenne, ahogy Dévai mondja. Tudom, hogy joggal aggódik értünk, nehéz dolog ez a lombik ,de azért mind tudjuk, akik ismerjük, hogy szereti sötéten lefesteni a dolgokat, aztán ha nem úgy lesz, csak örülni lehet. Úgyhogy a Vass doki hallatán én egy picit megnyugodtam, hogy pl. a túlstimu nem okvetlenül egyenlő a kórházzal.

Még valami. Nem tudom, ez kinek lesz jó hír és kinek nem. Akinek esetleg ettől kétségei támadnak, az most ne figyeljen. Szóval én sokat olvastam a lombikról, de sehol nem találkoztam olyan kimutatással, hogy milyen esetben (mármint lombik oka mi) jobbak vagy rosszabbak az esélyek. Nálunk ugye a párom eredményei rosszak, és nekem van ez a kicsit emelkedett FSH. Rákérdeztem a Vass dokira, mik az esélyeink. Annyit mondott, hogy az andrológiai probléma az egyik "legkönnyebb" eset, hiszen ott "csak a találkát" kell biztosítaniuk. Az én FSH-ra pedig azt mondta, hogy ez tk. a biológiai kort jelenti, az én esetem azt jelenti, hogy biológiailag 34-35 éves kornak felel meg az értékem. (30 vagyok) Azt mondta, ha a stimu jól sikerül, tehát reagálok, akkor nagy az esély hogy könnyen összejön a terhesség.
Hát, egy picit azért feldobott. Persze ettől nem biztos semmi, de jó volt hallani.

Jézusom, mennyit írtam! Mindenki elalszik rajta! Jó éjszakát!

Kép
szkatácska

LavyKép

Már be is lopták magukat a szívembe!! Ha meglátok egy szép kislányt - itt rögtön kettőt is - arra gondolok, hogy jó lenne Olikám mellé egy lányka is.Kép Ezek a combokKépKépKépKépKép Imádni valókKép

Puszi

KépKép
gigi28

InariKép
Nem ijesztettél el, csak nagy takarításban voltam Kép
Mézeskalács receptet kérek szépen, még soha nem sütöttem, de az idén szeretnék.

LavyKép
Gyönyörűek a kicsik Kép Milyen ennivaló kis hurkái vannak Rékának(? ez mos tipp volt Kép)
De nagyon szépen fejlett babáknak néznek ki, enm látszik egyáltalán, hogy korábban születtek.

KataKép
Valószínűleg Enigma babái voltak, mert múltkor mondta, hogy D. kitette őket Kép Tanakodtunk is rajta, hogy vajon meddig lesznek kinn, de ezek szerint még kinn vannak Kép

wish

RékaKép
Buksisimi Kép
Nem csodálom, hogy kiborultál, sok minden van a válladon. De örülök, hogy egy kicsit megkönnyebültél Kép

wish

InariKép
Te hol laksz?

wish

A Petrus lemaradt.Kép
lavy

Lavy!
Gyönyörűek a leányzók!Nagy gratula mégegyszer.KépJaj én is én is akarok kiscsajszit!!!!!!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Lavy! Nem lehet elég korán elkezdeni a ruhácskába öltöztetéstKépKép Nagyon édikKépKép

Inari!
Jó hogy csatlakoztálKép Mondjuk az, hogy a negyediket csináljátok nem dobott föl, azt éreztem, hogy mi a 3.után válthatunk a lombikra, de ezek szerint nem olyan biztos. (Persze ismerve Paptibi változó spermaképét, az még változtathat a történeten) Egyenlőre úgy néz ki, hogyha a 3. sem sikerül, mi átmegyünk máshoz befejezni a kötelező inszemeket.
Ahhoz képest, hogy azt gondoltuk, a december izgulásmentes lesz, most hirtelen 2-en is vagytok, akikre gondolhatunk. Ez olyan jó, mert így megint közelebb pislákol a reményKépKép
Kérek szépen mézeskalács receptetKép

Kata!
Nekem egy hősök vagytok ezzel az önszurizással, én azt a néhányat mindig beadattam, mondjuk nekünk popsiba ment.

Szerintem toljuk el a kreatív talcsit, hogy minél többen lehessünk!!!! Ráadásul Réka textil kosaracskája nagyon felkeltette az érdeklődésemet.
Alapanyagom nekem is van sok: üvegfestékek, sablonok, minden ami dekopázs (ragasztó, repesztőlakk, festékek szalvéta hegyek), fapác stb.
Ma este is készítettem egy írtó jó téli tájképet. Az ablakra szántam, de most úgy döntöttem, hogy nézek valami üveg tányért, és arra megpróbálom ráragasztani adventi tálnak.

Wish!
Csillog a lakás???? Nekem is itthon lesz jövő héten Paptibi, és óriási nagytakarítást csap, mielőtt elindulunk romantikázniKépKép Mert ő egy jó pasiKépKépKépKép
lkt

Szia Csajszik!
Nagyon köszi a bíztatást, meg a buksimit! Erre szükségem volt! Kép Most nem foglalkozom a témával, mert megígértem a nagymamámnak, hogy lennt hagyom a garázsban ma estére a problémáimat. Holnapután meg úgyis megyek gurunénihez és hagyni kell neki is valamit... Kép

Vanda!
Egyértelműen az Üllői útira szavazok. Kicsit rablók (ami az árakat illeti), de minden kapható. Viszont hétköznap napközben ajánlom, mert egyébként iszonyatosan sokan vannak.
Ott vettem a filcet is, borsos 590 Ft-ért. Rablásnak tartom, de azért ez így egyszerűbb (mert lehetne sima filcet keményíteni is. Lehet, hogy egyszer kipróbálom..), de szívesen adok, mert nekem 6 db van.
Egyébként mindig ezt csinálom, betárazok mindenből, aztán már alig fér. Nem is tudom, mit csinálok, ha mégsem nálunk lesz a műhely, lehet, hogy bérelnem kell egy teherautót... Kép Kép
Ha fotómasinát szeretnél és Pesten jársz, nehogy már a Photo Hall-ba menj! Mindenképpen az Extreme Digital-t ajánlom, több helyen is van, de szívesen el is kísérlek, meg neten előre ki lehet nézni. Ha elmondod a részleteket, szívesen segítek kiválasztani is.

Inari!
Engem is nagyon érdekelne a recept, főleg, hogy holnapra terveztük a szomszédasszonyommal, hogy legyártunk egy nagy adagot. Én az elsőt (életemben) múlt héten csináltam, gyönyörű lett, viszont elég kemény, bár azóta puhult már.

Szani!
Köszönöm kérdésed. Szóval két néptáncos szövetséget viszünk ketten a főnökömmel, az egyik magyarországi hagyományőrző néptáncegyütteseket tömörít (nekik szervezünk rendezvényeket, feltéve, hogy kapunk pénzt a pályázatokon), a másik pedig egy nemzetközi fesztiválszervezet magyarországi ága. Én vezetem az irodát, a gazdasági ügyeket és amennyire csak lehet, belefolyok a szakmai munkába is. Egyébként 5 éves korom óta néptáncolok, innen a szakmai elhivatottság.
A játszóház pedig egy álom, ami még nagyon csak az álom szintjén tart, de nem lehetetlen, hogy megvalósul... Kép
És Te mivel foglalkoztál, amikor még nem Andris volt életed középponjában?

Lavy!
Nagyon-nagyon helyesek a lánykáid. Nekem Réka tetszik, hiszen a druszám Kép És az a balerinás ruci! Kép

Katácska!
Dehogy aludtam el! Tök jó, hogy ennyit írtál. Minden érdekel, bár remélem, mi a szurikig nem jutunk el!

Wish!
Tündér vagy, köszönöm! Kép

Timi!
Tényleg egy jó pasi! Feltéve, hogy létezik Kép Kép
Én szívesen kipróbálnám végre a dekoupage-t. Abban ti segíthetnétek nekem.

Wish!
Hogy állunk a dátumokkal? Bocs, hogy ennyit dolgoztatunk.. Kép
Vendég

Lavy!
Nagyon édesek a lányok, nagyon szépen fejlődnek.

Én nem jártam Dévainál jó ideje, úgyhogy nem láttam az új képeket.

Kata!
Csak az elején fog csípni, aztán megszokod. Teljesen természetes reakció, esetleg azt próbálhatod meg, hogy miután beadtad a szurit, masszírozod egy kicsit a helyét, akkor jobban felszívodik, s talán nem csíp annyira.

Réka!
Sajnos a gondok bennünk vannak, de vígasztaljon, hogy ti is kezdtek, s nem lesz időd foglalkozni velük. Gurunéni is boztosan segít, meg jön a karácsony, úgyhogy fel a fejjel Kép

Eszter
Kép
roxal

DudduKép
Remélem mire Pécsre kell utazgatnod lesz netünk otthon is és meg tudunk beszélni egy randit. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, de majd meglátjuk hogy alakulnak addig a dolgok.
Lehet, hogy Te is nagy pocakkal ingázol majd!!!

VandaKép
Apósnak alapból nincs baja a fiúnevekkel, de biztos másra gondolt. Pl, hogy az Õ nevét kapják (Gyula), vagy valami hagyományosabbat, mint mondjuk a "Géza".

InariKép
Az a helyzet, hogy a fiúk most már elég nagyok, nem kapirgálnak, hanem jó erősen rúgnak. Néha még apát is meglepik egy-egy jól irányzott rúgással.
Tegnap egész nap alig pihentek, egyfolytában ment a matatás odabent.
Nem kellemetlen érzés, de nagyon fura. Majd megtudjátok Ti is!!! Remélem minél hamarabb!!!

LavyKép
Nagyon aranyosak a csajok. Szinte elvesznek a hordozóban, de a ruha már most nagyon menő!
Na, majd csodababának mi is összehozunk egyet Kép!

KatácskaKép
Drukkok mennek a szurikhoz!
Stella

Kép
stella9

Levy,

Gyönyörűek a lányok, ti már kreatívkodtatok két kis tündért az idei karácsonyfa aláKép.
Hú lányok, mi is kislányt szeretnénk elsőre. De a legtutibb az lenne, ha követhetnénk Enigma példáját: egy fiú-egy lány. Bár igaziból persze tök mindegy, csak már jönének.Kép

Wish,

Mi mind a ketten Pesten dolgozunk, de nem nagyon bírtuk a várost így leköltöztünk vidékre. Egy csendes kis faluban lakunk, 10 km-re a Velencei tótól (Kajászó, csak névről nem tudja ált. senki, hogy hol van). Már két éve lakunk itt. Az ingázás kicsit fárasztó, de autópályán be lehet érni Pestig 20 perc alatt. Az itteni emberek, a levegő, a CSEND és a táj pedig mindenért kárpótol. Ja, és hát itt tudtunk olyan olcsó helyen telket venni, ahol felépíthettük álmaink házát. Csak a két üres gyerekszobában sivalkodnának már a kis "büdösök".Kép Egyszóval imádjuk.Meg hát itt lehetnek kutyánk és cicáink.
Az idei takarítás azt hiszem a férjemre marad. Legalábbis nagyon bízom benn, hogy nem fogok idegbetegen ablakot mosni a 20.-ai egycsíkos teszt után.

Timi,
megértem, hogy így gondolkodsz az inszemről. Õszintén bevallom, hogy én se nagyon hiszek benne, hogy sikerülhet így, de hát csodák mindig vannak. (Csak azt nem értem miért mindig mással és nem velemKép)Anyagilag tényleg nagyon megterhelő, de mi már úgy vagyunk vele, hogy DI-nál csináljuk végig az utolsó kettőt is. Legalább az első lombikra jól kiismer. Kép
Ja, és Keksz kutyát üdvözli Vanta a 3 hónapos komondor, aki úgy néz ki, mint egy kis jegesmedve.Kép

Vanda,
ilyenkor nem szokott kenetet venni, ha egyébként nincs panaszod és 1 éven belül volt.

Stella, én már egy nehézsúlyú bokszmeccsnek is örülnékKép

Inari

KépKép
inari

"Mézeskalács"
(Finn gyömbéres-mézes keksz:Pipparkakku, vagy magyarosan papirkakukkKép)

egy adaghoz írom a hozzávalókat, de én ált. 2-3-at sütök egyszerre, elfogyKép

1 dl méz,
8 dkg cukor,
12,5 dkg vaj v. margarin
1 csapott teásk. (cstk) őrölt fahéj
1 cstk. őrölt gyömbér
1 cstk. őrölt szegfűszeg
1 tk. reszelt narancshéj (friss)
1 tojás
1-1 mokkáskanál só és szódabikarbona
25 dkg lisz (kb)

1. este:
A mézet, a cukrot , a vajat, és a fűszereket mind fözzétek fel egy lábasban, majd tegyétek ki, hogy klehüljön szobahőmérsékletűre. Keverjétek bele egy fakanállal a szodabb-só-liszt keveréket (ha kicsit híg, a méz fajtájától függ, tehettek bele egy kicsit több lisztet.. Ezt éjszakára rakjátok be a hűtőbe.
(nagy előnye, hogy nem kell mancsikolni a ragadós tésztát)

2. nap
A hideg tésztát 0,5 cm vastagra nyújtod (jó, mert nem tapad!) és kiszaggatjátok. 10-12 perc alatt meleg (180 C fok körül) középbarnára sütitek.Nem baj, ha a 10-12 percnél még puhának tűnik, vegyétek ki, pár perc alatt normális mézes állagú lesz. De ne süssétek túl, mert akkor ez is kemény lesz.

Aki a fára akarja, az díszítheti porcukor-tojásfehérje keverékével, de enni finomabb nélküle. Ja és rögtön puha és omlós és még 3 hát múlva is jó a reggeli kakaóhoz, ha marad addig belöle.

Jó sütögetést mindenkinek, remélem izleni fogKép

Inari

KépKép
inari

Stella!
Jó lenne igen, ha pocakkal kellene megoldanom a randit!! Kép Meglátjuk...
Roxal!
Köszi Kép
Inari!
Juj, de jókor küldted a receptet, épp most akartam elkezdeni. Szerinted, ha most összedobom a tésztát, délután már süthetem?
Nagyon köszi!
réka
Vendég

Duddu,

Igen, megpróbálhatod, de szereintem egy-két órára szaggatás előtt, akkor rakd be a fagyasztóba, hogy jól lehüljön, de ne hagyd megfagyni. Igazából szerintem a fűszerek miatt kell állnia egy estét, hogy jól összeérjen az íze. De biztos gyorsítva is fincsi lesz.

KépKép
inari

Holnap reggel nem jön valaki közületek a Dévaiba?

KépKép
inari

Inari, én jövök! Reggel 8-9 között kell mennem uh-ra! Igyekszünk odaérni, mert nem szeretnék megint délben végezni. Te is jössz, ezek szerint? Tök izgi, hogy ismerlek meg? (az én személyleírásom: pici, szöszi, oldalán magas, kopasz férjjel)

Kép
szkatácska

Kata,
én is 8-9 között megyek, úgyhogy 10-11-ig van időnk dumcsizni, ha van kedved. Szőkésbarna rövid-félhosszú haj, csíkos kötött pulcsi. (Remélem holnapig nem ötlök ki mást, mondjuk lila hajat és fekete csipke felsőtKép

KépKép
inari

Lavy!
Nagyon édesek a csajszik, különösen a rózsaszín szerkós husi-pofis képen!!! Kép

Inari!
Olyan jókat írtál Kajászóról, hogy ha holnap odaköltözhetnék, egy percig sem haboznék, mennék. Hú, de irigyellek Titeket! KépKép
Tudnál mutatni a kutyuról képet? (jegesmedve mániás vagyok...Kép)
Köszi a receptet! Papírkakukk Kép.

Tényleg Csajok, akkor most hogy is, mikor is lesz a kreatívkodás?
hajnesz

Inari, akkor találkozunk!

Kép
szkatácska

Szerintem a kreatívkodás úgy áll, hogy a most péntek vagy a jövő kedd között kellene választani, nem?
Most pénteken Gigihez lehetne menni (ha még áll az ajánlat), jövő héten pedig hozzánk. Kép
És akkor jövő héten kétszer találkoznánk.... Kép szupi!
Vendég

Kata,
hát persze. Ezek után még ha akarnánk sem tudnánk elkerülni egymástKép Hacsak nem végig csukott szemmel ülünk a váróbanKép

Hajni,

Jó lenne, ha tényleg kiköltöznétek. Mióta itt lakunk három barárunk is vett telket a faluban, mivel a nálunk látogatáskor úgy megtetszett nekik.Kép
Holnap tudok kutyajegesmedve képet produkálni, mivel a kártyaolvasót benthagytam a munkahelyemen, de igérem nem feledkezek meg róla. Büszke vagyok a "kis" szarosra. Most három hónaposan akkora, mint egy csau vagy egy kifejlett középschnautzer.. Ja és jó kakukkolást!

KépKép
inari

Sziasztok lányok!

Jo régen nem jártam felétek vagyis bevallom csak nem irtam hanem a hátérben csöndben olvasgatlak és követem az eseményeket.Szerettelek volna jo hirrel meglepni benneteket de sajnos nem tudlak nem sikerült a fagyibabás beültetés,pedig nagyon pozitivak voltunk végik.3 babát kaptunk vissza de ugy gondolták nem maradnak velünk.Nagyon megviselt ez az ujabb sikertelenség de jol kiböktem magam párom vigasztal hogy nem adjuk fel és legközelebb sikerül,nagyon sokat segit pedig neki is nagyon nehéz,őt is nagyon megviselte.Sirni nem sokszor láttam a nyolc év alatt de most igen,mikor kiderült hogy negativ a teszt.Ma voltunk a Dévainál hát ö sem volt feldobva nagyon aranyos volt probált vigasztalni mert látta hogy nagyon ki vagyunk.Igazábol a keserüség mellett egy jo nagy adag dühöt is érzek.Eddig hittem Istenben de most már megkérdöjelezem a létezését mert ha létezne nem hagyná hogy ennyit szenvedjünk senkinek mert itt ezen a topikon mi mind annyit küzdünk,és mindent megteszünk nagyon megérdemelnénk mindannyian és nagyon jo helyük lenne ezeknek a babáknak és mégis várat magára a siker,más meg megszüli és eldobja magátol vagy megöli.Na kérdem én hol itt az igaszság.Bocsánat hogy ilyen sokáig nem irtam és most igy kiborultam nektek és össze-vissza beszélek.

Üdv az ujaknak és nagyon szurkolok nektek.

Kata mi ismerjük már egymást egy másik topikrol örülök hogy végre sikerült elkezdeni a programot és már szurod magad.Ügyes vagy ne aggodj menni fog a szurizás.

Lavy nagyon édesek a lányok.Gratulálok!

Lányok nagyon tetszik ez a kézmüves tali én is elmennék ha nem bánnátok igaz a péntek nem jo mert dolgozom délután de a kedd délután jo lenne ha jol figyeltem ez a két idöpont van versenyben.És van a munkahalyem mellett egy ilyen hobbibolt,ha kell valami tudok venni.

Kép
póci

SziasztokKép

PóciKép
Sajnálom, hogy nem sikerültKép Már nyolc éve küzdötök? Nekünk az ötödik évben sikerült de már az is sok volt. Én nem vagyok vallásos de telejesen megértem amit írsz. Én is ilyeneket gondoltam. Meglátod sikerülni fog!! Szívesen látunk kézműveskedni. Az időpont kérdéses.
Még fenn áll az ajánlatom de úgy látom, hogy sokaknak jobb a kedd. Én alkalmazkodom hozzátok.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Inari!
Köszi a receptet,ki fogom próbálni!Kép

Nekem a kedd jó lenne kézműveskedni.De az a helyzet,hogy bele habarodtam abba az ablak díszbe.Tudjátok ami fém keretes és sütőben kell sütni.Nos elmentem ide a hobby boltba,előadtam mit szeretnék.Háát,úgy néztek rám mint aki a Holdról jött.KépSzóval nem tudtam venni.KépValaki tud nekem szerezni?

Póci!
Megértelek és sajnálom,hogy nem sikerült!KépGyere Te is kézműveskedni és jól kibeszéljük magunkat.Kép

Mindenkinek puszó!Domikámmal az éjjel nem aludtunk csak sírt,sírt.Jön két foga vagy nem tom mi baja.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Óh banyek, most úgy tűnik, hoppon maradok kreatívkodásilag. Nekem sajna a keddek nem megoldhatók. De majd valamit kiagyalok. Max telefonkonferenciásan bekapcsolódok! Kép Vettem egy új készlet festékhernyónak valót! Kép

Inari!
Dejó dejó, várom a képet! Nagyon édi lehet!!!
Most jól megjegyeztem magamnak Kajászót, megkukkoltam a Google Earth-ön is Kép, ha jönnek a gyerkőcök, tuti esélyes költöző hely lesz! Kép
Egy csomószor átmegyünk Martonvásáron, Baracskán, de soha nem láttam egy táblát sem, ami ráutalna. Tök jó a neve, olyan, mitha egy 2 éves próbálkozna a karácsony szóval. Kép

Dia!
Nem tudták, miről beszélsz? Jól felkészült csapat lehet. Kép Szegény, azért remélem, nem volt túl kínos. Kép Nem tudom garantálni, hogy lesz időm rá, de ha arra járok, benézek az üllői útiba és szólok, ha van.
Jobbulást-puszi Dominak! Kép

Póci!
Jó hallani Felőled is. Sajnálom, hogy nem tudtál jó hírekkel jönni, szörnyű érzés, sírjátok csak ki Magatokat. Mikor engem utolérnek ezek a keserű érzések és dühösen kérdőre vonom azt a bizonyos legfelsőbb tudatot, mindig két választ kapok. Egyrészt azt, hogy a természet mindig egyensúlyra törekszik, ahol van jó, ott van rossz is és én valamiért pont megint a rövidebbet húztam. Hát kösz, mondom, és akkor jön a második válasz, hogy éppen ezért soha nem szabad feladni, mert el fog jönni az az idő is, mikor nekem lesz végre jó. Tudom, nyolc év rengeteg idő, ha babára kell várni, nem is tudok igazán okosat mondani, nekem eddig ez valahogy mindig segített, hogy átvészeljem azokat a fájdalmas hónapokat.
hajnesz

Hajnesz!
Hol van pontosan az a bolt?Mert ez az ominózus bolt is az Üllői úton van.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Póci!
Dilemmád nagyon ismerős, én már ebbe az Isten dologba bele sem merek gondolniKépAmikor elkezdek kikászálódni ebből az iszonyat gödörből, mindig ara szoktam gondolni, hogy tényleg annyi terhet rak a sors ránk, amennyit elbírunk, és lásd tényleg bírjuk. K.va nehéz de igen, bírjuk.
Főleg azóta merek így gondolkodni, mióta a legkedvesebb barátaink 13 hónaposan elvesztették 1 hét alatt a tünemény kisfiukat, és felálltak belőle (ezt a történetet már többedszere írom, de higyjétek el, nekünk is óriási pofon volt,és azóta mintha kicsit más irányt vett volna az életünk).
Arra szoktam még gondolni, hogy gyerekkoromban nekem teljesen elképzelhetetlen volt, hogy egy férfi és egy nő tudnak egymással szeretetben élni, mindig csak titkon reméltem, hogy létezik béke anya és apa között. Most hogy egy nagyon szép kapcsolatban élek, néha szoktam tudatosítani magamban, hogy igenis ezt tessék nagyon megbesülni, és ne természetesnek kezelni. Mi van azokkal a barátnőimmel, akiknek még párjuk sincs, nemhogy babáról álmodjanak? Mi legalább vagyunk egymásnak, és igenis együtt sikerülni fog, mert sikerülnie kell!!!KépKép
Persze mondhatod erre Póci, hogy köszi,ez nem jó vigasz, mert Neked baba kell. Értem, értem!!!(Nekem isKépKépKép)csak segíteni szeretnék!!!
Feltétlenül gyere Te is kreatívkodni!!!!!

Miért is nem próbáljuk meg a jövő hétfőt?? Akik nem nyilatkoztak róla Wish csudatáblájában, mint ahogy én sem, azok hogy állnak a kérdéssel?? Nekem jó lehet a hétfő is!!!!

Voltam megint fogorvosnál bibibú!!!!Kép Sokkal jobban szeretem LKT-t, mert egy ekkora hősKépKép Ugye gyerekek Ti is így látjátok?! Még 3-4-szer kell mennem, jövő kedden már Paptibivel megyek, mert nem dolgozik végreKép
Tök vicces volt, én voltamaz utolsó direkt ugye, a barátnőm ismét elkisért, és amíg hatott a szuri, addig Bailyst korgyolgattunk doki bácsi irányításával. Én még ekkora piakészletet senkinél nem láttam, mint ennél a fogdokinál, mindenki ezt visz neki hálából. Legalább 40 üveg pia csücsült ott, szerencsére még maradt jó sok Bailys isKépKép
lkt

Jaaa! Én csak egyet ismerek, Üllői út 18. A Kálvin tér és Ferenc körút közöttit. Kép
hajnesz

Hali lányokKép

Még élek...Kép (de most is megy az üvöltés, mondhatni a helyzet változatlanKép)
Annyit írtatok, csak átfutottam, bocs ha nem reagálok mindenre. A gépem is szar, leesett a földre. Szanaszét a lakás.

HajnikámKép Mikor olvastam amit írtál, mondtam is Zuxxnak, kész a gyereknek köldöksérve van. Nekem ilyeneket írni? Nem ismerszKép?
ZsófiKép Aranyos vagy, nagyon. Köszi. Zuxxot még aznap este elküldtem az ügyeletes patikába. Megcsöveztük a manót. Hát olyan hatást azóta sem értünk el vele mint ti (mondjuk ennek a fele műbalhé szerintem), szóval nem tudom. Már 3x próbáltuk, de van, hogy üvölt utána is, pedig jön ki mindenKép Nem értem én ezt...
DiámKép Kérdezted a büfit. Az van, szerintem nem ez a baj. Tényleg nem tudom. Tegnap elaludt (sőt mi több, egyszerre aludtak el!!!) de most megint üvölt. Nem tudom mitől függ.
GigiKép Te a szuriknál fél vagy egy kúpot (és milyet?) adtál? És preventíve, vagy tényleg volt láz? Lassan jön az első oltás, remélem nem lesz gond velük...
StellámKép Írom neked a listát, ha megvagyok (kicsit döcögős) küldöm. Gratula a két kis pasihoz! Nevek: Botond tutiraKép
KataKép Örülök, hogy kezdtekKép Képet adtunk, voltunk 23-án, szóval lehet, hogy ők voltak. Mlég frissek vagyunk, nem került elénk senkiKép
RoxalkaKép Kitartás!!!!
TimikémKép Köszönöm a dícséretet a babáim nevében!
LavyKép Nem haragszom, a hormonok. Édesek a kisbabáid!
InariKép Szia nálunk! Gyönyörű karácsonyi ajándékot kívánok nektek!!!

Jó lenne a kreatívkodás, de sokat gondolkodtam, de necces megoldanom. Talán ha egyszer majd a Wishéknél leszKép és akkor csak felszaladok etetniKép Persze Zuxx itthon kell, hogy legyen!

Rólunk. A Zsombi sírásától eltekintve jól vagyunk. Voltunk ortopédián, kapott mindkét baba terpeszpelust kis csípő fejletlenség miatt, most viseljük 6 hétig. Elvittem őket a Dévény Annához, kis gyógytornát javasolt mindkettőnek, ma itt is volt egy csajszi, egy órát kezelte őket. Jófej a csaj, jót dumáltunk, kompetensnek tűnik és megdicsért, hogy felkerestem őket, mert a legjobb időben vagyunk, még ha bármi van, korrigálható. De nagy baj nincs, csak apró feszességek.
Voltunk a Dévainál, már mondtam. Nem vártunk sokat. Cuki volt, csináltunk képet is veleKép 3 hónap múlva kell mennem megint.
Hát most ennyi.
Puszi nektek.
enigma

Dia! Kép
Érdekes, hogy nem tudták miről beszélsz a kreatívhobby-ba, mert a honlapukon is megtaláltam, üvegvarázs egységcsomag néven fut. Biztos nem volt kedve foglalkozni vele az eladónéninek. Kép

Réka! Kép
Viszont a keményedő filcet nem találtam, mi annak a gyári neve? Hogy kérjem majd?
Köszi a fényképező ügyében való segítségnyújtást, megnéztem neten, és tényleg olcsóbb, és választék is van. Azért kicsit konyítok a gépekhez, meg apa is egy kicsit. Kép

Lavy! Kép
A kiscsajszik gyönyörűek, nem is lehet nagyon fokozni, elég rájuk nézni. Meg én a lányokkal elfogultabb vagyok (bocsi fiús anyukák), mert nálunk a családban csak fiú van, de az sok, és hát lány is kellene már. De majd...

Póci! Kép
Együttérzek veled, de remélem nem haragszol ezért, én sosem szeretném ugyanezt átélni. Nyolc év!!, azt még kimondani is sok.
Én azzal vígasztalom magam mindig, hogy Isten csak azt bántja akit szeret. Mert akit nem szeret azzal nem foglalkozik. Én ilyen dolgokkal nyugtatgatom magam baj esetén, bár nem vagyok egetrengető hívő. De remélem nemsokára megunja életem irányítgatását, és megfelejtkezik rólam, és akkor azt csinálok amit akarok. Kép
Timihez csatlakozva nekem is volt egy szomorú esetem a nyáron, az egyik ismerősömék bementek a kórházba szülni már, egy tök normális terhesség után, de egy kis orvosi baki miatt a baba meghalt még odabent. Nem vették észre, hogy rátekeredett a nyakára a köldökzsinór.
Ilyenkor viszont azt gondolom, hogy kurva szerencsés vagyok, mert még ezzel csak-csak megbírkózunk, de egy ilyen dologgal nem tudom mit kezdenék.
Na de ennyit a szomorkodásról, bízzunk az elkövetkező sikerben, és előre!

Inari, Kata! Kép Kellemes csacsogást, jól beszéljétek ki magatokat. Pénteken is mentek?
vanda978

SziasztokKép

EnigmaKép
Én egész kúpot adtam, úgy emlékszem, hogy öt kiló felett lehet adni egészet. És hát Olikám elég hamar elérte, mert volt olyan hét, hogy fél kilót hízottKép De kérdezd meg a dokit, mert lehet, hogy rosszúl emlékszem. Én egyből nyomtam neki, nem vártam meg, hogy belázasodjon.

Ez az idő tiszta gáz!!!!!!! Miért nem a hó esik?? Egész éjszaka ömlött az eső, ráadásúl éjszaka magánszámot adott elő a fiatal úr. Úgyhogy velem aludt. Már megint taknyosKép Nem akarja valaki elvinni??Kép

Puszi

KépKép
gigi28

PóciKép
Sajnálom, hogy nem sikerült, de nem szabad feladni.
A benned felmerülő kérdések teljesen természetesek, de próbálj meg felállni és picit pozitív lenni. Tudom, hogy nem könnyű. 8 év rengeteg, de reméljük nem lesz eredménytelen a küzdelem!
Gyere többször és öntsd ki a lelked, nekem ez mindig sokat segített!!!

EnigmaKépKép
Köszi a listát. nem baj, ha össze-vissza írkálsz, mindenképpen nagy segítség lesz.
Olyan rossz lehet, hogy sír a babád és nem tudod hogyan is segíthetnél rajta!!
Az én középső unokaöcsém is nagyon sírós volt, főleg kaja után. Kiderült, hogy pici gond van az epéjével, de "hamar" kinőtte.
Remélem nálatok is valami hamr kinőhetó nyavalyáról van sz és nem tart sokáig. Persze addig is megszakad az ember szíve érte, amikor sír!
Felhőtlen és üvöltésmentes napokat kívánok és most a Piciknek küldök pocaksimit, jó?
Stella

Kép
stella9

StellusKép
Az a helyzet, hogy nem sír ám mindig. Tegnap előtt minden gond nélkül elaludt. Ma éjszaka fél egyig nyomta, azóta alszik. 7-kor cicit nyomtam a szájábaKép, utána simán visszaaludt. Fogalmam sincs. Szerintem nem fáj semmije. Remélem. Átadom neki a simit, remélem segítKép
GigiKép Köszi. Velünk való alvás már nem egyszer volt itt is. Ezek a fiúk márcsak ilyenek. Bezzeg a Panci. Lerakom, kis küzdés és alszik ezerrel.
PóciKép Úgy sajnálom, tudom mit érzel, de hinned kell, hogy sikerül!!! Muszáj!
Pussz
enigma

Sziasztok lányok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat,tudtam hogy nektek bátran elmondhatom amit érzek mert megértitek.Olvasva titeket már is jobban érzem magam,és bizom a következö sikeres lesz.Februárban mehetünk ujra és az nincs is olyan messze.

Enigma
A sogornöm kisfia(keresztfiam) volt ilyen siros féléves kora után nötte ki,ö adta neki ezt az infacolt és azt mondja az használt.Egyépként nagyon tündériek a babák.

Lányok nekem a jövöhéten a kedd,csütörtök,szombat délután jo kézmüveskedni ilyenkor délelöttös vagyok és délután tudnék menni a többi napokon délutános vagyok igy sajnos nem jok.

Dia
Én megtudom nézni nálunk neked azt a valamit csak ha nem tudok menni nemtudom hogy jut el hozzád.

Lkt,Vanda nagyon sajnálom a barátaitokat én nem is tudom hogy mit csinálnék hogy hogy lehet azt tul élni,nagyon,nagyon nehezen.

Na most mennem kell mert kezdem a melot délután,este még benézek.
Kellemes napot mindenkinek!

Kép
póci

Sziasztok!
Hajni!
Én nem abban a boltban voltam ahol te.Ez az Üllői úton a Kispesti részen van.Kép

Vanda!
Szerinted neten is lehet rendelni a bolttól?Leírnád a honlap címüket?Kiderült,hogy nem egy boltról beszélünk Hajnival.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Póci!
Nagyon sajnálom, itt majdnem mindenki tudja, mit érzel (a többiek remélem soha nem tudják meg Kép) Én is sokat gondolkodom, hogy miért van ez velünk, de Timivel értek egyet, van egy csodás párkapcsolatunk, próbáljuk meg az élet jobbik oldalát nézni, s hiszem, hogy mindenkinek az ajtaján bekopogtat majd a baba. Egyet nem szabad feladni, a hitet.

Enigma!
Remélem, Zsombi hamarosan jobban lesz, s nem fog sírni. A többivel meg ne törődj, így is csodálatos, ahogy megbírkózol a két törpével. A lakást meg egye meg a fene.

Dia!
Dominak is jobbulást. Ej, minden lurkó sírós lett?

Gigi!
Könyvtár helyett is szivesen vállalnám Olit, szegény, neki sem lehet könnyű a náthával. Tarts ki, a fiúk tudod, mindig nehezebben viselik a betegséget.

Kata, Inari!
Sikerült összefutni?

Wish!
Jó lenne egy tábla, most hogy megint vannak események.

Hajni!
Mindig felvidítasz Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok lányok,

Hát megjöttem a nagy fehértől. Katával találkoztunk és jót beszélgettünk, vele minden rendben, de majd este megírja a részleteket.Pénteken folytatjuk.Kép

Kicsit belefáradtam ebbe az egészbe. Gondolom a magas FSH-m miatt megint össze vissza nőnek a tüszők. A jobb oldalon egy 13-as árválkodik. A balon 2 db 10-es és két nyolcas, meg pár apró ami úgysem fog már beérni. Szóval jó ha 4 megnő. Ráadásul elég érzékenyen reagálok a hormonokra, nem is tudom mi lesz, ha a lombiknál már olyan sok szuri kell. Biztos az idő, meg a frontok teszik de nekem most még a kaki is homokos. Elég pesszimistán látom a dolgokat. Kép

HajniKép Csatkalozom Roxálhoz, imádom a humorodat, úgyhogy kapsz két jegesmacitKépKép

KépKép
inari

Helló Jegesmaci barátom!!!

Innen látom, hogy én nagyon jó tudnék Veled játszaniKépKép Jól meghempergetnélek, hogy ne legyen már ilyan szép csillógó a bundádKép Tényleg, ezt hogy csinálod??? Én mindig csupa mocsok vagyok, úgyhogy a gazdi szinte minden nap lemos. Pfújj de utálom!!!! Úgy örülnék, ha mondanál valami tuti receptet, hgoy ezeket a mosdatásokat elkerüljemKépKép
Jól van, azért annak örülök, hogy nem csak engem kényeztetnek gazdiék azzal, hogy a lakásban lehetek. Téged nem szoktak emlegetni porszívózás közben, én nem tudom, miért, de amikor előkerül az a hangos masina, akkor mindig engem (és a felmenőimet) emlegeti gazdi olyan furcsa éllel...De végülis nincs mit tenni, ezek az emberek már csak ilyenek, összességében jó velük, mert simiznek meg fincsit főznek nekünk, nem igaz, kedves jegesmedve barátom???

Fogadd baráti nyalásomat!

Keksz
lkt

Köszi Inari! Kép
ÚÚÚÚÚÚ, gyönyörű, meg kell zabálni, imádom, kéééreeeem!!! KépKép

Szia Kekszi!!!
Ne búsulj, Gazdi előbb-utóbb megpuhul, csak kitartás!!! Kép
hajnesz

Inari!

Ezeken a képeken nagyon zabálnivaló. Nem is láttam még ilyen kutyulit. De jó lenne meggyúrni egy kicsit, igaz Hajni?

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Látom, Inari már beharangozott, tényleg jó hírekkel jövök! Nagyon örülünk, ugyanis szépen beindultak a tüszőcskéim. Ahogy elkezdett vizsgálni, máris sorolta a méreteket, én én leragadtam ott, hogy szép egyforma számokat mondott, így már nem számoltam meg, összesen hány tüszőcske lehet. De visszagondolva összesen úgy 9-10-et tippelek. És szép egyformák, zöme 6-7 mm, néhány 5-ös is van. Úgyhogy boldogok vagyunk, izgultam hogy az emelkedett FSH-m miatt nem indulnak el. De elindultak!
Sőt, Dévai is nagyon elégedett volt, pedig hát úgy tudom, csak ritkán bizakodó. Úgyhogy ez külön feldobott. Ja, és nagyon vidám kedvében volt, ugye én még nem annyira ismerem, nem láttam még ezt az oldalát.

Inari, nagyon örülök, hogy találkoztunk! Remélem, nem fárasztottunk le, hogy apával kettőnkből dőlt a szó! Mi ilyen beszédes család vagyunk!
Sajnálom, hogy a te eredményeid nem olyan fényesek. Mondanám, hogy inszemhez tudtommal négy sejtecske elég, de te ezt már biztos jobban tudod nálam.

Ja, néha a köldökömben, ma meg éppen az oldalamban érzek ilyen húzó érzést. Nem fáj, inkább furcsa. Dévai azt mondta, ilyen köldök témáról még nem hallott, a húzás pedig lehet attól, hogy esetleg vannak bélösszenövéseim, és ahogy most nő a petefészek, rendezgeti őket.Hát, nem tudom, van-e ilyenem, de mindenesetre uh-n nem látott semmi vészeset.

Inari, akkor pénteken ugyanitt!!! Ugyanekkor!

Póci, sajnálom hogy ilyen hírekkel kellett újra összefutnunk. De örülök hogy hallok rólad újra!

Enigma, megnéztük Inarival a fotót, mostmár tuti, hogy a te gyerkőceid! Ketten láttunk!

Én ha jól leszek, minden rendben, akkor el tudok menni találkára, pénteken vagy a jövő héten, csak majd címeket kérek, vagy legalább szűkebb hely- és időmeghatározást.

Puszi
Katácska

Kép
szkatácska

Enigma!
Kép
Ígérem, más hasonló szörnyűséges élményben nem foglak részesíteni!!! Annyira kikívánkozott belőlem a hasonlóság miatt. Mérlegeltem, és úgy döntöttem, inkább tudj róla, mint ne.
Szerecc még? Kép

Inari!
De hát a 4 egészen ideális szám nem? Így olvasva nem tűnik annyira reménytelennek a helyzeted. Vagy nem értek hozzá?
hajnesz

Kép
Kép

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: