A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Megtaláltam azt a programot, amit Indi említett, már csak meg kell tanulnom használni 8)

Fibi,
a sírással nem is lenne gond, de ezt a bébiőrt elsősorban nem az alvási apnoe miatt szokták ajánlani?

Évi
vica94

Fibi: :lol: apró örömök :D Bébiőrünk nekünk sincs...

Indi: hajrá Margit sziget! De sztem várjunk amíg kicsit enyül( :?: ) az idő, ilyen melegben nagyon nem jó tömegközlekedni senkinek :(

Vica: szívesen segítek amiben tudok, főleg a rajzolós progik érdekelnek. A paint a windows beépített pogramja, a kellékek között találod meg, de én pl (XP-m van) úgy csinálom, hogy az adott képre jobbklikk és ott a szerkesztés pont ezt hozza ki, ha van fent mást szerkesztőprogram, akkor azt is felajánlja.

Tényleg Kisün, mint legfrissebben tájékozott, a tabló kint van még a falon???

Pussz: Pocak
pocakpacni

Vica: van még a google-nak egy ingyenes nagyon jó programja és irtó egyszerű, Picasa a neve :lol:

pocakpacni

Ja és ACD See is nagyon jó!!!

Meg még egy csomó másik :lol: :P

pocakpacni

Vica, az a légzésfigyelő :) nekünk olyan is volt, párszor tévesen beriasztott, aztán túladtam rajta :D

a bébiőr meg olyan, mint egy kis adóvevő, ez is 10-20e ft között van, és akkor jó, ha pl nagy a lakás, mondjuk 2 szintes, vagy kint vagy messze a kertben (sörsátorban) és hallani akarod, hogy felébred-e a kőc :)

és sztem ha ilyesmiket nem veszel előre, akkor nem felelőtlen vagy, hanem csak nem vagy trendi :D persze előfordul, hogy egyik-másik elsőre fölöslegesnek tűnő holmira később vagy időszakosan még szükség lehet, ráész akkor beszerezni.

Deni, éjszaka :( ez rémes. Isti szobájába mi is beraktunk egy ventillátort, annyira állt a levegő. azóta kicsit jobban alszik :)

Pocak, szuperek a képek! Lányod kész nő :D és a kispasik annyira édesek és huncutok :D

Gabi, Dorka :D:D:D:D:D

ma már tényleg jobb napom volt, csak végig zúztam, rohantam és stresszeltem, nem jutott idő fülesezni :shock: :D

Barbi, Isti be szokta akasztani a lábait rendszeresen, de sose szorul be. ma este is pl az apja benézett hozzá, és nekilátott a kilógó lábait visszatuszkolni, mondtam neki, inkább ne, mert még felébred :D szóval no para :D

Kisün, milyen szép kisember! zokni :D :D :D

Jucus, fogak :? és most minden ok? Soma kérdezte azt, hogy született az első ember, aki a többit szülte? :lol: milyen okosan, logikusan gondolkodik! eszem megáll :)

Johi, mikor indultok? és nagyon jó nyaralást Nektek :D

jó szakállt mindenkinek

votiv 8)
votiv

Pocak,
most jól felírtam a nevét, és majd lementem magamnak.
Ma már nincs erőm ezzel foglalkozni. Majd holnap, amikor a kánikula miatt úgysem mozdulok ki, lesz időm csemegézni, tanulgatni.
Köszi a tippet. :lol:

Évi
vica94

Votív,
köszönöm szépen, hogy felvilágosítottál, kétféle ilyen kütyü létezik.
Mindig tanul az ember :D

Jó éjszakát mindenkinek,

Évi
vica94

Deni, Votiv, nagyon klassz kepeket csinaltatok! vegre ma meg is tudtam nezni oket :D

Fibi, tabor??? ha van sor, akkor biztos jo lesz :lol:

na megyek, mert varnak a barackok a fazekban :mrgreen:
recca

Jó reggelt!

Mindenkit szeretnék megnyugtatni,hogy a dunában pancsolás az enyhe túlzás. :D
Egy kis öbölbe szoktunk menni,ahol nagyon tiszta a víz,de bokáig ér.Arra jó,hogy a kicsik pacsáljanak benne és hordják a vízet a homokvárakhoz.
Na meg itt kényelmesen fellehet mászi a vízi járgányokra :lol:
Mától lesz igazi lubickolás a medencében :lol:
De nem tünök el teljesen,mert ott is van net :wink:

Kisün:
engem is érdekelne a kórházi tabló :!:
Marci annyira babás,főleg az alkaron lógó pózban :lol:
Dorka is imádta ezt.

Pocak:
édes a "siserehadad"! :lol:

petergabi

1kézzel (lábbal még nem megy, de már dolgozunk rajta) :D

Jelentem, TABLÓ kint van! :)

Dicséreteket Marci köszöni :)

Barbi,
egész jól birja, szerencsére tud aludni.

v
kisün

Sziasztok Drágáim!

Már régesrégen jártam erre, de azért remélem, még emlékeztek rám! :lol: Visszanéztem egy oldalt, Pocak kőcei még mindig csodásak, Marcihoz pedig nem találok szavakat, gyönyörűséges kisember!

Vincsenzó most épp a szemetest pakolja ki ezerrel, egyébként gyorsan mászik, mindenhol feláll és nagyon boldog ettől, sokat beszélget és nagyon aranyos kiskrampó. Most épp lent nyaralunk a nagyszülők pecójában Bián, tegnap átjött egy ismerős pár megnézni őt, a csajszi rögtön lehajolt vele játszani, erre ő egy fél óra múlva már szerelmetes puszikat osztogatott. Igazán kedves gyerek - nem azért mondom, mert az én fiam ... :lol:

A nyár is telik szépen, jövő pénteken elmegyünk Horvátországba, már nagyon várom a találkozást a tengerrel, amit lassan két éve láttam utoljára - akkor hoztuk össze Cincét Krétán - és már nagyon nagyon hiányzik. Én imádom a tengert!!!!!

Minden babók - kint és bent is- szépen növekedjen, élvezzétek a nyarat, és vigyázzatok magatokra nagyon!

cuppancs,
fic
ficánka

Votiv!

Képzeld,az én okos nagyfiam kérdezte ezt. :shock:
Nem tudtam,hogy a darwini verzióba bonyolódjak vagy a katolikusba. 8) Ezért elküldtem az apjához :lol: aki darwin mellett voksolt ahogy hallottam :wink:
20170114224602

Recca,
lesz sör, naná, mert viszünk sokat, meg mini hütöt is veszünk mellé :D

Zuzi,
megnéztük éjjel a davinci kodot, nekünk nagyon tetszett, szeretjük az összes szinészt benne (Tom Hanks, Audrey Tautou, Jean Reno, stb.:) És izgi is volt sztem, mert én nem olvastam elötte a regényt. Ugyhogy köszi mégegyszer :)

KépKép
fibi

nem is tudtam, hogy ez a bébiör nem occso... használtan is 8-10 rugo...

KépKép
fibi

Fibi :) Szívesen kölcsönadnám, de nekünk nincs bébiőrünk, ezt a szerepet én töltöm be nálunk :mrgreen: Hú, holnap már utaztok is! Jó sörözést Nektek!!

Barbi :) Bálintnak is néha kilógott kicsit a lába az ágyából, de ebből nem hiszem, hogy probléma lenne. Fejvédőtök van, ugye? Mert sztem az jól jön a kiságyban.
Nálunk is esett pár csepp eső, de csak a páratartalom nőtt tőle... :|

Vica :) Dehogy vagy felelőtlen!! Persze az üzletekben mindent el akarnak adni a kismamáknak, és azt sugallják, nem vagy jó szülő, ha nem gondoskodsz a gyermeked megfelelő biztonságáról, ezért vedd meg 20ezerért a légzésfigyelőt és egyéb szupercsodákat, de azért érdemes előtte átgondolni, hogy mire lesz valóban szükségetek. :wink: Pl. mi sokáig egy ágyban aludtunk a picivel, így semmi értelme nem lett volna légzésfigyelőnek. Bébiőrt meg egy normál méretű lakásba nem feltétlenül szükséges venni, hiszen rögtön meghallod, ha felébred a pici.

Rec :) Csak nem lekvárt főzöl??? Te aztán háziasszony vagy a javából! Nem hagyod magad még 35 fokban sem eltántorítani a tűzhely mellől! :D

Juc :) Tényleg okos fiad van, ha már ilyeneken törpöl! Feladja nektek a leckét :lol:

Fic :) Vincsenzó már nagyon ügyes!! :D Jó nyaralást Nektek!!
denizsa

Deni,
köszi :) azért nemcsak sörözni megyünk :wink:
igen, már lassan kezdünk pakolni, annyi cuccunk lesz, hogy kérdéses hogy a kombi autoba is elfér e majd... :roll: csomo aproságot is vinni kell, mert ott szinte semmi nem lesz.
Reccanak meg van esze, hogy éjszaka áll a tüzhely mellé :lol:
én most sütöttem cukkinit, a lehült lakás jol felmelegedett megint :shock:

KépKép
fibi

Deni, en es a jo haziasszony...hahaha :twisted: de a lekvar-fozes jo poen. viszont ha arra varok, h huvosebb legyen, max palinkat fozhetnek a barackbol :lol: ja es hat ejjel azert nincs 35fok :mrgreen:

Fibi, szoval mi ez a tabor? v mar volt errol szo, mi? :oops:
recca

rájöttem a Pampers-csapda rejtélyére: csak a 70-es jumbó pakkokban vannak a tré minőségű "light" pelenkák!!. úgyhogy most vettem két 50-eset, abban meg a többiben még a régi minőség van.

óvakodjatok a Jumbo kiszereléstől!

votiv 8)
votiv

Fibi, nézzél esetleg helyette hypermarketekben olyan walkie-talkiet, amelyiknél nem kell lenyomni gombot, hogy halld, mi megy "odaát"

itt is dögmeleg van, ez a legmelegebb szoba :x

Jucus, :D hűha, ha Soma ilyen léptékben halad, akkor már készülhettek lassan a szexuális felvilágosításra is :roll: :lol: :lol:

puszi mindenkinek, menekülök...

votiv 8)
votiv

Votiv,
köszi hogy szolsz, még jo hogy 50-est vettem :) nyáron átálltunk a pampersre, mert annak nincs gumi a derekán, és kevésbé izzad be Bálint a pelus alatt. a pöttyök multkor ott kezdödtek...

Recca,
igen, irtam egyszer, hogy ez egy gitármánia tábor lesz :D és férjem minden évben megy ide (szakmájához tartozik, hogy ott nyomuljon :lol: ), és idén el akart vinni minket is, hogy megismerjük mi is, hol és mivel tölti ilyenkor az idejét, meg állitolag mások is elviszik a kiscsaládot, szal reméljük, nem unatkozunk majd :wink:

KépKép
fibi

Fibi :) Szóval tele lesz a kocsi? Ismerős :lol: Párod optimalizálhatja a helyet... És kizárt, hogy unatkoznátok! Pláne Bálint mellett! Majd megpancsiztatjátok a növényeket és kiosztja a többi tennivalót is :lol:

Rec :) Jó poén?? :roll:

Képzeljétek, Bálint már kapaszkodás nélkül fel tud állni és akár fél percig is álldogál. És Tádé nagy kedvenc nálunk, nemcsak együtt alszik B-vel, hanem még puszit is kap tőle (hallod, Zanza :wink: ):
Kép
denizsa

Votiv,Deni!

Igen,ilyenekkel bombáz ez a kölök minket :lol:
ÉS amikor az ember elolvassa az okosságokat a könyvekben,hogy mit és hogyan kell a gyereknek elmondani azt hiszi,hogy ez semmiség lesz.De amikor tök váratlan helyzetben kapsz egy ilyen kérdést...hát

ÉS ma végre kaptam fürdőrucit a Decathlonban magamra és a meglepetés a fizetéskor ért mert le volt akciózva pedig nem is azok között volt.ÉS így csak 2490Ft-ot fizettem.Igy még jobban feljavult a szememben a cucc 8)
20170114224602

Az összes köc szuper aranyos!

Jó nyaralást annak aki megy és gondoljatok ránk, itthon maradottakra is egy picit! Remélem mi is eljutunk idén a tengerhez :roll:

No menek, tömök a jányba egy kis meggyet :)

Rylie
rylie

Juc, el tudom képzelni, hogy nem egyszerű, főleg ha jól akarsz neki válaszolni, nem valami mesét beadni :D és mondd, mit szólt Soma a darwini magyarázathoz?
az jutott eszembe, hogy Platon foglalkozott a "mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás?" problémával, amit most Soma is pedzeget :D zseniális!

és egy nem darwini magyarázat (egy graffiti): Éva lett utoljára teremtve, mert csak így lehetett elérni, hogy ne szóljon bele a teremtésbe...

hosszú idő óta ma volt egy új szavunk: "gyeje" :D

votiv 8)
votiv

sziasztok!!!!
megjöttünk, mindenkinek puszi!!!
Johi már elment????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!

Bővebben?!
20170114224602

Deni,
Bálintod nagyon ügyes már és aranyos a képen:)

Votiv,
az nálunk a "deje" :lol: nekünk meg a mai uj szavunk a "sziszá". na, találjátok ki, mi az :D

KépKép
fibi

Juc,
lesz majd bővebben is, de dedek kicsit érzékenyek a hosszú út után... :twisted:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi, csak nem "makka"? :lol:
recca

Recca,
neeeeem :D a makka az a "cica" :lol:

KépKép
fibi

Sziasztok!

Ismeri valamelyikőtök dr. Faludit? A barátnőm fog nála szülni, és még kicsit bizonytalan. Szimpatikus neki a doki, de semmit nem tud róla. Jól jönne némi info.

Előre is köszi

Niki
lukacsniki

Pocak! Köszönöm! :D Ha lesz időm és lesz kép a nevem alatt akkor légy magadra büszke :lol:

Indi! Köszönöm a felajánlást, de szeretek újat tanulni, s makacs is vagyok. :D

Den! Fejvédő?!?! Ez új szó a világomban. :?
Gratula az áldigáláshoz! :lol:

Fibi! Angi – ahogy megszoktuk tőle – nem panaszkodik. :P Csak hajnalonként szoktam magunk közé venni, hogy rábírjam még egy kis extra szunyira. :D Ez több kevesebb sikerrel bevált. :lol:
Sziszá mondjuk kigyó? :?:
Nagyon jó táborozást kívánok!!! :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok,

Fic,
tengerimádatodat teljes mértékben meg tudom érteni. Mi - én :D - már most azon gondolkodom, hogy jövő szeptemberben kis emberrel együtt irány Horvátország, olyan jól éreztük ott magunkat :)
De eddig aggódtam, hogy lehet-e majd egy 13 hónapos törpével ilyen hosszú útra indulni? De látom, hogy esetedben is hasonló a helyzet.
Ha visszajöttök, írsz majd, hogy viselte és milyen volt?
És melyik részre mentek?
Ha addig nem jelentkeznél, akkor jó nyaralást kívánok Nektek!

Fibi,
bár még tart a nap, annak érdekében, nehogy elfelejtsem:
Nektek is jó szórakozást kívánok a gitármánia táborban!
És fogalmam sincs, hogy mi lehet a jelentése a szónak, megosztod velünk, vagy hagysz még találgatni minket? :):):):)

Recca,
látom tegnap éjszaka vártak még a barackok. Sikerült a művelet? Szívesen megyek és segítek, én már kimostam a konyhát a barackból :D

Votív,
graffiti :D

Évi
vica94

Barbi,
kigyooo? olyanokat nem mutogatok a fiamnak, még képen sem :lol: :lol: :lol: És köszi, remélem, jo lesz :D

Vica,
na jo, szabad a gazda: "sziszá" = szivoszál :D :D :D
és Neked is köszi :)

na, menek pakolni :P

KépKép
fibi

Fibi! ne engedj vicnek!!! :lol: még találgassunk! 8)
sziszá... hmmmm... szilvát ide azonnal?
ciccegj már?
silly száj?

gödibarbi

áá, bocsi, késö, mert tényleg mennem kell csomagolni :)

silly? :lol: angolul még nem beszélek neki :wink: csak ha unja az öltözést, akkor jön az Old Mc Donalds had a farm, ijjá-ijjá-ooo kezdetü nota. és akkor ö is rázendit, hogy ijjá-ijjá :lol: :lol:

KépKép
fibi

Barbi,
bocsi, elrontottam a játékot :( Legközelebb ígérem eldugulok :roll:
Már én is itt üdültem rajta, hogy mi lehet....

Fibi,
ez eszembe nem jutott volna, valami egyszerűbbre gondoltam..
Én balga, hiszen Bálintod sem egyszerű :P természetesen a pozitív oldalára gondoltam, nem semmi kis krapek.

Évi
vica94

Fibi,
ezt a dalt leírod majd nekem, nem ismerem és tetszik már így az első sora is :) A dallamát sejtem :D
Úgy érzem tényleg meg kell ismerkednem itt mindenkivel, kiváltképp cowboy legénnyel :wink:

Évi
vica94

Vica,
semmi baj, amugyis megmondtam volna :D
hát, B sokmindent probál utánunk mondani, mondjuk tényleg leginkább az egyszerübb/rövidebb szavakat. ezen én is meglepödtem, mert pl a micimackot sokkal többször hallotta, és nem probálja utánozni :)

KépKép
fibi

Vica,
persze, majd el is éneklem Neked, ha vállalod :lol:
Akkor esetleg ha lesz Margitszigetes tali (amit Indi és Pocak kezdeményezett), akkor csatlakozzunk mi is, elviszem cowboyomat is :D az jo Neked helyileg? :)

KépKép
fibi

Fibi,
Jó a Margitsziget, majd megkérem páromat vigyen be, úgyis a Bem térre megy, ha dolgozik, onnan már csak egy vili megálló - vagy egy kis séta, ha vili nincs :mrgreen:.
És miért is ne vállalnám, hogy elénekeld :lol:

Sokat gondolkodom itt minden gyerkőcön, hogy milyen tüneményesek. Hogy csináljátok? ÚÚÚgy szeretném, ha én pocaklakóm is legalább olyen tündér lenne, mint itt a babók.

Évi
vica94

[quote="fibi"] írta:fibiá, bocsi, késö, mert tényleg mennem kell csomagolni :)

silly? :lol: angolul még nem beszélek neki :wink: csak ha unja az öltözést, akkor jön az Old Mc Donalds had a farm, ijjá-ijjá-ooo kezdetü nota. és akkor ö is rázendit, hogy ijjá-ijjá :lol: :lol:

még? mikortól fogsz?
egyébként mi volt? lemaradtam :oops:

Vica! ne hülyéskedj! csak vicceltem :lol:

gödibarbi

Barbi,
az elözö (998.) oldalon van a megfejtés :)
még nemtom, mikortol fogok angolul beszélni neki (ill. tanitani). sztem egyenlöre elég néhány dal meg mondoka, késöbb talán mesét is olvasok/mondok neki.

Vica,
Te babád is tündér lesz, ez tuti! a mai gyerekek mind olyanok :D
Okés, Margitsziget remélem összejön jövö hét után :)

KépKép
fibi

Sziasztok!
Csak elköszönni jöttem, holnap irány a Balcsi! Lóg a nyelvem, eddig csomagoltam, plusz mára hagytuk a fürdőruhavásárlást, és most már megértem Jucust..... A lényeg, hogy sikerült venni, és a dolgok nagy része már a kocsiban. Vigyázzatok magatokra és a kis anyaszomorítókra :wink: , remélem, egy hét múlva is itt lesztek :lol:

Puszi Mindenkinek!
zuzmo1

Zuzi, nagyon klassz nyaralást Nektek! húúú de jó lesz, hogy ebben a melegben ázhattok a Balcsiban :D

Fibi, sziszá :D

votiv 8)
votiv

Zsanci, velkám hóm! mesélj :D képeket is kérünk szépen :D

Niki, a barátnőd jó kezekben lesz! én Faludinál szültem, és nagyon rendben volt. elég nehéz szülésem volt, ő végig nagyon megnyugtatóan viselkedett, alapos volt, figyelmes, minden beavatkozás előtt elmondta, mi lesz, ez miért kell, óvatosan vizsgált.. vajúdhattam szinte bármilyen testhelyzetben, még úgy is, hogy rajtam volt az infúzió meg az nst. kérésemre a gátmetszés elkerülése érdekében is mindent megtett, csak az utolsó pill-ban vágott egy icipicit, mikor már repedtem volna, de még ekkor is megkérdezte, hogy vághat-e (persze igent mondtam).
és pénzről köztünk soha nem esett szó, soha nem mondott tarifát, nem is éreztem, hogy ezért csinálná (persze azért adtam amennyit gondoltam)
bármilyen konkrét kérdésre is szívesen válaszolok még, malatzka kukac hotmail.com

mindenkinek szép és kevésbé meleg napot :D

votiv 8)
votiv

Szép jó reggelt mindenkinek, aki még nem ment nyaralni :)

Még nem tudtam visszaolv, de pótlom mindjárt ( ha Füli engedi..)

Jelentem, megvettük az autós ülést, concord trimax lett belőle. És köszönöm mégegyszer, az ehhez kapott infókat :)

Fülöpöm elkezdett valami elképesztő sebességgel racingolni 4kézláb és mindent ellop, mindent lepakol, amit csak ér. Lehet, hogy tényleg kismacska, mert "miákolva" kerget négykézláb labdát és elzabrált, üres sörösdobozt, valamint imádja, ha az orra elé lógatom a láncos cumiját ő meg, pont mint egy kismacsek, igyekszik elkapni hatalmas vigyorok közepette :shock: Felfedezte, a tükröt is, alig lehet elvonszolni előle :mrgreen: tiszta csaj... :mrgreen:
És persze, hogy nem a játék-játékai a kedvencek, hanem a sörösdoboz, az összepréselt ásványvizes flakon, a bébiételes kupak gyűjtemény, az apja HVG-je stb....

Ilyen cserfes most:

Kép

Kép

Na megyek és viszaolvasok... :)
macskanyu

Kicsi MAcs képeket még!Ez a csajszi gyönyörű,de az ördög azért kikönyököl a szemén :lol: Lesz vele gond! :P
20170114224602

Zuz,
jó utat, az idő szép lesz, igazi balatoni nyár!!! :)

Fibi,
sziszá :D Nektek is jó utat!!!

Macs,
kismacs tüneményes, tükör nálunk is nagy sláger volt... és ez még csak a pakolás kezdete :D Gondolom, a hvg-t rongyosra olvassa, nem? :mrgreen:

vera
kisün

Gabi,

ruhás-fürdős Dorkád nagyon falat :) Duna sztem is rulez, de sajna már nagyon koszos :(

Votiv,
bárha növeszthetnél bőr-hegyeket :) ha én ilyen közlekedési retardáltallak találkozom, azzal nyugtatom magam, hogy biztosan a körmükben nőtt az agyuk, manikűrözni meg ugye muszáj...
ne is foglalkozzatok az ilyen moszatokkal, lemenni a szintjükre nem érdemes,(más nyelven meg nem értenek), magunkat idegesíteni még kevésbé.
És tényleg vannak normális sofőrök is, csak ők kevésbé tűnnek fel, mert ez lenne a normális.
Filozófus-graffiti :lol:

Zuzi,
most, hogy sztár lettél, még tegezhetlek? :lol:

Kisün,
Marci baba :D nagyon összegyűri az arcát valamért.. de még így is csoda aranyos :)

Vica,
nagyon helyes a kis pocaklakód :) és már nincs is sok hátra.. :wink:

Denizsa,
tök jó ez a kép Bálintról és Tádéról. :)

Jucus,
és végül miyen lett a fürdőrucid? Kíváncsi vagyok nagyon, mert
mondtad, hogy nem egyszerű menet...
És jól látod, hogy az angyalka-szárnyak mellett, ot vanna az ördög-szarvak is :mrgreen: már most is nagy színésznő, csak akkor bömböl, ha felborult, amikor
látja, hogy figyeljük. Egyébként meg sem mukkan.. Hasrafordul és már tappancsol is tovább :mrgreen:

Kisün,
alaposan kiolvassa, minden lapját :mrgreen:
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: