A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Igen, Devisz katonas (en ugy is hivom, hogy kapitany... :lol: ).

No most a szorakozasba ment at piri...pottyozget, de megsincs meg... :shock: :evil: No mindegy, ha megjon, hivom Deviszt, hatha beleferunk meg...:)

Kagylo, Hajraaaaa!

Kata, m isi Hurgadhan voltunk, a Makadi holtelben, szuper volt!

Szelkisasszony, most serdan mar punkcio? Jujj, de izgi!!!!!
Vendég

Szia Szélkisasszony!

Köszi a gyors választ.Mi nálunk a baj?
Két éve operáltak endometriózissal, bal petevezető el lett távolítva, de a másik sem átjárható.
Sajnos a másik intézetben eléggé futószalagszrűen mennek a dolgok,ezért próbálom váltani. Egy ideje olvaslak titeket, és elhatároztam magam......

Szia Bari!
Neked is köszi a tájékoztatást és a bíztatást is. Szép nagy a pocid. gratula!!!!!!!!
era33
Biatorbágy

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Lapteto :arrow: Terhesedoknek es nekem hogy terhesedhessek... :D
Vendég

Krtty, elvileg mikor jár le a 90 nap? Pár napot el szokott nézni ;)

Era, köszi! Na itt futószalag az nincs...vagyis nyilván van,mert egymás után megyünk be stimu alatt, de mellette törődnek velünk. Ja, amit még tudnod kell. Dévisz mellett van Paragi doki a beállítástól. Ő már egy éve Dévisz mellett tanul. Ő is jó fej ;)

bari6

Jutnak eszembe újabb és újabb kérdések.
Nekem a négy beültiből kétszer megtapadt, de aztán mégsem........
Azt mondták nem tudni miért.......Ebből az egyik eszkimó beülti volt.
Gondolom a klinikán is van fagyasztás. A fagyisat itt is lehet önköltségesen?Mennyi a fagyasztás? És a beültetés?

más:
Visszaolvasgattam, olvastam erről a szondázásról. Erről tudnátok még írni? (a másikban ilyen nem volt)
Era
era33
Biatorbágy

Bari: megy a repesztés, de 10-kor! :shock: Most egy kicsit elbizonytalanodtam, mert D mintha 12-t mondott volna, de Ági 22-t írt a lapra. Megkérdeztem Szélúrfit és állítja, hogy 22-t mondott. Hát én már nagyon nem tudom. Lehet, hogy szerdán csak én leszek egyedül szóval talán nem futunk ki az időből. Akkor tolom tovább a husit, pedig milyen büszke voltam magamra!

Era: szerintem jól döntöttél! Én soha nem éreztem, hogy nem tudják ki vagyok, hol tartok! A szondás vizsgálat nem kellemes. Kimérik a méhedben a legjobb helyet a babáknak. De hamar meg van és csak a kistesónál kell megint megmérnie. De arra készülj fel, hogy ezt a menstruáció elején végzik. Nekem legalább is ez elég kellemetlen volt. :oops:
De kérdezz nyugodtan, ha valami még eszedbe jut. Ja, a vérvételek a Podmaniczky utcában vannak, oda kell elmenni a stimu alatt kétszer. A reggeli UH-ra érdemes majd minél korábban oda menned, mert amikor sokan vannak, akkor megy a sorban állás már 6-kor. Ma mi voltunk így a másodikak, és nincsenek is sokan.

Kretty: köszi a laptető szeletet. :lol: :lol: Naná, hogy terhesedsz te is!!!!! :lol:
szélkisasszony

Örömmel látom, hogy itt vagytok Kispajtások!

Én pedig csatolok egy táblit.... 1314612088.5195.htm
mivel elég régen írtam az utolsót, ezért az anyukák és a kismamák szóljanak ha elszámoltam valamit a gyerkőcök korával kapcsolatban!

Era! Jó helyen vagy hidd el! a FŐNÖK jó fej, de tényleg kapitány. De ez persze a mi érdekünk! illik betartani amit kér, mond, parancsol!
Szorítok Nektek is, hogy mielőbb egy-két babócát a karotokban tarthassatok!
Végre egy újabb függő-társ! :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Szélkisasszony mikorra kell menned szerdán? Lehet, hogy amiatt van a 22-kori szuri...

kriszto

kriszto82

Szondázás: van akinek fáj van akinek nem. A lényeg a vizsgáló ágyra fekszel, oldalt kapaszkodsz, majd egy hosszú izével megkeresi D az a méhed legmélyebb pontját, ahová majd a bébikéket fogja neked beültetni a transzferkor. Lényeg: nem szabad mozogni, mert átszúrhatja a méhed falát. De ez csak az ijesztgetés, ő olyan ügyi hogy erre nem is kell gondolni...

Az pontosan mit jelent, hogy megtapadtak? Voltak pozitív tesztjeid?
Nálunk az a helyzet sajna és 4 lombik után mi is baba nélkül "3-szor elindult valamivel" állunk... :cry:

kriszto

kriszto82

Köszi a bátorítást lányok!
Jó hogy megtaláltalak Titeket.
Era
era33
Biatorbágy

Kretty! Nem is köszöntem neked! Pusszantlak! Lassan kezdődik a suli... vagy ne is emlegessem??? én is láttam a képeket, és irigykedtem ezerrel...

Mi a hétvégén a Balatonnál voltunk, bobozás, kalandpark, csúszdapark, Balaton, fagyikehely és hasonló kellemes dolgok társaságában. De azért a hiány, nagyon ott van a szívünkben még mindig, vagyis egyre jobban.... nem hittem volna, hogy ennyire el tud az emberen uralkodni...

Kagyló! Majd gyere légysziiiiiii!

kriszto

kriszto82

Bari, szept 13-nal hamarabb nem lehet a beulti...Ma este elintezem a mell UH-t (hiaba, penzert egybol kapok idopontot... :evil: )

A vercsoportot meg aug 11-en levettek, es meg nem kaptam leletet..most probalom elerni a hazidokkert, hogy kuldje mar...Hat elegge kicentiztuk ezt az indulast, de ha holnap jon meg, jovoheten szurik, es meg ha hetfon (12-en lesz a punkcio) akkor meg is lehet a transzfer 14-en... :roll: :roll: :roll: Drukkoljatok! :D

Era, itt jo helyen vagy! :wink:
Vendég

Kriszto, ne is mond, suli-stimu-munka.... :shock: Sajnos ezt az erzest az ido sem gyogyitja. Csakis a baba a kezedben! Amugy tesztet csinaltal mar? :roll:

Majd rakok fel ide is par kepet.
Vendég

Kriszto: D 1/2 9-et mondott. Ha 36 óra múlva hat a szuri, akkor a 10 órai punkció jó, nem? :shock:
szélkisasszony

persze hogy jó, ne izgulj! rendben lesznek a tüszőcskék!
De jó, te is terhesedhetsz hamarosan! Készülj!!! :D :D

kriszto

kriszto82

Szélkisasszony, most az uccsó lombiknál én is korábban kaptam a szurit ;) Minden OK lesz!!!

Kretty, most akkor hívtad Déviszt? vagy most piri meggondolta magát? Ha igen, az csak jól jöhet,mert úgyis igazi pirinél kell telózni ;)

Krisztokám, jó mozgalmas hétvége van mögöttetek :lol:

Era, nekem nagyon fájt a szondázás, de itt volt olyan aki meg sem érezte. Amúgy a fájdalom is "csak" egy pillanat, de ahogy Kriszto is írta ott van az a kapaszkodó, az nagyon jól tud jönni ;)
Van fagyasztás Dévsznél is és nem kell fizetni érte az első lejárati időig. Mi most érdeklődtünk utána, ha lejárt a dátum és még maradnának a fagyibabák, akkor 14ezer/év
A nem TB-s beülti áráról nem tudok nyilatkozni, de ott segítenek ;)
Te milyen progi segítséget kaptál beülti után?

Merre van mindenki???

bari6

kriszto
Én mennék, :) ha addig nem jön közbe meló :shock: viszem az unokát. Helyszín,időpont??? Kell vinni valamit?
katapetra
Hajrá konyhafelújítás,már nem soká kész lesz,és hátradőlhetsz :)
bari
Szép a pocikád,nagyon csini vagy.
Újak,üdv itt köztünk,mihamarabbi babásodást :)
Szép délutánt és estét mindenkinek.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok

Ma meg volt az inszem,okoska apucival! :roll: :shock:
Majd 21.-én kell tesztelnem...
Jól kisírtam magam mielőtt indultam,de úgy vettem észre apánk nem vett észre semmit sem.Végig olyan aranyos volt,a kis doki is cukker volt! :wink:
Így vissza tudtam fogni a sírást ami éppen kerülgetet,és csak itthon meg útközben jött ki belőlem... :cry:
A buszon ült mellettem egy néni,és napszeműveg alatt ki jött belőlem
:cry: A nénike meg azt mondja nekem:Jaj,drágaságom nem szabad sírni,annyi férfi van még.Majd lesz egy olyan aki....képzeljétek el itt elkapott a nevetés :lol: :lol:
Mivel nem mondhattam el neki miért is vagyok magamat alatt,ezért böszen bologattam,ő meg a hátamat simogatta.... :oops: :shock: :( :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló,
de jó, szorítok!! :D
Aranyos lehetett a néni, én is biztos elnevettem volna magam a végén...vagy még jobban bőgtem volna.. :roll:

Era,
én is köszöntelek itt és sok sikert kívánok!!

Kretty,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat, én is megkuksiztam a képeket, csudaszép helyen jártatok... :D :D

Szélkisasszony,
de jó, de jó!! :D :D nagyon szurkolok, a seregszemle eredményéhez is 8)

Bari,
nagyon szép a pocid, folyamatosan várunk majd új képeket!!

Feltöltöttem a nyaralásos képeket a netre, és elküldöm priviben a linket, ha jól emlékszem Bari, Katapetra és Szélkisasszony kérte - de javítsatok ki, ha mégsem :D Előre szólok, hogy nagyon sok lett, még nem nagyon volt időm kiszelektálni, és a java része cicás, kutyás és épületfénykép..... :lol: :lol:
leeda

Sziasztok!!!

Kihasználtuk az ovi előtti utolsó hétvégét, és mi is a Balcsit választottuk. :D

Köszönöm a segítségeteket, teljesen más ez a fórum, mint a Kaális fórum.
Örülök, hogy megtaláltalak Benneteket!!! :wink:

Holnap 12.30-ra megyünk a konzultációra!!!!

Majd jelentkezem!!!

Mindenkinek megy a drukk!!!! :) :)
primula35
Algyő

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hát persze, hogy találtak valamit a mell UH-n: fibroadenóma! :(
Kérdezem a dokit:
-Az meg mi?
Doki:
-Nyugodjon meg, jóindulatú, és csak 5 mm.
Én:
-akkor a lombikkezelést el kell halasztani?
Doki:
-dehogy is azt nem befolyásolja.
Én:
-Akkor ezt odaírná a leletre? Dévai doktor nagyon katonás, és kérni fogja.
Doki:
-hát azt én nem írhatom oda. Azt csak onkológus írhatja. (ez a legszebb, hogy egyik orvos a másikra hárítja a felelősséget. Ezért nagy kincs Dévisz, ,mert ő vállalja amit mond!!!)Én:
-akkor mit írhat oda?
Doki:
-azt, hogy fél én múlva kontroll és biopszia javasolt. És onkológiai szaktanácsadás.
Én:
-jó, és azt hol tudom elvégeztetni?
Doki:
-újpesti kórház.
Én:
-Máshol? mert oda nem megyek. Amikor hátul a koponyámat ütöttem be, az arcomról csináltak röntgent. :shock: :shock:
Doki:
-magánúton bármikor lehet biopsziát végezni. De lehet el sem találják majd elsőre, mivel ez olyan picike, alig 5 mm.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szóval itt tartunk, holnap hívom Déviszt, hogy ez van, majd meglátjuk mit mond. Most jó sok pénzért csinálltathatok biopsziát. Tudtok valami megbízható onkológust?

Kagyló, ne sírj, ha nem állsz pozitívan a dolgokhoz, azt a baba is megérzi!!!!

Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú voltam, de a franc kivan, hogy mindig taláálnak valamit!!!!
Vendég

képeket a fészen találtok, túl nagyok, hogy ide feltöltsem.

Ja, amit még írni akartam:

www.hellobaby.blog.hu

Egy Dévais lány írja, hihetetlen jó fej csajszi, együtt voltam vele punkción és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Olvassátok, ha van kedvetek, szerintem nagyon jó! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de ismét csak egy pár pillanatra tudok jönni.

Nagyon gratulálok mindenkinek, aki most kapta meg a babókáit, katonáit, és drukkolok a többieknek.

Kriszto kérdezted, hogy tudok-e menni hét végén. Sajnos úgy néz ki, hogy nem tudok ott lenni, bármennyire is szeretnélek megismerni titeket személyesen. Nem tudom, hogy mit ho még ez az év, de mostmár nagyon jó lenne ha véget érne. Eddig csak rossz történt velünk, és a sorozat folytatódik... Holnap vagy holnap után Apám elköltözik, és elhagyja Anyumat. Ott kell lennem mellette. Kiköltözöm hozzá Hűvösvölgybe. Szerintem a hét végét is ott fogom tölteni, mert nagyon össze van zuhanva. Csajok, mi jöhet még? Én ezt már nem bírom tovább! Elegem van az egész kib-szott életből...

Mné
mné

Óóóóó, én naiv, gondoltam este majd elolvasom amit írtatok, mert mostanában nem nagy itt a forgalom. Erre tessék! Alig győztem visszaolvasni. :lol:

Krisztókám: Sajnos nekünk sem jó a most hétvége. :cry: Majd legközelebb.

Katapetrám: Nem a hely a fontos, hanem hogy végre megint együtt lesztek. Mikor indultok?

Leedám: Én is kérek szépen képeket, ha szabad.

Krettykém: Velem is ezt játszotta piri közel 1 hétig. :cry:

Barikám: Valamelyik kedden megyek majd délután RTG-re. Majd akkor összehozzuk a találkát.

Kagylókám: Terhesedj!!!!! Ééééés, ne stresszelj!!!!!

Szélkiasszonykám: ANNYIRA DRUKKOLOK!!!!! Sokat fogok rád gondolni szerdán. HAJRÁÁÁÁÁ!!!!!

Mném: :cry: Ennyi rossz után már csak valami csodás jöhet. Nagyon sokat gondolok rád. Oxygénnel sok erőt kívánunk a megpróbáltatásokhoz.

Kisalagom? Merre jársz?

Emerencem? Te merre bújkálsz?

Era: Üdv közöttünk. Valóban jó helyen vagy, ahogyan a többiek is mondták.

Ma becézgetős napom van. :lol: Remélem senki nem orrol meg rám ezért, de most végre jó kedvem van, sok hét után először. Azt hiszem a hajszín váltás jót tett. :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Mné: :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom......ÖLELLEK!

Zafirka: igy van...mindegy már, hogy hol, csak együtt!!!! egyébbként péntek éjjel indulunk, már csak 4 kell aludni, megyek is gyorsan csucsukálni, hogy ez is elteljen! :lol: puszi

Leeda: itt is köszönöm!!!!Álom szépek!!!!!!

Kretty: akkor én nem tudom megnézni.....DE most ne ezzel foglalkozz!

rettenetesen sajnálom , hogy megint találtak valamit....... :( :( , az orvosok nagy átlagban továbbra is "jó fejek".....

Kagyló: annyira aranyos a történet, amit leirtál, valószinű, én is elnevettem volna magam.....NE sirj kérlek! Úgy megölelnélek, és elmondanám, hogy egy aranyos, jóravaló nő vagy, akinek igenis lesz babája!!!!!! nagyon drukkolok értetek!

Szélkisasszony: Punkció???? :lol: :lol: :lol: Ez szupi hir!!!!!!! Ne izgulj, majd mi izgulunk helyetted.....te most légy nyugodt, és happy :wink: :lol:

Szép álmokat, megyek, mert holnap ismét vidék...krumpliásás nagyinál :roll:
katapetra

Sziasztok!

Szurikáta: de rég jártál erre! A sok munka mi? :lol: Küdenél nekem tüsző "gyönyörjítő" varázslatot? Megköszönöm! :lol: :lol:

Kagyló: el tusom képzelni, hogy nem könnyű elfogadni a mostani helyzetet. De látod, a legképtelenebb helyzetben is tudsz nevetni! :) És gondolj arra, hogy amikor meglátod a pozitív tesztet, akkor minden kétség el fog illanni. És boldog leszel a babáddal! Olyan jó lenne valamivel jobb kedvre deríteni téged! Mesélnék viceket... de abban nem vagyok jó!

Primula: ez nagyon jó hír!!! Majd mindenképpen gyere és meséld le, mi volt!!! Drukkolok!

Kretty: :twisted: :twisted: :twisted: Ezt nem hiszem el! Remélem, D ettől még enged indulni. Sajnos (vagy szerencsére? :oops: ) onkológus ügyben nem tudok segíteni.

Mné: nagyon rátok jár a rúd idén. Sajnálom, igazán, mert ezt senki nem érdemli, nemhogy ti. De ezek után tényleg csak jobb jöhet! Kitartás!!!

Zafírkám: :lol: :lol: :lol: Már nagyon vártam, hogy egy ilyen bejegyzést olvassak tőled!!! Köszönöm a drukkokat. Nagyon rám fér, mert izgulok rendesen. Ráadásul ma nem is vagyok túl jól, gondolom a tüszőrepesztő cucc megtette a hatását és kajára még csak gondolni sem tudok. :twisted: Holnap majd amint tudok jövök, vagy legalább Szélúrfit megkérem, hogy írja meg mi volt.

Katapetra: azta, hogy eltelt az idő! :lol: :lol: :lol: És nagyon szép utat kívánok nektek!!! Jó szórakozást és kívánom nektek is, hogy ne ketten gyertek haza!!! Ölelés!!!!

Lányok: a túlstimu veszélye meddig áll fenn? Meddig kell tartanom ettől? Nem nyavalygok, csak nehezen mennek a husik és rettegek a túlstimutól! :oops: :cry:
szélkisasszony

Sziasztok!

Mné!
Jaj, nagyon sajnálom, hidd el jön még szebb idő is. Légy erős és anyudnak támasza, ölellek, pusza

Kretty! Gyere majd, ha beszéltél D-vel. Kíváncsi vagyok mit mond.
fibroadenóma pedig monnyon le, ahogy Barika mondaná. Figyu, biztosan kell már a biopszia? nem lehet, hogy fél év múlva a klinikum függvényében van csak rá szükség????? Egy fél mondatban mondom, hogy miért gondolom, én is voltam mell uhu-n a múltkor és pont megvolt a mensim, vagy indult valami, ekkor ugyebár kicsit más a mell "szerkezete", "állaga", nem tudom minek nevezzem, szóval volt valami pindurka csomóm, amit tapintottunk, de az uhu-n semmit sem látott a dokinő, szóval annyit mondott, hogy egy év, fél év múlva kontroll és a klinikum függvényében esetleg biopszia. De nem rögtön.
Hol voltál mell uhu-n? Gabában? Esetleg menj el a Vitalorgba is, ha gondolod, hiszen tudjuk egy orvos nem orvos... és lehet, hogy simán megúszod ezt a biopszia dolgot... ha nem is végleg, de egyelőre....
(huh, jó hosszú lettem bocsi :oops: )

Kagyló! subidubidúúúúúúú! Nézd most én küldöm neked:
Kép
Kép és tessék néha megsimizni a pocit, és pozitívan állni a dologhoz, mert megverlek! :lol: :lol: :lol: Fel a fejjel és bizakodni, hiszen hamarosan ott fognak kapaszkodni a lurkók!

Katapetra! Nagyon jó lesz nektek! És már csak 3 nap!

Leeda! Te jössz a talira????

Csajok! Mikor talizzunk? Hogy legyen? Esetleg tegyük át máskorra, mert lassan elfogyunk????

Nene ti jöttök?

Emerenc! Légyszi pincuri jelet adj magadról!!

Később jövök, pusszantás

kriszto

kriszto82

Sziasztok!
Bocsi,de munkahelyről nem tudok írni.

Kriszto: a 4 beültetésből kétszer mutatott ki a vérvétel hcg-t, az egyiknél hamar kiderült hogy sajnos csak elindult valami......, a másiknál pozitív tesztek(életem első kétcsíkosai),magasabb hcg mint előző alkalommal, aztán a tesztek halványulni kezdtek, a hcgm meg zuhant egy nagyot....(meg én is) :(

Bari: az első beültetés után crinone gélt kaptam,borzasztóan szenvedtem tőle, helyi reakciók:csípős,viszketős (a doki szerint ki kell bírni,aztán hüvelygyulladás a végén), a másodiknál kaptam agolutin injekciót,ezzel nem volt gond, ezt használtam a harmadiknál is, a negyediknél azt mondták hogy nem lehet mindig ugyanazt az injekciót használni ezért utrogestan hüvelykapszulát kaptam

Kretty: az újpesti kórházat semmi esetre sem ajánlom (újpesten éltem 24 évig...)
era33
Biatorbágy

Era,
Azt hiszem én még nem köszöntöttelek. Üdv köztünk.

Kriszto,
Igen, eddig úgy néz ki, hogy megyünk.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mné,
hát ez hihetetlen....nagyon sajnálom, ez tényleg felfoghatatlan, ennyi minden egy huzamban, egymás után.... :cry: :cry: nagyon sajnálom, kitartást és sok erőt kívánok! Bízom benne, hogy hamarosan már csak felfele vezet az út!!

Kretty,
kíváncsi vagyok, mit mond D.! De ha ő is úgy gondolja, inkább csináltasd meg a biopsziát, hogy gond nélkül indulhass majd...Anyukámnak sajnos már elég sok (kb. 5.) mellműtétje volt már, neki is mindig találtak/találnak valamit, aztán előbb-utóbb mindig műtét lett a vége. De jobb így, ő is nyugodtabb, hogy eltávolították neki a csomókat!

Szélkisasszony,
tudom, hogy nehéz, de most kell igazán csak belehúznod a húsevésbe, a punkció napján is egyél húsos szendvicseket, utána meg főleg sok húst, ill. fehérjeport. Én anno a punkció napján nem ettem húst, lett is folyadék utána a hasamban (korábban semmi nem volt). Szóval hajrá, orrot befog, húst letuszkol!!! :D :D

Zafír,
persze, küldöm Neked is! Előre jelzem, hogy nagyon sok...és sok mindenről több kép is van egyszerre, szóval kitartás :wink: és örülök, hogy jobb kedved van!! Milyen színre váltottál??

Kriszto,
még sajnos nem tudom megmondani, lehet hogy megyünk vidékre, párom nagyon - nagyon ritkán van itthon (most éppen itt van) és lehet hogy meglátogatjuk a szüleit. Szóval nem merem megígérni, de ha úgy alakul, akkor megyek :D :D

Szép napot Nektek!!!
leeda

Kretty,
Ez nem túl jó hír :cry:
Azért remélem, hogy mégsem túl komoly, és D. enged majd indulni, ha már pirivel végre megbeszélted a dolgokat, nehogy most meg ez jöjjön közbe.

Mné,
Hát nem semmi. Tényleg az ág is húz Titeket, de remélem, hogy most már vége lesz a rossz szériának, és végre jönnek a jó dolgok, mint pl. 1 vagy 2 baba :wink:

Bocsi, nem tudok mindenkinek írni, de drukkolok ezerrel Szélkisasszony, Kagyló és a többieknek is.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Leeda,
Pont rád gondoltam, hogy Téged kifelejtettelek, hogy én is szeretném megnézni a képeket :D

Aki még nyaralt, és vannak képek, amiket lehet nézegetni, attól örömmel fogadom, mert mi idén csak így képeken tudunk nyaralni, és hát bevallom nagyon hiányzik. Így legalább amikor akad pár percem, akkor nézegetem a képeket, és természetesen irigykedem, de legalább látok szép helyeket :shock:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mi is megyünk

KépKép
momelcsi

Leeda, én is könyörgök a nyaralási képekért. Szoptatás közben becsukom a szemem, és próbálom a tengerpartos élményeimet előhívni, mert mi már tavaly se nyaraltunk, mert már májustól stimu-vizsgálat stb. volt. És tényleg hiányzik egy kis kikapcsolódás, persze nem panaszkodásképp, de Sári éjjel felkel, nem akar visszaaludni, úgyhogy elég rotty vagyok mostanában.

Mné, nagyon sajnálom anyudat, sok erőt kívánok neki, és hogy mihamarabb új életet tudjon kezdeni. Mi van az öregedő férfiakkal, megbolondulnak? Bocs, ha megbántottam volna apudat.

KépKép
momelcsi

Délelőtt vagy délután? ( a délutánban az lenne a jó, hogy tudnék nektek sütni sütikéket! :D )

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Mne, oleles Nektek! Hatalmas erot es kitartast kivanok!!!

Szelkisasszony, holnapra DRUKK-hegyek!

Nos, beszeltem D-vel es azt mondta nincs semmi teendo, havonta onvizsgalat, ettol meg lehet indulni. No de a nyamvadt labor nem akarja kuldeni a virusszerologia eredmenyt, pedig mar tobb mint 2 hete levettek.... :evil: Piri most nincs, de a heten biztosaj jon. A hazidokker ma felhivja a labort, hogy mikor lesz meg az eredmeny. A tobbi lelet megvan...JAJJJJJJ csak orvoshoz ne menjen az ember!!!
:evil: :evil:

A talit illetoen nem bizti, hogy el tudok menni, ugyanis anyukam szulinapja lesz szombaton. De meg a csaladdal egyeztetek, hogy mikor lesz az unneples.
Vendég

Csajoooook, most nézem a táblit, akkor úgy fest, hogy Nenék, Melcsiék, Nyusziék, Barika, Szurika és én vagyunk a fixek mindössze...

Andiékról valaki, valamit? Nyaralnak?
Emerenc hiányzik, nagyon....
Ágiék?????
Almendra????
Era?????
Kisalag???
Kisgabyék?
Julcsiék????
Monilla????

Lehet, hogy tényleg máskor kellene talizni....

kriszto

kriszto82

Szia Kriszto!

Sajnos dolgozom most hétvégén, így nem tudok menni találkozóra, de írhanál pár sort erről is. Szoktatok így találkozgatni, helyzetmegbeszélés,stb?
Vagy inkább csak egy kis kikapcs. és lombiktéma tabu?
Hihetetlen hogy mennyire összetartó kis csapat vagytok.Eddig csak olvastam a fórumokat, de nem tapasztaltam ilyet. Vagy ha volt is összetartás, új csatlakozókat nem fogadtak ilyen szívesen mint Ti mindannyian itt engem.
Era
era33
Biatorbágy

Era!

Ez lenne az első, mármint kb egy-másfél éve alakulgat itt most a csapat, az előző csapat nagy része már a babócájával játszadozik otthon :D
Persze vagyunk páran, Kagyló, Emerenc és jómagam, akik sajna őskövületek vagyunk itt, de a remény hal meg utoljára... szokták mondani.... és egyszer tuti mi is hiszünk majd ebben a mondásban.. és a sok-sok reményt majd lebokszolja a boldogság, és mi is olyan boldogok leszünk, mint itt már oly sokan.

Egyébként van itt több leányzó Rencsi, CS.Andi, Julcsi, Monilla (náluk örökbefogadott gyerkőc van) akik már kistesóért küzdenek, újra...

A táblázatból elég jól képbe tudsz kerülni... csatolom is a mait... 1314696815.5201.htm

Valamint ismerkedő lista is van, amivel valakinek..jaaaaaaaaaj, Emerencnek is tartozom,(igyekszem mindjárt elküldeni...) szóval ha érdekel, akkor priviben küldd el a neved és beírlak téged is, és küldöm a listát.. aztán lehet jelölgetni iwiw-en, face-en...

Igazán jó kis csapat lett is mostanra és szépen sorban jönnek is a babócák, csak türelmesnek kell lenni... (na ezt ki mondja??? :lol: :lol: )

kriszto

kriszto82

Sziasztok :D

Köszönöm szépen a sok drukkot, babatapit, remélem a babák is érzik :wink:

Kagyló: örülök, hogy megvolt az inszem, remélem együtt terhesedünk :wink:

Szélkisasszony: holnapra sok sok drukk, biztos sok szép petike lesz :D

Erna : Üdv itt, sztem is jó helyre kerültél :wink:

Melcsi: nagyon aranyos vagy, gyerkők pedig tündériek :D

Persze Dóri baba is tüneményes és Bálint is (rendszeresen kukkolom őket a facén ) Hihetetlen hogy milyen gyorsan nőnek :wink:

Katapetra: irigy irigy irigy :D :D , olyan jó lesz nektek, mi sajnos 5 éve nem voltunk nyaralni :?

Mindjárt folyt köv...
ancsi80

Mné: nagyon sajnálom ami veletek történik, remélem azért minden szép lassan vagy gyorsan megoldódik, kitartást kívánok nektek :)

Kretty: örülök, hogy "megoldódott" azaz hogy nem kell biopszia és hogy Dévisz is megnyugtatott, hajrááá kezdés :D

Kriszto: hogy vagy ma? Mensi?Még mindig semmi? Tesztet nem csináltál?
Csutiról van valami hír?

Kissalag: fogyi hogy halad?

Leeda: de jó lehetet nektek, remélem kipihentétek magatokat :D
Talpmasszőrhöz jársz még? Én abba hagytam most, mert állítólag beülti után nem jó.

Zafír: örülök a jó kedvednek :D :D Végreee :D Milyen lett a hajad?
Én is nemrég váltottam, szőkésről- lillás/rózsaszínes vörösre, engem is feldobott :oops:

Emerenc: hiányzol...
ancsi80

Primula: drukk a mai konzihoz és persze a kezdéshez is :D

Barikám: hogy vagy? Nagyon nagyon szép a pocid :D és milyen gyorsan telik az idő, komolyan már mindjárt meglesznek a babák :D

Szurikáta: hogy vagy? Unokák? Lassan nekik is vége a pihenésnek :wink:

Rencsi: remélem élvezitek a pihenést :wink:

Andi??Poszi??Parane?? merre vagytok?

Remélem nem felejtettem ki senkit :oops:

Én pihengetek, ebből áll az egész napom, de most jól esik, ma este 9kor van állítólag a harapás :D :D Hát remélem :wink:

Pusziiii
ancsi80

Ancsika! Jól vagyok, köszi, bár kicsit furán érzem magam, mert szeretnék menni a talira, de lassan úgy néz ki én leszek az egyetlen aki baba nélkül megy... :? :? Bár gondoltam rá, hogy a kabala-tigrisemet elviszem... a gyerkőcök biztosan értékelnék....
De majd igyekszem fincsiket sütni és akkor én is viszek "valamit"....

Csutival beszéltem tegnap, vagyis sms-t váltottunk, jól van, kicsit fáj a feje, vizesedik csöppet a lába, és ilyen hasonló nyalánkságok, de nem panaszkodik... pénteken betölti a 32. hetet! ez már nagyon nagyon klassz, szerintem!

Piri sehol... teszt negatív, de most a lesz...rom korszakomat élem, így majd jön ha akar.... :lol: :lol:

Leeda én is kaphatok linket?

Zafír! Engem is érdekel a hajad!

Én pont most állok nagy hajvágás előtt, szeretném már a hétvégéig megejteni, csak nem tudom hová menjek fodrászhoz....
Kretty! Nincs ötleted, itt a kerületben valaki? Akire rá merhetem bízni a búrám????

kriszto

kriszto82

Na még akartam írni, képzeljétek barátnőm Debrecenbe volt lombikon és ott hason fektetik őket beülti után, ti hallotattok már ilyenről?
(nem tudom mitől van, de én tudatt alatt beültitől - eredményig nem tudok hason feküdni, olyan nem jó, nem fizikailag, hanem lelkileg)

Na most már eldugulok, mert sokkkkk belőlem :oops:

Pusziiii
ancsi80

Kriszto és nem beszélsz Dévaival? Lehet nem ártana ha megnézne :roll:
ancsi80

Szia Ancsi!!! :D :D :D Örülök, hogy jöttél!!! Pihengess is sokat. Végig otthon leszel?

A hiperstimu-val mi van? Te éreztél valamit vagy csak D mondta a folyadékot a pocidban? Mert nekem őrült hányingerem van egész nap. Vedelem a vizet és tuszkolom a húst. De parázok rendesen!
szélkisasszony

Nem éreztem semmit, nekem beülti előtt mondta, hogy víz van a pocakban :? Most se érzek semmi különöset....de eszem azért a sok husit, nem nagyon értek hozzá, de nem leszívás után lehet hiperstimu??? Lehet hogy most a tüszők nagysága és hogy dolgoznak a petefészkeid vagy rosszul??

Kb. 2 hétig leszek itthon
ancsi80

Ja még azt akartam írni hogy ha tudsz ezért pihenj sokat, sztem az is segít :wink:
ancsi80

Ancsi! Nehogy eltűnj, unatkozom, nagyon, megint nincs munka....

én még ilyet nem hallottam....

most nézem, lehet, hogy szombaton esni fog... :? :?

kriszto

kriszto82

Itten vagyok :D

Remélem azért sikerül a tali, biztos szuper jó lesz nektek, fogsz fényképezni???
ancsi80

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: