A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ruzi,
igen, tényleg láttam, hogy mozog a golyo, és eltünik "fent" :)
Allergiára remélem találtok megoldást, szegény Beni :( Képek nagyon jok!

Lányok,
én most teljesen kiborultam :cry: egy "barátnöm" ellopta az ötletemet... meséltem neki, hogy mennyire tetszene nekünk Árpádföld, mert csendes, szép, és jo a közlekedés, meg közel van ovi, iskola, Auchan, stb... És hogy gyerek mellett nem könnyü a kertet rendben tartani (ök is kertesre vágytak). Erre ma irja, hogy lefoglaloztak a Malomdomb Lakokertben egy 105 nm-es (4 szobás, 2 fürdöszobás!!) napos lakást!! hetek ota tervben volt, és eddig nagyon csendben volt rola..... :x

KépKép
fibi

Fibi, a számonkérő :mrgreen:
Én meg azt nehezményezem, hogy mindig akkor krepál be a géped, amikor nekem írsz :lol:
Egyébként jó, ha emlékezteted az embert "reagálási kötelezettségére", legalábbis én örülök neki, mert biztos, hogy nem direkt nem válaszolok, csak elfelejtek....
zuzmo1

Vica,
Ádám név nagyon tetszik nekem is :)

Kisün,
ez jol hangzik :)
és nem számonkérni akartam, csak eszembe jutott, hogy valamikor kérdeztem, és gondoltam, lehet hogy elfelejtettél válaszolni. bocsánat.

megyek aludni, jo éjt nektek!

KépKép
fibi

Fibi!
Költözzetek ti is oda, és akkor legalább lesz ismerős is!!!

lehet, még ma hozzá kellene szólni az Uramhoz :? :roll:
zuzmo1

Zuzi,
persze, gondoltam, hogy nem direkt nem válaszolunk egymásnak, hanem csak elmarad, mert sokan vagyunk.

Neked különben azt irtam, hogy dejo Neked, hogy láttad már Marcit, ilyenkor mindig irigykedek kicsit, hogy tudtok együtt sétálni meg dumcsizni :)

KépKép
fibi

Zuzi,
én mennék, de a zuram nem akar lakásba...

na, menj béküljetek ki szépen :)

KépKép
fibi

Fibi,
Ha lesz ketteske és fiú lesz, akkor Nálad is játszik ez a szép név? :D
Ez tényleg nem volt szép ettől a nőszemélytől. Mostanában munka nélkül vannak a mókusok :mrgreen:

Zuz,
akkor ezek szerint a rossz nap után nem jött a jó ezúttal :(?
Remélem, tudjátok rendezni a dolgot.

Évi
vica94

Fibi, nehogy egy percig is bánd a malomdombot! ugyanaz az építtető, minta mienké :evil: :evil: :evil: csak a bosszúság van vele...
lesz nektek szép és tökjó kertes házatok! igaza van a férjecskédnek, ha tehetitek, válasszatok inkább kertest! és semmiképp se lakóparkit :(

autós incidensen sajna én nem felizgatom magam, inkább Fülesesen mélabúzom. pedig néha jobb lenne dühvel reagálni, biztos hamarabb elmúlna. szerencsére ez azért nem túl gyakori, már vagy 10 éve vezetek, és eddig még csak 2-3x kiabálták a szomszéd autóból azt hogy hülye p.
ez lehet a Kisün által definiált ősbunkók aránya :D
szeretnék vastag bőröket növeszteni, hogy ha már nem vagyok olyan visszaszólós fajta, legalább leperegjen :wink:

na de most irány az ágy, szívok, ha megint ötkor lesz a tábori ébresztő :shock:

és köszi a cicusokat, nagyon-nagyon cukik! cserébe én is küldök:
Kép Kép
jó éjt

votiv 8)
votiv

Akartam néhány aranyos képet én is felrakni, de nem engedi a babnet, majd máskor.

Zanza :) Jó utazást nektek :)

Jójcakát és szép álmokat midnenkinek!

indianyo

Vica,
igen, szoba jöhet, bár sok más név is tetszik, mint pl. Ákos, Ábel :) Lánynévböl meg még több variácio játszik :D

Votiv,
aranyos vagy, hogy vigasztalsz, sokkal jobb a kedvem :) Valojában szégyellem is, hogy kicsit irigy lettem, csak ugy áradozott a szuper lakásukrol :? tkp az bánt csak, hogy hetekig titkolozott rola... és kicsit hirtelen jött az egész.... dehát, ö már csak ilyen...

KépKép
fibi

Votiv,
én is olyan vagyok mint Te, hogy nem pofázok vissza az ilyen tetveknek, hanem behuzom fülem-farkam. Épp most olvastam Müller egyik könyvében, hogy mi a jobb, elfojtani, vagy kiélni az indulatainkat... szerinte ez a 2 lehetöség csak a "kigyo-én" világában van. egy harmadik ut a megoldás :)

KépKép
fibi

Jó regget!

Második nekifutás,mert az első elszállt :shock:
Vagyok én is,végre megnéztem a képeket is!
Szuper buli lehetett,őrület,hogy mekkora már a legkisebb is :D

Den:
mégegyszer isten éltesse az egyéves"nagyfiút"!

Zuz:
nagyon csinos a pocakod,na meg Te is persze :lol:
A sztorijaid nagyon szórakoztatóak voltak :lol:

Lindi:
Te is csúcs vagy!Így kell kezelni ezt az állatfajtát :lol:
Én is most próbálom behajtani a 2 évre szóló szabipénzemet.
Gondolom hasonló örömet szerezve ezzel,mint Te a leveleddel :lol:
Gréti csodaszép!!!

Indi:
micsoda egy kicsinyes f.sz ez a pasi :shock:
Csak hogy övé legyen az utolsó"szó",megáll az ember esze

Fibi:
szerintem se sajnáld a lakóparkot :wink:
Igaza van a férjednek!

Votiv:
remélem ma már szebb napra ébredtek :)
/És már mindjárt itt a hó vége :lol: /

petergabi

Tegnap jópofa volt a francia rokonokkal a tali, én angolul kérdeztem, ők franciául válaszoltak, dédi fordított :lol: Bálint kapott tőlük igazi Micimackót :D
Jaj, akartam már kérdezni Tőletek, hogy amikor itt voltatok nálunk, vkinek nem maradt itt véletlenül egy piros homokozós kisvödre és kis piros lapátja?

Fibi :) Felcsigáztál, mi a harmadik megoldás? Csak, hogy okosodjak :wink: Lakás-ügy miatt ne rágd magad, Ti úgysem akartok lakásba költözni, így nem előletek szerezte meg, de pont ezért nem értem, miért volt ez a nagy titkolózás...

Votiv :) Békatorony nem semmi :lol: Ma éjszakátok jobb volt? Nekünk horror :x Majdnem óránként keltünk (de legalább szopira mindig visszaaludt), és azt hittem, ezekután majd nem kelünk túl korán, de már fél7-kor fent voltunk :( Persze lehet, hogy a meleg az oka, minden ablak nyitva van éjjel is, mégsem mozdul a levegő...

Ruz :) Még nem is kérdeztem, hogy mit kapott Bendi az allergiára? És most kicsit irigylem a Tropik. lakóit, elsősorban a víz miatt...

Vica :) Amikor mi csináltattunk 4D-s felvételt, akkor sem sikerült Bálintot szemből "lekapni", hanem profilból látszott, és már akkor (30.hét körül) is szép kis husi-pofija volt :) Beszélj a kiskrapek fejével, hogy várja meg a dokid és a szülésznőd, én is állandóan biztattam, hogy maradjon, ha jól érzi magát... hát nagyon bejött, mert ráhúzott egy hetet :lol:

Zuz :) Remélem már szent a béke Nálatok!
denizsa

Vica:
valóban édes a portré :lol:
Én kb. 20 hetesen voltam,de az akkori kép is nagyon hasonlít a mai Dorkámra.A nevek is nagyon tetszenek.Nálunk is Máté lett volna,ha fiú lett volna.

Mi megvagyunk,sodródunk az árral :lol:
Dorka őrületes iramban fejlődik beszéd terén.Igaz még nem mondatokat mond,de igen szórakoztató így is.Egy egy szóba sűrít mindent.
Pár napja a közértben épp felmostak és mikor jött arra egy vásárló,felemelte a kezét és csak annyit mondott neki,hogy csúszik! :lol:
Mindezt olyan arcmimikával,hogy meg is torpant a csaj :lol:
Az utcán is mindenkinek köszön,meg integet.Pár pillanat örömet szerezve ezzel,mert ha teheti oda is bújik at illetőhöz :shock:
Ha meg kimegyünk valahonnan viszláttal köszön :lol:
Persze itt a környékünkön már név szerint ismeri Őt mindenki :wink:
Üres napjainkban élvezzük a Duna közelségét, hajózunk,pancsolunk stb.Nyaralunk:lol:

petergabi

Gabi :) Köszi :) És Veletek mi újság? Építkezés hogy áll? Csajsziaid még mindig nagy örömmel hódolnak a víznek, tart még a medencebuli? Nálunk most kád-party van a napokban, mert a pumpánk felmondott és nem volt tüdőm felfújni a medencét, talán apa megoldja a hétvégén...
denizsa

Gabi :) Látom, közben írtál! Gratula Dorkád beszédéhez! :D :D Nagyon édes lehet, hogy köszön és integet, hát még az odabújás! Szupi kiscsaj, nemcsoda, ha ő a legnépszerűbb a környéken :wink:
denizsa

Fibi,
ne sajnáld, nemsokára úgyis megtaláljátok álmaitok házát naaaagy kerttel! :D

Gabi,
fantasztikus, mennyi örömöt tud adni a lányod! :D

Votiv,
szerintem igazán akkor tudna az ember kiszúrni az ilyenekkel, ha kiröhögnéd őket, és tovább nem érdekelne... de ez nekem annyira nem megy :(

v
kisün

Den:
mióta lejárunk a Dunára a medence el van felejtve :wink:
Annyia vízimádó Dorka,hogy nem bírja kivárni amíg levetkőztetem,berohan a vízbe ruhástól :?
Kép

petergabi

Gabi!
Köszi a bókokat :D
Dorkád annyira-de- annyira édes lehet :lol: Gondolom, tök jó lehet, amikor vadidegen emberekhez akar odabújni :lol: A képen igazi sztár! Irigykedek a vízpartért! Még hogy nem nyaraltok :wink:
Remélem, ház alakulgat, és sikerült a konyhát megtervezned. Bevallom, nekem így neten keresztül nem sikerült a gardróbot megtervezni, a pacák is mondta az Ikejában, hogy elég szar a honlap! :?
Orsid otthon van, vagy már táborozik? AZért így könnyebb, hogy ő is otthon van, és foglakozik a hugival, nem?

Deni!
Na pont azt nem értem a férjemben, hogy szerinte mi ki vagyunk békülve :twisted: Nem érti, hogy miért rágom magam, ő tudja, hogy hülye volt, de hát az tegnap volt! És a büszkesége miatt nem kért bocsánatot. Nooormális :?: Na, jó, tudom, hogy nem normális, de azért én nagyon szeretem :oops:

Vezetés:
a párom mindig végigkáromkodja az utat, ordít meg minden, és amikor kérem, hogy ne csinálja már, akkor mondja, hogy neki ezt ki kell adnia magából, és tényleg lenyugszik tőle, csak én leszek ideges. Fibi, most már tényleg elmondhatnád, hogy mi a 3. út. Lehet a füldugó???
zuzmo1

Zuz:
az ikeánál én is csak a konyhát csináltam meg,az elég jó.
Viszont azonos az ízlésünk,mert nálunk is minden az antikpácos típus lesz :lol:
A férjeink vezetési stílusa is azonos,mindig megígérem neki,hogy többet nem ülök be mellé,de akkor nekem kéne vezetnem,azt meg nem erőltetem,ha nem muszáj :wink:
Viszont meghalloták oda fent imáimat és holnaptól megyünk"nyaralni"Dömösre :lol:
Főnökék elutaznak és addig miénk a nyaraló! :lol: :lol: :lol:

petergabi

Gabi!
Főnökék: akiknek az a klassz medencéjük, jetski-jük van??? Akkor az nagyon klassz lesz! :lol:
zuzmo1

Gabi :) Ruhástól fürdő Dorka :D :D Hú nem semmi, hogy Ti a Dunában fürödtök! Én annyira félek a folyóktól, hogy nem mernék bemenni :oops: pedig imádom a vizet, de csak "tavi" állóvíz formában. Úgyhogy elteszem a parázós énemet és nem kérdezgetlek, hogy ugye kijelölt helyen fürdötök meg minden, tudom, hogy úgyis vigyázol a csajodra!

Zuz :) Lényeg, hogy lenyugodjon tőle és ne idegesen vezessen! Kíváncsi vagyok, Neked majd milyen módszered lesz a lenyugvásra, ha majd ilyen állatokkal találkozol az utakon, mint pl. Votiv? Egyébként érdekes, hogy ha a párom felhergeli magát, akkor nálam "átbillen a kapcsoló" és elkezdem ezerrel nyugtatni. Én csak attól leszek csak ideges, ha ő is beszáll a "ki ha én nem" játszmába vagy kicsit erőszakosabban vezet (szerinte Bp-en csak így lehet néha haladni...) :x ilyenkor úgy érzem fölöslegesen veszélyeztet minket és erre szoktam mondani, hogy mindegy mikorra, csak épségben érjünk oda :!:
Férfi büszkeség :roll: És párod tud róla, hogy neheztelsz rá? vagy ma már egy új nap van és el is felejtette az egészet? Szép dolog a szerelem, de hogy hosszan is tartson, nem árt néha "kihúzkodni a tüskéket". Sztem egy nyugodt pillanatban elmondhatod neki, hogy megbántott és rosszul esett, hogy nem kért bocsánatot. Valszeg most már, hogy eloszlott a fejéből a "vörös köd", ő is másképp gondolja, csak ugye az a bizonyos büszkeség... hát segíts neki egy kicsit! :wink:
denizsa

Gabi :) Nem is tudtam, hogy "forró drótod" van odaföntre! :D Főnök meg jó fej, ha kölcsönadta a nyaralót! Hajrá Dömös! :D
denizsa

Sziasztok,

Van két perc szabadidőm... Fanni elaludt, apjuk a kertben ás, én elvileg takarítok, de nem szertném, hogy bébibaba felébredjen.... Mingyáááááááááá indulunk Hévizre, már alig várom, annyira vágyom egy kis pihire.

vezetés: tegnap egy csajszi mobillal a kezében majdnem a kocsim elé ugrott, nem figylet semmerre, lelépett egy darab körbenézés nélkül, még jó, hogy lassan mentem és jók a reflexeim. Ő meg sem rezzent, a mobilját egy percre sem vette el a fejétől és intett, hogy bocsi... Hát nem is akarom elképzelni, hogy mi lett volna, ha nem tudok megállni. brrrrrrrrrr, hülye picha.....

Deni: igy utólag is köszi a partyt... nagyon jól éreztük magunkat.

Zuz: micsoda sztár lettél. K.Lázár nekem szomszédom volt a régi lakásomban, velem elég jó fej volt, főleg mikor látta egyszer, amint becsúszok az autóm alá a jeges úton és a másik oldalon ki és segített, onnantól lettünk jóba. Aztán véletlen összefutottam vele az Alabárdosban ahol konyhaséf ott is kedves volt... de a tévében nem bíííííííííírom....

Fibi: árpádföld tényleg jó hely. Csömörre és Kistarcsára udvaroltam sokáig, és sokat jártam arra... :lol: Barátnővel ne törődj... féltékeny pedig ne legyél, nektek is sikerülni fog.

Mindenkinek jó hétvégét Johi és Fannilány
johanna1975

Ruz: képek nagyon jók a cápákról és persze Bendiről.

J.
johanna1975

jaj még annyit akartam és eldugulok mára, hogy

Vica: nagyon édes a babócád és neve is szép.

J.
johanna1975

Gabi,
de szuper, hogy mégis mentek nyaralni :) és Dorka nagyon édes lehet a dumájával :D én is nagyon élvezem ezt az idöszakot, hogy szinte mindent el tud magyarázni néhány szoval :) Pl.: "Cici, jo?" :lol: meg ugy tud dirigálni, leosztja simán, hogy ki mit csináljon, miközben mutogat a virágra, és mondja, hogy pancsi, akkor meg kell locsolni :lol:

Zuzi,
ismerös amit irsz. férjem is ált-ban jol kimérgelödi magát, és másnap csodálkozik, hogy én meg mit rágom még magam rajta... ugyhogy nálunk az vált be, hogy rögtön akkor kell elmondanom, ha bánt még valami, mert késöbb ök (férfiak) már nem értik :wink: Barátnöm szerint meg kell tanulnunk a ffi direkt kommunikációt, mert nekik a mi lelkünk tul bonyolult :D

Deni,
amit irsz a "ki ha nem én" játszmárol, tök igaz, nem kellene beszállni, néha mégis nehéz persze. Zsolo szerint, az ilyen fa..fejek, mint aki leorditotta Votiv fejét, szoval ök az ilyen apro "örömökböl" (hogy ö elörébb áll a sávban pl) szereznek önbizalmat.... szánalomra mélto... És a 3. ut ebben rejlik nagyjábol, (ahogy Kisün is utalt rá), hogy felül kell emelkedni ezeken a szitukon, egy másik sikra ugymond (ahol ezeken csak röhögünk). de ez soxor nem könnyü, mert belsö béke, mély önismeret és azonnali helyzetfelismerés kell hozzá...
Na, pszicho kiselöadás vége :D bocs, akit untattam :D

És köszi mindenkinek a biztatást házügyben! :)

KépKép
fibi

Johi,
meddig maradtok Hévizen? dejo lesz Nektek :) netán az Europa Fittben szálltok meg? bnöm esküszik arra a hotelre.

És igen, Árpádföld klassz hely. Még hiszek a csodákban, hogy egyszer találunk arrafelé egy kis házikot :) és lakás tényleg nem játszik, mert B is örökké a kertben szaladgál meg pancsol meg homokozik meg labdázik meg locsol megmeg... :lol:

KépKép
fibi

Zuzi!

Kérdezted a fogat:igen az amelyik megszenvedtette pannát kibújt(alsó 2.Közben fent hátul is jött egy de azt szintén észre sem vettük.Örülete ez a sok fog :lol:
20170114224602

Sziasztok!

Ígértem képeket én is :) Mivel Apa most dolgozik, a csemeték meg épp alszanak (bár Marci lassanként ébredezni fog :? ) ezért elárasztalak titeket, hogy a Nagy Hétvégi Pangásban legyen mit nézegetni :P

Birkanyírás előtt...
Kép

...és után
Kép

A NŐ :D :lol:
Kép Kép

Kutyával (Fanni)
Kép

Gyerekparadicsom 8) Anyuéknál!!!
Kép Kép

Kép

NYÁR van :!: :P :lol:
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
szépségesek vagytok!!!! :D Nyári frizuk nagyon jók :)

Marci a kánikulában:
Kép
kisün

jajj de csobbannék most egyet egy nagy medence vízbe... nálunk épp dörög, kiváncsi vagyok, lesz-e belőle valami... :)
kisün

[quote="kisün"]j írta:kisünajj de csobbannék most egyet egy nagy medence vízbe... nálunk épp dörög, kiváncsi vagyok, lesz-e belőle valami... :)

Apa Mátyásföldön dolgozik és már 2x elázott ma :lol: Itt meg csudajó friss szellő és esőillat van, már ez is feldobott!

Marcid tündérien ráncolja a szemöldökét :D :wink: egyébként bírja a meleget??

pocakpacni

Párodra irígykedem!!! Én is az esőben reménykedem, jó lenne egy kis átmeneti felfrissülés :)
Úgy tűnik, hogy jobban bírja a meleget, mint mi, bár biztos hiányzik neki a 37 fokos medence, amiben előtte úszkált :D. De úgy veszem észre, hogy ha tele a hasa, akkor akárhány fokban tud aludni, és végülis ez a lényeg :mrgreen:
kisün

Pocak,Kisün!

gyerekek ÉDESEK!
20170114224602

PP ARia kocsi :
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=128508
háth avalaki szeretne ilyet
20170114224602

Johi :) Érezzétek jól magatokat Hévízen!! Klassz hely, mi is voltunk már ott és megvalósítottuk a cukrászda-körutat... szörnyű, hogy ebben a melegben mindenről a fagyi jut eszembe :lol:

Fibi :) Dirigáló Bálint édes :D Ez a 3. út tényleg a legjobb, de nem is mindig olyan könnyű... :roll: És a női lélek tényleg nem olyan egyszerű, pláne egy pasi számára... párom mindig látja, ha vmi gond van, csak nem mindig tudja, hogy miért :?

Pocak :) Húú, ez tényleg gyerekparadicsom!! Nagyon király ez a nagy medence!! :D A birkanyírás is jól sikerült, ügyes vagy :wink:

Kisün :) Marci baba nagyon édes :D :D Emlékszem, Bálint is nagyon imádta ezt a karon fekvős pózt :D
denizsa

Sziasztok,

Szeretném mindenkinek megköszönni, hogy így lelkesedtek kis törpe iránt, nagyon jól esik :)

Fibi,
mi lánynevekkel álltunk/állunk hadilábon. Ha majd lesz ketteske, és lány lesz, akkor felköthetjük a nadrágot, mert nem sokat találtunk anno, amikor még lány neveket is nézegettünk.
Ákos nálunk is terítéken volt, aztán valahogy elmúlt a lelkesedés.
Bálintod nagyon drága lehet, ahogy mondja, ki mit csináljon. :D

Gabi,
elképzeltem Dorkádat, ahogy mint egy kis rendőr megállítja a "forgalmat" és azt mondja "csúszik". Tündéri :D
Szabipénz: engem is érinteni fog a dolog azt hiszem. De most akkor ez, hogy is van? Én szerettem volna kivenni a mh-en a teljes szabit, mielőtt eljövök a babával, de sajnos ez nem jött össze. Most ott fityeg az egész éves szabim a cégnél. Gondoltam rá, hogy valahogy kiveszem majd, de erre már nem lesz lehetőségem idén. Aztán azt hallottam, hogy ha nem fizetik ki év végén, akkor, ha majd visszamegyek dolgozni - valamikor :P -, kötelesek az első évben a felhalmozódott szabikat kiadni, mondván a gyerekek mellett kivehető. Ez, ha csak három évvel számolok is legalább 65 nap lesz + az akkori akt. éves szabi.
Szóval, most akkor annak idején kérhetem, hogy kiadják/kifizessék, vagy akár idén év végén -és utána minden évben-, ha írok levelet kérhetem, hogy ne göngyölítsék, hanem fizessék?????
Bocsi, ha kacifántos voltam, igyekeztem normálisan leírni a problémámat :roll:

Den,
Doki már a boxutcában van, már csak a szülésznőt várjuk, hogy visszajöjjön. Lényeg, hogy pihentek lesznek. :D
Dédid ilyen jól tud franciául, ez nem semmi. Érdekes körforgás volt akkor Nálatok.

Zuz, Gabi,
ízlésetekhez csatlakozom én is, ugyanis a bejárati ajtónk szintén antik páccal van lekenve, mert az tetszett nekünk az ikeás pácok közül a legjobban és pontosan ilyen színű konyhára vágyom én is :wink:

Johi,
jó pihenést kívánok Nektek. Remélem minden jól alakul majd.
Köszönöm szépen a név dícséretet, ez még csak az én álláspontom, de a végleges még mindig megbeszélés tárgyát képezi.

Pocak,
nagyon jó dolguk van a gyerkőcöknek, én is csobbanék szívesen melléjük.

Kisün,
Marci nagyon édes kisbaba.

Eső: a természet megajándékozott néhány csepp esővel, azóta folyamatosan perzsel a nap. Viszont állítólag Vecsésen diónyi nagyságú jegek estek, lehűtve a levegőt kb. 15 fokkal. Egy ici pici hűvös jöhetne erre is, de a jég az nem feltétlen szükséges :D

Évi
vica94

Lányok,
Jövö hétre tudna valaki kölcsönadni egy bébiört? a táborba kellene, hogy amig B alszik, esetleg tudjunk a büfénél sörözni :lol: köszi :)

Vica,
itt Szadán is jégesö volt, és kicsit lehült a levegö, ez a megváltás számomra :D

KépKép
fibi

Pocak,
hu, de csini nagylányod van :wink: és a fiuk uj "haja" nagyon király :) gyerekparadicsom meg rulez :D

KépKép
fibi

Fibi! Virágpancsi nagyon tetszik! :lol:
én nem merem kölcsönadni még a bébiőrt. egyenlőre még túl beszari vagyok :oops:

Gabi! Nagyon édes lehet a dumálós kiscsaj! :lol:
Dorkáról édes az elázott kép is! :P
valaki már kérdezte, de én is csatlakozom: nem tartasz a szennytől?

Johi! Én is rühellem a felelőtlen vezetőket. :twisted: Engem ha hívnak kocsiban ált. max piros lámpánál felveszem, s kérem hívjon vissza később.
Jó nyaralást! :P

Vica! Nekem is bejönnek a fiúneveid. :P
Egyébként hogy sikerült neked profilképet berakni? Tudom, hogy hol kell, de nekem 20x dobta vissza,hogy túl nagy a kép, pedig szabad szemmel már nem is láttam a paintben!

Pocak! Képek nagyon édesek!!! :lol:

Kisün! Marci nagyon szenvedi a meleget? :?: a kép édi!!! :lol:

Nálunk is csöppent párat a nyári zuhé :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

kérdés: mostanság Angi 90fokban elfordul álmában. néha a lábai be is akadnak a rácsba. ugye ebből nem lehet semmi baleset? :shock:
gödibarbi

Fibi,
irigyellek a hűvösebb levegő miatt :wink:
És mi nem vettünk bébiőrt, mert egy szobában leszünk vele egy darabig. De ha lenne, szívesen kölcsön adnám.

Most lehet, hogy elítéltek és úgy gondoljátok nem vagyok elég felelősségteljes????

Barbi,
nekem sem sikerült, mert tényleg csak a pixel-eken sikerült módosítani, a kb-n nem, de az édes kevés volt és nekem is visszadobta.
Aztán Pocak volt olyan kedves, hogy alkalmazott egy olyan kiterjesztést, ami nekem nem müxik a fotoprogramban - illetve lehet, hogy máshol kell?? :? - és még jobban utána kicsinyített, és átküldte nekem.
Szóval, nem az én érdemem, én csak betettem az avatarba. :roll:

Évi
vica94

[quote="vica94"]
írta:
vica94
Most lehet, hogy elítéltek és úgy gondoljátok nem vagyok elég felelősségteljes????

DEEEEEEEEEEHOGYIS!!! nálunk főleg azért van, mert kétszintes a ház, s ha lent vagyok és ő fent bealudt akkor nem hallom ha szüksége van rám!
Barbi,
nekem sem sikerült, mert tényleg csak a pixel-eken sikerült módosítani, a kb-n nem, de az édes kevés volt és nekem is visszadobta.
Aztán Pocak volt olyan kedves, hogy alkalmazott egy olyan kiterjesztést, ami nekem nem müxik a fotoprogramban - illetve lehet, hogy máshol kell?? :? - és még jobban utána kicsinyített, és átküldte nekem.

ebben az esetben: Poooooooocaaaaaaaaaak! nekem is megcsinálnád?
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

[quote="vica94"]
írta:
vica94Barbi,

Évi

Évi: örülök hogy sikerült!!! :lol: :lol: :lol:

Barbi: én úgy csináltam, hogy paint-ben megnyitottam a képet, majd mentés máskéntnél kiválasztottam a GIF formátumot, :arrow: utána meg a kép menüpont nyújtás/döntés funkciójával a százalékokat csökkentem, ezt néha többször kell változtatnom, hogy a 80x80-as határ alá kerüljön a kép. De a GIF formátum a lényeges, mert az sokkal kisebb, mint a JPG. Ja és amikor megváltoztatod, akkor kiírja (legalábbis nekem), hogy színveszteséget okozhat, és pl. Vica babájának képe azért lett kicsit szemcsés, de sztem nem vészes!
Bocsi, ha kicsit túl részletesn írtam le, de én nem tudok tőmondatokban írni/beszélni :lol: :oops: :P
Ha nem megy, akkor küldd át a képet és megycsinálom! :D

pocakpacni

BArbi :) Nekem ACD See nevű fotóprogim van, nagoyn szeretem, kisokos. De a Windowsnak is van Phtoeditora, elmáéletileg része az Officenak, ha jól emlékszem. most épp rálérek, ha átküldöd, lekicsinyítem a képedet.

Fibi :) nálunk én vagyok a 24 órás bébiőr, kölcsönadom magam, ha kell :lol:

Gyerekek gyönyörűek!

Pocak - alig várom, ghoy találkozzunk, esetleg egy Margitszigetet beiktathatnánk, az közel van hozzátok és nekem se túl nagy megeerőltetés - bár a jövő héten ott pont nagy lesz a tömeg az úszó EB miatt ...

Egysezrűen nem emlékszem,hgyo mi indenről volt szó, szivacs az agyam, csókolat mindenkinek és élvezzétek ezt a szép nyári estét!

indianyo

Pocak,
én is nagyon örültem, hogy elfogadta.
Hálám örökké üldözni fog. :P
Lehet Hozzád menni okulni számítógép kapcsán? :|

Most keresem ezerrel a gépen, hogy hol van nekem is ilyen progim.
:)

Évi
vica94

Barbi,
én nem tudom, hogy balesetveszélyes e, mert amikor Bálintnak kezdett beakadni a lába a rácsokba, örökké panaszkodott, és azota alszik velünk egyágyban :oops:

Vica,
dehogy vagy felelötlen, ha egy szobában lesztek vele. mi sem vettünk bébiört (akkor most nem is kellene kölcsönbe), mert egy légtér az egész lakás, és rögtön hallom, ha felsir.

Indi,
:lol: :lol: :lol: [/quote]

KépKép
fibi

[quote="indianyo"]
írta:
indianyoFibi :) nálunk én vagyok a 24 órás bébiőr, kölcsönadom magam, ha kell :lol:

:lol: :lol: :lol:

KépKép
fibi

na, csak sikerült az idézet inditöl :)

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: