A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lányok :D
Mindenkinek köszönöm a segítséget :) , felkeresem a dokikat, aztán döntök :P .
Még egyszer köszönöm!
Nóra
nóra1

[quote="jucusmamus"]A írta:jucusmamusncsi!
Irigyellek,hogy milyen jókat fogsz ki magadnak :lol: .:

Juc!
az a szerencsém, hogy minden sz..ul áll. mivel alapból Milói Vénusz vagyok, veszek, amit kapok, ill. ami tetszik színben és formában.ott rontom el mindig, hogy dressz-szerűséget veszek, vagyis nincs csöcsrésze. pedig nekem is kellene. :(

na, mi ma éjjel megyünk nyaralni. mindenkinek jó Babanyetezést!!!
ancsipancsi

HEEELP!!
18 hos oltás után melyik kivezetöt kell adni dednek :?: :?:
mert a 15 hosnál azt irták be, hogy MMR, egyértelmü volt, hogy az MMR nevü bogyo kellett. Most azt irták a kiskönyvbe, hogy Infanrix IPV HIB. Azt tudom, hogy régen ez egyben volt (MMR+IPV+HIB), és most külön választották, de akkor most is az MMR nevü bogyo kell, vagy a régebbi, amire az van irva, hogy ACTH-HIB+DPT??? bár ez gyanus, mert most nem DPT-t adtak... Vagy egyiket sem kell most beadni???

Votiiiv,
Te mit fogsz Istinek adni? végül nem voltatok akkor oltáson még, ugye?

KépKép
fibi

Fibi, a DPT-t add neki. igen, mi még nem voltunk. tegnap elaludta az úrfi, meg ebben a kánikulában, meg a fogak is.. (meg mindig találok valami kifogást... :D) de a jövő hétre már keményebben rákészülünk :D

votiv 8)
votiv

Ancsi :) Nagyon jó nyaralást Nektek!!! Csináljatok sok képet, hogy irigykedhessünk! :lol: Állítólag jövőhéten is ilyen meleg lesz, úgyhogy klassz időtök lesz a tengerparton :D

Fibi :) Heregolyó :( Legjobb, ha doki látja, ő biztos tudja, mit kell tenni. De ne ijedj meg, előfordul az ilyen, meg fog oldódni, ne aggódj!
Gitártábor rulez :D Én vmiért azt hittem, hogy nem melózni, hanem gitározni megy párod :wink: És Ti is ott fogtok lakni a táborban? Milyen lesz a szállás? Akkor ez lesz Bálintod első táborozása!

Kókusz :) Mókuskerék :( Nem lehet könnyű 3 gyerekkel... El tudtok menni vhova kicsit kikapcsolódni?

Votiv :) Hú, elég fáradt lehetsz... Rád fér egy kis: Kép
vagy inkább így?: Kép
denizsa

Votiv,
köszi :) és DPT-böl 5 golyot ma este és kész??
még jo hogy megnéztem, mit irtak be... meg jo, hogy tegnap este elgurultak az MMR golyok az ágyban és nem tudtam beadni neki... nem véletlen akkor :D

Deni,
dokinéni megnézte, heregolyokat kitapintotta ("lesimogatta"), jol meggyurta szegény gyereket, sirt rendesen :( Azt mondta, hogy most még okés a dolog, mert nem az van, hogy nem szállt le, hanem "csak" vándorol. De kb 2 éves korban be kell avatkozni, ha nem oldodik meg magátol...
A tapizás után ugy csimpaszkodott B a nyakamba, szegényt ugy kellett lefogni az oltáshoz :cry: Aztán meg mutogatott a folyoso felé, hogy "Odaaa!!", alig birtuk a pelust is visszaadni rá. Ahogy kiértünk, mondta is, hogy "Hazaaa", majd' a szivem szakadt meg...

KépKép
fibi

Fibi :) Szegény Bálintod! :( Nem csoda, hogy ezekután haza akart menni... Remélem 2 éves korára megoldódik!!
denizsa

Ja, és táborban igen, mi is ott alszunk :) Jo kis faházak lesznek zuhanyzoval. de azért viszünk felfujhato medencét is. És kapunk reggeli-ebéd-vacsit, olyan napközis fajta kaja, de legalább nem kell fözni :lol: és közel a Cora, bármikor elugorhatunk kajáért.
és Deni,
Zsolo gitárosoknak fog elöadást tartani, meg kiállitanak is. A hobbiját máshol üzi :wink:

KépKép
fibi

Aszondta most védönö, hogy vándorherét nemis nagyon szokták észrevenni, hanem általában 2-3 éves korban konstatálják, hogy rendben van, leszállt. Kellett nekem meglátni :shock:

KépKép
fibi

Sziasztok,

Jó újra olvasgatni Titeket.
Eltűnök néhány napra a párommal és mire visszaérek, olvashatom ezerrel a termést :D

Fibi,
szegény Bálint, én nem is hallottam még ilyesmiről, annyit tudtam csak, hogy a születésig elvileg leszállnak a herék. Ismét újat tanultam.

Recca,
érdeklődéssel olvastam, hogy a kanyaró nem túl szerencsés, ha a lányok elkapják. De miért, mit idézhet elő? Mumpsz és fiú kapcsolatát én is hallottam, és még azt is, hogy ha felnőtt férfin jön ki, akkor nem csak hogy csökken a nemző képesség, hanem teljesen megszűnik. Jól tudom?

Den és Zuz,
ilyen fütyüléses szituban nekem is volt részem, és olyan jót nevettem. Autó jött hátam mögül, füttykoncert kíséretében - mivel senki más nem volt a közelben, gondolom nekem szólt -, autó mellém ért, férfiú ablakban kint, meglátja pocakomat, megdermed és úgy marad, majd autó száguld tovább :D Jól szórakoztam :)

Indi,
Mosószódás, mosódiós tudnivalók engem is érdekelnének, boldog lennék, ha átküldenéd nekem. Illetve, korábban felajánlottál némi málnalevél, meg Herba teát. Írtam, hogy én esetleg átvenném, de nem reagáltál rá. Él-e még az ajánlat, ha igen, akkor én igényt tartanék rá továbbra is. Egy talira elmennék Veletek és ott megbeszélhetnénk a többit. :)
És örülök nagyon, hogy végre valahára kaptál fizut, még ha nem is az összeset. Ez is valami.
Volt nekem is hasonló esetem, végül három havi bérem helyett megkaptam másfél havit, és ennek is örültem, mint majom a farkának. Én is hasonló cipő miatt jártam így, mint Te :(

Macskanyu,
Fülöpke most már teljesen jól van?

Lindi,
Sajnálom a lépcsős dolgot, remélem mostmár valamelyest túl vagy rajta. Vigyázz magadra, meg pocaklakóra :)

Tortás kérdések:
Daubnert én is ismerem és imádom, én is az ő Eszterházy-szeletükre esküszöm, a Pataky-ban még "csak" fagyikelyhet fogyasztottam, az mindenesetre verhetetlen. Ruszvurm-ot meg ki kell próbálnom, nem hagyhatom ki :D

Múlt héten pénteken elmentünk egy másik helyre 4d-t csináltatni és most végre van egy nagyon helyes képem, igaz, fél profil, de nekem nagyon bejön. Tiszta apja :D

Évi
vica94

Ma láttam Marcit!!!! Annyira édes, és pici!!! Nem is hiszem el, hogy Bazsóm ilyen pici volt. És nagyon jó gyerek, végig aludt!!! Jót dumáltunk Verával és Ancsival!

Vera! Gatya tök jó, felpróbáltam, nagyon jól jön majd a Balcsin, még egyszer nagyon köszönöm!

Macs!
Ancsitól megkaptam a pelusokat, mégegyszer nagyon köszönöm !

Ancsi!
Köszi a fotókaT! Nagyon jól fotózol! És nagyon jó nyaralást nektek, remélem, végre bepótolod a tavaly kimaradt tenger-élményt :wink: És amint ahazjöttél várjuk a fotókat!!!

Fibi!
Elég rosszul hangzik, de ezek szerint nincs nagy baj, úgyhogy akkor te se aggódj!
A tábor viszont biztos nagyon klassz lesz!!! :D

Votiv!
Akkor ezek szerint nem is érdemes szétnézni a Kikában? Én most kaptam egy prospektust, amely szerint akció van, és gyerekfüggönyt akartam nézni, páromat is jól behülyítettem. Akkor ezek szerint fölöslegesen? És nem is értettem, mert azt írtad, hogy drágák, de aztán meg azt, hogy a tiéd nagyon olcsó volt. Remélem, sikerült még reggel visszaaludnod!

Kókusz!
Mélt írtam kiságy ügyben. És szerintem tegnap volt valami a levegőben, én is teljesen kikészültem, aztán hazajött a párom, és minden megoldódott, úgyhogy szerintem főként velem lehetett gond :?

Lindi!
Ez a 15 ezer forint nagyon gáz. Nem is akarom elhinni, hogy van ilyen. Hiszen a kórház megkapja a TB-től a pénzt a szülés után. Sőt, úgy emlékszem azt mondták a felkészítőn, hogy ez az osztály hozza a legtöbb pénzt a kórháznak, mert mindig fullra tele van :roll:

Jucus!
Te hol szoktál nézni használt babakocsikat???
zuzmo1

Zuzi!

Ha konkrétan tudom,hogy mit keresek akkor beírom a gugliba :lol:
Egyébként meg lehet itt:
http://gfx.babaszoba.hu/forums/pic_main.jpg
meg itt:
http://www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=3;t=2

de én még használtat nem vettem szóval nem vagyok hiteles.
JA és még itt is:

http://www.vatera.hu/~Baba_Mama_Babakoc ... =898&pt=3&
20170114224602

20170114224602

Jucus!
köszi :)
zuzmo1

Zuzi,

Nekem mindkét babakocsi használt, amit vettünk, de egyikről sem mondanám meg, hogy két-két gyereket kihordott.

http://www.babaapro.hu/index.php

és a babanet keres, kínáljában is néztem.

Ha jól emlékszem az egyik innen, a másik onnan lett megvéve.

Eddig nem csalódtam :D

Ja, és tegnap velem sem volt valami kerek. Nagyon nyűgösnek éreztem magam. És keményedtem is, meg a baba is mocorgott ezerrel, semmi nem volt jó :(

Évi
vica94

Vica!
Köszi neked is :)
zuzmo1

Sziasztok!

Csajok, remélem nem értettem valamit félre ezzel a fizetős dologgal :roll:

Vica! Te mikor is szülsz?

Fibi! Nem tudom még pontosan melyik nap megyek, cseréljünk telefonszámot, és egyik nap hozzánk is eljöhettek.

Kikás függönyvásárál engem is beszédítettek anno. Tényleg horror árban voltak a függönyök, de csak választottam. Viszont mikor már több mint egy órája sorban álltam, hogy lemérjék, és még egy csomóan voltak előttem, akkor otthagytam az egészet a francba.

Képzeljétek most vettem én is használt autósülést. Römer King Britax, kicsitt kopott a huzat, de Szolnokra jó lesz, viszont tuti minőség és csak 11.000.-ft, ráadásul lepostázzák Szolnokra.
Azért kérdeztem Fibi, hogy kocsival mentek -e, mert amit terveztünk Cosco ülést venni ,megkértelk volna, hogyvigyétek le, mert mi vonattal megyünk, de ez így nagyon jól alakult, és örülök, hogy Römer, mert a mienket is nagyon szeretem.

Ancsi! Jó nyaralást! Mi is megyümk nemsokára, már úgy várom!! 5-én indulunk, és 4-én délután megyek ultrahangra. Nem is tudom, melyiket várom jobban.

Indi! B.taxinál van gyerekülés? Ha már így kifizettek, akkor mégis őket rendelem.

Képzeljétek, mióta ketteske beköltözött a pocakomba már 2,5 kilót fogytam, pedig nincs is hányingerem, meg nem émelygek. Mondjuk még így sem vagyok a versenysúlyomnál, de erről valószínűleg egy ideig megint letehetek. Bár remélem nem jön fel megint 15 kiló, mert a vésztartalék zsírpárnák most alapból megvannak.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,

augusztus 21-re vagyok kiírva. Pont egy hónap :)

Lányok,
Nálatok előfordult, hogy kb. ennyi idős pocakkal - 35. hét - a medencétek a szeméremcsont tájékán roppant úgy, hogy meg sem mozdultatok? Mostanában ez a műsor. Létezik, hogy most illeszkedik a baba feje?

Évi
vica94

Vica! Nekem nem volt ilyen bajom, de emlékszem Proone nagyon panaszkodott hasonlók miatt.

Egy hónap :lol: , az mindjárt itt van.

Megírtam a főnökömnek a levelet, kíváncsi leszek, most vajon mit lép. Grétinel minden nap ajánlott leveleket írogatott (2 hétig), meg üzengetett, hogy neki Szolnok összes ügyvédje a barátja, és még szoptatás helyett is a bíróságra fogok járni, ha azonnal nem mondok fel önszántamból. Aztán miután nem igazán tudott megfélemlíteni, szépen abba is hagyta a dolgot. :wink:
lindicita

Zuzi!

Nem tom milyen kocsit keresel,de itt van egy nagyon klasz PP Venezia szuper áron:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?ti ... F-63C3DB20
20170114224602

Vica :) Ajánlatom természetesen él, bocs, ha nem reagáltam. Teácskák itt várják lelkes fogyasztójukat,. Aug 21??? Akkor gyorsan kén talizni, mert málnateának már igencsak itt az ideje
:) Nekem állandóan fájt mindenem féliidőtől, úgyhogy nem tudok a témához érdemben hozzászólni.

Ancsikám! Remélem, még időben vagyok, hogy jó utazást kívánjak nektek!! Hozzál nekem tengert!!!!!

Holnap elmegyek lottót venni, hátha nyerünk és akkor én is elmgyek tengerezni egy kicsit, úgy szeretem és úgy hiányzik....

Fizetős szülés, ha nem vagyok kerületi?? Nem értem :( De ezt a háziorvostól kérni beutalót dolgot se értem, nekem sose kellett, lehet, hogy ha a kórházban is van rendelése az orvosnak, akkor adhat csak oda? De ez megint hülyén hangzik...

Fibi :) félelmetesen hanzik ez a vándorhere! Én a múltjor akartam tőletek a herezacskóról kérdezni, mert időnként Dominónak olyan hatalmas, máskor meg icipic - de nem mertem, éreztem, hogy ez valami nagyon buta kérdés lenne... de mostantól midnig leellenőrzöm, hgoy megvannak-e a golyói a helyükön... apának meg egy szót se szólok,mert ha meghallja, hogy ilyen is van,akkor ezzel fog szekálni minden nap.

Lindi :) van gyerekülés, csak rendeléskor nyomatékosan szólni kell, hogy kértek olyat. És persze, hgoy utazz velük, az egész cég nem a főnökből áll, a többiek nem bunkók.

Votiv :) szegényke... annyira átérzem, nekem ugye nincs egyéb dolgom Dominó szórakoztatásán kívül, de még így is kiborít az esténkénti elalvás előtti műsor... nálatok meg 24 órás a szolgálat! Remélem, tudsz egy picit pihenni.

Akartam venni egy ksi felfújtható medencét, hgoy a picurkát belerakjam napközben, mer a kiskádban egyedül nem fér el, csak ha fogom (kinőtte a drága 70 centis csecsemő) hát persze Dh világvárosban nem árulnak ilyet seholse. Hiperszuperbe meg csak autóval lehet eljutni ugye :(

indianyo

Lindi :) eza te főnököd is egy f*kalap! Remélem, nem izgatod fel magad miatta, és éljen a táppénzes állomány! Le Döbrögivel!!!

indianyo

Lindi,

ez tetszik, mármint a főnökös dolog, hogy írtál neki. Kíváncsi vagyok, most mit fog lépni :)
Sokat nem, az biztos. Nincs az az ügyvéd, aki felvállalná ezt a dolgot és sztem nincs az a bíróság, amelyik igazat adna neki, mert hát véd az Mtk. :D

Évi
vica94

Indi,

mostanában volt szó újabb taliról így közösben?
Dh melyik részén laktok? Ha gondolod, ezt inkább priviben. Hátha párom örülni fog, hogy elmehetünk Hozzátok :D

És még egy kérdésem lenne, akkor a mosószódás, diós mélt nekem is elküldöd?

Köszönöm szépen nagyon-nagyon.

Évi
vica94

Ja, és azzal is fenyegetett, hogy több tanuval tudja bizonyítani, hogy mielőtt megtudtam volna, hogy babát várok, fel akartam mondani, úgyhogy legyek szíves megtenni. (ez mondjuk tényleg így volt, de miután megtudtam, hogy jön a baba, eszem ágában sem volt eljönni).
Persze nem hagytam magam, és mondtam neki, hogy ha én meg több tanuval bizonyítom, hogy ő meg pl. el akart venni feleségül, akkor ezzel rá is bírom kényszeríteni ? :lol:
lindicita

ÉVi :) Mindjárt írok neked. Tali pedig most volt, Denizsa Bálintjának első születésnapja alkalmából.

indianyo

Szisaztok!

Csakazértsem szabadultok meg tőlünk :D :lol: :wink:

Lindi: neked akartam még egy hosszút írni tegnap :) , tehát:
Gratula az új bérlőhöz (mármint a pocidban)!!!
És ha esetleg sikerül Balunak elcsábítania Marcitól Fülit, akkor Marci pályázhat Gréti kezére, imádnám, ha ilyen gyönyörűszemű, okos kis menyem lenne :D :P :wink: Bár az itteni babák közül nehéz választani. De majd Ők eldöntik :P
Nagyon örülök, hogy a lépcsőn lecsúszásból nem lett semmi baj!!!

Azért ezek a főnökök nem semmik :evil: Lehet hogy mégsem kéne majd munkahelyet váltanom??? De a mostani nagyon messze van :cry:

Képek majd este, vagy holnap, nagyon meleg van a gondolkodáshoz is!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zuz,
örülök, hogy jó a gatya, nekem nagyon jól jött a kánikulában :) Sétálni és beszélgetni tökjó volt!

Vica,
ha tudod, tedd fel a képet! :)

Lindi,
15ezer a kórháznak??? :shock: Én még nem hallottam róla, mondjuk én kerületi vagyok... Beutalók: én az összeset BZs-től kaptam, és a bártfaiba, de már mondta egy másik kismama, ő speciel Bálint Balázshoz járt, hogy van valami új rendelet, és szinte mindent a háziorvostól kell kérni. Lehet, hogy én még pont kimaradtam belőle...
Főnököt nagggyon jól kezeled, teccik :D:D

Ancsi,
jó utat nektek!!!! Drukkolok, hogy jól teljen az éjszaka :D

Kókusz,
én mindig csodáltalak az ikrek miatt, nagyon belevaló nő vagy!!! Fel a fejjel, holnap jobb lesz! :)

Tegnap én is nyűgös voltam, valami anyaszomorító van a levegőben :)
kisün

Vica, :roll: :oops: termeszetesen a rubeolara gondoltam (varandossag elso harmadaban)
recca

Kisün,

teszem már, teszem :)

Azon gondolkodom, hogy egyenlőre ez lesz az avatar képem is :)

Kép

Évi
vica94

Nem engedi fel avatarnak a babanet, akárhogy is méretezem a képet :(:(:(:(

Valakinél tipp, hogyan csináljam?

Évi
vica94

Sziasztok!

Lindi ha olvastam volna tegnap babanetet, akkor szóltam volna, mert mi ma voltunk a Tropikáriumban (lehet, hogy ezt nem így kell írni, na mindegy), de nem tudtam tegnap olvasni. Hát tényleg kicsi, de azért én így is élveztem, Bendi is nézegette a halakat, de ennyi pénzért tényleg elég kevés a látnivaló. Az alagút az igazán érdekes. De persze halmániásoknak van más látnivaló is. :lol: Majd teszek fel képet is. Bár elég nehéz volt ott fényképezni, nagyon sz..rok a fényviszonyok.

Talis képeket jól megnézegettem és csorgott a nyálam és és és írigy irigy vagyok. Minden kép nagyon szuper, most különösen a Votiv-é tetszenek. És nyugodtam mehettünk volna, mert sajnos nem múlt el Bendinek a szemcsepptől a pirosság, úgyhogy ma meglátogattuk a szemészetet és ott kiderült, hogy ez nem kötőhártya gyulladás, hanem allergia. :cry: Tök kivagyok amúgy emiatt, azt mondta a nőci, hogy lehet egyszeri eset is, de félek, hogy egész életében szenvedni fog az allergiától meg minden. Tud valaki erről valamit, egyelőre csak a szeme piros, más tünete nem nagyon van.

Ja és Votiv nagyon jó fotós vagy!! Tanfolyam nélkül is nagyon jól csinálod! :) Némelyik kép nagyon jól el van találva. Én jártam tanfolyamra és az egyik tanárunk mindig azt mondta, hogy egy kép az egy hangulat. Szóval akkor jó egy kép, ha valamilyen hangulatot áraszt vagy azt ami akkor volt, amikor lefényképezted, vagy azt amit kelt benned, amikor megnézed. És a te képeidben pont ezt láttam, a hangulatot. :)

Lindi

Kiscsajod annyira édes ott a tükör előtt. És nem semmi egy csaj vagy. :)

Juc

Panna tényleg úgy pózol, mint egy manöken. Na szokás szerint ezt sem tudom, hogy így kell-e írni. :oops:

És akkor a végére teszek egy-két cápás-rájás képet. Votiv ti is ezt láttátok csütörtökön? :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

ruz
ruzicsky

Vica!
totál icurkapicurkára kell, és csak valami nagyon kevés Kb lehet :(
fiad lesz? :)

Vera!
Marcid nagyon aranyos, békés baba! tényleg tiszta apja!

Indi!
lemaradtam! fizettek? mondjuk a választ nem fogom most olvasni, majd ha visszajövök, írd meg :). tényleg hozzak tengervizet? :)

köszi a nyaralásos jó kívánságokat, még el vagyok maradva, feljöttem a netre, hogy megnézzem a telefon tarifákat :) és itt találom magam. tök sok dolgom van még indulásig :(, Lencsém meg rém mérges, mert kiságyfogságban van, ugyanis folyton rendetlenséget csinál, és arra most nincs kapacitásom.

Sziasztok, kitartás a meleghez! majd kérek beszámolót a történésekről! :)
ancsipancsi

Ja és még azt is akartam írni, hogy a tegnapi napom nekem is extra mega giga kaki volt, egyszerűen nem tudom, de néha elkap a depresszió, pedig nincs is okom rá, és akkor egész nap semmi de semmi sem jó. :evil: Pedig tényleg nem volt rá okom, férjuram leolvasztotta a hűtőt, kiteregetett, mindent megcsinált helyettem stb. De engem egész nap minden idegesített és csak nyafogni tudtam, és legfeljebb a Mc Donalds kaja tudott csak feldobni, de az is csak 20 percre. :roll: És nálam kb. havonta egyszer van egy ilyen nap és olyankor kész vagyok. :evil:

ruz
ruzicsky

Ancsi!

Jó utat, jó nyaralást!

ruz
ruzicsky

Ancsi,

igen, kisfiam lesz :) Ennyire férfiasak lennének a vonásai :D ?
Tudom, hogy egészen kicsire kell csinálni a képet, pixelben engedi is, de a kb-vel nem tudok mit kezdeni :(

És nagyon jó nyaralást és vizet, pancsolást kívánok Nektek!!

Évi
vica94

Fibi, adj ma 5-öt és ha úgy ítéled meg, hogy kell, még holnap is 5-öt.

Zuz, a függöny "olcsó" volt :D (3e egy csík, ablakonként 2, még szerencse, hogy nincs sok ablakunk :shock: ) és ez így kb 1/3-a volt a méteres textiláraknak :roll: és a karnisunk tényleg drágább volt (praktikerben fémrúd+elzáró+rögzítőizé 8e volt egy karnishoz) de nagyon körülnéztem előtte, és ennél már csak drágább és randább cuccok voltak :? gyerekszobafüggöny pl Ikejában is 4-6ezer, és sztem elég gyíkok...

Ruzi, jók a képek! és köszi, hogy dícsérsz :D nagyon jól esik, főleg mert elég tré napom volt :x István szétordította meg szétugrálta a fejemet, én meg az apjáét, és az előbb 3x szakadt ki a szemeteszsák alja, mire nagy nehezen össze tudtam kaparni :( kicsit elegem van ebből a hétből, bár egésznapi nemalvásért cserébe Isti már szuny.. legalább :( és hozzá folyton olyan fáradt vagyok... és most olyan sz*r kedvű is, hogy nem is értem, miért akarnék még egy gyereket szülni magamnak..

tegnap ülök a kocsiban, és a városközpontnál át akartam menni a jobb szélről a balra kanyarodó sávba, és mosolyogva kértem a mellettem álló autóban ülö fiatal srácot, hogy engedjen át a másik sávba, az erre beintett :!: elküldött az anyámba, és szándékosan előrement 1,5 métert, nehogy véletlen átférjek előtte az én töküres sávomba :shock:
meséltem apafejnek, az erre csak azt mondta, hogy "az emberek ilyenek, azon kell meglepődni, ha nem" :?
azért némi részvét jobban esett volna részéről...
nekem az ilyesmitől még az életkedvem is elmegy :(

votiv 8)
votiv

Deni, nagyon köszönöm a kiscicát! :) pont az ilyen szürke kistigrisek a kedvenceim! volt is egy ilyen cicusom, imádtam. de sajna meglépett :( vagy vki a családomból "jószándékúan" kiengedte :(

Vica, ez nagyon jó kép! majd ha megszületik a kisfiad, hasonlítsátok össze! utolsó hónap :D ez nagyon izgi :D és a nevét kitaláltátok már, ugye?
köszi a múltkori tanácsod, a vákuumos ruhatárolót, jól is hangzik, bár még vacilálok, mert nyolcezer a 3db zacsi :shock: és ettől még mindenen sajna áll a penész, úgyhogy először a szomszédot kéne elintézni, hogy ne takarja el a szellőzőnket. de hiába csöngetünk, mikor itthon van, még az ajtót se nyitja ki :shock: ráadásul nem fizet közösköltséget se, még lakógyűlésre se jár... igazi antiszociális ember.

votiv 8)
votiv

Fibi! Szegény Bálint! Micsoda tortúra! :? Még ha sírt is majd ha nagy lesz áldani fogja az ő figyelmes Anyukáját! :lol:
Táborozás! :P

Lindi! Ez a főnökös-story durva. :shock:

Évi! Nagyon édi!!! :P

Ruz! Van egy ismerősöm aki szintén ilyen. Minden hónapban van egy ilyen napja. Mi elfogadjuk, s ő is elfogadta, oszt ennyi :P

Votív! Nem értek egyet apafejeddel. Szerintem NEM EZ A NORMÁLIS!!! Az igaz, hogy sok van, de ne fogadjuk el normális jelenségnek, mert akkor csak tovább sülyedünk! Lehet, hogy elmegy az életkedved, de legalább szociálisan érzékeny vagy, ami szerintem jó. uff

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi :) Tábor jól hangzik, ez nem is tábor lesz, hanem félig-meddig nyaralás :D

Vica :) Kép szuper a pocaklakódról :D :D Hű, már az utolsó hónap! :) Fütyüléshez még annyit, hogy múltkor anyós után fütyültek, amikor hazafelé bicajozott baseball sapóban és napszemüvegben, majd amikor mellé értek volt meglepetés...

Lindi :) Főnök :evil: Szupi, hogy nem hagytad magad előszörre sem és most sem! Új üléshez gratula :)

Ruz :) Allergia :( Tropikárium király lehetett :D és a képek is jók lettek (fény- meg egyéb viszonyok ide vagy oda)!

Votiv :) Autós sztori :evil: Tré nap :( Akkor Rád fér még egy kistigris:
Kép Kép
denizsa

Votív,

autós sztoriban sajnos néha igazat kell adni párodnak. Én a múltkor jártam úgy, hogy mentem autóval, és be kellett kéredzkednem a szélső sávba. Teljesen meglepődtem, hogy egy hiper-szuper autóval közlekedő ember beengedett!!!! Szóval, tényleg szomorú, hogy ez a meglepő és nem az emberi gyarlóság.

Vákuumos ruhatároló: ez nem semmi, azt nem hittem volna, hogy ilyen borsos ára van.... :?

Szomszédod "irigylésre méltó". Olyan jó, amikor egy társas házból, "társatlan ház" lesz, nem? Csípem, hogy milyen "figyelmesek" az emberek, mindenhonnan ezt hallom. Nagyon Rád jár a rúd az utóbbi időben. :shock:
A szellőző kérdés biztos nem lesz könnyű feladat, ha ennyire nem érdekli semmi sem :(

És köszönöm a bókokat Neked is és Barbinak is :)

Megtaláltam párom csecsemő kori képét és azzal is összevetettem - meg majd születése után is -, és tényleg tiszta apja. :)

Név már "csak" négy van kosárban, mindkettőnknek, mindegyik tetszik, most már csak variálgatunk. Azért már elmondható, hogy van tuti favorit :D

Évi
vica94

Vica,
nagyon helyes kölyök lesz? és melyik név a tuti favorit? :)

Votiv,
köszi :)
a holnapi napod biztos szebb lesz!!
és egyetértek Barbival, nem ezt kellene megszokni, mint normális jelenség, mert ez undorito!

Lindi,
fönököd egy igazi kötschög!! de hiába erölködik, hihi, nincs esélye, és jol megaszondtad neki, tetszik :lol:
pü-ben megirom a tel.számom, ha addig nem fagy le a gépem...

mert ma irto édesen eljátszogatott a kisfiam, tudtam volna bénetezni, de örökké lefagyott ez a sz.r gép :( irtam is hosszabbat több mindenkinek (Indi meg Zuzi meg Pocak....), de már nem emléxem...

KépKép
fibi

Vica, bocsi, az elsö mondat nem kérdés, hanem felkiáltás, és :D

KépKép
fibi

Moose,
hirtelen belémvillant, hogy nem is reagáltam rád :shock: Szóval: szerintem is bármikor beüthet a féltékenység, most még élvezem, hogy inkább imádat van meg puszilgatás meg manyizás :D Egyedül még én sem vittem a két gyerkőcöt, de szerintem egyhamar nem is fogom... szerencsére Dóci már nem babakocsizik, helyette motorozik, de olyan gyors, hogy futni kell utána, és inkább nem próbálom ki, hogy megáll-e az útkereszteződésnél, ha nem vagyok ott...

Votiv,
ilyennel még szerencsére nem találkoztam vezetés közben, azért ez szerintem egy ősbunkó volt :( Az a baj, hogy nem tudsz mit csinálni, lealacsonyodni az ő szintjére meg nem érdemes...

Ruz,
cápák nagyon jók! :D

Vica,
kisfiad portréja nagyon jó! :)

vera
kisün

Kisün,
nekem sem reagáltál multkor. :roll: kérdeztem, hogy amikor Marci szopizik és/vagy altatod, akkor Dóci jol türi, vagy csinálja a fesztivált, hogy vele foglalkozz inkább?

KépKép
fibi

Den,
köszönöm kedvességed, nagyon jól esik :)
hasonló arckifejezés lehetett anyósod esetében, mint az én pocakoménál :lol:

Fibi,
Neked is köszönöm a dícséretet :)
A tuti favorittal kapcsolatban még csak a magam nevében beszélhetek. Szóval: Ádám Máté, vagy Máté Ádám. Jajj, most remélem nem kapok majd a páromtól :D

Kisün,
olyan jó, hogy mindenki, köztük Te is, azt mondja, hogy jó a kép.
Pedig azt gondoltam, hogy mivel nem teljes, szemből készült felvétel, nem is lesz jó. És most nagyon megnyugodtam :) És köszi :D

Évi
vica94

Votiv

Örülök, ha sikerült valamivel jobb kedvre deríteni :) Ne akadj ki az ilyeneken, persze igaza van Barbi-nak, hogy az sem jó, ha minden szemétséget elfogad az ember, mert akkor nem fog javulni a helyzet, sőt... :( , de azért ez ne tegye tönkre a napodat!!

Fibi

Nem semmi ez a vándorhere vagy mi, és tényleg lehetett látni, ahogy eltűnnek a golyócskák? Hát nagyon furcsa lehetett, drukkolok, hogy magától megoldódjon és szépen a helyükön maradjanak!

Vica

Nagyon helyes baba. :) Nagyon jó neveket találhattatok, hogy ilyen nehéz választani. :)

Den

Jók ezek a cicák, azt hiszem mindjárt én is csatlakozom hozzájuk és ilyen pózt veszek fel, kisfiam is szunyál már, úgyhogy én is megyek :P

ruz
ruzicsky

Jucus!

Köszi még egyszer a linkeket, ez a PP Venezia is tuti jó kocsi. Most igazából a testvérkocsik után érdeklődöm, Verával láttunk ma a játszótéren egy nagyon klasszat, már régebben is néztem, de az a horroráras kategóriából való, és szerintem még nem lehet használtan venni :cry:
Pannádnak kijött már a foga? Nekünk még mindig nincs teljesen kint :twisted: én nem is értem, hogy miért nő ez ennyi ideig :cry:

Évi!

Nagyon édes a kép a piciről :D Nekünk teljesen profilból sikerült annak idején, és utólag megállapítottuk, hogy nagyon hasonlít Bazsó a képre.
És lesz majd tali, majd jól szervezünk egyet! Mi a jövő héten nem leszünk itthon, de remélem, az azt követő hétre összehozunk valamit, és ha még egybe vagytok, akkor megismerhetsz minket személyesen! :wink:

Ruz!
Hú, ez az allergia nem hangzik jól :cry: De a képek nagyon jók, főleg az a rájás, az nagyon király!

Votiv!
Végül nem mentünk függönyt venni, helyette inkább jól összevesztünk :twisted: :cry:
Egyébként amikor nekem ilyen kaka napom van, mint ma neked (nekem tegnap volt :wink: ), mindig azzal nyugtatom magam, hogy a holnap jobb lesz, és be szokott jönni!!!! :lol:
Autóson meg föl ne húzd magad, nem ér annyit! Bár magamat ismerve ezek majd nekem is nagyon szarul fognak esni, már ha lesz egyáltalán valaha jogsim :lol:
Nálunk is vannak penész gondok, és mi mindent ecettel mostunk le (állítólag a hordókat is azzal szokták), nem tudom, hogy a ruháknál beválik-e, erről a nagy mosómasákat kellene megkérdezni :lol:
zuzmo1

Fibi,
néha nem emlékszem mindenre, amire reagálnom kellett volna... és nem szép dolog számonkérni rajtam a reagálási kötelezettségemet.
De hogy válaszoljak is: Dóci nem féltékeny, inkább akkor mérges, ha nem vehet részt tevékenyen az altatásban-fürdetésben-pelenkázásban stb. :D Eddig egyszer akart úgy az ölembe ülni, hogy Marci szopizott, akkor kicsit odébb akarta tolni, de semmiféle agresszió nem volt benne :) De ahogy Moose is mondta, ami nincs, az még lehet...

Vica,
szívesen :D

v
kisün

Ruz,
nem használtok ventillátort otthon, vagy esetleg nem utaztatok lehúzott ablakkal? Talán huzatot kapott a szeme, nem lehet?
Neked is köszönöm a bókot :)
A Tropis képek tényleg jók, nem is tudtam, hogy lehet bent fotózni.

Zuz,
majd jól megbeszélem vele újra, hogy még tessék a garzonban maradni egy ideig. Mondjuk, úgy két hétig -legalább. Addigra visszajön szülésznéni is a szabijáról. Tiszta jó dolgom lesz. Dokim is, szülésznőm is egy hónapon belül jön vissza szabiról, úgyhogy pihentek lesznek :)
És naná, hogy lesz jogsid, ez nem kérdés. :D És lehet, Te is mondod majd a magadét az ilyen emberekre :lol:

Évi
vica94

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: