Sziasztok!
Kicsit lemaradtam, de most bepótolom...
Stella!
Milyen szerencse, hogy két lurkó jön, így mindkettőtök álmai neve is szóbakerülhet. Nekem az Áron, Soma párosítás nagyon tetszik. Sőt a Tamás Soma különösen jó hangzású. De persze ez úgyis a ti dolgotok.
Nekünk a lánynevünk a valaki által már említett Dorka, de legújabb favoritom a Luca. És páromnak is tetszett, főleg mikor megjegyezte, hogy "lassan készül mint a Luca széke"
Farkasok Juditja!
Jól lemaratam azokról az ajikról, de sebaj, majd készítünk a "Dévais-Műhelyben"
Jó disznótorolást! Remélem, ti nem úgy művelitek, mint ismerőseink, akik megveszik a disznóhúst a Tecsoban és onnantól u.úgy készítik, mintha... na de azért mégsem. (nem mintha kedvelném, ahogy visít szegény pára)
Katácska!
Hajrá-hajrá, de NAGYON!
Szegééény párod, nem is baj, hogy edzed, hiszen a szülés sokkal durvább lesz.
Ez a szondázás amúgy milyen célt szolgál? És inszem előtt is kell?
Vanda!
Óóó, a mézeskaláccsal még sehol sem tartunk. Összesen 20 db lett és a díszítés még várat magára. Nyomatok majd képeket, csak hirtelen azt sem tudom, mit szkenneljek be...
Szani!
Háát igen, mi még 100-felé figyelünk, elterelve ezzel gondolatainkat. Ha ott leszünk, ahol Te most, biztos nekünk is máshogy fog működni a világ.
Dia, Gigi!
Zuglóban lakom, a Zsolnay utcában (Bosnyák tértől kicsit kifelé)
Dia!
Nnnna, érj rá! Majd lekötjük Domit, míg te művészkedsz!
Gigi!
Ezek a szuperman-ek nagyon édik! Hidd el, te is elbírnál kettővel! Oli elnyomva érezte magát a fotózáskor? Vagy csak nem egy szereplős típus?
Wish!
Hát igen, a babaszag....
Ja, a dec. 8-a mégsem jó, ugyi?
További szép hétvégét mindenkinek:
réka