A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Én nem tom mit szeretnék készíteni.KépVagy üveg festést próbálnám meg vagy a szalvéta teknikát.Na meg persze ha Domitól egyáltalán tudok majd valamit csinálni.Kép

Gigi!
Haláliak ezek a kis szuper menek!KépNagyon aranyosak.Mekkora ketrecük van.KépZsuzsi,hogy birja a strapát?Tetszik a Soma punciszőr hasonlat de maradok a Kóbornál azt már megszoktam.Kép
Mindenkinek szép 7végét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jó reggeltKép

VandaKép
Az ikrek nem Dévaisok. Hazai gyártmányKép Van ilyen isKép
A Brico-ba nem készen lehet kapni a matricát. Hanem meg kell venni a festéket és a sablont. Épp az ikres barátnőmnél láttam.

DiaKép
Én is maradok JánosunknálKép Zsuzsa tök jól bírja. Nem csinál lelkiismereti kérdést abból ha hisztiznek. És beteszi az ágyba őket és alszanak is. Nincs ám kézben ringatás. Nem is lehet két gyerekkel. Vagyis hárommal mert van neki egy hat éves lánya is.

Én régebben csináltam olyan dísz is, hogy egy fém keretbe műanyag forgácsot kellett rakni színenként és ezt be a sütőbe. A műanyag szépen eloszlott. Olyan Tiffany-s hatása volt.

Puszi

KépKép
gigi28

Bocsi!

A munkahelyemen vagzok, nincsenek magyar etkezeteim, bocs!!!!

Maradjunk csak Kobor Janosnal, az mindenkinek nagyon jol bejott. En biztos nem valtok punciszor nenire. (Gigi! Ez nagyon talalo voltKép)

Gigi!
En is viszek csomo karacsonyi meg mikulas sablont az biztos.
En is mar csomo ideje ki akarom ezt a sutobe tevos kepet probalni, de nem tudom, hol lehet kapni ilyet. Ha megmondod, viszek nehanyat a kezmuves "barlangunkba". Mikor lesz????

MIERT nem csinaljuk jovo penteken, amikor Vanda is Pesten van????

Na huzok haza, itt van nalam vendegsegben az unokaocsim, amig dolgoztam, a ferjemmel volt.
lkt

Sziasztok!
Kicsit lemaradtam, de most bepótolom... Kép

Stella!
Milyen szerencse, hogy két lurkó jön, így mindkettőtök álmai neve is szóbakerülhet. Nekem az Áron, Soma párosítás nagyon tetszik. Sőt a Tamás Soma különösen jó hangzású. De persze ez úgyis a ti dolgotok.
Nekünk a lánynevünk a valaki által már említett Dorka, de legújabb favoritom a Luca. És páromnak is tetszett, főleg mikor megjegyezte, hogy "lassan készül mint a Luca széke" Kép

Farkasok Juditja!
Jól lemaratam azokról az ajikról, de sebaj, majd készítünk a "Dévais-Műhelyben" Kép
Jó disznótorolást! Remélem, ti nem úgy művelitek, mint ismerőseink, akik megveszik a disznóhúst a Tecsoban és onnantól u.úgy készítik, mintha... na de azért mégsem. (nem mintha kedvelném, ahogy visít szegény pára)

Katácska!
Hajrá-hajrá, de NAGYON!
Szegééény párod, nem is baj, hogy edzed, hiszen a szülés sokkal durvább lesz.
Ez a szondázás amúgy milyen célt szolgál? És inszem előtt is kell?

Vanda!
Óóó, a mézeskaláccsal még sehol sem tartunk. Összesen 20 db lett és a díszítés még várat magára. Nyomatok majd képeket, csak hirtelen azt sem tudom, mit szkenneljek be...

Szani!
Háát igen, mi még 100-felé figyelünk, elterelve ezzel gondolatainkat. Ha ott leszünk, ahol Te most, biztos nekünk is máshogy fog működni a világ. Kép

Dia, Gigi!
Zuglóban lakom, a Zsolnay utcában (Bosnyák tértől kicsit kifelé)
Dia!
Nnnna, érj rá! Majd lekötjük Domit, míg te művészkedsz!
Gigi!
Ezek a szuperman-ek nagyon édik! Hidd el, te is elbírnál kettővel! Oli elnyomva érezte magát a fotózáskor? Vagy csak nem egy szereplős típus?

Wish!
Hát igen, a babaszag.... Kép Kép
Ja, a dec. 8-a mégsem jó, ugyi?

További szép hétvégét mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok Lányok!
Örömmel láttam, hogy bekerültem a táblázatba! Remélem, hamarosan ki lehet egészíteni az én nevem mellett is vmi ilyesmivel, hogy "első lombik sikerült, ikrek nőnek a pocakban" vagy vmi hasonló derűs hírrel... na jó, nem lehetek ennyire telve bizalommal, úgyhogy... nem rendelkezek inkább előre, de azért nagyon bizakodom.
Duddu, nem tudom, inszem előtt van-e ilyen szondázás, Enigmának pl. volt inszemje, ő biztos tudja. De szerintem nincs. Lombik előtt azért kell, hogy a doki majd tudja, hová kell visszahelyezni az embriókat, tehát tk. a méh nagyságát méri fel. Ha pl. nem teszi őket elég magasra, akkor előfordulhat hogy nagyon a méhszáj közelében tapadnak meg a babák. De egyébként a többi intézetben nem csinálnak ilyet. Nem tudom, miért.
Gigi, engem úgy engedtek el, hogy mindegyik szurit amit eddig felírt, hasba kell adni. A Gonalt is. Nem is bánnám, ha mindet ide kapnám, legalább szemmel tarthatnám, mit csinálok vagy csinál majd a férjem a tűvel...
Egy zebrával karácsonyi ajándéknak én is kibékülnék...

Kép
szkatácska

Kata, Gigi!

Gonalt én is hasba kaptam, mint ahogy mindegyiket. Úgy látszik, új szelek fúlnak Dévainál. Vagy csak a kiszerelés változott. Kata szurkolunk neked teljes erőből, végre lehet megint izgulni valakiért. Legyél csak telve bizakodással, az már fél siker. Ha nem is hiszel benne, már régen rossz.

Lányok!
Úgy irigykedek a kézművességért... Annyira nem szeretnék kimaradni, de nem látok esélyt, hogy beleférjen amúgy is túlterhelt napjaimba. Sajnos. Már nagyon unom a szakdolgozat készítést, ráadásul apa is továbbképzésen van a hétvégén, így kicsit borús a hangulatom.

Farkasok!
Remélem a disznótoros jól sikerült, nekem már csak halvány emlékeim vannak még gyerekkoromból. Nem hiába városi embernek ebből is ritkán jut.

Szani!
Kitört rajtad a természetes anyai érzés Kép nem is csodálom, hisz te is annyit vártál a babára.

Wish!
Irigykedem a szomszédokra, milyen jó, ha a közelben babákat lehet látogatni!

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép
Akkor legyen most hét pénetek?
Aztán ha jül sikerül beleférhet még egy 17-én vagy 18-án, az a következő, ahol a legtöbb embernek jó.

KataKép
Ugye le tudsz jönni te is?

RoxalKép
Domi buliján legkésöbb találkozol az ikrekkel Kép
Kitartás, mennyi van mág hátra a dolgozatodból? És tényleg miből írod?

wish

Sziasztok!
Ha legtöbbünknek pénteken jó, én is megoldom. De ha másikat választanánk, annak azért örülnék. Csak úgy Vandát nem ismerném meg....
...Szóval ez még a belső dilemmázásom volt, csak "kihallatszott". A lényeg, hogy táncpróbám lesz, de megpróbálok elkéredzkedni. Kép

Olyan érdekes, visszaolvastam a leges-leges-legelejére. Titeket nem szokott érdekelni, hogy mikor és hogyan indult be egy topik? Aztán megkerestem azt is, hogy a jelenlegi bandából kik voltak a elsők és Gigit és Diát találtam Kép Tök jó volt. Főleg, hogy ők rögtön a sikereikről számoltak be.
Tényleg tudtok olyanról, akik rossz tapasztalatokat írtak? Igazán rosszakat. Én hallottam egy lányt, de amiket felhozott, azokat nem nevezném túl komoly ellenérveknek.

Aztán meg azon töprengtem, hogy szinte mindenkinek többedik próbálkozásra sikeredett, akár inszem, akár lombik volt. Én meg annyira biztosra megyek, hogy most marhára betojtam a koppanástól. De csak azzal tudtam megvígasztalni magam, mikor kiderült, hogy 2 "üres" hónapot várnunk kell (egyet a vizsgálatok miatt, egyet meg a karácsonyi bezárás, meg a ciklusom miatt), hogy aztán biztosan sikerülni fog. Szóval félek, hogy összetörök, ha nem jön össze, így arra kérlek Benneteket, hogy néha tömjétek meg a fejem azzal, hogy milyen csekélyek az esélyek, jó? Talán így jobban felkészülök rá.

Nnna jól kinyavalyogtam magam, most megyek aludni!

Jó éjszakát mindenkinek!
réka

Ui: Nem akar valaki dec. 9-én jönni velünk sorbaülni? Wish, ha jól emlékszem, Te 7-én mész. De kááár..
Vendég

Wish, köszönöm a meghívást. Ugye, nem csak béna voltam és nem láttam, hogy hová kéne menni? Nálatok lenne a találka? De hol, helyileg? És mi van azzal, akibe egyáltalán nem szorult kreatív véna? (Magamra gondolok, természetesen.)
Egyenlőre nem szívesen adnék választ, kedvem természetesen lenne találkozni veletek, de egyenlőre nem tudom, hogy alakul a kezelés, hogy leszek, stb, illetve amíg nem tudom, hová kell menni, nem ígérhetem meg hogy elmegyek.

Ma reggel bevettem az első bogyókat, amiket kaptam. A Kálium mindjárt a torkomon is akadt... remélem a továbbiakban több szerencsém lesz. :-)

Holnap fél nyolcra megyek a körzetibe a nővérkéhez, ad egy kis kiképzést, hogyan szurizzam magam.

Kép
szkatácska

Nekem ok a péntek du, főleg azért dobtam fel ezt az időpontot, mert Vanda Pesten vanKépPersze csak ötlet volt, ha a házigazdinak nem jó, akkor ugye nincs miről beszélniKép

Wish!
Milyen igazad van, hogy így akár még egy beleférneKép Én a sikerében egyáltalán nem lételkedekKép

Kata!
Ha kicsit feljebb olvasol, többünk több, mint kétbalkezes, de hid el, hogy ezek annyira nem a kézügyeséégről, mint inkább a fantáziáról szólnak. (pl. üvegfestés, sablont másolsz le, és tetszés szerint kitöltöd festékkel, gyakorlatilag kiszinezed, de a modern kreatív hobbik többsége ilyen egyszerűKép)

Réka!

Inszem előtt nincs méhszondázás.
Hát igen, a sikertelenség...Nem így kell hozzáállni: előbb-utóbb sikerül!!!!! Nálatok ugye megvan a pontos indok is, simán lehet, hogy már először, maint a spermuciknak módja lesz az inszemen keresztül találkozni a petikékkel, meg is történik a nagy csodaKép
Nálam ugye nincs ilyen egyértelmű indok, hacsak nem a férjem változó spermaképe.
lkt

Mi ez a sorbaülés???
lkt

Kata!
A házigizda én volnék és Zuglóban lakom a Zsolnay utcában (Bosnyák tértől kicsit kifelé).
Szerintem sem kétbalkéz a lényeg, felőlem lehetne az kétballáb is! A lényeg, hogy összejövünk és örülünk annak, amit csináltunk.
No meg az, hogy megismerhetlek benneteket, mert én is elég új vagyok még a csapatban.

Timi!
A sorbaülés Dévainál gondoltam. Tök jó lenne, ha ott is találkoznánk... Bár amilyen sűrű lesz a január a topiklakók életében... Kép

Igeeen, megvan a pontos indok, de Dévai ezt is kicsit kétkedéssel fogadta. Remélem, nem akarja újra megcsinálni, mert akkor még egy csomót várni kell. No meg a multicisztával kell, hogy kezdjen valamit, nem? Ettől persze még nem zárom ki én sem a csoda lehetőségét Kép Kép
Vendég

Kedves Lányok!

"Régi" újként szeretnék csatlakozni hozzátok, mivel lassan egy éve, hogy olvaslak benneteket és izgulok értetek. Kicsit lassan oldódok :-)
Egy éve járunk Dévaihoz.A férjemmel minden Ok., nagyjából nálam is, csak az FSH értékem magas egy kicsit. Ez azt jelenti, hogy nehezebb stimulálni és kevesebb tűsző érik. Mivel egyéb gond nincs és a petevezetők is átjárhatók végig kell járnunk a szamárlétrát, akár csak Enigmáéknak. Most kezdtük a 4. inszemet, nagyjából Lkt-val járunk hasonló cipőben.
Mindenkinek sok erőt és kitartást a következő lombikig/inszemig. Enigmának és Levynek gratula az ikrekhez.

Inari

KépKép
inari

Duddu,
a multicisztáva DI nem ked semmit, ezt majd mindenkinek mondja, annyit jelent, hogy több várakozó tűszű is van a petefészekben.

KépKép
inari

tűszű=tüsző

KépKép
inari

Inari, nálunk alapban a férjemmel van a gond, a spermaképével. Alig van és lusták is...
De nekem is mondta Dévai, hogy lehet hogy nehezebb lesz stimulálni, mert kicsit emelkedett az FSH-m. Én emlékszem, nekem 8,66 volt, úgy tudom, 6-ig kiváló, 7-9-ig jó, 9-10 között még megfelelő. Onnan kezdődik az igazán nehéz ügy. Nem tudom, neked mennyire "magas", de én próbáltam magam megnyugtatni, hogy Dévai szeret inkább pesszimistán hozzáállni, és a 8,66 a statisztika szerint még jó.
Egyébként pedig úgy tudom, hogy ezek a hormon értékek hónapról hónapra változhatnak, így ha egyszer magasabb is volt, lehet legközelebb normális tartományban. Azonkívül ismerek olyan lányt, akinek emelkedett FSH-val, egy petefészekből 12 petesejtje lett...
A lombik szerintem igazán az a helyzet, ahol nincs két egyforma eset, akkor sem, ha látszólag sejteni lehet, milyen laboreredményekből mire lehet számítani.

Duddu, Lányok, ha nem baj hogy nem sok kézügyességem van (egyébként tényleg még balkezes is vagyok), akkor előreláthatólag tudok csatlakozni a csapathoz és nagyon örülök a lehetőségnek. Ha bénának bizonyulok, akkor is legalább megismerlek titeket személyesen. :-)

A multicisztáról csak annyit, hogy első alkalommal nekem is ezt mondta Dévai. Most pénteken meg nem mondott ilyet, azt mondta, minden normális.

Kép
szkatácska

Szia InariKép
Üdv itt, ez tényleg lassú oldódás Kép
Ezek szerint már megy a stimud?

KataKép
Én is paráztam a szúrás miatt, de ha elolvasod a tájékoztatót, meg megnézed a kis pici vékony tűt látni fogod, hogy gyerekjáték az egész.
Általában meg sem érzem az egészet. Szóval nyugi, menni fog, profi szurizók lesztek pár napon belül.
Annyi van még, hogy mi egy csomót szórakoztunk a buborékokkal, hogy nehogy levegő legyen a szuriban, de kiderült, hogy ami bőr alá megy, annál nem okoz gondot, ha marad benne egy-két kisebb buborék, nem lesz tőle semmi baja az embernek.

RékaKép
Reméljük nem ismétli meg a pct-t, és akkor januárban indulhat az inszemetek. Az esélyek meg nem csekélyek. Csekély esélye annak van, akinek nincs férje és fogigátlót szed. Neked 10% esélyed van amita pozitív hozzáállás hihetetlen mértékben meg tud növelni Kép

A péntekkel kapcsolatban akkor döntsél te, hogy mi legyen, vagy mondj másik időpontot. Felteszem a táblát, hogy mazsolázhass benne Kép

wish

Kata,

sajna nekem egy éve 10,3 volt, ami azért már nem túl megnyugtató. Majd most januárban megyek újra 2 cn.-on vérvételre, kíváncsi vagyok mi lesz.Azért bízom benne, hogy nálad nem lesz a stimuval sok gond, kívánok 10-12 szép kövér tüszőcskét.
Ja, igazad van, azért viszonylag kevés szurival (3-8/ciklus) is mindig volt 3-6 tüszőm, és hát ugye inszemnél a többes terhesség kockázata sokkal nagyobb, mint a lombiknál. Azárt focicsapatot nem nagyon szeretnénk.

KépKép
inari

Kivettem azokat, akik nem jeleztek semmit vissza.
Talán a december 6. a köv legjobb időpont.

Kreatív délután

wish

Emlékeztetőül Kép

Tali. 2005. december 11. Kispest

wish

Szia Whish,

Hát nem vagyok könnyű eset:-)
Igen a stimu már megy, ma kezdtem döfködni magamba a merionalt. Te most január elején már kezdesz is? Nagyon erős csajszi vagy, hogy még a negyediknek is ilyen kiegyensúlyozottan mész neki. Nagyon drukkolok, most már tényleg megérdemelnéd.

Kata,
a szurizás tényleg nem vészes, pláne bőr alá. Bele fogsz jönni. Hajrá!

KépKép
inari

Sziasztok!
A 7végén a kedvenc unokabátyámék voltak nálunk Domit köszönteni.Meséltem rólatok a feleségének és irigyel,hogy milyen jó,hogy vagyunk egymásnak.Neki is nagy szüksége lett volna anno sorstársak biztatására stb.Röviden róluk:A SOTE I-re jártak,volt 3 inszem 1 lombik a másodikra mentek volna,amikor nem jól osztódtak/nem lettek volna normális bébik/így feladták.Elindították az örökbe fogadást,sok procedúra után kaptak egy másfél éves kisfiút aki ma már első osztályos.Boldogok és saját fiukként szeretik.KépAnnám ezt neked is írom!

Más:Réka!
Megnéztem az útvonal tervet hozzátok ezt dobta ki a gép.Határ útról 99 busz 5 megálló a Könyves Kálmán krt-ig, onnan 1 villamos 6 megálló a Tököly útig,onnan 73 busz 4 megálló.KépKép
Nem tudsz olyan utitervet amiben kevesebb átszállás van?Ez egy kicsit sok nekem babakocsistul,gyerekestül.......

Rafael és Domi.KépKép
Apa és fia szerel.
Kép
Kész Domi háza,be is költözött.Kép
Kép
Mindenkinek szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Domi mint háztulajdonosKép Mi bemegyünk értetek Olikámmal ha megyünk Rékához!

Nekünk jövéhéten a csütörtök nem jó mert megyünk Ausztriába, ezen kívűl bármelyik nap.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Köszi.KépJa,látod Dominak már motorja,háza is van anyáéknak meg se kocsi,se ház....Kép
Csütörtökön a H&M-be mentek?Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Inari!
Üdv. a csipetcsapatban. Kép Én is még elég új vagyok, de nem tágítok, mert jó itt nekem! Kép
Ha jól értem, akkor még neked is idén lehet drukkolni! Kívánom, hogy ez legyen az utolsó inszemed!! Legalábbis egy jó darabig. Kép
Hogy érted azt, hogy nagyobb a többesterhesség kockázata inszemnél?

Inari, Kata!
Ezek az FSH értékek csak a ciklus eleji vérvételnél igazak?
Mert nekem a köv. értékek voltak.
14. cn: 13.6
28. cn: 4.9 és aztán a köv. ciklusban
2. cn: 6.93 (az előző ciklusban nem kérte a dokim a 2. cn-on az FSH-t)
Szóval csak a 14. napi magas, de az eléggé.
Remélem, a 2. napi számít és akkor nincs miért aggódnom...

Kata!
Tök jó, hogy tudsz jönni! Kép

Wish!
Köszi Kép Persze fontos a pozitív hozzáállás, de a túlzott reménykedésig nem szabad eljutnom!

Kézműhely:
Mivel szeretném, ha minél többen lennénk, maradjunk a most péntekben, jó? Holnap lebeszélem és csak akkor módosítunk, ha nagyon muszáj! Kép Juj de jó, lesz tali hamar! Tök izgulok! Kép

Már kitaláltam egy csomó mindent, amit csinálhatnánk, nemsokára teszek fel képet, csak előbb tanulnom kell egy kicsit. Kép

Dia!
Hát nehéz ennél egyszerűbb BKV-s vonalat találni.
Inkább azt tudom elképzelni, hogy a Határ úttól metróval eljöttök az Árpád-hídig és oda értetek megyek kocsival. De még gondolkodom ezen egy picit, jó?
Unokabátyádék szuper jó emberek! És nagyon helyes a kisfiuk. Kép

Puszi:
réka
Vendég

Precízek precíze: Wish!
Akkor, ha jól számolom, már legalább 8-an vagyunk! Plusz Mr. dudu, aki egyszerű hétköznapokon Sanyi névre hallgat Kép

Timi!
Nem tudod mégis megoldani valahogy?
Vendég

Duddu,
Még nem adtuk le a rendelést, szóval mit szeretnél?
Jelezzél, mert reggel le kell adni!

Mindenki,
Aki még gondolkodott a rendelhető bigyókon kérem reggelig jelezze, mert akkor még veszem az adást!

Farkasok J

ui. A kucu nem élte túl a randit, képek hamarosan!

Kép
farkasok

FarkasokKép
Kóstoló van? Kép

Kézműves szakkör Kép
Össze kéne szedni, hogy mit fogunk csinálni és ki mit tud hozni. Én akarok menni kézműves boltba a héten, úgyhogy szívesen veszek bármit.
Nekem van:
-üvegfesték (sima és matricás)
-dekoupage lakk
-műhó spray
-gyertyaöntő készlet
-zselégyertya anyag
-gyöngyök + mintáskönyvek
De még fogalmam sincs mit szeretnék csinálni.

TimiKép
Azt a műanyagos kiönthető ablakdíszt lehet kapni játékboltokban is. Nekünk van itthon még elkészítetlenül egy oroszlános meg egy gyertyás kép. Sütőben kell kiégetni és jó büdös, amikor olvad a műanyag. Ablakvarázs a neve.
http://www.ablakvarazs.hu/hu/index.html

wish

Szóval nekem a köv. ötleteim vannak:

1. Kép 2. Kép 3. Kép 4. Kép

1. Ezt tervezem barátnőknek adni, mindenem van hozzá és mindenből többet vettem, így ha valaki kedvet kap, ehhez nem kell semmi. (persze csak néhány színem van áttetsző üvegfestékből, de gondolom, ilyesmiket hoztok)
2. Ez a kedvencem, keményített filcből van, azt tudok adni (vettem 4-et), van kuglófformám is, de ha valaki csinálna ilyet, hozzon formát, hogy egyszerre többet csinálhassunk.
3. Nem nagyon látszik, de a szövet anyag vatelinnel van tömve és angyalka csipeszekkel van összefogva. Anyagot hozzatok, csipeszem van egy csomó és van egy csipeszfigurás könyvem is, amit most épp nem találok, de iszonyú aranyos figurák vannak benne. Tavaly Karácsonykor taroltam vele mindenhol. Ha érdekel benneteket, előszedem! Kép
4. Ez egy keresztszemes kulcstartó nem foszlós hímzővászonra hímezve. Szerintem 1-2 óra alatt ez is elkészíthető. Ja és ehhez is van mindenem, kivéve a kulcskarikát!

Ha akarjátok keresek még másokat is, persze minden nem férhet bele egy délutánba. Tisztára be vagyok pörögve! Lőjetek le nyugodtan!
Tényleg kinek hánytól lenne jó?
Puszi: réka
Vendég

Wish!
Félek, hogy már nem fér nekem bele, hogy még kisüthetős üvegizét is csináljak, de még gondolkodom.
Talán meghagyom a sütőt nektek... Kép Köszi!
Vendég

Andi!
Engem ez a műanyag kiöntős izé érdekel.KépHol is lehet venni?A nővérkém biztos örülne ilyen ajándéknak.puszó

Kép
Kép
lldicsi

Rékám!

Jól értem, hogy dec.2-ről beszélünk?? Az nekem teljesen ok, 16-17.00 után!!!
lkt

Húúúú Lányok!
Szörnyen szégyellem magam, de egyszerűen egy idióta vagyok! Látszik, hogy nem volt itthon a főnököm 2 hétig, nem is törődtem a munkával rendesen. Most, hogy Timi írja, hogy dec. 2, most jöttem rá, hogy nekünk továbbképzésünk lesz péntek-szombat-vasárnap!

Annyira sajnálom, ne haragudjatok! Te jó ég, jó hogy időben eszembe jutott! Anyukám mondaná: "Fejedbe, kislányom!" Kép
Mos' mi legyen? Ugye össze tudjuk hozni máskorra? A köv. jó dátum dec. 6. volt?
Még egyszer bocs! réka
Vendég

Judit!
Egy olyan 3 dimenziós puzzle jó lenne. Milyen figurák vannak? Köszi előre is! Kép

...ha egyáltalán még szóbaálltok velem...
Vendég

Micsoda ötletek!!!!
Egyre jobban szeretnék elmenni kreatívkodni, de inkább maradok a s..emen!
Majd itthon!

Nálunk hétvégén bababőrze lesz (Pécs vásárcsarnok, vasárnap), ha érdekel valakit.

Tegnap elmondtuk a nagyszülőknek, hogy fiú unokákra számítsanak + a lehetséges neveket is.
Apósom mindegyikre húzta a száját, úgyhogy jól választottunk.

(A Robin nálunk fiúnévnek számít, de már kiesett a kalapból. A Somát még meggondoljuk.)

InariKép
Üdv közöttünk és drukk az inszemhez!

DudduKép
Ez a Luca-széke mondás nagyon bejött Kép!

EnigmaKép
Hogy vagytok? Mindenki egészséges, ugye?

Kép
stella9

Wish!

Életfogytig tartó szabadságvesztésből írom, s most tartok a felénél. Másfél hét alatt be szeretném fejezni, mert utána jön a vizsgaidőszakom...

Eszter
Kép
roxal

Duddu,
Mi mindegyik állatból rendeltünk egyet, mivel csak 64Ft+ÁFA,
Ha most azonnal tudsz válaszolni akkor tedd, de sajna nem tudom hogy milyen állatok vannak.

Kép
farkasok

SziasztokKép

Én szívesen látlak titeket pénteken ha gondoljátok!!! Réka veled is bepótoljuk. De nézhetünk másik időpontot is! Szóval találjátok ki mi legyen. Mi mindenkit szeretettel várunkKép

Puszi

KépKép
gigi28

RoxalKép
Nem semmi téma. Biztos be fogod tudni fejezni, olyan ügyes és szorgalmas vagy.

GigiKép
Kedves vagy Kép Én is hasonlón gondolkodtam. Bár nálatok több hely van. Nekem jó így is (nálatok) úgy is (nálunk), meg amúgyis (6-án). Majd a többiek eldöntik, mi legyen Kép

Na megyek takarítani Kép

Wish

wish

Sziasztok,

Duddu, ne izgulj az FSH-d miatt, a 2 cn-i számít és az neked tökéletes.
A többes terhesség kockázatát úgy értem, hogy lombiknál ugye visszakértek 2-3 babót, tehát ez max. 3-as ikreket jelent. Elméletileg inszemnél, ha van 6-8 petesejt, akkár mind is megtermékenyülhet, ekkor beszélünk jégkorongcsapatról. Dajna Dévai mindig azzal riogat, hogy 6-ból három még bevándorolhat a hasüregbe is és akkor cifra a helyzet igazán. De persze már megszoktam, hogy tényleg mindig a legszélsőségesebb rosszat mondja, úgyhogy csak vigyorgok rajta. Ja, egyébként még tényleg idén tesztelek. Dec 20-án, de már én is nehezen hiszem el, hogy gyártanak két csíkos teszet. Na, azért igazán jó kis karácsonyi ajándék lenne.
Stella, köszi a drukkot és viszont a problémamentes terhességhez.
Ja, a H and M az én egyik kedvencem is. Remélem pocakos koromra már megnyílik az új üzletük is, amiben lesz MAMA osztály. Olyan helyes gyerekruháik is vannak.
Mindenkinek jó karácsonyi készülődést!
Inari

KépKép
inari

Na ennyit a rendelésről!
Szóval nincs amiből szerettünk volna, tehát bocsi!
Farkasok J

Kép
farkasok

Judit!
Csak most olvastalak, de ezek szerint mindegy. Sajna Kép

Lányok!
Ha akarjátok, menjetek el pénteken Gigihez. Én meg majd cserébe elmesélem, miket gyártottam.
Ezt csak azért sajnálom, mert olyan soká' ismerlek meg Benneteket!

Puszi: réka
Vendég

JuditKép

Én találtam pár kevésbé kissebbségi nevet leendő gyerekeiteknek: Farkas Győzi, Farkas VirdzsikeKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Stella!
Háát igen, Pécsről Pestre pocaklakókkal... nem lenne egyszerű. Pedig olyan szívesen megismernélek...
Viszont én jövőre járok Pécsett sokat, mert június 23-25. között csinálunk egy nagyrendezvényt ott. És még az is lehet, hogy korábban többször le kell utazgatnom. Bár júniusban még csak 2 hónaposak lesznek a kicsik, gondolom, örülsz majd, hogy élsz... Kép Kép

Roxal!
Szép téma! Nem semmi! Drukkolok, hogy időre kész legyél! Nem csodálom, hogy kivagy! Kép

Inari!
Köszi! Megnyugodtam... Kép
Akkor jól értettem. Remélem, azért Dévai nem fog minket is rémisztgetni. Bár mostmár jól felkészítettetek, így talán könyebb lesz.

Húúú lányok!
Én ma nagyon kiakadtam. Itt a munkahelyemen, az asztalomnál ülve elbőgtem magam. Kép Főnökasszonyom tök jófej volt, meghallgatott, meg minden. Nem a babakérdés miatt volt, hanem kicsit sok a teher a vállamon a családban és most egyszerűen kiszakadt. Elég hihetetlen volt. Régen történt már velem ilyen, hogy nem várt pillanatban megállíthatatlanul rámtört. De legalább megkönyebbültem.
Gurunéninek is valószínűleg ezt kell majd kikurkásznia belőlem. Hát nem lesz könnyű...
Remélem, nem haragszotok, hogy ilyennel jövök, de jól esett leírni... Kép

Remélem, összehozzátok a kézműhelyt péntekre!
réka
Vendég

Nem volt nálunk net a hétvégén, már igen ideges voltam. Most látom, hogy mire jutottatok kreatív délután ügyben. Bevallom nekünk sem a legjobb időpont a pénteki, mert haza kell érnünk még este. Csak kb. 1 órát értem volna rá, az meg valljuk be édes kevés kreatívoskodni. Most már abban reménykedem, hogy 11.-én el tudok menni a buliba, ha Dévai is úgy akarja. Akkor viszont 2 hetet folyamatosan Pesten fogok unatkozni. Majd még írok, csak most nincs időm.
vanda978

Duddu,

remélem már jobban érzed magad, hát tényleg nem könnyű.Amikor úgy döntöttem, hogy elmondom a fönökömnek, hogy miért is járok hetente 3x később dolgozni, nelem is kaparászta a sírás a torkom. Elég rossz érzés mikor az embernek hangosan ki kell mondania, ráadásul egy majdnem "idegennek". Azért remélem a családban hamarosan rendbe jön minden és karácsonyra már a "baba-ügy" is megoldódik.Kép
Az én családom se piskóta, minden apró szart a nyakamba varrnak, mintha az lenne a világegyetem legnagyobb baja. Néha muszály egy kicsit önzőnek lenni, próbáld megértettmi velük, hogy most magatokra kell koncentrálnotok.

Vanda,
te honnan is utazol fel Dévaihoz. Bocs, de nem emlékszem.

KépKép
inari

A ? lemaradt

KépKép
inari

Vanda!
És akkor két hétig nem is dolgozol majd? Hát akkor valahogy csak tudunk talizni Veled.. Kép

Inari!
Köszi, de ezek sajnos nem olyan problémák, amiket ledobhatnék magamról. Ezeket vinni kell! De majd csak lesz valahogy Kép
Egyébként főnökömmel meglehetősen közvetlen viszonyban vagyunk, eleve csak mi ketten vagyunk a "Szövetség", meg ismerjük egymás családját évek óta...stb. Inkább az volt hihetetlen, hogy nem tudtam "megállj-t" parancsolni. De mostmár túl vagyok rajta és ez a lényeg! Kép
Vendég

Réka!
Írd csak nyugodtan a lelki bajokat, van szerintem mindenkinek. Azt, hogy sírtál meg végképp ne fogd fel szégyelnivalónak, mert valahogy úgyis kijönnek ezek a bajok, előbb vagy utóbb. Még szerncse, hogy ilyen jó kapcsolatban vagy a főnököddel.
Mondjuk ha a babaügyet vesszük alapul, azt úgyis csak azok értik meg teljesen, akik maguk is ebbe a cipőbe járnak. Legalábbis én így vettem észre. Szánalom az van, de az igazi megértés hiányzik, és még csak nem is okolható ezért senki.
De nyugi, a gurunéni kigyógyít.

Más. A képek nagyon tetszenek, vagyis az izék... , legjobban a filces tálka, még ilyet nem is láttam. Hobby boltba vetted az anyagot?

Inari!
Üdv a klubba! Még valaki, akiért igazán lehet izgulni, drukkolok nagyon. Márcsak azért is, hogy ne a kötelező szamárlétrát járjátok, hanem hamarabb sikerüljön.
És van két csíkos teszt, én már láttam olyat! Kép

Farkasok! Ha lehet szavazni, a Farkas Virdzsikére feltétlen leteszem a voksomat, az egyáltalán nem kisebbségi. Kép
Igen irigykedtem a disznóvágásra. Nem volt vérfagyasztó hideg?

Wish!
Olyan jó, akkor nekem is van esélyem, pedig nincs is férjem. Kép
Mennyi minden dolgod van otthon, neked titokban biztos hobbyboltocskád van. Na, valld be!

Stella!
Após-pajtásod nem szereti a fiúneveket? Vagy mi volt a baj? Kép

Rájöttem, hogy nekem azért nincsnek ilyen-olyan jó kis izéim, mint Wishnek meg Rékának, mert itt nem lehet kapni. Úgyhogy valaki mondjon olyan boltot ami jó, és Zugló és Dévai közti útszakaszon van (ez jó nagy). Meg kellene egy Photo hall boltocska is, ha valaki ilyet tud. Csak kell már venni egy új fényképezőt, és akkor kattogtatok kisméretben, azt nem kell lecsökkenteni, és akkor teszek fel magamról képet. Kép
vanda978

Réka!
Akkor addig nem fogok dolgozni, ameddig járni kell kétnaponta Dévaihoz. Másképp nem tudom megoldani, de nem olyan nagy gond.

Én már most izgulok, pedig tudom, hogy már nem fog bevállalni Pityesz erre a hónapra.
vanda978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: