Mégegyszer köszi mindenkinek a szülinapi jókívásnágokat, Bálint nevében is!
Votiv

Isti nagyon édes a felmosóval, igazán aranyos, hogy így igyekezett kiengesztelni Téged!

A faszobor nem semmi, köszi a képet, én is a virágtartóra tippelek, de lehet, hogy tévedek
Tegnap csak kis fülhúzás volt (hétvégén lesz az igazi, akkor jön a család), apa korábban jött haza, elmentünk sétálni és fagyizni

Bálint már 8-kor bealudt, mi meg megkóstoltuk apával a vörösbort (mert azt is hozott!)....
Indi

Dominó édes kiskrapek

már most ő az úr a házban

Délutánra a kezeléshez egy kis plussz +++++energia (bár valszeg energia az lesz ott bőven...), remélem kezed mielőbb rendbe jön!
Ildi

Hátad

Bulást Neked!!
Zuz

gáz éjszakák

Szegény Bazsó és Te! Elég fáradt lehetsz! Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de nem vállalsz egy picit sokat? Már félidős vagy, rendszeresen éjszakázol Bazsóval, vezetni is tanulsz és ezt még lekvárfőzéssel tetézni?! ráadásul ilyen melegben.... Bizti nagyon tuti és pótolhatatlan lekvárt csinálsz, de mégis... Na jó, szentbeszéd befejezve, bocsi, de nem bírtam ki
Az 5 perces uh ismerős, én is ezután mentem 4D-s uh-ra, mert vhogy nem éreztem elég alaposnak. Mi a Savoyában (pontosabban a Kenguruban) voltunk, amit már Ancsi is említett, és egy nagyon szimpi nőci uh-zott és tényleg részletesen megnézett és elmagyarázott mindent, ott derült ki, hogy fiút várunk.
Neet

Képeid megsasoltam, nagyon szépek! Jó hogy írtad!

Jó nyaralást Nektek, éljen a Balcsi! Remélem klassz időtök lesz!

Melyik részére mentek? A torta-átvitel király ötlet, már csak fel kell találni

(Azért zárójelben megjegyzem, hogy kár, hogy nem tudtok jönni!)
Macs

Hú, szegény Füli, rémes lehetett, nem csodálom, hogy nagyon megijedtél!! Örülök, hogy nem lett semmi baja Fülinek!!!

Nálunk is történt egy hasonló leesés, amikor B. 6 hós volt, úgyhogy meg tudlak érteni, én se aggódtam annyira még soha, mint akkor...
Dora

Cici

Gratula Kati első (tudatos) szavához!!