Jaj csajok, most meg itt görcsölök, hogy mindenki miattam áttette péntekre a bulit. Az a helyzet, hogy ha eltudok menni pénteken, akkor szombaton is. Ugyanis Secától függ, neki lehet, hogy kell dolgozgatni szombaton is. Azt mondta megpróbálja elintézni, hogy ne kelljen bemennie, de ezt csak jövő héten tudja megmondani. De ha nem megy, akkor maradhatunk Pesten hétvégére. Nem tudom értelmesen írtam-e le, remélem igen.
Sajnálom, hogy ilyen körülményes vagyok, de tényleg.
Pénteken délre megyünk Dévaihoz, és ott meg aztán végképp nem tudom mennyi időt kell majd eltölteni, és még aznap haza is kell érni (lehetséges).

Az meg minimum 3 és fél óra. Után amár nem maradna idő csak egy kis anygalkafejre, vagy egy pici csirkelóra.
:-O
NE HARAGUDJATOK!!!!!!!!!
Pedig szeretnék menni nagyon, hátha sikerül, már töltöttem le rajzokat, mandalákat, meg ilyesmit.
Úgy vágyom Timi pálcikaemberére, és Judit görbeegyenesére is.
De ha akarjátok megdumálhatjuk, hogy ki-mit hozzon magával. Csak azért, hogy ne legyen 200 üvegfesték, és Timi se cipelje a dobozkáját.
Réka! Na akkor holnap okosabbak leszünk - vagyis te mindenképpen - játszóház ügyben.
Úgy érzem jó lesz ez a guru néni neked, drukkolok a mielőbbi "gyógyulásért". Biztos nem könnyű a hibáinkkal szembenézni, de ügyes lány vagy, ügyesen megoldod.
Wish nemcsak hogy hihetetlenül pontos, de borzasztó figyelmes is. Mindenki gondját-baját számontartja, figyel, és mindent tud. Nem semmi a csaj!
A gyerekeinket majd hívhatnánk Oli1-nek, Oli2-nek, Domi 1-nek, Domi2-nek, és így tovább....