A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

SziasztokKép

Én benne vagyok, hogy menjünk el valahová. De akkor nem hozom Olikámat, mert nem szeretném ha rombadöntené a kócerájt.

DiaKép
Na még végül Te leszel Stelláéknál a keresztanyaKép Tényleg jó ez a két névKépKép

LavyKép
Ne butáskodj. Enigma jó fej csaj, biztosan megbocsájt. És az anyai érzések törtek elő belőled, ezen nincs mit szégyelni. Mert az ember azt szeretné ha az ő gyereke is megkapni mindent ami jár neki (törődés, odafigyelés) és Te úgy érezted, hogy nem kaptátok meg. Ráadásúl nagyon nehezen is indúlt az egész új életetek. Szóval fel a fejjel!! Képeket kérünk!!

Puszi

KépKép
gigi28

Judith!

Na most én pálcikaembert tudok csak rajzolni, és a csirkém teljesen ugyanúgy néz ki, mint a lovam, mindenféle túlzás nélkül. Ezekhez a tudományokhoz nem kell kézügyesség. Ráadásul iszonyatosan meghozza az ember önbizalmát. Én is a 2 balkezemmel üvegfestek, szalvétatechnikázom meg gobleinezek, nem véletlenül.Egy-egy ilyen produktum után határozottan jobban szeretem LKT-t, mert elhiteti velem, hogy ügyes.
lkt

JuditKép
Én is úgy vagyok vele, mint Lkt Kép Szerintem nem fogsz kilógni a sorból.
És jobb, ha a görbe vonalak mentén nem is egyenesen vágsz, mert az se jó Kép

wish

JuditKép

Szerintem ebből a kreatívos biszbaszból az lesz a legfontosabb, hogy együtt legyünk.Jókat röhögjünk. Max. elkápráztatsz minket a görbe egyenesselKép

WishKép
Te véletlenűl nem talnultál statisztikát?? Mi ott gyártottunk ilyen elvetemült táblázatokat!Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Csajszik!
Jujj, de jó, hogy így rápörgött mindenki a kézműveskedésre. Alapvető véleményem, hogy szívesen igazodom a többség akaratához (helyszín, időpont).
DE szerintem nem járnánk annyira jól egy műhellyel, mert ott általában egy előre meghatározott időpontban egy adott típusú (tárgyat v. tárgyakat) lehet elkészíteni. Én pedig bevallom szívesen csaponganék az üvegfestés, Lkt csirkelova és Judit kacska vagdosása között... Kép Szóval inkább jöjjenek a srácok is és pakolják ki az összes szekrényünket (u.is egyáltalán nem "babásan" vagyunk még berendezkedve, minden mozdítható..)
Nekem is a hétvégék a legjobbak, ez és a jövő hétvége különösen. A jövő péntek nem a legjobb, de ha mindenki másnak OK, megoldom, hogy Vanda se maradhasson ki. Ha hétköznap du. akkor pedig kedd, szerda, csütörtökök jöhetnek szóba, de kicsit bizonytalanul... Kép (ez elég bonyira sikeredett)

Dia!
Ha egyszer tényleg lesz játszóházam, megígérem, bérletesek lesztek! Sőt odairányítjuk a metróvonalat is, hogy biztosan el tudjatok jönni Kép
Vanda!
Később még mesélek gurunéniről, ígérem! Kép
Stella!
Kispasik! De jó! Kép
Nekünk sincs egy fiúnevünk sem, ezért biztosak vagyunk benne, hogy lány lesz Kép
Vanda!
Gyalog egy picit messze van a Kacsóh, de kocsival kb. 5 perc. Szívesen eldoblak majd oda, ha szükség lesz rá, nem gond. Kép
Kata!
Örülök, hogy startolhattok! Remélem, Dévai is így gondolja majd holnap! Hajrá!
Vendég

GigiKép DiaKép
A Dominik és az Olivér is benn e vannak a lehetséges megoldások kalapjában Kép!

DudduKép
Nekünk is inkább voltak lány neveink, de az élet úgy látszik sosem az egyszerűbb megoldást választja. No, de ez legyen a legkisebb gondunk!

Stella

Kép
stella9

Stella!
Így van, nagy ügy: fintorog ránk egyet a sors! Kép
Rosszabb sose legyen!
réka
Vendég

Stella,
Én úgy készültem, hogy csak 3 hét múlva tudjuk meg, de jó de jó!!! Szóval ne menjek boszinak, ennyit érnek az álmaim...akkor nem lesz Fruzsitok. KépKépKép
Csajok, ne hülyéskedjetek, annyi de annyi szuperjó fiúnév van, nekem annyi tetszik, hogy egy focicsapatot kellene szülnöm hozzájuk!!!
Na, én meg a lánynevekkel állok hadilábon...Kép
Már előre látom, mire készül a sors!

Kreatív csirkeló klub: nekem is a péntek délutánok, esetleg szombatok lennének a jók.

Kata,
Végre! Érdekes, már megint egy mensinek örülünk...Kép

Igen, Lavy, kérünk szépen képeket!!! Kép
hajnesz

Réka!

Igazad lehet, én még soha nem voltam ilyen kreatív műhelyben, csak elképzeléseim vannak róla. Legyen Nálad a party. Csatlakoznék egy péntek du-hoz, talán a szombatok most már húzósak lesznek így advent idején.

Apropó, készített már valaki adventi koszorút? Most kacérkodom vele, de még nem döntöttem el, hogy belevágjak -e.

Na sziasztok, húzok angyalkát üvegfesteni.
lkt

Lányok!
Köszi a bizalmat! Remélem, össze tudjuk hozni a "kézműhely-találkozót" Kép

Timi!
Jó angyalkázást! Majd segítünk a sok dobozodat valahogy ideszállítani, jó? Egyébként nekem is annyi dobozom van, hogy tele van vele a kamra.

Egyébként azért annyira ötletelhetnénk előre, hogy tudjuk milyen anyagok kellenek.Mert hobby-bolt közel s távol nem igazán van. Egyébként barátnémnak van ilyen üzlete (Fóton) és lehet, hogy nagyker.ből be tudnék szerezni dolgokat.

Vanda!
Visszatérve a játszóházra: Szerintem kereslet garantáltan van, főleg a mi korosztályunkban. A végzettséget és még egy csomó mindent holnap fogok egy ismerősömtől megkérdezni (az állatkerti játszóházban vez.helyettes), de szerintem egy-két pedagógus minimum kell. Holnap okosabb leszek.

Guru néni:
Szerintem fog tudni segíteni, elég jól megtaláltam vele a hangot. Konkrétan egy alkalom alatt nem sikerült rátalálni "a problémára", de ez annak is betudható, hogy több "esélyes" lelki terhet is cipelek. Ezzel most véletlenül sem sajnáltatni akarom magamat, főleg, hogy mindenkinek megvan a saját problémája. Ezeket kezelni és szembenézni velük, na ez a nagyon nehéz. Remélem, gyorsan túl leszek rajta. Kép

Amire Te kíváncsi vagy: ajánlom mindenkinek, így neked is, de rá kell hangolódni és nem mindig könnyű dolog ez. Később is szívesen írok még tapasztalatokat. Jövő szerdán is megyek.
Vendég

Sziasztok!
Hol lesz ez a kreatív klubb?Metró van a közelben?Kép
Nekem a jövőhét már nem jó./Na most mondhatjátok,hogy itt siránkozok társaság után aztán.........Kép
Az időpontokból nekem/eddig/jó a 6,7,13,14,15,16,17,18,19.
Hajnesz!
Ha majd sikerül a kistesót összehozni segítesz a nevekben?KépEddig csak 1 lánynév van ami tuti Dorka.

Timikém!
Az éjszaka kavarogtak a gondolataim és akkor tudatosult bennem,hogy Te mit csináltál a fogdokinál.Elsősorban a szék lelépésre gondolok.Hangosan elkezdtem nevetni,amire még Tamás is felébredt.Nem is nézett ám hülyének mit röhögök a takaró alatt.KépKépDe azért büszke vagyok rád mert hős vagy!KépHolnap csinálok almás sütit.Kép

Judit!
Nyugi!Tőlem botkezűbb nem lehetsz!KépMajd együtt ügyetlenkedünk.Vagy inkább Domit átadom én pedig csak pihizek.Kép

Mindenkinek pussssz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

TimiKép
Egy időbe én gyártottam adventi koszorút. Volt, hogy a piacon vettem alapot és azt díszitettem fel. De többször volt, hogy kalácsból sütöttem koszorút. Szép piros szalagot tettem rá. Persze nem volt szívem megenni.Kép

DiaKép
Botkezű vagy???KépKép Majd álcázod valamivel. Dorka nagyon aranyos név!!! Akkor hajrá DorkaKép

Puszi

KépKép
gigi28

Jaj csajok, most meg itt görcsölök, hogy mindenki miattam áttette péntekre a bulit. Az a helyzet, hogy ha eltudok menni pénteken, akkor szombaton is. Ugyanis Secától függ, neki lehet, hogy kell dolgozgatni szombaton is. Azt mondta megpróbálja elintézni, hogy ne kelljen bemennie, de ezt csak jövő héten tudja megmondani. De ha nem megy, akkor maradhatunk Pesten hétvégére. Nem tudom értelmesen írtam-e le, remélem igen.
Sajnálom, hogy ilyen körülményes vagyok, de tényleg.
Pénteken délre megyünk Dévaihoz, és ott meg aztán végképp nem tudom mennyi időt kell majd eltölteni, és még aznap haza is kell érni (lehetséges). Kép Az meg minimum 3 és fél óra. Után amár nem maradna idő csak egy kis anygalkafejre, vagy egy pici csirkelóra.
:-O
NE HARAGUDJATOK!!!!!!!!!
Pedig szeretnék menni nagyon, hátha sikerül, már töltöttem le rajzokat, mandalákat, meg ilyesmit.
Úgy vágyom Timi pálcikaemberére, és Judit görbeegyenesére is. Kép
De ha akarjátok megdumálhatjuk, hogy ki-mit hozzon magával. Csak azért, hogy ne legyen 200 üvegfesték, és Timi se cipelje a dobozkáját. Kép

Réka! Na akkor holnap okosabbak leszünk - vagyis te mindenképpen - játszóház ügyben.
Úgy érzem jó lesz ez a guru néni neked, drukkolok a mielőbbi "gyógyulásért". Biztos nem könnyű a hibáinkkal szembenézni, de ügyes lány vagy, ügyesen megoldod. Kép

Wish nemcsak hogy hihetetlenül pontos, de borzasztó figyelmes is. Mindenki gondját-baját számontartja, figyel, és mindent tud. Nem semmi a csaj!

A gyerekeinket majd hívhatnánk Oli1-nek, Oli2-nek, Domi 1-nek, Domi2-nek, és így tovább....
vanda978

Gigi!Kép
Aha nem tudok se festeni,se rajzolni,se fúrni-faragni stb.KépKépMegboldogult lánykoromban köttem néhány sálat,mellényt,talán még az egy sima-fordított megy.De csak akkor ha valaki felszedi a tűre a szemeket.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Vanda!
Nyugi!Én azt se tudtam,hogy már van tuti időpont.KépItt van a közelünkben hobbi bolt.Szóljatok,hogy mit vigyek!Azt se tudom mit fogunk csinálni és csak jelentkeztem.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Ez egyre jobban tetszik nekem, hogy úgy néz ki, egy következő Dévais talit tartunk pasimentesen (végre nem kell magyarázkodnomKép) kreatív-műhely keretébenKépKépKépKépKép

Egyenlőre időpontot találjunk, aztán majd egyeztetjük, hogy ki mit hoz vagy esetleg mit kell venni!!!!

Dia!
Biztosan találsz majd valami fincsi ügyeskednivalót, ezen egyáltalán ne aggódj. Azt garantálom, hogy a hóemberembe bele fogsz szeretni, és azt fogod mondani, hogy mindig ilyenről álmodtál Domi ablakábaKép

Vanda!
Ez a péntek (ami lehet, hogy szombat is) melyik péntek???

Ui. Az angyalkám iszonyat jó. Édi -bédi kisangyalka csillagos párnácskával ül a kezében egy felhőcskén. Annyira jó kis adventi színeket találtam: 2 féle arany, piros (abból is 2, az egyik csillogós), kevés ezüst. Csak még azt nem tudtam eldönteni, hogy milyen színű legyen a kispárnája.
Paptibi!A francért nem veszünk már egy közepesen jó digitális fényképezőgépet, hogy meg tudjam végre mutatni a csajoknak a gyönyörűségeimet??
(azt tudni kell életem párjáról, hogy műszaki cikkekben csak minőségit, inkább nélküle mint gagyit, ezért nem vettünk még digit fotoapparátot. Látom, ahogy Krisztián bőszen helyesel.)
lkt

Azt még el kell mondanom, hogy imádott kutyámnak nagyon tetszik élete első hava, turja az orrával, élvezi, hogy csúszkál. Ennek örömére ma a munkahelyemen többször megfetrengett a hóban, a baj csak az volt, hogy az már inkább sár volt, mint hó...A varacskos disznó elbújt volna mellette szégyenében, úgyhogy nagy fürdést csaptunk (k.va ideges voltam, mert így összemocskolta magát), végigreszkette a meleg vizes fürcsit (szegény, mert kínozza a csúnya gazdi!), majd bevonult a kosarába, percekig reszketett, majd hülye gazdája (=LKT) betakargatta takaróval...
Ehhez képest előző ugyanilyen vizslucimnak a vadászaton léket vágtak a jégen, és onnan hozta ki a vadkacsát.
Keksz! Felfogod, Te mennyire jóóóóó dolgod van?KépKép
lkt

Dia!
Nem a kreatív klub lesz metró közelben, hanem álmaim játszóháza, ahová - mivel bérletetek lesz - kötelező jelleggel rendszeresen járnotok kell. Ezért, hogy a közlekedési nehézségeidet kiküszöböljem, rögtön azt gondoltam, ha már befektetés, legyen nagy, s bárhol legyen is, lakásod és "dudu játszóháza" közt metró fog menni, így könnyen odajutsz. Kép (feltéve, hogy a metró babakocsistul, gyerkőcöstül, kabátostul nem túl nagy megerőltetés... majd lesz benne légkondi is)

Lányok!
Nekem van egy csomó Praktikám, szívesen bogarászok benne ötleteket (már megtettem) és ha szóltok, hogy mi érdekel, tehetek fel belőle képeket is.

Timi!
Azért mostmár elérhető áron lehet kapni nem annyira gagyi gépeket is! Fotózgatok, úgyhogy ismerem a kínálatot nagyjából. Nézzétek meg ezt az oldalt: http://edigital.hu/home.php . Ennél olcsóbban nem nagyon fogtok gépeket találni.
Kutyád neve: Keksz? Ez naggyon jó!!

Tök jó, neked nem kell magyarázkodnod, az én páromat viszont "kénytelen-kelletlen" megismerhetitek, ha végülis nálunk kötünk ki.
Ja és nem utolsó sorban engem is! Kép hihihi

Lányok!
Megsütöttük ma este életünk első mézeskalács adagját! Tök szépek lettek, bár marha kemények, meg szárazak, de nem baj, mert a karácsonyfára szántuk őket. Csak valamikor ki is kellene díszíteni... Kép
Ez nagy büszkeség ám tőlem, akit a konyhatündérek messze elkerülnek...

Most lelépek, mert urrá lett rajtam az álommanó!
Jó éjt:
réka
Vendég

Na megpróbáltam beírni, hogy kinek mikor jó, de lehet, hogy nem sikerült tökéletesen, akkor szóljatok és kijavítom.

Kreatív délután

wish

Húúú, de beindult ez a kézművesség Kép!

Majd raktok fel képet az elkészült munkákról?
Egyre kiváncsibb vagyok!

HajneszKép
Tényleg vannak jó fiúneveid? Honnan szedted őket?
Mostani állás szerinte két páros maradt versenyben:
Botond és Olivér -ez mindkettőnknek bejön;
vagy Áron és Soma - az Áron a párom álma, a Soma az enyém, de annyira tiltakozik, mert szerinte nem jó név a Tamás Soma. Szerintetek?

Lánynévben majd mi segítünk Neked Kép!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Szerintem is vannak jó fiúnevek, lám ti is találtaok már négyet is Kép
Szerintem jó a Soma is, egyáltalán nem rossz a Tamással. A Tamás Tamás az már gáz lenne Kép

KataKép
Mit mondott Dévai?

wish

Jelentkezem a kézművességbe, nekem minden időpont jó, hogy keresztezzél be Wsih légyszi, mégsem dec. 12.: nem jó mert kozmetikushoz megyek, és ezt már tutira nem mondom le, nem azért mert Kóbor Jánostól szabadulhatnék meg, hanem azért, mert félév gyes után decembertől újra indul a világ egyik kozmetikusa - mármint nekem- és egy arckezelés már bőven rámfér. Dec.13-a jó lesz bár akkor lehet, hogy rokkant leszek, mert Yamamotoba cérnázni, de legalább ráhangolódok.

Ja figyeljetek, most rendelünk céges ajándékokat, és van a katalógusban 1. 3 dimenziós puzzle (10féle állatfajta 64Ft/db)sima falapokból kell összerakni és utána festhető, 2. Csináld magad karácsonyfadísz fából (320ft/db; db= olyan mintha A4-es falapra vannak nyomva és azt kell utána kifesteni, mondjuk nem tudom hogy lehet kioperálni őket az alaplapból, de valószínűleg körbe vannak perforálva és csak kipattintjuk, de ha nem akkor tudok lombfűrészelni, LKT te tuti tudod milyen kis pöcs fűrész típus ez, de nekem van egy ilyennel készült cicám még általánosból.
Szóval érdeklődnék ki kér ilyet még most jelentsétek, mert délután meg kell őket rendelnünk!

puszi Farkasok J

Stella,
szerintem a választottak ( Olivér, Botond) szuperek, a Samu és az Áron is szép, bár a Samu a Tamás vezetéknévvel egyeseknek fura lehet, de kit érdekelnek egyesek, ha nektek az jó akkor hajrá, Áron is szép, de nekem túl kemény, de ki vagyok én? Úgy nevezzétek el őket ahogy a szívetek diktálja. Most gondolj bele nekünk a Farkas név mellé kell egy kevésbé kisebbséginek hangzó nevet választanunk, szóval mi sem leszünk Aladárok. Viszont az első leányzó tutira Emma lesz és ez a Farkas szóvégi "S"-vel egy kicsit zűrös de ki nem szarja le! Ja azért legyen csajszi név is ki tudja lehet a rafkós gyerekeitek most is szórakoztak, mint ahogy eddig is hülyítettek benneteket néha és most is csak valamelyikük odatartotta a kezecskéjét és mutatta, hogy mit higgyetek aztán meg amikor kibújik jót röhög rajtatok!

Na megszűnök!

Karácsonyfadísz ügyében most jelezzetek!!

Farkasok J

Kép
farkasok

JuditKép
Erre nem is gondoltam. Jó vicc lenne a részükről Kép!

Kép
stella9

Judithom!

Én kérek egyet ebből a lombfűrészes karácsonyfadíszből.
Köszi, igazán nagy megtiszteleteés, hogy azt gondolod, tudom, mi a lombfűrész, de csak halvány fogalmam vanróla, a kezemben még soha nem volt.De hát vidéki csajként illene tudnom ugye...
lkt

Stella,
nekem ezek lennének jól hangzóak:
Tamás Gergő
Tamás Krisztián
Tamás Ábel
Tamás Áron
Tamás Erik
Tamás Bence
Tamás Botond
Tamás Olivér
Tamás Dániel
Tamás Levente...és még sorolhatnám...Kép
Fú, most annyira lennék a helyetekben!!! A Pároddal abszolút egyetértek, én az Áronnál eddig szebbet nem találtam! Kép
AZ a szemétség, ha olyan nevek tetszenek, amik nem igazán harmonizálnak a vezetéknévvel. Sajnos a mi vezetéknevünkkel csak olyanok hangzanak jól, amiket amúgy nem választanánk...de hát ez legyen a legnagyobb gondunk ha egyszer odaérünk...Kép
hajnesz

TimiKép
Hát amivel a lombot fűrészelik Kép Profilfűrész néven?
Egyébként ilyesmik:
Kép Kép

JuditomKép
Te tudsz lombfűrészelni? Akkor biztos megy azért az egyenes vonal mellet való vágás is Kép

wish

Asszonykám,

Lombfűrész ahogy LKT írta, tudod amiben az a vékony "fűrészlap" mindig elszakad.
S továbbá neked a december 3 nem lesz jó, esküvő!!!

Hajnesz,

Köszi a Krisztián nevet!!! :-)))

Paptibi,

vegyé má egy fotó apparátot.
De szart ne, de a jók sem drágák már, ez már nem luxus talán.

Canon S1-IS tutti (egy év alatt 150-ről 80-ra ment az ára és minőségi 10X optikai zoom)- én is az Extreme digitalba vettem.
Karácsonyra tutti van akcion is!

Ja és ma megyünk Zircre, egy kis disznóvágás :-)))

Farkaskoma

Kép
farkasok

Judit,
Igazán nincs mit, szép név na. Kép

Stella,
Apa nevét nem akarjátok adni? Csak mert az is jó a Tamással! Kép
hajnesz

HajenszKép
Köszi a listát!
Nem is értem a Máté miért nem volt benne Kép!!!

Apa nevét nem adjuk, de a Robin még szóba jöhet Kép!

FarkasokKép
Irígy kutya vagyok a disznóvágás miatt, de nem a disznóra ám Kép!
Stella

Kép
stella9

Jujj, az is nagyon jó!!!
A Máté a "még sorolhatnám"-ban benne van! Kép
hajnesz

Drága Uram,
Lehet, hogy a dudari általánosba jártál - amire mindig olyan büszke vagy- de a 3 és 13 között 10 nap különbség van, és az első az szombat a másik pedig kedd. Legközelebb olvass újra engem, mert akkor megmarad a kialakított imaged papa!
pusszantalak Nejed

Lkt,
Vettem a rendelést, majd ha megvan akkor eljuttatom! Paptibike!- vegggggyé má' egy gépet te fantom!Igen arra a mindig-elszakadó vékony fűrészkére gondoltam, ha az ember elkapja a ritmust akkor nem szakad el.

Stella,
A Robin az fiú név? Nekem ez tutira lányként jön, vagy ez lenne az ajánlott lány tartalékban?

Kép
farkasok

Wish, Lányok!
Csak beugrani tudok, mert most értem be a mh-re, de voltunk Dévainál, és KEZDÜNK! Este igyekszem jönni és részletesen beszámolni!

Kép
szkatácska

Ez jó kérdés, Judit, mert ugye az angoloknál ez lehet fiú is, lány is. (Robin Williams, Robin Wright? Penn -Sean Penn felesége) de nálunk ez fiú kategória. Vagy nem, Stella?? Kép
hajnesz

Robin nekem is lányos hangzású...

Kata boldog névnapot, ha ma tartod.

Hm, Hajni ezek tényleg jó nevek! Bár nekem az Olivérnél a másol erősen bejátszik. Kép de ez már csak az én defektem. Nálam is az Áron a top. Stella, hajrá, jó, hogy már itt tartotok. Gyorsan megy az idő!

Eszter
Kép
roxal

Kata! Kép Boldog névnapot kívánunk!
Örülök, hogy van megint kiért izgulni, és drukkolni.

stella! Kép A robinról én is azt hittem, hogy lánynév. Személy szerint nekem is az Áron, és a Máté jön be. Azért talonba rakjatok be egy-két lánynevet is. Kép

Timi! Kép A jövő hét péntekről volt szó, akkor megyek Pityeszhez.
Pedig igazán megnézném a csodás alkotásaidat, de ami késik az nem múlik. Most nekünk sincs digit gépünk, eladtuk, de lesz. Szolidaritok, nekem is hiányzik.

Réka! Kép Igen ügyesen összehoztad a mézeskalácsot, én később szoktam. Álatlában elcseszem a díszítést, túl híg lesz, vagy valami ilyesmi. Nem olyan erős fehér a krémem.
Engem minden féle-fajta dekoráció érdekel, csak rakjad felfelé a képeket. Majd mondjuk, hogy jó vagy nem. Kép
vanda978

Álatlában = általában Kép
vanda978

Ó, csajszikKép, olyan ügyesek és aktívak vagytok!! Honnan ez a mérhetetlen energia?? Jöttök-mentek, szerveztek, süttök-főztök, festetek, fűrészeltek és főképp törődtök egymással.. Csúcs!!!
És EnigmaKépis, milyen ügyes vagy te lány, hogy volt erőd ennyit írni és mindenkire figyelni!!
Gyönyörűek a kisbabáidKép!! Formás, jókedélyű, egészséges manócskák!!

Tulajdonképp én sem nevezhetném magam nagyon fáradtnak (talán csak este), hanem inkább úgymond magunkra záródott a világ. Szinte szimbiózisban élünk Andriskával, minden figyelmem és szeretetem felé fordul, alig fér bármi más az életembe.

Puszi nektek, megyek fejniKép!
szani

Sziasztok!
Csak beugrottam mert holnap vendégek jönnek hozzánk a 7végére és rengeteg a dolgom.

Most komolyan csajok helyileg hol lesz ez az egész?Még útitervet kell készítenem.KépSajna lehet,hogy nem is leszek ott?Úgy nézem amikor ráérek a többségnek akkor nem jó.Kép

Hajni!
Meg vagyok sértődve,hogy a Domi nevét nem vetted be a listába!!!!!

Timi!
Megsütöttem a kevert almást nagyon fincsi lett,örök hálám érte.Kép

Judit!
Disznótor irigy,irigy.KépJó bélmosást,kolbi töltést aztán nagy zabit!Kép

Kati!
Boldog névnapot!Kép

Mindenkinek puszi,majd vasárnap este jövök!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Diám, hidd el, tetszik a Dominik név, gyönyörű, és a jelentése is, én csak a Tamás vezetéknévvel együtt tartom már picit "töménynek". Kép Jaj, mivel is engesztelhetnélek ki??? Kép
hajnesz

Hajni!
Na jó,megbocsátok!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Jó estét! Lányok, köszönöm a névnapi jókívánságokat!Ma megkaptam az égiektől a névnapi ajándékom, kezdhetünk! Délelőtt voltunk Dévainál, megnézett uh-n, aztán megcsinálta ezt a szondázást, amitől úgy féltem. Nem esett jól, de igazatok volt, tényleg alig volt fél perc az egész. A párom ki akarta küldeni, nehogy elájuljon, de megkértem hogy maradhasson, fogja a kezem. Maradhatott, én meg így kibírtam. Aztán felírta az első gyógyszereket:Clostilbegyt tabletta, Gonal F 75 szuri,Menopur szuri, Prednisolon, Folsav, Kalium R tabletták. Az első szurikkal javasolta hogy menjek el a körzetihez, aztán megpróbálhatom magamnak. Egyenlőre mindet hasfalba kell adni. Hétfőn el kell menni az előadásra, meg addigra alá kell írni az összes nyilatkozatot. Aztán szerdán már kell menni uh-ra. Hát, azt hiszem ennyi. Tele vagyok izgalommal, apa nem kevésbé. Dévai mondta is, hogy kettőnk közül ő szorul inkább támogatásra. Gondolom, izgalmában le volt sápadva, vagy mi. Nagyon izgul értem. Meg a sikerünkért. Én nem kevésbé. Dévai tényleg jó fej volt. Szimpatikus volt, főleg, mikor megengedte, hogy apa velem maradhasson...
Akkor most itt lezek én, akiért lehet izgulni. Állok elébe...

Kép
szkatácska

SziasztokKép

KatiKép
Nagyon boldog névnapot kívánok én is!Kép Most már elárulom, hogy túl vagy a szondázáson, hogy én azt hittem, hogy ott maradok az asztalon. Baromira fájt! Igaz nekem hátrafelé hajlik a méhem, gondolom azért. Örülök, hogy túl vagy rajta és kezdetetek. Nagyon szép ajándék lenne egy-két petezsák karácsonykor.

StellaKép
Én az Olivér-Botond párost választanám! Nem is tudom miértKép Olivérnek két jelentése is van. Nekem az egyik különsen tetszik: kismanó és olajfa ültető. A kismanóra szavazokKép Na akkor most Soma vagy Samu? Igaz nekem egyik sem nagyon tetszik. A Somáról nekem mindig a csöcsös-bögyös, punciszőr szerű hajú néni jut eszembeKépKép (bocsánat a rajongóitól,ha van ilyenKépKép)

RékaKép
Tényleg hol laksz?? Én üvegmatricát akarok csinálni. A Brico Store-ba lehet kapni szép karácsonyosat.

Puszi

KépKép
gigi28

Dia, huhhh, köszi, így már tudok aludni! Kép

Kata,
Ez tényleg szép névnapi ajándék! Akkor most Neked fogunk nagyon drukkolni!!! Örülök, hogy a szonda sem okozott gondot. Reméljük, szép zebrás hírrel zárhatjuk az évet! Kép
A pocak szurik miatt nem kell aggódni, meg sem érzed, csak az első nehéz, de csak a látvány miatt, hogy magadnak szúrsz, amúgy tényleg semmit nem érezni. Kép
hajnesz

KataKép
Még egy... Én a Gonált mindig a fenekembe kaptam. Soha nem a hasamba!!!! Azért szerintem erre kérdezz rá mégegyszer!!
Puszi

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Punciszőr...most akkor Soma vagy János??? Kép
hajnesz

HajniKép
Mindenkinek a szexuális beállítottságára bízomKép

Ma voltunk az ikres barátnőmnél. Nagyon aranyosak a gyerekek de baromi fárasztóak. Mit ne mondjak örülök, hogy Olikám egykeKép
Kép
Kép
Azért a nagyon elszánt és türelmes anyukáknak szorítok az ikrekért!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi! Kép
Ezek az iker szupermenek is nagyon cukik, és szőkék! Hajaj! Ugye Dévaisok?
Mond csak meg most készíteni akarsz üvegmatricát vagy venni a Brico Store-ba? Kép

Kata! Kép El is hiszem, hogy izgultok, nem kicsi dolog ez, akárhogyan is nézzük. Reméljük, hogy a karácsonyi ajándék még sokkal jobb lesz mint a névnapi! Hajrá Kata!!!
vanda978

Olyan jó volt megint a Szex és New York! Szívesen megölelgetném azt, akinek kipattant okos buksijából ez a kis filmes ötlet.
vanda978

SziasztokKép

KataKép
Nagyon örülök, hogy kezdtek. MOndjuk Enigmával pont azt beszéltük, hogy, ahogy Dévait ismerjük, tuti be fog mág vállani a péntekkel. És tényleg! Kép
Boldog névnípot kívánok én is, bár ahogy az órát nézem lecsúcszatm egy kicsit róla, de legalább így ma biztos én vagyok az első, aki utólag gratulál Kép

Voltam Lacival Enigmáéknál. Mindenki jól van, babák nagyon szépen nőnek és pont olyan aranyosak mint a képeken, vagy talán még aranyosabbak, mert olyan kis édes pofikat vágnak és olyan jó babaszaguk van Kép

Puszi mindenkinek, kellemes hétvégét!

wish

Kép
Kép

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: