A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kagyló! Hatalmas ölelés neked! Úgy cselekedj, ahogy a szíved súgja és ne engedd magad befolyásolni, és a hírnod kell, sírj, úgy könnyebb!
Vendég

Kriszto
Köszönöm küldheted privibe,igazad van...úgy jobb lesz nekem.............
Kicsit depi vagyok! :(
Kretty
Köszönöm!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kretty,

Csak azért ugrottam be, hogy elmondjam, hogy Veled álmodtam :?
Méghozzá azt, hogy teszteltél, és csíkos lett :lol: :lol: :lol:
Remélem bejön az álmom :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kagyló: neki is biztos, hogy nagyon nehéz, ez az egész.....főleg, ahogy irtad, hogy nála van a probléma.
Szeretnék jó tanácsot mondani, de nem tudok.....csak annyit, hogy én is nagyon bizakodom, hogy valahogy, DE túl lesztek ezen a nehéz megpróbáltatáson. Ölellek!
katapetra

Kretty,
mondd meg a férjednek, hogy hamarosan nektek is lesz két csodálatosan szép kisbabátok, és az is lehet, hogy mind a kettő lány lesz :lol: Pihenj sokat, hogy ne erőltesd magad, akkor biztos nem fog fájni a pocid.

Mné,
hurrá kezdés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :P :D :P :D :P :D

Poszi,
keddre mennek a drukkok, hogy végre kiderüljön az igazság: akkor kisfiú vagy kislány az a pocaklakó?! :lol:

Katapetra,
akkor jó az időzítés piri terén, a fehérneműt pedig tessék minél hamarabb beszerzeni (...nehogy véletlenül meglepjen a kedves párod, és egy nappal hamarabb hazajöjjön :lol: ).

Bari,
remélem már jó a telefonod, pihenj nagyon sokat, és 27-e már mindjárt itt lesz, ne aggódj, minden rendben lesz.

Kagyló,
szerintem is a szívedre hallgass, és ne az eszedre, ha még szereted, akkor egy próbát megér.

Mi jól vagyunk, a picurkák mozgolódnak ezerrel, hol az egyik, hol a másik, hol a harmadik, olyan aranyosak, amikor eszem valamit, 10 perc múlva beindulnak. Nálunk egész nap esett az eső, ja, és képzeljétek, tegnap elég kiadósan ettem, aminek nagyon örültem. :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Azt hiszem megjött. Holnap hívom D-t.
Vendég

kretty: ez nagyon korán lenne még!!! semmit ne hagyja abba menjen tovább az utro, meg az összes gyógyszer, hívd fel holnap D-t, de inkább most azonnal feküdj le, és semmit ne csinálj most már!!!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kretty! Egyetértek, fekvés és nyugi, ha nem kaptál ovitrelle-t csinálj egy tesztet, ugyan én a 7. naptól csináltam anno, de elvileg látszódhat már ma is valami! DE egyszerűen lehetetlen, hogy máris megjöjjön!!!!!!! nem leheeeeeeeeeeeet! Szóval pihenj, pihenj!!!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Lányok! Néhány gyöngyszem a kertből...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kagyló! Hogy vagy?

Többiek? Merre jártok?

Képzeljétek most táblázatot fogok csinálni... :roll: :roll: úgyhogy jövök hamarosan a friss változattal....

kriszto

kriszto82

Sajnos faj a hasam és friss piros pecsetelo ver van. Szerintem is korai, de múltkor is amikor végül nem lett beulti, 10 nap múlva megjött. Szóval ez van, most nagyon el vagyok keseredve. Kriszto, nagyon szép lett a kert.
Vendég

Kretty! Mi van ha ez a beágyazódástól van???? Szerintem simán lehet!!!! Nagyon szorítok tovább és ne add még fel, hisz olyan korán van még!

kriszto

kriszto82

1308492202.9451.htm

a táblázat :roll:

kriszto

kriszto82

Sziasztok

Elfoglaltság képen,és mert ma ilyen napom van...Pizza...

Kép

kagyló

Kretty, remélem, hogy ez nem az...nagyon izgulok érted!!!!!!!
Még ne add fel!!!!!!

Kriszto: Nnnnnna, pont egy ilyen kis kertről álmodozom én is...nagyon szépek a virágok, és a pari is gyönyörű!
katapetra

Most látom,hogy van táblázat is! :lol:
Kriszto
Köszike,így már sokkal jobb.Hogy vagy? Pocid?Szépek a virágok. :wink:
Barika
Hogy vagy,olvastam,hogy pihenned kell....nagyon vigyázz magadra!!!
Emerenc???
Katapetra
Ha jól látom a táblázatban indulás előtt vagy......mikor is???
Kretty
Még korai,hogy megjöjjön.Fel hívhatod apánkat,de úgyis azt fogja mondani,hogy majd akkor menjél ha rendesen vérzel.Lehet megtapadás miatt is.Feküdjél sokat,és ne stresszeld magad!!!!
Mné
Szerdán már kezdesz is,tök jó!!!Tudnál nekem valamit mondani az inszemről??Nekem még nagyon régen volt,de nem itt hanem máshol.Apánk azt mondta nem annyira durva mint a lombik,hát ezt én is tudom....de mindenhol másképpen csinálják.
Rencsi
Mikor fogtok kezdeni????
Zafir????????????
Szélkisasszony????
Ági
Hogy vagytok?

Ma jól vagyok,nincs depim!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

kagyló

Kagyló: ez nagyon nyammmiiiii, ügyes vagy!!!! Igazi KONYHATÜNDÉR Kép
katapetra

Kagyló, amit Krisztó irt a tábliba, az nem kezdésünk dátuma....sajnos, hanem, hogy egy hónap után végre hazajön a férjem!!!!! :D
katapetra

Sziasztok :D

Kriszto: gyönyörű képek, megérte a sok fáradozást :lol: Nagyon ügyik vagytok. Szurizás megy? Drukk holnaphoz, köszi hogy megkérded az árat :wink:

Kretty: nagyon sajnálnám ha ez mensi lenne, de sztem is korai, mikor volt meg utoljára? És onnan hány nap telt el?A teszt szerintem is jó ötlet, plusz a soksoksok pihi. Nagyon nagyon szorítok :arrow: :arrow:

Katapetra: 90kg voltam , 1,5 év alatt fogytam le (magamnak így tetszem, még most is husis vagyok, férjemnek husisabban)
Kezdést még nem tudom, elsőnek konzultálunk :D

Kagyló: nagyon sajnálom :cry: Nem is lehet sajnos tanácsot adni, mindenki máshogy éli meg a sikertelenséget, a fájdalmat. Én csak remélem hogy a döntésed a lehető legjobb lesz :wink: Nagyon szorítok..
Pizza isteni (én 7 éve nem ettem :oops: :evil: )

Csuti: örülök hogy végre jól vagy, és a babák is jól érzik magukat. Nagyon szupi lehet :D Pocakod nagy már??

Barika:++++++++++++++

Többiek merre?

Még olyan kérdésem lenne, hogy első alkalommal mikor megy az ember, vizsgálat is van? Kb első telefontól mennyi időre kap az ember időpontot? Délelőtt vagy délután vagy ez változó?

További szép vasárnapot (holnap hétfő :evil: :evil: )

Pusziiiiiiiiiiii
ancsi80

Ancsi! Időpont ügyben lehet alkudozni, hogy délelőtt vagy délután, de mivel új vagy majdnem 100%, hogy keddi napra fogsz kapni időpontot. Egyszer azt mondta Dévai, hogy akkor vannak az újak és ebből nem enged... ja ismerjük plussz még vagy 10-15 ember, "na ugorjon be megnézem!"...
el ne felejtsem, de persze h megkérdezem...
:wink:

Kagyló örülök, hogy nincs depi, nem is kell! A pizza istenien néz ki!
Mi megyünk épp fagyizni! :roll: tartsátok a szátok :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto: köszönöm és szerinted mennyi idő még adja az időpontot 1-2hét vagy hónap??És vizsgálat is van?
ancsi80

Katapetra

Jaj,ezt akkor jól benéztem... :oops:
Ha a párod jön haza az még jobb...... :wink: :wink:
Ancsi
Köszike!Kicsit ingadozó hangulatom van,de ma éppen jól érzem magamat,talán mert végre jól kisírtam magamat.... :roll:
Kriszto
Én nem mondom meg,mert én meg hamburgerrel tömtem magam,meg pacallal és sütivel stb.Az a fagyi,nem is olyan veszélyes,de megyek is kiveszek a fagyasztóból egy pálcikásat... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

kagyló

Ancsi! 1-2-3hét, attól függ most épp mennyien vannak, de tapasztalatból (sajnos, jó lenne ha nem tudnám tavaly hogy volt) mondom, hogy nyáron kevesebben vannak, szóval szerintem mielőbb telcsizz.
Igen uhu általában van, ha olyan kedve van, akkor cicivizsgálat is, bár az szerintem csak majd egy másik időponton lesz majd, vagy csak simán küld mammográfiára.. Illetve lehet, hogy vesz le clamidiát és kenetet, de ebben sem vagyok biztos, most szerintem csak kapsz listát, hogy mit csináltass meg.
Szerintem holnap délután hívd is fel! Juj, jó lesz szorítani nektek (is)! Kívánom, hogy az új hely hozza meg a nagyon várt bébikéket nektek mielőbb!!

kriszto

kriszto82

Ancsi: bocs, hogy ezzel zargatlak, de annyira csodállak emiatt a nagy fogyás miatt!!!!!
csak még1-et kérdeznék: sportoltál is mellette, vagy csak a szénhidrát mentes, ill. csökkentett életvitelt alkalmaztad?
Köszi a választ előre is....nagyon jó lenne, ha én is visszafogynék 65-60 kg-ra.
79kg-ról indultam :twisted: és lassan csepeg.....

Kretty: sokat gondolok Rád...... :roll:
katapetra

Csak egy percre ugrottam be, mert Domi nagyon beteg :cry:

Kretty, ez biztos h a beágyazódás!!!! fel ne add nekem te csajcszi, az ikrek most helyeszkednek!!!!!

puszi mindenkinek!!!

Kép
rencsi79

Kretty,
én nagyon reménykedem hogy nem piri jelentkezett nálad. Pihenj sokat, és holnap hívd fel D-t. Nagyon szorítunk neked.

Kriszto,
tényleg szépek a virágok, ügyes vagy, mint mindig :wink: holnap mész UH-ra? Majd küldessz egy sms-t, hogy mi volt?

Ancsi,
igen, szerintem elég nagy már a pocakom, de érzem is, mert estére nagyon fáj a hátam, feszül a hasam, és nagyon fáradt vagyok. Ti mikor kezdtek majd? Én amikor legelőször telefonáltam, 2 hétre rá kaptam időpontot. Ez tavaly volt.

Rencsi,
mi a baja a kisfiadnak? Remélem semmi komoly, jaj, nagyon vigyázz rá. Remélem hamarosan meggyógyul.

Csuti
Kép
csuti83

Rencsi: jobbulást Dominak, mi történt a picurral? :(
katapetra

Lányok, köszi a biztatást, de sajnos ez a hajó már elment! Ismerem a testem, és tudom milyen, mikor megjön. Beágyazódáshoz késő van már. Sajnos egyre jobban azt érzem, hogy a férjemnek és nekem soha nem lesz közös gyerekünk, ezt valahogy kihagyták a sorsunkból. Az örökbefogadást meg se merem próbálni, ugyanis mi tuti nem kapnánk babát, mert a férjem beteg és gondolom ez kizáró ok. Szóval ez van, keddtől munkaterápia és szerintem erre az évre befejeztük a lombikot. Nincs lelkierőm többhöz.

Azért mindenkinek szurkolok és sok sikert kívánok!
Vendég

Muszáj volt jönnöm :?

Kretty, hidd el még lehet beágyazódás!!! Mikor a 9. napon pozitív lett a tesztem utána 2-3 napig rózsaszín jött ki belőlem. Ha utána olvasol tuti találsz (én emlékszem) olyat akinek köztes vérzése volt a beágyazódás miatt! Holnap leszel a 7. napon! Még ne add fel és gyere majd kérlek,h mit mondott Dévisz!
Tudom,h most nagyon el vagy keseredve, de fel a fejjel, lesz közös babátok! Nekünk azt mondta egy orvos,h SOHA nem lehet a férjemnek gyereke ilyen eredménnyel és most itt tartunk! Ugyan beletelt egy "kis" időbe, de úgy néz ki (remélem) meg lesz az eredménye a kitartásunknak!
Tudod én a mostanit félig-meddig megterveztem. Ez volt a 3. és az első kettő alatti tapasztalatokból gyúrtam össze a mostanit. Mármint,h mit hogy csináljunk! Meddig fekszem majd, mennyi a séta, hús....és úgy tűnik ez volt az egyik kulcs a sikerhez.
Hiszem,h Nektek is lesz majd kisbabátok, de mondom még várjuk meg Déviszt :wink: Nagyon sokat gondolok Rátok!

Rencsi, jobbulást Dominak! Mi van vele??? Remélem nem komoly!

Katapetra, nagyon jó az avatarod :lol:

Kriszto, holnap várom a hívásod reggel :wink: Tuti minden OK lesz!!!

Mné, remélem kipihentétek magatokat! Mikor lesz az első szurid?

Csutim, pusszantalak!

Kagylóóó, megint ínycsiklandozót sütöttél. Érzem a fincsi ízt a számban :lol: Ma én is sütöttem, mert volt egy csomó cserkónk :lol: olyan édes lett a süti,h csak na, asszem a vércukromat rendbe teszi ha reggel leesne :oops:

Ancsi, gyere majd,h mikor kell menned Déviszhez!!!

Zsuzsiiii, örülök,h megvagy :lol:

Csajok, holnap üzenek majd Zafírnak, ha jön válasz akkor majd megírom,h mi van vele :wink:

Most megyek utrozni és alukálni!
Holnap jövök majd!

Pusza,
Bari

bari6

11-re megyek, ma már teljesen megjött. Most azt hiszem jegeljük egy kicsit ezt a lombik témát.

Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek!
Vendég

Kretty, nagyon sajnálom......... :cry:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kretty,
én is sajnálom, úgy drukkoltam Nektek! Pihenjetek, próbáljatok kikapcsolódni... :roll:
leeda

Kretty!

Úgy sajnálom....
Várunk a hírekkel.

Nálam: a gyógyszerek maradnak ugyanúgy, a helyzet mindkét oldalon 4-5 db 8 fölötti és sok kisebb. Innentől kérnék tőletek együttnőjjenekneugorjonkiegykettő-drukkot. Ilyenkor szokott gond lenni, de bízom benne, hogy nem lesz gond és szépen lassan nő majd mind. Punkció elvileg hétfő, de Dévai azt mondta lehet, hogy csak majd szerda...szóval odébb van még.

Sokan vannak. Mné! Negyed hétkor lettem második. Fél nyolckor 13-an voltunk. Egy punkciós volt.

Ancsi: írom priviben..

kriszto

kriszto82

Kriszto,
ez így nagyon szép én küldöm a "maradjanak együtt" drukkot :D :D és bízom benne, hogy használ!! Nagyon szép lett a kertetek, a virágok gyönyörűek és a paradicsomnak is nagyon érdekes alakja van... :D :D
leeda

Kretty,nagyon sajnálom!!!!! :cry: :cry:

Kép
cs.andi

Kriszto,én drukkolok!Szép a kert!!!! :D
Kagyló,biztos nagyon nehéz nektek,de minden a helyére fog kerülni.Ölelés!
Bocsi,de így is futva olvasok mindig,de azért nyomon követlek benneteket!
puszi mindenkinek!
Andi
Ui:Rencsi,mi van Domival?

Kép
cs.andi

Andi! Mi van veletek?????? Eltűntél nagyon...

kriszto

kriszto82

ezt a gyorsaságot... :D
Minden rendben,csak elvagyok havazva.15 éves oszt.tali,család,itthon,Peti..sokat vagyunk Apa nélkül,most nehezebb..de minden ok.
pusszancs!
Örülök,h eltudtatok indulni! :D

Kép
cs.andi

Mikor kell tesztelned??? Vagy nem lehet, hogy már kellett? :roll:

kriszto

kriszto82

Holnap lesz 2 hete,h megvolt az inszem..Várunk egyenlőre.. :?

Kép
cs.andi

Sziaszok!

Én is megjöttem.

Kretty: Annyira nagyon sajnálom! Megértem, hogy most pihenteted a dolgot. Kérlek gyere majd, és mesélj, mit mondott Apánk.

Kriszto: Nagyon szép tüszők! Én is küldöm az egyszerrenövekedjenekatüszők drukkot! A kerted csodaszép. Mennyi gyönyörű virág!

Cs.Andi: Ezek szerint még egy hetet kell várni a pozitív tesztre. Kivárjátok? Vagy hamarabb tesztelsz? Nagyon szorítok!

Bari: 1 hét múlva Te is újra láthatod a Baribabákat, és a hematómának már hűlt helye lesz!

Ancsi: Hívtad Apánkat? Mikorra kaptál időpontot?

Kagyló: Az inszemnál kevesebb gyógyszert kap az ember. Én csak clostyt és merionalt használtam eddig. Ugyanúgy kell menni hétfő-szerda-péntek uh-ra. Az inszem napján nekem nem volt kukucska, így lutri volt, hogy mennyi és mekkora tüszőm van... Az inszem után 3 hét+3 napra kellett pozitívat tesztelni.

Katapetra: Mostmár aztán tényleg mindjárt itthon van a férjecskéd. És tényleg nagyon édes az avatarod.

Bocsánat, kicsit úszok a melóval, majd igyekszem jönni dlélután.

Pusza

Mné
mné

Kretty :( :cry: :( nem találok szavakat.....annyira megérdemelnétek!
Nagyon szeretünk......

Kriszto: DRukk : nőljetekegyüttokosan-ügyesen :!: :!:

Szerintem is cuki lett az avatarom :oops: :lol: ez már annyira azt jelzi, hogy 4 nap, és újra együtt :lol: :lol: :lol: :lol:

Mné: gyere délután....
katapetra

Sziasztok

Kretty
Ne már!!!Sajnálom!De nem biztos,hogy az még....de nagyon várom,hogy apánk mit fog mondani!!!Szorítok!!!!!
Mné
Köszönöm szépen!Gondoltam,hogy nem lesz annyi injekció mint a lombiknál,de legalább nem fogok tőle megzavarodni.... :oops: :oops: :lol:
Meg kérdezhetem,hogy inszemnél is kell menni a podmaniczki utcába vérvételre,vagy nem fog küldeni?
Kriszto
Lesz itt sok tűszöke,már látom!!! :wink: Csak ilyen ügyesen továbbra is,és sikerülni fog! :wink: :lol:
Barika
Köszike,hogy írtál sokat gondolok rád!!!
Pihenjél ezerrel!!!

kagyló

No, van egy szusszanásnyi időm megint. :wink:

Kretty: Beszéltél Apánkkal? Hatalmas ölelést küldök neked!

Kagyló: Csak akkor kell menni, ha lejártak a leletek, de inszem előtt nem kell menni vérvételre, úgy mint lombiknál.

Kriszto: Ahhoz képest, hogy azt mondta Dévisz, hogy husszú menet lesz, annyira nem is vészes nem?

Nálunk:
A hétvégénk sajnos nem volt olyan pihentető, mint azt szerettük volna. Anyummal és a nagymamámmal mentünk le a telekre. Viszont mind a kettő egy búgócsiga. Nem tudnak leülni a popsijukra. Úgyhogy egész hétvégén főztem, mosogattam, pakoltam rámoltam. Sajnos én kényelmesebb típus vagyok, és nem szoktam agyon hajtani magam, így teljesen kipurcantam vasárnapra...
Viszont:
Ma én is megejtettem az első szurit. Már nagyon vártam ezt a pillanatot, aztán mikor ott tartottam, hogy be kell adni... De vettem egy mély levegőt, és túlestem rajta. Ráadásul ma már reggel is és este is be kell vennem a clostyt. Hát ember legyen a talpán, aki engem el fog viselni az elkövetkező két hétben... Szegény férjem. :twisted:

Na jó, nem nyavalygok. Szépen én is növetszgetem a tüszőket. :-)

Pusza

Mné
mné

Sziasztok.

Helyzet: tele vagyok sárgatesttel, de valamiért nem maradtak meg a babák. Szóval ugyan az, mint az előzőnél. Valamiért nem marad meg a terhesség, mert beágyazódás az megvolt mind a két esetben. Nem tudom, hogy ezt ki lehet-e deríteni, miért van. 2 hét mulva csinálnom kell egy tesztet, mert ugyebár ez méhenkívüli is lehet.

Leghamarabb szeptemberben tudnánk kezdeni, de nem tudom mi lesz. Most veszek egy kiskutyát, elmegyünk wellnesselni, beszélek egy másik szakemberrel is, és mindeni csinálok, csak lombikkal ne kelljen foglalkozni. :roll:

Drukkolok mindenkinek, sok sikert és kitartást!
Vendég

Kriszto: Még azt megkérdezhetem, hogy most csak Apánk van reggelente, vagy kis doki is?

Bari: Sikerült beszélned Zafirral? Hogy vannak?

Mné
mné

Kretty,
nagyon-nagyon sajnálom, hatalmas erőt kívánok nektek!
Kép

Kriszto,
nem lesz semmi baj, nem fognak ki-kiugrani, mert most nagyon tudják, hogy mit kell tenniük ahhoz, hogy anyát és apát boldoggá tegyék. :lol:

Ági,
mi újság veletek? Gyerekek jól vannak, és te a férjeddel?

Poszi,
holnapra egy kalappal, vigyázzatok az úton...majd jelentkezz, hogy mit mondott Apánk.

Andi,
igen, én is akartam már kérdezni, hogy mikor fogsz tesztet csinálni? Mert szerintem mindenki kíváncsi :lol: :wink: :lol:

Mné,
a férjed biztos meg fogja érteni, hogy csak a hormonok miatt leszel más, az én férjem egyszer azt mondta, hogy: jaj, elegem van már ezekből a hormonokból amik benned dúlnak :lol:

Én éjszaka megint kitaccsoltam, de rendesen, és ma ismét szakadt az eső, hát ez van, ha esik, jön róka, ha jó az idő, akkor minden ok. De már jobban vagyok, most épp gyümölcstortát eszem. Aki szereti, próbáljon meg beszerezni, mert nagyon finom a friss gyümölcsökkel. :wink:

Bari,
pihenj jó sokat, és már csak egy hét...

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Kretty: borzasztóan sajnálom :cry: :cry: , sajnos tudom hogy ilyenkor megfelelő szavak sincsenek......
Nem tudom volt e már genetikai vizsgálat, immunológiai, histeroskopia? Ezeket szokták kérni/nézni megtapadásnál.

Kriszto: ++++++++++++ a szép egységes tüszikért, és mondtam már boszi vagy, ugyanis az időpont jövőhét kedd 15.30 :lol: :lol:

Mné: grat az első szurihoz, már nekem is kezd hiányozni :D

Barika: ++++++++++++++++++(én szivesen fogadnák tanácsot: meddig pihiztél, mennyi husi...stb :wink: )

Csuti: örülök, hogy jobban vagy, gyerekek rendesen megkínoznak :? Raksz majd pocifotót?

Katapetra: én nem tornáztam -20 kg-ig (olvastam valahol, hogy addig míg rá nem áll a szervezet az életmódválltásra nem kell tornázni, mert az életmód is megterheli), csak utána és fokozatosan (első héten 3 x 10 perc és ezt növelgettem, de tulzásba soha nem estem)Nekem a bőröm is szépen összehúzódott

Kagyló: hogy vagy ma?Mintha jobb kedved lenne :wink:

Andi: uuuhh mindjárt tesztelsz??Akkor kívánok ilyen: II tesztet neked :wink:

Rencsi: jobbulást Dominak

További szép napot

Pusziiii
ancsi80

kretty
Léleksimi és ölelés Neked.
kriszto
A kerted csodás :)
Ééés: az elmaradhatatlan varázslat,hátha ez is segít
Kép :arrow: :)
mné
Neked is egy tüszőnövesztő:
Kép :arrow: :)
katapetra
Tényleg édi az avatarod :lol: puszillak!!!!

szurikáta
szurikáta56

Kretty :(

Kép

Cs.Andi:= én is ilyet kivánok!!!!!!

Szuri: pusszantás Neked is!

Mné: meghoztad a kedvem a böködéshez..... :) ügyes vagy!
Én majd szeptemberben.....
katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: