Én is nagyon szeretem a welness szállodákat, de ez nem hiszem, hogy korfüggő. Látom azért ti sem a szállodában töltöttétek az egész napot. Magyarország minden szegletében van bőven nézni való!
A férjem szerintem is hasonlít Gáspár Sándorra (akit egyébként igen kedvelek). Azt hiszem szinte teljesen egy korosztály is mindkettő. A férjem most ünnepelte az 51. születésnapját, amit általában nem akarnak elhinni, mert közel nem néz ki annyinak. Nagyon szerencsés alkat, Péter is ezt örökölte.(a fényképen ő az, akire gondoltál) Szegény Bencének már nehezebb a dolga, ilyen szempontból ő sajnos rám hasonlít. Benji még nem tudom, hogy milyen lesz, mert 6 éves koráig Bence is vékony volt. (sőt, én is)
Mandula!
Emese nagyon lányos, látom úgy is öltözteted. Az első képen tündéri az a kis ruha. Ezt a tanuló kutyust én nem ismerem. Milyen funkciókkal rendelkezik?(bár a kép alapján vannak sejtéseim)
Vízpartra nyugodtan viheted Emesét , a természetes víz szerintem sokkal jobb, mint az uszodai. Ebben a kánikulában viszont én sem ajánlanám. Szüleim holnap ugranak le egy napra a húgomékkal a Balatonhoz. Minket is hívtak, de ebben a kánikulában nem viszem Benjit, mert biztos nem tudom elérni, hogy végig az árnyékban maradjon. (az más kérdés, hogy programom is van holnapra, de az eltehető lett volna)
Paga!
Én holnap fél 10-re kaptam időpontot, de lehet hogy előbb megyek egy kicsivel, mert ebben a hőségben nem viszem magammal Benjit, az apukájával marad itthon. Ő pedig szeretne minél hamarabb dolgozni menni. Te mikor mennél? Délelőtt is tudnál? Mert akkor akár találkozhatnánk is ott.
A munkahelyváltás nem egy könnyű dolog. Nálam mindig nagyon fontos szempont volt, hogy ne legyen messze. Ugyanis a férjem mindig nagyon elfoglalt volt. Én vittem, hoztam a gyerekeket anno az óvodába.(-ból)
Regina!
Öt vendégetek volt négy napig? Hogy tudtátok őket elhelyezni? Én nehezen viselném, ha a kényelmes hálószobámat át kellene adnom. A nappalink meg egy légterű a konyhával és a kanapé nem is kinyitható. Utoljára Benji névadóján volt nálunk egy öttagú család.(két éve szeptemberben) A szülőknek és a legkisebb gyereknek átadtuk Bence szobáját (az emeletes ágyon kívül van benne egy kinyitható kanapé is), Bence meg Péternél aludt. A vendégek két nagyobb gyereke (már felnőttkorúak) pedig anyósoméknál aludtak a vendégszobában. Ilyenkor jó, hogy ilyen közel vagyunk egymáshoz. Mindez csak egy éjszakára szólt, ezt még ki lehetett bírni. (hosszabb idő esetén Bence már joggal tiltakozott volna)
Egy-egy gyerek viszont szokott nálunk aludni(Bence barátja, keresztlányom stb.)
Melcsi!
Én nem voltam annyira oda ezért az autós programért, de olyan keveset tud együtt lenni a (majdnem) teljes család, hogy nem akartam külön programot csinálni. Egyébként a férjem kapott a főszponzor biztosítótól VIP jegyeket, így elviselhetőbb volt. Még ebédet is kaptunk. Volt egy sátor, ahol a legnagyobb melegben mi Benjivel elvoltunk, amíg Bence és apa nézték a futamot. Így egy órát ugyan külön voltunk, de egyébként végig együtt mentünk mindenhova.
Nagyon jó, hogy ilyen szépen alakulnak a napjaitok, de én továbbra is csodállak, hogy ilyen ügyesen tudsz bánni két pici gyerekkel egyszerre.
Hát igen, nagyon meg kell gondolni, hogy mit mondunk előttük. Sokszor úgy tűnik, hogy Benji oda sem figyel ránk, mással van elfoglalva, mégis később kiderül, hogy tudja, hogy miről beszéltünk. A beszéde Benjinek is így 1.5 éves korában indult rohamos fejlődésnek.
Végül teszek fel egy ma készült fotót. Lehet, hogy megvan az utánpótlás?
Melinda

[/url