A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok csajok!!!
Bekukkolok,és mit látok?(Kriszto,te boszi!!! :D )
Gratulálunk Nenének,és isten hozta ezt a kis "rakétafiút "ezen a bolygón!!
Nyuszika,rajtad a világ szeme!!!!!!Jujj,de izgi!
Rencsikém,hát belevágtok?Hurrá!!Szorítok,h mielőbb letudjátok a"papírmunkát"és már itt is a szeptember és hajrá tesóproject!
Terveztek valami nyaralást?
Domi igazi huncutfiú,és csodaszép!!
Néha én is elgondolkodom,mi lesz ha kapok mégegy "ilyen"gyereket,de hát bánja a fene,majd veszek parókát,ha a hajam kihullana.. :lol: Bár társaságban Peti is 1000x jobban elvan.És a dobálózás fiúszokás.. :oops: (mint Ági is írta :D )
Az az igazság,h nekem nem kell gondolkozdnom rajta,h kitől örökölte ezt,mert ebben is az apjára ütött.. :lol: 8)
Kretty,érted nagyon izgultam!!!!!De hiszem,h ennek most tényleg így kell lennie,és sikerrel jártok!
Nem semmi,amin kersztülmentél,de meglesz az eredménye!!!!
Kriszto,te is felálltál a startvonalhoz!!Szuper!
Egyébként múltkor említetted Rozát,szerintem nem jön többet,azt írta nekem,h Apánk "olyan bunkó és flegma"volt vele,h nem megy hozzá többet.Már azóta szerintem volt a BMC-ben konzultáción.
Bari,megijesztettél,amikor olvastam,de örülök,h 2 baba van!!Vigyázz magatokra,pihenj sokat,míg az a fránya hematóma eltűnik!
Mné,indultok a következő pirivel?
Szurika,hogy vagy?Bordáid helyrejöttek?Autó ügyében van fejlemény?
Katapetra,lassan de biztosan eltelik az a 4 hét,és itthon van az urad!Addig is hajrá angol! :lol:
Csuti,hogy vagytok?
Emerenc,hogy vagy?Hogyan tovább?Sokat gondolok rád is!
Rólunk:megvolt a 2.inszem kedden,most várunk..(remélem nem csináltuk hamar,mert a 15.nap volt,nekem általában 30-32 naposak a ciklusaim,de tegnap este éreztem az"ovulációt".Bár az is igaz,h múltkor meg a 15.napon eldurrantak,azt is megéreztem.)Szóval,bízom benne,h szívósak a "fiúk"és bevárták a csajokat! :wink:
Asszem láttam hétfőn S.Mónikát Apánknál,jó hírekkel..Lehet,Móni?? :D
Kagyló,mizu?
Mindenkit puszilok,és ne haragudjatok,ha ritkán jövök,de irtó zűrős napjaim vannak,lesznek..Persze,drukkolok ám,és igyekszem olvasni titeket!
Andi

Kép
cs.andi

Na,soha jobbkor.. :D
Mindenkinek felkínálok egy szeletkét virtuálisan!!
Picit megtartok magamnak,hátha.. :lol:

Kép
cs.andi

Napi bölcsesség, leányzók, megosztom veletek:

„…Semmi sem érkezik idejében, semmit sem ad az élet akkor, amikor felkészülünk rá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben…”
(Márai S.)
Vendég

:cry: Poszi, ez olyan szép.....

Kriszto, Mné, megy a privi :wink:

cs.Andi: Nagyon drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön......

Momelcsi: De jó volt hallani rólatok!

Zafir, Kagyló?????
katapetra

próbállak benneteket beazonosítani a fészen...nem megy szépen... : :shock: :?
Vendég

Katapetra: Be is jelöltelek FB-on. :-D

Mné
mné

Poszi,ez nagyon szép..és elgondolkodtató..

Kép
cs.andi

Nene, micsoda hííír! :lol: Gratulálok és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! :D
monilla

Mné,ma nálunk is brassói volt a menü. :D Meg borsóleves.
Meg muffint sütöttem(a fiúknak az nagyon megy! :D )

Kép
cs.andi

Andi, ezek mind nagyon nyamik!!!!!!

Mné :lol: nagyon szépek vagytok!

Olyan furi a kis fantázia nevek mellett konkrét arcokat látni.....előjön a régi 10 évvel ezelőtti chat-es emlékek :lol: amikor még a suliban ez micsoda menő dolog volt! :D

A többieket is szivesen megkukkolnám :wink: :D
katapetra

katapetra
jelöltelek :)
mné
Annyira szépek vagytok! :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok! Kicsit eltűntem, mert volt egy vizsgám, amire muszáj voltam elmenni, így tanulnom kellett. De már itt vagyok, mert letudtam. :lol: ... és nem győzök olvasni, annyi minden történt itt egy pár nap alatt. :shock:

Bari!!!
Úgy látom, csak jól jött az az ikres képecske amit a múltkor küldtem, és csak ott maradt a másik babóca is! Nagyon örülök neki, de a kórházi dolog engem is megrémített, de hála, már nincs semmi baj. Nagyon vigyázz magadra, még elég sok idő van hátra, addig is élvezd ki az állapotosság minden egyes percét. Petit röptetni lehet a boldogságtól? Fel tudja fogni?

Nene!
Jó egészséget kívánunk neked és a kisfiadnak! Ügyesek voltatok, hogy ilyen gyorsasággal megláttátok egymást. Vigyázz az új családtagra!

Ágim!
Ne aggódj már, nem is talált el az a "rosszcsont" fiad, ami szerintem nem is igaz, nekem nagyon aranyosak, jól neveltek a gyerekeid, az viszont lehet, hogy eleven gyerekek, de inkább, mint hogy egész nap üljenek a sarokban. :wink:

Szélkisasszony,
:cry: :cry: :cry: úgy sajnálom, és el sem hiszem, hogy ez történt. Mikor mész Dévaihoz? Fogsz még tesztet csinálni? Puszi neked!

Nyuszi!
Remélem nem sokára te is ügyes leszel, és készülj, mert ebben az időjárásban bármikor meggondolhatja Dóra baba, hogy irány kifele, és akkor nincs visszaút. :lol: Amúgy én is három napja rosszul vagyok, volt róka is kétszer, és hát a gyerekek nagyon, de nagyon ficánkolnak, szinte 15 percenként, és felváltva, hol az egyik, hol a másik, hol a harmadik. Tehát szerintem, ha az én kis picurjaim ennyire érzékelik a viharos időt, akkor a te Dórid is hamarosan világra jön :wink: aminek persze nagyon fogunk örülni.

Cs.Andi!
Az túlzás, hogy jól vagyok, mert el sem tudom mondani sokszor mi a bajom, csak hogy nem vagyok jól :oops: de ez nem hiszti, csak fájdogál, vagy mit csinál a nyakamtól a hasamaljáig, de nem fáj, hanem rossz a közérzetem, de sajnos nem tudom elmondani, hogy mit is érzek valójában. Azt tudom, hogy a hátam az nagyon fáj, a pocim az vészesen nő, alig tudok sokszor kiegyenesedni. Enni sajnos még most sem tudok igazán, csak nagyon keveset. Eddig 5 kilót híztam, de a bordáim rendesen látszanak, amit már kb. 15 éve amúgy nem láttam, mert mindig jó kis fölösleg volt rajtam. Aggódom egy kicsit, mert a doki azt mondta, hogy ez az 5 kg. kb. a baba, a magzatvíz, a lepény, és híznom kellene. Ma még ettem is, de ez a viharos idő teljesen kikészít, mert rosszul vagyok, arról nem beszélve, hogy enni így egyáltalán nem tudok. Valaki mondjon már tippet, hogy mit egyek, amitől megjön az étvágyam. Vicces, de mindennap nézegetem a szóróújságokat, hogy hátha megkívánok valamit, de :oops: :evil: :cry: de semmi nincs, amit igazából megennék.
Na mindegy, kérdezni akartam, hogy akkor kedden voltatok inszemen? Ilyenkor hány napra szoktál tesztelni? Nekem is volt annó, de már nem is emlékszem rá, hogy volt.

Poszi!
ti hogy vagytok? Mikor mész legközelebb vizsgálatra? Akkor már remélhetőleg fogjátok tudni a babóca nemét, hogy tudjatok vásárolgatni. Nem vagy érzékeny erre az időre?

Kretty!
rajtad a világ szeme! Majd gyere a hírekkel :lol:

Csuti
Kép
csuti83

ANdikám,
akkor mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
igen tervezünk, görögo+ itthon hosszú hétvége, mondtam apának h két gyerekkel nem hiszem h megyünk majd egy jó darabig, így most kiélvezzük a nyarat....mert h ez lesz az utolsó nyarunk hármasban...ezt már most elkezdtem agykontrollozni....Dominál is bejött :D
A Mónit tényleg?????????????? 1000 éve nem hallottam róla......lszi infót!!!!!!!!!!!!!!
Nálunk tegnap volt brassói... :lol: de én csak néztem ahogy a fiúk falják......én meg átmentem nyúlba meg időnként annyit eszem mint ha fényevő lennék....remélem lesz eredménye....

Kép
rencsi79

Katapetra! szerintem is tök izgi!!!! :D

és Szélkisasszony képei....GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!
Vendég

Tényleg,tudom mit akartam még..
Szélkisasszony,nagyon sajnálom!!lLehet,h az a fránya baci bekevart,de a +teszt jó hír,és legközelebb tutti sikerrel jártok!
rencsi,annyit hallottam,amikor megjöttek,h pozi tesztet csinált,aztán meg amikor Ágika szólt hozzájuk,a nevére felfigyeltem.
Remélem,jól láttam,hallottam mindent!Jó lenne,ha ő is jönne,és akkor tudnánk biztosat.
Kretty,egy kalappal holnapra!!Meg jó randizást a többieknek!!! :D
Kriszto,a face-s listát én is szívesen venném,ha nem gond! :lol:
Csuti,elhiszem 3 babával nem lehet könnyű,sokszor a terhesség 1 babával is nehéz,nemhogy 3-mal?Nagyon sok erőt és kitartást kívánok,és vigyázz magatokra!Apa megbarátkozott a gondoltattal?De nagyon ügyes vagy,h azért a sulit is nyomod!próbálj sokszor keveset enni-bár gondolom ezt is próbáltad-,hátha valami segít.
Bezzeg én..Felfalnám a világot.. :oops:
De most egy kis rókát,én is szívesen átvállalok.. :lol:
puszi mindenkinek!

Kép
cs.andi

Kretty: :oops: :oops: :oops: hát köszönöm! :lol:
szélkisasszony

Csajok!

Ha jó úgy nektek, akkor reggel a listát elküldöm mindenkinek, aki a táblázatban van és aktív topiklakó, akkor láthatjátok majd, hogy ki kicsoda... (Katapetra is megvan már.. :D )
Roza-t kiveszem a táblázatból.
Reggel azt is felteszem majd, mert ma okosan megcsináltam, de nem linkeltem be, és a benti gépemen van...

Parane kapok nevet priviben? Csak a keresztnevedet tudom.. :roll:
Cs. Andi! Ugyanezt kérdezném tőled is..

Kagylóóóóóóóóóóó! Tessék előbújni, kérlek!!

Mné! Nálunk nincs vacsi, viszont van -1kg! :lol:

Valaki intézzen nekem holnapra pirit, mert szegény Bari egyedül lesz délután... :roll: Mert ugye Nene anyuka lett... Kretty te meg már lehet, h nem leszel ott....

Jut eszembe, kapok sms-t a számról a tenyeredben??? :wink: :D :D

Most olvasok, mert annyit írtatok... :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Krisztó! SMS azonnal menni fog, ez nem kérdés! Nem hagyhatom, hogy a lányok itt stresszben legyenek és emiatt ne tudjanak dolgozni...
Remélem nem a katonatiszt altatóorvos lesz... :shock:
:D Most eszek még egy kis husit :(
Vendég

kriszto
Én csak egy varázslattal tudok segíteni. Hátha......... Kép :) :arrow: :arrow:
Én is kérem a listát,mert itt szenvedek,hogy ki-kicsoda lehet :) :) :shock:
Egyébként nagyon jó meglátni egymást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.06.09 19:27-kor.

szurikáta
szurikáta56

Kretty! Jó falatozást!! Alaposan lakj be, mert sokára lesz legközelebb hami..
(Kretty elküldtem a listát, Andi neked is...)

kriszto

kriszto82

Szép jó estét mindenkinek!

Szurika és Katapetra: Köszönjük szépen a dicséretet. :-)

Na látom, hogy én rosszkor függősködöm... Egész nap le sem tudok kattanni a babanetről, és alig vagytok, és most délután pedig úgy pörög a topik, hogy 1 óra alatt annyi az olvasnivaló, mint ami egész nap nem volt. Na de a lényeg, hogy itt vagyunk.

Csuti: Gratula a vizsgához! Sajnálom a rosszullétet, és hogy még mindig nem megy az evés. Sajnos nekem nagyon megy. Úgyhogy szerintem eszem helyetted is.

Cs.Andi: Ha kedden volt az inszem, akkor holnaphoz képes 3 hétre kell tesztelned? Nagyon szorítok nektek!

Kretty: Nagyon sokat gondoltam ma rád. Várjuk holnap a híreket rólad, és a szép számot, amit majd a tenyeredbe ír Apánk.

Katapetra: Mennyi ideig tart az angolod? Hogy haladsz a házival? Férjecskéddel minden oké?

Bari: Lehet, hogy rosszul emlékszem, de ma mintha nem jöttél volna. Ugye minden rendben van nálatok?

Szép estét kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Mné! csak figyelj majd holnap... egész nap a gép előtt fogok ülni, olyan munkám lesz, szóval majd termelünk olvasnivalót a többieknek, jóóó???

kriszto

kriszto82

Végül is megúsztuk az esőt. Csak a gondozónéni röhögött egy jót a pakkomon, benne 3 pár gumicsizma, 3 esőkabát, 3 meleg nadrág. Szerencsére pulcsi volt benn a bölcsiben.

Viktor meg végig hazafelé mondogatta, hogy most mi lesz megint itt a csúnya viharfelhő. Bár a felhőt szelhőnek hívja. Az F betű nem megy neki. :-)

Holnap én is borsó levest főzök, piskóta tekercsel, hétvégén meg spárgakrémlevest csinálok.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Kriszto, én is kérek listát lszi! priviben küldöm a nevem.

Kép
rencsi79

Kriszto: Én benne vagyok! És mivel holnap péntek remélem, hogy a főnököm ismét hamar lelép. :lol:

Kretty: Hatalmas drukk neked holnapra!

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Jól felpörgött a topik :lol:

Cs.Andi, naaaagy-naaaagy drukk és az elengedhetetlen babaragacs :lol: Kép Kép Kapsz kettőt, biztos ami biztos :wink:

Kretty, holnap sokat gondolok majd rád és várjuk majd a híreket. :lol: 16: 00-ra kell mennünk, úgyhogy tuti találkozunk majd :lol: :lol: :lol: DE remélem Krisztokám rosszul érzi és csatlakozni fog Ő is :!:

Rencsi, nagyon cuki fiú Domi :lol: és a motiváló képekből sohasem elég :lol:

Csutiii, tőled mikor kapunk képet???

KAGYLÓÓÓÓÓÓ, HOOOOOL VAAAAAGY :?:

Zsuzsi Alsóörsön van és fincsi kenyérlángosozik :roll:

Nálunk ma is volt maszat :? igaz ma nem rózsaszín és nem is piros...nagyon várjuk a holnapot :roll: Lesz mérlegelés is :oops:

Mindenkinek puszi és bocsi,h most nem írtam mindenkinek :oops: de sokat gondolok rátok :wink:
Olyan jó,h így egymásra leltünk :lol:

Szép estét!

Pussz,
Bari

bari6

kriszto, nagyon cukik vagytok a pároddal :wink:

Szurika: nagyon köszönöm.... :oops: , te élőben is nagyon aranyos vagy!

leeda: nagyon profi képek!nagyon tetszettek!

szélkisasszony haja, pedig mesésen szép!
katapetra

Mné: az angolom csak július 1-ig tart, pedig most kezdem igazán élvezni a dolgot, hogy forognak a kerekek ismét :lol:
A férjecskémnek nagyon ritkán van net, emiatt pici telfon, sok sms formában értekezünk....de már csak 2 hét...remélhetőleg nem húzzák tovább :roll: Egyébként a helyzethez képest elvan....ügyes pasi...

Mindenkinek nagyon szép estét, éjszakát.....

(Kretty, tessék pihizni) :!:

és várom majd a listát :wink:
katapetra

úgy fest a mai úszás elmarad... :D :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto hajrá kezdés!
Vendég

Kriszto: Ez nagyon szuper hír! Gyere majd, hogy mit mondott Apánk! Hány órára mész?

Kretty: Hatalmas kalappal mára! Várjuk a híreket lerágott körmökkel.

Mné
mné

Beszéltem VELE! :D :D

Kettő és négy között kell odaérnem! Juhééééééééé, annyira cukker :lol:

kriszto

kriszto82

Kretty lesz az első műtétes ma!

kriszto

kriszto82

Juppppiééé, látod Kriszto megmondtam :lol:

Kretty, akkor lassan csicsukálsz egy szupcsit! Remélem megúszod a katonatiszt altatóst :evil:

bari6

Sziasztok!

Kicsit feljöttem Alsoörsről, otthagytam a fiúkat, nekem a munkahelyemen olyan munkám van, amit sajnos más nem tud megcsinálni! (Köszi Bari, hogy informálsz mindenkit! ;))

Először is Nene! hatalmas gratula! Annyira ügyes ez kis Bálint, hogy ilyen gyorsan kibújt! :)))

Bari: gratula a mindkét magzathoz! Vigyázz rájuk nagyon! :) Várunk a mai kukucska híreivel! :)

Kretty: mennek a drukkok, kb most lehetsz bent! :)

Kriszto: éjjen éjjen, végre Te is kezdhetsz!!!! majd nekem is küldjél listát lécci, mert bár már sokan bejelöltek, de még a beazonosítás nem megy olyan jól :)

katapetra: látod, milyen gyorsan telik múlik az idő!! már csak két hét és újra itthon van a férjecskéd :) addigra már angolul köszöntheted! :)

cs.andi: igen jók az infóid Mónival kapcsolatosan, bár nekem azt írta a fészen, hogy még nem lehet gratulálni, mert ő nagyon babonás! tehát megvárjuk, míg ő szól, hogy már lehet, addig csak nagyon halkan drukkolunk neki is! :) Te meg ilyen titokban inszemezgetsz??? hát akkor mennek Neked is a drukkok! várjuk a csíkos fotókat 3 hét múlva! :)

Szélkisasszony: nagyon sajnálom, voltál már D-nél? mit mondott??

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kretty tenyerében 9-es van!!! Apus eredményei is nagyon szupiiiik. Szóóóóóóóóóóval... juhééééééééééé

kriszto

kriszto82

DE SZUPER :D :D :D :D :D :D

láttam a jelöléseket engem inkább iwiwen érdemes mert faceen nincs fent kép semmi, este beazonosítok mindenkit és én is jelölök, csak meg akartam nézni mi van KRettyvel....
szép napot mindnekinek!

Kép
rencsi79

Kretty, csudajóóóóóóóóóóóó! Nagyon ügyik vagytok!!! Délután találkozunk ;)

bari6

Kretty, gratulálunk!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Kretty: jaj de szuper! És reméljük, hogy a fagyi katonákat is bevetik ha szükséges.

Bari: Most látom hogy Te pedig ma töltötted a 7. hetet. Vagy ehhez még hozzájön a transzfer előtti 2-3 hét? Nem semmi, hogy repül az idő! Várunk majd a hírekkel tédeg is délután.

Kriszto: Hajrá, hajrá kezdés, te is gyere délután mesélni. :-)

Pusszantok mindenkit!

Mné
mné

Igen,a gratulációkkal várjunk,de akkor ezekszerint jól hallottam,mert nem voltam benne 100%. :lol:
Kretty,juhéééé!!!!Szuper! :D :D :D
Ui:igyekszem én is azonosítani,bár a face nekem is nehezebben megy.. :oops:

Kép
cs.andi

A táblázat, ígértem...

1307701401.0225.htm

kriszto

kriszto82

Kretty, Gratulálunk!!!!! Csodás szám!
Szép ébredést ;)
kisalag
Fót

Sziasztok!

Kretty: nagyon-nagyon örülök! Ügyesek vagytok! :lol: :lol: :lol:
Hajrá, hajrá!!!!!

Voltam D-nél! És SEMMIT nem látott. Ahogy ő fogalmazott "semmi mocorgás nem volt, sajnos". Szóval paff lettem.
És a két lány közül, akivel együtt volt a transzferünk egyikükkel találkoztam és nekik sikerült! Szóval ma megint emelkedett a számláló!
Kezdeni augusztus elején tudunk legközelebb, de július 11-én megyek D-hez megbeszélni a többit.
Ma azért bebizonyosodott, hogy nem vagyok olyan hű de kemény csaj.
Azért szép 7végét mindenkinek!
szélkisasszony

Most olvasgatom a táblicskut. Hát Kriszto gratula, hogy így tudod követni az eseményeket. Nem vagy semmi. :-)

Na megyek megsétáltatom az ebeket.

Ági28

Kretty,
szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ügyes vagy, csak így tovább, most pedig pihend ki magad!

Kriszto,
neked is nagyon örülök, hogy mész ma D-hez, majd írj egy sms-t, hogy mizu volt, kíváncsi vagyok ám! :lol:

Szélkisasszony,
:cry: tudom nem vigasz, de ha úgy nézed, akkor kb. 2,5 hónap, és itt az augusztus. Addig is próbáljatok kikapcsolódni a nyáron.

Cs.Andi,
te jelöltél meg iwiw-en igaz? Felismertem Peti fiadat :lol:

Bari,
milyen képet szeretnél, mert most olyan van, ami nagyon sok kicsi képből áll, a genetikai, de az rentgeteg lenne, hogy ide felrakjak, esetleg egyet-kettőt...ráadásul nincs is egész kép rólunk :cry: csak külön a kis dolgokról.

Mné,
azon kívül, hogy sokat eszel :lol: ti jól vagytok?

Csuti
Kép
csuti83

Szélkisasszony: nagyon sajnálom, hogy nem látott semmit D. Csak azt nem értem, és bocsánat a kérédsért, hogy akkor hogy lehet, hogy múlt szombaton pozitívat teszteltél? Én ezt nem értem.

Csuti: Igen, nálunk minden rendben. Nagyon várom már a délután 5 órát, hoogy véget érjen a meló, és mehessek haza pakolni, ugyanis utazunk le a telekre a hosszú hétvégére. Nagyon várom már.

Ti mi jót csináltok a hétvégén?

Mné
mné

Kretty!!!!!!Gratula!!!!!Ez csudi jó hir!

Kriszto, de jó, sok sikert a kezdéshez!!!!!!

Lányok, bocsánat, hogy rohanok, igérem hogy többet irok, csak most irány vidék, mert én leszek a babysittere a 12 éves öcsémnek......
és már nagyon vár a drága pótfiam..... :lol:
puszika
katapetra

Katapetra: Egész hétvégére mész? Vagy csak mára? Minden esetre jó hétvégét!

Lányok! Sajnos vagytok egy páran, akit nem találok FB-on. Légyszi jelöljetek be Csuti, Kisalag, Poszi...

Előre is köszönöm!

Pusza

Mné
mné

kretty nagy nagy gratula. :-)

Székisasszony sajnálom, hogy nem látott semmit D. :-( de fel a fejjel.

Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: