A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Akkor nagy találkozó lesz pénteken apánknál?
Az tuti, hogy mi késni fogunk, mert olyan 30-40 körül szoktunk oda érni, de még így is mindig várni kell, és így legalább a zuramnak nem kell ilyenkor is hamarabb eljönnie a munkahelyéről.
A CTG miatt már így is heti 2x később megy be legalább 2 órával, de hát ez van, közeleg az idő :lol:

Mindenkinek köszönöm a babaszoba dicséretét, de ez a két barátnőmet illeti meg, akik rajzolták és festették a figurákat. Majd átadom nekik :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Na laptetőm lett :lol:
Ilyen is ritkán fordul elő velem.

Egy picikét lecsippentek belőle, hogy Bálint még maradjon egy darabig a pocakban, de a többit szétosztom köztetek. Mindenki vegyen belőle magának :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Leeda: Nem tettem még fel képet, de sajnos nem is vagyuk még mindig készen... Ahogy minden a helyére kerül, ígérem teszek fel képet.

Szélkisasszony: Tessék egy kicsit derűsebben látni a világot. Dehogynem érdekel!!! Akkor ezek szerint nem is fogsz péntekig tesztelni újra? Én hiszem, hogy a kiscsikótok ott lapul a pocakodban!

Nene: köszönöm a szeletkét, most igazán jól jön. ;-)

Bari: Hogy van a mi kismamink? Mi jót csinálsz egész nap?

Kagyló: Régen jártál felénk. Vagy csak zugolvasol? Sütöttél mostanában valami finomat?

Nyuszi: Hogy vagy? Szugerálod Dórit?

Kretty: Beszéltél a főnököddel? El tudsz még menni Indiába? Várunk holnap a tüszőhelyzettel.

Kriszto: Mi újjság van piri fronton? Nem is kérdeztem, hogy sikerült hétvégén kertészkednetek? Új virágot ültettél, gyomláltál?

Parane, Poszi: Ti mokr mentek ismét dokihoz? Mikor kapunk új képet a babákról?

Csuti: Te is jól el vagy tűnve! Hogy érzed magad? Rókakoma végre távozott?

Köszönöm a teszt infókat, mostmár legalább tudom, hogy hol tudom beszerezni. :-)

Mné
mné

Mné! hmmmm gyanúúúús vagy te nekem.... lehet, hogy a következő csodababásunk leszel??? Kb. 10-12 nap múlva nem kellene megjönnie??? Ovu tesztet csináltál félidőben???

Igen, kertészkedtünk. Szombaton jól ki is fáradtunk, így a vasárnap már kevésbé volt aktív... de azért nem henyéltünk egész nap. Gyomlálás, ültetés:paradicsom és paprika lett az új kedvenc, tavaly is és most újra, rengeteg gyönyörű parika és paprika van már a töveken...
Ja és van lótücskünk, őket is vadásztuk, több kevesebb sikerrel... szóval ilyeneket tettünk :D :D

Kagyló! Nagyon elbújtál...

Többiek pusza, megyek vissza hajrázni, mert hamarosan otthon növesztem a pocakom, de addig van mit tenni...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Megjöttem, az angolról, tök jó volt!!!!!

Leeda: örülök, hogy együtt küzdünk meg ezzel a nyelvvel :wink: de gondolom, nem az elején jársz....ahogy én....

Bari:elhiszem, hogy nehezen hiszed :lol: csak azőrt irom ezt, mert ti is igen sokat küzdöttetek a pucurikért, és valószinű, ha velem ilyen előfordul majd egyszer, nekem is nagyon furi lesz.....

Mné...tényleg gyanús vagy....most hogy Barus felvetette.... :wink: de jó lenne!!!!

Nene: örülök, hogy jól vagytok Bálintkával, kivánom, hogy maradjon még, egy cseppet....

Kagyló?

Zafir?

Kretty: hiányzol.....

Kriszto: már csak 4 nap? te jó ég!!!ez a nap szombat lesz?

Nyuszi? Itthon vagytok még?

Szélkisasszony: ott van babóci, izgulok ám értetek!!!!!

Kismamik. hogy birják a picikék ezt a "szép" időt?, és Ti?

Kisalag? Zsuzsi?

Csutikáék? :D
katapetra

juj, azt nem is irtam, hogy már 4 kg lement 2 és fél hét alatt :lol:
katapetra

Katapetra,
ügyes vagy, ez nem semmi teljesítmény :D csak így tovább!!
igen, az angolt én nem most kezdtem, viszont ég a fejem, hogy ennyi év tanulás után még mindig csak középszint alatt vagyok...eléggé elhanyagoltam...na de majd most! :lol:

Kriszto,
biztos szép a kertetek..szüleim otthon nagyüzemben termelik a paradicsomot - korábban paprika is volt - úgyhogy tudom,mennyi meló van vele...viszont a szép eredmény lelkesítő!! :D
leeda

Katapetra: Tényleg nagyon ügyes vagy 2,5 hét alatt 4 kilo, nem semmi.

Kriszto: Paprika, paradicsom. nyami. De jó is lehet saját termesztésű paradicsomot enni...

Lányok, nem akartam senkit sem félrevezetni, bocsánat. Nincs szó (sajnos) semmiféle titokról... Csak jó lenne, ha sikerülne, és nem kellene mennem Déviszhez. De ez egynelőre csak egy álom...

Pusza:

Mné
mné

és az álmok néha valóra válnak!!! :wink: :wink: pusza

kriszto

kriszto82

Sziasztok

Bocsi, hogy megint eltűntem, de mostanába elég negatív időszakomat élem és nem szeretnék senkit lehandolni :?

De az örömötökben veletek örülök (Bari :D :D :D ) és a bánatotokban veletek osztozok (Emerenc, Kretty :cry: :cry: ) és drukkolok továbbra is az akciózóknak.

Valahogy most nehezen megy a várakozás és a sok "birka"ember....
Pedig jövőhét közepére meglesz minden vizsgálat ( és hívom Dévait 8) pénteken megyünk pszichológia tesztre és már csak a tanfolyam van és meglesz a határozat, hogy alkalmasak vagyunk örökbefogadó szülöknek :D

De most minden olyan nehéz: a sok kéretlen "jótanács" ...olyan kérdések az örökbefogadás kapcsán, hogy de azért lesz saját is??!!, multkor már rávágtam persze te birka, mert ez a baba csak kölcsön be lesz :twisted: :twisted:
Ráadásul körülöttem mindenki terhes, ami nem baj, csak olyat nehezen tolerálok, amikor nekem panaszkodnak (családból-tehát tudják a lombikot), hogy képzeljem már el mennyibe kerül a vizsgálat, meg ez meg az milyen szar.....stb (persze nekem az 5 év meddőségi intézetbe való )járkálás ingyen volt :? :? ....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Na abbahagyom,bocsánat, csak nagyon nagyon kiakasztanak ezek a dolgok :cry:

Megkérhetnék valakit aki megy az intézetbe, kérne nekem aktuális árlistát, hogy mennyibe kerül egy komplet lombik?

Előre is köszönöm

Na lépek tovább keseregni :twisted:

Puszi Nektek :wink:

(Ti ismeritek egymást a facebookon? Én is szívesen jelölök :oops: )
ancsi80

Bari! Hidd el, SIKERÜLT és nemsokára a pocidat nézegeted a tükörben (mi meg a facebookon).

Ancsi, tudom mit érzel. Nálunk a munkahelyen sorra jelentik be a csajok, hogy kismamák és a "ti még nem tervezitek?" kérdéstől már idegrohamot kapok :evil: :evil: És persze a családban is potyognak a "becsúszott" gyerekek (kár, hogy nekem csak egy-egy fagyika, sütike csúszik csak... :oops: )

Katapetra AZTAAAAAAA! Well done and keep up the good work! (ha már az angolt tanulod :wink: ) :wink:

Mné! Akkor hajrá hoszúhétvége, kapd el apát és 2 hét múlva várjuk a zebrás tesztet csodababáról! :D :wink:

Krisztó, mikor mész gyogyókért?

Én még sem testileg, sem lelkileg nem vagyok toppon. Tegnap is sírva aludtam el, és ha nagyon sírhatnékom van a munkahelyen, kimegyek a WC-re...(mindenki azt hiszi gyomorrontásom van, mert ma állandóan kinnt voltam :oops: ). A pocim akkora, és fáááj. No meg hányingerem van, fáj a fejem. Jó kis hiperstimu, tolom a húst és a fehérjeport, és holnap ismét az intézet... :(
Vendég

Sziasztok,

szeretnék visszacsatlakozni hozzátok! :wink:
Látom van szuper táblázat abból felkészülök h kivel mi van és hol tart és igyekszem felvenni a fonalat.....

Emerenc drága,
annyira sajnálom még apával is rólad beszélgettünk és úgy drukkoltunk neked.....nagy ölelés!!!!!

Kretty,
úúúú nagyon drukkolok h annyira lecsökkenjenek h legalább fagyiba mehessenek a bébikék!

Bari,
gratulálok a bébikhez! a pénteki uh- már két erős szívdobogást fogsz hallani! :wink: :wink:

Andikám, veled mi van nem kezdtetek még újból az előző pukk után....

bocsánat a többiektől, még alig vagyok képben de igyekszem.....

Mi jövő héten szerdán megyünk Dévaihoz átbeszélni a dolgokat.....indul a tesóprojekt...de esküszöm most jobban izgulok mint az évekkel ezelőtt.... :oops:

Kép
rencsi79

rencsike
De jó hogy újra Itt leszel :)
Hajra tesóprojekt! :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Jó reggelt!

Rencsi, üdv. itt újra :lol: Majd kapunk képet Domiról?

Kretty, cuki vagy! Sokat gondolok rád!

Krisztokám, már csak 3 nap!!!

Ancsi, a jó tanácsoknál a végén már volt,h közöltem a kedves illetővel,h túlképp azért nincs még babánk,mert nem tudjuk,h h kell csinálni... :evil: Fészen egy páran ismerjük egymást, vagyis egyre többen :lol: Küldöm magam priviben :wink:

Képzeljétek tegnap este megint volt rózsaszín piri...hívtam Déviszt, aki csak annyit mondott,h nekem kell eldöntenem,h bemegyek a kórházba vagy sem...na vagy fél óra tipródás után elindultunk...lesz ami lesz...Nos a doki enyhén szólva hülyének nézett,h most Ő mit kezdjen velem? Nem tud többet tenni,mint a vasárnapi ügyeletes, sajnos ez ilyen, pihenjek...de ha már itt vagyok megvizsgál (persze közben még én magyarázkodtam,h értse már meg,h miért aggódunk ennyire...) amúgy a végére cuki pofa lett a doki. Bekapcsolta a hangot a gépen így hallhattam a szívhangot, de mondom is neki,h igen tudom,h van szívhangja B babának, no de mi van A babával??? Erre mondja,h ez volt A baba :lol: Beindult az Ő szívecskéje is :lol: Az Ő méretei pont feleakkorák mint B babáé és a hematóma mellette van. Úgy néz ki amúgy,h a hematóma okozza a vérzést :shock:
Mikor beszéltem Dévisszel, felemelte a Rutascorbint és az UTROt szájon át kell szednem :shock: Na ez nagyon fura... :shock:

Jaj még valami :lol: Leveleztem Melcsivel :lol:
Jól vannak, már egész jól összeszoktak, de azt írta,h azért durva 2 babával, no de a mosolyukkal leírhatatlan boldogságot érez, így gondolom édes teherként élik meg :lol: Amúgy azt írta,h Sári már nagyon szépen szopizik, de Matyi sajnos nem...no de (idézem ;) ) tudjuk,h milyenek a férfiak :lol:

Szép napot mindenkinek! Drukk Kretty és Szélkisasszony és persze mindenkinek!

bari6

Sziasztok!

Tegnap Szüleimnél voltam egész nap, délután meg mentem dokihoz. De még egyben vagyunk. VISZONT! Nem sokáig.
Tegnap hatalmas extázisba kerültünk és igazából folyamatosan ez van: kiderült, hogy bár Dóri remekül el van odabent (azon kívül, hogy a feje megint lejjebb ment), de szülés közeli státuszba kerültem odabent. :lol: Azaz már közel két ujjnyira nyitva vagyunk. :lol: És a vége az lett, hogyha szombatig nem indul el magától a Kisasszony, akkor szombat reggel 8-kor irány a kórház!!!!! Konklúzió: a héten megszületik Dóri :) Mindenképpen!
De addig akár magától is elindulhat a folyamat, de igazából ahhoz képest, hogy én úgy tudtam, remekül vagyok, kiderült, egy csomó jóslófájásom van.... A doki hívta fel erre a figyelmem, hogy az nem Dóri popója.... Az jósló..... Wow.... Mondjuk persze a tegnapi vizsgálat óta nem vagyok toppon, akár az is előfordulhat, hogy tényleg nem maradunk egyben szombatig. :shock:

Bármilyen hír van, Nene hozza az infót Nektek is :)

----------------------------------------------------------------
Húúú, micsoda party lesz pénteken az intézetben :) Legalább nem unatkoztok, ha várni kell :)

Ancsi, szerintem többen ismerik egymást iwiw-en/facebookon, de sok még a virtuális kapcsolat is, álneveken :) Én is örömmel benne vagyok az "Ismerjük meg egymást a közösségi portálokon" buliban! :wink:

Katapetra, gratulálok a 4 kg-hoz :) Nagyon jól hangzik!!!!! Csak így tovább :wink:

Kretty, nagyon nagy ölelést küldök Neked!!!!!!!! :cry:

Rencsi, üdv a csapatban újra és hajrá a tesó projekthez :)

A többieknek pedig:

Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!
Egy rossz hírrel kell kezdenem! Ma reggelre megérkezett piri minden poggyászával! :cry: :cry: :cry:
Ez van! Tegnap este már volt jele szóval annyira nem ért váratlanul.
Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat, a biztatást!
A Facebook-os ismerkedésben én is benne vagyok azért! Barival igaz az iwiw-en már ismerősök vagyunk!

Most egy kicsit elmegyünk nyalogatni a sebeinket, de tudnotok kell, hogy mindenkinek nagyon-nagyon szorítunk!!!!!
szélkisasszony

szélkisasszony: léleksimi és hatalmas ölelés XXXXX
vigyázz magadra!
kisalag
Fót

Pénteken punkcio
Vendég

Szélkisasszony! Úgy sajnálom... Hatalmas ölelés és puszi.
Dévaival beszéltél? Azért majd gyere, hogy mit mondott!

Kretty! Ez igen! Subidubidúúúúúúúúúúú :D

kriszto

kriszto82

Szélkisasszony, nagyon sajnálom :cry:

Kretty, ez csudajóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bari6

Ja és Barika itt is, bár az éjjel már megbeszéltük :oops: Juhéééé ikrek! én is, én is, én is....puszillak

Katapetra! Anyáááám! 4kg/2,5 hét! huh, irtóra irigyellek. Én sajnos ott tartok, hogy 5-6 között fogytam, de 2hónap alatt! Mondjuk hála az égnek a hétvégi "zabálásokat" (a hétköznapihoz képest) jól viselem, általában keddre visszaállok... huh, nekem a 10-20dkg fogyás egyik napról a másikra már rekord! De nem vagyunk egyformák, az uram 2-3kg-ot is tud ingadozni egyik napról a másikra, én max 30dkg-ot. :lol: :lol:
Nagyon-nagyon ügyi vagy!!!Nem fog rád ismerni az urad, ha hazajön.

Kagyló!Merre vagy???

kriszto

kriszto82

Szélkisasszony: Nagyon-nagyon sajnálom! Hívtad Déviszt?

Kretty: :-D Lehetnél azért egy icuri-picurit bőszavúbb. De természetesen én is nagyon örülök, hogy pénteken punkció!!!

Ancsi: Nagy ölelést küldök neked!

Bari: Te aztán nem vagy semmi! Így riogatni minket folyton! És hogy A baba is elindult! Ez csodálatos! Pihenj sokat!

Rencsi: Én is üdvözöllet közöttünk!

Nyuszi: Mégis Édesanyádnak és a Nagy Testvérnek lesz igaza ezek szerint. :-D Miért is nem csodálkozom, hogy Kriszto beletrafált! Nagyon izgalmas!

Mné
mné

Szélkisasszony,

Nagyon sajnálom, de tudod mit szoktunk mondani???? Majd D. mondja ki az utolsó szót.

Barika,

Ez fantasztikus :lol:
Gratula ismét :wink:

Kretty,

Ez nagyon jó hír, és majd várunk a hírekkel, hogy milyen szám van a tenyeredben :D

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kriszto: Nem is kérdeztem. Nálatok mi a helyzet? Mikor mész Apánkhoz? Piri meglátogatott már?

Mné
mné

Szélkisasszony,
én is nagyon sajnálom...küldök privit!

Rencsi,
hajrá és nagy drukk az új "projekthez"! :wink:

Bari,
látom, a gyerekek is örökölték anya küzdőszellemét... :lol: :lol:

Kretty,
ez nem tűnt túl lelkesnek...vagy mondott valami rosszat D.??

Ancsi,
ezeken a beszólogatásokon én is rendszeresen átmegyek...és persze változó, mikor hogy viselem..az emberi tapintatlanság határtalan, sajnos....írok majd privit!
leeda

Rencsi szia!

Kistesóért és lombik??? természetesen neked is a táblázatban a helyed!
Láttam a babás nem megy annyira, de maximálisan megértem, hiszen ha az embernek gyermeke van... jaj, biztos nekem sem lenne semmi egyébre időm, vagyis ez nem igaz, nem akarnám, hogy legyen másra is időm.

Kretty! hogy vagy? fáj a pocid nagyon? Részletesebb beszámolót is kapjunk majd... :roll: :D

Mné! Még semmi, de elvileg péntek, szombaton kellene. Vuduzzatok nekem a péntekre, akkor még nagyobb bandázás lenne az intézetben! Ott lesz Kretty, Nene, Barika, és remélem én is... még valaki???

kriszto

kriszto82

Bari: én gratulálok A babához!!! Nagyon szurkolunk!!!! :D :D :D

Rencsi: üdv köztünk! És hajrá kistesó projekt!

Kretty: örülök!! És mennek péntekre a drukkok! Látni lehet, hogy foglak, mert péntek délelőtt kell mennem D-hez! :D

Kriszto: mennek a piri meghozó woodoo-k! :wink:
szélkisasszony

Lányok! Én is csatlakozhatnék hozzátok iwiw-en és FB-on?

Mné
mné

Mné,

Nekem könnyű dolgom volt, mert Barika és Kriszto megjelöltek :lol:
Én FB-n nagyon béna vagyok, ha jelölnek, el tudom fogadni, de azon kívül semmi nem megy :oops:
iwiw-en egy kicsivel jobban mozgok :?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mné!

Küldtem listát priviben... :lol: :lol:

Pusza

kriszto

kriszto82

Kriszto: Köszönöm a listát. :-D Megkaptam. Igyekeztem mindenkit bejelölni, de otthon azért átnézem, mert itt csak sunyiban tudom használ őket. Nehogy kimaradjon valaki. :-D Még egyszer köszönöm!

Mné
mné

Kriszto: én is kérhetek priviben listát? Igaz én csak otthonról tudom megnézni, mert itt le van tiltva! :evil:
szélkisasszony

Ahha, de aztán majd kapok, hogy kiadtam mindenkit :oops: :oops: :oops: ... na jó csaknem... :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

Kriszto: Én nem árullak el senkinek ígérem. :-)

Mné
mné

Kriszto: én sem!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Mné,

Engem megtaláltál :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

bari
Akkor mostmár hivatalosan is ikrek lapulnak a pociban :) :) de jó.
Fránya haematoma monnyon le :evil: :evil:
Vigyázz magadra. Pihenj sokat!!!!
rencsike
Julcsikáékról van infód?
szélkisasszony
:( sajnálom,ölelés neked.
kretty
Remélem minden rendben lesz :arrow: :arrow:
Köszi mindenkinek a FB jelölést :lol:

szurikáta
szurikáta56

Lányok csudi helyesek vagytok :D :D :D Olyan vidám kedves arcok, senkiról nem gondolnám, hogy milyen küzdelem van mögötte-előtte...stb
(Erről ez az idézet jut eszembe, nemrég olvastam:
"Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen..."
)
Kaphatok én is listát? :oops:

Szurikáta: nagyon cuki a kismanós kép :D

Kretty: nagyon drukkolok péntekre, most már a sok rossz után, csak jó jöhet, komolyan :wink:

Szélkisasszony: :cry: :cry: :cry: :cry:

(én jövőhéten hivom Dévait, izgulok, félek és remélem nem tart reménytelennek)Pusz
ancsi80

Ancsi: Ezek szerint úgy döntöttetek, hogy nekivágtok most? Nagoyn nagyon drukkolok nektek. És már miért tartana reménytelennek! Nem és nem! Olyan nincs!

Én is nagyon örülök, hogy megismerhettelek benneteket! És egyáltalán nagyon örülök, hogy tavaly rátok találtam, és hogy befogadtatok!

Jaj, most úgy megölelgetnék mindenkit! :oops: Nem tudom mi lett velem, hogy ilyen érzelgős vagyok! :roll:

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Sziasztok,
köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást!!!! :D

Szélkisasszony,
:cry: :cry: :cry: sajnálom...teljesen ugyanolyan a piri mint máskor? szerintem elindult csikóka csak még nincs itt az ideje...a következőre már veletek marad meglátod!!!!!!!!!!!!!!!!

Bari,
tudom milyen nehéz felfogni. :wink: Ennél már csak az nehezebb amikor megszületetik és azt elhinni h annyi év küzdelem után ott van/nak a karodban..... de mindenki meg fogja élni ezt a csodát, csak soha nem szabad feladni....
keresek majd képet és majd rakok fel, ha nem bántok meg vele senkit....

Katapetra,
gratula a kg-hoz! én is fogyózom....hasonló a cél mint ami te elértél....milyen fogyókúrát csináltsz a 90 naposat vagy valami spécit?

Kriszto,
köszi június 15 konzi, 2 lombik ICSI.... kezdés ha minden jól megy aug vége....a babás nem nagyon megy, néhány lánnyal inkább emailben levelezünk de persze az örök téma a gyerek.... :wink:

Szuirkám,
lassan nekem is szükségem lesz a csodaszurijaidra! :wink:
Julcsival már nem tartjuk a kapcsolatot, így nem tudom mi van vele.

Nyuszika,
hűha akkor már közel van h karodba vehetsd Dórit!!! Könnyű és problémamentes szülést kívánok!!!!!

Kretty,
nem meséled el mi volt D-nél? hogy álltak a tüszők? mennek a drukkok+++++++

az én kis csibefasirtom felébredt így mennem kell! Jövök ahogy időm engedi, de addig is mennek a drukkok akiknek kell....

Kép
rencsi79

Ancsi! Ment... és én is... később jövök még, most irány a vásárlás és haza.
Este traccspartizzunk itt csajok, mert az én is egyedül leszek... :(

kriszto

kriszto82

Ancsi
Köszi.Az a kép iszonyú régi :) :) már 8 éves a gyermek. Csak nem tudom hogy kell törölni :) :shock:
Jaj olyan béna vagyok. Az iwiw-en jobban tudom kezelni az albumot :lol:

szurikáta
szurikáta56

Szép Napot,már Estét inkább!

Szélkisasszony: :( :(nagyon sajnálom....kíváncsi leszek mint mond D.

Kretty: én azért örülök, hogy így alakult, nagyon-nagyon melletted vagyok, hogy rendbe legyetek.....puszi

Bari: De jó, ikrecskék! Ez csodálatos, olyan jó, hogy itt vagy nekünk Te is élő példának, hogy igen is lehet babánk!

Kriszto: miért, hol van apácska? már csak 3 nap? :wink:

Rencsi: köszi a dicséretet, a kilókat illetően, múlt hónapban kiderült, hogy IR-es vagyok, szigorú diéta, mozgás+gyogyó, ami végre elmozditotta negativ irányba a mérleg nyelvét! Képeket én is szivesen néznék csibefasírtodról :D

Szuri: hogy bírod ebben a szélsőséges időjárásban az utazgatást, biztos kivan a ....vele
:roll: , puszillak

Ancsi: Naddon drukkolok, hogy kezdhessetek!!!!!

Mné:pusszantás, és igen sok ilyen pillanat van,amikor az emberben túlcsordulnak az érzelmek.....

Nyuszi: Jajjjjj, de izgalmas (exciting)!!!!!!gyereDóikaanyához drukk!!!!!!
katapetra

Katapetra!

dolgozik...vidéken... holnap jön... :D :D
Ma is voltál angolon?
Tudsz beszélni mindennap a férjeddel?

Kagylóóóóóó! Hol vagy????

kriszto

kriszto82

Szélkisasszony, sajnálom!!! :cry:

Ma mikor meglátott D, csak ennyit mondott: Na itt van a kedvenc kísérleti nyuszim... :? Nagyon jó kedve volt, és ma ő vizsgált és nem kisdoki. Szóval felfekütdem az ágyra és egyből elkezdte mondani: na tudtam én, sokkal kisebbek a petefészkek (közben méregették őket kisdokival) egyszercsak megszólal D: mit szólna hozzá, ha megűteném. Erre én: MOST? Elkezdett nevetni, azt mondta péntek. És azt mondta gyönyörűséges 18-as egységes petikék vannak (10-en), tök lelkes volt, hogy most minden jó lesz! :D :D
11-kor szuri (és 5-kor telefonáltam, azt mondta az ösztradiol is tökéletes!) 8) 8)
Szóval hiszem, hogy nagyon jönni akar ez a baba, hiszen hétfőn leállított és pénteken mégis punkció! :D :D :D
És a vizsgáim is sikerültek!!!
Pénteken találkozó, én egész nap ott leszek... :wink:
Vendég

Kretty: Hát ez nagyon szuper! Azért az nem semmi, hogy két nap alatt "lemozogtad" 10-re a petikék számát. :-) Ezek szerint hétfőn pedig transzfer ugye?

Mné
mné

Kretty!

Úgy örülök!!! Ez nagyon-nagyon szuper! Drukkolok nagyon! Izgis hétvége lesz! És hétfőtől kismami leszel!!!!
Pusza

kriszto

kriszto82

Nem tudom, mikor lesz transzfer, hétfőn pünkösd lesz... akkor is van?
Vendég

Szerintem igen. Úgy tudom, hogy Déviszt nem nagyon zavarják az ünnepek. ;-)

Mné
mné

Dévaiéknál??? ez nem kérdés, szinte tuti, hogy igen!!
A fagyisereg be lesz vetve???

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: