Drága lányok
Fú, először nem igazán akartam reagálni, de piszok rosszul lettem attól amit (vissza)olvastam, hogy muszáj néhány sort szánnom rá. Köszi csajok, hogy a védelmemre keltetek, nagyon jólesett

Én nem akarom magam mentegetni, mert inkább megdöbbentett, hogy Lavy mit gondolsz rólam - vicces volt ez a nem írom le a nevét dolog...

-, bár nem is kéne ezzel foglalkoznom, de a torkomban dobog a szívem azóta is és a bőgés kerülget. Én (is) már csak ilyen érzékeny vagyok...
Fura ez, hisz semmit nem tudsz rólam, arról, hogy a kórházban feküdve is folyton kérdeztem a Wish-t, hogy van e valami új info rólatok, aggódtam a babáidért, sorstársamnak éreztelek az ikrek és a hosszú kórház miatt és amikor mesélte, hogy a férjed mit írt D-ról, őszintén nem értettem és tényleg sajnáltam, hogy így alakultak a dolgok, stb. stb. Persze leírtam (és sajnálom, hogy EGY szó miatt határozott véleményed lett máris, nem túl szerencsés) mintegy pozitív példaként, hogy a lányok ezt is hallják. Itt mindenki tiszta szívből támogatja egymást és azt hiszem te vagy az első aki bárki részéről is rosszindulatot feltételez. És ez meg nekem esik rosszul, ha nem baj...
Na jól felhúztam magam, a Zsombi meg nagyon sír, már én is, majd folytatom.
Na itt vagyok. Bocs az előzőért, de nekem itt ez a fórum ahová - ha most kevésbé is van időm - olyan nagyon szívesen jövök és nem esik jól szembesülni ilyen ítélkezésekkel.
Lányok

! Köszi, hogy érdeklődtetek a Zsombi felől. Azt hiszem nem beteg, de az ominózus látogatás óta sok furcsaságot produkál az eddig álomszerűen viselkedő kisfiam. Van, volt azóta minden. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Napközben egy kis tündér. Hangja nincs. Eszik, alszik, nézelődik. Estére bedurvul. Üvölt, keservesen sír, vigasztalhatatlan. Adtam Infacolt, most az Espumisan-t próbáljuk, de igazából a hasfájás teóriára némiképp rácáfol azzal, hogyha magunk közé veszem, szopizik, hanyatt vágja magát és békésen, boldogan alszik. Persze csak ő, tehát ez hosszú távon nem megoldás.
A héten még jött más is. Elkezdett hatalmasakat bukni, már már sugárhányásnak hívnám - pár métert. Ezt megnézettük UH-gal, hogy kizárjuk a szervi problémát, egyúttal megcsinálták a kötelező UH-okat is. Semmi baj itt. Nagyon és sokszor remeg a lába, emiatt vért vettek tőle (a kis fejéből

) - de a vérkép OK, most várunk. Az arca tiszta ragya lett, a védőnő szerint minden normális. Mindegy, nehéz mert nem tudni mi baja, van-e baja. A végén már totál beizgultam és melegnek éreztem egyik nap, úgyhogy megvolt az első popsis hőmérőzés is.
Na mindegy, most elhiszem amit mondanak, megnyugszom.
Na eltelt azóta az éjszaka is, egyszer csak megszülöm ezt a hsz-t. Húzós éjszakánk volt, keveset aludtam, a Zsombi végén mégiscsak nálunk kötött ki. Aztán Zuxx visszacsempészte valamikor éjszaka. A napközben cukibogár-ra is cáfol, mert most sír. Feladom!!!! A Panci mindig küzd elalvás előtt, de aztán belefárad és bevágja a szunyát
Na nem panaszodom, kívánom mindenkinek azt a csíkot, aztán jövőre lehet nekem panaszkodni

!!!
Szanika

Gyönyörű a pici fiad!!!! Nagyon szépek vagytok!!! Belejöttél már? Van napirendetek? Szili segít? Milyen apuka?? Jaj, annyi kérdésem lenne, jó lenne már találkozni

Az ikreket ellátni, hát nem egyszerű, de bele lehet jönni. Biztosan rengeteg dolgot másképp csinálok, mint te, de ez természetes. Nálunk a Panci még mindig üvölt a fürdésnél, a lepisilés itt is napirenden van mindig

. A nagynéni dolog húzós, de ügyik vagytok! Nálunk anyós indult be. Rengeteg beszólás, nem is részletezném, a legdurvább talán, hogy lelki sérülést okozok azzal, hogy ha egy nap többször átöltöztetem a gyereket - mindezt mondta akkor mikor nyakig kakis vagy pisis lett...(mi van????) És totál igazad van - ez a fiús anyák sorsa!!!
Diám

Remélem jobban vagy!!! Majd rendezünk minden hónapban talit és akkor lesz társaság. Elhiszem, hogy nehéz a tél egy izgő mozgó kisemberrel. Megoldjuk!!! Nemsokára lerohanunk, bár én kérdőjelet kaptam a nevem mellé - Wish talán sejt valamit?, akkor kapjuk meg majd az első oltást... Gondolom nem lesz valami nyugisabb hely ahová lerakhatom őket aludni, ugye? Valami ágy, vagy ilyesm?? Az sem baj, ha nem. Majd kézben, csak el ne kapassuk őket

Hetedik mennyország!!! Igen, igen, nézem. Cuki kis sorozat és jöttek az ikrek. Nálunk nem volt ilyen sírás, az elején még talán könnyebb is volt.
Hajnikám

Én még csak most olvastam a kis műtétedet. Ügyi vag, olyan vagy mint én. Én sem bjrtam volna, tuti kipiszkálom. Ami ezt a rohadt mensit illeti, annyira sajnálom és megértem mit érzel. Rohadt dolog ez. Fajin csaj vagy, hogy így bírod!
Juditom

Akkor most ki megy Robbie-ra? CD megvan már? Ürülök, hogy beszéltél a nagy dokival! De reméljük a műtétre már nem is kerül sor

Vigyázat! Jóképű nőgyógyász, veszélyes!!!! Poor Krisz!
Timi

Csak ámulok, hogy folyton sütsz-főzöl!! Én is akarok, maradjanak csak a receptek publikusak. Hátha kedvet kapok egyszer

Paptibiről jutott eszembe, hogy Szegeden nekem is volt egy Pap Tibi ismerődöm. Kedveltem. Fú, én is szoktam hobbiskodni. Most is van egy csomó festékem, akartam csinálni a manók szobájába, ablakára ezt azt, de nem nagyon van időm. Talán karira
Wish, drága

A sütitek ismét fantasztikus volt. De ez nem ér, így dagi maradok!!! Bocs, hogy nem hívtalak be, azóta is ezen rágódom, hogy micsoda paraszt vagyok, de tényleg siettem. Bepótoljuk, mikor??? Bevásárlás?? Viccelsz??
Gigi

Örülök, hogy Oli jobban van!!! Hordjuk ám a kis ruháit, nagyon cukik. Még a Pannára is adok belőle

Utólag is boldog névnapot!!!
Vanda

Beszéltél azóta az intézettel, ill. a Dévaival. Tényleg millióan vannak most? Nem is tudom mit csináljak. Holnap kellene visszamennem, de nem tudok órákat várni, főleg nem a picikkel, de még nélkülük sem, hisz jönni kell haza etetni. Gőzöm nincs. Hívjam fel?
Réka

Mi az AIDS-et a Mária u-ban csináltuk. 2-3 nap volt (tutira). Te írtad ugye a Szex és NY utolsó részt, hogy apároddal néztétek? Hát azt én láttam vagy százszor, mindig bőgök. De hidd el, minden címre érkezik majd kisbaba!!!
Roxal

Te hogy vagy? Munka - undor??
Kata

Szerintem el tudjátok kezdeni a stimut. Ha be is zárnak, ő be fog járni. Szerintem.
Stellus

Örülök, hogy jól vagytok. Vásároljatok csak, bútort is időben - nálunk pont megérkezett (8 hét volt). Ha gondolod leírom, hogy a valóságban nekünk tényleg mire volt, van szükségünk, ill. hogy a kórházba esetleg mi kellhet. A Töröknél szülsz? Császár? Beszéltetek már erről? Be kell feküdni hamarabb??
Annus

Ha olvasol, neked is szeretnék üzenni. Sokat gondolok rád!
Zsebi

Rád is! Ha egyszer Wish-nél jársz, ugorjatok fel!!!
Puszi nektek, remélem elküldi ezt a regényt.
enigma
ui: ALSZANAK!!!!