A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Vanda!
Beszéltem az Intézettel. Hétfőn már lesz Dévai. Gondoltam érdekel.
Párom eredménye miatt telefonáltam, de csak annyit mondtak, hogy rendben van. A fehérvérsejtszámról nem tudott a nővérke semmit mondani.
Igen, Ágit hívtam fel. Én is kivi vagyok. Telefonban szimpatikus volt Kép
Lányok!
Dévai lelkemre kötötte, hogy csak akkor menjek vissza, ha minden vizsg. eredmény a kezemben van. De azt mondták, hogy az AIDS szűrés 1 hónap. Ugye nem gáz, ha ez az egy hiányozni fog? Az végülis úgyis magához a beavatkozáshoz előírás (ezt is ma mondta a nővérke).
Timi!
Ugye milyen jó érzés látni? Kép

Ha nem "találkoznánk" jó hétvégét és szép időt kívánok!
réka
Vendég

Réka Kép Timi Kép
Teccik a sárga csíkotok, tényleg nagyon jó nézegetni, jó ez a kis időutazás, mi? Kép Már nincs messze, kitartás!!!

Roxal, olyan csendben vagy.
Stella?
Enigma?
Hol vagytok?

Én is elbúcsúzom, megyünk Szombathelyre hétvégére. Most, hogy számonkértem a hiányzó topiklakóktól, hol vannak...na jóvan. Kép
Jó hétvégét Mindenkinek!
hajnesz

SziasztokKép

Olikám sajnso még mindig beteg. Ma elvittem a dokinőhöz, nehogy valami szövődmény legyen a sima náthából. Ezerrel szívom az orrát, spriccelem (spricc gúúúúúúúúúútKépKépKép), köptetőt kap, bioptron lámpával kell világítani a búrájába. Szóval minden szép és jó. De nem panaszkodom mert nagyon édi, jó a kedve.

HajneszKép
Érezzétek jól magatokat Sz.helyen!

Én is mindenkinek ilyen csíkokat kívánok!!

Puszi

KépKép
gigi28

Wish! Te jövőlátó, az én jövőmben nem látsz semmit? Kép
Tifelétek süt a nap? Az nagyon jó, mifelénk fagy. Tegnap jég esett, szörnyű az idő, nincs kedvem semmihez.
Réka! Nem semmi, hogy mennyit kellett fizetned! Emlékszem nekem is mindig azért kötekedtek, hogy nem volt meg Dévai engedélyszáma. Ehhez képest én ingyen megúsztam, bár nem ennyi idő alatt. Mindjárt kész lesznek az eredményeid, és akkor jöhetnek a gyerekek! Kép

Én ma is hívtam az intézetet, nem adom fel. Végül is úgy döntöttünk, hogy mégiscsak bevárjuk Dévait, és mindenféle ürüggyel hívogatom őket. Kép (Higgyétek el én sem ingyen telefonálok.) Ma épp azt mondtam, hogy 28-án pont Pesten leszek, és ne kelljen már felutaznom később megint, naaaa.... Kép De nem jött be, mindig ugyanaz a néni veszi fel, aki amúgy aranyos, csak nem mer beírkálni. Azt mondta hívjam majd Pityeszt, de ne hétfőn, mert szerinte fel sem fogja venni a telcsit. Na most ez van. Kép

Mikor ide találtam az oldalunkra, pont azt a csíkot láttam meg amit Wish küldött Rékának, majd elájultam, úgy megörültem, de aztán rájöttem, hogy a látszat csal. Kép

Timi! Nekem is mindegyik énekes-pajtás bejön, nem csoda, hogy nem tudsz választani.

Most azon gondolkodám, hogy nekem is be kellene jelentkezni gurunénihez, lsd. Réka is ezt tette. De ezt csak úgy tudnám megvalósítani, ha Seca (ő azuram) nélkül mennék, mert neki menni kell dolgozóba, és egy nappal tovább maradnék. Csak azt nem tudom, hogy eltudok-e találni Zuglóból Dévaihoz egyedül. Na ezt még kigondolom.

Más. Olyan szomorkás vagyok azért, mert az a hat kiló nem akar sehogysem lejjebb menni. Pedig betartom még mindig a Norbist. Lehet, hogy többet kellene mozgolódnom? Mondjuk jelen állapottól csak többet lehet.

Hajni! Kép Érezzétek nagyon jól magatokat, majd hétfőn siess a beszámolóval.

Dia! Mia a baj? Remélem nem túl vészes, és hamar megoldódik.
vanda978

Olikának jobbulást kívánunk!

Kép
vanda978

Sziasztok!
Bocsi,hogy eltűntem.De néha nagyon nehéz.A legfőbb bajom,hogy nincs senki társaságunk.KépDe nem akarok itt panaszkodni,hisz nektek is vannak gondjaitok.Inkább nekem kell titeket bátorítani,vigasztalni.Nagyon tetszik a csíokocska amit Andi készített.KépMindenkinek ilyet kivánok minél előbb!Biztos vagyok benne,hogy ez az új év,új babákat fog hozni!KépMost rohanok mert a család farkas éhes.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

VandaKép
Köszi a képet. Sajna eddig még nem hatott.Bár már nem köhécsel és végre a saját ágyában aludt.

DiaKép
Naaaaaaaaaaaaaa!!! Letörött a bili füle?? Puszi-puszi. Most mennek a rokonyok, dumáljatok egy jót. Aztán meg a topik fog titeket lerohanni. Gyűjtsd az erőt!

Puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Jelentem megcsináltam életem első lasagne alla bolognesejét. Mát jó ideje tervezem, mert azt hittem, hogy rohadt nehéz, na kár volt eddig várni, mert egyáltalán nem nehéz, viszont annál finomabb.Annyira de annyira finomKép Köv.talira csinálok egy adagotKépKépKép

Réka!

Nagyon örülök, hogy már be is jelentkeztélKép Nagyon jó döntés voltKép
lkt

Timikém!
Jöhet a lasagne egy jó nagy tepsivel!KépImádom az Olasz konyhát.Én se csináltam még soha.A tészta lapot elő kell főzni?Vagy csak úgy keményen mehet a tepsibe a szószban majd meg fő?Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Diám! Nem kell főzni egyáltalán. Mivel nem volt időm "érlelni", friss tésztát vettem. (hűtőpultban árulják, a tortellinik mellett) Ha száraz tésztával csinálod, akkor a sütés előtt állnia kell néhány órát, de a legjobb este elkészíteni, és másnap kisütniKép
lkt

Sziasztok, megjöttünk. Kép

Azért egy pici javulás mégis van Olinál, ugye? Jobbulást kívánok!!!!
És remélem, Dia is túl van már a rossz érzéseken!

Timi, most küldhetnél nekem fénypostán egy kicsit a lasagne-ból, annyira éhes vagyok!!!

Csajok, én ma ismét hamvaimba zuhantam. Azért már kicsit jobb, mint reggel. Nekem mindig 28 napos ciklusaim voltak. Most ugye volt a lapar, ami bekavarhatott egy kicsit, de közben az ember ugye reménykedik is, mert 39 napig még soha nem húzta és tudjuk, hogy történhetnek csodák, holnap reggel akartunk tesztelni, erre ma minden előzmény nélkül zutty megjött és újra egy világ omlott össze bennem. Kép Na mindegy, menni kell tovább, csak kicsit megszédített ez a hosszú ciklus és akaratlanul is beleéltem egy kicsit magam a csodába...Ez szemétség volt.
hajnesz

Sziasztok!
Hajni!
Nagyon sajnálom.KépTudom mit érzel ajaj hányszor átéltem én is ezt a szitut........Pedig nekem még 28 napos ciklusom se volt.KépNA mindegy...inkább mesélj milyen volt Szombathelyen?Miket csináltatok?Pihiztél sokat?Aranyos vagy,hogy érdeklődsz,jól esik ám.KépMondjuk úgy,hogy most egy kicsit jobb.De sajna hamarosan jön a nagyon hideg és be leszünk Domikámmal zárva a 4fal közé.Most legalább még 1x naponta játszóterezni tudunk.Na de nem siránkozom itt nektek.Kép

Timi!
Állni úgy kell hagyni,hogy már elkészítem csak sülnie kell?Meddig kell állnia?A szósz sima besamel?Na jó letámadtalak a kérdéseimmel.KépPuszi mindenkinek!D

Kép
Kép
lldicsi

Hajnesz!
Nem gondoltál arra, hgy meglátogasd a dokit, hátha beindult valami.Az olyan nagyon biztató lenneKép
Hihetetlenül sz@rok ezek a viccecskék az élettől.

Dia!
Ha mondasz email címet, akkor leírok Neked mindent, nem akarom itt "untatni" a népet a receptemmelKép
lkt

TimikémKép
Engem nem untatsz a receptjeidel Kép
Ma péládul kevert-almást csináltunk Lacial és nagyon fincsi lettKép Kaptak belőle a kedves szomszédok is Kép
És nagyon egyszerű volt megcsinálni, szóval köszi-köszi a receptet.
Viszont volt egy olyan tojás azok közöttm amiket felütöttem, amilyet még soha nem láttam. Képzeljétek belül a héja és a vékony hártya között valami fekete trutyi volt. Maga a tojás nem volt eyáltalán büdös és egészséges szine volt kívül belül eltekintve ettől a trutymáktól. Még jó, hogy külön ütöttem fel midnen tojást, mert mondanom sem kell hiába nézett ki egézségesnek azért nem mertem beletenni a kajába.
Lehet, hgy tojásinfluenzás volt szegénykém Kép

HajneszKép
Annyira megértelek, nekem még csak ma kellett volna megjönnie, de semmi ... és már reménykedek... Olyan hülyesége, de nem tudom kiverni a fejemből hogy de jó lenne.

DiaKép
Amilyen időjárás van, nemsokára mehettek szánkózni. Jobb kedved van kicsit? FP jándékok nem jöttek még meg?

Lányok, ti már megkezdtétek a karácsonyi bevásárlást? Én még az ötletelés elején vagyok csak, pedig lassan vége a novembernek.

Wish

wish

Kép
Kép
lldicsi

Andi!
Hajrá!Én drukkolok nagyon!KépSajnos még nem jöttek meg az FP ajándékok.Mint egy őrült úgy nézegetem naponta többször a postaládát ott van e az értesítő,hogy mehetek a postára.KépKépPedig jó lenne ha már küldenék,mert én is szeretnék venni Dominak és ugye nem akarom,hogy véletlenül kettő legyen ugyan abból.
Karácsony?Hm!Domi tuti kap játékot,ruhát.A nővérem kislánya detto.Tamás csak egy övet kért.A szülőknek még nem tudom.KépA nővéremmel megbeszéltük,hogy egymásnak csak nagyon apróságot veszünk pl:tusfürdő,csoki.Az az igazság,hogy évről évre csak minimális ajándékot veszünk,hisz az a fontos,hogy együtt legyen a család.Régen nagyban vittük az ajándékozást arany ékszerek,műszakicikk stb...de ennek szerintem semmi értelme!Különben én minden évben az utolsó napokban rohangászok a boltokban.KépSzilvesztert tudjátok már hol lesz?Gondolom a 3 család együtt bulizik.KépVagy nem?Mi sajna itthon dekkolunk hármasban,mert nincs társaságunk.KépNa de majd így is elbulizunk,apa elkortyolgat majd egy pezsgőt,én egy kölyök pezsgőt,Domi pedig gyümilevet kap.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
De jó sokat írtatok! Kép

Vanda!
Hát Wish engem is meglepett nagyon a csíkocskával. Páromnak is megmutattam. Tök érdekes, mostanában azért érdekli, ha elmesélek 1-2 dolgot a fórumról. Az előbb is "gurumamáról" kérdezősködött. Kép
Jó az, amikor partner ezekben az apróságokban is.
Apropó, majd szívesen beszámolok neked gurunéniről. És segítek szívesen eltalálni Zuglóból (itt lakom) Dévaihoz, bár nem lesz egy rövid túra. Gyalog lennél, vagy kocsival?
Megértem, hogy nehéz a fogyó, de próbáld meg valamilyen kis mozgásra legalább rávenni magad. Lehet, hogy a fogyókúra betartása mellett már csak néhány kis gyakorlatra van szükség, hogy elinduljanak a kilók lefelé... Kép

Dia!
Ne fogd vissza magad! Azért, mert nekünk más vágyunk van, ami nektek már megadatott, az nem jelenti azt, hogy neked már nem is lehet néhány borús gondolatod!
Semmiképpen ne fojtsd magadba! Te nálam is jobban tudhatod, hogy itt nyugodtan mondhatod. S lehet, hogy néhány hosszú hónap múlva u.ilyen problémáinkból te fogsz kihúzni a tapasztalatoddal... Kép
Teljesen érthető, hogy néha bezárva érzed magatokat. Hol is laksz? Budapesten??? Mindjárt küldünk egy "felvidító különítményt"!

Gigi! Hogy van a kisember? Remélem, jobban! Kép

Lkt! Engem aztán nem untatsz a recepttel, sőt! A kedvenc kajám a lasagne! Így még vonzóbb a köv. talitok...

apropó tali.. Wish!
Inkább mégse menjek a talira? Kép
Szóval szívesen megismernélek Benneteket,ha nem bánjátok... Kép
Csodák csodájára, mi már nagyjából kitaláltuk a kari ajándékokat, sőt egyet meg is vettünk. Pedig ált. dec. közepén kezdjük el. Büszke is vagyok magunkra! Kép

Hajnesz!
Nem csoda, hogy össze kellett kanalaznod magad! Ha ennyit késett, teljesen érthető. Én is egy nap késésnél is már megőrülök, bár nálunk még nincs is teljesen kizárva a spontán, de várjuk meg az összes eredményt...
Ebben a hónapban én azzal vígasztaltam magam, hogy legalább megjött (nekem is késett, bár csak néhány napot), tehát a ciklusom legalább rendben.

Puszi: réka
Vendég

Timi, Dia!
Száraz tésztánál sem kell állni hagyni a lasagnét. Én mindig azt használok, s soha nem hagytam állni. Diám, nyugodtan öntsd csak ki a lelked nekünk. mindenkinek vannak rosszabb időszakai, volt és lesz idő, mikor majd te segítesz. Nem lehet mindig mindenki a toppon.

Gigi!
Oli hogy van? Kis tündér, legalább a kedve jó, doki mit mondott, ugye nincs semmi szövődménye?

Hajni!
Kép ismerős érzés, hányszor átestünk már rajta. Nem tűntem el, csak zajlik az élet, s olvaslak titeket, csak írni nincs néha erőm.

Wish!
Engem is megleptek a csíkok, hirtelen azt hittem, hogy ezek most sikerültek... Enigmáék hogy vannak?

Réka!
Miért is ne jönnél a talira?

Hétvégén voltunk Békéscsabán, ott is volt hó, de legalább a téli gumit le tudtuk cseréltetni, mert Pesten csak a hét végére tudtak volna időpontot adni. Még szerencse, tekintve, hgy ma leesett a hó. Furcsa szembesülni, hogy már tél van. Dolgozom a szakdolimon, egy hónap múlva kell leadni, meg áruljuk a lakást, mert szeretnénk házat venni Kép Ez van mostanság velem, s igyekszem nem agyalni a gyerekkérdésen, most talán ez a legjobb, amit tehetek.

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép

Jelentem törpe már sokkal jobban van. Annyira, hogy este 10-kor még a takarítos kesztyűmből fújtam neki csöcsös lufit és azon szemléltettem, hogy hogyan cumizik a kisbociKép Honnan van ennyi energiája.

Lasagne. Én nagyon értékelem az igyekezeteket, de én megveszem a dobozosat. Az is isteni finom. Na most kiderült, hogy milyen háziasszony vagyokKép

Esett a hóóóóóóóóóóóóóóóó!!! Én barom meg nem vettem szombaton hótaposót a kismajomnak. De anorákunk már van. Na nem mintha térdig érne a hó. Ha megtalálom a fényképezőt akkor küldök nektek egy vidéki havas tájat.

Puszi mindenkinek!!!
Ja!!!!! Duddu, gyere csak bővűl a csapat legalább!! Ha nem férünk el Diáéknál akkor bekéreckedünk a szomszéd öreglányhoz!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!

Olikának nagyon boldog névnapot kívánok! Adj neki egy nagy puszit a nevemben Kép Hogy tetszik neki az első hó?

Eszter
Kép
roxal

RékaKép
De miért is ne jönnél? Gyere csak!
Sőt ez pasis buli, az igazoltan hiányzók kivételével a férjurak is jelen szoktak lenni.

GigiKép
Örülök, hogy Oli jobban van.
Kisboci? Szegény, ott a mészárszék közelében, hááát....

Bevallom én meg még soha nem csináltam lassagnet, se dobozosat, se száraz tésztásat. Csak anyukám szokott, és ő nagyon finomat, bár azt hiszem egy olasz a falnak menne tőle, mert már erősen magyarosítva van a recept Kép

Itt pszeudo hideg van, most hogy tudom, hogy esik a hó, fázom, pedig ugyanolyan meleg van benn Kép
Na ennyit délelöttre, mert vár vissza a munka.

Pusszancs

wish

Oli!

BOLDOG NÉVNAPOTKépKépKépKép Gondolom, tetszik, hogy anyáék névnapod alkalmából intéztek Neked havat isKépKép

Lasagne receptet felrakom este, mégsem munka közben kéne ezzel foglalkoznomKép

Roxal!

Szia szia, pfú szakdolgozat munka mellett? Nem semmi csajszi vagy!!! Le a kalappalKépKép Asszem nekem ehhez nem lenne erőm.

Enigma szomszédok!

Hogy van a kis család? Gondolo, Enigmának semmire nincs ideje, illetve ereje a kevés alvástólKépKép
lkt

Sziasztok!
Bocsi, de az utóbbi időben inkább olvasó pozicióban voltam, csütörtökön pedig elmentünk Hévízre hosszúhétvégézni.
Tök jó volt, de most hulla vagyok!
Semmi kedvem nem volt reggel felkelni és bejönni dolgozni Kép! De most már csak kibírom!!!

Megvettük a Tökmagok első ruhácskáit! Hogy Apa milyen édes volt és milyen jól álltel a kezében a pici ruhák!!!
Remélem hamarosan lesznek képek és tudok majd feltenni nektek is!
Pocak növöget, én pedig hízok (+8kg-nál tartok), de fogalmam sincs, hogy mindez hova megy, mert a pocin kívül csak a cicm nőtt meg. No, mindegy, csk-csk túlteszem magam ezen, de azért elég sokkoló volt ráállni a mérlegre!
De azért ne higgyétek, hogy panaszkodom! Minden okés és továbbra is nagggggggyon drukkolok nektek!

Olnak BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!

LavyKépKép
Jó, hogy jelentkeztél! Szépen gyarapodtok, csak így tovább. Azért az az 5 hét kórház eléggé rossz lehetett!
De a lényeg azon van, hogy most már otthon vagytok és növögettek!

Most ennyire futotta az időmből Kép, de ha nem is írok, követem az eseményeket!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Olika!Nagyon boldog névnapot kivánunk!Dia és DomiKép
Kép

Réka!
Gyertek nyugottan,szeretettel várunk!Kép

Eszter!
Aranyos vagy,köszi!KépHáz vásárlás hajra!Irigy,irigy!Kép

Andi!
Szánkózás?Hát jó lenne,de szerintem itt a beton rengetegben hamar el fog olvadni.KépNincs sok esély arra,hogy itt húzogatom majd az úrfit.A legközelebbi zöld a Népliget.Nos babakocsival+szánkóval igen csak nehéz lenne egyedül 3 metró megállót húzni-vonni.KépÁáááááááá!!!Na inkább megyek elfoglalom magam vidámabb dologgal/pakolászás/.KépKépTörpe alszik.Puszi.D

Kép
Kép
lldicsi

Szia Lányok!
Nagyon köszi az invitálásokat, csak azért reklamáltam Wishnél, mert nem kaptam a nevem mellé smiley-t. De kivételesen megbocsátom Kép
Párom nevében is köszi a meghívást, de ő nem egy könnyen oldódós típus, de azért megkérde'm majd, hogy eljönne-e (remélem igen).

És a lényeg: ESIK A HÓ!
MINDENKI mossa meg szépen magát az első hóban, hogy biztosítva legyen a szépsége egész jövő évre!
Mi már megtettük!!! Kép

Gigi!
Én imádom a téli képeket, úgyhogy küldj, ha tudsz!

Most futok dolgozni, de még jövök! Kép
réka
Vendég

RékaKép
Csak azért nem kaptál, mert bénáztam. De:

Tali. 2005. december 11. Kispest

wish

Kép

wish

Réka,
Nem ám kihagyod a talit, ja a fiúk tök jól elvannak, kocsi-csajok-gyerekjáték-hallgatózás a női témákba- ki hol gyantáztat- milyen koncertre menjünk, szóval nehogy már azért nem jön , mert nincs tématársa!! Úgy jár majd mint PapTibi, hogy létezését állandóan bizonygatni kell, majd ha egyszer Tibike is eljön, nem győzi majd levakarni magáról a taperoló kezeket, amelyekkel a valódiságát próbáljuk tudatosítni magunkban!

Fox,
Te már végzel most!? Úgy emlékeztem, hogy 4.éves vagy! Vagy csak én vagyok gyagya? Mi van a munkahelyi idiótákkal?

ui.Vasárnap megnéztük Elizabethtown-t, állati volt, nem ám szerelmi afférról szól hanem másról, persze az is van benne, de nem ez a fő lényeg, Krisztián igazolhatja, mivel ő végig várta, hogy lesz valami őrületbe kergető románc, de nem lett, nyígott is a kiscsávó

Drága Dunaharaszti Olivér!
Névnapod alkalmából jó egészséget és huncutkodást kívánunk!
Farkasok J és J

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Olikának mi is boldog névnapot kívánunk, és jó egészséget!!!

Réka! Azért írtam, hogy mi, mert az én Secám igenis tud mindent rólatok. Õ képben van, bár írni csak én szoktam. Ha valakinek nem jön össze a baba, ő is szomorú, felszoktam hívni elmondani, hogy mi a történés.
Pesten gyalog lennék, mert nem merek ott vezetni. Szerinte könnyebb nagyvárosban, de hát én beszari vagyok. Főleg egyedül.
Végülis azt beszéltük meg, hogy most is együtt megyünk, és végigjárjuk az utat BKV-val, hogy ha egyedül fogok menni, tudjam magam mihez tartani. Tudom ez nektek furcsa, de tévedtem már el egyszer 13 évesen. Nem tudtam melyik kijáraton kell feljönni az aluljáróból. Kép

Timi! Küld majd el nekem is légyszi a receptet.

Hajni! Sajnálom, ismerős a téma. Kép

Dia! Ne fogd vissza magad, szerintem senkit nem fogsz untatni, ha leírod a bánatod. Rajta!

Roxal! Szegénykém, ismerős a dolog. Tavaly én is munka mellett kényszerültem szakdolit írni, ráadásul egy idétlen tanárral, akinek semmi nem volt jó. Szóval együttérzek.

Nálunk nincs hó, esett, de nem maradt meg. Nem tudok mosakodni, majd máskor. Délután megyek kényeztetem magam a kozmetikusnál. Nem ám sok gyanta lesz most! Hanem fincsi masszírozás!
vanda978

Olivérnek sok boldog névnapot kívánok én is!!! KépKépKép

Sajnos itt ötkerbe' nincs hó, eseget, de annyi, le már nem ér. Remélem, D.haraszti többet lát belőle. Kép

Köszi Lányok a sok jó szót, mondjuk mára már jobb, de a nagy bőgés még nem volt meg, annak ki kellene jönnie. KépKép

A karácsonyi ajándékbeszerzést mi most hétvégére tervezzük. Gondolom, megint az lesz, hogy magunknak találunk 83 különféle csudajó dolgot és rájövünk, hogy senki másnak nem vettünk még semmit...Kép
Ja, Szombathelyen az uram szülei laknak, csak "szokásosan" mentünk, semmi extra, vagyis talán annyi, hogy szombaton moziba mentünk, megnéztük a Légcsvart Jodie Fosterrel, szerintem jó kis film. Olyan izgi, "jaj, derüljön már ki"-múvi. Kép

Stella,
nagyon ügyi vagy, hogy 8 kiló plusz meg sem látszik rajtad! Biztos csini kismami vagy! Kép

Vanda,
Secád Kép neve mit takar? Már ha publikus. Kép
hajnesz

OlikámKép
Kép Boldog névnapot!

Köszi a filmajánlókat, úgyis terveztem, hogy időnként délelött beülök egy-egy moziba, ilyet utóljára egyetem alatt csináltam Kép
Itt is elolvadt már a hó, pedig már tervezgettem, hogy majd este elmegyek Laci elé és csúszkálok a havon.Kép

wish

Helló lányokKép, vagyok-vagyogatok, szintén olvasó üzemmódban. Nagyon-nagyon köszönöm az együttérzést anyós-ügyben! JuditKép, te aztán jól megmondtad, és igazad van! Szilinek meg is mutattam, amiket írtatok, és együttes erővel hazaküldtük a nagynénit. Megmondtuk neki, vendégségbe, babanézőbe bármikor jöhet, de a háztartásomat visszavenném, mert minden kiskakas a maga szemétdombján szeret úr lenni, és én most elvesztettem a szemétdombomat. Ezt szerencsére megértette, és sértődés nélkül távozott. (Azóta már 5-ször telefonált, hogy mit főzzek és hogy csináljam, és bla-bla-bla, de Békéscsabáról nem tud sok vizet zavarniKép) Azóta persze főzhetek, meg csinálhatok mindent magam (Szili rengeteget segít), de akkor is jobb így, mintha ebben a kis lakásban még egy kotnyeleskedő nénihez is alkalmazkodni kellene. Anyut nagyon várom már, még 2 hét, és végleg hazajön Németországból. Anyunak szívesen átengedem a terepet, tőlem fel is forgathatja a teljes házat. Szerintem minden normális nő így működik. Na, majd ha a fiamnak gyereke születik, én sem járhatok annyit hozzájuk, mint a menyem anyja. Ez már a fiús anyák sorsaKép! De most még enyém a manócska, ki is használom, ölelgetem őt annyit, hogy a kiságyat már látni sem akarjaKép.

DiaKép, ismered a Mikkamakka Játéktárat? (Régebben ott dolgoztam.) Ez egy kellemes hely a belvárosban, ahol 700 Ft/óráért vígan játszhatsz Domival. Van ott rengeteg játék, hasonló korú gyerekek, magányos anyukák és kiváló szakemberekKép! Nagyon szuper hely, ajánlom téli bánat ellen!!! Játékokat lehet kölcsönözni is, nem kell megvenni őket arra a pár hétre. míg Domi megunja, vagy megtanulja a játék nyújtotta készséget. Alig várom már, hogy Andriska 6-8 hónapos legyen, akkor már mi is járni fogunk rendszeresen. Ma már nem Mikkamakka a neve, hanem Belvárosi Játszóház, V. ker. Balaton u. 15. A Nyugatitól kb. 8-10 perc gyalog. Vagy a Jászai Mari térhez még közelebb van, ha mentek 1-et a villamossal. Próbáld ki, imádni fogjátok!!! Van hova készülődni, felöltözni, Domi is barátkozik, te is tudsz beszélgetni anyukákkal, szakemberekkel és a játékkínálat is nagyon bőséges, nagy, tágas szobák.., na már nem is olvasod, mert már ott is vagytok??KépKépKép
szani

Wish!
Köszi a táblát Kép
A délelőtti mozizás jó dolog. Én is hányszor elindultam annak idején egyedül, aztán a végén sosem egyedül ültem be. Mindig volt lógós társam, aki csapódott hozzám Kép

Farkasok Juditja!
Biztos hülyén fogalmaztam: Dehogy hagyom ki a találkát! Maximum most az én uramból csinálunk fantomot, mert ő nem biztos, hogy velem tart, de még meglátjuk! Kép
Én is köszi a filmajánlót! Imádunk mozizni.

Vanda!
Dehogy furcsa! Én született pestiként is el tudtam tévedni még 18 évesen is. És gyerekkoromban nekem is az aluljáró jelentették a legnagyobb problémát! Kép Volt, hogy elsírtam magam a villamoson (10-11 évesen), mert nem tudtam, hol vagyok. Szóval én megértelek. Viszont amióta vezetek, sokkal jobb. Ha kell segítség, csak szólj!

Hajnesz!
Örülök, hogy jobban vagy. Kép Mindenkinek van ilyen hullámvölgye. Nekem pl. legutóbb akkor volt, mikor Dévaitól eljöttünk. De ez azért nem csak neki volt köszönhető, hanem annak is, hogy több bibi is kiderült, amiről korábban nem tudtunk.
Vendég

Szani!
Tök ügyesek vagytok! Most nagyon megkönyebbülhettél... Kép
Vendég

RékaKép
Egyetem alatt én sem egyedül moziztam, de azt hiszem, most nehezebb lenne társaságot találni hozzá Kép De mostmár egyedül is beülök, ha úgy alakul, régen ezt cikinek tartottam volna Kép

wish

Sziasztok!
Látom már 8 fő jelentkezett a buliba 2xKépJó sokan leszünk,ez jó,de reklamációt nem fogadok el mert előre szóltam,hogy kicsi a lakás.KépMegsúgom,hogy nincs is ennyi ülő alkalmatosságunk.KépVárom ám már nagyon,tök jó lesz végre emberek között leszek.....

Hajni!
Fú azt a filmet én is szivesen megnézném!Álom,álom.Kép

Szani!
Nem ismerem azt a játszóházat.Szeretnék egyszer elmenni egy ilyen helyre,de egyenlőre nem látok rá esélyt.1.Mert nem szivesen utazok tömegköz.babakocsival és egy gyerkőccel aki utálja a bkocsit és ráadásul 5 réteg ruha van rajta.Kép2.A sok lépcsőről és akadályról nem is beszélve.3.700ft nem hangzik rosszul,csak az a bibi vele,hogy legalább 3 órát lennénk ott ami már nem 700ft.Ja és a gondomat/vagyis a társaság hiányt/akkor oldaná meg ha naponta járhatnánk.Azt pedig ugye ki birná anyagilag.KépA gyedem nem lenne rá elég.....KépNa,most már írhatod,hogy nekem semmi nem jó!KépIgazából olyan lenne jó,ami közel van akár gyalog is oda tudunk menni és ha lehet ingyenes.Szóval egy szomszéd vagy hasonló.Kép

Jaj Enigma mennyire irigyellek a két szupi szomszédodért!KépMa néztem a hetedig mennyország c filmet és rád gondoltam.Esetleg láttad?KépMizus veletek?

Vanda!
Aranyos vagy.De ha én bele kezdenék a mondókámba,kihalna a topik mert senki nem jönne ide olvasni a siránkozásaimat.KépÉn se szoktam tudni,hogy melyik lukon kell kimennem az adott célhoz a metróból pedig 6 éve itt lakom.KépKb:Egy hete laktam itt és térképpel közlekedtem a városban de így is eltévedtem.Egy fülkéből felhívtam Tamást és elmondtam mit látok,ő egyből képben volt,hogy hol lehetek és segített hazatalálni.KépKép

Mindenkinek szép álmokat!A mamiknak alvásban gazdag éjszakát!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SzaniKép

Jól tettétek, hogy kiraktátok a rokonok szűrétKép Mennyi időre megy anyukád hozzátok? Tényleg mi lett a kerttel? Feltúrták?

Egy kis téli romantika:
Kép

KépKép
gigi28

Bocsi, Lányok!

Tegnap este nekiültem üvegfesteni, és azt vettem egyszercsak észre, hogy már 21.30, és ráadásul el is fáradtam benne (persze ez édes fáradásg, mert látom a munkám gyönyörű eredményét), úgyhogy már nem volt erőm a recepttel foglalkozni. De majd ma, ha túlélem a fogorvost (azért ezt ne kiabáljuk elé, mert múlt csütörtökön sem voltam végül)...

Judith!

Mi volt a Nagy Otto dokinál? Annyira belszerettél, hogy most nem látsz a boldogságtól, és ezért nem írsz?Kép
lkt

Halló Ifjúság,
Igen voltunk a nagy Ottó mágusnál, és igaz, hogy 15:40-re kellett volna mennem felhívtak a kórházból , hogy ha tudok menni 13:30-ra vagy 14:-ra akkor előrevesznek a rendelésben, mert van idő. Hát uzsgyi mentünk. Jött Krisztián is.
Három mágussal beszéltünk illetve ültünk a szobában: Ottó professzor, Vereczkey doki, ás cukorfalat dr Fülöp István- azt hiszem nála fogok szülni, mert olyan édes, lehet ez majd később változik, de legalább már van kiválasztott, csak felejtettem ki a történetből, hogy még nem vagyok terhes, vagy nem tudok még róla. Szóval Ottó átnézte a papírokat, de el kellett mondani újra hiszen az van ráírva, hogy mindkét pvezető el van zárva. Na most elmondta, hogy mivel februárban már elégették a baloldali pvezetőt, így attól ne várjunk sokat, de nem azzal van a baj, hogy nem lehet megnyitni, hanem azzal, hogy az égetés során a pvezetőben lévő szállítmányozást végző csillók is kipurcanhattak az elektromosságtól így hiába lesz nyitva lehet hogy nem tudja ellátni a feladatát mert nem működnek a csillók. Azt mondta, hogy ha meg lehet nyitni őket, akkor ők mindent el fognak követni, hogy azokat véglegesen megnyissák, és működjenek. Egyúttal megcsinálja hiszteroszkópiát is mert az még nem volt, és lehet, hogy van a méhben is valami, ami esetleg akadályozza a lombikos bébik tapadását. Mondta mindent nagyon alaposan meg fognak nézni, hogy végleges választ tudjon adni. A műtét tovább tarthat mint egy átlagos nőgyógyászati lapar, mivel ez egy mikrosebészeti beavatkozás, és tökölni kell, de ő mindent meg fog tenni, hogy jól sikerüljön. Sajnos várni kell, február írta elő a műtétre, persze ez ciklus függő is- na erről majd teszünk, hogy ne befolyásolja-, ja a Vereczkei végig vigyorogta az egészet, és bent a cukorrépa dr Fülöp is, akivel végülis egyeztetnem kell majd amikor felhívnak kb 2 héttel a műtét előtt. Hát azt hiszem én ezt meg fogom előzni, mivel decemberben felhívom, hogy nehogy már a természet diktálja, hogy engem mikor lehet megműteni, ha már eddig jól kibaszott velem. Szóval majd beszélek ezzel a cukikával decemberben. Felhomályosítottak, hogy lehet, hogy minden maradhat a régiben is hiszen ezeket a belső elváltozásokat sem UH-val sem kézzel nem lehet vizsgálni, vagy bármit is mondani róla, szóval ezzel is csak bebizonyosodni látszik, hogy némelyik orvos néha mekkora ökörséget tud mondani az UH kép alapján. Sajnos a fentiekből kiderül az is, hogy a februári műtét utáni örömnek vannak árnyoldalai is - elektromosan elégett petevezető kimenet-, de hát ezen majd Ottó mágus megpróbál változtatni. A tájékoztató alatt eszemben volt Dévay bácsi, legalább is elképzeltem, hogy ő is ilyen alapos és néha ez mennyire idegesítő. Szóval ami leszűrhető az egészből, hogy majd a februári műtét után okosabbak leszünk, de lehet hogy minden marad a régiben, de legalább megnyugodhatunk, hogy bent minden rendben lesz utána vagy legalábbis remélem.

Voltunk délután moziban „Kutyátlanok kíméljenek”- nekem nem igazán tetszett, mert kissé vontatott, 6-an voltunk a teremben , és Krisztián csápolt amikor végül összejöttek, nem is volt ciki. Illetve beszabadultam a Mark & Spencerbe és meg kell fogadnom valamit, minden hónapban veszek valami rongyot magamnak mert ez így nem mehet tovább.

Ui: Megvettük a Robbie jegyeket!
Puszi Farkasok
Ui.Szili-Szani: Hurrá!

Kép
farkasok

Sziasztok Lányok!
Köszönöm mindenkinek, hogy ilyen kedvesen befogadtatok!
Jönnék is én írni, ha lenne miről... de sajna velem viccel a természet. Ugye írtátok, hogy Dévai csak hétfőtől van. Egész múlt héten azon paráztam, meg ne jöjjön előbb, mert akkor elbukjuk a kezdést. Most meg már az a baj, hogy nem jelentkezik a vérzésem. Terhes biztos nem vagyok, mert együttlét alatt már voltak jelei, de nem akar megindulni... pedig már itt az ideje.
Segítsetek, kérlek, mennyi idő szokott eltelni Dévainál általában a mensi első napjától a beültetésig? Mert ugye szorít az idő, hiszen szintén tőletek tudom, hogy 13-án pedig bezárnak. Addig már csak 21 nap van? Vajon beleférek én még ebbe? Nagyon el vagyok kenődve. Június óta folyamatosan ez van, hogy vmi miatt mindig akadályozott a kezdés.
Köszönöm hogy segítetek. Kata

Kép
szkatácska

KataKép
A mensitől kb két hét a punkció és rá pár naop a beültetés, tehát ha mág jövő hét elején megjön az tök jó. Egyébként biztos az izgalomtól késik, vicces kedvű az anyatermészet Kép

TimiKép
Mit festesz?

Drága JuditomKép
Örülök, hogy egy ilyen alapos doktorbácsi alaposan rendbetesz odabenn mindent Kép
Fülöp doktor mi más lehetne, mint cuki ilyen vezetéknévvel Kép

Képzeljétek, Anyu találkozott a múlt héten az első szerelmemmel Kép Hét évesek voltunk és azt ígérte feleségül vesz, de persze elhagyott a pernahajder (vagy én hagytam el?, vagy csak elmúlt a nagy szerelem? már nem emlékszem Kép) Tizennégy éves a (kis)lánya, én meg még itt görcsölök, hogy legyen gyerekem, tiszta téboly Kép
A poén még az, hogy ő is Fülöp volt. Karmikus ez a név számomra Kép

wish

Sziasztok csajok! Kép
Nálunk is van már hó bi-bi-bí! Igaz nem sok, de muatja magát legalább. A kutyuskáim örülnek neki nagyon.
Hajni! A Seca egy becenév, úgyhogy semmi extra. Csak azért írtam már le, mert olyan rossz mindig páromat, meg ilyeneket írogatni. Ez a neve, mindenki így hívja. Kép
Én is voltam hétvégén Miskolcon a Légcsavaron, de nekem nem igazán tetszett. Vagy lehet, hogy többet vártam tőle a reklámok alapján. De egyszer azért megéri megnézni, csak nekem nagyon lapos, és vontatott volt. Szóval már vártam a végét. Kép
Szani! Nagyon ügyesen sikerült megoldanotok a nagynénis esetet. Nem gondoltam, hogy így fog sikerülni. Gratula!
Timi! Kicsit dicsekedj már el, hogy mi szépet üvegfestettél. Együttérzésem a fogorvossal kapcsolatban, az erő legyen veled! Kép
Farkasok! Kép Ne is hagyjátok magatokat, már eddig is sokat vártatok! Már volt lapar neked Judit? És ott nem tudtak semmi jót csinálni?
Én nem látom veszni az ügyet, ha már szülészt is fogadtál!? Kép Egyébként hol tevékenykedik Dr. Fülöp?
Réka! Holnap mész a gurunénihez? Olyan kíváncsi vagyok a beszámolóra!
Köszi a segítséget, csak akkor van gáz, ha egyedül vagyok. Már kinyomatttam az útvonalterv.hu-tól hogyan kell eljutni, csak az átszállással leszek gondba. Dehát magyarul beszélnek ott is. Kép Például Olaszo.-ban is tévedtem már el, Riminiben egy kikötőben éjszaka. Na ott be voltam rendesen...
vanda978

Judith!
Na tessék, már a szülész is megvan. Igazad van, így nem kell néhány hónap múlva azon görcsölni, hogy kihez menjél terhesgondozásra, úgyis mindjárt dönteni kell erről isKép Most decemberben miért is nem csinálja meg, nincs már hely, vagy nem is lesz decemberben műtétje?

Wish, Vanda!
Semmi művészire nem kell gondolni: gyártok édi-bédi hóembert unokaöcsikémnek meg a barátaim gyerekeinek, csináltam néhány hűtőre való képet (eper, citrom), meg már van mikulás kontúrom, csak ki kell "színezni". Nagyon élvezem, meg főleg a gyerekek arcát, amikor meglátják.
Találtam egy nagyon aranyos angyalkát tegnap a neten, most az következik, kirakom a hálószoba ablakába, hátha felismeri magát az én angyalkám, és beköltözik hozzánk. Arra gondoltam, hogyha már repdes fel-alá, csak nem talál minket a Paptibivel, akkor rásegítekKép

Réka szerintem ma du megy guru nénihez.

Vanda! Én született eltévedő vagyok. Ez még Cegléden is megy... izé...nagyon ciki, de ez van.Ha gondolod, szívesen leírom Neked, hogy merre kell menned, aszem én ismerem a nyelved (pl. metróból föl, jobbra 2.lépcsőn fel stb)
lkt

Szia Mindenki!
Vanda!
Hát remélem is, hogy magyarul beszélnek majd arra, amerre jársz. Vagy ha nem, gyorsan fordulj vissza! Kép
Nem holnap, ma este 6-ra megyek gurunénihez. Persze, majd beszámolok.
Farkasék Juditja!
Hát nem mindent fogtam abból fel, amit írtál, de tudjuk be ezt annak, hogy még friss husi vagyok itt a fórumon. Szóval már volt egy korábbi laparod, amin nem egészen derült ki minden? Gondolom, kicsit nehéz februárig várni, nekem a türelem nagyon nem megy, így együttérzek! Kép
Szkatácska!
Ne idegeskedj, a végén még azért nem jön meg. Még van ideje és ez a lényeg! Drukkolok! Kép
Wish!
A Fülöp név nekem is nagyon tetszik, bár egy ismerősömet sem hívják így. Azért szerintem ne bánd, hogy nem neked van 14 éves lányod, azért az kicsit korai lett volna, nem?
Timi!
Mivel kézműveskedtél, megbocsátjuk, hogy nem küldtél receptet. Kép Én is imádok minden kézművességet, bár az üvegfestésben nem vagyok jó. Most épp egy nyári felsőt kötök. Úgy volt, hogy kész lesz nyárra, de majd jövő nyárra talán tényleg úgy lesz. Bár ne férnék bele addigra... Kép
Nem küldesz egy fotót a művedről?
Vendég

Wish, azt írod, ha jövő hét elején jön meg, akkor az még elég. De jövő hét elejétől már csak 16 nap van a december 13-i bezárásig. Szerintem Dévai már be sem vállal, ha ennyire ki van centizve...

Volna még egy kérdésem. Úgy tudom, csak a Dévai intézetben csinálják ezt a mensikor esedékes vizsgálatot, méhmérés vagy mi. Ez fáj? Csak őszintén lányok, tudjak mire készülni.

Kép
szkatácska

Szani Kép
Te valami nagyon komoly marketinges csajszi lehetsz, bármiről írsz, engem úgy fel tudsz lelkesíteni! Elolvastam a Mikkamakkádat és úgy éreztem, nekem ott a helyem!!! (Persze, mert még nem tudom, mivel jár 5 réteg ruha fel és le applikálása, meg a babakocsizás BKVn...) Kép Szóval köszi előre is, elraktároztam, remélem, még úgy 2 év múlva is ilyen jókat lehet róla mondani! Kép
Örülök, hogy rendeződött a néni-ügy! Kép

Lkt
Nagyon ügyi vagy, én annyit agyaltam, hogy mit fessek az ablakokra, hogy közben beszáradtak a festékeim...de most Te is kedvet csináltál nekem, úgyhogy megyek és kirámolom a Kreatív Hobbyt.

Judit,
Úgy néz ki, nagyon jó kezekben leszel!
De mi az, hogy elégették a petevezetékedet?? Mit csináltak februárban?
Jók lehettetek a moziban! Kép

Wish,
Neki lehet, hogy 14 éves a kislánya, Neked meg ikreid lesznek, bi bi bííí! Kép

Kata,
Drukk a mielőbbi mensiért!!! Méhszonda, szerintem, amire gondolsz. A Lányok majd mesélnek, nekem ilyen nem volt.

Gigi,
Mostanra meg biztos még romantikusabb lett a táj, talán már a hólapáttal romantikáztok Kép, itt esett mint állat, de már semmi nincs.

Vanda,
Köszi, már csak az a nyűgöm, hogy hogy olvassam, "seca" vagy latinosan "szeka" ??? Kép
hajnesz

KataKép
Ne félj Dévai nem fog cserben hagyni Kép Ha úgy látja már nem vállaja be, akkor meg fogja mondani, ha meg elvállaja, akkor bemegy akkor is, ha elmúlt tizenharmadika.
A méhszondázás nekem egy pillanatig nagyon-nagyon kellemetlen volt (fájdalom határset), de tényleg csak egy pillanatig és utánna egyáltalán nem fájt.

HajniKép
Nem lehetne, hogy engem már most elviszel a Mikkamakka játszóházba? Én is nagyon fellelkesültem Szani írásán Kép
Úúúú, de jó neked, hogy hozzád közel van a hobby bolt.
Én is tegnap néztem hogy milyen állapotban vannak a matricás üvegfestékeim, de talán Ottó prof segítsége nélkül is sikerül majd átjárhatóvá tenni a festékkivezető csövecskéket. Belül meg vígan folyik a festék, úgyhogy jól állok, de azért azt hiszem veszek még kiegészítő színeket Kép

Wish, akinek dolgoznia kéne, de nagyon nem fűlik a foga az utolsó két fejezet megírásához Kép

wish

Most nézem hogy nem is kettő, hanem három és fél.

wish

Drága lányokKép

Fú, először nem igazán akartam reagálni, de piszok rosszul lettem attól amit (vissza)olvastam, hogy muszáj néhány sort szánnom rá. Köszi csajok, hogy a védelmemre keltetek, nagyon jólesettKép Én nem akarom magam mentegetni, mert inkább megdöbbentett, hogy Lavy mit gondolsz rólam - vicces volt ez a nem írom le a nevét dolog...Kép -, bár nem is kéne ezzel foglalkoznom, de a torkomban dobog a szívem azóta is és a bőgés kerülget. Én (is) már csak ilyen érzékeny vagyok...
Fura ez, hisz semmit nem tudsz rólam, arról, hogy a kórházban feküdve is folyton kérdeztem a Wish-t, hogy van e valami új info rólatok, aggódtam a babáidért, sorstársamnak éreztelek az ikrek és a hosszú kórház miatt és amikor mesélte, hogy a férjed mit írt D-ról, őszintén nem értettem és tényleg sajnáltam, hogy így alakultak a dolgok, stb. stb. Persze leírtam (és sajnálom, hogy EGY szó miatt határozott véleményed lett máris, nem túl szerencsés) mintegy pozitív példaként, hogy a lányok ezt is hallják. Itt mindenki tiszta szívből támogatja egymást és azt hiszem te vagy az első aki bárki részéről is rosszindulatot feltételez. És ez meg nekem esik rosszul, ha nem baj...
Na jól felhúztam magam, a Zsombi meg nagyon sír, már én is, majd folytatom.

Na itt vagyok. Bocs az előzőért, de nekem itt ez a fórum ahová - ha most kevésbé is van időm - olyan nagyon szívesen jövök és nem esik jól szembesülni ilyen ítélkezésekkel.
LányokKép! Köszi, hogy érdeklődtetek a Zsombi felől. Azt hiszem nem beteg, de az ominózus látogatás óta sok furcsaságot produkál az eddig álomszerűen viselkedő kisfiam. Van, volt azóta minden. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Napközben egy kis tündér. Hangja nincs. Eszik, alszik, nézelődik. Estére bedurvul. Üvölt, keservesen sír, vigasztalhatatlan. Adtam Infacolt, most az Espumisan-t próbáljuk, de igazából a hasfájás teóriára némiképp rácáfol azzal, hogyha magunk közé veszem, szopizik, hanyatt vágja magát és békésen, boldogan alszik. Persze csak ő, tehát ez hosszú távon nem megoldás.
A héten még jött más is. Elkezdett hatalmasakat bukni, már már sugárhányásnak hívnám - pár métert. Ezt megnézettük UH-gal, hogy kizárjuk a szervi problémát, egyúttal megcsinálták a kötelező UH-okat is. Semmi baj itt. Nagyon és sokszor remeg a lába, emiatt vért vettek tőle (a kis fejébőlKép) - de a vérkép OK, most várunk. Az arca tiszta ragya lett, a védőnő szerint minden normális. Mindegy, nehéz mert nem tudni mi baja, van-e baja. A végén már totál beizgultam és melegnek éreztem egyik nap, úgyhogy megvolt az első popsis hőmérőzés is.
Na mindegy, most elhiszem amit mondanak, megnyugszom.

Na eltelt azóta az éjszaka is, egyszer csak megszülöm ezt a hsz-t. Húzós éjszakánk volt, keveset aludtam, a Zsombi végén mégiscsak nálunk kötött ki. Aztán Zuxx visszacsempészte valamikor éjszaka. A napközben cukibogár-ra is cáfol, mert most sír. Feladom!!!! A Panci mindig küzd elalvás előtt, de aztán belefárad és bevágja a szunyátKép
Na nem panaszodom, kívánom mindenkinek azt a csíkot, aztán jövőre lehet nekem panaszkodniKép!!!

SzanikaKép Gyönyörű a pici fiad!!!! Nagyon szépek vagytok!!! Belejöttél már? Van napirendetek? Szili segít? Milyen apuka?? Jaj, annyi kérdésem lenne, jó lenne már találkozniKép Az ikreket ellátni, hát nem egyszerű, de bele lehet jönni. Biztosan rengeteg dolgot másképp csinálok, mint te, de ez természetes. Nálunk a Panci még mindig üvölt a fürdésnél, a lepisilés itt is napirenden van mindigKép. A nagynéni dolog húzós, de ügyik vagytok! Nálunk anyós indult be. Rengeteg beszólás, nem is részletezném, a legdurvább talán, hogy lelki sérülést okozok azzal, hogy ha egy nap többször átöltöztetem a gyereket - mindezt mondta akkor mikor nyakig kakis vagy pisis lett...(mi van????) És totál igazad van - ez a fiús anyák sorsa!!!
DiámKép Remélem jobban vagy!!! Majd rendezünk minden hónapban talit és akkor lesz társaság. Elhiszem, hogy nehéz a tél egy izgő mozgó kisemberrel. Megoldjuk!!! Nemsokára lerohanunk, bár én kérdőjelet kaptam a nevem mellé - Wish talán sejt valamit?, akkor kapjuk meg majd az első oltást... Gondolom nem lesz valami nyugisabb hely ahová lerakhatom őket aludni, ugye? Valami ágy, vagy ilyesm?? Az sem baj, ha nem. Majd kézben, csak el ne kapassuk őketKép Hetedik mennyország!!! Igen, igen, nézem. Cuki kis sorozat és jöttek az ikrek. Nálunk nem volt ilyen sírás, az elején még talán könnyebb is volt.
HajnikámKép Én még csak most olvastam a kis műtétedet. Ügyi vag, olyan vagy mint én. Én sem bjrtam volna, tuti kipiszkálom. Ami ezt a rohadt mensit illeti, annyira sajnálom és megértem mit érzel. Rohadt dolog ez. Fajin csaj vagy, hogy így bírod!
JuditomKép Akkor most ki megy Robbie-ra? CD megvan már? Ürülök, hogy beszéltél a nagy dokival! De reméljük a műtétre már nem is kerül sorKép Vigyázat! Jóképű nőgyógyász, veszélyes!!!! Poor Krisz!Kép
TimiKép Csak ámulok, hogy folyton sütsz-főzöl!! Én is akarok, maradjanak csak a receptek publikusak. Hátha kedvet kapok egyszerKép Paptibiről jutott eszembe, hogy Szegeden nekem is volt egy Pap Tibi ismerődöm. Kedveltem. Fú, én is szoktam hobbiskodni. Most is van egy csomó festékem, akartam csinálni a manók szobájába, ablakára ezt azt, de nem nagyon van időm. Talán kariraKép
Wish, drágaKép A sütitek ismét fantasztikus volt. De ez nem ér, így dagi maradok!!! Bocs, hogy nem hívtalak be, azóta is ezen rágódom, hogy micsoda paraszt vagyok, de tényleg siettem. Bepótoljuk, mikor??? Bevásárlás?? Viccelsz??Kép
GigiKép Örülök, hogy Oli jobban van!!! Hordjuk ám a kis ruháit, nagyon cukik. Még a Pannára is adok belőleKép Utólag is boldog névnapot!!!
VandaKép Beszéltél azóta az intézettel, ill. a Dévaival. Tényleg millióan vannak most? Nem is tudom mit csináljak. Holnap kellene visszamennem, de nem tudok órákat várni, főleg nem a picikkel, de még nélkülük sem, hisz jönni kell haza etetni. Gőzöm nincs. Hívjam fel?
RékaKép Mi az AIDS-et a Mária u-ban csináltuk. 2-3 nap volt (tutira). Te írtad ugye a Szex és NY utolsó részt, hogy apároddal néztétek? Hát azt én láttam vagy százszor, mindig bőgök. De hidd el, minden címre érkezik majd kisbaba!!!
RoxalKép Te hogy vagy? Munka - undor??
KataKép Szerintem el tudjátok kezdeni a stimut. Ha be is zárnak, ő be fog járni. Szerintem.
StellusKép Örülök, hogy jól vagytok. Vásároljatok csak, bútort is időben - nálunk pont megérkezett (8 hét volt). Ha gondolod leírom, hogy a valóságban nekünk tényleg mire volt, van szükségünk, ill. hogy a kórházba esetleg mi kellhet. A Töröknél szülsz? Császár? Beszéltetek már erről? Be kell feküdni hamarabb??
AnnusKép Ha olvasol, neked is szeretnék üzenni. Sokat gondolok rád!
ZsebiKép Rád is! Ha egyszer Wish-nél jársz, ugorjatok fel!!!

Puszi nektek, remélem elküldi ezt a regényt.
enigma

ui: ALSZANAK!!!!Kép
enigma

Hú, azóta számtalan hsz lettKép

KataKép A méhszonda 1 mp-ig fáj. De tényleg. Egy szúrás, mondjuk az fájni fáj.
Wish, HajniKép Én is elővettem a hobbi cuccot. Legközelebb kreatív megmozdulást is csinálhatnánkKépKép Együtt jobban megy!! Hmm???

megyek, mert kelnekKép
pussz
enigma

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: