A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan,
ja, már értem, akkor be vagy löve :lol:

KépKép
fibi

Fibi,
ha az utsó kép édesvíz, akkor beleugrom. :)

Fárasztóak vagytok ma csajok, nagyon. És még a lég is fülledt.

Eszterről ezek nem mai képek, amikor megtelik a telóm, akkor tesszük át gépre a képeket. :)

Hétvége!! :)

Vettem egy kiló epret! Végre egy nyár, amikor se terhes, se szoptatós nem vagyok. Mindjárt elfogy... :lol:
neet
neet

Neet,
mivel az is tengerböl folyt oda, hát nem hiszem hogy édes :D csak ilyen tintakék :)

KépKép
fibi

Fibi,
jó a képek, nekem még sósan is teccik!! Bár bele nem ugranék...akkor uis megfulladnék!!!! :roll: :roll: pedig tudok úszni...csak félek!

Hol vettél epret Neet???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet,
én már és még nem szoptatok, ezért én is zabálom az epret kétpofára, meg a cseresznyét :) Eszti pedig egyszerűen csak Eszti, ugye érted? :mrgreen:

Fibi,
képek tökjók!!!! :)

Oh, a tengerbe merülni most nagyon jó lenne... vagy ha esne, az is jó lenne, budával szemben diszkriminációnak érzem az eső részéről, hogy ide nem jön. Most is dörög össze-vissza, és biztos máshol zuhog is, de itt neeeeeeem...

Manóka,
Emma nagyon ügyes, hamarosan futkározni fog :D

Dora,
Kata göndör fürtjei eszméletlenek!!!!! :D

Indi,
Dominó nagyon jóképű pasi már most is, ahogy néztem, ez csak fokozódni fog :)

Most épp arra gondolok, hogy Texasban sokkaldesokkal melegebb van, és 100%-os páratartalom, és tulajdonképpen milyen jó, hogy én most csak 30 fokban hűsölhetek :D

v
kisün

Zsan,
a bölcsi mellett. :lol: 298/kg.

Kisün.
Oké. :) Végre méled is ideért.

Fibi,
akkor csak a színe kék, nekem nem kék'.
neet
neet

Vera,
akkor már alig merem leirni, hogy itt már tök hideg szellö fujdogál, és elkezdett esni :)

KépKép
fibi

Fibi,
kínozz csak nyugodtan :D

v
kisün

sziasztok,
Ancsi és még aki hasonlóan gondolkodik anyukákról, akik szülés után megölik a csecsemőiket! Itt egy igazán gyomorforgató hir:
http://index.hu/politika/bulvar/0622kem/

nos, én ezeket az állatokat küldeném gázkamrába!!! de izibe!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi :) Ez nem ér!!! Ide is tessék küldeni a hűs szellőből és esőből!! Már megint kiesi itt magát, aztán ide nem jut... Csatlakozom Verához: ez diszkrimináció az időjárás részéről!! Mindjárt megyek reklamálni az omd.man-hoz vagy vmilyen esélyegyenlőségi izéhez...
A képek egyébként nagyon szépek Máltáról, majdnem oda mentünk nászútra, végül Kréta lett, mert hogy az délebben van, gondoltam ott talán még jó idő lesz szeptemberben. Hát nem tévedtem: 30 fok alá nem ment a hő és napozni se nagyon bírtunk, olyan ereje volt :wink: De Máltára remélem egyszer még sikerül eljutni!
denizsa

Zsan :) Bocs, de én inkább el sem olvasom a linked, nekem elég a tartalma is, hogy ilyen legyek :evil:
denizsa

20170114224602

Itt ragyog a nap, és nekem ez jó. :)
Kisünnek küldök esőt: E S Ő!
Denizsának is: E S Ő!
Magamnak még napot! N A P!
neet
neet

Ezek tényleg ÁLLATOK!!!! összeszorult a gyomrom, istenem....
az ilyeneket rögtön felakasztanám, de nem is, elötte jol megkinoznám öket.... :( :( :(

KépKép
fibi

Neet :) Köszi! 8)

Juc :) :mrgreen:
denizsa

Deni,
én is megbántam, hogy elolvastam :( :cry:
ESÖT küldtem Neked is, remélem, odaér :)
Máltán mi is nászuton voltunk, és mi is szeptemberben, és irto meleg volt, szintén :D :D

KépKép
fibi

Igen és nem csak Dennek kell az eső és Kisünnek hanem nekem is!Én is feléjük lakom és NEM akar esni ez a frányaság!

Neetnek már leírtam,de annyira bánt a dolog,hogy ide is leírom:
Ma reggel P-nek kicsit könnyes és váladékos volt a szeme.
Lementünk sétálni és összefutottunk egy kisbarátunkkal és az anyukájával(igazából nem a barátnőm,de majd rájöttök,hogy miért nem)Anyuka Panna fölé hajol és közli,hogy visszatért a szemproblémája P-nek.Na ekkor már nagyon ideges lettem,nem elég,hogy látom,még okoskodva meg is jegyzi nekem?!
ÉS ő már aznap megmondta amikor megcsinálták neki ,hogy úgy is visszafog térni ez a váladékozás!Hát hogy lehet ilyen tapíntatlan valaki!Elég baj ez szegény P-nek meg nekem,nem kell még idegsíteni!
20170114224602

na, megyek, kénytelen vagyok tiramisut csinálni, mert nincs itthon édesség :wink: :lol:

KépKép
fibi

Juc,
Panna :(

KépKép
fibi

Jaj,nem akarom ám,hogy P-vel foglalkozzon a topik meg ilyenek és még csak sajnálkozást sem várok,nem ezért írtam le de annyira bosszantott a dolog.
ÉS ez a lány ráadásul egy igazi hipochonder vagyis a szerinte a gyereke nagyon beteg(és az óvodát is feljelentette az ÁNTSZ-nél amikor skarlátos lett a gyerek) és elintézte a hosszabbítottGYEST is magának mivel beteg a gyerek aki már 4 éves múlt és képes a kisfiút mindenféle szörnyűséges vizsgálatokra meg szúrkálásokra cipelni,ha az csak köhint egyet vagy hőemelkedése van.Múltkor összeveszett a fizetős gyerekorvosukkal mert az nem adott neki rögtön beutalót májfunkcióra amikor hőemelkedett Bálint.De anyuka kikövetelte a beutalót a vérvételre,persze Bálint úgy üvöltött,hogy nem tudtak vért venni tőle.ÉS a doki azt mondta neki,hogy:"Ezt a gyereket nem tudom meggyógyítani,mert nem beteg"SZóval elég macerás egy csaj,és most eléggé belemászott a lelkembe.UFF. :roll:
20170114224602

Fibi :) Tiramisu? Na neeeeee..... Most aztán nekem is csinálnom kell vmi finomat.... Kép És köszi az esőt, nem tudom mi lesz belőle, de már dörög az ég, bár a nap is süt még :?

Juc :) Panna stramm kiscsaj, rendbe fog jönni a szeme! De ez a nőci tényleg idegesítő lehet :x szegény kisfia...
denizsa

Jucus, én fel vagyok háborodva. mi köze hozzá?????
és bízom benne, hogy nem tér vissza a baj
és ma reggel gondoltam rád, mert Isti ugrott egy büdösbogarat az ágyról :( , és miközben vígasztaltam azt meséltem neki, hogy ezt Te szoktad mondani, és a végén mikor a büdösbogarat magyaráztam, már nevetett :)

Manóka, végülis hátihordoztátok/kenguruztátok Emmát? vagy babakocsi? és merrefelé jártatok? Emmának gratula az első lépésekhez :)

itt ragyogóan süt a nap, esőnek nyoma sincs...

Zsanci, örülök, hogy ilyen jó napod van, hajrááá :D

és nagyon aranyos meg nagyon durva linkeket tettetek fel, egyik szemem sír a másik nevet

Neet, Esztit pusszantom, csuda jópofa! :D és mindjárt én is rakok pancsis képet :)

votiv 8)
votiv

Kép Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

A 2.képen nem ismerném meg Istit,ha nem tudom,hogy ő az!Micsoda gribedlik!
Büdösbogároskodás nem viselte meg remélem! 8)

ÉS ugye,hogy ugye?!Annyira a betegség tudatot sugározza ez a csaj,és okoskodik mint valami nem is tudom mi.
Az a helyzet ,hogy jó dolgában nem tud mivel foglalkozni és ezt a betegség dolgot találta ki magának,de hiába viccelek vele vagy mondom meg komolyan(ma elég csúnyán osztottam ki)nem változtat a viselkedésésn és nyomja mindig a hülye dumáját. :?
20170114224602

na még egy utolsót, ez a mostani kedvencem :)

és Juc, jól tetted, hogy kiosztottad.

Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Már nem bírok magammal, perceken belül jön Fanni, alig várom.... számolom a perceket, mint egy gyerek. heheh

Juc: a csaj egyszerűen tapló.... szem pedig remélem hamarosan rendbe fog jönni.

Zsan: cikk valóban gáz. Az ilyen szülőket én agyon kínoznám, hogy egy kis fogalmuk legyen, hgoy mit tettek, vagy lehet, hogy fel sem fogják?? brrrrrrrrrrr :twisted:

Votiv: képek szuperek Istiről.

Neet: nekem nem napot nem esőt, hanem Fannit... hehe...

Pöttyeim: olyan súlyosak lettek reggelre, hogy azonnal kálcium injekciót kaptam valamint kálciumot kell iszogatnom, sajna cukros formában nem ihatom más egyéb miatt, igy marad az injekció. Ezt kell higitani vizzel és igy már ihatom is. De amúgy minden okés, és lakás csillivilli, minden kimosva stb.. úgyhogy már csak a gyerkőc hiányzik (de Ő nagyon)

JOhi
johanna1975

Johi,
injekcio :( Fanni, hihi :)

Votiv,
gyönyörü Isti :D dejo pasi lesz belöle :lol:

Deni,
most jobb(keményebb) lett a kréme, és nem süllyedt bele a piskota :) és Zsolo szülinapjára meglepi lesz :D

KépKép
fibi

Fibi :) Hú, tényleg, mintha írtad volna, hogy hétvégén lesz Zsolo szülinapja! Boldogot neki!!!

Votiv :) Szuperek a képek Istiről!!! És ez a fogsor!! Látom a neved alatt is új kép van :D

Johi :) Hú, nagyon durvák lehetnek ezek a pöttyök, ha kálciumot kell enned rá :( Bulást Neked!!
denizsa

Juc, igazi hüjekakamatyi nőben! :(

Istinek micsoda punk frizurája van!

Kata baba gyönyörű!

Eszti képei hihetetlen jók! :lol:

Réka végre abbahagyta a csak alma-banán evést, ma benyomott 1 szem meggyet. Aztán még uzsira evett epret, és szőlőt, utóbbit még lopkodta is a tálból. :D
zanza

Juc,
ez a nő valszeg maga beteg!!!!!!!!!!!!!! én is ismerek egy ilyet. Azt hallottam, nem birják feldolgozni, h a gyerekük már kezd felnőni, és nem kötődik ezer szállal az anyához...
majd irok emilt, elmesélem, az én ismerősöm miket csinál... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni,
köszi, átadom neki :)

KépKép
fibi

ÉS igennnn!Esik az ESŐ!

Zsan!

Ok,várom!
20170114224602

20170114224602

Ide is elért az eső!!! Szép csendesen, de ESIK :D Úgyhogy mindenkinek nagy köszönet, aki errefelé küldte! :D :D
denizsa

Juc, nagyon durva amit belinkeltél. :(

Bibi-bi, Pesten is esik az eső. :wink:
zanza

Zsan,
milyen igazad van... tényleg ezért lehet hogy beképzel mindenféle betegséget a gyerekének, mert akkor "rászorul" az anyjára... jaaaj.

KépKép
fibi

Lányok!

Mondjuk ez az anyuka magának is mindenféle betegséget "beképzel"és rohan mindenféle dokihoz.
Most éppen bulémiás,de legutóbb candidája volt és fűveket meg magokat evett.
Egyébként nagyon csinos,műcicije van és most az a legnagyobb problémája,hogy nem olyan lett amilyennek szerette volna.Szerinte lóg.Megjegyzem olyan szép,hogy csuda(melltartóban láttam természetesen)SZóval az agyával van tényleg baj ,valami jó kis munka kéne neki!
20170114224602

Látom, a babaszobán is belinkelték azt a szörnyü hirt az indexröl :( hát, nekem egész délután bevillantak "képek" az esetröl, sajna vizuális tipus vagyok, és tul érzékeny az ilyenre :( egyelöre még nem tudok tullépni rajta...

KépKép
fibi

Juc,
akkor lehet hogy halálra unja magát...

KépKép
fibi

Sziasztok!

Na még erre az új Babanetre nem is írtam. Aki még emlékszik rám, annak üdv! :D Az újaknak pedig pláne üdv, remélem őket is megismerem valaha. :o Nagyon hiányzik, hogy nem tudok lépést tartani veletek néha azért elolvasgatom miket írtok, ha van egy kis időm, kár, hogy annyira le vagyok maradva mindenről. De remélem egy hét múlva ha vége ennek a nemmondomki, milyen vizsgaidőszaknak, akkor majd tudok jönni kicsit. :lol: Remélem ha végre levizsgázom akkor is jó idő lesz, nem csak akkor süt a nap hétágra, amikor nem érek rá. Mondjuk most pont esik, de megint nagy meleget mondanak a jövő hétre. :roll: Nagyon szép képeket láttam azokról akik mostanában tettek be, látom máshol is megy a pancsolás ezerrel. :P Ez nálunk is így van, remélem nektek is tetszenek majd ezek a képek. :wink: Hétvégén Bendi és az unokatesói is becsobbantak a kertben a kismedencébe. :P Most mennem kell, puszi mindenkinek.

ruz

Először csak kívülről pancsoltak. :lol:
Kép

De már az is nagyon tetszett nekik.
Kép

Én vagyok Bendegúz és enyém a világ! :P
Kép

Pancsi hármasban a medencében.
Kép

És a végére egy kép Bendinek levágattuk a haját.

Kép
ruzicsky

Fibi!

De az elejét olvastad a linknek?Azért tettem be!

Ruz!

Bende örült nagy!És milyen jókedvű minden képen!
Ja és egyforma komódunk van :lol:

Én is beszerzek egy medansziét az erkélyre mostmár!
20170114224602

Ruz,
nagyon édesek a gyerköcök :D kitartást a tanuláshoz!

KépKép
fibi

köszi a bókokat Isti nevében :D

Juc, vazze, ez nagyon súlyos!!! dehát az áruházban végig mindenütt kamerák vannak (csak a wc-ben nincs, gondolom ezért vitték ide a gyereket), azonnal vissza lehet (KELL) nézni, hogy ki vitte el!!! kár, hogy nem tudjuk, lett-e feljelentés stb.
a másik: szerinted egy háromévest "csak úgy" el lehet vinni? lehet, hogy lehet :( jaj, csak velünk sose forduljon elő ilyen! :(
júj, most nem is merek odamenni egy darabig, pedig hát Isti még csak a kocsiban ücsörög vásárlás közben, onnan nehéz lenne őt ellopni, hát még lányt csinálni belőle... ebben talán még bízhatok...

votiv 8)
votiv

Juc,
igen, olvastam, és kivagyok nagyon :cry: nem tudom, hová fajul az emberiség még... :(
megyek is aludni, és csak remélem, hogy rémálmaim nem lesznek.
jo éjt mindenkinek!

és jo hétvégét, mi nem leszünk itthon.

KépKép
fibi

Votiv!

Sajnos ha a gyerek szemelöl veszti a szüleit és egy "segítőkész"felnőtt oda megy,akkor bizony el tudja vinni.Én is találtam már elveszett kisgyereket és simán jött velem amikor azt mondtam,hogy "megkeressük anyut" :cry:

Igen a részletek homályosak,de állítólag volt feljelentés,rendőrség és a nyomozás érdekében titoktartás.Ezt a topikból olvastam.
20170114224602

gondolom ti is igy vagytok vele, de én úgy gondolom, h SOKKAL rosszabb, ha a gyerekedet elrabolják, mintha a kezeid között hal meg....
én asszem ebbe belebolondulnék...már volt olyan ,h pár másodpercre nem találtam, már akkor is majdnem meghüjültem, de ezek után...oda fogom láncolni őket a kocsihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, most én is elolvastam a fórumot. hááát... holnap lapzárta, az lesz az első dolgom, hogy megkérdezem a rendőrséget, mi történt, igaz-e - sajtónak kiadnak minimális információt még a legtitkosabb ügyről is, legalább annyit, hogy van-e nyomozás. ez a titoktartásosdi nekem gyanús, ilyet max. a Coráról tudok feltételezni, hivatalos szervről nem. dehát eleve hülyeség azt gondolni, hogy ilyen dolog titokban marad... :?
bárcsak ne lenne igaz, csak valami "urban legend"

votiv 8)
votiv

a jogász az ágyamban is azt mondja, hogy rendőrség nem tehet olyat, hogy titoktartást irat alá, ilyen titok nincs
még egy dolog a sztori valószínűtlensége mellett, hogy ez akkora dobás lenne egy kereskedelmi tv-nek, vagy legrosszabb esetben a Fókusznak, hogy már tuti mindenhonnan ez ömlene, ha igaz
mondjuk ha sikerül valamint kiderítenem holnap, azt a VH a címlapon fogja hozni, az tuti
bár, lehet, hogy ami késik nem múlik, és holnap már minden híradó erről fog szólni... akkor megszaggatom a ruhámat.
szóval az ösztönöm azt súgja :wink: , hogy a sztori nem igaz...

votiv 8)
votiv

Ruzi, de jó, hogy itt! Te vagy a nap legjobb híre :) milyen nagyfiú már Bendi! ezzel a rövid hajjal főleg. és nagyon szépséges huncut kis krambó :D

Kisün, volt eső? mert itt volt, és küldtem! :P

votiv 8)
votiv

Votivia!

MOndjuk számomra is furcsa,mert mondjuk nem csak dolgozok vannak a Corában hanem rendkivül kiváncsi vásárlók is...
De ha belegondolsz akkor akár meg is történhet egy ilyen dolog sajnos.

Az újságírói vénádat meg le sem tagadhatnád!
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: