A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Csuti,
köszi, nagyon szépen gömbölyödsz már!!! :lol: :lol:

Zsuzsi,
mennek a drukkok!!! :D

Kagyló,
nagyon ügyes vagy, szuper a műved és a torta is... :lol:
leeda

Sziasztok!
Próbálom elvarrni a szálakat (még nem kézimunkázok... 8) ) meló helyen. De alig tudok odafigyelni!

Leeda: nagyon köszi a képet! Remélem, a mi kis Szélcsikónk belehúz, hogy holnap minél nagyobb legyen, mire megyünk érte. :D :D

Csuti: nagyon helyes, kerekedő a pocakod!! Irigykedem, de remélem nem sokára már nekem is lesz ilyen! Kabalánkként számítunk a drukkjaidra, bár tudom, hogy nem kell kérnünk! :lol: :lol: :lol:

Mné: nagyon bízunk Szélcsikóban, hogy mehetünk érte holnap! :D

Kagyló: őgy legyen. És nyugi megvárunk! Te is kismami leszel Okoskával! :D :D :D Ez fergeteges egyébként. A tortáról innen is látszik, hogy nagyon finom. Nyami-nyami.

Zsuzsi: ma van a beágyazódás? :shock: :shock: :shock: Mindenem csuriban van értetek is!

BAri: örülök, hogy jobban vagy. És a Baribabák szépen, kényelmesen befészkelték magukat odabent. :D :D :D
Köszi a serkentőket. :wink:

Lányok! Az ugye normális, hogy az Utor-ból valamennyi kijön? :oops: Gondolom a fizika törvényeit még ez a helyes kis golyócska sem tudja megcáfolni! :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Szélkisasszony,
igen, normális :lol:
leeda

újabb laptetőmet megosztom minden "rászorulóval" + még egy ráadás.... :lol: :lol: Kép Kép
leeda

Stipistopi ráadás! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

na, függőtársunk már le is csapott a legédesebb falatra.... :lol: :lol: :lol:
leeda

Leeda: Jaj de cuki!

Szélkisasszony: Elfelejtettem mondani, hogy Szélúrfinak is hatalmas gratula a tegnapi teljesítményéhez. Feltételezem nagy kő gördült le a szívéről, mikor kiderült, hogy minden ok. :-D És most még szedi a gyogyit? Holnap reggel tudsz jönni a hírekkel? Már nagyon várom ám! Hát még Te!

Kriszto: Köszönöm szépen a sárgatestről szóló idézést. Akkor megnyugodtam. Én azt hittem, hogy ha nem látta D., akkor nem is volt pé-m, hát eléggé elkenődtem. Sebaj, ebben a hónapban ismét nyúzhatom Apust. :wink: És ha most sem jön össze, akkor következő júniusban indulás. Jaj de várom már. És addig is már csak 31 nap van hátra.

Pusza:

Mné
mné

Leeda: ez nagyon cuki! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszto: ez ügyes volt! :lol: :lol: :lol: Nem hiába sportos valaki mostanában! :wink:

Mné: igyekszem megírni a telefon után, hogy mi a helyzet. :lol: :lol:
Hát, igen azért volt félelmünk Szélúrfi számaival kapcsolatban. De hála az égnek egyet biztos találtak. Igen, még szedi a gyógyszert és a vitaminokat. De most már csak azért, hogy egészséges kispapa legyen! De mindenképpen akar beszélni az orvosával, ha elfogy a bogyója!
szélkisasszony

Kagyló, nagyon szép ez a kép. Te nagyon ügyes vagy :lol: Holnap sztem kész leszek a hangyával és majd felteszem ;)

Jaj ez a cseresznyés baba :lol: :lol: :lol: igazi kis dögönyözni való :lol:

Csuti, remélem hamarosan mi is ilyen szép nagy pocakot fogunk növeszteni :lol:

bari6

Jéééééééééééé, észrevettétek,h már jó az óra??? :lol: Már a valós időt mutatja :lol:

bari6

Szélkisasszony
Mire érted,hogy ez fergeteges???Nem értem! :oops:
Kriszto
Még hogy a tiéd kis cseresznye,már viszem is magammal!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Barika
Várom a képedet!!! :lol:
Már csak kereteztetni kell,és ott lesz a baba szobába,mert a bari babák már szépen befészkelték magukat!!!! :wink:
Leeda
Köszönöm szépen! :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Csuti, :shock: :shock: :shock:

Bari, hogy vagytok?

Emerenc, nagyon köszönöm az infót!

Széklisasszony, holnap beköltözik egyetlenke!

Kagyló, irigyellek, hogy ilyeneket tudsz sütni!

Mné! befejeztétek a lakásfelújítást?
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, olvaslak Benneteket egész nap!
Csak úgy utálom, hogy nem tudom, látom, hogy mi történik odabent!!!

Délután 4 körül, elkezdett feszíteni a pocim, szúrni a petefészkeim, kénytelen voltam lefeküdni :) Remélem az történt amit vártam, és nem valami más!

CSuti: nagyon szép pocid van már!! Irigyellek! :) jajj olyan szép ez a róka!! kérem kérem!! :)

BAri: ne idegeskedj, nem segítesz vele a baribabáknak. úgyis úgy lesz, ahogy lennie kell!! tudom könnyű ezt mondani, és ha most sem sikerül, ezt is nagyon meg fogom siratni, de ha idegeskedünk, attól biztos, hogy csak rosszabb lesz!!!

katapetra: remélem piri még mindig sehol, és + teszt van!!! merre jártatok a férjeddel, mi volt a meglepi??

kretty: örülök, hogy kezdhettek! nagyon drukkolok, hogy szép nagy tüszőid legyenek! :)

szurikáta: köszönöm a ragacsot, remélem jól odaragadt Egyetlenke! Jobbulást kívánok Neked!!

Szélkisasszony: Gratula Egyetlenkéhez!! Remélem szépen osztódik most a laborban, és holnap délelőtt visszakapod!!

leeda képéről jutott eszembe, hogy képzeljétek nálunk már piroslik a cserkó, ha ilyen szép idő lesz, 1 hét múlva már ehetek cserkót! :)

Jó éjt mindenkinek

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Bari: nálatok már jó az óra, nálam meg már csak két óra eltérés van! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Szélkisasszony, merre vagy?

Zsuzsi, tuti jót jelent a tegnapi szurka-piszka :lol:

Kretty, köszi, egész jól vagyok :D hol szúr hol nem szúr... :roll: Nagyon drukkolok :!:

Kagyló, du-n meglesz a kép :wink:

Krisztoooom, Kép

bari6

Sziasztok!

Mindenkinek lesz ilyen pocakja, annak idején én sem hittem volna, most pedig tessék, itt van, az enyém, csak nehéz volt kivárni. El sem hiszem, hogy ma már betöltöttem a 17. hetet. Úgyhogy lányok, fel a fejjel, eljön mindenki ideje :lol: :lol: :lol:

Szélkisasszony,
anno nekem is jött "maradék" az utroból, úgyhogy szerintem ne aggódj, ez mindenkinél így van.

Zsuzsi, Bari, Szélkisasszony, Zs76,
rajtatok a fórum szeme, nagyon nagy bababummot várunk ám :lol: :lol:

Képzeljétek, én már 3 napja nagyon álmosan kelek fel, pedig alszom délután 2 órát, egész éjszaka, és kb. 8 -kor kelek fel reggel. Szerintetek ellustultam? :roll:
Tegnap sajnos megint volt róka, hiába zavarom hozzátok. De szerencsére csak egyszer látogatott meg, el sem hiszem, hogy nem zargatott tovább :wink: :shock: :wink: Úgyhogy mostmár hiszem, hogy tényleg elhagy, hűtlen lesz hozzám, és megy hozzátok :evil: :twisted: :evil:

Csuti
Kép
csuti83

Szép Napot!

Szélkisasszony, jaj, de izgi dolgokon mész keresztül..... :D, gyere majd
és meséld el, hogy milyen volt...

Csuti: nagyon bájos a pocakod, és mekkora...de hát nem is csoda, hisz 3 manó növekszik, akik még nagyobbak is :)hajrá, róka meg neked már tényleg nem kellene, menjen a csajokhoz!

Mné:Akkor kapd el apust, és hajrá házi babagyártás! :D

Kvzsuzsi:Akkor reméljük beharapot a picuri :), bizony anno én is örültem volna, ha benézhettem volna...nagyon izgulok érted is!!!!!

Barikám: örülök, hogy megnyugodtál egy kicsit.....várjuk a hangyócát!

Hát nagyon nagy meglepetésben volt részem...azt hittem, hogy hajózni visz a Dunára, de amikor Gödöllő felé vettük az irányt végkép elveszitettem a fonalat, akkor döbbentem meg, amikor a távolban megláttam egy kisrepülő teret....:D
Kép

Szóval ez volt fentről a megyeri hid, nagyon nagy élmény volt!!!!!
DE a mesim még mindig késik.... :twisted: ez a 35.!!!!!ciklusnap..váááá
a teszt reggel: - volt :(
katapetra

Ja bocsi, a tesztet tegnap reggel csináltam, nem ma....szerintetek, menjek dokihoz? vagy várjak még?
katapetra

Katapetra,
ez biztos szuper lehetett!!! :D :D
Szerintem mindenféleképpen csinálj tesztet, és ha nem nagy kitérő, akár dokihoz is elmehetsz, hogy megnyugodjál :lol: :lol:
leeda

Sziasztok! Megjöttem! :lol:

Ne haragudjatok, de reggel nem volt időnk már írni. Szélúrfinak még el kellett intézni valamit az intézet előtt, szóval rohantunk, hogy fél 10-re odaérjünk!
És Szélcsikó 4 sejtesen, Kálmán szerint jó kövéren a pocakban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, és kedden lesz a nagy nap!!
Katapetra: :lol: :lol: :lol: Ez valóban hatalmas meglepetés lehetett! És biztos nagyon szép volt! Még sok ilyet a kezdésig! :lol: :wink:

Zsuzsi: a szurkálás remélem jót jelent!!

Köszi mindenkinek a drukkokat!
szélkisasszony

Drágáim!
Elutazom unokázni,először ülök autóba a baleset óta :shock: ismét utas leszek.Visszafelé pedig vonattal jövök,mert hétfőn reggel 9 kor jelenésem van az igazságügyi orvosszakértőnél,Szolnokon. :evil: :oops:
Megy a drukkom mindenkinek,vigyázzatok magatokra,puszi Nektek Hétfőn remélem jó hírekre jövök.
Szép hétvégét :) Kánikula lesz :lol:

szurikáta
szurikáta56

Szélkisasszony: Merre vagy? Mit mondott Apánk? Mi van Egyetlenkével?

Emerenc: Te ma voltál UH-on? Mit látott Apánk? A drága gyógyszerek megtették hatásukat?

Katapetra: Milyen tesztet használsz? Talán Nyuszi javasolta a múltkor valakinek, hogy Apust kell elküldeni tesztért, és ő biztosan pozitívat hoz. :-D Hajrá! Hajrá! Nagyon drukkolok nektek! Egyébként hány napra szokott megjönni? Nézted reggel az ébredési hőmérsékletedet? Jaj de izgi!

Hol van mindenki???

Mné
mné

Kérdeztétek, hogy hogyan állunk a lakással. Hááát. Az igazat megvallva az elmúlt két hétben nem igazán haladtunk vele. Még mindig hátra van kb 1nm parketta, 3 ajtófélfa, 1+ ablak, +7 ajtó festése. Szóval rengeteg még. Tegnap elkerült végre a sitt a folyosóról. Annyira jó így kimenni. :-D Apró örömök az életben. Talán most a hétvégén befejezzük, bár nem igazán van hozzá kedvünk.

Pusza:

Mné
mné

Szélkisasszony: Bocsánat, nem láttam a bejegyzésed! Nagyon örülök, hogy minden rendben ment! Pihenj sokat a hétvégén, hadd kapaszkodjon a kicsike. :-D

Szurikáta: Jó utat kívánok nektek! Vigyázzatok magatokra! Szép hétvégét az unokákkal.

Mné
mné

Halihó!

Mné: hát teljesen le vagyok tiltva itthon mindenről. :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy nem tehetek mást, mint pihenek. :wink:

Csuti: nagyon köszi a rókát. És most már tényleg indítsd útjára, ne rontsa nálad tovább a levegőt.

Zsuzsi: azt hiszem te írtad, hogy kaptál még Ovitrelle-t, ugye? Ez a beágyazódást segíti? Mert én is kapok! 3 nap 1/3 ampullát. Ráadásul lehet nekem kell beadnom magamnak, mert délelőtt kell valamikor. De ezt is meg fogom oldani.
Fura, mert érzem egy kicsit a hasam. Nem mondanám, hogy fáj, de érzem, hogy van.
szélkisasszony

Sziasztok!

Szélkisasszony, Szélúrfi, gratulálok Egyetlenkéhez :lol: és küldöm a babaragacsot :wink: Kép

Mné, küldök egy kis energiát :arrow: a lakás befejezéséhez :lol: biztos nagyon szép lett :lol:

Szurikáta, remélem nem lesz olyan rossz élmény az utazás :? ill. ha nem is lesz jó, majd az unokáid feledtetik :lol:

Katapetra, ez fantasztikus. Biztos nagyon szép lehetett :lol: Valamire kaptad vagy csak úgy? Szólj,ha küldjem a pirimeghozó drukkot, tudod segít :wink:

Csuti, grrrrr én ma szerettem volna aludni, DE éppen-hogy elaludtam csengettek valami igehirdetők utána meg jöttek füvet nyírni...... :evil: Remélem aludtál helyettem is :lol:

Kagyló, merre vagy?

Elkészültem a hangyócával. Azért nem olyan részletes mint amilyen szépeket Kagyló csinál, de ez sztem már szebb lett mint a süni :)

Kép

Többiek merre vagytok?

Mindenkinek szép hétvégét!

Pussz,
Bari

bari6

Sziasztok
Szélkisasszony!!!
Nagyon jó!!!Drukk a kis 4 sejteshez!!!
Hát mi lesz így velem???Mindenki kis mami lesz,csak én maradok itt magnak....újra és újra.... :cry: :cry:
Szurikáta
Vigyázz magadra!Jó unokázást!
Barika
Nagyon szuper!!!Egyre ügyesebb leszel.Most nézem,hogy kivarrtad a szélét a hangyának,én is ezt szoktam.Jobban feldobja!
Tengernyi időd lesz varrni!!!
:wink: :wink:
Mné
Gondolj arra milyen szép is lesz a lakás...Kitartás!!! :wink:

kagyló

Sziasztok!

Holnap visszaolvasok, most csak picit jöttem.

Szélkisasszonyon kívül ki volt még ma az intézetben?

Szélkisasszony: Téged biztosan láttalak ma, de nem tudom ki voltál a sok közül. :lol:
Engem könnyem be tudsz azonosítani, én voltam akit állva megszuriztak odabent. :lol:

Nálunk semmi jó hír. Megint vannak cisztáim, nem igazán értem ami ma történt, de kaptam egy szurit amivel leállították a hormontermelésemet. Folytatás június 17.-én. Inszem helyett lombik lesz valószínűleg.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Emerenc: Küldtem privit.

Zafír
zafir100

Zafír, sajnálom, hogy megint ciszta van! azt nem mondta a doki mitől lehet? Talpmasszázst nem próbáltad?

Szélkisasszony, gratulálok Egyetlenkéhez!

Bari! nagyon ügyi vagy! :wink:

Katapetra, nagyon kreatív férjecskéd van! Avivázz, az jót tesz, nekem is 3 nap alatt rendbetette a pirit!

Holnaptól mennek a szurik :cry: Ma voltam szivárvány terápián, ami nagyon jó volt és szerdán kineziológusnál (aki kianalizálta, hogy az a bajom, hogy anyukám fiúnak várt, és én már magzat koromban stresszeltem emiatt :shock: :shock: :shock: de meggyógyított :shock: ). Nah, mostmár minden a helyén van, testileg-lelkileg-szellemileg :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó estét!

Bari: Nagyon ügyes vagy, cuki lett a hangyócád!!!! A meglapit a férjem, azért szervezte, mert vasárnap elutazik 5 hétre, nagyon messzire, ahol még biztonságban sem lesz ....:(, és akart velem még egyet romantikázni......édes egy férj Ő!!!!

Zafir: sajnálom azokat a fránya cisztákat, valószinű, hogy nekem is ez zavar be....ez a 35. ciklusnapom, és ma már olyan nagyon halványrózsaszin foltocska megjelent, és mire kijön rendesen piri, legalább 10 napelfog még telni.... :evil: már nekem is rohadtul elegem van a késésekből!!!!!! Az ember bele kezdi élni magát a jóba, pedig mindig tréningezem magam, hogy ez nem az....de hát a remény hal meg utoljára......és tessék itt vacakol nekem....

Tényleg nagyon együtt érzek Veled, e téren, június 17, gyorsan elfog jönni, és sikrülni fog az a lombik, meglásd!!!! Sok erőt kivánok!

Mné: drága, ha elolvasod , amit Zafirnak irtam, láthatod, hogy már megint megtréfál engem a természet.....de úgy vagyok vele, hogy tojok rá!!!!!!!Majd júliusban összehozunk egy babát!

Szuri: Vigyázzatok magatokra! ne izgulj, küldtem az őrangyalt!puszi

Pusszantás, és bocsi a puffogásért!
katapetra

Szélkisasszony: Én is szeretnék még1x gratulálni Egyetlenkéhez, ügyesen kedden, nagyon-nagyon izgulok értetek !!!!!!
katapetra

Barika: Mint azt már mondottam édes a hangyácskád. :D

Csuti: Nagyon szép a pocakod. Szép nagy már!

Kvzsuzsi: Nagyon drukkolok, biztosan van odabent valaki. :D

Kretty: Sajnos nem tudják, hogy mitől van megint, de én már túl sok mindent nem is értek. Ha minden jól megy akkor most, hogy leállították a hormontermelést megszűnnek a ciszták is. Legalábbis azt hiszem. Régen voltam már ilyen tanácstalan.

Katapetra: Gyönyörű ajándékot kaptál a párodtól. A furcsa az, hogy nekem a ciklusomba nem zavar be. A múlt hónapban korábban jött meg, de az még a műtét utáni első hónap volt. Most viszont óramű pontosságú volt. Most teljesen át tudom érezni, hogy mit érzel. Egyre távolabb vagyok attól, hogy teherbe essek. Januárban még semmi bajom nem volt, most május van, túl vagyok egy műtéten és lenullázták a hormonjaimat. Ilyen messze még soha nem volt a cél.

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Bari: tényleg nagyon cuki a hangyóca! :lol: :lol:

Zafír: Te voltál, aki mondta Zsuzsikának, hogy lehet el fog ájulni? Én az első ágyon feküdtem, barna hálóingben és zilált lófarokban. 8)
Sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál. De ezen is túl leszel, hidd el. Tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz elfogadni az újabb eléd gördülő akadályt, de ne az elkeseredésre fordítsd most az energiát. Gyönyörű idő van, próbáljatok kicsit kikapcsolódni! :D :D

Katapetra: hát a férjed valóban nagyon kedves! Sajnálom, hogy ilyen sokáig távol leszek egymástól. És júliusig már csak egy hónap van. Az meg olyan gyorsan elszáll, hogy csak csuda. Hidd el, tudom mit beszélek.

Kretty: de jó, hogy testileg, lelkileg rendben vagy! És jöhetnek a lurkók!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Én jó sokat alszom, dumáltam a Tesómmal is tegnap vagy egy órát, akit már 3 éve nem látta, mert jó messze lakik. Szélúrfi pedig még a széltől is óv(na). Szóval megteremtjük Szélcsikónak a legideálisabb albérletet. :wink: Hogy egy jó ideig ne akarjon kiköltözni.
Ja és képzeljétek, sógornőm június 10-re van kiírva a kislányával, amikor nekem tesztelnem kell. Remélem, ez (is) jó ómen. És tegnap reggel még lottóztunk is. A 4-est persze megjátszottuk! :lol: :lol: :lol:
Kicsit zizik vagyunk. 8) 8) 8) 8)
szélkisasszony

Szélkisasszony: :lol: Igen én voltam az és ezek szerint te voltál az aki szépen mosolyogtál rám, olyan biztatásként, legalábbis én annak éreztem és még a váróban is mellettünk ültél. Na és ha minden igaz, az UH-s papíromon is te vagy a tanú. :lol:
Na de aztán mégsem ájultam el, annyira ügyesen adta be a szurit Zsuzsika.

Zafír
zafir100

És Bari: nagyon köszi a babaragacsot!!! :lol: :lol: :lol: A lányokkal éppen arról beszéltünk tegnap, hogy jó lenne ha egy kis pecséttel oda tudnák tapasztani őket a méh falához. :wink: :wink:
Szép is lenne.

Kriszto: nagyon eltűntél! Minden rendben?

Szurika: remélem, nem volt olyan rossz az út és most jól kiunokázod magad. :lol:
szélkisasszony

Zafír: igen, igen! az én voltam. És valóban biztatásként mosolyogtam. Nekem sem voltak egyszerű a szurik. De nagyon ügyes voltál.
Meg tudod majd oldani a többi szurit? Én most vagyok bajban, mert kell még Ovitrelle-t szurni és délelőtt nincs Szélúrfi. Ezt is meg kell oldani valahogy!
Húú, akkor már túl sokat tudsz rólunk! :wink:
szélkisasszony

Katapetra,
hát, jó kis meglepit kaptál a lovagodtól :wink: ezt nevezem, és milyen volt repülni? Addig élvezd, míg róka oda nem ér, mert akkor már tényleg nem fogsz ilyeneket kipróbálni :lol: (egy darbig).

Szurika,
akkor jó útat nektek, és ne félj, nem lesz semmi baj! :wink:

Szélkisasszony,
én is gratulálok, és nagyon szorítok, hogy a lehető legjobban kapaszkodjon a kicsike!!! Hajrá szuri beadás, ügyes leszel :wink:

Bari,
pfúúúú, én hatalmasakat szundítok délutánként, úgyhogy szerintem helyetted is kipihentem magam 3 óra alatt :oops: de azért próbálj sokat pihenni, kapcsolj ki minden lehetséges zajt körülötted. Már nincs sok idő, és mész Apánkhoz, jaj de kíváncsi vagyok :wink:

Kagyló,
fel a fejjel!!! Meglátod, eljön a ti időtök is, és ne csüggedj, itt vagyunk veled, melletted ha bármi bánt, mi megpróbálunk segíteni. Puszika

Zafír,
:( de nem sokára június 17-e és kezdhetsz!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: és nincs olyan messze az a bizonyos cél!

Kép

Kagyló és Zafír, mellettetek állunk!!!!

Kretty,
:shock: :shock: :shock:

Krisztokám,

Kép

Csuti
Kép
csuti83

Szélkisasszony: Hatott a mosoly! :) Nem kellenek szurik. Június 17-én kell visszamennem, addig megyek majd talpmasszázsra. 16-án nem szabad hogy megjöjjön piri, mivel már a hónapban nem lesz hormontermelésem. Érdekes ez az egész, hogy egy szuri és ennyi. Azért olyan sokat nem tudok rólad, de ha legközelebb látlak -amikor már mész babaultrahangra :)- meg foglak titeket ismerni. :lol:

Kriszto: Gyere felénk, hiányzol nekünk.

Zafír
zafir100

Csuti: Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy. Édesek ezek a cicák. :lol:

Zafír
zafir100

Sziasztok
Zafir
Hogy miért kell mindig valaminek lennie ha éppen indulni akarunk... :evil:
Csinálj felülést és már pukk lesz!!! :wink: (cisztáknak annyi).
Miért lesz lombik,inszem helyet??
Kretty
Nem semmi ez a kineziológus! :roll: :shock:
Vajon nekem mit talált volna ki?Mivel engem kislánykan terveztek és az is lettem...vajon nekem fiúnak kéne lennem?.... :shock:
De legalább meggyógyított!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
A lényeg,hogy most már sikerüljön a babókád!!!!
Szélkisasszony
Gondolom a nyereményt elosztod közöttünk.... :wink: :lol: :D
Csuti
Köszönöm szépen én is!Nagyon aranyos vagy! :wink:

Barika
Merre vagy?Jól vagytok???
Kriszto
Fura,hogy ma még nem jártál erre. :shock:
Mi jót csinálsz???

Kis mamik van egy új fórum:A hazai szülészet nőgyógyászat rejtelmei.....
Kellene valamit írni,mert ott egyedül árválkodik.Törtem a buckomat,
de eddig még nem találtam ki mit is írjak.Még csak tervezgeti a csaj a babát ....biztosan úgy van mint mi....írjunk neki valamit...
Szerintetek?

kagyló

Csuti: köszi neked is, aranyos vagy! Hát nagyon bíztatjuk a kapaszkodásra! :wink:

Zafír: ok, nem értem, hogy ha most leállítják a hormontermelésed,akkor hogyan lesz lombik, jó sok petével? :roll:
És legközelebb már én is meg foglak ismerni!

Lányok:ez a két ölelgetős kép Krisztónak, ugye nem azt jelenti, hogy baj van. :shock: :shock:

Kagyló: a nyereményt? Hát persze. Egy kis kikapcsolódásra mindenképpen leviszünk belőle mindenkit. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem igazán tudom mit írhatnánk az új fórumra. De majd belenézek.
szélkisasszony

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak tegnap rengeteg melóm volt, így arra volt időm, hogy fél óránként frissítsek és megnézzem kivel mi van, de írni nem volt már időm.
Mindenkinek ezerrel szorítok, és holnap próbálok a táblicskuval is foglalkozni,mert szerencsére sok-sok szépet írhatok bele, csak persze megint a benti gépemen van... :oops: :oops:
Nálunk a helyzet egy kis csavart kapott sajnos, nem tudom még, hogy mi lesz, de a hétvégén átbeszéljük a zurammal, mert ma itt a család és nagy a nyüzsi, de mesélek majd.

Holnap írok részletesen, mindenkinek, ígérem!

Puszillak titeket és mindenkinek a legeslegeslegjobbakat!!!!
Ma extra Dvitamin nap van! :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto: de jó, hogy jöttél! Legalább kicsit megnyugodtam... :roll: :roll:
Én elég rosszul viselem a meleget, több időbe telik átállni. De majd kis színt én is próbálok magamra szedni.
szélkisasszony

Szélkisasszony cukker vagy, hogy kiszúrtad, de mesélek holnap tényleg... Szélpacikára tessék vigyázni! Szorítok nagyon!
:wink:

Egyébként ma főztem, sütöttem, virágoztam... és most megint éhes a család :shock: :shock: ...

na megyek, mert nem leszek így jó háziasszony... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto: :lol: :lol: :lol: :lol: Nehogy ne légy Te a legjobb háziasszony! :wink: Csak ügyesen.
Ja, és naná, hogy kiszúrtam. Szélúrfi többek között ezért is hív Ms. Holmes-nak. :lol: :lol: :lol:

Holnap várunk!
szélkisasszony

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap autóbalesetem volt...... Eléggé csúnyán összetörtem az autót... A biztonsági öv megnyomta a pocakom..... Összesen 7 autó ment össze, ebből mi voltunk Dórival a 3. Jöttek a rendőrök és miattam a mentő. Bár semmi jele nem volt, hogy baj lenne, meglátogattuk a János kórházat, ahol volt UH, CTG, vizsgálat. Ami remek hír, a gyerek végig ugrált és a vizsgálatok szerint semmi baja nincs. Mára én vagyok gyatrábban, a biztonsági öv vonalában fáj mindenem, de ez természetes. A lényeg, hogy Dóri úgy néz ki rendben van. Ma be kellett mennem a Bajcsyba is, holnap szintén, de mondták a mentősök, ha baj lenne, azaz a szülés elindulna a csattanás miatt, annak már bőven lenne jele. De azóta sincsen semmi. Hála Istennek.... A kocsi nem érdekel, Dóri igen.................. :( De mondom, azóta dupla erősséggel nyomja a hasam mindenhol, jelzi, hogy rendben van.

És bár ne így kellett volna lennie, de UH szerint 3 kilós kb., így megtudtam, amire kíváncsi voltam eleve :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Nyuszika, jesszusom, még jó,h nem lett nagyobb bajotok :? Kérlek erre a maradék időre nagyon vigyázzatok magatokra! Amúgy nem volt olyan biztonsági öv elvezetőd ami a pocakhoz lehet venni?

Szélkisasszony, remélem Szélcsikó szépen fészkelődik a pocidban :lol:

Zsuzsi, veled mizu? Hogy vagy

Krisztokám, ölellek!

Csuti, végül én is ledőltem vagyis a Forma1 álomba szenderített :lol:

Kagyló, itt is vagyok :lol: Délelőtt sétáltam aztán ledőltem egy kicsit csicsukálni, míg a férjem fel nem keltett...ma nem kellett főznöm,mert marad még rántott husi. Ma pihis nap volt.
Holnap csülökpörköltet terveztem meg rántott husit és így hétfőn is pihizhetek majd. Amúgy jól vagyok. Ma elég intenzíven fájt a pocim, remélem jót jelent... :roll:

Zafír, tudod :wink: hamarosan Te is kismami leszel!!!

Kretty, örülök,h pozitív élmény volt mind a kettő kezelés :lol:

Katapetra, nagyon szép meglepcsi :lol: Segítünk tolni az időt,h mihamarabb Veled lehessen a párod.

Többiek??? Poszi, Parane, Zsuzsi, Melcsike, Kisgaby...gyertek Ti is!

Pussz mindenkinek!

Bari

bari6

Nyuszika: Te jó isten! A hideg még mindig futkos a hátamon a történetedtől. Szerencse, hogy Dórinak és neked nem lett bajotok.

Kagyló: Még nem biztos hogy lombik lesz. Dévai az UH előtt azt mondta, hogy az endometriózis miatt választhatom a lombikot is ha szeretném. Az UH után már azt mondta, azzal sokkal nagyobb az esélyem a babára. Még megálmodjuk mi legyen, van rá 27 napunk.

Szélkisasszony: Azt mondták, ahogy most kinézek, úgy nem lehet stimulálni. Most leállították, majd 17-én újraindítják a hormontermelést. Ezzel ha jól értettem, megszűnik a cisztásodás is.

Barikácskám: Sajnos most ebben nem vagyok olyan biztos. :( Remélem ti jól vagytok. :)

Bocs ha hülyeségeket írok, de még nekem sem tiszta minden. Megyek majd Paragihoz talán a jövő héten vagy azután és akkor majd jól kikérdezgetem. :D

Zafír
zafir100

Bocsi lanyok, de ezen a gepen nincs ekezetem....

Nyuszi: nagyon megijedtem, amikor irtad, hogy mi tortent.....de jo, hogy Dorika jol van.....szornyu lehetett.... nekem egy eve volt autobalesetem, borzaszto elmeny, baboval meg.......pihengess!!!!!
Jobbulast kivanok!

Ma Niagara vizeses lettem, ugy gorcsolok :)(vicces igy leirva), de tenyleg...naaaagyoooon faj :(, 36. napra vaaaaaaa......
Pihizek.....szomoruan....
A repules csodalatos elmeny volt!!!!!Tenyleg cuki a ferjem!csak ne kellene elmennie.......addig jol lefogyok, es kifenyezem magam :)
mire haza jon.

Zafir: most leallitottak a hormontermelesed?ezt most en sem ertem pontosan....hat igen ebben a cysta ugyben mi igencsak sorstarsak vagyunk.....DE lesz babank!!!!!!Ne adjuk fel!

Puszi Kriszto! Gyere holnap!

Tobbieknek is nagyon szep vasarnapot kivanok, es irjatok, meseljetek!

Jo ejt!
katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: