A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Barika HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!
De ha nem baj én csak kettőt kívánok neked!!! ( tapasztalat) :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Kretty, nagyon szorítok, hogy a következő sikeres legyen! Az elöző nekem sem termékenyült meg tudom milyen. :cry: A gonapeptyl a tűszők növekedését segíti, ha valakinek kevés tűszője van ezzel segíti "szaporítani". Ez nem hiszem, hogy leállítaná a hormon háztartásod, lehet,hogy Zsuzsi vmit félreértett?Vagy én? Folyamatosan kapod és a 8órás szuridat is helyettesíti, mert a tűszök eldurranását is segíti megelőzni.
A hormon háztartást az a szuri állítja le amit én kaptam, longprotokollnál, decapeptyl depot.

Bari, nagyon örülök, hogy 3at sikerült visszakapnod! Nagyon drukkolok továbbra is HAJRÁ!
ZSuzsi, szélkisasszony Nektek is mennek a drukkok!
Kriszto, most már nagyon mi következünk! :wink: Ha nem jön meg akkor is indulunk, azt mondta Dévisz az is előfordulhat, hogy nem jön meg...ahoz a dátumhoz igazítjuk amikor megkellene jönnie. Szerda az a nap. Csütörtök reggel megyek vérvételre és pénteken hívom Déviszt és nagyon remélem, hogy nem talál bent szörnyecskéket és tudunk indulni!Persze a hívatalos leírás szerint,még kellene kapnom suprefact injekciót és utána jön a stimu. De én már ott elveszítettem a fonalat, hogy az sem baj ha meg jön....De majd úgyis kapok válaszokat, szépen sorban, nagyon nem kell elöre rohani. :wink:
Most én is jobban tudom tartani a diétát, nincs rajtam az a nagy éhség roham, mint amit kiváltottak a hormon injekciók. Persze ez nem magától ment, erre is jó az akupunktúra. :wink: A tűkből már kisem látszom! :lol: De már nagyon elegem van ebből az egészből. Azt szeretném ha már többet meg sem jönne, lenne egy egészséges gyerekem akit én szültem a saját petesejtemből, és többet ne is jöjjön meg. Hagyanak engem utána békén! :)
Nem tudom elképzelni, hogy lene erőm ezt tovább folytatni.....
Mindenkinek mennek a Drukkjaim és Kitartás!
Csuti nagyon örültem amikor olvastam, hogy megmaradt benned a hús! :D Nagyon ügyes vagy! És minden elismerésem a Tiéd, igazi hős vagy! :D Mint minden édesanya aki ezt végig csinálja! Majd most már jó lenne egy aktúális fotót látni, vagy a pocakodról vagy a lurkókról. :D
emerenc

Sziasztok!
Bocsi,h csak most,de a 7végém Peti szülinapjával telt.Jól megünnepeltük az én kis kétévesemet.. :D
Lor:gyönyörű a kisherceg,gratulálok!!!
Szélkisasszony,nektek is az eredményhez gratulálok,és szurkolok!!A szurizásba meg majd belejöttök! :wink: (de reméljük csak ezt az egy ciklust kell végigcsinálnotok..)
Bari:drukkolok!!!!!!!Gyönyörű babákat kaptál vissza,biztos a siker!!
Sztem láttalak tegnap az intézetben(legalább is volt egy srác,aki kísérte a feleségét,és sztem ő"falunkbeli",úgyhogy rátok gondoltam)Barna csíkos felsőben voltál?
Egyébként már nem a lakón lakunk,5 éve kiköltöztünk az óvárosba..Ti??
Pihenj sokat,és vigyázz magatokra!
Kretty:sajnálom!!!!!!! :cry: :cry:
Hihetetlen h eddig az volt a baj,h ne legyen sok tüsző,aztán mégis ez a vége..De fel a fejjel,ha tudtok kezdjetek újra,és mindent 10000x mondjatok el Apánknak,h mi hogy volt,ne felejtse el ő sem.
Szorítok!!!!
Úgy látom a tegnapi egy ilyen nap volt..Sajnos nekem sincsenek jó híreim.Már pénteken sejtettem,h nem leszek szerencsés.Akkor látszott,h a jobb oldalam leállt,nem nőttek semmit,úgyhogy onnan semmire sem számíthatok.Ez kicsit meglepett,hisz a jobb oldalam az erősebb mindig..
Balon jók voltak a méretek,de még nem volt egyértelmű,h hétfő vagy kedd lesz jó..De megegyeztünk,h Apa legyen kéznél,mert a hétfő a 16.napom,és általában 30-32 naposak a ciklusaim.
Hétfőn uh,mikor is kiderült,h mind eldurrant,nincsenek már ott.. :cry: Mivel csak kb.-ra tudtam belőni,h mikor lehetett(mert előző este már majd leszakadt a petefészkem),és már valószínűleg akkor is késő volt(pláne mire újra odakerülök,h megcsinálja),így nem vállaltam be az inszemet.
Kicsit elkeseredtem,mert ilyen még nem volt velem,de hát ez van.Ez most valamiért így alakult..Majd jövő hónapban!!
Addig is Apánk javaslatára rááltunk a házi gyártásra,mert hátha..legalább vmi jó is van benne! :wink:
Mindenkit puszilok,jók legyetek!!
Andi

Kép
cs.andi

Emernc drága,tudom,h eleged van,annyi mindent végigcsináltál és megtettél a sikerért,de én nagyon bízom benne,h a kitartásod meghozza a gyümölcsét!!!!!
Te mindig annyira pozítivan álltál a dolgokhoz,minden rendben lesz!!!!
Kriszto,te is lassan beállsz a kezdők sorába??
Zsuzsi,lassan el is értek a punkcióig!!!Izgulsz?
Andi

Kép
cs.andi

Sziasztok!

Bari
nagyon szurkoltam, és most örülök hogy mind a hármat sikerült visszakapni! Remélem az összes rántott husit-húslevest már elpusztítottátok és a feldolgozóban (konyhában) újabb husik sülnek főnek :wink: Ja és Dévai nekem azt mondta hogy nem kell feküdni, sőt sétáljak mert az segíti a fehérjét hogy tudjon dolgozni. na és az idő is kedvez...

Kretty
Borzasztóan sajnálom hogy nem maradt meg egyetlenke, de talán a következő alkalommal lesz több embrike, és nagyobb eséllyel indultok hogy anyuka legyél! Én személy szerint biztos nem bírnám se testileg se lelkileg és nem utolsó sorban anyagilag hogy azonnal kezdjem a következőt...bárhogy is döntesz, itt mindenki megért!

Szélkisasszony
kitartás a szurikhoz és az új életmódhoz :wink:
na ugye ezt vártad eddig :D én szinte minden nap feltettem a kérdést magamnak hogy biztosan ezt akarom-e?! de igen volt a válasz valahányszor, majd egy nagy levegő és magamba böktem a soron következő injekciós tűt.
DRUKK Nektek!

Csuti
Gratula a husihoz! Már biztosan rég megették, főleg hogy hárman osztoznak rajta :D csak így tovább!

Nene
Kissrácod biztosan szófogadó és marad még a pociban!
Ha nem gond és van egy kis szabad energiád akkor kérdeznék a terhesgondozásról, hogyan megy Dévainál, mert a múltkor próbáltam kérdezgetni, de csak a következő alkalomig jutottunk.
Folyamatosan 3hetente kell menni? Mik azok a vizsgálatok amire elküld?ezek mikor vannak? mennyibe kerülnek? stb..
Köszi a tudsz válaszolni!

szép napot Mindenkinek!!!
este jövök még és írok kicsit Magunkról :wink:
parane
Budapest

Csajok!
csak egy gyors pillantásra jövök, és csakis azért, mert fél óra múlva megyek vizsgázni :roll: :? :roll:
SZORÍTSATOK NEKEM!!!! Már nincs hozzá türelmem :cry:

Parane,
igen, valószínű már rég behabzsolták a husit, mert tényleg 3-an vannak. Ti hol tartottok most?

Óh Ági,
azt mondtad, hogy tök jó a három :wink: akkor kívánjuk már Barinak is :lol: hogy három maradjon! Mikor küldöd a képet?
Remélem már nem betegek a lurkók.

Emerenc,
ügyes vagy a diétával kapcsolatban. Én sosem tudtam betartani semmi ilyesfélét. MINDENKINEK LESZ GYEREKE!!! Hidd el! Csak nagyon - nagyon türelmesnek kell lennünk! (sajnos)
Fogok kérni aktuális fotót, a jövőhéten úgyis megyek vissza a dokihoz :wink: és megosztom veletek !

Csuti
Kép
csuti83

Parane,

Igazából sosem mond semmit D. mindig csak a következő alkalmat beszéljük meg.
3 hetente kell menni, nekem minden hónapban kitalált valami vérvételt.
A 12. héten elküld a genetikai Uh-ra, de szerintem azon már Ti túl vagytok ( ha jól emlékszem).
A következő majd a 20 hetes genetika lesz, ott nekünk az Elekes dokit javasolta, és nagyon meg is voltunk vele elégedve.
Addig szinte minden alkalommal csinál D. Uh-ot, de a 20. hét után már nem csinál, csak legközelebb a 30. héten.
Közben elküld a terheléses cukorvizsgálatra, habár szerintem arra túl későn, mert ha jól tudom a 26-28. héten szokták csináltatni, nekem meg pl. a 31. héten mondta, és akkor derült csak ki, hogy magas a cukrom :?

Ezek közül amire fizetni kellett, az neki a 3 hetenként 13.000 Ft, a 20 hetes genetika, ha jól emlékszem Elekesnél 20.000 Ft volt. Minden mást el tudtam intézni a körzetinél, így más nem került külön pénzbe.

Mikor mondtuk neki, hogy szeretnénk 4D UH-ra menni, akkor Ő ugyancsak Elekest ajánlotta, mi oda is mentünk, de azzal ott nem voltam annyira megelégedve. Arra inkább azt a helyet ajánlom, ahol Nyuszika volt. Azt mondta, hogy ott nagyon kedvesek és türelmesek voltak, és olcsóbb is volt. Viszont a genetikára mindenképp menj el az Elekeshez, mert ott nagyon alapos, és Ő kimondott genetikus.

Remélem mindenre válaszoltam, ha még lenne kérdésed írj nyugodtan, ha tudok válaszolok.

Barika,

Hatalmas gratula és kívánom, hogy legalább egy vagy esetleg kettő baribaba jól megkapaszkodjon :lol:

Szélkisasszony,

Annyira jó, hogy végre eljött a Ti időtök is. Mennek a drukkok :!:

Csuti,

Nagyon örülök, hogy végre megmarad benned a husi, és egyre jobban vagy. Ezek szerint remélhetőleg nem kell többet vissza menned a kórházba, majd csak szülni :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!!!

Cs.Andi: sajnálom, hogy ebben a hónapban nem sikerült. De majd a következőben!!! Drukkolok!! És hajrá házifeladat!! :wink:

Emerenc: nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Azt hiszem mindenki érezte már úgy, hogy elege van ebből az egészből. De mindenkinek eljön az a pont, amikor kisüt a nap. És tudod, a felhők fölött MINDIG süt! Sok-sok pozitív energiát küldök! :wink:

Csuti: nagyon drukkolok a vizsgádhoz, majd gyere mesélj!!! És mint kabalánk légyszíves kívánj nekünk szép tüszőcskéket holnapra! :D :D :D :D
A képeket, meg már nagyon várjuk!!!!

Parane: aranyos vagy! Este várunk, mert kíváncsiak vagyunk rád! :lol:

Nene: neked is nagyon köszönjük a drukkokat! Hát igen, eléggé felgyorsultak az események!

És ma egyedül ment a szurizás! Mármint Szélúrfi volt a HŐS!!!! Imádom! És nem is fájt! Szóval izgulva várjuk a holnapi UH-t!
Megírnátok, hogy hova kell menni majd vérvételre? Köszi.
Sok puszi mindenkinek!
Ja és drukkoljatok, ma jelentem be a főnökömnek! :roll:
szélkisasszony

Sziasztok!

Itt is vagyok :lol:

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat :lol: Mi is nagyon meglepődtünk,h ekkorák lettek :lol: reggel mikor telóztunk akkor mind a 3 8sejtes volt. A műtőben kérdeztem Kálmánt,h nőttek e és mondta,h majd mikor kiveszik akkor nézik meg újra :lol: Jött és mondta,h jóóóól belehúzott a banda :lol: Aztán azt is kiszámolta,h ha minden jól megy akkor csütörtökön 16-18 óra között lesz a beágyazódás :roll: Remélem belém harapnak a Baribabák :lol: Kérdeztétek a melót: itthon leszek 21 napig. Most úgy szerveztük,h a héten nem kell főznöm, semmit sem kell csinálnom. Jön Anyukám és ő csinál mindent...a zuram egy másfél literes palackot sem enged megemelni :shock: Na de a cél érdekében mindent :lol:

Kretty, sokat gondoltam rátok! Remélem jobban vagy és hamarosan újra tudtok indulni :wink: Amúgy cuki vagy :oops: Remélem szimpik lesznek!!!

Zsuzsi, húúú a héten Nektek is punkciótok lesz :lol: Drukk

Andi, igen én voltam az :wink: Mi fent lakunk a lakótelepen. Sajnálom,h eldurrant a tüszőcskéd, de hátha sikerül az otthoni Petitesó :lol: Petinek utólag is Boldog Születésnapot! Várjuk majd a szülinapos képet :lol:

Csutim, drukk mára :wink: és remélem a többi álmod is teljesülni fog :lol:

Krisztokám, köszönöm,h informáltad a csajokat és hamarosan rajtatok a sor! :wink: Végre egy ugráló Tigris :lol: Neked is köszi a ragacsokat!!!

Szélkisasszony, hogy ment a mai szuri??? Remélem sikerült beadni :wink: Szééép tüszőnövesztő napokat :lol: Köszönöm a ragacsokat:!: :!: :!:

Parane, épp akartam kérdezni,h mi van veletek :roll: Mikor kell mennetek legközelebb UHUra?

Emerenc, tuti lesz most a siker :wink:

Kagyló, köszönöm neked is a drukkokat! Ti csak ősszel indultok?

Mné, neked pár nap és jön piri, ugye???

Zafírom, drukkolok nagyon. Remélem lesz katonácska :wink:

Nyuszika, itt van a jó idő :lol: Mizu a bútorral?

Katapetra, jó utat majd haza :lol:addig pedig hajrááááá spontánkodás :!: :!: :!:

Szurika, köszööööönööööm!!! Tuti segített a szurid :lol:

Csajook, remélem senkit nem felejtettem ki! Köszi mindent!

Pusza és most már leszek!

bari6

Bari,
nagyon drukkolok, én is sok virtuális ragacsot küldök!! :D :D
Kérdésedre visszatérve: mi most még biztos nem kezdünk lombikkal, az első eléggé kipurcantotta a szervezetemet, úgyhogy most az alternatív utakat próbálgatjuk, továbbiakban meg majd meglátjuk :roll:

Csandi,
sajnálom, hogy így alakult, hátha a házi gyártás hoz valami eredményt... :wink:

Szélkisasszony,
nagyon ügyik vagytok, csak így tovább, hajrá!!
:lol: Ha jól tudom, akkor még mindig a Podmanicky végére kell menni abba a barna épületbe...de majd a többiek mondják, ha nem így van!

Kvzsuzsi,
Nektek is mennek a drukkok a nagy eseményhez... :D

Csuti,
drukk a vizsgához, remélem sikerül!!!

szép napot! :D
leeda

sziasztok

szélkisasszony: olyan ügyes a zurad, hogy így beadja, az enyém csak zárt ajtó mögött szurkol nekem :), majd mesélj, hogy hogy fogadta a főnököd, az én munkahelyemen simán veszik, mert nem én vagyok az egyetlen, sajnos elég sokan vagyunk így, hogy nem jön össze természetes úton a baba, a főnököméknek is a Káliban lett kislányuk

katapetra: a férjed külföldön dolgozik? az jó, hogy Te is vele tudsz menni, de mi lesz, ha nem kocsizhatsz, akkor maradsz itthon egyedül? az azért elég rossz lesz! :(

kagyló: igen, én is remélem, hogy útnak indul a többi is, bár nekem elég ha kettőt visszakapok, már akkor nagyon boldog leszek! :D

kriszto: igen, én is úgy gondolom, hogy a péntek az tökéletes, bár én már túl lennék rajta akár ma is, eléggé izgulok tőle!

kretty: a tegnap reggel ne legyen mérvadó, D nem ilyen szokott lenni, tegnap nem volt jó kedve :(, én is tapasztaltam, de úgyis úgy lesz a jó, ahogy Ti döntötök, bár most azt gondolom, hogy ha nekem nem sikerülne, akkor én biztos kihagynék valamennyi időt, mert egy kicsit unom ezt a sok szurit, meg korán kelést, intézetbe járást

emerenc: akkor lehet én értettem félre valamit, de amikor első UHU-n csak két tüszőt látott, és kérdeztem, hgoy mi lehet a baj, hiszen inszemen is sok elindult, akkor azt mondta, hogy a closty a saját hormonrendszeremet stimulálja, a gonapeptyl meg leállítja, és a többi injekció az ami serkenti őket, az biztos, hogy ez volt amit már a 3. ciklusnapon kellett szúrnom, és azóta is mindennap kapom
de lehet, hogy félreértettem! :lol:
Kretty sztem kérdezd meg, az a biztos!

cs.andi: nagyon sok boldog szülinapot a kis szőke hercegednek! Kire hasonlít? ki ilyen szőke? Te vagy a férjed? sajnálom, hogy elpukkantak a tűszök, de remélem az otthoni gyártás eredményes lesz! :oops:

igen, nagyon izgulok már, én még komolyabb műtéten sosem voltam, orvoshoz sem nagyon járok, altatni meg 7 évesen altattak, de arra már nem emlékszem, úgyhogy nagyon izgulok, de inkább amiatt, hogy mi lesz a tenyeremben!!

csuti: drukk a vizsgához! remélem azóta már túl vagy rajta, és sikerült! :shock:

képzeljétek én tegnap olyan szarul voltam, először csak a fejem fájt, aztán szédülés, hányinger, majd estére olyan gyomorfájdalom, hogy képtelen voltam bármit is enni (igy lőttek a husivacsorának), majd később meg már mindenem fájt, az izmaim, a bőröm, mintha influenzás lennék, éjjel még az orrom is bedugult
szerintetek lehet ez az injekcióktól, egyik másik mellékhatásában olvastam a szédülést, meg hányingert, de izomfájdalmat nem!
ma már jobb, mert aludtam elég sokat, és az mindig jót tesz!
remélem csak átmeneti állapot volt!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Jajj Barika téged kihagytalak!
Ragacs, ragacs, ragacs!
Gondolok ám azért mindig rád!
Puszi

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Bari: Nagyon gratulálok a három baribabához. Csütörtökön is nagyon fogok drukkolni, hogy jól megkapaszkodjanak a manócskák.

Kretty: Őszintén sajnálom, hogy egyetlenke nem maradt meg. Azt meg tudtátok kérdezni Dévaitól, hogy miért nem vetette ba a fagyisereget?

Csuti: Örülök, hogy már lecsúszik a hús, és lenn is marad, és hogy a pocakod is növöget. Nagyon nagy kalappal a mai vizsgádhoz!

Szélkisasszony: Nagyon ügyesek vagytok a szurizással. Külön gratula Szélúrfinak, hogy be meri adni neked. Nekem a múltkor azt mondta a férjem, hogy nem akar fájdalmat okozni, és inkább adjam be magamnak. Vérvételre az ÁNTSZ laborba kell menni a Podmaniczky végére. Nagyon kedvesek és segítőkészek, és roppant gyorsan megy a dolog.

Andi? Sajnálom, hogy eldurrantak a tüszők. Mit mondott Dévisz, ez miért van? Hajrá spontánkodás!

Parane: De jó, hogy Te is jöttél, várunk este a saját beszámolóval.

Katapetra: Örülök, hogy Te is itt vagy! És jó utat hazafelé!

Kriszto: Mindig azt hiszem, hogy lecseréled a tigrisedet erre az ugrálósra, de sajnos szomorúan tapasztalom, hogy még nem örömködsz! Mi újság pirivel? Hogy érzed? Sikerült zöld ágra vergődnöd az ovu teszttel?

Leeda: Kívánom, hogy atermészetgyógyászat meghozza a várva várt eredményt!

Emerenc: Elhiszem, hogy eleged van az egészből. Meg tudom érteni. Kívánom, hogy nektek is ez legyen az utolsó beavatkozás.

Kagyló: Milyen újra dolgozni? Hogy vagy lelkileg? Férjecskéd még minidg bújós? Ízlett neki a rakottkrumpli?

Kérdeztétek, hogy hogyan állunk a lakásfelújítással. Hát erre eléggé nehéz válaszolni. Rengeteg meglepetés ért minket közben. Itt-ott spontán leomlott a vakolat, és még több munkát teremtett ezzel. De jelen pillanatban úgy állunk, hogy kész a fürdő, és a WC. A gyerekszoba kivételével mindenhol ki van festve, és a lskás 90%-ban lenn van a parketta is. Egyedül én maradtam el nagyon a nyílászárók festésével. Abból van még jócskáán, de majd szépen lassan túl leszek rajta.
Bari: hogy pirivel induulunk-e, jelen pillanatban nem tudom megmondani. Eléggé lenullázott minket anyagilag a lakásfelújítás, illetve valahogy rossz érzésem van. Azon gondolkodtam, hogy esetleg fel kellene hívnom Dévait, hogy nem kell-e indulás előtt még egy konzultáció, csak az a baj, hogy most még arra sem tudnék elmenni. Úgyhogy most egy nagy kérdőjel van az egész dolog mögött. Nagyon remélem, hogy tudunk indulni jövő héten, és sikerül addig valahonnan pénzt csiholni... Bocsánat a kitörésért!

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Mné,
köszönöm a jókívánságot! :wink:
Jó, hogy már ilyen sokra haladtatok a lakásfelújítással, és az is jó, hogy a vakolat most esett le és nem később...egyik ismerősömnél a fürdőben az egész plafonról leszakadt a vakolat, természetesen a felújítás után... :? Majd ugye mutatsz képet az "új" lakásról??? :D
Ha rossz érzésed van, illetve nem vagytok teljesen még ráhangolódva a kezdésre, akkor talán jobb lenne egy picit várni, hogy nyugodtak legyetek.... :roll:

Kvzsuzsi,
ha jól emlékszem, Barinak voltak mindig ilyen influenzás tünetei az injekcióktól...engem is megviselt, csak másképp... :?
leeda

Képzeljétek, most tudtam meg, hogy az egyik kolléganőm ismét terhes... A múltkor, mikor az én Manócskám úgy döntött, hogy nem marad velünk, kiderült, hogy egy másik lány vár gyereket, aki egy pár hónap múlva meg is fog születni. Akkor nehezen, de túltettem magam azon, hogy minden nap nézzem, ahogy gömbölyödik a pocakja. K-va szar érzés volt már akkor is. De most, zokogni tudnék. Nem is az, hogy neki sikerült, csak kimegyek az utcára, és mindenhol csak pocakokat látok. Ráadásul az irodában is a barátaim úgy néz ki, hogy meg akarnak kímélni ezektől a hírektől, és nem mondják el amikor tudomást szereznek a dologról, hanem egy értekezlet kellős közepén kell megtudnom... MIÉRT! LÁnyok, mondja el nekem valaki, hogy miért van az, hogy mindenki terhes, csak én/mi nem??? Egyszerűen megszakad a szívem...

Bocsánat a kitörésért, de valakinek/valakiknek ki kellett öntenem a lelkemet. Otthon hiába hozom szóba, a válasz úgyis mindenre az, hogy nem tudom. :cry:

Mné
mné

Jaj, drága Mné!

Annyira nagyon-nagyon tudom, hogy miről beszélsz! De muszáj bíznunk abban, hogy egyszer (és ez nagyon hamar eljön!!!) nekünk is szépen fog gömbölyödni a pocakunk és büszkén kiálltjuk majd a világba, hogy IGEN, GYERMEKET VÁRUNK!!! És hidd el, mi igazán fogjuk tudni azt a csöppséget értékelni! Mi igazán tudjuk majd őt szeretni! Megbecsülni azt, hogy Ő (ŐK) megadatott/ttak nekünk és a csillagokat nem csak hogy lehozzuk nekik, hanem ŐK lesznek a mi csillagjaink!!! És senki, aki ezt nem élte át nem tudhatja, hogy mekkora KINCS egy gyermek és hogy mennyire, de mennyire meg kell küzdeni érte, mosolyon, könnyeken, hangulatingadozásokon, hisztiken, veszekedéseken, szócsatákon, embert próbáló helyzeteken és tűzön-vízen át!!!
De meg lesz a gyümölcse! És ott fogod tartani TE is a karodban Őt (Őket) és akkor megszűnik a világ, nem lesz mindenhol kismama, nem lesz mindenhol babakocsit tologató anyuka, CSAK TE LESZEL, A PÁROD ÉS A GYERMEKE(I)TEK!!!!

Egyébként ezzel kapcsolatban a férjem mindig azt szokta mondani, hogy nézzem inkább a részegeket például. Higgyem el, hogy ha azokra fókuszálok, akkor egy idő után mindenhol részeget fogok látni... és tudnék még hasonlóakat sorolni... de IGAZA VAN!! Mi erre vagyunk érzékenyek...

Puszi és ölelés neked és mindenkinek! Sajnos ez az érzés gyanítom csak akkor fog elmúlni, ha már a pocakunk valóban gömbölyödni fog!

Egyébként pedig tessék pozitívnak lenni, mert Barika tuti elsírta magát most ezen... de min nem? Igaz??? :lol: :lol: tombolnak a hormonok!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mné!

Nekünk nyugodtan kiöntheted a szíved! Mindegyikünk volt már ilyen állapotban. Nagyon megértem, hogy most így érzed magad. És Kriszto (egyébként engem is megríkató) minden szava igaz! Ki tudja miért, nekünk ilyen áldozatokkal teli út jutott a babavárásban. Kicsit hosszabbra sikeredik, mint 9 hónap! De ha lehet belőle tanulni valamit, és szerintem mindenből lehet, akkor azt meg kell tennünk! Én is számtalanszor kérdeztem meg magamtól, hogy miért éppen mi? De erre nem hiszem, hogy van válasz! És nem segít, ha ezen agyalunk! Nagyon megkínzott titeket az utóbbi jó pár hónap. A veszteség hatalmas! De hidd el, a következők ti lesztek! És akkor ez az egész, csak egy rossz emlék lesz!
Nem tudok neked okosat írni! Kitartás kicsilány, mert van értelme, van célja! Ne add fel! Ne hagyd, hogy a földre küldjön!
Sok-sok ölelés
szélkisasszony

Mné: nagyon megértelek, nekem is vannak ilyen időszakaim, amikor kifejezetten nem bírom elviselni, ha valaki teherbe esik a környezetemben, de valahogy most jobban megy! :) Igen, ezen már szerintem mindannyian sokat gondolkoztunk, hogy nekünk miért ez az út jutott, míg más csak úgy potyogtatja a lurkókat! Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, de én hiszek benne, hogy mindennek oka van, és ebből is tanulnunk kell.
Krisztonak nagy igazsága van, és én is elpityeredtem magam egy kicsit, mert olyan szépen írta le!
Ne keseredj el, az tényleg jó ötlet, számold a részegeket :lol: , ők is sokan vannak! :D
Puszi Neked!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Mné: Ismerem az érzést. Én néhány hete tudtam meg, hogy egy jó barátoméknál jön a 2. baba. Pedig nem is tervezték, csak úgy jött. Ráadásul a kapcsolatuk sem felhőtlen.

Barikám: Pihenj nagyon sokat, párod jól teszi, hogy nem hagy semmit csinálni. Hidd el minden megvár. Olyan izgalmas!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emerenc: Minden hormontermelésedet leállítják? Valami ilyesmit mondott nekem is Dévai, amikor sikeresen túlstimuláltam magam, a csuda tudja mitől.

Szélkisasszony: Nagyon ügyesek vagytok. :D

Bocsánat, de most nem tudok mindent végigolvasni. Nagyon ideges vagyok. Még csak telefonon beszéltem Oxigénnel. Eredmény még nincsen, de a biológus azt mondta, csak ha valakinek nincsen heréje, akkor lehet olyan hogy nincsen semmi. Most elkezdett reménykedni, amit most még nem tudok eldönteni, hogy jó vagy sem. Féltem őt a csalódástól, ha mégsem találnak semmit. Ráadásul Paragit nekem kell majd hívni az eredményért, így rossz hír esetén én leszek aki az a pici reményt is elveszi tőle.
:cry:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Leeda, drukkolok,h a természetgyógyászat meghozza a várva várt sikert :lol:

Zsuzsi, na ahogy olvastam a soraidat egyből magamra ismertem :lol: Szóóóval remélhetőleg csak a hormonok szórakoznak :lol: Nekem ez a leállított stimu utáni első lombiknál volt. Én arra tippeltem,h nem maradt ki túl sok idő a 2 stimu között és sok volt a szervezetemnek a gyógyszer...

Mné, szuper,h ilyen jól álltok a lakással! Ami a kismamikat illeti sajnos biztos,h jóval hamarabb kiszúrjuk a tömegből őket, mint bárki más...
Higgy benne,h LESZ KISBABÁTOK NEKTEK IS, MINT MINDENKI MÁSNAK :!:

Krisztokám, azt hiszem ismersz egy kicsit :oops: Igen, elbőgtem magam :cry: nagyon szépen írtál :wink:

Zafíííír, ezek szerint ma volt...huhhh, nem csoda,h izgultok :wink: Mikor kell majd hívnod? TELJES SZÍVEMBŐL DRUKKOLOK!!!

Ági, már korábban is akartam kérdezni, Te már dolgozol vagy otthon vagy?

bari6

Sziasztok!

Megjöttem, megvolt ma a vizsgám, rettenetesen elfáradtam. De nagyon, úgyhogy mindjárt megyek is lefeküdni. Legközelebb csütörtökön megyek, mert lesz 2 szóbeli vizsgám. De örülök neki, legalább minél hamarabb letudom (vagyis remélem).

Szélkisasszony,
hát persze hogy küldöm a drukkokat, de biztos vagyok benne, hogy szép kis tüszőcskéid lesznek. ... és mondd meg Szélúrfinak, hogy nagyon ügyes, az én férjem nézni sem tudta, nemhogy beadni a szurikat :wink:

Bari, és Baribabák,
küldöm nektek a babaragacsokat :arrow: :arrow: :arrow: :lol:

Andi,
én is sajnálom, hogy nem sikerült az inszemetek :cry: :cry: :cry: de majd legközelebb!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Monilla,
olyan rég hallottam már rólatok. Hogy vagytok? Jelentkezz kérlek!

Kriszto,
remélem minden ok nálatok, holnap megpróbálok skype-ra menni, hogy tudjunk egy kicsit beszélni, addig is puszi!!! ... és már nincs sok időtök a kezdésig, úgyhogy addig csináld meg még azt, amit elterveztél, mert ha már babókák a pocidban, akkor már nagyon nehéz bármit is csinálni :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Andikám, :cry: :cry: :cry: Kitartást kívánok és,hogy a spontánkodás meghozza a várt eredményt, hogy aztán már ne is kelljen inszemre menni! :wink: puszi Neked!
Olyan szépeket írtok, hogy most tekjesen megvagyok hatódva!
Mné drága egy nagy ölelés Neked!
Kriszto.....szavam nincs.....
Zafir, nagyon szurkolok Neketek! Nagyon remélem, hogy jó hírt kaptok!
Szélkisasszony,drukk,drukk.
Zsuzsi, tényleg jobban jár ha Kretty rá kérdez a dologra, mert most már nem tudom... :lol: drukkolok nagyon! Hajrá!
Kismamik,ma gyönyörű idő volt! Remélem tudtatok sétálni!
parane, meddig dolgozol? Pihizzél azért... :wink:
emerenc

Csuti Drága és a Három Pocaklakó, köszönöm az érdeklődést megvagyok, de nem vagyok túl jól. Talán emlékszel még, hogy tavasszal szerettem volna indulni, de úgytűnik ez a hajó már elúszott. :roll: Valami miatt magasak a pajzsmirigy hormon értékeim, túlműködik, ami márciusban derült ki és esze ágában sincs helyreállni azóta sem. Szóval egy kicsit elvagyok kesredve. Sose gondoltam volna, hogy a második gyerekre is ugyanolyan sóvárgással lehet várni, mint az elsőre, dehát ez van. :oops:
Annak nagyon örülök, hogy Te ésa Pocaklakók jól vannak. Jó egészséget kívánok Nektek!!!

Bari Drága, te is megjártad a hadak útját. Mostmár tényleg sikerülni fog!! Nagyon szorítok+++

Emerenc, teljsen megértelek. Én magam is azért erőlködöm, hogy 10-15 év múlva ne legyen azért lelkifurdalásom, mert nem tettem meg mindent a baba megszületésének érdekében.

Kriszto téged is sokszor puszillak és kitartást kívánok!

Loorena, csodaszép a szőke kisherceg. Sok boldogságot kívánok Nektek is!!

Nyuszika és Nene! Nektek is egy nagy kalappal a babák érkezéséhez. Úgy emlékszem már csak néhány hét választ el benneteket, hogy gyönyörködhessetek a picikben. :wink:
monilla

Monilllla, de jó,h jöttél :wink: bár nem túl jó hírekkel :( Szedsz rá gyógyszert? Drukk,h helyreálljon az a fránya pajzsmirigy :wink:
Hogy van a kisfiatok?

Vigyázzatok magatokra és gyere majd,ha tudsz ;)

Puszaaa

bari6

Sziasztok!
Kriszto,megríkattál!!!!!!!!!
Igaz,h nekem már volt szerencsém átélni a CSODÁT(amit mindnyájotóknak őszintén kívánok!!!),de néha amikor elfogy a türelem,elszakad a cérna akkor majd mégjobban igyekszem erre gondolni,mert amikor ott van már agyermek,akkor az ember hajlamos elfelejtkezni arról,h mi mindenen ment keresztül érte..
KÖszönöm!!!!!
Csuti,örülök,h túl vagy a vizsgán,és h jobban érzed magadat!!! :D Puszi mindenkinek,és köszönöm a kedves sorokat!!
Élvezzétek ezt a szép időt és töltődjetek fel!
Andi

Kép
cs.andi

Reggelre begorcsoltem, indulok D-hez. :cry: Nem tudok kiegyenesedni. Majd jovok, hogy mi van.
Vendég

Kretty,várunk a hírekkel!!!!Remélem minden o.k.!!!!!

Kép
cs.andi

Kretty, huh, remélem nincs baj!!!Gyere amint tudsz!

bari6

Kretty,
én is remélem, hogy semmi komoly bajod nincs! Aggódunk érted!

Monilla,
igen, azért kérdeztem, mert amikor találkoztunk D-nél, akkor voltatok vizsgálaton, és mondtad, hogy hamarosan indultok. De nem tudják, hogy mitől van ez? Óh te szegény, én meg azt hittem, hogy már örülhetek nektek is! Mit mond D? Nagyon szurkolok nektek, hogy minél hamarabb összejöjjön! Puszi

Bari,
hogy érzed magad kismamiként? :lol:

Andi,
nálunk is nagyon szép idő van, most megyek is, és kiülök a hintába tanulni :cry: na meg persze gyönyörködni a madarakban, mert van az udvarunkon egy fűzfa, és tele van madárral, úgy szeretem őket, etetem is, két galambunk már évek óta itt élnek velünk, turbékolnak ilyenkor. :wink:
Mindenkinek turbékolós szép napot kívánok!

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Kretty: megijesztesz. Remélem, nincs semmi komoly!!! :shock: :shock: :shock:

ZAfír: nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!

Hát lányok én nem tudok jó hírekkel szolgálni! Ugyanis alig elkezdtük, máris leállunk! Mert, hogy csak 3 tüsző indult el! Nekem kellett eldöntenem, hogy megpróbáljuk ezzel a hárommal vagy nem. Hát nem tudom mi alapján kellett volna döntenem. D-vel azt beszéltük meg, hogy ha gondolom hétfőn menjek vissza megnézi, hátha még egy beszállt.
Szóval most nem vagyok túl boldog!

Volt már valamelyikőtöknek ilyen?
szélkisasszony

Szélkisasszony, Zsuzsi indult u.így!!! Ne állj le,várjátok meg a hétfőt, hátha csatlakozik mellé még több tüszőcske!!!Kérjél Szurikától szerencseszurit ;) én meg küldöm a tüszőnövesztő drukkot!!!

Csuti, délután én is megyek ki a teraszra. Varrogatok egy kicsit :wink:

Kretty, hol vagy???

bari6

Bari: nagyon aranyos vagy! A szurikkal már leálltunk! Nem adom fel! Most persze dühös vagyok, meg csalódott, de megszokhattam volna már az élet vicceskedéseit!
:evil: :evil: :evil:
szélkisasszony

Mit mondott Dévisz??? Legközelebb nagyobb adaggal indít???Ugye neked stimuban is az első volt ez???
Nagyon sajnálom...tudom mit érzel...az első nekünk is leállással végződött, de nekem a sok tüsző miatt :?
Azért bízzunk még a hétfőben :wink:
Ami az életet illeti, valóban nagyon vicces, DE MI MEGMUTATJUK NEKI,H VELÜNK NEM PACKÁZHAT :lol: UGYE???

bari6

D annyit mondott, hogy nem tudhatja legközelebb mennyi indul meg, de akkor nagyobb adaggal próbálkozunk! És igen, első stimu.
Hát nagyon rossz dolgokat tehettem eddig, hogy így ránk jár a rúd.
:D :D :D De velünk nem packázhat! Fogok én még nevetni ezen az egészen!!!
Nagyon köszönöm, hogy tartod bennem a lelket!
Jó varrogatást délutánra! :D :D
szélkisasszony

Szélkisasszony,

én is sajnálom, tényleg lehet, hogy legközelebb nagyobb adag már beindítja a termelést.. de remélem, hogy hétfőn talál még valamit, hiszen még csak a héten kezdtétek el az egészet...
Amúgy meg ne ostorozd magad, nem a Te hibád! Sőt, nem kell felelősöket keresni, ez nem az a helyzet...
Szorítok Nektek!!

Kretty,

remélem, minden rendben Veled!

Bari,

majd csinálsz és töltesz fel új képet a Cicvarekodról? Olyan jó volt, mikor mindenki megmutatta a háziállatát - nekem legalábbis nagyon tetszett... :D
leeda

Sziasztok!

Szélkisasszony: ti voltatok ma az elsők, akikből második lett egy inszemes lány miatt?
Ne keseredj el, nekem ugyanez volt az első UH-n, csak ketten voltak!!!, akkor azt mondta D, hogy majd el kell döntenem, hogy legyen-e műtét vagy sem, de nekem nem akkor kellett, ugyanúgy mentünk tovább, mondjuk nekem eleve nagyobb dózisú injekciók voltak, 2 gonal, 2 merional, amit hétfőn megemelt 3 gonalra, ma meg már a merionalbol is hármat kaptam,
mert végül hiába indult meg 6 tüsző, ma csak 3 nagyot látott, és alá is kellett írnom a papírt, hogy vállalom a műtétet

De hát még szép hogy vállalom, hát ott van az a három!! Meg kell adni nekik az esélyt! :)

Jajj ma olyan aranyos volt Kálmán! Mikor reggel benyitott a laborba, hangosan köszönt: "Jó reggelt gyerekek!", úgy meghatódtam, hogy milyen jófej, hogy dumcsizik velük! :)

Szóval nekem pénteken punkció, előreláthatólag 3an vannak, remélem ezek addig még velem lesznek, és hátha még jön hozzájuk 1 legalább! :)

Kretty: majd írj, nagyon aggódunk!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: nem nem mi voltunk a másodikak.
Hát, nekem ma kellett eldöntenem! Lehet, rosszul döntöttem... :? Most már nem akarok ezen agyalni! Remélem, hétfőn még lát további indulókat! HA meg nem , akkor majd a következőre!

Drukk péntekre! :D :D :D :D
szélkisasszony

Mejottem. Nagyon cukker volt ma D, azt mondta semmi komoly nincs, sot kovetkezo pirivel indulhatunk is, mert nincs viz a hasban, osszesen 1 sargatest van. Szoval O sem tudta, mi lehetett a bajom, elkuldott vervetelre is. Mostmar jobban vagyok.

Ja es mindent megbeszeltunk. Es elfelejtettek a fagyi-katonakat... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Bari, Csuti! Köszönöm az együttérzést. Nem tudják megmondani, hogy mitől működik túl a pajzsmirigy, de amíg nem áll be normál tartományba, addig nem indulhatunk.

Szélkisasszony! A következő már biztosan jobb lesz. Gondolom Dévisz más szurival és adaggal fog próbálkozni. :wink:
monilla

Kretty: örülök, hogy nincsen semmi komoly baj!
hát igen, ebből is okulhattunk, legközelebb ne felejts el Te szólni, hogy vannak fagyi babák! :)
Pihengessél, napozgassál! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

szélkisasszony
Én csak ezzel tudok hozzájárulni a sikerhez,de ezt szívből! :) Kép Kép :arrow: :arrow: :)

szurikáta
szurikáta56

Kretty! Örülök, hogy nincs nagy baj. Döntöttetek? Maradtok az intézetben? Nekivágtok a következő mensivel?

Szélkisasszony! Nehéz elsőre "belőni" valakit. Sajnos saját tapasztalatból tudom, hogy mindenki minden hónapban más és más, akit pedig először stimulálnak az gyakorlatilag tapogatózás a sötétben, vagy bejön vagy nem. De legközelebb, minden oké lesz és kész! Jó??? Mondjuk téged annyira nem kell biztatni, mert irtó pozitív csajszinak ismerhettünk meg! Tehát csak előre tovább!!!

Zsuzsi! Egy baba egy tüsző, tudod! Szerintem jól döntöttél! Nagy a valószínűsége, hogy mindháromban petesejt is lesz és összetalálkoznak Apával, és már csak arra eszmélsz, hogy a pocakodban vannak a lurkók.
De azért ki tudja mennyi lesz a vége, nem kell még ezt a hármat fixnek venni, nagyon sok olyat hallottam, hogy 3 volt, aztán 5-öske volt a tenyérben! :D

Monilla! Örülök, hogy jöttél, jó hallani Rólatok! Kár, hogy a pajzsmirigyed vicceskedik veled, de bízzunk benne, hogy mihamarabb helyreáll! Szedsz gyógyszert? Mit? Kihez jársz?

Mné???? Merre vagy?

Többiek pusza, jaaaaaaaaaaaaaaaj a táblázat, megnézem mit tehetek... :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

halihó, szép napos napot mindenkinek,

csak egy gyors bekukk: Bari gratulálok!!!!!! Sőt a párom is kérdezget felőled, nagyon imádunk és kívánjuk ám nektek mind a három lurkót!!!! DE, és DE, tessék szépen szétosztani közöttünk róka komát!! Nagyon sokan jelentkeznénk rá ám ;) :lol: :lol:

Kretty, örülök, h jobban vagy és csodálom a pozitív hozzáállásod a témához!!

Mné, én már két közvetlen kolléganő terhességének bejelentésénél asszisztáltam egy éven belül, így teljesen megértelek! Én csokival vígasztalódtam, de ezt egy ilyen sportos társaságban nem ajángatom, így husira fel :P

CSuti, jó h már jobban vagy, izgultunk ám értetek, tessék pakolni fel a sztárfotókat! Egyébként milyen picikék és mégis milyen óriásiak a legutóbbi képen - valóban, ez A CSODA!!!

Szélkisasszony drukk a hétfői kukucskáért! Biztosan el fog még indulni egy pár! (én egyszer még Baritól hallottam, h ő beszélgett velük, ezt kipróbáltam a következő indulásnál és akkor valóban hatottak a növesztő varázsszavak)

Monilla, mivel kezelik? Kell gyógyszert szedned? Egy egyszerű vérvétellel jöttek rá, hogy baj van, vagy te már sejtettél valamit?

Zsuzsi: drukkok ezerrel !!!!!!!!!!! Péntek egy szerencsés nap, 13-dika lesz!!! HAjrá!

Andi, lehetne egy pár szülinapi képet kérni....

mi még leletbeszerzésen vagyunk: ma voltunk közösen laborban vérvételen és vizeleten, AIDS és társai vérvételén és még párom szemészetére is eljutottunk (Ez már csak magánszorgalomból van hátra, de persze itt is az indok a babavállalás volt.... háát már lehet h a dokik sem csodálkoznak semmin sem, de majd a párom hasi uh-ja viszi a pálmát, aminél ráadásul a "nőgyógyászat" feliratú ajtón kell majd bemennie... így a dokik helyett én fetrengek a röhögéstől, mert szerintem nagyon vicces :lol: )
Egyébként kértem 5 pontos inzulinra is beutalót, megkaptam, csak a laborban nem tudják, h mi az, így hétfőn lesz az a vérvétel, és addig ők is utána néznek, meg én is megpróbálom leszedni a netről a hozzá tartozó protokolt - valaki tud pontos elérhetőséget??

Mindenkinek szép napot és külön üdvözlöm még az ugráló tigrist, a mindig vidám emerencet és kagylót is, merre vagy kagyló???!!! csak pár szót, legalább annyit, h mivel kényezteted az uradat, mit kap ma a tányérjába?

kismamaiknak pocisimi, várakozóknak és anyukáknak sok türelmet kívánok!
kisalag
Fót

1305115846.7922.htm

Valaki tudja, hogy hogy lehetne az órát beállítani, hogy ne egy órával kevesebbet mutasson???

Kagyló! Tessék előbújni a kagylóhéjból és mesélj!

Kisalag! Na, nagyon nem irigyellek a terheléses cukor miatt, de kitartás. 0,30,60,120,180 perc az 5pontos cukor vizsgálat. 5 vérvétel... király... Gondolom cukrot és inzulint is néznek, igaz?
Mi 3 pontoson (0,60,120) voltunk, de az is igencsak megterhelő!

Van itt valaki akinek van kedve dolgozni? Ilyen csodaszép időben, amikor csak úgy ömlik a D vitamin a napból! :lol:

Emerenc! Kb. mikor???? Mármint a kezdés?

kriszto

kriszto82

Szurikáta: annyira nagyon köszönöm! Nagyon meghatódtam!!! Szívből köszönöm!

Kretty: örülök, hogy jobban vagy! :D Akkor indultok a következő pirivel?

Monilla: a pajzsmirigyemmel nekem is vannak gondok, igaz nekem először túl működött most meg alul. De jelenleg a normál tartományban van egy aprócska bogyóval. Kriszto tündéri dokinénijének hála.

Igaz, Kriszto? És nekem sincs kedvem dolgozni! :D :D :D
És már tényleg pozitívan állok a dologhoz! Lehetne ennél sokkal rosszabb is! Előre, mindig csak előre! :D :D :D :D

Kisalag: beszélgetek én velük, de lehet más hangot kell megütnöm??? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

A főnököm nagyon emberien állt a kérdéshez. Legalább ez miatt nem kell aggódnom. Mert azért egyedül vagyok a feladataimra, és 2-3 hétig nem jövök akkor káosz van. De nagyon segítőkész és drukkol! :D Szóval minden napban van valami jó!
A hihetetlen napsütésen kívül is!

Köszönöm lányok!
szélkisasszony

Szélkisasszony,ne keseredj el!!!!Ha hétfőn is úgylátjátok,akkor még lehet ebből vmi!
Ha meg nem,akkor j.hónapban neki lehet futni újra,másképp..Nagyon nem könnyű eltalálni a dolgokat,hisz mi magunk is minden hónapban másképp működünk..
Ez most nálam is bebizonyosodott.
Nem jó amikor az embert már a start után visszahívják,de lesz ez még másképp!
Szóval hajrá!!!
Kisalag!Remélem hamar végeztek a leletekkel!
Sztem a dokik már semmin sem csodálkoznak.. :lol:
Képet majd rakok,de még nem töltöttem fel a gépre.. :oops:
Mné!
Sztem ezen átestünk már mindnyájan,rossz másokról így hallani,de nektek is biztos hamarosan ott lesz a babócátok a szép lakásban!!
Eldöntöttétek,látjátok már,hogy indultok-e majd?
Csuti,élvezd a madárcsicsergést,csipegess közben és"okosodj"!!Nem semmi vagy,h van erőd tanulni!
Bár igaz,h jobb ha most túlesel rajta,mert aztán 3 baba mellett??? :D
Bari,pihengessél!!!Ragacs++++++
Kretty,örülök,h jobban vagy..Döntöttetek már hogy hogyan tovább?
Zsuzsi,neked szurkolok a péntekhez!!!
Szurika,hogy vagy?Rendbe jöttél már?
Monilla,remélem hamar helyrepofozzák a pajzsmirigyedet,és aztán mindent bele!!!
Kriszto,veled mizu?Dolgozol,dolgozol??? :D
Vagy szívod be a finom D-vitamint? :D
Andi

Kép
cs.andi

Sziasztok!

Drága vagy Kriszto, hogy hiányolsz. Itt vagyok, csak kicsit magam alatt... Majd helyrejövök, csak kell egy kis idő. Ráadásul ma már biztosra mondhatom, hogy a spontánkodásunk nem hozza meg a hozzá fűzött reményeket, és nem ügyködtünk jól a dolgon... Sajnos az ébredési hőmérsékletem nem emelkedett meg, pedig kellett volna neki. Hát ez van. Már csak abban tudok reménykedni, hogy tudunk indulni nemsokára. Na, ennyit rólam. Jó paraszt vagyok, hogy magammal kezdtem, bocsánat.

Szélkisasszony: Sajnálom, hogy le kellett állnotok. És ha hétfőn még mész UH-ra, akkor miélrt nem kaphatsz szurikat? Én ezt nem értem. 5 nap alatt minek kellett volna történnie? MIért van az, hogy ilyen hamar feladja Apánk, és rákérdez a félbehagyásra? Lehet, hogy én nem értem az egészet, de nem lett volna jobb várni még a leállással? Minden esetre hétfőre nagy drukk, és addig is, ha javasolhatomm a cickafarkfű teát igyad, annak is nagyon jó hatásai vannak. :-)

Zafir: Nagy drukk a párodnak a szép eredményhez! Gyere, meséld el nekünk is! Ha jól emlékszem, akkor ma már tudjátok az eredmény, ugye?

Bari: Rengeteget jársz a fejemben! Pihenj sokat, és vigyázz a bogyókra. :-D

Monilla: Sajnálom a pajzsmirigyet! Kívánom, hogy minél hamarabb rendbehozzák, és Ti is indulhassatok!

Kisalag: Nagy, nagy drukk nektek is. Akkor ezek szerint Ti is indultok a következő pirivel? Köszönöm a csoki ötletet, teganp én is ezzel vígasztalódtam. :-D

Kriszto: Nekem sincs kedvem dolgozni. Annyira szép idő van kint. Most voltam lent. Nagyon jó lenne kiülni valami kávézóba. Te még jársz úszni? És ha elkezdődik a stimuláció, akkor abba kell hagynod?

Képzeljétek, ma megkaptam a következő adag fekete levest! Kitalálták, hogy nekem kellene a kolléganőmnek búcsúajándékot venni, és hogy valami baba holnit... :twisted: Na neeeee! Pedig a főnököm tudja a dolgot, és mégis. Szerencsémre sikerült kihátrálnom a dologból. Na ez kellett volna most a lelkemnek, még egy kis babacucc vásárlás másnak. Hát hogyne! Na nem puffogok tovább! Sajnálom, hogy mostanában ilyen vagyok!

Pusza:

Mné
mné

Kretttty, örülök,h semmi baj :lol: Remélem nem is leszel már rosszul!Sajnálom,h elfelejtették a fagyikatonákat, remélem legközelebb nem merül majd feledésbe....... :shock: de tényleg azt bizonyítja,h muszáj nekik mindig minden miatt szólnunk...

Kiasalag, egész jól alakultok, csak így tovább!!! Nagyon cukik vagytok, jól esett amit írtál!Természetesen róka koma megy majd mindenkihez :lol: Remélhetőleg pár hónap és mi leszünk a LEGRÓKÁSABB TÁRSASÁG :lol:

Monilla, sajnálom,h nem sikerül beállítani azt a fránya pajzsmirigyet :?

Szélisasszony, na ez a beszéd!!! :wink:

Zsuzsi, örülök,h Te is ilyen pozitívan állsz hozzá, tuti meg lesz az eredménye :wink:

Leeda, ííííme a cicuka aki kifeküldte az Erikámat :shock:
Kép

bari6

Mné!

Néééééééééééézd! Annyira cukker! Remélem jobb kedved lesz!

http://indavideo.hu/video/Nyuszi-bugi_Csongradi_Kata

És igen, járok még úszni, a stimu alatt remélem lehet, aztán pihi, mert a gyerekek a nyugodt fészket szeretik, nem az izgő-mozgót :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kretty: Örülök, hogy már jobban vagy, és hogy Apánk nem látott semmi rosszat odabent. Sajnálom a feledésbe merült hadsereget!

Kvzsuzsi: Mennek a drukkok péntekre ezerrel, és kívánom, hogy péntek 13-a szerencsét hozzon neked.

Ha nem bánjátok, én is hozok nektek egy képet a mi szemünk fényéről. Ugyan ez egy rági kép róla, de a benti szgépen nincs újabb. :-) Elméletileg törpetacskó, gyakorlatilag nem úgy sikerült. :-) De mi nagyon szeretjük.

Kép

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: