A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

lányok, nekem ez volt az utolsó lombikom. legalábbis az intézetben. nagy csalódás ez nekem.
Vendég

Bari! gratulálok! csak így tovább! :)
Vendég

Kretty: ne keseredj el! Egyetlenke a babátok!!!! Bízz benne! Ő a kiválasztott!!!!

Bari: :D :D Örülök!!!!!!

És mikor kell mennetek értük?
szélkisasszony

Bari: és laptetű. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kretty: megértem, hogy mérges vagy! De talán ennek is meg van a magyarázata! De most inkább koncentrálj Egytelenkére!!!!
szélkisasszony

Barika
Szuper!
Már látom én voltam,rosszkor punkción! :(
Szélkisasszony
És eljött az őserdő ideje is!!!Juhééé!
Hajrá!!!!
Kretty
Milyen utolsó?!Ne mondjál már ilyet,egy babócád lesz!!! :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Mit nem adnék érte!!!
Ha valakinek talán az utolsó volt,az én vagyok! :(
Nekem rosszabb a helyzetem mint neked,ott a mirelit apa!!! :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kretty: Sajnálom, hogy csak egy babóca maradt, de úgy, ahogy Szélkisasszony is írja, ő a tiétek! Bízz benne kérlek!

Bari: Gratulálok neked, nagyon szép. Akkor hétfőn transzfer?

Mné
mné

Kretty: Szorítok egyetlenkének. Ne keseredj el.

Szélkisasszony: Ne légy szomorú, nálatok legalább beszélnek százalékos esélyekről. Tudod, hogy ez is nagy dolog. Gondolj csak a mi esetünkre, nálunk nagyon mini betűmérettel, sok nullával az elején lehetne csak leírni, a százalékot. Légy nyugodt, minden a legnagyobb rendben lesz. Ügyes legyél a szurikkal. :wink:

Barika: Az 5-ös egy nagyon szép szám. :D Gratulálok.

Kriszto: Ti hol tartotok most?

Mné: Mikor indultok?

Süt a nap, csicseregnek a madarak, mindenki menjen és töltődjön fel ebben a szép napsütéses időben. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír:persze, tudom én. Csak leírva látni elég sokkoló! De már dacolok a számokkal és CSAKAZÉRTIS!!!!
Egyébként Szélúrfi dokija mesélte tegnap, hogy megint beszélt egy urológussal, hogy az azoospermiára adott Nebido injekció mit okoz (totális termelés leállást) és elkerekedett a szeme, hogy tényleg????
Nagyon drukkolok Nektek, hogy azért a mini esély bejöjjön!!!!
:wink:

Megyünk is a kertbe feltöltődni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Lányok! légyszives priviben írjatok már a donor spermium vásárlás lehetőségéről! Nincs értelme apával több lombiknak, és eldőntöttük, hogy veszünk egy sereget! Árak, lehetőségek, folyamat, minden érdekel!

És remélem, hogy a hősöm élni akar és hétfőn visszakapom a kiscsávót! :roll:

Reggel óta csak sírok, és biztos kérdőre fogom vonni D-t hétfőn, hogy miért nem használták fel a fagyasztott katonákat.
Vendég

Kretty,

én azért nagyon drukkolok Egyetlenkének!!!Még ne add fel!
Ha jól tudom, a Krio Intézetből lehet vásárolni, nézd meg a honlapjukat, ott a folyamat is le van írva.

Bari,

nagy - nagy gratula!!!! :D

Szélkisasszony,

ez jó százalék, én még 25%-nál nem is hallottam többet D-tól...hajrá!! :wink: A kezdést szerintem a piritől számítjuk, de majd a többiek is elmondják, hogy jól tudom-e...
leeda

Kretty: Írtam privit. Ha van kérdés este válaszolok. De azért ne add még fel, egyetlenke biztosan nagyon erős.

Szélkisasszony: Tudom! De ne gondolj a számokra. Mutasd meg a világnak, dacolj csak!!!!! HAJRÁ!!!!! :lol:
Jól értem, hogy a gyógyszer amit azoospermiára adnak tulajdonképpen azoospermiát okoz? Vagy félreértettem valamit?

Most megyek este leszek. Irány Tihany!

Szép napot mindenkinek!

Zafír
zafir100

Kretty
Jaj,ne legyél már ilyen!!Az az egy picuri meg fog maradni. :wink:
Nem hiszem,hogy sorra kerülne nektek a donor,de ha nagyon kell bármire tudok majd én is válaszolni.De szerintem ez most korai,legalább hagyd meg az esélyt.
Nézz meg engem a párom állandóan vaktölténnyel lő,nem hagy békén.De most mit tudsz csinálni?Mindent megtesz,és most meg nekem nem jó semmi sem.Ki vagyok a donor gondolatától is,hiába könyörgök a lombik miatt,csak vigasztal.
Ne így álljál most hozzá,meg fog maradni egyetlenke. :wink:
Majd sietek haza hétfőn a munkából,és tudom,hogy azt fogod írni bent van a pociban.....Oké?!

kagyló

Kretty, szerintem nem lehet ilyen gyorsan "felengedni" a katonakat!
Ha jól tudom, de tényleg kérdezd meg Déviszt biztos elfogja mondani, még valamilyen kence-ficében is meg kell "fürdetni" ami időt igényel és a petesejteket meg nem tudják és nem is lehet lefagyasztani, Szerintem legközelebb kérjétek a lefagyasztott katonákat + még esetleg frisset is adjatok . Nem kell rögtön a donor megoldást választani. A közös gyermek, ha van egy fikarcnyi lehetőség rá kedvezőbb megoldás, ha semmi azaz nulla esély van saját katonából,vagy petesejtből, szerintem csak akkor érdemes gondolkodni donoron.
Én legalábbis amíg egy petesejtem is van küzdök a saját gyermekért. Rossz lenne nagyon ha a férjem meg azt mondaná nem érdemes küzdeni egy petesejttel-csináljuk donorral. :shock:
Ilyenkor hálát adok a Jó Istennek, hogy van már saját gyermeke.
Tudom, hogy nagyon rosszul esik ha nem úgy sikerül valami ahogy elképzeltük de közös vállalkozás közösen kell végig csinálni-szerintem. Nehogy megbánjátok késöbb a ki nem használt lehetőséget! 8) Ez persze csak az én véleményem, tényleg nem szeretnék vele senkit megbántani! :wink:
És azaz egy is lehet nyerő! :D
bari, mennek tovább a drukkok! Ügyesek vagytok! :D
emerenc

Barika,Kretty???
Hogy vagytok?Poci???

kagyló

Loreena: hatalmas gratuláció a tündérkirályfinak, tényleg gyönyörű baba, sok puszit a kismaminak, és tejcsit kivánok a babynek!

Ági: nagyon tündériek a csememték, de gondolom azért néha jó lehet egyedül lenni egy kicsit :wink: :D

Szélkisasszony: De jó!!!!! Indultok is már? Olyan ügyesek, és kitartóak voltatok! nagyon sok sikert a szurikhoz, és a kezdéshez!!!! Puszi

Krettykém: annyira együttérzek Veled drága, de ha apusnak van fagyiba katona, akkor mindenképpen próbáljátok meg azt felhasználni....ha egyáltalán szükség lesz rá. :wink: Ne sirj, kérlek, mert ott van Egyszemke, bizz benne!!!!Ölellek

Barikám: Nagyon ügyes voltál, gratulálok! Izgulok értetek! Puszillak!

Csuti: Jajjjjj de csodás sztárfotó, nagyon megérdemled a picurkákat, rókakom pedig most már tényleg mehet át a csajokhoz! :wink: :lol:

Üdvözlök mindenkit!Próbálok majd sűrűbben jönni!!! :wink:
katapetra

Sziasztok!

Kretty, bízzunk egyetlenkében. Olvastam az előző oldalon,h mára beért a többi petécske. Sajnálom,h nem lettek megszúrva, de tegnap nem vetődött fel a mai szúrás eshetősége?

Ági, gyönyörűek a gyerekek :lol:

Kagyló, mi u.így szoktuk csinálni a rakott krumplit :lol: Nektek mikor kell menni legközelebb Déviszhez?

Lor, jajdenagyongyönyörű a szőke herceged!!! Kriszto elküldte tegnap mms-ben,h doppingoljon minket :lol:

Csuti, nem semmi a piramisod :lol:

Nene, küldöm a :arrow: Bálintmaradjonapocakbanmég drukkot :lol:

Szélkisasszony, nagyon örülök,h indulhattok az ŐSERDŐBE :lol: Az első nap az piri első napja :wink:
Szélúrfinak gratula az eredményhez :lol: Olvastam a szondázást ez a véleményem: :shock: grrrrrrr nekem is nagyon fájt....de szerencsére csak egyszer van ilyen :wink:

Poszi, húúú most láttam, lassan betöltöd a 12 hetet! Látszik már a poci?

Leeda, drukk,h mihamarabb össze tudjátok hozni a pároddal a lombikot :lol: Nincs olyan időszaka mikor kevesebbet kell utaznia?

Mné, ha most pirid jön már mehettek is Déviszhez?

Zsuzsiii, úúúúgy vártam,h begyere szurira a szobába :? Örülök nagyon,h így beindultak a tüszőcskék :lol: Csak így tovább!!!

Kisalag, hol tartotok a papírbeszerzéssel kapcsolatban?

Zafír, lassan értetek is szurkolhatunk :lol:

Emerenc, az új szuritól érzel valamit? Azt nem értem,ha ez leállítja elvileg a mindent, akkor piri hogy fog jönni? :roll:

Parane, hogy vagy? Mikor lesz legközelebb UHU? Nem csinálsz Te is vonalzót?

Andi, Te is voltál tegnap Dévisznél? Veled mi volt???

Katapetra, de jó,h Te is jöttél :lol: Te most a férjeddel vagy kint vagy itthon? Meló ügyben van előrelépés?

Krisztokám, köszönjük az információáramoltatást :lol:

Remélem nem felejtettem ki senkit....

Nekünk eltelt a mai nap :wink: Sütöttem vagy 10 főre rántott husit és sült husit is :lol: Holnap csinálok fincsi húslevest. Vettem bele karajt :roll: meg úúúj borsóóót, répát, meg sok-sok zöldséget....már alig várom,h ehessem :P
A pocakom fáj, de inkább csak ha megye. A piri megszűnt már teljesen :lol:

Köszönjük a drukkokat mindenkinek!

Jó éjt és holnapra szép napot!

Pusza,
Bari

bari6

Barikám, én sem nagyon értem! :D Egy kis tünet rajtam van, de azért elmentem tegnap túrázni a Gerecsébe. Ott nem is volt semmi bajom, estére jönnek a fura szörnyek. :x De aludni már tudok, iszom a citromfű teűt+levendula tea+kamilla tea, így már jobb. :wink:
Szélkisasszony, nagyon szurkolok! A szondázás meg tényleg jó, hogy csak egyszer van!
Kisalag, ne izgulj miatta, jól meg kell támasztani a popót a szék hajlatba kezeddel két oldalt jól megkapaszkodni, mert az a lényeg, hogy ne mozdulj meg! Van akinek nem fájt! Elötte egy kis felest szerintem lelökhetsz.... :wink: Egy pillanat az egész!
Jó sok vizsgálatra küldött el benneteket a háziorvos.....szemészet? Vagy csak ha ott vagytok akkor már legyen meg minden?
emerenc

Kretty: Hallgass Emerenc-re. Teljesen igaza van! Minden lehetőséget meg kell ragadni. Nézz meg minket. Nálunk már megvan a donor, jövő héten mégis elmegy a párom spermavizsgálatra, pedig kettő is teljesen nulla lett és a biopszia szintén, mégis megpróbáljuk, hiszen az aprócska esély is esély a közös babára. Nagyon elszántak vagyunk, pedig mindketten tudjuk, hogy mi lesz az eredmény, de később bánnánk, ha nem használtuk volna ki a lehetőséget. Nem akarom később magamtól azt kérdezgetni, hogy mi lett volna ha mégis....................

Bari: Husi, husi, husi. :lol: Mi tegnap voltunk szalonnát sütni a barátainknál. Csak a salátát, hagymát, zsíros kenyeret és a szalonnát tudtam lenyomni a torkomon, a hús nem ment. Mi lesz velem ha ennyire nem megy a húsevés? Biztos, hogy nekem is fog az kelleni? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Annyit írtatok a rakott krumpliról (egyébként az egyik nagy kedvencem), hogy ma azt fogok csinálni, de szigorúan maradok, a felénk ismert módszernél. :lol: Krumpli, tojás, lángolt kolbász a tetejére sok tejföl és egy kis sajt. Fincsi lesz. :D

Zafír
zafir100

Zafír, nem kaptam meg a privit.
Vendég

Kretty, ne keseredjetek ennyire neki a dolgoknak. Megértelek, mert kicsit hasonló számokat produkáltunk, amikor én is 8-ast láttam a tenyeremben, nagyon boldog voltam, aztán délután jött a hideg zuhany, másnap reggel meg pláne. De ezek semmit nem jelentenek. Bízz Egyetlenben, mi van, ha nagyon erős baba és Veletek is szeretne maradni?! Te meg már most lemondasz róla?! Ne tedd, BÍZZ!!!!!

Bari, ügyesek vagytok, gratulálunk.

Miért ilyen béna ma az idő?!?!?! :roll: Lehangoló!!!! Mondjuk pihenésre jó, még most is ágyban vagyunk, olvasunk, netezünk, élvezzük a közös hétvégét. :)

Szebb napot Mindenkinek!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Zafír: még az azoospermiára visszatérve. Én úgy tudom, de persze lehet, hogy nem is így van, hogy amit oligospermiára adott a doki, az azoospermiát okozott. Szélúrfi problémájára nem ez a jó kezelési módszer, de más esetekben biztos hatásos.
Oxygen mikor megy jövőhéten vizsgálatra?? Nagyon-nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!! :D :D :D :D :D

Kretty: remélem, ma egy picit jobban érzed magad. Holnap visszakapod "kiscsávót" és biztos minden kérdésedre választ fogsz kapni. Nagyon szorítok Egyetlenkének és Neked. Sajnálom, hogy levetted a vonalzód (vagy lehet, hogy csak nem látom??? :shock: :shock: :shock: ). Megértem, hogy csalódott és dühös vagy! De add meg az esélyt Egyetlenkének!

Bari: én ma sütök rántott husit. Eszembe is jutottál, hogy Te mennyire szereted. :lol: :wink:
Holnap mikor mentek D-hez?

Katapetra: jó, hogy itt vagy megint! Írj magadról is néha egy kicsit.

Nyuszi: Mi is még hasonlóan töltjük a vasárnapot! :D :
D :D :D
Csajok, mi holnap reggel lemegyünk itt az ügyeletre az első szurik miatt. Szélúrfi inkább szeretné a gyakorlatban is látni, legalább egyszer. Én meg nézni sem bírom. Ez van! Ti mind olyan ügyesek vagytok, én ilyen nyuszi vagyok... Remélem, nem fogják húzni a szájukat... :?

Na, felkerekedek és nekiállok a vasárnapi ebédnek.

Szép napot Mindenkinek!
szélkisasszony

Kretty: Megírom újra. Valamiért nálam sem látszik az elküldöttekben. :( Kettőt is írtam.

Szélkisasszony: Kedd van tervbe véve.

Zafír
zafir100

Kretty: Elküldtem a privit.

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Bari: nagy gratula a megmaradt 5 kis petikének! mikor mentek transzferre? azért nem voltam nálatok a szobába, mert Ági az UHU szobában adta be a szurikat! Nem mondom, hogy legközelebb, mert remélem se Neked, se Nekem nem kell már UHU-ra járni reggelente! :)

Kretty: tudom, hogy el vagy keseredve, és nekünk is nehéz biztató szavakat mondani, de arra gondolj kérlek, ha már most lemondasz róla, és valami csoda folytán mégis megmaradna, akkor az igen nagy károkat is okozhatna a kis lelkében, hiszen ő már most élőlény!! A lelke ott van körülötted, és figyeli minden rezdülésedet!
Kérlek adjál még neki esélyt, inkább beszélgess vele folyamatosan, képzeld el a képek alapján amit D. mutatott nekünk is, és simogasd, becézgesd! Nagyon drukkolunk Nektek, hogy sikerüljön és Egyetlenke megmaradjon! puszi! Nektek mikor kell menni beültire?

szélkisasszony: mikor először találkoztam Kisdokival, nekem sem mutatkozott be, aztán még ráadásul ő vizsgált is meg. ez nekem is egy kicsit furcsa volt, de mindegy. Elhiszem, hogy fájt a szondázás, az nekem is nagyon fájt, nehezen is bírtam ki ugrálás nélkül az ágyon! :) de gondolom mára már jobb! :)
drukk Nektek is a kezdéshez! Ja a kezdést a mensi első napjától számítjuk! a punkció meg mindenkinek egyénileg változó! ez gondolom a ciklusok hosszától is függ!

Mindenkinek szép napot a csúnya eső ellenére!
Forma 1 rajongóknak üzenem már csak 2 óra, és lehet aludni egy jót! Én mindig elalszom a monoton zúgásra! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

sziasztok
Barika
Nagyon szorítok holnapra!!Ha mind az 5 megmarad akkor hányat kérsz vissza?Vagy mennyi megy fagyira?
Azt beszéltük meg Apánkkal,hogy hívom ha már voltunk a Krióba.És megnézzük kell-e valami vizsgálat,ami lejárt.Bármikor kezdhetek utána.De amint mondtam 3 hónapot tutira várni akarok.
Hús hegyek! :lol: :wink:
Kretty
Ugye jobban vagy már?Egyetlenke holnap várni fog!!!

kagyló

Zafír, ne izgulj, Déviszék mondani fogják ha kell a sok husi :wink:

Szélkisasszony, az intézetbe is be tudsz menni a szuri miatt. Ha jól emlékszem Zsuzsinak is ott mutatták meg :lol:

Zsuzsi, már csak 45 perc és kezdődik a Forma1 :lol: A felétől mi is aludni szoktunk :wink:

Kagyló, huh jó kérdés... :roll: Nehéz így,h nem tudjuk,h mennyi marad. Ha mind a 5 akkor 3 vissza 2 fagyi, ha 4 akkor felezünk, ha 3 akkor mind a 3, ha 2 vagy 1 akkor természetesen jönnek vissza. Ehhez persze még az is hozzájárul,h milyen a pocakom most belülről :roll: petefészkek mérete, hasűri folyadék...ma eszem a husit ezerrel,h legyen hely minél több Baribabának. Egyenlőre még küldjük nekik a pozitív energiát :lol:

Emerenc, huss szörnyecskék...ezek szerint álmatlanságot okoz? :shock: Érdekes gyógyszerek vannak a lombikban...

Nyuszika, jó romantikázást :lol: használjátok ki, nemsokára ott lesz közöttetek Dóri :lol:

Kretty, hogy van a pocid?

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

szélkisasszony: igen, az intézetben is megmutatják, ha kell, és nagyon kedvesek, nem kell végigvárni az UHU-sok sorát
Én is múlt hét hétfőn odamentem, mondtam, hogy szuri miatt jöttem, és kb 10 percet vártam, és már be is adták!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zafír, köszönöm a privit, megkaptam!
Vendég

Mné! Neked is köszönöm a gyors választ! :wink:
Vendég

Sziasztok. Nem maradt meg. :cry:

Viszont D a következő pirivel indulni akar! :shock: :shock: Ami két hét... Gonapaptyl-t akar adni. Az mi?

Következő kérdés: Most hogy nem kaptam vissza babát azt jelenit, hogy -1 támogatott lombik elveszett? Vagy még mindig van 4 mert csak egy végződött transzferrel? Hogy számolják ezt?

Bari! Hajrá! :wink:
Vendég

Kretty,

Sajnálom :( :( :(
Viszont az jó hír, hogy D. indulni akar, mert akkor Ő nem látja annyira rossznak a helyzetet. A kérdés már csak az, hogy Ti mit szeretnétek, hogy viselitek lelkileg.

A kérdésedre én sajnos vagy nem sajnos, nem tudok válaszolni, mert ugyebár mi nem jutottunk el a lombikig :)

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Kretty, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Nálunk maradt 3 db 8 sejtes Baribaba :P 10-11 között kell mennünk értük!
Ma már nem biztos,h jövök, így nagyon szépen köszönjük a drukkokat!

Puszi mindenkinek!

Bari

bari6

Sziasztok!

Kretty!
Nem ez nem számít próbálkozásnak, csak az, amelyik transzferrel zárul!
Szerintem csináljátok! Menjetek két hét múlva és folyamatosan, minden nap, minden uhu-s nap mondd el Dévainak, hogy van fagyi katonasereg is és ne felejtse el, esetleg őket is bekészíteni.
Igazából iszonyúan sajnálom, hogy így alakult, DE rögtön indulhattok és ez jóóó!
Ami pedig ezt a helyzetet illeti, abszolút értem,hogy mit gondolsz, tudod nekem két leállított ciklusom volt és eléggé megviselt, ezért egyetlen megoldás adódott, hogy tényleg nekünk kellett elmondanunk sokszor, újra és újra mindent D-nek,felhívni a figyelmet az előző "hibákra", hiszen ő nem tud mindannyiunkat folyamatosan fejben tartani. Ami érthető is! Én úgy gondolom, hogy ő abszolút nem veszi okoskodásnak, ha mondjuk neki, hogy mi volt a múltkor és mit szeretnénk máshogy, vagy mitől tartunk...
De Kretty! Közös babócátok lesz a férjeddel és kész! Látható,hogy jól stimulálható vagy, ott vannak a "tarcsi-fiúk" a fagyiban, szóval Dévai sem véletlenül mondta, hogy rögtön indulás és hajrá!!!

Többiek, pusza, nagyon sok melóm van, csak már annyira szerettem volna Krettynek írni, hogy gyorsan teremtettem két szabad percet!

Bari! Pusza

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Bari,
gratuláááááááááááááááááálunk!!!!!!!!! JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!! DE jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!
:lol: :D :P :lol: :D :P :lol: :D :P :lol: :D :P :lol: :D :P
Tudtam én (és ezt álmodtam, vagyis pontosabban azt, hogy 3 már a pocidban volt, és mondtad nekem telefonon, hogy 3 pedig ment a fagyioviba :lol: ). Küldtem ám rókát, hogy készülj!!!!

Szélkisasszony,
de jó, nagyon örülök, hogy kezdtek. A %-ról annyit, hogy nekünk is elég keveset jósolt D, sőt amikor visszakaptuk a 3 babót, azt mondta, hogy nyugi, az esély a 3 megmaradására 1-2%. :lol: ...és lám mi lett belőle? Úgyhogy mindey hogy 1% vagy 30%, a végeredmény a fontos.

Kretty,
nem számítottam rá, hogy nem kapjátok vissza azt az egyet sem. Nagyon sajnálom, de akkor majd 2 hét múlva ismét újult erővel neki indultok.

Katapetra,
veletek mi újság van? A férjed külföldön van?

Nene,
jaj, nem semmi, hogy ilyen rosszul vagy. Kívánom én is, hogy minél tovább maradjon Bálintocskád a pocidban :wink:

Rólunk annyit, hogy szombaton esküvőn voltunk, a barátnőm férjhez ment. Nagyon jól éreztük magunkat, és képzeljétek ettem húst, és nem volt róka :lol: :lol: :lol: . Úgy örültem! Ja, és szerintem a babók is örültek, mert ha hiszitek, ha nem, napról napra nő a hasam, de rohamosan. Hihetetlen számunkra, a férjemmel minden este nézzük, hogy már megint nagyobb. A feszülésről nem is beszélve, és a derekam is elkezdett már fájni :wink: remélem az nem rossz.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk!

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Barika: gratula! vigyázzatok magatokra majd hazafelé! aztán holnap jelentkezni, hogy hogy vagy! Fogsz dolgozni a következő néhány hétben?

Kretty: nagyon sajnálom, hogy így alakult, de az nagyon jó hír, hogy már indulhattok is! :) a gonapeptyl egy olyan szuri, ami a saját hormonrendszeredet leállítja, és mellette lévő szurik amik a stimulációt segítik. vagy valahogy így mondta nekem is D. mert én is ezt kapom

Csuti: örülök, hogy már jobban vagytok, és már enni is tudsz! ez nagyon jó hír, biztos azért nő most a pocid ilyen gyorsan, mert most hozza be a lemaradást! :)

Nálunk a helyzet: van 6 ami elég jó méretű, és 3 picike is van mellettük, szerdán biztos, hogy nem megyünk, még addig a gonal-on emelt is D.
Remélem a szerdára a picik is megnőnek, és akkor pénteken lesz a műtét!

Szép napot Nektek!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Kretty: nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry:

Bari: de jó! Örülök!! Csak így tovább! Pihenj sokat. De holnap azért gyere majd mesélni!

Csuti: :lol: Olyan jó olvasni, hogy végre nem vagy rosszul, hogy jól érzed magad. És köszönöm a biztatást! Már nem látom olyan borúsan a helyzetet!

Ma meg volt az első szuri beadás! :? Hát jobb, hogy lementünk az ügyeletre. Nagyon kedves volt a hölgy, Szélúrfival szépen megbeszélték a dolgokat, miközben én kornyadoztam a széken. :oops:
Könnyebben meg tudtuk oldani így, mint az intézetben!
Holnap meg megpróbáljuk egyedül, de azt hiszem Szélúrfi jobban izgul, mint én!
szélkisasszony

Jó reggelt!

Bari: Ezek csodálatos hirek! Jaj, annyira drukkolok Nektek!!!!Tényleg, melóval hogy leszel?

Krettykém: Nagyon-nagyon sir a lelkem értetek, hogy nem maradt meg, DE , hogy indulhattok, az valóban nagyon jó hir!!!!veled vagyok!Izgulok érted!

Kvzsuzsi: Hajrá! Tüszőnövelő DRUKK megy!

Szélkisasszony: mosolyogtam, ahogy irtad a szuris esetedet....bocsánat, nem azért, hogy kinevesselek, csak a saját bénázásomat juttatad eszembe...én Szurika mamát hivtam segitségül anno, mert kiderült, hogy 10 percre lakunk egymástól..mázlim volt...Hajrá, ügyeskedjetek, a végére bele fogsz jönni!!!!

Csutim: jaj de szép lehet a pocikád....és ez napról napra szebb, örülök, hogy róka koma már ritkán fordul elő!!!! Mindig úgy elérzékenyülök, ha rátok gondolok...mutattam a férjemnek az uh-os képedet...gyönyörködtünk bennük! csodás manócskák!
A férjemmel közösen vagyunk külföldön, szombaton mennénk haza, igy most házi gyártás van, ami tulajdonképpen a legkényelmesebb módszer :wink: :D ha még baba is lenne belőle :) Puszillak
katapetra

Sziasztok!

Barika ma nem valószínű, hogy tud jönni, ezért hoztam a híreket:
visszakaphatta mind a három lurkót! És képzeljétek! : 2db 10 sejtes és egy 14sejtes baribaba kerül be a pocakba!!!

Mindenkinek csodaszép napot továbbra is!

Igyekszem a táblát beszúrni még ma, de rengeteg dolgom van sajnos...

kriszto

kriszto82

Sziasztok
Nagyon siettem haza,olyan sokat gondoltam rátok!
Barika
Hurrá!!!!Megvan a következő kismamánk!!! :wink:
Annyira örülök!!!! :lol: :lol: :lol:
Kretty
Sajnálom,nagyon!!! :cry: :cry: :cry: :( :( :(
Viszont jó ha már a következővel indulhatsz is...Majd meglátod sikerülni fog,muszáj lesz.... :wink:
Nem veszik el,mert nem volt beültetés.Ilyenkor újra onnan indulsz ahol tartottál.
Zsuzsi
Már a hat petike is jó,és tutira beindul mellé az a három apróka is!!! :wink:

Szélkisasszony
Végre te is elindultál... :lol:
Továbbra is tapadhatok a monitorra!!!! :wink:
Őserdő,most meg szélcsikok?!
:wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :D :D
Nagyon jó!!!

kagyló

1304943735.2877.htm

Ha valami nem tökéletes benne, akkor bocsi, csak gyorsan összedobtam...

kriszto

kriszto82

Bari,
hát...................... nagyon remélem hamarosan követsz engem, és ne feledd! Róka már a kaputokban áll, amit küldtem :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyesek voltatok!

Zsuzsi,
akkor péntekre neked is egy nagy kalappal!!! Ezek a számok szerintem jók, és gyönyörű baba/k fognak belőle születni! Biztos hatásos lesz!!!

Katapetra,
nagyon vigyázzatok az úton hazajövet! A spontánkodás a legjobb :wink:

Szélkisasszony,
akkor ma volt az első szurid. De jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!! csak ügyesen :lol: !!!

Csuti
Kép
csuti83

Kretty, nagyon sajnálom Egyetlenkét, de tényleg minden rosszban van valami jó, mert már kezdhettek is, ha bírjátok lelkileg. Ezek szerint long protokol lesz? Legalábbis a szuri alapján (én sem ismertem ezt a szurit).

Bari, gratulálok a lurkókhoz, szép nagyok már. Érdekes, hogy ilyen gyorsan osztódnak, ugye átlag a második napon 4 sejtesek, ma meg már 10-14 sejtesek. Nem semmi :shock:

Zsuzsi, akkor ez most a Te heted lesz punkció kapcsán??? Izgalmas, szurkolunk! :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Bari: ez csodálatos!!! Annyira örülök!!!! Remélem, már pihengettek. Küldök neked babaragacsot! Persze nem tudok olyan szépet, mint te szoktál. Kép Kép Kép
Majd gyere mesélj!

Kriszto: köszönöm a táblázatbeli javítást. :lol:

Zsuszi: nagyon drukkolok! Péntekre gyönyörűek lesznek, majd meglátod.
Katapetra: Hát igen, mi aztán bénázunk rendesen. De magunkon szeretünk a legjobban nevetni.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kagyló: eddig még szinte fel sem fogtam, hogy elindultunk! Nagyon régóta vártuk és most hirtelen annyi mindenre kell figyelni! :D :D :D
Állandóan azon agyalok, hogy biztos valamit nem jól csináltam.
Aranyos vagy, hogy örülsz! :lol:
Annyira kíváncsi vagyok, hogy mi történik odabent! Remélem, szépen növögetnek. Husi zaba van, ma megyek tornázni, és már megittam majd 2 liter vizet. Csak tudjam ezt végig tartani.
:shock: :lol:
szélkisasszony

Szurikáta!
A sok-sok munkád közben tudnál nekem küldeni szerencse szurit és tüszőnövesztő varázslatot???? :lol: :lol: :lol: (mióta szerettem volna ezt leírni)
szélkisasszony

Bari!

ezt gondolom....

Kép

és én is küldök babaragacsot: kettőt? vagy legyen három???

KépKépKép

Kretty! Gyere majd, hogy hogy vagy? Döntöttetek-e az intézetben való folytatásról? Sokat gondoltam ma rád.

Kvzsuzsi! Péntek az tökéletes punkció tekintetében, egy nappal többet lesznek kint babócák, szép nagyok lehetnek mire visszakapod őket! És látod, látod, a 6-8 tüsző tökéletes, Dévai mindig ezt mondja és most majd az a 3kisebb belehúz és utóléri a többit és szép szám lesz a te tenyeredben is pénteken.Szorítok!

Emerenc? Piri??? Most meddig kell várnod? Ha 15.-ig nem jön meg, akkor kezdetek piri nélkül? Mesélj!!!

CsAndi! Mi a helyzet veletek?

Többiek? Mné? Vizililiom? Jolanda? Kisalag? Parane? Poszika? Nene? Ancsi? gyertek pár szóra, hogy mi a helyzet veletek???

Kismamák pocisimi, anyukák babasimi, várakozóknak türelem, kezdőknek jó húsevést, és mindenkinek szép napot!

kriszto

kriszto82

Barika: Ez aztán a csodálatos hír! Nagyon nagyon drukkolok. Annyira örülök! Kívánom, hogy kövesd Csuti példáját. :D

Kretty: Nagyon sajnálom. :cry:

Csuti: Örülök, hogy róka koma már messziről elkerül. :D

Szélkisasszony: Remélem hamar belejöttök a szúrálódásba és holnap már egyedül is fog menni. :D

Katapetra: Sok sikert a házi gyártású babókához. :D

Mné: Veled mi újság? Hogy álltok a lakásfelújítással?

Zafír
zafir100

Üdv Mindenkinek!

Nohát Barika! Ez aztán szuper!!!! :D :D :D Gratulálok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Nem tudom, hogyan tovább, egy kicsit megingott a hitem az intézetben és D is elég hamar lerázott reggel minket, pedig egy csomó kérdés merült fel bennünk, és még dönteni sem tudunk, hogy folytassuk-e.

DE, szerdán megyek talpmasszázsra jövő héten kineziológushoz (akit egy nagyon aranyos csajszi ajánlott :wink: )
Vendég

Kretty
Tudom,hogy most megviselt minden....és hidd el én szorítottam nektek,de nagyon-nagyon.!!!

Lehet,hogy lökött vagyok.... :oops:
De haragszol rám valamiért?
Mert nekem nem írsz semmit sem.... :(

kagyló

Itt vagyok,minden nap olvaslak Benneteket.
bari
Nagyon vigyázz magadra. Ez nagyon szép volt! :) :)
babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :)
szélkisasszony
Kép Kép :arrow: :)
csuti
Nagyon örülök hogy jobban vagy,sokat gondolok Rád :)
Mindenkinek drukkolok.
Szép estét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.05.09 19:00-kor.

szurikáta
szurikáta56

Töröltem :) :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.05.10 15:02-kor.

szurikáta
szurikáta56

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: